Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
az idiot párosnak van még egy filmje, Danger 50.000 zombies! címmel...

fárasztó, de szintén korrekt!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

poppe
jah, mikor a nõnek mondják, h mutassa a zombie arcát. ez az, jó lesz! 😄DD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

sweech
kicsit hosszú meg vontatott, de a vége kárpótol mindenért 😄

Blasta
Én végig fetrengtem a filmen, beszarás jó, többszörös újranézési faktor is adott 😊

Nade a Shaun of the dead se kutya azért 😄DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ilyen gyilkos-leleplezést (a szektás rész) még nem láttam, annyira röhögtem, hogy majdnem leestem az ágyról <#vigyor>

10/8
Fú, hát szerintem ez a film valami borzalom volt 😄
Én alig bírtam végignézni...

Blasta
Filmtörténeti jelenet van a belinkelt képen 😊
Ahogy besétál a fõtérre azzal a fehér lóval annyáig felfegyverezve baszki 😊)))

Tikal
Religulous

dokumentum film a vallásról és nagyon jó... leginkább a kereszténységet vette célpontba szóval elég jól lehetett szorakozni rajta, mennyire nevetségessé válnak az emberek mikor betámadják a hitüket, és Bill Maher, a kérdezõ, egyébként humorista, nagyon jól csinálta, sarokba szoritott mindenkit.... ajánlottá tenném az ilyen filmeket az iskolákban, leginkább a vallásos sulikban.... fõleg ezek a hitgyülis idioták nagyon veszélyesek, a filmben is van egy kettõ belölük, eszméletlen figurák....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sir Quno Jedi
Hot Fuzz (Vaskabátok)

Korrekt "akcióvígjáték" angol módra, kiváló színészekkel. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az angol humort és fogékony a minõségi kacagtatásra is... 😄 (mikor Bad Boys-ra, meg Holtpontra gerjednek, az a kemény 😄DD)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Ja nem összekevertem, Megtorló volt, de a képregény igen durva, szóval a film most legalább tükrözte a képregényt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát mivel nálunk a Punisher Halálosztó néven futott 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tyler1
Punisher: War Zone
Na én sem a képregényt sem az elözõ filmet nem ismerem, de ez egy közepes akciófilm, jó sok vérrel, meg lehetetlenségel, nem is jó-nem is rossz kategória!
1-2 résznél olyan kemény volt h már röhögtem 😄 volt egyszer egy kéregényem a Halálosztó(sztem errõl lett koppintva), abban voltak ilyen durva megoldások 😄
10/6

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nem kellesz eléggé filmkritika

Amerikai romantikus komédiákból évrõl évre kijön egy raklapnyi, amelyeknek igencsak kis hányada értékelhetõ. A Nem kellesz eléggé már csak a poszteren szereplõ ismert arcok miatt is üdítõ kivételnek nézett ki, így adtam egy esélyt a filmnek: nem kellett volna...
tommygear
sajnos láttam
Shep
De te láttad már a FarCry-t, vagy csak úgy alapból lehúzod? Egyébként nem nagyon izgat, mit gondoltok, nekem tetszett jól szórakoztam rajta a többi meg nem számít.

Sephi
Elfogadom a véleményed. De kerek én is abból amit szívtál akkor.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tommygear
pfff 😄
na haggyuk
ForzaInter
Hát a Max paynet nagyon elszúrták ahogy olvastam, pozitívat sehol nem láttam arról a filmrõl, azért majd sort kerítek rá egyszer😄

Yo, Bitch!

Shep
Hát miért tök jó film lett 😊 A Mex Péjntõl például nagyságrendekkel jobb, mert az egy dögunalom volt, itt meg legalább jól szórakoztam, és végülis ez a lényeg.

tommygear
igen azt tudom...
de nemhinném ha más forgalmazó áll mellé a far cryban akkor olyan hú de jó lett volna 😄
Tyler1
na mind1 ami rosszabb h a stúdió baszta igy el a Far Cry feelingjét!

