Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

green6k
Kiszámítható????Ezt magyarázd meg lécci....Nem hiszem el hogy Te kiolvastad a sorok közt a végjátékot...Lehetetlen!

tudom, ez a baj

Tyler1
Pride and Glory
Hát ez télleg az a tipikus sablon rendõrsztorik újabb változata!
1 család, 3 zsaru de csak 1 a mintarendõr! Nem vmi izgalmas, és cslekményszálak is érdekesen keverednek! Sztem másfél órában ez elég lett volna, nekem igy kicsit uncsi lett!
A vége is a szokásos drámaisággal ér véget, ami után az ember felül, és kicsit sem járatja meg az agyát...
5/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

max 4-re tippelek, de nem a nagy kategóriák közül.

"ha csak 6ot megnyerne az aránytalan lenne a régebbi nagyokhoz mérve"

Valamit félreértesz az Oscar-ral kapcsolatban.
Mindig az adott évben kijött filmek közül kell kiválasztani a legjobb ezért meg ezért járó díjakat.
A régebbi filmeknek ehhez semmi köze.

Count Adyn
Nekem már a Titanic is sok volt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ProGabe
Seven Pounds

velõs dráma. aki fogékony az ilyenre mindenképpen nézze meg! nagyon szép film. kiszámítható, de ez szerintem senkit nem fog érdekelni

a rendezõnek (Gabriele Muccino - Pursuit of Happyness) meg gyorsan valami irtó nagy projektet, mert kevesen tudnak úgy színészt vezetni, ahogy õ. garantáltan kihozza mindenkibõl a maximumot

+ pont a zenéért

9/10

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sadvagabond
szerintem meg fölösleges már errõl beszélni.majd nyittok egy topikot, "miért nyert ez oscart" címmel,és ott mehet a megérdemelte-e,vagy nem.
szerintem sem jó,csalódás lesz,ha viszi az oscarokat,onnantól már nem azt fogja jelenteni az oscar-díjas film,mint eddig.nekem.ennyi,ne hergeljük már a népeket(magunkat)ezzel.elég volt a tdk-ról hetekig olvasni...

zaki
Tûzfal

Ez sem egy világmegváltó múvi, de arra a másfél órára lekötött. Meg kéne nézni az Indy 4-et is már, kiv vagyok Ford papára 😄
A film vége eléggé összecsapott volt :c

Legyen 6.5/10

pzoli00
szerintem meg legalább 10 kategóriában nyerni fog, vagy lehet, hogy mindben ?

ne izgulj azokban nem fog nyerni, +Pitt se fog
zaki
Lakeview Terrace (Kínos közelség)

Samuel L. Jackson egy veterán rendõrt alakít, akinek a szomszédjába beköltözik egy fiatal fehér srác a fekete nejével, amit nem nagyon néz túl jó szemmel, és minden erõvel el akarja üldözni õket... Hát nem szeretném, ha ilyen szomszédom lenne, jól alakította a mocsok rendõrt Jackson, de amúgy semmi extra. Átlagos thriller. Gran Torinonak is hasonló a sztorija, csak az sokkal jobban tetszett...

6/10

ForzaInter
gratulálok

Yo, Bitch!

vicc a 13 jelölés. oké, hogy manapság szinte nincsenek jó filmek, ez lehet az oka, de ha csak 6ot megnyerne az aránytalan lenne a régebbi nagyokhoz mérve(Forrest Gump, Schindler listája, Titanic) azoknak nem ilyen gagyi popcornfilmekkel és kiégett vagy buzi rendezõkkel kellett versenyezniük. Ha fincher nem kapott oscart a harcosok klubjáért, ezért pláne ne kapjon.

ugyanakkor igaz, részleteiben nagyon jó, igényes film, de egy ilyen unalmas és csalódást okozó mozi ne nyerjen már legjobb film, legjobb rendeezõ kategóriájában... arra ott a slumdog

Matthew Prosac
A.Zsaruk.Becsülete(Pride and Glory)-2008

Szokásos korrupt-zsaru vs nemkorrupt zsaru téma egy bonyolító/nehezítõ tényezõvel. Edward Norton és Colin Farrell játéka miatt már eleve nem tudom túlságosan lepontozni, annak ellenére hogy sokat újat nem hoz..
A végén azért mégis lélegzetvisszafojtva ültem annál a bizonyos résznél, mikor... ;P
10/7

