Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riddick21
Benjamin Button különös élete

Nem leszek itt vele túl népszerû, de ez is egy nézõpont, olvassátok el!😉

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Bandee1987
Bár hozzáteszem eléggé idegenkedve álltam hozzá ehhez a filmhez a megnézése elõtt (bármennyire is oscar díjas). De mostmár kezdem megérteni miért szeretik sokan ezt a filmet.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Slumdog millionaire

9/10

Remek film, ismeretlen, ám de annál jobb színészekkel. Bár nemtom, hogy ténylegesen ennyi Oscart megérdemelt -e, nem láttam még a vetélytárs filmek közül mindet. Filmzene is bejött. Vágás, operatõri munka remek.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Tyler1
és miért lenne ez a filtörténeti pillanatok egyik legnagyobbika??
ennél 100x jobb jelenetek voltak a filmben!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Ez még mindig a legnagyobb filmtörténeti pillanatok egyike! Valami hihetetlen módon meg van komponálva az egész jelenet:
Once Upon A Time In The West

PSN ID: Lord_Mortanius

'Nem kellesz eléggé' (He's Just Not That Into You)
A nagy sztárparádé ellenére elég haloványra sikeredett.
nálam 5/10

SötétBarom
Az, hogy valami, valami szerû, nem jelenti azt, hogy feltétlenül jó is. A Taken pont azt kapta el ebbõl a stílusból, amitõl fasza - nevesítve: pörgõs, kemény, akció dús, izgalmas, minimális üresjárattal.. Ezzel szemben a Vantage Point unalmas, vontatott, egyszóval: szar.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

most néztem a IP MAN-t nagyon jó film!!! szerintem érdemes megnézni<#boxer>
Sephi
Az.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Riddick21
Nem.
A Vantage Point is 24 szerû, legalábbis mindenki ezzel jött, mégis egy határ szar az egész...

Tyler1
21 - Las Vegas ostroma
Eccernézõs, nem vmi izgalmas, sablon film! Kevin Spacey sajátmagához képest semmit nem mutat, talán egyedül Laurence Fishburne aki télleg alakít is vmit. Többet nem is érdemes írni a filmrõl...
5/10

SötétBarom
24 szerû volt, ezér volt jó 😊 pont

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Qwerty4
Money (A pénz):

Egy adatlap a fimrõl.
Itt meg is lehet nézni.

A recept, hogy egy ország, hogyan tud csõdbe jutni...
Miért is veszélyes az IMF hitel?Még akkor is ha egy ideig védõhálót nyújt.Vagy miért veszélyes a privatizáció?
Vagy ha kíváncsi vagy az argentínok hogyan tudták mársékelni a peso csõdjének negatív hatásait, akkor nézd meg.
Egy igazán jó dokumentumfilm. 10/10

Qwerty4

Riddick21
Vannak zseniális részek, pl. mikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vállon lövi a rendõr totál ártatlan és gyanútlan feleségét, vagy amikor bemegy talán kártyázó vagy reggelizõ -nem emlékszem, régen láttam- rosszfiúk közé és lefordíttatja a "Good luck!"-ot, stb.
, szóval ezek jók nagyon, ritkán vagy mozifilmben egyáltalán nem látni ilyesmit, ettõl hiteles lesz, amit aztán a túlkapások rendre ki is oltanak! De sikeres film lett, szóval talán leesik odaát, hogy vajon mire harap a nép egy ilyen pont-pont-vesszõcske komplexitású mozinál...

Wonder Woman (2009, rajzfilm)

Nagyon jó film, sok bunyó, hülye poénok. Remelem egyszer csinálnak majd igazi filmet ebbõl, mondjuk Megan Fox csajszival...

Nálam 10/10

Sir Quno Jedi
Elejét, meg végét levágnánk, az autós üldözéseket meg zanzásítanánk, úgy jóak lenne. Régi Piszkos Harry-kre emlékeztet valahol, csak persze ez lájtosabb (bár bizonyos szempontból meg darkosabb).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

megnéztem a Slumdog Millionaire-t is a Valkyrie után, és igen kellemes moziélményben volt részem. <#eljen>

Danny Boyle egyik kedvenc rendezõm, sokak által lehúzott filmjeit (pl. A Part) is a nagy kedvenceim között tartom számon, így duplán magas a léc, ha az õ neve kerül szóba.

