Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
az írásod egy része Csillagközi invázióra utal

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sziasztok!

Régota keresek egy filmet! Egy régi scifi, csak egy-két emlék kép él bennem rola, de hátha tudtok segiteni, melyik film volt az, na szoval:

Ugy kezdödött hogy egy pár együtt akart ürrepülni, vmi ürbázisra, de csak a nöci mehetett, és megtámadta öket egy idegen faj , erre a faszi beállt pilota kiképzöbe, aztán az ö alakulatuk lesz a legjobb, harcolnak az idegenekkel, aztán kapnak egy kiképzötisztet, annak a szövege, az hogy puha mint a palacsintatészta 😄, amikor festéklövedékekkel gyakorolnak. Egy idegen elfognak, aztán vizet akarnak adni neki, az meg belehal... hát igy ennyi ugrik be, jo kis film volt, nekem ez a cim ugrik be, hogy Nem vagyunk egyedül, de ilyen filmet nem találok sehol 😄

ProGabe
legalább valami zanzásított formában írnál valamit az írásodból(?) a link mellé. szerintem ha valaki filmes blogot akar olvasni, megteszi ilyen ideköpött linkek nélkül is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

igen a barátnõm kötött le igazán , neki adom a 100%ot <#ravasz1>

ForzaInter
Ja, arra.

Yo, Bitch!

Szabi84
Egyik kedvenc filmem, ha a Blood in Blood out-ra gondolsz.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sephi
Hihi 😄

Neked tetszett amugy?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Hát vazze, akkor ne ironizáljál már itten 😊
Írjad lefele, hogy jó, fasza, szted jobb mint a TDK és csók 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Count Adyn
a barátnõ?<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Csak a testeden át

Barátnõvel néztem , tetszett , végig lekötött.

8/10

Sephi
Sex Drive -

Utóbbi évek legjobb tini vígjátéka. A szereplõk elragadoak, a poénok frissek, nincs benne unalmas pillanat és kellõképpen hosszú.

Seven Puonds -

Jó volt. Érdekes és izgalmas egyben. Szívszorító.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A vége tényleg más lett, de a végeredmény megmaradt. Õszintén nekem jobban tetszett mint a képregénybe.
Sokat nem osztott szorzott. Amúgy sokan ilyen pókember feelinget várnak a filmtõl azért se jön be sokaknak.
Egy komolyabb, és emberibb alkotásról van szó!
bexinho
Find me guilty

Vin Dieselt egy új szerepkörben. Méghozzá nem akció, hanem drámai szerepben!
Csak ajánlani tudom, mert amellett h a történet remek és igaz, Diesel remekül játszik a filmben!

9/10

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Tyler1
Redbelt
hát azt hittem h ez egy jó kis bunyós film lesz, de nagyot tévedtem!
értelmetlen dráma akar lenni amit összefontak a jiu-jitsuval, de bunyó talán 3x van benne. a zene is egy nulla hozzá, meg az egész! nem is irok többet inkább...
10/4

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sir Quno Jedi
Oszt mégis hogyan folytatnák?!??! Ha Moore bácsi anno NEM írt folytatást, akkor nincsen. Még így is megváltoztatták keményen a végét/értelmét, ami egyesek szerint jó, mások szerint rossz.

Nem is nagyon lehetne ezt folytatni, legalábbis a Watchmen-ek részérõl. (bár egy mai érába helyezett kis csavar még beleférne! 😄)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Anno nem volt szó Watchmen folytatásról? A vége így is lenyûgözõ volt, de ott a kérdés mi lett volna, ha még folytatják...
Sir Quno Jedi
Moore saját értelmezése (mégis õ írta vaze) tényleg elég érdekes. Így azért más. Én is láttam már ezen videókat elõtte és kíváncsi lennék egy annyira darkos és depis verzára, ahogy õ elképzelte anno. Még a Giant Squid is jöhet! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ForzaInter
A vér kötelez 8/10.

Yo, Bitch!

Sephi
Zseniális volt a film. Azért is mondtam, hogy nem tudnám meg 2 oldalban se leírni, hogy mennyire tetszett (kicsit félreérthetõ volt). Az elsõ poszt meg ironikus volt.

Watchmen

Nna most jöttem meg a moziból. Semmit nem tudtam a filmrõl, képregényrõl, így úgy ültem be, hogy nem tudtam mire számítsak. Kifelé menet elégedetten nyalogattam a szám szélét.........szerintem marhára jó volt! Rorschach all-time favorit karakter, de mindegyikük szimpatikus volt. A Komédiást kivéve 😄 A szexjeleneteknél pedig csorgattam a nyálam 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami nagyon bejött, az Jon karaktere. Nem vagyok annyira otthon az ilyen filmekben, de nekem az eddigi legdurvább mindenható karakter Fõnix volt az X-Men-bõl. Na Jon viszont õt is magasan túlszárnyalta........ahogy beszélt, amiket beszélt, amit csinált, mind valahogy misztikusnak és hihetetlennek tûnt. Nagyon tetszett. Azért valljuk be, legtöbbször azért felhúzhatta volna az alsógatyáját 😄

