Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
hát pedig a Far Cry-t pont a 20th century forgalmazza....

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tommygear
boll filmeknek köze nincs a 20th centuryhoz... fõleg a far crynak
Shep
Na hát azok nincsenek, szuper katonák vannak, de itt nem szörnyek. Mondjuk így jobb, mint ha idétlen gumiszörnyek rohangásztak volna.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tyler1
én is kiváncsi lennék már rá, de neten én csak fake verziókat találok :S
am szörnyek legalább vannak benne?? xD

Shep
Hát ezt csak õk tudják, de dzsungeles helyszín lett volna és nem ez sima erdõ+fatelep akkor az még dobott volna rajta. Mindegy így sem rossz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tyler1
azért nem értem h a 20th century-nek miért kellett a filmet Kanadába vezényelni, amivel totális bukásra ítélte a filmet...
mert ha megkapta volna Boll a jóváhagyást akk még lehetett is volna belõle vmi, és ha ez még nem elég akk naná h újravágatták, mert túl durva részek voltak benne a 16-os korhatárnak!!!!!!!!!

nem fogom fel h egy ilyen kaliberü film stúdió h szúrhat el igy egy filmet? (najó azért kellett hozzá Uwe is de......)

Shep
Hát nem tudom én azt végig bírtam nézni, de a Dungeon Siege-tõl kikészültem a felénél, annyira dögunalom volt, hogy még.

Atisz
Na így már korrekt 😄
Egyébként szerintem se olyan rosszak a filmjei, csak divat lett õt oltani... szerintem az egyik legrosszabb filmje a Bloodrayne. Már-már annyira, hogy eléri az "annyira rossz, hogy már jó" kategóriát, de sajna mégsem :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Shep
Hát én is meglepõdtem de nekem tényleg tetszett, pont megfelelõ volt a hossza is, bár a 8 lehet tényleg sok kicsit a színészi alakítás miatt, igazad revideálom magam és 7/10. Mondjuk gondolom a többségnek megint nem fog tetszeni, de én felfedezni véltem némi fejlõdést és ez is növeli egy kicsit a pontszámot. A végén még Spielberg szintre ér a mester 😄 (max ha megszületik még vagy 5x 😊)

Sir Quno Jedi
Nana. Ahhoz azé több kell. Lásd. Titus, vagy Caligula.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Atisz
Hát elvileg az a Tudorok lenne... a Róma nagyon felfújt volt, iszonyat sok volt benne a (számomra indokolatlan) káromkodás és hát a jelmezek/helyszínek is hagytak kívánnivalót maguk után. No meg persze a tömegjelenetek hiánya is szembeötlõ volt. Tudom-tudom sorozat, no de kérem akkor ha nincs della, akkor nem ilyet kell csinálni (hanem mondjuk egy 13+1. kór-house sorozatot) <- a zárójelben lévõ kijelentés irónia akart lenni...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ForzaInter
Ennyi pontot ezen a földön, még senki nem adott Boll filmre<#idiota>

Yo, Bitch!

Atisz
Ez most komoly? Csak mert sehol nem látom a <#vigyor3>-t...

Blasta
Váááá, Roma-t cancel-ezted?
Legjobb történelmi sorozat EVER (és az össz sorozatok között is nálam az elsõ 3-ban van)
Nem csipod a kardosbaszós sztorikat? 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Shep
FarCry

Alapvetõen szerintem ez a mester legjobb alkotása, teljesen korrekt az egész és ha eltekintünk az eredeti FarCry-tól akkor szerintem nagyon jó. Bár a fõ szál azért olyasmi mint a játékban de a dzsungel azért nagyon hiányzott. Mindenesetre szerintem egy teljesen jó akciófilm. Ami viszont továbbra is borzalmas az a színészi játék ami gyakorlatilag nulla. Egyedül a dagi fazon vitt némi életet a film ezen részébe.

8/10

PetruZ
No prob, mint írtam, elfogult vagyok: a Roma sorozatot nem láttam, az elsõ rész után nálam cancel volt, a Jane-es filmnél meg még a korábbi Dolfis is jobban tetszett... 😊
Blasta
Én is tegnap néztem meg, de nekem nem jött be annyira.
Valójában egy teljesen közepes, az átlagnál véresebb/naturálisabb akciófilmet láttam, teljesen kihagyható.