Attól tartottam, hogy ezúttal az esetében szokatlan, túlzott hype (rengeteg díj, Oscar-esõ) miatt csalódnom kell esetleg, de szerencsére nem így történt.

Nagyon korrekt a film, nagyon magán viseli a rendezõ keze nyomát, vágásban, fényképezésben, lendületben. Kiválóak a színészi alakítások, és a rendezõ filmjeiben megszokott hihetetlenül atmoszferikus és hangulatos filmzene pedig felteszi a pontot arra a bizonyos i-re.

10/9, az év eddigi legjobb filmje.
Riddick21
Egyedül a keret nem kellett volna, az volt durván nyáltenger szerintem... Mármint az énekesnõs sztori. meg talán a vége egy kicsit, szóval azért itt-ott kicsit egyenetlen, de legalább annyira bevállalós is!

PetruZ
Nem volt furcsa, ha belegondolsz, hogy
a komplett rendõrséget bemárthatta volna korrupció és a lánykereskedelemben való részvétele miatt. 😊 Bizonyára voltak még más imserõsei és kapcsolatai szerte Európában és kellõ nyomást gyakorolhattak a franciákra, hogy hagyják békén, õ meg megígérte, hogy többé nem utazik oda, és szvsz ennyi, mindenki kussban maradt.

Nekem csak az volt a furcsa,

hogy a csávó romba dönti Párizst megöl 38 embert, és csak simán hazarepül egy kereskedelmi járaton a lányával 😄

Sir Quno Jedi
Taken 2008

EZ tényleg egy jó film. AZ üldözéses jelenetek nem hiányoztak bele, mivel túlontúl irreálisak voltak, de a többi nagyjából kóser. A fõszereplõ jó választás, de a többiek sem rosszak. Végre egy kemény film a sok nyáltenger közepette (bár kicsit így is rózsaszín nekem, de egye fene).

Attól, hogy nem vagy paranoiás, még nem biztos, hogy nem üldöznek! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kojiro
jaja azt néztem én is hogy mennyit beleadott az operatõr.
a zene meg mindent vitt

Kojiro ergo sum.

[Jakuza]
Australia
7.5/10

A zenek es a kameramunka pedig csillagos otos.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sir Quno Jedi
Énszerintem a legkedvencebb, a spoileresben említett esemény a "Táncos a sötétben" címû filmben történik Björkkel. AZ egy igen ütõs rész. Nehéz is nézni...

Blasta
Énis ugyan ezt éreztem a spoileres részben írtakkal kapcs.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
Changeling

nagyon jó film, Eastwood megint letett valamit az asztalra...angelina jolie és persze john malkovich is nagyon jot játszott, a zene pedig nagyon jol adta a hangulatot...
talán a vége tényleg kicsit tulhuzott volt, akasztás, per, de nem vészes...az akasztás nagyon komoly volt, már már zavaró...

9/10

Aeon Flux

ez meg mi a bánat volt? 2/10... vagy ilyen pontszámot ételme sincs adni, szoval inkább nulla...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sephi
Snatch. -

Kurva jó volt így 4 év után is 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Mekkora volt 😊

a.carkey
Mint minden filmjében. Kár, hogy õ sem él már. Kb. egyidõs lenne Clintel.

A medve nem játék.

Blasta
Nekem is egybõl ez ugrott be olvasva a kommenteket, szvsz az egyik legkorrektebb régi film volt a 2. vh-ról. Shaw pedig hihetetlen jót nyomott abban a filmben.

a.carkey
Azért HI megéltük, hogy egyszer Robert Shaw (és karaktere) úgy játszotta le a vászonról Henry Fondát és talán Telly Savalast is, hogy észre sem vették. 😊

A medve nem játék.

