Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre nem egy nyálas kiszámítható Hollywoodi befejezés.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Hat úgy latszik ez mar csak ilyen 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sztem senkinek sem. Kb. 5db összetett mondata volt a filmben, a többiben kifejezéstelen arccal csodálkozik a világra meg a nõjére.
Cate Blanchett viszi el azt a filmet, nem a címszereplõ.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
egyébként vannak körökkel jobb filmek a bb-nél.lehet,hogy nem ilyen történetmesélõs,de igazából a forresthez ezen kívûl semmi nem köti.míg a forrestben már pár perc után kedveled a fõszereplõt,itt nekem a végére sem sikerült rákattannom.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Idézem :
Para... ooo Riddick21 írta :
A The Curious Case of Benjamin Button az új évezred Forrest Gumpja.
Most lett vége nemrég, kérdés nélkül 10/10.
(Nem csak) Nekem egy kissé Alice in wonderland-re hajaz...
Meg csak véletlenül sem az.
Nehogy félre érts, nem azt mondtam, hogy rossz a film de semmiképp nem 10/10. Lehetett volna ezt sokkal rövidebbre venni.
példa: nekem a Madárka tartja a lécet, vagy más szempontból az eredeti Lolita feldolgozás. ezeket nehéz überelni.
ha nem üti meg a lécet akkor csak egyszerûen egy jó film.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
vagy ha igazi az esemény, ki tudja még milyen hatások érték, felesége elvesztése, az a hülye vallásos nõci aki még engem is kiborított,satöbbi.
de elég ha híradót nézel. ez megerõszakolt egy 12 éves kisfiút, ez lelõtte, ez meg megette.
szóval ki tudja mikor és mire "kattannak" be az emberek, és hogy mi, hogy viselkednénk hasonló esetben.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Dögivel lehet sorolni a példákat, pl: WTC toronyból is inkább potyogtak az emberek mint inkább bennégjenek.
Amúgy a Mist nem volt annyira rossz, de nem nagy was ist das, elhiszem ha valakinek nem jött be, de azt hozzátenném, hogy talán így ért valamit a film, hogy az lett a végén és nem happy end! Amúgy rácsodálkozok a népre néha milyen "nagyra tartják az embert" (lsd. TDK vége és most Mist vége stb.) sztem soha ne kerüljünk olyan helyzetbe mint ezek, mert sztem porul járnánk:-D de ez egyéni vélemény, örülök ha valaki másképp látja. Ennyi :-)
Meg mielott leírom a véleményemet, szeretnem tisztázni, hogy ez az ÉN VÉLEMÉNYEM! Szarom le magasról, hogy kinek hogyan jött le a film, és NEM érdekel, hogy mivel nekem nem úgy jött le ezert marha vagyok. Tiszteljük mások véleményét!
Na.... tehát aljunk meg egy szóra. Az ok, hogy a filmet 3 nap alatt néztük meg. Az ok, hogy bar a film nagyon unalmas, van az a 3-4 jelenet ami meg oda fog a Tv-ele, de hogy amikor azt hallom, hogy ez a film jobb mint a Forrest Gump... nos ez számomra a lehetõ legnagyobb túlzás. Maradjunk ott, hogy a FG-ben nem volt olyan, hogy unalmas jelenet.
Latom itt, hogy az emberek dobaljak a 10/10 -eket rá. Semmi ujjat nem mutatott a film. Az Oroszország jelenetek, majd a vége fele a dolgok meg jók voltak, de az egész film ezeket leszámítva egy vontatott sztori volt.
Érzelembõl sajnos nekem nem jött át semmi a két fõszereplõ közötti viszonyból, és nem tudom miért. Kicsit túl bugyutának tartottam a fõszereplõt (nem, itt nem Bradd Pitt alakításával van a baj!).
Tehát ezt a filmet is csak a hype viszi a ranglistán, pontosan mint a TDK-at.
Fasság a film vége sztem, lehet, hogy könyvben kivan ez fejtve, de én akkor is képtelen vagyok befogadni, hogy egy intelligens, értelmes, rendezett körülömények közt élõ apa KÖZVETLEN VESZÉLY NÉLKÜL képes lenne leölni egyetlen fiát.
