Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
de milyen "jól"???

most õszintén kérdem, mégis mi volt olyan überjó abban az alakításban?
nem akarok flémet szítani, komolyan érekel, mert akkor lehet velem van a gond, mert engem kifejezetten irritált ez a mókus az elsõ perctõl kezdve az utolsóig...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
hûha!
akkor tedd be az aláírásodba, vagy tetováltasd fel a hátadra, a lényegen nem változtat...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bulykin
már nem...<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tyler1
van amikor sz@r a rendszer, és nem tölti be...
de csak átmeneti, próbálkozz!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Bulykin
nekem mükszik

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Blasta
Nem tudjátok mi van az opensubtitles-szel?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Ja és gondolom Golden Globe-ot is csak azért kapott mert meghalt, igaz?

Blasta
Nem nézted meg rendesen azt a filmet, azt a karaktert, csupán csak LÁTTAD.

Bulykin
megnéztem már én is, egyetértek, 10/10<#eljen>

ez teljesen ok, senki nem vonja kétségbe Ledger játékát!
hol? bármelyiket nem Seagal értem, hanem a mostani fiatalabb színészekre, már említettekre. Rengeteg olyan színészt és szerepet lehetne sorolni, hogy senki nem gondolta volna hogy eltudja játszani és mégis sikerült, ezért színészek , Ledger kapta az esélyt így az õ Jokerét ismertük meg, de ha más kapta volna azis hozta volna a figurát, mert a szerephez nagyban hozzájárult a megírt karakter is(Why so serios, ceruzás jelenet, stb), ami nem Ledger érdeme. Ez olyan dolog, hogy bárki eljátszhatta volna Indiana Jonest, de H. Forddal ismertük meg így már azt gondoljuk nincs nála jobb. Ezt gondoltuk Nicholson-ról is, hogy nincs jobb Joker stb. Azért színészek, hogy eltudják játszani a megírt szerepet
Tyler1
1000% respect<#worship>
ez igy van...

ProGabe
az extra dvd-n mutatnak egy kimaradt reelt: a kórház felrobbanásakor (ténylegesen(!) felrobbantották az épület egyik felét) egy kamera a buszban ülõ Ledgert vette. mögötte ugyebár az óriási bumm, egy ember életében ilyet többet nem lát. õ pedig egy századmásodpercig sem esett ki a szerepbõl, még csak el sem fordította a fejét, csak ült egy helyben, meredt maga elé a Joker-vigyorral (ami ebben a filmben nem is vigyor, csak egy igen beteges nézés). eszméletlen módon beleélte magát a szerepbe, tényleg eggyé vált vele

ez az, ami miatt olyan jól lemászik Joker a vászonról/képernyõrõl egyenesen bele a a fejedbe. 100%-ig hiteles alakítás. mikor is láttunk ilyet utoljára? valami de Niro ugrik be taxisként

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sweech
pont most mondtál ellent saját magadnak 😊

ForzaInter
csak éppen olyan jól nemtudná bármelyik

Yo, Bitch!

pedig bármelyik, azért színészek hogy eljátsszák, de felesleges ezen vitatkozni mert Ledger kapta a szerepet, õ játszotta el.
sweech
én pont nem vagyok TDK fanatikus. egyszer megnéztem, jó volt, de semmi több. azt se mondtam, hogy nincsenek jobb színészek Heath Ledgernél. de az, hogy Jokert bármelyik színész el tudta volna úgy játszani, egy faszság.

azért azt nem mondanám, hogy bárki aki minimális tehetséggel bír eltudta volna, de abban én is egyetértek, hogy a mai tehetségesebb színészek közül azért bárki ugyanezt lenyomta volna (Farrell, Depp, Damon, DiCaprio stb.), de Ledger kapta a lehetõséget õ maximálisan hozta a figurát, de az alakításához nagyban hozzájárult, hogy remek szerepet írtak neki (Jokernak), szövegeket, jeleneteket stb.
szóval azért nem kell egybõl színészlegendát csinálni belõle, jó színész volt ennyi már nem derül ki mi lehetett volna.
sadvagabond
pedig ezt én is így gondolom.
a bb-t,meg a dk-t kicsit túlértékelik.joker meg közepes,sokkal-de sokkal jobb színészek is vannak,meg ezerszer jobb alakítások,kevesebb hájppal.

Tyler1
jézusom! ez volt 2009 legnevetségesebb hsz-a!

sweech
"nem azért, de ezt minden minimális színészi tehetséggel rendelkezõ mókus utána tudta volna csinálni..."

ezt te sem gondolod komolyan

Paulie
<#szomoru1>
nemkönnyû eljátszani hitelesen, hidd el :/

.

zaki
Inkább egy bohóc volt...

fifi
Jack Nicolson

na õ volt a fasza Joker...

fifi
dehogy volt egyedi alakítás...
mitõl lett volna az? attól, hogy amikor beszélt folyamatosan olyan hangja volt, mintha hányni akarna? hagyjuk már...
nem azért, de ezt minden minimális színészi tehetséggel rendelkezõ mókus utána tudta volna csinálni...

Matthew Prosac
elég szomorú <#szomoru1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Blasta
mit nem értesz ezen?
Egyedi alakítás volt és nem csak azért amit te írsz.