(amugy a Király nevében is 20th century forgalmazás volt...)

tommygear
igazad van bocs :S
csak nem tudtam elképzelni errõl a trágyáról amit mondassz
sry 😊
tommygear
okok 😄😄
Tyler1
akk lécives nézz utána és ne okoskodj! köszi

tommygear
jaj ilyet ne mondj már azért 😄
max a BOLL KG, 20th forgalmazná nem 2 moziba adták volna le amerikában...
Tyler1
hát pedig a Far Cry-t pont a 20th century forgalmazza....

tommygear
boll filmeknek köze nincs a 20th centuryhoz... fõleg a far crynak
Shep
Na hát azok nincsenek, szuper katonák vannak, de itt nem szörnyek. Mondjuk így jobb, mint ha idétlen gumiszörnyek rohangásztak volna.

Tyler1
én is kiváncsi lennék már rá, de neten én csak fake verziókat találok :S
am szörnyek legalább vannak benne?? xD

Shep
Hát ezt csak õk tudják, de dzsungeles helyszín lett volna és nem ez sima erdõ+fatelep akkor az még dobott volna rajta. Mindegy így sem rossz.

Tyler1
azért nem értem h a 20th century-nek miért kellett a filmet Kanadába vezényelni, amivel totális bukásra ítélte a filmet...
mert ha megkapta volna Boll a jóváhagyást akk még lehetett is volna belõle vmi, és ha ez még nem elég akk naná h újravágatták, mert túl durva részek voltak benne a 16-os korhatárnak!!!!!!!!!

nem fogom fel h egy ilyen kaliberü film stúdió h szúrhat el igy egy filmet? (najó azért kellett hozzá Uwe is de......)

Shep
Hát nem tudom én azt végig bírtam nézni, de a Dungeon Siege-tõl kikészültem a felénél, annyira dögunalom volt, hogy még.

Atisz
Na így már korrekt 😄
Egyébként szerintem se olyan rosszak a filmjei, csak divat lett õt oltani... szerintem az egyik legrosszabb filmje a Bloodrayne. Már-már annyira, hogy eléri az "annyira rossz, hogy már jó" kategóriát, de sajna mégsem :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Shep
Hát én is meglepõdtem de nekem tényleg tetszett, pont megfelelõ volt a hossza is, bár a 8 lehet tényleg sok kicsit a színészi alakítás miatt, igazad revideálom magam és 7/10. Mondjuk gondolom a többségnek megint nem fog tetszeni, de én felfedezni véltem némi fejlõdést és ez is növeli egy kicsit a pontszámot. A végén még Spielberg szintre ér a mester 😄 (max ha megszületik még vagy 5x 😊)

Sir Quno Jedi
Nana. Ahhoz azé több kell. Lásd. Titus, vagy Caligula.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Atisz
Hát elvileg az a Tudorok lenne... a Róma nagyon felfújt volt, iszonyat sok volt benne a (számomra indokolatlan) káromkodás és hát a jelmezek/helyszínek is hagytak kívánnivalót maguk után. No meg persze a tömegjelenetek hiánya is szembeötlõ volt. Tudom-tudom sorozat, no de kérem akkor ha nincs della, akkor nem ilyet kell csinálni (hanem mondjuk egy 13+1. kór-house sorozatot) <- a zárójelben lévõ kijelentés irónia akart lenni...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ForzaInter
Ennyi pontot ezen a földön, még senki nem adott Boll filmre<#idiota>

Yo, Bitch!

Atisz
Ez most komoly? Csak mert sehol nem látom a <#vigyor3>-t...

Blasta
Váááá, Roma-t cancel-ezted?
Legjobb történelmi sorozat EVER (és az össz sorozatok között is nálam az elsõ 3-ban van)
Nem csipod a kardosbaszós sztorikat? 😊

Shep
FarCry

Alapvetõen szerintem ez a mester legjobb alkotása, teljesen korrekt az egész és ha eltekintünk az eredeti FarCry-tól akkor szerintem nagyon jó. Bár a fõ szál azért olyasmi mint a játékban de a dzsungel azért nagyon hiányzott. Mindenesetre szerintem egy teljesen jó akciófilm. Ami viszont továbbra is borzalmas az a színészi játék ami gyakorlatilag nulla. Egyedül a dagi fazon vitt némi életet a film ezen részébe.

