Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy jó 15 éve láttam ezt a "klasszikust", még alá(rá)beszélõsen, most sikerült újra élveznem ezt a remekmûvet! Mit fûzzek hozzá Chuck Norris egyedül megállít egy USA Inváziót! "Eljött a halál" és már száll is szét az emberke az aknavetõtõl amivel persze kedvenc kopónk csípõbõl tûzzel! Esküszöm kibaszott kemény:-) 10/10 a minimum, mert az öreg Chuck még lerúg:-) Amúgy a film értéke a 0 és a végtelen közt van! Nagyon jó<#eljen>#eljen>
8/10
Jim Carrey hozza a szokásos figuráját, tetszett a film 😊
+ Zooey Deschanel is jó volt 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
10/7,5
Bocsássatok meg, hogy 10/10-et adok rá, ezzel kissé átlépve a normális osztályzás határát! De annyira tetszett a film, és hát a kedvenc színésznõm (Zooey Deschanel) + az egyik kedvenc vígjátékszínészem (Jim Carrey) játszott benne... szóval muszáj a 10/10 😛 Olyan jó hangulatot áraszt a film, hogy órákon át fel voltam pörögve tõle. Egyedül egy durva jelenet nem nyerte el túlzottan a tetszésemet... (-Aki látta, annak elég annyit mondanom, hogy "a nagyi")
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egy DVD lejátszó letud játszani MKV formátumot vagy át kell konvertálnom?
sajnos mostanában nincsenek igazán bunkó vígjátékok, mint anno a Farelly tesók filmjei (Tökös Tekés, Keresd a Nõt). most már õk is csöpögõs romantikus izéket hoznak létre, amikben 20 percenként van egy gyenge poén :\
Én is pont vmelyik nap láttam, de nemigazán jött be, sõt 😄
most akkor ez mi volt? pontosabban mi akar lenni? vígjáték? háborús film? jaa, hogy vígjáték a háborús filmekrõl. na ez valahogy nem igazán jött össze :S
nagyon mást kaptam, mint amit vártam
6/10, mert az effektek, a színészek, a hangok, a zenék(!) ott vannak, csak valahogy nem tudtam nevetni ezen a "vígjátékon"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mit nem értesz? Valaki(k) úgy döntött(ek), hogy ezekben a kategóriákban ebbõl a filmbõl (is) jelölik, más filmekbõl meg nem. Ennyi.
nem tudom hogy nem lehet rájönni erre, annyira egyértelmû. már a film elsõ snitte túl árulkodó. aztán ugye tudjuk, hogy emberünk nagyon kivan, látszik, hogy mennyire elszánt. a testvére, legjobb barátja is "segített nekem"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"13 jelölés?? Mire?"
Mert az összes többi jelölt filmet láttad már? 😊
hm, nagyon jó film... sokan hasonlítgatják itt a forest gumphoz, nos a nyomába sem ér, fele annyi nincs benne szerintem, arrol nem is beszélve hogy 13 jelölés?? Mire? Max a díszletért meg a maszkmesternek, de Brad Pitt ezért ne kapjon már semmit, akkor már inkább Blanchet, százszor jobb volt mint Pitt....ez a film messze nem az év filmje, Slumdog Millionaire simán jobb, több benne az élet, úgy állsz fel utána hogy na ez valami... BB meg csak, aha, érdekes, de....
8/10
Hát ez télleg az a tipikus sablon rendõrsztorik újabb változata!
1 család, 3 zsaru de csak 1 a mintarendõr! Nem vmi izgalmas, és cslekményszálak is érdekesen keverednek! Sztem másfél órában ez elég lett volna, nekem igy kicsit uncsi lett!
A vége is a szokásos drámaisággal ér véget, ami után az ember felül, és kicsit sem járatja meg az agyát...
5/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"ha csak 6ot megnyerne az aránytalan lenne a régebbi nagyokhoz mérve"
Valamit félreértesz az Oscar-ral kapcsolatban.
Mindig az adott évben kijött filmek közül kell kiválasztani a legjobb ezért meg ezért járó díjakat.
A régebbi filmeknek ehhez semmi köze.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
velõs dráma. aki fogékony az ilyenre mindenképpen nézze meg! nagyon szép film. kiszámítható, de ez szerintem senkit nem fog érdekelni
a rendezõnek (Gabriele Muccino - Pursuit of Happyness) meg gyorsan valami irtó nagy projektet, mert kevesen tudnak úgy színészt vezetni, ahogy õ. garantáltan kihozza mindenkibõl a maximumot
+ pont a zenéért
9/10
szerintem sem jó,csalódás lesz,ha viszi az oscarokat,onnantól már nem azt fogja jelenteni az oscar-díjas film,mint eddig.nekem.ennyi,ne hergeljük már a népeket(magunkat)ezzel.elég volt a tdk-ról hetekig olvasni...
