Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megérdemlem, hogy éljek? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Zene nélkül mit érek én?
Next PC upgrade: 2022
(NOT)<#idiota>#idiota>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
félelmetesen rossz sztem... hú... fizikai fájdalmat éreztem!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
el kellene olvasni a könyvet 3X-ra.....
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Elkezdtem nézni a filmet, és elõttem lebegett az, hogy mennyire lefogom húzni a kritikámmal majd.A film feléig így is voltam teljesen.Baromira unatkoztam.Aztán elkezdett gondolatokat ébreszteni bennem.Nem hittem hogy egy rossz házasság után, egy családdal a háta mögött, ilyen is történhet az emberrel.3nap...Ez a pár nap felülmúlta a házas életük összességét.
Aztán baromi ideges lettem egy fordulat miatt, amire egyáltalán nem számítottam.De a végére teljesen megnyugodtam.Ebben az anya lánya kapcsolat segített nekem a film végén.
Összességébe véve kellemes csalódás a film.Sokkal rosszabbra számítottam.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
hatalmas szókincse van, avagy a "mighty fuck" az angolban, minden szar káromkodást ezzel fejeznek ki 😄
Bazinga!
gyûrûk ura,az ihajj,frodótól a falra mászom.persze tényleg hozzá kell tennem,hogy nem unalmas,nem érdektelen,látványos,csak én utálom nagyon.de nem is ezekrõl van szó,már csak poénnak tettem rá.
és én is,mert nekem sem jött be,hovatovább,halálra untam magam.
dobok a tûzre,nekem a gyûrûk ura,és a star wars is ilyen.
meg még sok agyonhájpolt,néha annyira nem értem mi alapján...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Alig várom "Mr. No Contry for old men Riddick"-et, hogy egy utolsónál is utolsóbb légytetûhöz hasonlítsa és virtuálisan szemenköpje 100 emelet magasból Matthew-t
<#smile>#smile>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
btw most fejeztem a Burn After Reading
hat ez is mekkora egy nulla film volt. Voltak benne keservesen poenos jelenetek, de amugy semmi erdekesseg. Mielott valaki azt irna, hogy nem ertettem: De igenis ertettem. Csak szamomra ez a film lapos, kiveve Brad Pitt szinjatekat ami hatalmas volt. Nomeg a ket idiota a CIA-enal amikor megbeszeltek azt, hogy senki nem tud semmit es semminek nincs ertelme 😄 HAT az volt a legjobb resz az egesz filmben.
Egészen eddig húztam hogy ne nézzem meg, de a sok díj miatt (a negatív kritikák ellenére - hozzám abból több jutott) kénytelen voltam. Nagyon röviden és tömören így szól a kérdésem: Ebben a filmben mi a jó?
Zene ügyebár nincs, a sztori nálam egy nulla. Akció? Dögunalom. Thriller? Ugyanmár. Párbeszédek? Hagyjuk. Elgondolkoztat? Alig vártam a végét.
Tudom nem mostani a film és biztos már ki lett itt is tárgyalva, de mégis ... valaki ... plz!!!! Mesélje el ez miért jó film és miért kapott 4 Oscar-díjat? Értetlenül pislogok magam elé.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nem tartom magam egy érzelgõs embernek, de ezt a filmet majdnem megkönnyeztem. Remek randi/csajozos film! Aki teheti nézze meg!
Nálam totál 10/10
Yo, Bitch!
fõleg mert a gyártási kültség kb. a barátok közt egy epizódjának összegével egyenlõ....
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
nincs ezzel semmi gond, csak sokan megváltást vártak, vagy nátom. persze nem egy Blöff, és tényleg van benne egy-két felesleges dolog, ill. lehetne feszesebb is a tempó, de semmiképpen sem rossz film
7.5 😊 /10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha tudsz mondani jobbat a mûfajban, jöhet! 😊
The Shining (Ragyogás)
Jó film volt nagyon, Nicholson nagyot alakított, végig volt egy nyomasztó hangulata, a 3 részes minisorozatot elébb láttam, de ez jobban bejött nekem, sokkal ijesztõbb is volt, meg persze színészi játékok is jobbak voltak. Bár fura volt így látni, de azért pár dolgot hiányoltam ami a 3 részes minisorozatban benne volt, de ez mégis jobb volt összeségében, 8,5/10.
Yo, Bitch!
Leágy gyöngy fülbevalóval
"egy festmény születése"
akár ez is lehetne az alcíme (ami szerencsére nincs). ez egy szép, lassú film. mondhatni lefestik elõttünk a történetet. szépen megkapjuk rétegenként az egészet, ahogy egy festmény is születik. gyönyörûen fényképezett, jó színészi játékkal (Colin Firth és Scarlett Johansson) megáldott alkotás. a gond a karakterek kidolgozatlanságában van, és ott, hogy az ilyen filmeknél meglévõ, megfoghatatlan valami - nevezzük bájnak - lehetne erõsebb is
7/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Érdekes, bár nem túl izgalmas, az unalom óráiban jól jött. A csaj nagyon szép benne 😊
I.C.ramnak meg ott a pont, így van ahogy mondja.
A nagy balhé
Hát sajnálom, hogy nem láttam idáig, iszonyat nagy film!
A két fõszereplõ, Paul Newman (RIP), Robert Redford annyira jók voltak a filmben, majd holnap megnézem a korábbi közös filmjüket is (Butch Cassidy és a Sundance kölyök). A forgatókönyv tényleg *5-ös, bár az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
9/10 simán
és én például pont azért nem néztem meg eddig a filmet, mert a címe nem mondott semmit számomra!
Az a Ford Gran Torino szimbolizal mindent, ami Walt. Az amerikai buszkeseg, elete munkaja, legfeltettebb kincse, protekcionizmus, stb amit a film elejen senki kezebe nem adott volna, foleg nem egy "szaros kis sarganak" aztan a vegen meg lesz az lesz vele, ami lesz. Nemakarom leloni a poent. Ennel jobb cimet nem is adhatott volna.
hát nem nagyon szeretem az ilyen típusu filmeket, sõt Eastwood is nálam az igazi kemény cowboy marad de ez a film tényleg jó lett!
ez télleg kitalálta Mr. Eastwood, bár nem ez a legjobb filmje sztem, mégis izgalmas minden perce!
A 79 éves klasszis a fõszerepben is óriásit nyújtott, igazi kemény, veterán katonát alakít, aki nem kicsit elfogult rasszista, de mégis valahol egy érzõ ember! Kicsit ezsembe jutott róla még a westernhõs, aki ugyanilyen lazasággal, de keménységgel alázott le mindenkit a prérin!
És mind amellett, h a film nagyon komoly és végig drámai, azért Mr. Eastwood megengedett magának pár igazi fekete humort, ami nekem nagyon bejött...
A film címével igazán nem vagyok kibékülve, mert sokkal ütösebb címet is kaphatott volna, és igazán a Gran Torino csak az elején és végén szerepel benne...
mindent összevetve igazi élmény a film minden perce, és igazi élmény még mindig igy látni és dolgozni Eastwoodot!
8/10
Nekromantik I.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...