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

HL, JN, miért kell mindig kódokban "beszélni"? 😊

Másrészt annyi tiszteletet adjunk már meg embereknek, hogy legalább a vezetéknevüket leírjuk.

zaki
:d

Amúgy igen, ezt kellett eljátszania, de HL sokkal jobb volt szvsz. Persze JN sem volt rossz... 😊

sztem olvasd el mégegyszer a hsz-m.
precision
szal azt mondod, hogy téged irritált az a "mókus", tehát maga a Joker
ok, ez szubjektív dolog, téged irritált, nem szimpi maga a karakter
nade, nem Ledger volt neked unszimpatikus, hanem Joker, nem is láttad Ledgert a karakter mögött (nem csak azért mert ki volt festve 😄) mert annyira beleélte magát
ha nem így lett volna, és kicsit is emberibb lett volna az alakítása, ha nem játszott volna ekkorát, talán még neked is szimpibb lett volna Joker
és nem, a színészet nem az, hogy úgy beszél mint akin hányinger van... jézusom. így volt megírva a karakter, ezt kellett eljátszania. de emelett még ezer apró kis puzzledarabkából tevõdik össze ennek a "mókusnak" a személyisége, kár hogy nem értetted meg...

és igen is Ledger hihetetlenül nagyot játszott, nem azért mondom mert meghalt, hanem azért mert így gondolom
ja, lehet hogy más színész is el tudta volna játszani, de az nem ilyen lett volna, hanem más... hisz, a színészek is emberek, nem robotok, hogy mindenki ugyanúgy játsszon el egy szerepet

Bazinga!

Ezzel a bármelyik színésszel azért nem értek egyet!
Milyen lett volna pl. Steve Martin, Chevy Chase, vagy mondjuk Kulka János?
Blasta
veled van a gond
ilyen egyszerû
na haladjunk

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blindness (2008)

Nagyon érdekes film. Akik kedvelik Julianne Moore-t azok nem fognak csalódni most sem benne. Danny Glover is játszik a filmben. Az idõsõdõ Glover amolyan narrátorként tûnik fel néha.
Igazából a rendezés az, ami szót érdemel szerintem, nem a színészek játéka.
Rettentõ depresszív a film! A Schindler listájához tudnám hasonlítani.
A Maslow féle szükségletpiramis remekül kirajzolódik benne, és még valami: hogy micsoda állattá tud lenni az ember.
Amikor baj van, mindenki megvadul. Az egyetlen felemelõ, emberi jelenet is egy kutyához köthetõ, aki nem áll le döghúst enni, hanem lenyaldossa a síró asszony könnyeit. Azért ez nem egy posztapokaliptikus film. Legalábbis nem úgy, mint ahogyan azt mostanában ábrázolni szokták.
Azt is megmutatja, hogy azért az emberek szeretetéhesek, és belekapaszkodnak mindenbe ami elérhetõ számukra. Alkalmazkodnak, sokmindent eltûrnek, és megbocsájtanak. A nagyon rossz mellett a kicsit rossz már szinte eltörpül, és jelentéktelenné válik.
A film azt mutatja be, hogy mi lenne, ha...
Nem akciófilm! Csak azoknak ajánlom akik érdeklõdnek a társadalmi viszonyok iránt! Az empatikusabb embereknek biztos tetszeni fog.
8/10

a Nem ez a lényege a Jokernek mondat után jönne még egy kérdõjel meg egy szmájli😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nem ez a lényege a Jokernek

Egyébként egyet értek... Ledger tényleg nagyon hitelesen adta elõ ezt a szerepet... attól meg el kell tekinteni hogy jajj nem ilyen volt a Joker a képregényekben/rajzfilmekben/filmekben...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

zaki
Hotel Ruanda 9/10
A texasi láncfûrészes mészárlás 7/10

ForzaInter
leírtuk ezt már párszor, nem is egyszer.

Yo, Bitch!

fifi
oké...
ha te mondod...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tyler1
a te idióta lényegeden!!!

fifi
de milyen "jól"???

most õszintén kérdem, mégis mi volt olyan überjó abban az alakításban?
nem akarok flémet szítani, komolyan érekel, mert akkor lehet velem van a gond, mert engem kifejezetten irritált ez a mókus az elsõ perctõl kezdve az utolsóig...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
hûha!
akkor tedd be az aláírásodba, vagy tetováltasd fel a hátadra, a lényegen nem változtat...

