Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egész érdekes film, volt a néger egész jól játszotta a szerepet, volt némi elmélkedés, néhány elgondolkodtató párbeszéd. Sajnos számomra kevés akció, bár a discos elég jó volt. Összességébn nem volt rossz film.
8/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Zseniális film, igazi meglepetés, nem hittem volna, hogy ekkorát üt majd.
Eddig eszméletlen jó évem van: Gran Torino, The Curious Case of Benjamin Button, Slumdog Millionaire, Rock'n'Rolla és ez...
10|10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Huhhh... hát ez igen😮
Az ilyen kamerás idegtépõs filmek közül, amiket eddig láttam, ez volt a leg izgalmasabb...
Mondjuk az furcsa, hogy ezt ugye elvileg egy kamerával vették fel (mmint úgy látjuk) és amikor a csaj mondja, hogy tekerje vissza a kamerát a srác, akkor az mi miért látjuk?😄 Nah mind1... ez a legkevesebb😊
Jah és úgy látszik vannak csinos spanyol csajok😄
8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Blindness.2009.Hunsub
Jobb kihagyni. Nagyon sok kérdésem lenne a forgatókönyv írójához. Két részletben tudtam csak megnézni a végén már annyira szabadulni akartam a filmtõl. Számomra mondanivalója sincs. 10/3
Seven.Pounds.2008.Hunsub
Szöges ellentéte az elõzõnek. Meglehetõsen felkavaró volt számomra. Útravalóul annyit, hogy az elején néha már nagyon idegesített hogy nem tudtam mire vélni Will Smith viselkedését és megmozdulásait. De a végén mindenre fény derül.. Melegen ajánlom mindenkinek a filmet: 10/8
Deception.2008.Hunsub
Megfelelõ hõfokon tart a film egészen a végéig, magyarán nem unatkozik az ember és érdeklõdve figyeli az eseményeket. Egyszer mindenképp érdemes megnézni. A végén nemtetszett a hollywood-i végkifejlet és ezzel veszett pár pontot az értékelésnél: 10/6
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
egyestés akció, különösebb csavarok nélkül. nálam semmi maradandót nem hozott, láttunk már ilyen filmet sokat.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
nos ismét egy film az arab terrorhullámról! Végre sikerült megnéznem, és nekem abszolut bejött! DiCaprio ismét egy kemény, de laza karaktert kapott, ami sztem nagyon fekszik neki, ellentétben Crowe-val aki egy elég unalmas koordinátort alakít! A filmmel annyi a gáz, h kevés benne az igazi közel-keleti akció, és a drámaiság is váltakozott mindig, ami kicsit szaggatottá tette a sztorit!
Ettõl függetlenül érdemes megnézni, mert jól sikerült mind a történet, mind a szereplõk játéka, és izgalmas kikapcsolódást jelent az ilyen filmeket szeretõknek!
nekem 7-8/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye a filmekrõl, hisz akkor mibe kötne bele Riddick?😊))
Yo, Bitch!
En igenis bizok az itteniek velemenybe, hisz azert jarok ide. De amikor azt latom, hogy 10/10 megy, majd megnezem en is a filmet, es latom, hogy nekem nem annyi, akkor leirom a velemenyemet.
Aztan jon a spam 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Yo, Bitch!
Ha megfigyeled, en az itteni hype-rol beszeltem, hogy dobaljak ra a 10/10 -eseket. A DK-nal is ez volt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://videodrome.freeblog.hu/
én most a Valami Amerika 2. részét néztem meg
tetszett...talán az elsõt nem múlta felül..de azért jó volt
8/10
Talán ez volt a 3 közül a legjobb rész, misztikus, véres, kicsit ijesztgetõs is. A történet kicsit Freddy-s volt, de hát sebaj.
9/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tessek nézni!
Spoiler lehet
Jó kis véres horror, bár a nyomasztó hangulat valahogy nem igazán jött össze, valamint az sem igazán tetszett, hogy az elsõ rész ha úgy gondolod skizo volt a srác, de ha éppen úgy akarod akkor azért él a szekrényben a gonosz kettõsséget eldobták és egy sima maszkos elmebajos gyilkolja népet.
Az elején azért megvan a misztikus hangulat. Tehát alapvetõen a mûfaj rajongóinak ajánlott.
8/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Zene nélkül mit érek én?
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Ezt is megnéztük a hétvégén és nekem igenis tetszett! Nagyon bejottek a karakterek es Butler meg egyenesen csúcs volt szerintem! Érdekesen meg az asszonykának is tetszett. Rosszat nem is tudok róla írni, Guy hozta a stílusát és nekem nem is kellet tobb.
----------------------------
7/10
Sam Mendes, az Amerikai szépség után ismét az amerikai kertvárosok problémáit mutatja be, ez alkalommal az 50es évekbe visszautazva.
