Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Inkább egy bohóc volt...

fifi
Jack Nicolson

na õ volt a fasza Joker...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
dehogy volt egyedi alakítás...
mitõl lett volna az? attól, hogy amikor beszélt folyamatosan olyan hangja volt, mintha hányni akarna? hagyjuk már...
nem azért, de ezt minden minimális színészi tehetséggel rendelkezõ mókus utána tudta volna csinálni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Matthew Prosac
elég szomorú <#szomoru1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Blasta
mit nem értesz ezen?
Egyedi alakítás volt és nem csak azért amit te írsz.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Én is ezen akadtam fel
A másik meg, hogy ha Pitt igen, akkor Blanchett miért nem???

zaki
Tropic Thunder

Hát iszonyat eröltetett volt. Kb 5 olyan jelenet volt, amin felröhögtem. Downey Jr tényleg fasza volt, de a film végére már az õ alakítása is fárasztó volt. Ha agyatlan háborús paródia filmet akarok nézni legközelebb, akkor inkább betolom a Nagy durranás 2-t, na azon sírva lehetett röhögni. xD

3/10

fifi
még mindig nem értem a krákogó, szörcsögõ, nyelkidugdosó Joker oscar jelölésést, esélyességét...

Tyler1
hát az összes kategóriába hatalmas ellenfelek!!!!!
végre egy izgalmas oscar 😛

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

zaki
13 Oscar jelölés a Banjamin Buttonnak... :o Meglepõ, hogy nem jelölték Cate Blanchettet is, volt olyan jó, mint Brad Pitt, ha nem jobb...
Mondjuk kb 4-et fog kapni a film. Á nem hiszem el, hogy a Slumdog el fogja verni :c

A két orosszal való "harc", az egyik legnagyobb rész! 😊

Sephi
Brad Pitt.... na... nagy alakítás volt, mondhatom.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Matthew Prosac
nem láttam de ezek szerint nem is fogom 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

zaki
Appaloosa

A 3asból mindegyik színész jól játszott, Renée Zellweger meg iszonyat idegesítõ volt... Többet vártam a filmtõl, néhol uncsi volt, egy-két érthetetlen dologgal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ed Harris összeáll Zellwegerrel, elfogják a rosszfiút Jeremy Ironst, majd elszállítják vonattal kivégezni egy másik városba, a csajt meg otthagyják egyedül a városba, hát bazeg, jó hogy elkapják a bulát, és vele fenyegetõznek... Meg vmi ötletesebb sztori is lehetett volna, 3:10 to Yuma majdnem ugyanerrõl szólt, csak az sokkal pörgõsebb volt, és sokkal élvezetesebb.
Messze van ez a régi nagy klasszikusoktól, de még a 3:10 to Yumától is.

5/10

Ómen

Félelmetesebb filmre számítottam, régi nagy klasszikus, stb... A zenéje viszont jó volt... Ördögûzõ sokkal jobb ennél szvsz...

6.5/10

Blasta
Naja, a Swept Away-t nem sokan látták.
És tényleg retek szar

ProGabe
"Guy Ritchie eddigi legrosszabb filmje"û

láttad te azt a förtelmet Madonnával? mert annál csak nem gányabb

(képek beszúrását minden egyes filmhez hanyagoljuk pls)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
hát igen a Spíler szinte ugyaznaz mint az elõdök! csak ez unalmasabb és semmi új elemet nem rakott bele, amitõl ellehetne vonatkoztatni a Blöfftõl vagy a Ravasz az agy...-tól!

a különbség csak annyi h ezt Ritchie több részesre szánta....na bumm

Matthew Prosac
RockNRolla<2008>
Guy Ritchie eddigi legrosszabb filmje. Fogalmam sincs miért dobálják rá a 10-eseket egyesek, borzasztóan fáradt film. Ami már nagyon fájdalmas volt az a két orosz pénzszállítóval való "harc", illetve "Johnny-boy" elmélkedése a zongoránál. A Black Strobe zenéje miatt kap egy pluszpontot, összességében mindent figyelembe véve -jóindulattal-... 10/5. Tényleg nemértem akinek ez 10/10, az látta-e a többi Guy filmet?...

Benjamin.Button.Különös.Élete.2008
Ezt a filmet összehasonlítani a Forrest Gumppal utóbbira nézve sértõ. A történet elég vontatott, a film bölcselkedései és humora nem éri el a FG szintjét. A karakterek és lényegesen különböznek, én Gumpbban egy végtelenül szerethetõ esendõ karaktert láttam, míg Benjamintól távol maradtam, mindvégig. Nagy várakozással indultam neki, csalódás volt ezis. Összesen: 10/6

kaposi1
slumdog millionaire

Zseniális film.
A végén az utolsó kérdésnél még izgultam is.<#eplus2>

10/10

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

precision
meg lesz véve!

