Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barnie1990
Utálom a Kill Bill-t, utálom a Blöfföt, társát feléig néztem, Gyûrûk urát elismerem, de néha nagyon unalmasnak találtam, Égetõ bizonyiték fájt, úgyhogy a No Country For Old Man-t valószinûleg soha nem fogom megnézni.
Megérdemlem, hogy éljek? <#fejvakaras>

Zene nélkül mit érek én?

grebber
Wanted - Nem is tudom mikor láttam utoljára ekkora mesefilmet! De mivel film jó volt.

Next PC upgrade: 2022

Count Adyn
Én a multkor megnéztem a The Shawshank Redemption-t hát komolyan, annál a Prison Break sorozat is jobb, fõleg a színészi játék terén!
(NOT)<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

fifi
csak hogy elindítsam az atomháborút, én a Kill Bill-t rühellem de nagyon...
félelmetesen rossz sztem... hú... fizikai fájdalmat éreztem!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Gyûrûk urát nálam csak Legolas meg Samu húzza le. Legolas inkább egy Luc Besson-John Woo filmbe illett volna....Samu meg vmi homoerotikus alkotásba😄

el kellene olvasni a könyvet 3X-ra.....

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

green6k
Nights in Rodanthe 8/10
Elkezdtem nézni a filmet, és elõttem lebegett az, hogy mennyire lefogom húzni a kritikámmal majd.A film feléig így is voltam teljesen.Baromira unatkoztam.Aztán elkezdett gondolatokat ébreszteni bennem.Nem hittem hogy egy rossz házasság után, egy családdal a háta mögött, ilyen is történhet az emberrel.3nap...Ez a pár nap felülmúlta a házas életük összességét.
Aztán baromi ideges lettem egy fordulat miatt, amire egyáltalán nem számítottam.De a végére teljesen megnyugodtam.Ebben az anya lánya kapcsolat segített nekem a film végén.
Összességébe véve kellemes csalódás a film.Sokkal rosszabbra számítottam.

Tikal
a gyûrûk urához csatlakozom...dög unalom, a harmadik rész simán kivágható lett volna, háromszor ültem le megnézni 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
😄DD
hatalmas szókincse van, avagy a "mighty fuck" az angolban, minden szar káromkodást ezzel fejeznek ki 😄

Bazinga!

ffxi
A vége is drámaibb mint a hollywood-ié.

Fákjúal!

sadvagabond
a sw 4-5-6,az okés,mert gyerekként azt néztük,azt játszottuk,és az emlékeket nézem vele gyakorlatilag.az újak,na...
gyûrûk ura,az ihajj,frodótól a falra mászom.persze tényleg hozzá kell tennem,hogy nem unalmas,nem érdektelen,látványos,csak én utálom nagyon.de nem is ezekrõl van szó,már csak poénnak tettem rá.

A Gyûrûk ura és a Star Wars mondjuk szerintem jó 😄 Épp tegnap néztem meg a Gyûrû szövetségét.

sadvagabond
úristen,de férgek vagytok!
és én is,mert nekem sem jött be,hovatovább,halálra untam magam.
dobok a tûzre,nekem a gyûrûk ura,és a star wars is ilyen.
meg még sok agyonhájpolt,néha annyira nem értem mi alapján...

No Country for Old Man-t alig volt türelmem végignézni. A Burn After Reading-et nem is volt 😄 Kikapcsoltam a felénél...

Blasta
A Hongkong-i "Internal affairs" az eredeti, és természetesen sokkal feszesebb és jobb az oscar díjas Scorsese változattól

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
😊))))))))))

Alig várom "Mr. No Contry for old men Riddick"-et, hogy egy utolsónál is utolsóbb légytetûhöz hasonlítsa és virtuálisan szemenköpje 100 emelet magasból Matthew-t

<#smile>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
na igen... szvsz is nulla a film... mar leirtam ezt anno. De legalabb mostmar ketten varjuk, hogy elmondjak paran, mi primitiv lenyeg egy ilyen mualkotast nem erthetunk.

btw most fejeztem a Burn After Reading

hat ez is mekkora egy nulla film volt. Voltak benne keservesen poenos jelenetek, de amugy semmi erdekesseg. Mielott valaki azt irna, hogy nem ertettem: De igenis ertettem. Csak szamomra ez a film lapos, kiveve Brad Pitt szinjatekat ami hatalmas volt. Nomeg a ket idiota a CIA-enal amikor megbeszeltek azt, hogy senki nem tud semmit es semminek nincs ertelme 😄 HAT az volt a legjobb resz az egesz filmben.

