Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont sztem is jó Craig alakítása, meg a film is, bár 1-2 dolgot azért lehetett volna turbózni 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A film végíg lebilincselõ volt, pedig ez egy izíg vérig filmdráma, nem egy akciófilm. A zenéje is nagyon jól áthatja az egészet. A történet lassan bontakozik ki, de nem találtam unalmasnak egyetlen percét sem. Talán a színészek játéka miatt.
Egy fiatal házaspárról szól, kettejük konfliktusairól, álmokról, realitásról. Arról, hogy az élet gyakran közbeszól, és vannak akiknek nem adatik meg, hogy valóra váljon az álma. Azthiszem kell egy bizonyos fokú érettség, hogy valakit igazán megérintsen ez a film.
Férfi és nõi szemszögbõl is megmutatja a két nem örök konfliktusait, és nem éreztem úgy, hogy bármelyiknek is abszolút igaza lenne, de mindkét fõszereplõt valahol mélységesen meg lehet érteni. Minden nézõnek magának kell leszûrnie a tanúlságokat.
A viták, a szituációk benne nagyon életszagúak. Annyira, hogy a végén már attól féltem feszült leszek a film után is, és az, egy filmnél nem jó. A rendezõ azonban nagyon eltalálta az utolsó snittet, és a végefõcímben az andalító zene végül kiölt minden feszültséget belõlem.
A kedvenc jelenetem az volt benne amikor az egyik vita hevében Leonardo szétveri az öklét a kocsin inkább, minthogy megüsse a feleségét. Rettentõ sok elfolytott feszültséget, és sok érzelmet sugárzó jelenet.
Vannak sztereotípiák is benne amin mosolyogtam. Pl: minden szereplõ láncdohányos, és minden férfi gyorstüzelõ 😄
Kellemes szórakozás volt a film. Felnõtteknek ajánlom!
9/10
"szürreális f*szság" mondaná rá sok ember. és végtére is igazuk van, de aki fogékony az ilyenekre, mint én, annak tetszeni fog
ez egy igen különleges road-movie. jó színészi játék, semmi sallang (Y)
akinek csak egy kicsit keltettem fel az érdeklõdését, annak itt egy sebtében kitalált plotline:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Defiance"
Végre egy film, illetve egy szerep Daniel Craig-nek! Ez igen, ez illik hozzá. Nem úgy mint a James Bond. (mondjuk még a "München"-ben is jó volt)
A sztori hasonlít a "Schindler listája"-ra (II. vh, zsidók), csak ezt, mondjuk úgy: kihelyezték a természetbe. 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szódával elmegy. Átlagos krimi 2 legendával, de ami pl a Bakancslitánál sikerült (hogy öröm volt nézni a 2 másik színészlegenda játékát, Jack Nicholsonét és Morgan Freemanét), itt inkább eröltetettnek tûnt a játékuk. Rendezõ is szerintem azt hitte, hogy vmi hatalmasat robbant majd, de inkább egy kis pukkanás volt.
5,5/10
Fantasztikus, tényleg, szárnyalt az alkotói fantázia... :S
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Erre szokták mondani, hogy:
"Szegény ember vízzel fõz, és maga b@ssza a feleségét!"
ON
Egész jó, tetszett a szereplõk életszerû viselkedése (a szokásos kliséktõl eltekintve), a feszültség fokozás, meg a hangulat. A kézikamera itt nem volt annyira hányatós mint mondjuk a Cloverfieldben, csak dobott az egészen. A vége miatt nálam bukik pontokat, rühellem ha (fõleg egy horrorban) csak annyi a vége, hogy
7/10
Righteous Kill
Hát.. Nem volt rossz, de jó se.. Erõs közepes. Ha az embernek nincs jobb dolga, érdemes megnézni..
6/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Riddick21: szerintem pedig nagyon nagy ötlet hogy a nõ az utolsó célpont és pont azért van, hogy "dobj tõle egy hátast".
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
<#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Vegre egy film amit egyik csaladtag se fikazott 😄
Elvezheto kis kikapcsolodas volt, sajna latvanyra es zenere egyaltalan nem gyurtak ra. A tortenet szodaval elmegy, sok dologra nem derul feny, es van egy oltari nagy hiba is... van az az alacsony novesu csavo aki a polgarmaster csicskasa vagy valami hasonlo... az olyan alacsony volt mint a kiscsaj, majd a vegere magasabb lett mint a feka csaj... lehet ora is kihatott a sugarzas mint a molylepkere meg a vakondra?😄
Az akcioval es cselekedetekkel nem volt igazan problemam.. csak a sztori lehetett volna hosszabb es infogazdagabb.
igy csak, kegyelembol...7/10
Iszonyat amatõr húzás egy amúgy tökéletesen profi filmtõl, Tom Cruise élete egyik legjobbját hozta, Mann filmjei amúgy is mind jók és a diszkós lövölde (Ready,Steady,Go!, ha jól emlékszem) is üt. De az a befejezés... :S
Egész érdekes film, volt a néger egész jól játszotta a szerepet, volt némi elmélkedés, néhány elgondolkodtató párbeszéd. Sajnos számomra kevés akció, bár a discos elég jó volt. Összességébn nem volt rossz film.