Bazinga!

Riddick21
de fõleg "huh"

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Paulie
slumdog millionaire
10/10 csodálatos film, remek történet, huh

.

Calver
"After I killed myself, I got this job at Kamikaze Pizza..."

Wristcutters isten film. ajánlom még megtekintésre neked akkor a Bickford Shmeckler's Cool Ideas-t, dettó Patrick Fugit a fõszereplõje, többek között Olivia Wilde-al, hasonló kellemes indie film.

"The trees move. Do you not see it?"

Riddick21
YEAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!

Nálunk mindenképpen 2009-ben megy a mozikban...sajnos...így nálunk 2009-es de tudom odakint tavaly volt a premier.

Elég szar dolog különben...hogy-hogy náluk hetekkel hónapokkal elõbb megy? Az forgalmazó miért nem hozza Magyarországra is a filmet idõben?

ProGabe
úúbazzeg, az év eddigi legütõsebb híre:

tavasszal...

ProGabe
2008-as 😛

gondolom úgy érted, hogy amit 09-ben láttál. én idén eddig csupa jó filmet néztem meg 😊 köztük volt ez is. majd jön a Revolutionary Road, meg a Wrestler (ugyebár ezek az Oscar esélyesek, Sludogot, Benjamin Buttont már láttam)

igaz, még olyanokat sem néztem meg, mint In Bruges, Rocknrolla, Seven Pounds, Man on Wire (állítólag k jó), Vicky Cristina Barcelona, stbstb

szóval csupa jó film vár még rám 😊

Gran Torino. Clint Eastwood utolsó filmje(mint szereplõ állítólag)

Számomra lenyûgözõ alkotás, méltó lezárása ez a pályafutásának... Clint bácsi...még mindig baromira ért a filmezéshez

10/10 2009 elsõ jó filmje...csak így tovább ez az év is jó lesz filmek terén!

Tyler1
hát a sztori igaz történet, szóval muszáj volt ott forgatni!
viszont sztem is jó Craig alakítása, meg a film is, bár 1-2 dolgot azért lehetett volna turbózni 😄

Revolutionary Road (2008, Leonardo Di caprio, Kate Winslet)

A film végíg lebilincselõ volt, pedig ez egy izíg vérig filmdráma, nem egy akciófilm. A zenéje is nagyon jól áthatja az egészet. A történet lassan bontakozik ki, de nem találtam unalmasnak egyetlen percét sem. Talán a színészek játéka miatt.
Egy fiatal házaspárról szól, kettejük konfliktusairól, álmokról, realitásról. Arról, hogy az élet gyakran közbeszól, és vannak akiknek nem adatik meg, hogy valóra váljon az álma. Azthiszem kell egy bizonyos fokú érettség, hogy valakit igazán megérintsen ez a film.
Férfi és nõi szemszögbõl is megmutatja a két nem örök konfliktusait, és nem éreztem úgy, hogy bármelyiknek is abszolút igaza lenne, de mindkét fõszereplõt valahol mélységesen meg lehet érteni. Minden nézõnek magának kell leszûrnie a tanúlságokat.
A viták, a szituációk benne nagyon életszagúak. Annyira, hogy a végén már attól féltem feszült leszek a film után is, és az, egy filmnél nem jó. A rendezõ azonban nagyon eltalálta az utolsó snittet, és a végefõcímben az andalító zene végül kiölt minden feszültséget belõlem.
A kedvenc jelenetem az volt benne amikor az egyik vita hevében Leonardo szétveri az öklét a kocsin inkább, minthogy megüsse a feleségét. Rettentõ sok elfolytott feszültséget, és sok érzelmet sugárzó jelenet.

Vannak sztereotípiák is benne amin mosolyogtam. Pl: minden szereplõ láncdohányos, és minden férfi gyorstüzelõ 😄

Kellemes szórakozás volt a film. Felnõtteknek ajánlom!
9/10

ProGabe
Wristcutters: A Love Story

"szürreális f*szság" mondaná rá sok ember. és végtére is igazuk van, de aki fogékony az ilyenekre, mint én, annak tetszeni fog

ez egy igen különleges road-movie. jó színészi játék, semmi sallang (Y)

akinek csak egy kicsit keltettem fel az érdeklõdését, annak itt egy sebtében kitalált plotline:
emberünk elmegy megkeresni a szerelmét a túlvilág(??)-on

7/10

"Defiance"