Nehezen indul be a film, lassan vezeti fel a dolgokat, és jóval kevesebb a fekete humor mint az Oscar díjazott mûvében (tán nincs is), de a végére eléggé beerõsödik és rátapaszt a képernyõre. Kate Winslet számára Golden Globe-ot ért ez a szerep (is), de Leonardo di Caprio sem alakított gyengébben tõle. Az Õ szerepe egyszerûen nem tartalmazott díjazható elemeket.
Vigyázat, nem ajánlom mindenkinek, csak akik bírják a lassú drámákat, és szeretik a remek színészek játékait elnézni.
A vége viszont simán 10 pontos, a tatter nagyon üt 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Végre nem egy nyálas kiszámítható Hollywoodi befejezés.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Hat úgy latszik ez mar csak ilyen 😞
Sztem senkinek sem. Kb. 5db összetett mondata volt a filmben, a többiben kifejezéstelen arccal csodálkozik a világra meg a nõjére.
Cate Blanchett viszi el azt a filmet, nem a címszereplõ.
egyébként vannak körökkel jobb filmek a bb-nél.lehet,hogy nem ilyen történetmesélõs,de igazából a forresthez ezen kívûl semmi nem köti.míg a forrestben már pár perc után kedveled a fõszereplõt,itt nekem a végére sem sikerült rákattannom.
Idézem :
Para... ooo Riddick21 írta :
A The Curious Case of Benjamin Button az új évezred Forrest Gumpja.
Most lett vége nemrég, kérdés nélkül 10/10.
(Nem csak) Nekem egy kissé Alice in wonderland-re hajaz...
Meg csak véletlenül sem az.
Nehogy félre érts, nem azt mondtam, hogy rossz a film de semmiképp nem 10/10. Lehetett volna ezt sokkal rövidebbre venni.
példa: nekem a Madárka tartja a lécet, vagy más szempontból az eredeti Lolita feldolgozás. ezeket nehéz überelni.
ha nem üti meg a lécet akkor csak egyszerûen egy jó film.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
vagy ha igazi az esemény, ki tudja még milyen hatások érték, felesége elvesztése, az a hülye vallásos nõci aki még engem is kiborított,satöbbi.
de elég ha híradót nézel. ez megerõszakolt egy 12 éves kisfiút, ez lelõtte, ez meg megette.
szóval ki tudja mikor és mire "kattannak" be az emberek, és hogy mi, hogy viselkednénk hasonló esetben.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Dögivel lehet sorolni a példákat, pl: WTC toronyból is inkább potyogtak az emberek mint inkább bennégjenek.
Amúgy a Mist nem volt annyira rossz, de nem nagy was ist das, elhiszem ha valakinek nem jött be, de azt hozzátenném, hogy talán így ért valamit a film, hogy az lett a végén és nem happy end! Amúgy rácsodálkozok a népre néha milyen "nagyra tartják az embert" (lsd. TDK vége és most Mist vége stb.) sztem soha ne kerüljünk olyan helyzetbe mint ezek, mert sztem porul járnánk:-D de ez egyéni vélemény, örülök ha valaki másképp látja. Ennyi :-)
Meg mielott leírom a véleményemet, szeretnem tisztázni, hogy ez az ÉN VÉLEMÉNYEM! Szarom le magasról, hogy kinek hogyan jött le a film, és NEM érdekel, hogy mivel nekem nem úgy jött le ezert marha vagyok. Tiszteljük mások véleményét!
Na.... tehát aljunk meg egy szóra. Az ok, hogy a filmet 3 nap alatt néztük meg. Az ok, hogy bar a film nagyon unalmas, van az a 3-4 jelenet ami meg oda fog a Tv-ele, de hogy amikor azt hallom, hogy ez a film jobb mint a Forrest Gump... nos ez számomra a lehetõ legnagyobb túlzás. Maradjunk ott, hogy a FG-ben nem volt olyan, hogy unalmas jelenet.
Latom itt, hogy az emberek dobaljak a 10/10 -eket rá. Semmi ujjat nem mutatott a film. Az Oroszország jelenetek, majd a vége fele a dolgok meg jók voltak, de az egész film ezeket leszámítva egy vontatott sztori volt.
Érzelembõl sajnos nekem nem jött át semmi a két fõszereplõ közötti viszonyból, és nem tudom miért. Kicsit túl bugyutának tartottam a fõszereplõt (nem, itt nem Bradd Pitt alakításával van a baj!).
Tehát ezt a filmet is csak a hype viszi a ranglistán, pontosan mint a TDK-at.
Fasság a film vége sztem, lehet, hogy könyvben kivan ez fejtve, de én akkor is képtelen vagyok befogadni, hogy egy intelligens, értelmes, rendezett körülömények közt élõ apa KÖZVETLEN VESZÉLY NÉLKÜL képes lenne leölni egyetlen fiát.
épp a vége a lényeg amit nem értesz.
igenis van ekkora kétégbeesés amikor az ember elveszti minden reményét, talán józan ítélõképességét is.
van ismerõsöm aki öngyilkos lett, láttam milyen ha az ember kifordul önmagából és eltorzul a jelleme.
légy hálás hogy nem tudod milyen ez, ennek ellenére a film vége igaz.