8/10
Zseniális film, igazi meglepetés, nem hittem volna, hogy ekkorát üt majd.
Eddig eszméletlen jó évem van: Gran Torino, The Curious Case of Benjamin Button, Slumdog Millionaire, Rock'n'Rolla és ez...
10|10
Huhhh... hát ez igen😮
Az ilyen kamerás idegtépõs filmek közül, amiket eddig láttam, ez volt a leg izgalmasabb...
Mondjuk az furcsa, hogy ezt ugye elvileg egy kamerával vették fel (mmint úgy látjuk) és amikor a csaj mondja, hogy tekerje vissza a kamerát a srác, akkor az mi miért látjuk?😄 Nah mind1... ez a legkevesebb😊
Jah és úgy látszik vannak csinos spanyol csajok😄
8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Blindness.2009.Hunsub
Jobb kihagyni. Nagyon sok kérdésem lenne a forgatókönyv írójához. Két részletben tudtam csak megnézni a végén már annyira szabadulni akartam a filmtõl. Számomra mondanivalója sincs. 10/3
Seven.Pounds.2008.Hunsub
Szöges ellentéte az elõzõnek. Meglehetõsen felkavaró volt számomra. Útravalóul annyit, hogy az elején néha már nagyon idegesített hogy nem tudtam mire vélni Will Smith viselkedését és megmozdulásait. De a végén mindenre fény derül.. Melegen ajánlom mindenkinek a filmet: 10/8
Deception.2008.Hunsub
Megfelelõ hõfokon tart a film egészen a végéig, magyarán nem unatkozik az ember és érdeklõdve figyeli az eseményeket. Egyszer mindenképp érdemes megnézni. A végén nemtetszett a hollywood-i végkifejlet és ezzel veszett pár pontot az értékelésnél: 10/6
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
egyestés akció, különösebb csavarok nélkül. nálam semmi maradandót nem hozott, láttunk már ilyen filmet sokat.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
nos ismét egy film az arab terrorhullámról! Végre sikerült megnéznem, és nekem abszolut bejött! DiCaprio ismét egy kemény, de laza karaktert kapott, ami sztem nagyon fekszik neki, ellentétben Crowe-val aki egy elég unalmas koordinátort alakít! A filmmel annyi a gáz, h kevés benne az igazi közel-keleti akció, és a drámaiság is váltakozott mindig, ami kicsit szaggatottá tette a sztorit!
Ettõl függetlenül érdemes megnézni, mert jól sikerült mind a történet, mind a szereplõk játéka, és izgalmas kikapcsolódást jelent az ilyen filmeket szeretõknek!
nekem 7-8/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye a filmekrõl, hisz akkor mibe kötne bele Riddick?😊))
Yo, Bitch!
En igenis bizok az itteniek velemenybe, hisz azert jarok ide. De amikor azt latom, hogy 10/10 megy, majd megnezem en is a filmet, es latom, hogy nekem nem annyi, akkor leirom a velemenyemet.
Aztan jon a spam 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Yo, Bitch!
Ha megfigyeled, en az itteni hype-rol beszeltem, hogy dobaljak ra a 10/10 -eseket. A DK-nal is ez volt.
http://videodrome.freeblog.hu/
én most a Valami Amerika 2. részét néztem meg
tetszett...talán az elsõt nem múlta felül..de azért jó volt
8/10
Talán ez volt a 3 közül a legjobb rész, misztikus, véres, kicsit ijesztgetõs is. A történet kicsit Freddy-s volt, de hát sebaj.
9/10
Tessek nézni!
Spoiler lehet
Jó kis véres horror, bár a nyomasztó hangulat valahogy nem igazán jött össze, valamint az sem igazán tetszett, hogy az elsõ rész ha úgy gondolod skizo volt a srác, de ha éppen úgy akarod akkor azért él a szekrényben a gonosz kettõsséget eldobták és egy sima maszkos elmebajos gyilkolja népet.
Az elején azért megvan a misztikus hangulat. Tehát alapvetõen a mûfaj rajongóinak ajánlott.
8/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Zene nélkül mit érek én?
Thrash \'Till Death