Blasta

Tyler1
hát az tény h nem sokat! de nem is volt sok pozitívuma a II. vh-nak, amit megkellett volna filmesíteni 😄 (mármint német részrõl...)

ajánlok még egy II. vh-s filmet: Defiance/Ellenszegülés - Daniel Craig 2008-as filmje, ami a zsidóüldözésekrõl szól! sztem ez is nagyon jó film lett, és még oscarra is jelölték! ja és a rendezõ sem utolsó Edward Zwick(Véres gyémánt, Az utolsó szamuráj)

értelek... 😊

de eddig hány olyan filmet láttál, ahol pozitív emberként állítottak be németeket a második VH-ban? nem sokat...

ez a film pedig pont erre épül, és ez tetszik, hogy a II VH-s filmek nagyon nagy részével ellentétben itt semmi nem fehér vagy fekete 😊
Tyler1
" végre egy olyan nagyszabású hollywoodi film, ami nem akarja az összes németet egydimenziós hitlerjugendes gonosznak beállítani"

pont ez a lényege a filmnek! mivel ez igaz történet és nem fiktív esemény, ezért nem is lehet másképp beállítani õket!

Valkûr (Valkyrie)

Kellemes meglepetés, mivel elég sok netes kritika lehúzta, középszerûnek ábrázolta Tom Cruise második világháborús filmjét.

A kritikák állításával szemben viszont feszült, végig lebilincselõ politikai thrillert látunk - ilyenkor gondolkozom azon, hogy a kritikusok sokszor csak bent ülnek a teremben, vagy nézik is a filmet...

A két órás film játékideje nagyon gyorsan elröppent, ami egyrészt jó, mert nem unatkoztam egy percig sem, másrészt emiatt elviseltem volna a történet hosszabb kibontását is, több karakter mélyebb megismerését.

Sok ismerõs arc bukkan fel, Terence Stamptõl kezdve Kenneth Branagh-ig, de nekem külön kedves volt a kiváló Fekete Könyv / Zwartboek fõszereplõ hölgyének felbukkanása, aki fõszereplõ Stauffenberg feleségét alakítja.

Ami pedig nálam vitte a pálmát: végre egy olyan nagyszabású hollywoodi film, ami nem akarja az összes németet egydimenziós hitlerjugendes gonosznak beállítani, hanem annak állít emléket, hogy köztük is voltak nagyszerû emberek - akik a hazájuk szeretetét helyezték az elsõ helyre, és meg akarták dönteni a gonosz diktátor uralmát.

10/8
Bulykin
Underworld - Rise Of The Lycans
5-6/10
Nem volt ez olyan rossz, csak az a baj, hogy olyan monoton...a közepe nagyon uncsi, viszont a végére összekapták magukat, fasza kis csata volt😊 igazából ez egy 0. rész, mert az idõben az 1.rész elõtt játszódik, szal érdemes megnézni annak aki már látta az 1-2 részt.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

CSOCSO
k lite nem hulladek.. minden benne van ami kell... ffdshow... ac3, classic media player. ami teljesen faszan atnezheto es mukodik rendesen
bubu13
de te igen<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

EEE 1899

Mi a franc van, újabban minden topikot elleptek a szpemmerek ?

REALista
Gondolom milyen durva lehet...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

desigo
Eagle Eye 7/10

Volt benne pár butaság de elég tûrhetõ volt...
ForzaInter
állat egy film lesz😄

Yo, Bitch!

Sephi
Amúgy de. Atomra nem bazeger akartam.

(ki vagyok meddig megy meg ez a téma)

Seth
bezzeg után nem tettél volna "..." XD

PSN ID.: Beegabor

desigo
Szerintem is KMPlayer a best!
Sephi
ehh reggel volt. Az nem bazeg hanem bezzeg... de mind1.

MOVE ON!!111

ProGabe
(Y)

én is bs playert használok, kb mióta win van a gépe(i)men. a lényeg tényleg a codec, azok jó beállítása(!!) és természetesen egy rendes gép, ami viszi az adott formátumot. out-of-sync simán lehet amiatt is, hogy nem bírj a gép. ahogy olvastam neked ez új keletû probléma, szóval nem azzal van a gond

amit én használok, az a CCCP* 😄 van egy olyan megoldásuk, hogy mielõtt feltennéd ellenõrzi a rendszert és letakarítja(ha jól emlékszem, lehet csak keres) az összes codecet, ahogy kell. plusz a beállításokat. aztán mehet fel a pack. nekem így mindent tökéletesen visz a BS. gondoltam már, hogy váltok, de úgy sehogy nincsenek megoldva azok a dolgok, ahogy ebben, de ezt írtad is 😊
/OFF

*: sajnos elég régóta nem frissítették 😞 viszont a codec-keresõjüket érdemes kipróbálni, aztán mehet fel a legfrisebb ffdshow meg ac3

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.