Végre egy film, illetve egy szerep Daniel Craig-nek! Ez igen, ez illik hozzá. Nem úgy mint a James Bond. (mondjuk még a "München"-ben is jó volt)

A sztori hasonlít a "Schindler listája"-ra (II. vh, zsidók), csak ezt, mondjuk úgy: kihelyezték a természetbe. 😊

Atisz
Kicsit lottó 5-ös effekt, de hát ezért film 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zaki
Righteous Kill

Szódával elmegy. Átlagos krimi 2 legendával, de ami pl a Bakancslitánál sikerült (hogy öröm volt nézni a 2 másik színészlegenda játékát, Jack Nicholsonét és Morgan Freemanét), itt inkább eröltetettnek tûnt a játékuk. Rendezõ is szerintem azt hitte, hogy vmi hatalmasat robbant majd, de inkább egy kis pukkanás volt.

5,5/10

Riddick21
Szerintem is óriási ötlet, hogy a 12-13 milliós lakosú Los Angelesben PONT az a célpont, aki
a film elején beszáll ugyanahhoz a taxishoz.
.
Fantasztikus, tényleg, szárnyalt az alkotói fantázia... :S

Montanosz
ha bejött nézd meg az i am dina-t is, szintén norvég film,

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

OFF
Erre szokták mondani, hogy:
"Szegény ember vízzel fõz, és maga b@ssza a feleségét!"
ON
SötétBarom

Egész jó, tetszett a szereplõk életszerû viselkedése (a szokásos kliséktõl eltekintve), a feszültség fokozás, meg a hangulat. A kézikamera itt nem volt annyira hányatós mint mondjuk a Cloverfieldben, csak dobott az egészen. A vége miatt nálam bukik pontokat, rühellem ha (fõleg egy horrorban) csak annyi a vége, hogy
meghal mindenki oszt csókolom

7/10

Righteous Kill

Hát.. Nem volt rossz, de jó se.. Erõs közepes. Ha az embernek nincs jobb dolga, érdemes megnézni..

6/10

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Shep
Köszi. 😊 Anyám meg vízzel fõz tudtad? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Blasta
Proli vagy

Shep
Hát de ha egyszer néger, nem értem mi a problémátok, azon kívül miért kellene nekem tudni ,hogy Oscar-díjas színész. És a négert egyáltalán nem lekicsinylõ értelemben használtam, ugyanis nincsenek elõítéleteim velük szemben, sõt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Atisz
Jaja, a Collateral szerintem is jó film volt.

Riddick21: szerintem pedig nagyon nagy ötlet hogy a nõ az utolsó célpont és pont azért van, hogy "dobj tõle egy hátast".

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Sephi
A megnevezéssel van baj. Oscar díjas színészt le "néger" -ez. Röhely.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shep
Ezzel mi volt a bajod? (az egész jó az nálam elismerés)

Sir Quno Jedi
Nnnna, mivel február 12-tõl újra vetítik idehaza a mozik a TDK-t, így mindenki elmehet és megnézheti (újra), hogy mi nem terszett nekem benne (én addig alszom/várok rátok, hogy utána mevitathassuk, mit sikerült abszolválnotok, immáron merõben más nézõpontokból is) !!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
"a néger egész jól játszotta a szerepet"
<#falbav><#wilting>

CSOCSO
City of Ember

Vegre egy film amit egyik csaladtag se fikazott 😄

Elvezheto kis kikapcsolodas volt, sajna latvanyra es zenere egyaltalan nem gyurtak ra. A tortenet szodaval elmegy, sok dologra nem derul feny, es van egy oltari nagy hiba is... van az az alacsony novesu csavo aki a polgarmaster csicskasa vagy valami hasonlo... az olyan alacsony volt mint a kiscsaj, majd a vegere magasabb lett mint a feka csaj... lehet ora is kihatott a sugarzas mint a molylepkere meg a vakondra?😄

Az akcioval es cselekedetekkel nem volt igazan problemam.. csak a sztori lehetett volna hosszabb es infogazdagabb.

igy csak, kegyelembol...7/10
Shep
Hát igen, az tényleg olyan semmilyen volt.

Riddick21
A vége botránygyenge, amikor
kiderül, hogy az utolsó célpont pontosan az a nõ, akibe az elején a taxis "beleszeret"... hát ott majdnem dobtam egy hátast.

Iszonyat amatõr húzás egy amúgy tökéletesen profi filmtõl, Tom Cruise élete egyik legjobbját hozta, Mann filmjei amúgy is mind jók és a diszkós lövölde (Ready,Steady,Go!, ha jól emlékszem) is üt. De az a befejezés... :S