10/10

Tyler1
amugy látta már valaki a véres valentine 3d-t??? ez már nem anaglifes technológia, szal otthon már nem is lehet 3d-ben megnézni?

jó volt tegnap A Maszk is!😄
Riddick21
Mit szeretnél mondani?
Hogy gagyibb lett, mint az eredeti? Tudod, az van, hogy ettõl én is féltem, amíg nem láttam. De mivel mind cselekményében (a végét leszámítva, ahol a változtatás jót tett a filmnek!), mind szövegezésében és képi világában teljesen megegyezik az eredeti mûvel, így ez a lehetõ legszerencsétlenebb kritika, ami érheti.
Ha félreértettelek, még áll az eredeti kérdésem. Szerintem sokakat érdekel.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

MrSpock
Én Jet Li-re,Vagy Tony Jaa-ra,és Donnie Yen-re:-)
De a Taken ebbõl a szempontból is igenjófilm lett:-)
Egyszerû mint a szög,de mégis leültet!

Go Jeff Go!!!!

Tyler1
én Bourne-ra fogadok <#nyes>

Calver
nana!
Liam Neeson-nal szemben kicsi Bourne-nek esélye sem lenne, csak örülhetne ha a találkozást megúszná úgy h minden végtagja megvan, és egyiket sem téptek le majd helyezték be valami abszolút oda nem illõ helyre. <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Sephi
Good luck.

Tyler1
Taken
Hát ez télleg veszélyes film! Én Jason Bourne óta imádom az ilyen "egy személyes, sz@rrá verõs, szétlövõs, nincs kegyelem" filmeket! Bár ez azért nem volt számomra olyan durva mint a J.B. trilógia, azért nagyon birtam Liam Neesont ilyen szerepben! Viszont a vágással már voltak gondok, annyira megvágták a dolgokat, h néha le is maradtam "h most mivan?" ez az egy negatívum van talán csak, jah meg a történet is kicsit egyszerû, de kárpótolt az akciótenger 😄
10/7,5

Sephi

Én bírom Vágót

Szabi84
Slumdog Millionair

Ez nagyon jó film volt. Hihetetlen mekkora gettó ez az India.
Tetszett, hogy a kérdéseken keresztül volt bemutatva az egész film, a mûsorvezetõt meg is utáltam, ugyanakkora köcsög mint nálunk. De a vége tiszta röhelyes volt nemtudom minek rakták ezt bele, azt hittem az Mtv-t nézem

9/10

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Lakeview Terrace 10/7.

ProGabe
ez egész jó lehet. hivatalos trailer
egy kis extra: maga Moore olvassa fel Rorscach kezdõ-monológját. kifejezetten rémisztõ az öreg hangja 😊

jól megcsinálták a mozgásokat. ez nem más, mint egy élõ képregény. ha csak simán felolvasná valaki a képregényt, az egészen egyszerûen szánalmas lenne. analfabétáknak persze jól jönne

Bandew
Abból, hogy ennyire adsz a kritikákra és nagyjából el tudod dönteni, hogy mi érdekel és mi nem, arra következtetek, hogy te tökéletes alanya vagy a marketingnek.
Az meg, hogy te elõre TUDOD, hogy milyen filmet fogsz megnézni, akkor miért nézel filmeket???
Én mindig adok mások véleményére, mert egyszerûen hülyeség ha nem. Ez a film X-nek nagyon bejött. Márpedig valamiért bejött neki, ezért érdekel. Ha mégsem jön be nekem, hát ez van, más az ízlésvilágunk.
Kritikákat, meg szinopszist én egyszerûen nem olvasok, mert hát minek? Leírja, hogy mirõl szól a film. Nagy bumm. Azért nézek meg egy filmet, mert nem tudom mit fog adni. Ha elolvasok egy tartalmat, az már befolyásol és ez nekem nem jön be, mert a DVD-k hátulját valami kocka marketinges írja, akinek semmi köze a filmhez, mégis már kialakít benned egy érzést a filmmel kapcsolatban.
A vélemény az más, hisz élmény szempontból jellemeze egy filmet: "Te figyu ez nekem nagyon bejött, mert izgalmas/látványos/feszült!"
Ezek a szavak egy ember érzését sugallják, nem pedig tartalmat közöl.
Ugye nem kell elmagyaráznom, hogy mi is a különbség?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sir Quno Jedi
Én perszemélyesen megvagyok a nekem nem tetszõ véleményekkel is. Pláne, ha ezek olyan emberektõl hangzanak el, akiket már némiképp megismertem (nekem rovott-múltúak), így negatív véleményük egy-egy filmrõl nekem pont hogy pozitív eredményt ad. Ha a rossz ember kifejti, hogy mi jó szerinte, akkor máris tudjuk, hogy az a rossz és vice-versa. ILen 1xû!

TEHÁT kellenek az agyhalott/buta/fanatikus/elvakult/elmebeteg/szektás/jogvédõ/aberrált/tudatlan/tájékozatlan kritikák is, hiszen soxor az többet javít a film helyzetén az értõk esetében, mint egy-egy szokványos, visszafogott, jó kritika.