Calver
öröm lesz olvasni a holnapi flémet...

"The trees move. Do you not see it?"

Matthew Prosac
Nem vénnek való vidék (2007)

Egészen eddig húztam hogy ne nézzem meg, de a sok díj miatt (a negatív kritikák ellenére - hozzám abból több jutott) kénytelen voltam. Nagyon röviden és tömören így szól a kérdésem: Ebben a filmben mi a jó?
Zene ügyebár nincs, a sztori nálam egy nulla. Akció? Dögunalom. Thriller? Ugyanmár. Párbeszédek? Hagyjuk. Elgondolkoztat? Alig vártam a végét.
Tudom nem mostani a film és biztos már ki lett itt is tárgyalva, de mégis ... valaki ... plz!!!! Mesélje el ez miért jó film és miért kapott 4 Oscar-díjat? Értetlenül pislogok magam elé.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

csingáng-csingcsáng😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ForzaInter
ja most nézem hongkongi, egyre megy mondjuk😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Ez a japcsi változata lenne az eredeti, elvileg. Bár én azt nem láttam..

Yo, Bitch!

ffxi
Akkor így 😊

Ez vagy ez?

Fákjúal!

ForzaInter
ugyanaz mindkettõ😄

Yo, Bitch!

Seven Pounds

Nem tartom magam egy érzelgõs embernek, de ezt a filmet majdnem megkönnyeztem. Remek randi/csajozos film! Aki teheti nézze meg!

Nálam totál 10/10

ffxi
Melyik az igazi "tégla" alapötlet? Ez vagy ez?

Fákjúal!

ForzaInter
kösz

Yo, Bitch!

Vaskereszt pl (nem láttam)

ForzaInter
Tudtuk nekem olyan II. Világháborús filmet mondani, ami a németek szemszögébõl mutatja be a háborút?😊

Yo, Bitch!

Tyler1
világok harca 2 xDD utána néztem és azt hiszem nem fogom megnézni 😄
fõleg mert a gyártási kültség kb. a barátok közt egy epizódjának összegével egyenlõ....

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

grebber
Step Brothers - Jó volt!
Világok harca 2 - Valami katasztrofálisan fos!

Next PC upgrade: 2022

ForzaInter
eladta? lol😊))

off: ezt a logot komolyan gondoltad<#wow3>

Yo, Bitch!

Montanosz
ej kár hogy eladtam tv-m, most azért megnéztem volna))))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

ProGabe
Rocknrolla

nincs ezzel semmi gond, csak sokan megváltást vártak, vagy nátom. persze nem egy Blöff, és tényleg van benne egy-két felesleges dolog, ill. lehetne feszesebb is a tempó, de semmiképpen sem rossz film

7.5 😊 /10

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ha tudsz mondani jobbat a mûfajban, jöhet! 😊

zaki
Mivel az összes Kubrick film az... Nem engedte leszinkronizálni a filmjeit.

Paulie
Harsh Times
Durva film vót, durva befejezéssel
8/10

.

Tyler1
jól van nekem a lényeg h nagyon jó filmet kaptam ismét Clint-tõl! 😊

ForzaInter
és feliratosan adták<#wow2>

Yo, Bitch!

ForzaInter
Tegnap volt a telaviv2õn

The Shining (Ragyogás)

Jó film volt nagyon, Nicholson nagyot alakított, végig volt egy nyomasztó hangulata, a 3 részes minisorozatot elébb láttam, de ez jobban bejött nekem, sokkal ijesztõbb is volt, meg persze színészi játékok is jobbak voltak. Bár fura volt így látni, de azért pár dolgot hiányoltam ami a 3 részes minisorozatban benne volt, de ez mégis jobb volt összeségében, 8,5/10.

Yo, Bitch!

