Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Ilyen horror márpedig nincs, csak ufós vagy madaras
<#wilting>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

kösz
neked mi bajod barom?
Tyler1
my bloody valentine 😄 ez új is 3d-s is<#hawaii><#violent>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SötétBarom
Janemjó, ez: ufos :CCCCCC

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
<#idiota> <#idiota> <#idiota> <#idiota> <#idiota>

Eztfigyeld geci: ALIEN

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hali!

Nem tudtok valami olyan horrort ami nem arról szól hogy ufok meg madarak pusztítják a világot hanem valami storyja is van?
ProGabe
igen, azt én is tudom, hogy már eleve ismert karakterekkel akarták megvalósítani az egészet. tényleg durva lett volna, ha mondjuk Batmant megölik 😊

de nem ennyire mainstream karakterek lettek volna. a Charlton Comics hõseit akarták használni, aztán ugye nem engedte a DC (ha jól emlékszem olvasmányaimból a CC becsõdölt, így felvásárolta a karaktereket a DC), így teljesen újakat alkottak (szerencsére). hasonlóság persze hogy van, mert valami alapot használt Moore, hiszen így volt a legegyszerûbb a comic-fanoknak prezentálni új hõsöket egy olyan sztorihoz, amiben már az elsõ számban keményen belecsapnak a lecsóba 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hogyne lenne, alapból õk lettek volna, csak jogi viták DC, stb nem engedte ezért teljesen új karaktereket találtak ki, amik persze 1 az 1 hasonlítanak az eredetiekre.
ProGabe
?

ez így egyáltalán nem igaz. semmi közük a Watchmenes karaktereknek bármely más képregényes karakterekhez

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sajna 1-2 dolog néha elszokott veszni a magyar postán a külföldi cuccok közül, túl sokat azért ne várj, max. 2 hét inkább írjál mailt nekik, legfeljebb lesz 2 wacsmened:-)
Kojiro
ha nem levélként adják fel, mert pl nem egy dvd az, akkor sajna el tud húzódni.
nekem eddig 12 nap volt a max, mire kihoztak valamit, de gondolom számít, hogy hogy esnek közbe a hétvégék.

na majd ha megkapod, kérek róla véleményt, mert szerintem nekem is kelleni fog 😊)

Kojiro ergo sum.

bár zsenális, sztem még zseniálisabb lett volna a wacsmen, ha az "eredeti" szereplõkkel csinálták volna meg, egy csipetnyi + ízt még rá adott volna. Nite Owl-Betmen (talán), Manhattan-Atomkapitány, Roscharch-Kérdés, többi nem ugrik be. Hatalmas lett volna:-)
Sephi
ebay

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kojiro
honnan?

Kojiro ergo sum.

Sephi
Baszki én neten rendeletem meg két hete és meg nem jött meg a csomag 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kojiro
ja tudom, hogy megjelent idehaza, de gondolom csak magyarul. Ezért akarom én inkább e-bayrõl, mert ilyen "komolyabb" dolgokat csak angolul vagyok hajlandó 😊, nem tudom megemészteni a félrefordíásokat.

Kojiro ergo sum.

Riddick21
Persze, most jelent meg a 3. kötet, az az utolsó. Összesen 12 fejezet van, ezeket osztották fel 3 részre, az elsõ kötetet gyûrtem le, lehet, hogy úgy csinálom, hogy a héten csak a másodikat olvasom el, hogy ne tudjam a végét.
Szerintem bármilyen komolyabb könyvesboltban kapható, 2500 forint/kötet, de nagyon megéri, mert hihetetlenül igényes kiadvány (külsõre is, de mindegyik végén van egy magyarázat a képeken elrejtett apró utalásokhoz, stb.)

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Kojiro
Magyarul van meg? Én is el akarom olvasni régóta, E-Bay-en nézegetten, meg fogom majd rendelni, de csak a film után.

Kojiro ergo sum.