Riddick21
Hát én azért kíváncsi lennék, mert gyanúsan kussolsz... Ennyire semmiképpen nem rossz film, ez teljesen nyilvánvaló.

Riddick21
Szerintem nagyon kevesen láttak annyi filmet itt életükben, mint én. Régen faltam õket, voltak olyan éveim, ahol nemhogy nem telt el nap film nélkül, de akadtak hétvégék, amikor 6-8-10 is lecsúszott. Ha ezt évekre lebontod, az sokezer film. Ehhez vedd hozzá, hogy ezen évek alatt párhuzamosan olvastam Cinemát (akkor még kiváló újság volt!), VOX-ot (azokban az években kezdek), egy rövid ideig (amíg tartott) Total Filmet és szép lassan rászoktam a FilmVilágra is. Plusz neten, amit értem. Az elmúlt 4 évben rendszeresen olvastam (neten és nyomtatva) Empire-t is.

De ezt nem lehet a végtelenségig csinálni, kialakul egy ízlés, meg egy tudás is (nem nagyképûségbõl írom, egyszerûen az elõzõekbõl következik), aminek a segítségével könnyûszerrel eldöntöm, mi érdekel és mi nem. Nagyjából elõre tudom is, mitõl mit kell várni, mire kell számítani. 10-bõl kb. 8-9-szer be is jön, ha nem, akkor csalódok, pozitívan vagy negatívan.

Bandew
Nagy hiba! Minél több filmet kell megnézni. Egyébként is, amíg nem látod, honnan tudod, hogy jó-e vagy sem? Csak mert gagyinak tûnik? Meglepõdnél, hogy ezzel a hozzáállással hány jó filmet hagytál már ki az életedbõl.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PetruZ
Az sztem nem szem, hanem "csak" szaruhártya + lencse. Ez viszont mûködik, elég rutinszerû már a dolog. A gond az lehet, hogy egy születésétõl fogva vak ember, akinek vszleg elhaltak már a szemidegei és agyilag sincs kifejlõdve ez a része, az átültetés után egybõl prímán lát. 😊

Seven Pounds

Egyetértek + 1 kifogást hozzátennék. Ezeken túljutva 8/10 nálam is megvan.

Szemátültetés nekem bökte szememet 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Blasta
Nyomor vagy, úgy gondolod indokoltan adsz MINDEN kurva filmre 10 pontot, nálad minden mérföldkõ és minden überallesz, pedig csak az értékítéleted van félecsúszva nem is kicsit. Ezáltal a szaros blogotok is hitelét veszti...
Ez persze nem baj, csak megjegyeztem, ahogy te szoktad más fórumozókkal szemben. <#wave>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Na most már illene megnéznem a watchmen-t mert a csapból is ez folyik és állítólag fasza 😊

Sir Quno Jedi

Sir Quno Jedi
Hmmm. Nos megnéztem az elsõ részt. Érdekes. Így Rorschach még egy klasszissal durvább (konkrétan mindenki retteg tõle, még a "barátai" is) és sok apróság segít a jobb megértésben. Mindemellett a szöveg azért keményebb így (és nyilván bõvebb). Idõvel egészen egy profi/mûvészi animációs film hatását kelti és a narrátor nagyon jó! Fura élmény a nagyfilm után, de jó, úgyhogy azt hiszem a végére járok magam is. 😄

Sir Quno Jedi
Nagyjából. Egy narrátor van, de mindegyik karaktert más hangon adja elõ (egész ügyesen), a képregényben pedig mozognak is, meg vannak "jelenetek". Szal. afféle mocorgó hangoskönyv, ahogy tanult kollegám mondá. Érdekes. Anno voltak próbálkozások a képregények meganimálására és szinkronizálására (CD-Romix), azok jobbak voltak, mert egyrészt a karaktereket külön színészek "hangosították" meg, másrészt a minõségük is jobb volt (no persze nem felbontásra). DE ez sem rossz próbálkozás és pontról pontra az eredeti adaptációja, ergó sok fontos kis kiegészítést kaphatunk a nagyfilmhez (is). Majd ha többet láttam belõle, mesélek róla (vagy nem).

Tyler1
Friday the 13th (2009)
na megjött a 12. rész is hurrráááá, feltétlenül szükséges volt!
na hát ez a film meggyõzõtt arról h igenis utáljam a horror filmeket!
tipikus high school horror! a történet úgy kiszámítható ahogy van, de ez nem is meglepõ a horrorfilmeknél, a párbeszédek szörnyûek, meg az egész úgy ahogy van! ha nem ülve nézem akk most is aludnék....

az uccsó jelenet volt a leggázabb, amit kb 20 éves filmekben sütnek el, és selytetik a következõ fokozatot! ott majdnem be is sz@rtam a röhögéstõl

10/4

Riddick21

Challanger
Nem akarok hülyeséget mondani, de én úgy tudom, hogy tulajdonképpen ez egy "hangoskönyv". Vagyis gondolom egy az egyben a képregény lapjait látod egyenként pár másodpercig kimerevítve, közben meg a narrátor mondja alá a szöveget 😊