Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a Taken ebbõl a szempontból is igenjófilm lett:-)
Egyszerû mint a szög,de mégis leültet!
Go Jeff Go!!!!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Liam Neeson-nal szemben kicsi Bourne-nek esélye sem lenne, csak örülhetne ha a találkozást megúszná úgy h minden végtagja megvan, és egyiket sem téptek le majd helyezték be valami abszolút oda nem illõ helyre. <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hát ez télleg veszélyes film! Én Jason Bourne óta imádom az ilyen "egy személyes, sz@rrá verõs, szétlövõs, nincs kegyelem" filmeket! Bár ez azért nem volt számomra olyan durva mint a J.B. trilógia, azért nagyon birtam Liam Neesont ilyen szerepben! Viszont a vágással már voltak gondok, annyira megvágták a dolgokat, h néha le is maradtam "h most mivan?" ez az egy negatívum van talán csak, jah meg a történet is kicsit egyszerû, de kárpótolt az akciótenger 😄
10/7,5
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez nagyon jó film volt. Hihetetlen mekkora gettó ez az India.
Tetszett, hogy a kérdéseken keresztül volt bemutatva az egész film, a mûsorvezetõt meg is utáltam, ugyanakkora köcsög mint nálunk. De a vége tiszta röhelyes volt nemtudom minek rakták ezt bele, azt hittem az Mtv-t nézem
9/10
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
egy kis extra: maga Moore olvassa fel Rorscach kezdõ-monológját. kifejezetten rémisztõ az öreg hangja 😊
jól megcsinálták a mozgásokat. ez nem más, mint egy élõ képregény. ha csak simán felolvasná valaki a képregényt, az egészen egyszerûen szánalmas lenne. analfabétáknak persze jól jönne
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az meg, hogy te elõre TUDOD, hogy milyen filmet fogsz megnézni, akkor miért nézel filmeket???
Én mindig adok mások véleményére, mert egyszerûen hülyeség ha nem. Ez a film X-nek nagyon bejött. Márpedig valamiért bejött neki, ezért érdekel. Ha mégsem jön be nekem, hát ez van, más az ízlésvilágunk.
Kritikákat, meg szinopszist én egyszerûen nem olvasok, mert hát minek? Leírja, hogy mirõl szól a film. Nagy bumm. Azért nézek meg egy filmet, mert nem tudom mit fog adni. Ha elolvasok egy tartalmat, az már befolyásol és ez nekem nem jön be, mert a DVD-k hátulját valami kocka marketinges írja, akinek semmi köze a filmhez, mégis már kialakít benned egy érzést a filmmel kapcsolatban.
A vélemény az más, hisz élmény szempontból jellemeze egy filmet: "Te figyu ez nekem nagyon bejött, mert izgalmas/látványos/feszült!"
Ezek a szavak egy ember érzését sugallják, nem pedig tartalmat közöl.
Ugye nem kell elmagyaráznom, hogy mi is a különbség?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
TEHÁT kellenek az agyhalott/buta/fanatikus/elvakult/elmebeteg/szektás/jogvédõ/aberrált/tudatlan/tájékozatlan kritikák is, hiszen soxor az többet javít a film helyzetén az értõk esetében, mint egy-egy szokványos, visszafogott, jó kritika.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
De ezt nem lehet a végtelenségig csinálni, kialakul egy ízlés, meg egy tudás is (nem nagyképûségbõl írom, egyszerûen az elõzõekbõl következik), aminek a segítségével könnyûszerrel eldöntöm, mi érdekel és mi nem. Nagyjából elõre tudom is, mitõl mit kell várni, mire kell számítani. 10-bõl kb. 8-9-szer be is jön, ha nem, akkor csalódok, pozitívan vagy negatívan.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyetértek + 1 kifogást hozzátennék. Ezeken túljutva 8/10 nálam is megvan.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ez persze nem baj, csak megjegyeztem, ahogy te szoktad más fórumozókkal szemben. <#wave>#wave>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
na megjött a 12. rész is hurrráááá, feltétlenül szükséges volt!
na hát ez a film meggyõzõtt arról h igenis utáljam a horror filmeket!
tipikus high school horror! a történet úgy kiszámítható ahogy van, de ez nem is meglepõ a horrorfilmeknél, a párbeszédek szörnyûek, meg az egész úgy ahogy van! ha nem ülve nézem akk most is aludnék....