Riddick21
Képregényt olvastad? Én most gyûröm õket, az elsõ 4 fejezeten vagyok túl, zseniális!

Kojiro
Amúgy mi földik vagyunk, azaz egyazon városban születtünk 😊.

Igen bizony Voácsmen 😊 Elsõ nap nézõs kötelezõ darab.

Kojiro ergo sum.

Riddick21
... és Watchmen?

Kojiro
Amúgy már csak 4et kell aludni !!! 😊

Kojiro ergo sum.

Kojiro
<#eljen>

Kojiro ergo sum.

Sephi
Bocs, de nekem nem kell bizonyítani itt, fõleg nem neked.

Több nyelven tudok mint te, és nem Magyarországon születtem. Elég gyenge volt.

Bulykin
filmbuzi

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

limperatore
Van egy oldal ami hasonló mint a sorozazjunkie csak filmekrõl írnak, nem tudjátok melyik az ? :\

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Bulykin
Krrish sztem jó😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

a.carkey
Indiai filmekben a táncikálás vagy 4x elõfordul 1-1 filmben. Ez ugye sajátos Bollywoodos baromság, ami van hogy jó (pl. Don), de van hogy ótvarszar (Krrish). Az összes többi meg semmivel sem volt bénább, mint pl. a BB bármelyik pillanata.

A medve nem játék.

He's just not that into you

Unalmas, kiszámítható. Bár a nõi fõszereplõket kedvelem, de itt egyikük sem tetszett. Majdnem olyan rossz volt, mint a Bride Wars.

4/10

[Jakuza]
Majdnem elaludtam rajta, annyira volt jo nekem. 😄
Azoknak a filmeknek pedig a nyomaba se er. Egyszeruen nem is ertem mi alapjan gondoljak az emberek errol, hogy jo film.
Unalmas, tele klisekkel raadasul meg a tortenet se kiemelkedo, sot nehany helyen a filmet egyszeruen primitivnek ereztem, pl a tancikalast a vegen vagy a nyerd meg fiam veled vagyunk sallangot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

fifi
Ananász expressz

biztos azért nem tetszett, mert nem szívok, de ez nagyon nagy jóindulattal is csak egy középszerû film.
oké egy-két poénon felröhögtem, de pl háromszor volt olyan hangulatom, hogy kikapcsolom a rákba mert egyszerûen fárasztó volt az üres, semmitmondó lózungokkal teli barom párbeszéd...

4/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Szerintem jó, de annyira azért nem. Tehát nem fogott meg, nem volt kiemelkedõ, többször biztos nem fogom megnézni.

Ami nálam kiemelkedõen jó, pl.: Forrest Gump, Remény rabjai, Into the wild

ForzaInter
Nehogy már baj legyen, hogy belinkeli a kritikáját. Ha nem érdekel nem kattintasz rá bazze, ilyen egyszerû.

Yo, Bitch!

Tyler1
nem az a gond h te irtad vagy nem, hanem h linkelgetsz! ha korábban irtál már a filmrõl akk meg nem értem mért kell ez most, de mind1 én nem vitatkozok már! ennyi...

Riddick21
Linkelj inkább valami angol kritikát, még a fénykorodból 😉
Te, aki még magyarul sem tudsz...

Riddick21
Na, akkor szép sorjában: az elõbb még az volt a gond, hogy "nem én írtam", most már mindegy, hogy igen, vagy nem. Plusz a filmrõl már írtam itt korábban, tehát ha érdekel, megkeresed, elolvasod. Ha nem, akkor nem értem, mirõl beszélünk. És végül: te nem kattintasz rá. De én ezt pont leszarom, majd rákattint más. Ha meg senki, akkor így jártam. Nem értem, miért ekkora gond ez, ha ennyire érdekel, még mindig egy kattintás, ha nem, akkor nem értem, miért nincs más témád éjjel fél 1kor, de végülis beszélhetünk errõl.

Sephi
Hagyd! Ha o így akar bizonyítani, akkor az az o dolga. Nem elég, hogy itt mindenkit elküld a pacsiba aki nem ért vele egyet, de meg el is varja, hogy elolvassuk a irományait.

Sephi
Ja, nem nem. Csak nyugodtan.

/pat

Tyler1
nem gond csak felesleges, mert én még egy linkre sem kattintottam, pont azért mert ha ide fellépek akk nem más oldalakat akarok nézegetni! mind1 h te irtad vagy nem! másolj ki belõle pár lényeges mondatot és max ird utána h ott a teljes kritikád.
ez olyan mintha elmennél a boltba kenyéért, és a boltos meg átküldene egy másikba, pedig ott is ugyanolyan van....

Riddick21
azokat hülyézem le, akik nem értik a filmet és mégis beadják, hogy mekkora szar. ha valaki érti, felfogja és nem tetszik neki, az egy dolog. de a CCoBB kapcsán ritka az ilyen.

miért nézne le ezért bárki is?
hány embernek van itt megalapozott és komoly véleménye a filmrõl? errõl, vagy bármelyikrõl. te sem véletlenül pont itt vered magad, ez az egyetlen közeg, ahol ki tudsz emelkedni.

és nem erõltetek semmit: írtam egy kritikát a filmrõl, belinkeltem.
gond?

Sephi
Elõre kérlek, ne reagáld le ezt szokásod szerint, hanem õszintén válaszolj nekem.

Te én elolvastam, mar csak kíváncsiságból is. Az utolsó mondatban konkrétan stílusosan lehülyézel mindenkit, akinek nem az jött át ami neked. Te mond, tenyleg ilyen retardalt vagy, vagy direkt csinalod?

A kérdésem az, hogy minek erõlteted ezt a dolgot? Miért itt? Elvezed, hogy leneznek az emberek?

Nekem sem volt az a húbazdmeg, na ez egy nagy film volt érzésem. Bár a Benjamin Buttonnál sem, de az jobban tetszett.Barátnõmet meg egészen megölte 😊

Carloska
Kegyetlen kösz a tippet! hajnalra való darab 😄😄😄

Riddick21
Egyetlen kattintásodba kerül, ezért került be az "URL beszúrása" opció.
Elolvasod vagy nem, nem kényszerítelek semmire, de ha mégis úgy döntesz, hogy érdekel, csak EGYETLEN kattintás. Ez okoz akkora gondot?
Az iromány az én kezem munkája, minden sorát én fogalmaztam meg, tehát nem egy valahol frissen felfedezett firkálmányt linkeltem be, hanem egy fél órája általam összehozottat.

Tyler1
de hagyjuk már ezt a linkelgetõs dolgot! engem már idegesít h inkább belinkelgetnek más oldalakat...
azért hozták létre a topicot h ide irjátok a véleményeteket! ha nem akarsz sokat irni akk ird le a címét, meg hogy tetszett-e és kész.
ha kritikát akarok olvasni akk beirom a google-be! ide én azért járok, h a fórumozok véleményére legyek kiváncsi, nem a 100.-ik filmes portál véleményére.

Sir Quno Jedi
Jaja, én még csak belenézegettem, de máris tetszik!!! Kb. mint A két Ultimate Avengers rajzfilm!!! Jó kis film ez!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Riddick21
Te vagy az elsõ, akitõl ilyet olvasok.
Mi nem tetszett benne?

[Jakuza]
Vegul erot vettem magamon es megneztem a Slumdog Millionaire-t.
Hat nekem egyaltalam nem nyerte el a tetszesemet.
Ha pontoznom kellene ez a film nem tobb nalam 6/10-nel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sephi
El Orfanato -

Na... szal engem ennyire nem borított ki meg "horror" film évek óta. Nagyon durva... nagyon óvatosan ajánlom.