Ez sem egy világmegváltó múvi, de arra a másfél órára lekötött. Meg kéne nézni az Indy 4-et is már, kiv vagyok Ford papára 😄
A film vége eléggé összecsapott volt :c
Legyen 6.5/10
Samuel L. Jackson egy veterán rendõrt alakít, akinek a szomszédjába beköltözik egy fiatal fehér srác a fekete nejével, amit nem nagyon néz túl jó szemmel, és minden erõvel el akarja üldözni õket... Hát nem szeretném, ha ilyen szomszédom lenne, jól alakította a mocsok rendõrt Jackson, de amúgy semmi extra. Átlagos thriller. Gran Torinonak is hasonló a sztorija, csak az sokkal jobban tetszett...
6/10
ugyanakkor igaz, részleteiben nagyon jó, igényes film, de egy ilyen unalmas és csalódást okozó mozi ne nyerjen már legjobb film, legjobb rendeezõ kategóriájában... arra ott a slumdog
Szokásos korrupt-zsaru vs nemkorrupt zsaru téma egy bonyolító/nehezítõ tényezõvel. Edward Norton és Colin Farrell játéka miatt már eleve nem tudom túlságosan lepontozni, annak ellenére hogy sokat újat nem hoz..
A végén azért mégis lélegzetvisszafojtva ültem annál a bizonyos résznél, mikor... ;P
10/7
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
HL, JN, miért kell mindig kódokban "beszélni"? 😊
Másrészt annyi tiszteletet adjunk már meg embereknek, hogy legalább a vezetéknevüket leírjuk.
Amúgy igen, ezt kellett eljátszania, de HL sokkal jobb volt szvsz. Persze JN sem volt rossz... 😊
ok, ez szubjektív dolog, téged irritált, nem szimpi maga a karakter
nade, nem Ledger volt neked unszimpatikus, hanem Joker, nem is láttad Ledgert a karakter mögött (nem csak azért mert ki volt festve 😄) mert annyira beleélte magát
ha nem így lett volna, és kicsit is emberibb lett volna az alakítása, ha nem játszott volna ekkorát, talán még neked is szimpibb lett volna Joker
és nem, a színészet nem az, hogy úgy beszél mint akin hányinger van... jézusom. így volt megírva a karakter, ezt kellett eljátszania. de emelett még ezer apró kis puzzledarabkából tevõdik össze ennek a "mókusnak" a személyisége, kár hogy nem értetted meg...
és igen is Ledger hihetetlenül nagyot játszott, nem azért mondom mert meghalt, hanem azért mert így gondolom
ja, lehet hogy más színész is el tudta volna játszani, de az nem ilyen lett volna, hanem más... hisz, a színészek is emberek, nem robotok, hogy mindenki ugyanúgy játsszon el egy szerepet
Bazinga!
Milyen lett volna pl. Steve Martin, Chevy Chase, vagy mondjuk Kulka János?
ilyen egyszerû
na haladjunk
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nagyon érdekes film. Akik kedvelik Julianne Moore-t azok nem fognak csalódni most sem benne. Danny Glover is játszik a filmben. Az idõsõdõ Glover amolyan narrátorként tûnik fel néha.
Igazából a rendezés az, ami szót érdemel szerintem, nem a színészek játéka.
Rettentõ depresszív a film! A Schindler listájához tudnám hasonlítani.
A Maslow féle szükségletpiramis remekül kirajzolódik benne, és még valami: hogy micsoda állattá tud lenni az ember.
Amikor baj van, mindenki megvadul. Az egyetlen felemelõ, emberi jelenet is egy kutyához köthetõ, aki nem áll le döghúst enni, hanem lenyaldossa a síró asszony könnyeit. Azért ez nem egy posztapokaliptikus film. Legalábbis nem úgy, mint ahogyan azt mostanában ábrázolni szokták.
Azt is megmutatja, hogy azért az emberek szeretetéhesek, és belekapaszkodnak mindenbe ami elérhetõ számukra. Alkalmazkodnak, sokmindent eltûrnek, és megbocsájtanak. A nagyon rossz mellett a kicsit rossz már szinte eltörpül, és jelentéktelenné válik.
A film azt mutatja be, hogy mi lenne, ha...
Nem akciófilm! Csak azoknak ajánlom akik érdeklõdnek a társadalmi viszonyok iránt! Az empatikusabb embereknek biztos tetszeni fog.
8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Egyébként egyet értek... Ledger tényleg nagyon hitelesen adta elõ ezt a szerepet... attól meg el kell tekinteni hogy jajj nem ilyen volt a Joker a képregényekben/rajzfilmekben/filmekben...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ha te mondod...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...