10/4
Igazából két dolog zavart egy picit:
- Szívbeteg, mindenórás nõt nem dugunk. 😊
Babylon A.D. (2008): Az értékelés elmarad, ugyanis egy kib*szott szót nem értettem az egészbõl, a vége is totál elmaradt. Ez az extended moziváltozat volt, de nem az egy órával hosszabb rendezõi, muszáj lesz megnézni azt is, ha megjelenik egyáltalán, mert ez így, mondhatni, megérdemelte a sorsát, a jókora buktát, ennyire logikátlanul szétvágott vackot ritkán látni. Pedig az alapanyag talán nem lenne rossz. Na, majd meglátjuk...
Ebbõl kb. látszik is, mi kell(ene) benne legyen a rendezõi verzában, mert mégiscsak ez 6 (azaz HAT) órás és pontról pontra készült precíz adaptáció sokak szerint.
Én viszonylag kevés filmet nézek meg, de azokat igyekszem úgy válogatni, hogy minél kisebb hibaszázalékkal fussanak be gagyik. Ha valami 10|10, akkor az a Watchmen, de mondjuk nálam a Slumdog és a Benjamin Button is annyi, ill. akkor sem reccsen meg a jég, ha mindezt indokolnom is kell.
Én nem ismertem a képregényt ezért úgy ültem le,hogy nem tudjam mire számítsak.Szimpatikusak voltak a karakterek.Tetszett,hogy nem végig pörgõs zúzda megy hanem lassul a sok párbeszédtõl.
Öröm volt a zenéket is hallgatni benne bár sok slágeres volt.
Nem volt rossz, szép iparos munka, jó film, olyan 7/10. Kicsit jobbat vártam képregény után, de valahogy kicsit unalmasabb volt így filmen némelyik jelenet. Én meg pont a zenét emelném ki negatívumként, említett bob dylan, simon fantasztikus, 99 lufballon, halleluja (számomra) inkább volt kínos mint cool. Snyder ha már a "képeknél" másolt, gondolom a zenével akart "kult"-ot alkotni, sztem mellényúlt!
Komolyan, én csak röhögni járok oda.
És az a soundtrack! Igazából ezzel tudták a legtöbbet hozzáadni a filmhez, hiszen a képregénynek csak hangja nincs. A fõcím alatt szóló Bob Dylan szám eszméletlen hatásos, de a személyes kedvencem egyértelmûen a Simon & Garfunkel: The Sound of Silence-e a Komédiás temetésén...
Ami nem tökéletes benne, az is majdnem. És úgy általában: az összkép zseniális. Mondjuk az élmény jókora része abból eredt, hogy az elején felállt a szõr a kezemen és a hátamon, aztán a végén, úgy a fõcím után 10 perccel, a mozi WCjében nyerte vissza eredeti állapotát... ugyanis az elõzetes kritikák ellenére sem számítottam a képregény ennyire szolgai adaptálására! Ami a legjobb: a szövegeket is egy az egyben átemelték, így volt, ahol elõre mondtam/mondhattam magamban, mi fog elhangzani!
10|10
7/10
Egyszer simán elment, jó kis vígjáték volt, remek zenével (Kiss, Scorpions), jópár hangosan röhögõs résszel.
amúgy errõl van itten szó
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"magyarul mi a tökért olvasnám el a képregényt a film elõtt, én egy új sztroit akarok, fel akarom fedezni a karaktereket és a sztorit és nem hasonlítgatni a képregényhez. "
Nem akarom elolvasni, mert AKÁR (<--ez fontos szó) spoilert is tartalmazhat a képregény a film elõtt, HISZEN BASSZAMEG, MÉGISCSAK EGY KÉPREGÉNYADAPTÁCIÓRÓL VAN SZÓ!!!! Ezen mit nem lehet érteni???
Nekem fingom nincs arról, hogy a film mennyire hasonlít a képregényhez, hiszen SEM a filmet, SEM a regényt nem láttam, de a filmet MEGFOGOM nézni, ergo nem akarom elolvasni elõtte a képregényt tripla áron, hogy aztán a képregény lelõjön jópár rébuszt a filmben.
Én a filmen akarok maximálisan szórakozni, nem akarom elõtte tudni a sztorit, a csavarokat és a poénokat sem, BÁRMENNYIRE IS HASONLÍT VAGY NEMHASONLÍT A KÉPREGÉNYRE.
Vágod már?
😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Köszönöm.
Istenemre mondom megpróbáltatás elvezni, de nem sikerült. A DK-tol voltam ennyire csalódott utoljára. De most jobban.
(limited edition-os képregény kollekcióm van meg mielõtt valaki azt mondana, hogy nem tudom mi az a Watchmen)