Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
am szörnyek legalább vannak benne?? xD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mert ha megkapta volna Boll a jóváhagyást akk még lehetett is volna belõle vmi, és ha ez még nem elég akk naná h újravágatták, mert túl durva részek voltak benne a 16-os korhatárnak!!!!!!!!!
nem fogom fel h egy ilyen kaliberü film stúdió h szúrhat el igy egy filmet? (najó azért kellett hozzá Uwe is de......)
Egyébként szerintem se olyan rosszak a filmjei, csak divat lett õt oltani... szerintem az egyik legrosszabb filmje a Bloodrayne. Már-már annyira, hogy eléri az "annyira rossz, hogy már jó" kategóriát, de sajna mégsem :/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Legjobb történelmi sorozat EVER (és az össz sorozatok között is nálam az elsõ 3-ban van)
Nem csipod a kardosbaszós sztorikat? 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Alapvetõen szerintem ez a mester legjobb alkotása, teljesen korrekt az egész és ha eltekintünk az eredeti FarCry-tól akkor szerintem nagyon jó. Bár a fõ szál azért olyasmi mint a játékban de a dzsungel azért nagyon hiányzott. Mindenesetre szerintem egy teljesen jó akciófilm. Ami viszont továbbra is borzalmas az a színészi játék ami gyakorlatilag nulla. Egyedül a dagi fazon vitt némi életet a film ezen részébe.
8/10
Valójában egy teljesen közepes, az átlagnál véresebb/naturálisabb akciófilmet láttam, teljesen kihagyható.
Ray Stevenson Pullo-ként sokkal jobb volt (itt gyakorlatilag Segal-i szinten mozog a játéka) és nekem az elõzõ Tom Jane-es Punisher film is jobban bejött, Punisher abban tényleg vért köpött mire legyõzte az ellenfeleit, a War Zone-ban semmi extra, bemegy-öl-lõ-bunyó-kijön.
Ja tényleg, 1x bõgött a temetõben a családja sírjánál.
Hozzá kell tennem, hogy nem ismerem a képregényt.
Punisher - War Zone
4/10 maximum
Punisher - War Zone: Végre egy film, amiben Punisher nem egy üresfejû Terminátor/Kommandó-klón, és nem is igazságtevõ komplexustól szenvedõ vinnyogó pincsikutya. Igen, az elõzõ két filmes próbálkozásra utalnék... Sajnos a War Zone közel sem hibátlan, pedig simán lehetett volna belõle egy Taken-szerû meglepetésfilm. Néha olyan felvillanások vannak benne, amelyek azonnal üdvözült vigyort varázsoltak az arcomra, de sajnos sok az olyan is, amelyek teljesen átlagosak... vagy az alattiak. Nagy kár, hogy nem a legújabb képregénysorozatból merítettek ihletet (bár akkor lehet, hogy az "R" besorolást sem ugorja át 😉 ), hanem csak úgy általában vették a fõkaraktert és egyik legfõbb nemezisét, Jigsaw-t (aki egyébként sehol sincs az új sorozatban szereplõ Barracudához képest 😛 ), és köréjük dobtak valami egyszerû történetet. Azért egynek elment, bár én több karaktert szimplán kihajítottam volna (pl. Micro). Az elõzõ két filmnél mindenképpen jobb, nálam pár jelenet miatt inkább 7/10. 😊
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
igeeeeeeeen, ûrhûboru 2063, isten király vagy 😄, köszönöm
Amit én láttam az tuti film volt, akkor lehet az évadnyito rész, vagy nemtudom, de ez lesz az tuti 😄.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az irás többi része tényleg a Starship troopers-re igaz
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Régota keresek egy filmet! Egy régi scifi, csak egy-két emlék kép él bennem rola, de hátha tudtok segiteni, melyik film volt az, na szoval:
Ugy kezdödött hogy egy pár együtt akart ürrepülni, vmi ürbázisra, de csak a nöci mehetett, és megtámadta öket egy idegen faj , erre a faszi beállt pilota kiképzöbe, aztán az ö alakulatuk lesz a legjobb, harcolnak az idegenekkel, aztán kapnak egy kiképzötisztet, annak a szövege, az hogy puha mint a palacsintatészta 😄, amikor festéklövedékekkel gyakorolnak. Egy idegen elfognak, aztán vizet akarnak adni neki, az meg belehal... hát igy ennyi ugrik be, jo kis film volt, nekem ez a cim ugrik be, hogy Nem vagyunk egyedül, de ilyen filmet nem találok sehol 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Neked tetszett amugy?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Írjad lefele, hogy jó, fasza, szted jobb mint a TDK és csók 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Barátnõvel néztem , tetszett , végig lekötött.
8/10
Utóbbi évek legjobb tini vígjátéka. A szereplõk elragadoak, a poénok frissek, nincs benne unalmas pillanat és kellõképpen hosszú.
Seven Puonds -
Jó volt. Érdekes és izgalmas egyben. Szívszorító.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sokat nem osztott szorzott. Amúgy sokan ilyen pókember feelinget várnak a filmtõl azért se jön be sokaknak.
Egy komolyabb, és emberibb alkotásról van szó!
Vin Dieselt egy új szerepkörben. Méghozzá nem akció, hanem drámai szerepben!
Csak ajánlani tudom, mert amellett h a történet remek és igaz, Diesel remekül játszik a filmben!
9/10
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
hát azt hittem h ez egy jó kis bunyós film lesz, de nagyot tévedtem!
értelmetlen dráma akar lenni amit összefontak a jiu-jitsuval, de bunyó talán 3x van benne. a zene is egy nulla hozzá, meg az egész! nem is irok többet inkább...
10/4
Nem is nagyon lehetne ezt folytatni, legalábbis a Watchmen-ek részérõl. (bár egy mai érába helyezett kis csavar még beleférne! 😄)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nna most jöttem meg a moziból. Semmit nem tudtam a filmrõl, képregényrõl, így úgy ültem be, hogy nem tudtam mire számítsak. Kifelé menet elégedetten nyalogattam a szám szélét.........szerintem marhára jó volt! Rorschach all-time favorit karakter, de mindegyikük szimpatikus volt. A Komédiást kivéve 😄 A szexjeleneteknél pedig csorgattam a nyálam 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10/10
Hogy gagyibb lett, mint az eredeti? Tudod, az van, hogy ettõl én is féltem, amíg nem láttam. De mivel mind cselekményében (a végét leszámítva, ahol a változtatás jót tett a filmnek!), mind szövegezésében és képi világában teljesen megegyezik az eredeti mûvel, így ez a lehetõ legszerencsétlenebb kritika, ami érheti.
Ha félreértettelek, még áll az eredeti kérdésem. Szerintem sokakat érdekel.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."