Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most õszintén kérdem, mégis mi volt olyan überjó abban az alakításban?
nem akarok flémet szítani, komolyan érekel, mert akkor lehet velem van a gond, mert engem kifejezetten irritált ez a mókus az elsõ perctõl kezdve az utolsóig...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
akkor tedd be az aláírásodba, vagy tetováltasd fel a hátadra, a lényegen nem változtat...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
de csak átmeneti, próbálkozz!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ez igy van...
ez az, ami miatt olyan jól lemászik Joker a vászonról/képernyõrõl egyenesen bele a a fejedbe. 100%-ig hiteles alakítás. mikor is láttunk ilyet utoljára? valami de Niro ugrik be taxisként
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szóval azért nem kell egybõl színészlegendát csinálni belõle, jó színész volt ennyi már nem derül ki mi lehetett volna.
a bb-t,meg a dk-t kicsit túlértékelik.joker meg közepes,sokkal-de sokkal jobb színészek is vannak,meg ezerszer jobb alakítások,kevesebb hájppal.
ezt te sem gondolod komolyan
na õ volt a fasza Joker...
mitõl lett volna az? attól, hogy amikor beszélt folyamatosan olyan hangja volt, mintha hányni akarna? hagyjuk már...
nem azért, de ezt minden minimális színészi tehetséggel rendelkezõ mókus utána tudta volna csinálni...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Egyedi alakítás volt és nem csak azért amit te írsz.
A másik meg, hogy ha Pitt igen, akkor Blanchett miért nem???
Hát iszonyat eröltetett volt. Kb 5 olyan jelenet volt, amin felröhögtem. Downey Jr tényleg fasza volt, de a film végére már az õ alakítása is fárasztó volt. Ha agyatlan háborús paródia filmet akarok nézni legközelebb, akkor inkább betolom a Nagy durranás 2-t, na azon sírva lehetett röhögni. xD
3/10
végre egy izgalmas oscar 😛
Mondjuk kb 4-et fog kapni a film. Á nem hiszem el, hogy a Slumdog el fogja verni :c
A két orosszal való "harc", az egyik legnagyobb rész! 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A 3asból mindegyik színész jól játszott, Renée Zellweger meg iszonyat idegesítõ volt... Többet vártam a filmtõl, néhol uncsi volt, egy-két érthetetlen dologgal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5/10
Ómen
Félelmetesebb filmre számítottam, régi nagy klasszikus, stb... A zenéje viszont jó volt... Ördögûzõ sokkal jobb ennél szvsz...
6.5/10
És tényleg retek szar
láttad te azt a förtelmet Madonnával? mert annál csak nem gányabb
(képek beszúrását minden egyes filmhez hanyagoljuk pls)
a különbség csak annyi h ezt Ritchie több részesre szánta....na bumm
Guy Ritchie eddigi legrosszabb filmje. Fogalmam sincs miért dobálják rá a 10-eseket egyesek, borzasztóan fáradt film. Ami már nagyon fájdalmas volt az a két orosz pénzszállítóval való "harc", illetve "Johnny-boy" elmélkedése a zongoránál. A Black Strobe zenéje miatt kap egy pluszpontot, összességében mindent figyelembe véve -jóindulattal-... 10/5. Tényleg nemértem akinek ez 10/10, az látta-e a többi Guy filmet?...
Benjamin.Button.Különös.Élete.2008
Ezt a filmet összehasonlítani a Forrest Gumppal utóbbira nézve sértõ. A történet elég vontatott, a film bölcselkedései és humora nem éri el a FG szintjét. A karakterek és lényegesen különböznek, én Gumpbban egy végtelenül szerethetõ esendõ karaktert láttam, míg Benjamintól távol maradtam, mindvégig. Nagy várakozással indultam neki, csalódás volt ezis. Összesen: 10/6
Zseniális film.
A végén az utolsó kérdésnél még izgultam is.<#eplus2>#eplus2>
10/10
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Wristcutters isten film. ajánlom még megtekintésre neked akkor a Bickford Shmeckler's Cool Ideas-t, dettó Patrick Fugit a fõszereplõje, többek között Olivia Wilde-al, hasonló kellemes indie film.
"The trees move. Do you not see it?"
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Elég szar dolog különben...hogy-hogy náluk hetekkel hónapokkal elõbb megy? Az forgalmazó miért nem hozza Magyarországra is a filmet idõben?
gondolom úgy érted, hogy amit 09-ben láttál. én idén eddig csupa jó filmet néztem meg 😊 köztük volt ez is. majd jön a Revolutionary Road, meg a Wrestler (ugyebár ezek az Oscar esélyesek, Sludogot, Benjamin Buttont már láttam)
igaz, még olyanokat sem néztem meg, mint In Bruges, Rocknrolla, Seven Pounds, Man on Wire (állítólag k jó), Vicky Cristina Barcelona, stbstb
szóval csupa jó film vár még rám 😊