épp a vége a lényeg amit nem értesz.
igenis van ekkora kétégbeesés amikor az ember elveszti minden reményét, talán józan ítélõképességét is.
van ismerõsöm aki öngyilkos lett, láttam milyen ha az ember kifordul önmagából és eltorzul a jelleme.
légy hálás hogy nem tudod milyen ez, ennek ellenére a film vége igaz.
Daniel Craig új filmje, amely egy igaz történetet ölel fel!
A II. világháborús zsidóüldözések több tízezer embert kényszerítettek menekülésre! Ebben a filmben is egy zsidótábor menekülését, és életben maradását követhetjük nyomon, melynek vezetõje Craig!
A film igazán hiteles lett és elgondolkodtató, mindazonáltal sztem többet kilehetett volna hozni belõle!
7/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Jeles. Kifejezetten vicces is. Erõsen javallott. (Bár az "õseinél egy hangyafasznyit gyengébb.)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Thrash \'Till Death
Én kijelentem láttam,nem is egyszer,mert szeretem az ilyen klasszikusokat!Az elfújta a széllel egyetemben!
Go Jeff Go!!!!
nézd inkább a micimackót, ahozz nem kell jellemrajz.
*:állítom, hogy 100-ból 80 embrnél errõl van szó
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Thrash \'Till Death
Ohh elnézést ezt lehet spoilerben kellett volna?:-(
Lehet valaki még nemlátta..:-( Egy világ most összeomlik benne,és soha többet nem olvas fórumot,nem néz filmet:-(
Go Jeff Go!!!!
Oh snap!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szóval "SPOILER" szó használata kötelezõ! de ha mindenki spoilerrel irna akk úgy sem látnál semmit, szal hagyjuk már...
mondjuk ez rám vonatkozott...engem nem érdekel
viszont ha másokat zavar akk tessék használni, mert téll idegesítõ lehet!!!
Mint mondtam ez egy FILMEKRÕL SZÓLÓ TOPIK. Az emberek bejönnek és filmekrõl írnak.
Ha nem akarsz spoilert olvasni, ne gyere be. Kurva egyszerû.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
gondolom azért találták ki a spoiler makrót, hogy ha olyan van használjuk, vagy nem?
amúgy meg lehet két éves film, én most akartam megnézni pont jövõ héten... és szerintem vagyunk még páran
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A minap vki a Száll a kakukk miatt volt kiakadva, azért legyünk már józanok, ez egy FILMEKRÕL SZÓLÓ TOPIK, ha nem akarsz spoilert olvasni, ne gyere be.
A premier filmeknél javallott a spoiler, mert azt tényleg nem várhatjuk, hogy mindenki egybõl megnéz minden moziban, de az ilyen régi dolgonál ne várjuk már el.
THX
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Végére sikerült felidegesíteni, csak a szép zene miatt nem vertem szét valamit, nagy lúzer ember agyonlövi a gyerekét. Sok nyomi amerikai gondolhatta volna, hogy nem pikk-pakk megy az emberiség full kiirtása. Az meg a másik, hogy kb mielõtt ez megtörténne az összes rakéta silóban, az utolsó indítópanelre is rá lenne tenyerelve. Elég bugyuta film volt ez.
Thrash \'Till Death
Hát számomra a Ravasz, az agy....., és a Blöff után sok újdonságot nem hozott! Igazi Guy Ritchie alkotás, a londoni alvilág, idétlen gengszterekkel! Mintha egy remaket láttam volna...
A film cselekménye az említett 2 filmbõl már ismerõs, kemény fõnõk, vmi központi qrva drága dolog, és össze-vissza rángatott cselekmény, de a végére jön az igazi fordulat!
A színészek abszolút kiválóan jáccák a kis stílû gengsztereket, és hozzák az elvárt karaktereket!
Guy Ritchie rajongóknak kötelezõ, viszont akiknek a Blöff se jött be, az ne is próbálkozzon ezzel a filmmel!