ProGabe
tegnap volt az m1-en:

Leágy gyöngy fülbevalóval

"egy festmény születése"
akár ez is lehetne az alcíme (ami szerencsére nincs). ez egy szép, lassú film. mondhatni lefestik elõttünk a történetet. szépen megkapjuk rétegenként az egészet, ahogy egy festmény is születik. gyönyörûen fényképezett, jó színészi játékkal (Colin Firth és Scarlett Johansson) megáldott alkotás. a gond a karakterek kidolgozatlanságában van, és ott, hogy az ilyen filmeknél meglévõ, megfoghatatlan valami - nevezzük bájnak - lehetne erõsebb is

7/10

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Numb 7/10

Érdekes, bár nem túl izgalmas, az unalom óráiban jól jött. A csaj nagyon szép benne 😊

zaki
Hát nem tudom, nekem elég annyi, hogy Clint Eastwood rendezte, utolsó pár filmje mind qrva jó lett... 😛
I.C.ramnak meg ott a pont, így van ahogy mondja.

A nagy balhé

Hát sajnálom, hogy nem láttam idáig, iszonyat nagy film!
A két fõszereplõ, Paul Newman (RIP), Robert Redford annyira jók voltak a filmben, majd holnap megnézem a korábbi közös filmjüket is (Butch Cassidy és a Sundance kölyök). A forgatókönyv tényleg *5-ös, bár az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FBI-os rész gondoltam, hogy az is végig megrendezett, de ez semmit sem rontott az élvezetbõl.
. Zenéje is telitalálat, és a régi szinkron zseniális! Eddig azért nem néztem meg, mert csak az újféle szinkronos változat volt meg, abból meg nem kérek... Az egész filmnek qrva jó hangulata van. Azért arra kíváncsi volnék, hogy a kártyás trükköt tényleg Paul Newman csinálta-e (vágás nem volt, és egy 35 éves filmnél nem valószínû, hogy trükköztek... 😛)?

9/10 simán

I.C.ram
Pont ez az, hogy az auto egy szimbolum az egesz filmben. Nem tudom, miert olyan nehez ezt eszrevenni.
Tyler1
hát sztem az egész film egy társadalom bírálat és a kocsi nem igazán fõszereplõ inkább csak egy eszköz a cselekmény kibontakozásában! Szóval ha már címadó lett a verda, én kicsit több drámaiságot fordítottam volna rá...
és én például pont azért nem néztem meg eddig a filmet, mert a címe nem mondott semmit számomra!

I.C.ram
Gran Torino teljesen jo cim szerintem. Ez egeszet leirja.

Az a Ford Gran Torino szimbolizal mindent, ami Walt. Az amerikai buszkeseg, elete munkaja, legfeltettebb kincse, protekcionizmus, stb amit a film elejen senki kezebe nem adott volna, foleg nem egy "szaros kis sarganak" aztan a vegen meg lesz az lesz vele, ami lesz. Nemakarom leloni a poent. Ennel jobb cimet nem is adhatott volna.
desigo
Vicky Cristina Barcelona 9/10

gyönyörû környezet,jó story és nagyon jó zenék
Tyler1
Gran Torino
hát nem nagyon szeretem az ilyen típusu filmeket, sõt Eastwood is nálam az igazi kemény cowboy marad de ez a film tényleg jó lett!
ez télleg kitalálta Mr. Eastwood, bár nem ez a legjobb filmje sztem, mégis izgalmas minden perce!
A 79 éves klasszis a fõszerepben is óriásit nyújtott, igazi kemény, veterán katonát alakít, aki nem kicsit elfogult rasszista, de mégis valahol egy érzõ ember! Kicsit ezsembe jutott róla még a westernhõs, aki ugyanilyen lazasággal, de keménységgel alázott le mindenkit a prérin!
És mind amellett, h a film nagyon komoly és végig drámai, azért Mr. Eastwood megengedett magának pár igazi fekete humort, ami nekem nagyon bejött...
A film címével igazán nem vagyok kibékülve, mert sokkal ütösebb címet is kaphatott volna, és igazán a Gran Torino csak az elején és végén szerepel benne...
mindent összevetve igazi élmény a film minden perce, és igazi élmény még mindig igy látni és dolgozni Eastwoodot!
8/10

fifi
Guinea Pig II.
Nekromantik I.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bulykin
azaz, éa tényleg durva, érdemes megnézni

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi