Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Unalmas, kiszámítható. Bár a nõi fõszereplõket kedvelem, de itt egyikük sem tetszett. Majdnem olyan rossz volt, mint a Bride Wars.
4/10
Azoknak a filmeknek pedig a nyomaba se er. Egyszeruen nem is ertem mi alapjan gondoljak az emberek errol, hogy jo film.
Unalmas, tele klisekkel raadasul meg a tortenet se kiemelkedo, sot nehany helyen a filmet egyszeruen primitivnek ereztem, pl a tancikalast a vegen vagy a nyerd meg fiam veled vagyunk sallangot.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
biztos azért nem tetszett, mert nem szívok, de ez nagyon nagy jóindulattal is csak egy középszerû film.
oké egy-két poénon felröhögtem, de pl háromszor volt olyan hangulatom, hogy kikapcsolom a rákba mert egyszerûen fárasztó volt az üres, semmitmondó lózungokkal teli barom párbeszéd...
4/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ami nálam kiemelkedõen jó, pl.: Forrest Gump, Remény rabjai, Into the wild
Yo, Bitch!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Te, aki még magyarul sem tudsz...
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
/pat
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ez olyan mintha elmennél a boltba kenyéért, és a boltos meg átküldene egy másikba, pedig ott is ugyanolyan van....
miért nézne le ezért bárki is?
hány embernek van itt megalapozott és komoly véleménye a filmrõl? errõl, vagy bármelyikrõl. te sem véletlenül pont itt vered magad, ez az egyetlen közeg, ahol ki tudsz emelkedni.
és nem erõltetek semmit: írtam egy kritikát a filmrõl, belinkeltem.
gond?
Te én elolvastam, mar csak kíváncsiságból is. Az utolsó mondatban konkrétan stílusosan lehülyézel mindenkit, akinek nem az jött át ami neked. Te mond, tenyleg ilyen retardalt vagy, vagy direkt csinalod?
A kérdésem az, hogy minek erõlteted ezt a dolgot? Miért itt? Elvezed, hogy leneznek az emberek?
Elolvasod vagy nem, nem kényszerítelek semmire, de ha mégis úgy döntesz, hogy érdekel, csak EGYETLEN kattintás. Ez okoz akkora gondot?
Az iromány az én kezem munkája, minden sorát én fogalmaztam meg, tehát nem egy valahol frissen felfedezett firkálmányt linkeltem be, hanem egy fél órája általam összehozottat.
azért hozták létre a topicot h ide irjátok a véleményeteket! ha nem akarsz sokat irni akk ird le a címét, meg hogy tetszett-e és kész.
ha kritikát akarok olvasni akk beirom a google-be! ide én azért járok, h a fórumozok véleményére legyek kiváncsi, nem a 100.-ik filmes portál véleményére.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mi nem tetszett benne?
Hat nekem egyaltalam nem nyerte el a tetszesemet.
Ha pontoznom kellene ez a film nem tobb nalam 6/10-nel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Na... szal engem ennyire nem borított ki meg "horror" film évek óta. Nagyon durva... nagyon óvatosan ajánlom.
Nem leszek itt vele túl népszerû, de ez is egy nézõpont, olvassátok el!😉
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
9/10
Remek film, ismeretlen, ám de annál jobb színészekkel. Bár nemtom, hogy ténylegesen ennyi Oscart megérdemelt -e, nem láttam még a vetélytárs filmek közül mindet. Filmzene is bejött. Vágás, operatõri munka remek.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ennél 100x jobb jelenetek voltak a filmben!
Once Upon A Time In The West
PSN ID: Lord_Mortanius
A nagy sztárparádé ellenére elég haloványra sikeredett.
nálam 5/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A Vantage Point is 24 szerû, legalábbis mindenki ezzel jött, mégis egy határ szar az egész...
Eccernézõs, nem vmi izgalmas, sablon film! Kevin Spacey sajátmagához képest semmit nem mutat, talán egyedül Laurence Fishburne aki télleg alakít is vmit. Többet nem is érdemes írni a filmrõl...
5/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egy adatlap a fimrõl.
Itt meg is lehet nézni.
A recept, hogy egy ország, hogyan tud csõdbe jutni...
Miért is veszélyes az IMF hitel?Még akkor is ha egy ideig védõhálót nyújt.Vagy miért veszélyes a privatizáció?
Vagy ha kíváncsi vagy az argentínok hogyan tudták mársékelni a peso csõdjének negatív hatásait, akkor nézd meg.
Egy igazán jó dokumentumfilm. 10/10
Qwerty4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon jó film, sok bunyó, hülye poénok. Remelem egyszer csinálnak majd igazi filmet ebbõl, mondjuk Megan Fox csajszival...
Nálam 10/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Danny Boyle egyik kedvenc rendezõm, sokak által lehúzott filmjeit (pl. A Part) is a nagy kedvenceim között tartom számon, így duplán magas a léc, ha az õ neve kerül szóba.
Attól tartottam, hogy ezúttal az esetében szokatlan, túlzott hype (rengeteg díj, Oscar-esõ) miatt csalódnom kell esetleg, de szerencsére nem így történt.
Nagyon korrekt a film, nagyon magán viseli a rendezõ keze nyomát, vágásban, fényképezésben, lendületben. Kiválóak a színészi alakítások, és a rendezõ filmjeiben megszokott hihetetlenül atmoszferikus és hangulatos filmzene pedig felteszi a pontot arra a bizonyos i-re.
10/9, az év eddigi legjobb filmje.
EZ tényleg egy jó film. AZ üldözéses jelenetek nem hiányoztak bele, mivel túlontúl irreálisak voltak, de a többi nagyjából kóser. A fõszereplõ jó választás, de a többiek sem rosszak. Végre egy kemény film a sok nyáltenger közepette (bár kicsit így is rózsaszín nekem, de egye fene).
Attól, hogy nem vagy paranoiás, még nem biztos, hogy nem üldöznek! 😄
a zene meg mindent vitt
Kojiro ergo sum.
7.5/10
A zenek es a kameramunka pedig csillagos otos.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nagyon jó film, Eastwood megint letett valamit az asztalra...angelina jolie és persze john malkovich is nagyon jot játszott, a zene pedig nagyon jol adta a hangulatot...
9/10
Aeon Flux
ez meg mi a bánat volt? 2/10... vagy ilyen pontszámot ételme sincs adni, szoval inkább nulla...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kurva jó volt így 4 év után is 😄