Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez télleg az a tipikus sablon rendõrsztorik újabb változata!
1 család, 3 zsaru de csak 1 a mintarendõr! Nem vmi izgalmas, és cslekményszálak is érdekesen keverednek! Sztem másfél órában ez elég lett volna, nekem igy kicsit uncsi lett!
A vége is a szokásos drámaisággal ér véget, ami után az ember felül, és kicsit sem járatja meg az agyát...
5/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"ha csak 6ot megnyerne az aránytalan lenne a régebbi nagyokhoz mérve"
Valamit félreértesz az Oscar-ral kapcsolatban.
Mindig az adott évben kijött filmek közül kell kiválasztani a legjobb ezért meg ezért járó díjakat.
A régebbi filmeknek ehhez semmi köze.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
velõs dráma. aki fogékony az ilyenre mindenképpen nézze meg! nagyon szép film. kiszámítható, de ez szerintem senkit nem fog érdekelni
a rendezõnek (Gabriele Muccino - Pursuit of Happyness) meg gyorsan valami irtó nagy projektet, mert kevesen tudnak úgy színészt vezetni, ahogy õ. garantáltan kihozza mindenkibõl a maximumot
+ pont a zenéért
9/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szerintem sem jó,csalódás lesz,ha viszi az oscarokat,onnantól már nem azt fogja jelenteni az oscar-díjas film,mint eddig.nekem.ennyi,ne hergeljük már a népeket(magunkat)ezzel.elég volt a tdk-ról hetekig olvasni...
Ez sem egy világmegváltó múvi, de arra a másfél órára lekötött. Meg kéne nézni az Indy 4-et is már, kiv vagyok Ford papára 😄
A film vége eléggé összecsapott volt :c
Legyen 6.5/10
Samuel L. Jackson egy veterán rendõrt alakít, akinek a szomszédjába beköltözik egy fiatal fehér srác a fekete nejével, amit nem nagyon néz túl jó szemmel, és minden erõvel el akarja üldözni õket... Hát nem szeretném, ha ilyen szomszédom lenne, jól alakította a mocsok rendõrt Jackson, de amúgy semmi extra. Átlagos thriller. Gran Torinonak is hasonló a sztorija, csak az sokkal jobban tetszett...
6/10
ugyanakkor igaz, részleteiben nagyon jó, igényes film, de egy ilyen unalmas és csalódást okozó mozi ne nyerjen már legjobb film, legjobb rendeezõ kategóriájában... arra ott a slumdog
Szokásos korrupt-zsaru vs nemkorrupt zsaru téma egy bonyolító/nehezítõ tényezõvel. Edward Norton és Colin Farrell játéka miatt már eleve nem tudom túlságosan lepontozni, annak ellenére hogy sokat újat nem hoz..
A végén azért mégis lélegzetvisszafojtva ültem annál a bizonyos résznél, mikor... ;P
10/7
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
HL, JN, miért kell mindig kódokban "beszélni"? 😊
Másrészt annyi tiszteletet adjunk már meg embereknek, hogy legalább a vezetéknevüket leírjuk.
Amúgy igen, ezt kellett eljátszania, de HL sokkal jobb volt szvsz. Persze JN sem volt rossz... 😊
ok, ez szubjektív dolog, téged irritált, nem szimpi maga a karakter
nade, nem Ledger volt neked unszimpatikus, hanem Joker, nem is láttad Ledgert a karakter mögött (nem csak azért mert ki volt festve 😄) mert annyira beleélte magát
ha nem így lett volna, és kicsit is emberibb lett volna az alakítása, ha nem játszott volna ekkorát, talán még neked is szimpibb lett volna Joker
és nem, a színészet nem az, hogy úgy beszél mint akin hányinger van... jézusom. így volt megírva a karakter, ezt kellett eljátszania. de emelett még ezer apró kis puzzledarabkából tevõdik össze ennek a "mókusnak" a személyisége, kár hogy nem értetted meg...
és igen is Ledger hihetetlenül nagyot játszott, nem azért mondom mert meghalt, hanem azért mert így gondolom
ja, lehet hogy más színész is el tudta volna játszani, de az nem ilyen lett volna, hanem más... hisz, a színészek is emberek, nem robotok, hogy mindenki ugyanúgy játsszon el egy szerepet
Bazinga!
Milyen lett volna pl. Steve Martin, Chevy Chase, vagy mondjuk Kulka János?
ilyen egyszerû
na haladjunk
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nagyon érdekes film. Akik kedvelik Julianne Moore-t azok nem fognak csalódni most sem benne. Danny Glover is játszik a filmben. Az idõsõdõ Glover amolyan narrátorként tûnik fel néha.
Igazából a rendezés az, ami szót érdemel szerintem, nem a színészek játéka.
Rettentõ depresszív a film! A Schindler listájához tudnám hasonlítani.
A Maslow féle szükségletpiramis remekül kirajzolódik benne, és még valami: hogy micsoda állattá tud lenni az ember.
Amikor baj van, mindenki megvadul. Az egyetlen felemelõ, emberi jelenet is egy kutyához köthetõ, aki nem áll le döghúst enni, hanem lenyaldossa a síró asszony könnyeit. Azért ez nem egy posztapokaliptikus film. Legalábbis nem úgy, mint ahogyan azt mostanában ábrázolni szokták.
Azt is megmutatja, hogy azért az emberek szeretetéhesek, és belekapaszkodnak mindenbe ami elérhetõ számukra. Alkalmazkodnak, sokmindent eltûrnek, és megbocsájtanak. A nagyon rossz mellett a kicsit rossz már szinte eltörpül, és jelentéktelenné válik.
A film azt mutatja be, hogy mi lenne, ha...
Nem akciófilm! Csak azoknak ajánlom akik érdeklõdnek a társadalmi viszonyok iránt! Az empatikusabb embereknek biztos tetszeni fog.
8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Egyébként egyet értek... Ledger tényleg nagyon hitelesen adta elõ ezt a szerepet... attól meg el kell tekinteni hogy jajj nem ilyen volt a Joker a képregényekben/rajzfilmekben/filmekben...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ha te mondod...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
most õszintén kérdem, mégis mi volt olyan überjó abban az alakításban?
nem akarok flémet szítani, komolyan érekel, mert akkor lehet velem van a gond, mert engem kifejezetten irritált ez a mókus az elsõ perctõl kezdve az utolsóig...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
akkor tedd be az aláírásodba, vagy tetováltasd fel a hátadra, a lényegen nem változtat...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
de csak átmeneti, próbálkozz!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ez igy van...
ez az, ami miatt olyan jól lemászik Joker a vászonról/képernyõrõl egyenesen bele a a fejedbe. 100%-ig hiteles alakítás. mikor is láttunk ilyet utoljára? valami de Niro ugrik be taxisként
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szóval azért nem kell egybõl színészlegendát csinálni belõle, jó színész volt ennyi már nem derül ki mi lehetett volna.
a bb-t,meg a dk-t kicsit túlértékelik.joker meg közepes,sokkal-de sokkal jobb színészek is vannak,meg ezerszer jobb alakítások,kevesebb hájppal.
ezt te sem gondolod komolyan