8/10

PetruZ
No prob, mint írtam, elfogult vagyok: a Roma sorozatot nem láttam, az elsõ rész után nálam cancel volt, a Jane-es filmnél meg még a korábbi Dolfis is jobban tetszett... 😊
Blasta
Én is tegnap néztem meg, de nekem nem jött be annyira.
Valójában egy teljesen közepes, az átlagnál véresebb/naturálisabb akciófilmet láttam, teljesen kihagyható.

Ray Stevenson Pullo-ként sokkal jobb volt (itt gyakorlatilag Segal-i szinten mozog a játéka) és nekem az elõzõ Tom Jane-es Punisher film is jobban bejött, Punisher abban tényleg vért köpött mire legyõzte az ellenfeleit, a War Zone-ban semmi extra, bemegy-öl-lõ-bunyó-kijön.
Ja tényleg, 1x bõgött a temetõben a családja sírjánál.

Hozzá kell tennem, hogy nem ismerem a képregényt.

Punisher - War Zone
4/10 maximum

PetruZ
Let The Right One In: Annyira nem estem tõle hanyatt, mint a nézõk nagy része, de mindenképpen érdekes és újszerû volt. Az északiak mindig tudtak ilyen kicsit elszállós, kicsit '80-as évekbeli ifjúsági filmeket készíteni, ezt most még megfejelték egy kis vámpírkodással. A többfelé is emlegetett "félelmetes" részeket én viszont nem fedeztem fel... Mindegy, reménykedem, hogy kiadják itthon a könyvet is, imdb-s kommentekbõl úgy tûnik, jó lett az adaptáció (az író írta a forgatókönyvet is). 8/10.

Punisher - War Zone: Végre egy film, amiben Punisher nem egy üresfejû Terminátor/Kommandó-klón, és nem is igazságtevõ komplexustól szenvedõ vinnyogó pincsikutya. Igen, az elõzõ két filmes próbálkozásra utalnék... Sajnos a War Zone közel sem hibátlan, pedig simán lehetett volna belõle egy Taken-szerû meglepetésfilm. Néha olyan felvillanások vannak benne, amelyek azonnal üdvözült vigyort varázsoltak az arcomra, de sajnos sok az olyan is, amelyek teljesen átlagosak... vagy az alattiak. Nagy kár, hogy nem a legújabb képregénysorozatból merítettek ihletet (bár akkor lehet, hogy az "R" besorolást sem ugorja át 😉 ), hanem csak úgy általában vették a fõkaraktert és egyik legfõbb nemezisét, Jigsaw-t (aki egyébként sehol sincs az új sorozatban szereplõ Barracudához képest 😛 ), és köréjük dobtak valami egyszerû történetet. Azért egynek elment, bár én több karaktert szimplán kihajítottam volna (pl. Micro). Az elõzõ két filmnél mindenképpen jobb, nálam pár jelenet miatt inkább 7/10. 😊
Gnome
ezt a sorozatot imádtam...anno emlékszem ünnepekkor is ezt néztem, mivel a TV3nak nem volt pénze külön karácsonyi/szilveszteri mûsorra a végefelé így változatlanul vetítették a szokásosat...a kezdõ dallama még mindig a fejembevan

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

weeeeeeeeeeeeeeeee 😄😄😄😄😄😄😄

igeeeeeeeen, ûrhûboru 2063, isten király vagy 😄, köszönöm
Amit én láttam az tuti film volt, akkor lehet az évadnyito rész, vagy nemtudom, de ez lesz az tuti 😄.

Kmarha
úristen.. még az elsõ film volt amit õsrégi videón megnéztem 😄 (az volt a proba 😄)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

JÓÓÓÓ régen volt egy Ûrháború 63/2063 -vagy milyen nevû sorozat... Abban volt ez. A vizes jelentrõl ugrott be. Nem film hanem ilyen sorozat volt anno a TV 3 le is adta elég sok részét + videón az elsõ X részt is lehetett kapni amit filmként árultak...
Ha télleg a Csillagközi invázió, ott a faszi a gyalogsághoz állt be

Blasta
Hát egy filmre emléxem amibe az idegenekra halálosan hat a viz, az viszont nem sci-fi, Signs

Az irás többi része tényleg a Starship troopers-re igaz

ProGabe
az írásod egy része Csillagközi invázióra utal

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.