Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem leszek itt vele túl népszerû, de ez is egy nézõpont, olvassátok el!😉
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
9/10
Remek film, ismeretlen, ám de annál jobb színészekkel. Bár nemtom, hogy ténylegesen ennyi Oscart megérdemelt -e, nem láttam még a vetélytárs filmek közül mindet. Filmzene is bejött. Vágás, operatõri munka remek.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ennél 100x jobb jelenetek voltak a filmben!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Once Upon A Time In The West
PSN ID: Lord_Mortanius
A nagy sztárparádé ellenére elég haloványra sikeredett.
nálam 5/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Vantage Point is 24 szerû, legalábbis mindenki ezzel jött, mégis egy határ szar az egész...
Eccernézõs, nem vmi izgalmas, sablon film! Kevin Spacey sajátmagához képest semmit nem mutat, talán egyedül Laurence Fishburne aki télleg alakít is vmit. Többet nem is érdemes írni a filmrõl...
5/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egy adatlap a fimrõl.
Itt meg is lehet nézni.
A recept, hogy egy ország, hogyan tud csõdbe jutni...
Miért is veszélyes az IMF hitel?Még akkor is ha egy ideig védõhálót nyújt.Vagy miért veszélyes a privatizáció?
Vagy ha kíváncsi vagy az argentínok hogyan tudták mársékelni a peso csõdjének negatív hatásait, akkor nézd meg.
Egy igazán jó dokumentumfilm. 10/10
Qwerty4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon jó film, sok bunyó, hülye poénok. Remelem egyszer csinálnak majd igazi filmet ebbõl, mondjuk Megan Fox csajszival...
Nálam 10/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Danny Boyle egyik kedvenc rendezõm, sokak által lehúzott filmjeit (pl. A Part) is a nagy kedvenceim között tartom számon, így duplán magas a léc, ha az õ neve kerül szóba.
Attól tartottam, hogy ezúttal az esetében szokatlan, túlzott hype (rengeteg díj, Oscar-esõ) miatt csalódnom kell esetleg, de szerencsére nem így történt.
Nagyon korrekt a film, nagyon magán viseli a rendezõ keze nyomát, vágásban, fényképezésben, lendületben. Kiválóak a színészi alakítások, és a rendezõ filmjeiben megszokott hihetetlenül atmoszferikus és hangulatos filmzene pedig felteszi a pontot arra a bizonyos i-re.
10/9, az év eddigi legjobb filmje.
EZ tényleg egy jó film. AZ üldözéses jelenetek nem hiányoztak bele, mivel túlontúl irreálisak voltak, de a többi nagyjából kóser. A fõszereplõ jó választás, de a többiek sem rosszak. Végre egy kemény film a sok nyáltenger közepette (bár kicsit így is rózsaszín nekem, de egye fene).
Attól, hogy nem vagy paranoiás, még nem biztos, hogy nem üldöznek! 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a zene meg mindent vitt
Kojiro ergo sum.
7.5/10
A zenek es a kameramunka pedig csillagos otos.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nagyon jó film, Eastwood megint letett valamit az asztalra...angelina jolie és persze john malkovich is nagyon jot játszott, a zene pedig nagyon jol adta a hangulatot...
9/10
Aeon Flux
ez meg mi a bánat volt? 2/10... vagy ilyen pontszámot ételme sincs adni, szoval inkább nulla...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kurva jó volt így 4 év után is 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A medve nem játék.
ajánlok még egy II. vh-s filmet: Defiance/Ellenszegülés - Daniel Craig 2008-as filmje, ami a zsidóüldözésekrõl szól! sztem ez is nagyon jó film lett, és még oscarra is jelölték! ja és a rendezõ sem utolsó Edward Zwick(Véres gyémánt, Az utolsó szamuráj)
de eddig hány olyan filmet láttál, ahol pozitív emberként állítottak be németeket a második VH-ban? nem sokat...
ez a film pedig pont erre épül, és ez tetszik, hogy a II VH-s filmek nagyon nagy részével ellentétben itt semmi nem fehér vagy fekete 😊
pont ez a lényege a filmnek! mivel ez igaz történet és nem fiktív esemény, ezért nem is lehet másképp beállítani õket!
Kellemes meglepetés, mivel elég sok netes kritika lehúzta, középszerûnek ábrázolta Tom Cruise második világháborús filmjét.
A kritikák állításával szemben viszont feszült, végig lebilincselõ politikai thrillert látunk - ilyenkor gondolkozom azon, hogy a kritikusok sokszor csak bent ülnek a teremben, vagy nézik is a filmet...
A két órás film játékideje nagyon gyorsan elröppent, ami egyrészt jó, mert nem unatkoztam egy percig sem, másrészt emiatt elviseltem volna a történet hosszabb kibontását is, több karakter mélyebb megismerését.
Sok ismerõs arc bukkan fel, Terence Stamptõl kezdve Kenneth Branagh-ig, de nekem külön kedves volt a kiváló Fekete Könyv / Zwartboek fõszereplõ hölgyének felbukkanása, aki fõszereplõ Stauffenberg feleségét alakítja.
Ami pedig nálam vitte a pálmát: végre egy olyan nagyszabású hollywoodi film, ami nem akarja az összes németet egydimenziós hitlerjugendes gonosznak beállítani, hanem annak állít emléket, hogy köztük is voltak nagyszerû emberek - akik a hazájuk szeretetét helyezték az elsõ helyre, és meg akarták dönteni a gonosz diktátor uralmát.
10/8
5-6/10
Nem volt ez olyan rossz, csak az a baj, hogy olyan monoton...a közepe nagyon uncsi, viszont a végére összekapták magukat, fasza kis csata volt😊 igazából ez egy 0. rész, mert az idõben az 1.rész elõtt játszódik, szal érdemes megnézni annak aki már látta az 1-2 részt.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Yo, Bitch!
(ki vagyok meddig megy meg ez a téma)
MOVE ON!!111
én is bs playert használok, kb mióta win van a gépe(i)men. a lényeg tényleg a codec, azok jó beállítása(!!) és természetesen egy rendes gép, ami viszi az adott formátumot. out-of-sync simán lehet amiatt is, hogy nem bírj a gép. ahogy olvastam neked ez új keletû probléma, szóval nem azzal van a gond
amit én használok, az a CCCP* 😄 van egy olyan megoldásuk, hogy mielõtt feltennéd ellenõrzi a rendszert és letakarítja(ha jól emlékszem, lehet csak keres) az összes codecet, ahogy kell. plusz a beállításokat. aztán mehet fel a pack. nekem így mindent tökéletesen visz a BS. gondoltam már, hogy váltok, de úgy sehogy nincsenek megoldva azok a dolgok, ahogy ebben, de ezt írtad is 😊
/OFF
*: sajnos elég régóta nem frissítették 😞 viszont a codec-keresõjüket érdemes kipróbálni, aztán mehet fel a legfrisebb ffdshow meg ac3
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.