Blasta
Én is ezen akadtam fel
A másik meg, hogy ha Pitt igen, akkor Blanchett miért nem???

zaki
Tropic Thunder

Hát iszonyat eröltetett volt. Kb 5 olyan jelenet volt, amin felröhögtem. Downey Jr tényleg fasza volt, de a film végére már az õ alakítása is fárasztó volt. Ha agyatlan háborús paródia filmet akarok nézni legközelebb, akkor inkább betolom a Nagy durranás 2-t, na azon sírva lehetett röhögni. xD

3/10

fifi
még mindig nem értem a krákogó, szörcsögõ, nyelkidugdosó Joker oscar jelölésést, esélyességét...

Tyler1
hát az összes kategóriába hatalmas ellenfelek!!!!!
végre egy izgalmas oscar 😛

zaki
13 Oscar jelölés a Banjamin Buttonnak... :o Meglepõ, hogy nem jelölték Cate Blanchettet is, volt olyan jó, mint Brad Pitt, ha nem jobb...
Mondjuk kb 4-et fog kapni a film. Á nem hiszem el, hogy a Slumdog el fogja verni :c

A két orosszal való "harc", az egyik legnagyobb rész! 😊

Sephi
Brad Pitt.... na... nagy alakítás volt, mondhatom.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Matthew Prosac
nem láttam de ezek szerint nem is fogom 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

zaki
Appaloosa

A 3asból mindegyik színész jól játszott, Renée Zellweger meg iszonyat idegesítõ volt... Többet vártam a filmtõl, néhol uncsi volt, egy-két érthetetlen dologgal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ed Harris összeáll Zellwegerrel, elfogják a rosszfiút Jeremy Ironst, majd elszállítják vonattal kivégezni egy másik városba, a csajt meg otthagyják egyedül a városba, hát bazeg, jó hogy elkapják a bulát, és vele fenyegetõznek... Meg vmi ötletesebb sztori is lehetett volna, 3:10 to Yuma majdnem ugyanerrõl szólt, csak az sokkal pörgõsebb volt, és sokkal élvezetesebb.
Messze van ez a régi nagy klasszikusoktól, de még a 3:10 to Yumától is.

5/10

Ómen

Félelmetesebb filmre számítottam, régi nagy klasszikus, stb... A zenéje viszont jó volt... Ördögûzõ sokkal jobb ennél szvsz...

6.5/10

Blasta
Naja, a Swept Away-t nem sokan látták.
És tényleg retek szar

ProGabe
"Guy Ritchie eddigi legrosszabb filmje"û

láttad te azt a förtelmet Madonnával? mert annál csak nem gányabb

(képek beszúrását minden egyes filmhez hanyagoljuk pls)

Tyler1
hát igen a Spíler szinte ugyaznaz mint az elõdök! csak ez unalmasabb és semmi új elemet nem rakott bele, amitõl ellehetne vonatkoztatni a Blöfftõl vagy a Ravasz az agy...-tól!

a különbség csak annyi h ezt Ritchie több részesre szánta....na bumm

Matthew Prosac
RockNRolla<2008>
Guy Ritchie eddigi legrosszabb filmje. Fogalmam sincs miért dobálják rá a 10-eseket egyesek, borzasztóan fáradt film. Ami már nagyon fájdalmas volt az a két orosz pénzszállítóval való "harc", illetve "Johnny-boy" elmélkedése a zongoránál. A Black Strobe zenéje miatt kap egy pluszpontot, összességében mindent figyelembe véve -jóindulattal-... 10/5. Tényleg nemértem akinek ez 10/10, az látta-e a többi Guy filmet?...

Benjamin.Button.Különös.Élete.2008
Ezt a filmet összehasonlítani a Forrest Gumppal utóbbira nézve sértõ. A történet elég vontatott, a film bölcselkedései és humora nem éri el a FG szintjét. A karakterek és lényegesen különböznek, én Gumpbban egy végtelenül szerethetõ esendõ karaktert láttam, míg Benjamintól távol maradtam, mindvégig. Nagy várakozással indultam neki, csalódás volt ezis. Összesen: 10/6

kaposi1
slumdog millionaire

Zseniális film.
A végén az utolsó kérdésnél még izgultam is.<#eplus2>

10/10

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

precision
meg lesz véve!

Bazinga!

Riddick21
de fõleg "huh"

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Paulie
slumdog millionaire
10/10 csodálatos film, remek történet, huh

.

Calver
"After I killed myself, I got this job at Kamikaze Pizza..."

Wristcutters isten film. ajánlom még megtekintésre neked akkor a Bickford Shmeckler's Cool Ideas-t, dettó Patrick Fugit a fõszereplõje, többek között Olivia Wilde-al, hasonló kellemes indie film.

"The trees move. Do you not see it?"

Riddick21
YEAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Nálunk mindenképpen 2009-ben megy a mozikban...sajnos...így nálunk 2009-es de tudom odakint tavaly volt a premier.

Elég szar dolog különben...hogy-hogy náluk hetekkel hónapokkal elõbb megy? Az forgalmazó miért nem hozza Magyarországra is a filmet idõben?

ProGabe
úúbazzeg, az év eddigi legütõsebb híre:

tavasszal...

ProGabe
2008-as 😛

gondolom úgy érted, hogy amit 09-ben láttál. én idén eddig csupa jó filmet néztem meg 😊 köztük volt ez is. majd jön a Revolutionary Road, meg a Wrestler (ugyebár ezek az Oscar esélyesek, Sludogot, Benjamin Buttont már láttam)

igaz, még olyanokat sem néztem meg, mint In Bruges, Rocknrolla, Seven Pounds, Man on Wire (állítólag k jó), Vicky Cristina Barcelona, stbstb

szóval csupa jó film vár még rám 😊