Bulykin
már nem...<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tyler1
van amikor sz@r a rendszer, és nem tölti be...
de csak átmeneti, próbálkozz!

Bulykin
nekem mükszik

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Blasta
Nem tudjátok mi van az opensubtitles-szel?

Blasta
Ja és gondolom Golden Globe-ot is csak azért kapott mert meghalt, igaz?

Blasta
Nem nézted meg rendesen azt a filmet, azt a karaktert, csupán csak LÁTTAD.

Bulykin
megnéztem már én is, egyetértek, 10/10<#eljen>

ez teljesen ok, senki nem vonja kétségbe Ledger játékát!
hol? bármelyiket nem Seagal értem, hanem a mostani fiatalabb színészekre, már említettekre. Rengeteg olyan színészt és szerepet lehetne sorolni, hogy senki nem gondolta volna hogy eltudja játszani és mégis sikerült, ezért színészek , Ledger kapta az esélyt így az õ Jokerét ismertük meg, de ha más kapta volna azis hozta volna a figurát, mert a szerephez nagyban hozzájárult a megírt karakter is(Why so serios, ceruzás jelenet, stb), ami nem Ledger érdeme. Ez olyan dolog, hogy bárki eljátszhatta volna Indiana Jonest, de H. Forddal ismertük meg így már azt gondoljuk nincs nála jobb. Ezt gondoltuk Nicholson-ról is, hogy nincs jobb Joker stb. Azért színészek, hogy eltudják játszani a megírt szerepet
Tyler1
1000% respect<#worship>
ez igy van...

ProGabe
az extra dvd-n mutatnak egy kimaradt reelt: a kórház felrobbanásakor (ténylegesen(!) felrobbantották az épület egyik felét) egy kamera a buszban ülõ Ledgert vette. mögötte ugyebár az óriási bumm, egy ember életében ilyet többet nem lát. õ pedig egy századmásodpercig sem esett ki a szerepbõl, még csak el sem fordította a fejét, csak ült egy helyben, meredt maga elé a Joker-vigyorral (ami ebben a filmben nem is vigyor, csak egy igen beteges nézés). eszméletlen módon beleélte magát a szerepbe, tényleg eggyé vált vele

ez az, ami miatt olyan jól lemászik Joker a vászonról/képernyõrõl egyenesen bele a a fejedbe. 100%-ig hiteles alakítás. mikor is láttunk ilyet utoljára? valami de Niro ugrik be taxisként

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sweech
pont most mondtál ellent saját magadnak 😊

ForzaInter
csak éppen olyan jól nemtudná bármelyik

Yo, Bitch!

pedig bármelyik, azért színészek hogy eljátsszák, de felesleges ezen vitatkozni mert Ledger kapta a szerepet, õ játszotta el.
sweech
én pont nem vagyok TDK fanatikus. egyszer megnéztem, jó volt, de semmi több. azt se mondtam, hogy nincsenek jobb színészek Heath Ledgernél. de az, hogy Jokert bármelyik színész el tudta volna úgy játszani, egy faszság.

azért azt nem mondanám, hogy bárki aki minimális tehetséggel bír eltudta volna, de abban én is egyetértek, hogy a mai tehetségesebb színészek közül azért bárki ugyanezt lenyomta volna (Farrell, Depp, Damon, DiCaprio stb.), de Ledger kapta a lehetõséget õ maximálisan hozta a figurát, de az alakításához nagyban hozzájárult, hogy remek szerepet írtak neki (Jokernak), szövegeket, jeleneteket stb.
szóval azért nem kell egybõl színészlegendát csinálni belõle, jó színész volt ennyi már nem derül ki mi lehetett volna.
sadvagabond
pedig ezt én is így gondolom.
a bb-t,meg a dk-t kicsit túlértékelik.joker meg közepes,sokkal-de sokkal jobb színészek is vannak,meg ezerszer jobb alakítások,kevesebb hájppal.

Tyler1
jézusom! ez volt 2009 legnevetségesebb hsz-a!

sweech
"nem azért, de ezt minden minimális színészi tehetséggel rendelkezõ mókus utána tudta volna csinálni..."

ezt te sem gondolod komolyan

Paulie
<#szomoru1>
nemkönnyû eljátszani hitelesen, hidd el :/

.