Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Régota keresek egy filmet! Egy régi scifi, csak egy-két emlék kép él bennem rola, de hátha tudtok segiteni, melyik film volt az, na szoval:
Ugy kezdödött hogy egy pár együtt akart ürrepülni, vmi ürbázisra, de csak a nöci mehetett, és megtámadta öket egy idegen faj , erre a faszi beállt pilota kiképzöbe, aztán az ö alakulatuk lesz a legjobb, harcolnak az idegenekkel, aztán kapnak egy kiképzötisztet, annak a szövege, az hogy puha mint a palacsintatészta 😄, amikor festéklövedékekkel gyakorolnak. Egy idegen elfognak, aztán vizet akarnak adni neki, az meg belehal... hát igy ennyi ugrik be, jo kis film volt, nekem ez a cim ugrik be, hogy Nem vagyunk egyedül, de ilyen filmet nem találok sehol 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Neked tetszett amugy?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Írjad lefele, hogy jó, fasza, szted jobb mint a TDK és csók 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Barátnõvel néztem , tetszett , végig lekötött.
8/10
Utóbbi évek legjobb tini vígjátéka. A szereplõk elragadoak, a poénok frissek, nincs benne unalmas pillanat és kellõképpen hosszú.
Seven Puonds -
Jó volt. Érdekes és izgalmas egyben. Szívszorító.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sokat nem osztott szorzott. Amúgy sokan ilyen pókember feelinget várnak a filmtõl azért se jön be sokaknak.
Egy komolyabb, és emberibb alkotásról van szó!
Vin Dieselt egy új szerepkörben. Méghozzá nem akció, hanem drámai szerepben!
Csak ajánlani tudom, mert amellett h a történet remek és igaz, Diesel remekül játszik a filmben!
9/10
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
hát azt hittem h ez egy jó kis bunyós film lesz, de nagyot tévedtem!
értelmetlen dráma akar lenni amit összefontak a jiu-jitsuval, de bunyó talán 3x van benne. a zene is egy nulla hozzá, meg az egész! nem is irok többet inkább...
10/4
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem is nagyon lehetne ezt folytatni, legalábbis a Watchmen-ek részérõl. (bár egy mai érába helyezett kis csavar még beleférne! 😄)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nna most jöttem meg a moziból. Semmit nem tudtam a filmrõl, képregényrõl, így úgy ültem be, hogy nem tudtam mire számítsak. Kifelé menet elégedetten nyalogattam a szám szélét.........szerintem marhára jó volt! Rorschach all-time favorit karakter, de mindegyikük szimpatikus volt. A Komédiást kivéve 😄 A szexjeleneteknél pedig csorgattam a nyálam 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10/10
Hogy gagyibb lett, mint az eredeti? Tudod, az van, hogy ettõl én is féltem, amíg nem láttam. De mivel mind cselekményében (a végét leszámítva, ahol a változtatás jót tett a filmnek!), mind szövegezésében és képi világában teljesen megegyezik az eredeti mûvel, így ez a lehetõ legszerencsétlenebb kritika, ami érheti.
Ha félreértettelek, még áll az eredeti kérdésem. Szerintem sokakat érdekel.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
De a Taken ebbõl a szempontból is igenjófilm lett:-)
Egyszerû mint a szög,de mégis leültet!
Go Jeff Go!!!!
Liam Neeson-nal szemben kicsi Bourne-nek esélye sem lenne, csak örülhetne ha a találkozást megúszná úgy h minden végtagja megvan, és egyiket sem téptek le majd helyezték be valami abszolút oda nem illõ helyre. <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
Hát ez télleg veszélyes film! Én Jason Bourne óta imádom az ilyen "egy személyes, sz@rrá verõs, szétlövõs, nincs kegyelem" filmeket! Bár ez azért nem volt számomra olyan durva mint a J.B. trilógia, azért nagyon birtam Liam Neesont ilyen szerepben! Viszont a vágással már voltak gondok, annyira megvágták a dolgokat, h néha le is maradtam "h most mivan?" ez az egy negatívum van talán csak, jah meg a történet is kicsit egyszerû, de kárpótolt az akciótenger 😄
10/7,5
Ez nagyon jó film volt. Hihetetlen mekkora gettó ez az India.
Tetszett, hogy a kérdéseken keresztül volt bemutatva az egész film, a mûsorvezetõt meg is utáltam, ugyanakkora köcsög mint nálunk. De a vége tiszta röhelyes volt nemtudom minek rakták ezt bele, azt hittem az Mtv-t nézem
9/10
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
egy kis extra: maga Moore olvassa fel Rorscach kezdõ-monológját. kifejezetten rémisztõ az öreg hangja 😊
jól megcsinálták a mozgásokat. ez nem más, mint egy élõ képregény. ha csak simán felolvasná valaki a képregényt, az egészen egyszerûen szánalmas lenne. analfabétáknak persze jól jönne
Az meg, hogy te elõre TUDOD, hogy milyen filmet fogsz megnézni, akkor miért nézel filmeket???
Én mindig adok mások véleményére, mert egyszerûen hülyeség ha nem. Ez a film X-nek nagyon bejött. Márpedig valamiért bejött neki, ezért érdekel. Ha mégsem jön be nekem, hát ez van, más az ízlésvilágunk.
Kritikákat, meg szinopszist én egyszerûen nem olvasok, mert hát minek? Leírja, hogy mirõl szól a film. Nagy bumm. Azért nézek meg egy filmet, mert nem tudom mit fog adni. Ha elolvasok egy tartalmat, az már befolyásol és ez nekem nem jön be, mert a DVD-k hátulját valami kocka marketinges írja, akinek semmi köze a filmhez, mégis már kialakít benned egy érzést a filmmel kapcsolatban.
A vélemény az más, hisz élmény szempontból jellemeze egy filmet: "Te figyu ez nekem nagyon bejött, mert izgalmas/látványos/feszült!"
Ezek a szavak egy ember érzését sugallják, nem pedig tartalmat közöl.
Ugye nem kell elmagyaráznom, hogy mi is a különbség?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
TEHÁT kellenek az agyhalott/buta/fanatikus/elvakult/elmebeteg/szektás/jogvédõ/aberrált/tudatlan/tájékozatlan kritikák is, hiszen soxor az többet javít a film helyzetén az értõk esetében, mint egy-egy szokványos, visszafogott, jó kritika.
De ezt nem lehet a végtelenségig csinálni, kialakul egy ízlés, meg egy tudás is (nem nagyképûségbõl írom, egyszerûen az elõzõekbõl következik), aminek a segítségével könnyûszerrel eldöntöm, mi érdekel és mi nem. Nagyjából elõre tudom is, mitõl mit kell várni, mire kell számítani. 10-bõl kb. 8-9-szer be is jön, ha nem, akkor csalódok, pozitívan vagy negatívan.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Egyetértek + 1 kifogást hozzátennék. Ezeken túljutva 8/10 nálam is megvan.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ez persze nem baj, csak megjegyeztem, ahogy te szoktad más fórumozókkal szemben. <#wave>#wave>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
na megjött a 12. rész is hurrráááá, feltétlenül szükséges volt!
na hát ez a film meggyõzõtt arról h igenis utáljam a horror filmeket!
tipikus high school horror! a történet úgy kiszámítható ahogy van, de ez nem is meglepõ a horrorfilmeknél, a párbeszédek szörnyûek, meg az egész úgy ahogy van! ha nem ülve nézem akk most is aludnék....
10/4