Ray Stevenson Pullo-ként sokkal jobb volt (itt gyakorlatilag Segal-i szinten mozog a játéka) és nekem az elõzõ Tom Jane-es Punisher film is jobban bejött, Punisher abban tényleg vért köpött mire legyõzte az ellenfeleit, a War Zone-ban semmi extra, bemegy-öl-lõ-bunyó-kijön.
Ja tényleg, 1x bõgött a temetõben a családja sírjánál.

Hozzá kell tennem, hogy nem ismerem a képregényt.

Punisher - War Zone
4/10 maximum

PetruZ
Let The Right One In: Annyira nem estem tõle hanyatt, mint a nézõk nagy része, de mindenképpen érdekes és újszerû volt. Az északiak mindig tudtak ilyen kicsit elszállós, kicsit '80-as évekbeli ifjúsági filmeket készíteni, ezt most még megfejelték egy kis vámpírkodással. A többfelé is emlegetett "félelmetes" részeket én viszont nem fedeztem fel... Mindegy, reménykedem, hogy kiadják itthon a könyvet is, imdb-s kommentekbõl úgy tûnik, jó lett az adaptáció (az író írta a forgatókönyvet is). 8/10.

Punisher - War Zone: Végre egy film, amiben Punisher nem egy üresfejû Terminátor/Kommandó-klón, és nem is igazságtevõ komplexustól szenvedõ vinnyogó pincsikutya. Igen, az elõzõ két filmes próbálkozásra utalnék... Sajnos a War Zone közel sem hibátlan, pedig simán lehetett volna belõle egy Taken-szerû meglepetésfilm. Néha olyan felvillanások vannak benne, amelyek azonnal üdvözült vigyort varázsoltak az arcomra, de sajnos sok az olyan is, amelyek teljesen átlagosak... vagy az alattiak. Nagy kár, hogy nem a legújabb képregénysorozatból merítettek ihletet (bár akkor lehet, hogy az "R" besorolást sem ugorja át 😉 ), hanem csak úgy általában vették a fõkaraktert és egyik legfõbb nemezisét, Jigsaw-t (aki egyébként sehol sincs az új sorozatban szereplõ Barracudához képest 😛 ), és köréjük dobtak valami egyszerû történetet. Azért egynek elment, bár én több karaktert szimplán kihajítottam volna (pl. Micro). Az elõzõ két filmnél mindenképpen jobb, nálam pár jelenet miatt inkább 7/10. 😊
Gnome
ezt a sorozatot imádtam...anno emlékszem ünnepekkor is ezt néztem, mivel a TV3nak nem volt pénze külön karácsonyi/szilveszteri mûsorra a végefelé így változatlanul vetítették a szokásosat...a kezdõ dallama még mindig a fejembevan

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

weeeeeeeeeeeeeeeee 😄😄😄😄😄😄😄

igeeeeeeeen, ûrhûboru 2063, isten király vagy 😄, köszönöm
Amit én láttam az tuti film volt, akkor lehet az évadnyito rész, vagy nemtudom, de ez lesz az tuti 😄.

Kmarha
úristen.. még az elsõ film volt amit õsrégi videón megnéztem 😄 (az volt a proba 😄)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

JÓÓÓÓ régen volt egy Ûrháború 63/2063 -vagy milyen nevû sorozat... Abban volt ez. A vizes jelentrõl ugrott be. Nem film hanem ilyen sorozat volt anno a TV 3 le is adta elég sok részét + videón az elsõ X részt is lehetett kapni amit filmként árultak...
Ha télleg a Csillagközi invázió, ott a faszi a gyalogsághoz állt be

Blasta
Hát egy filmre emléxem amibe az idegenekra halálosan hat a viz, az viszont nem sci-fi, Signs

Az irás többi része tényleg a Starship troopers-re igaz

ProGabe
az írásod egy része Csillagközi invázióra utal

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sziasztok!

Régota keresek egy filmet! Egy régi scifi, csak egy-két emlék kép él bennem rola, de hátha tudtok segiteni, melyik film volt az, na szoval:

Ugy kezdödött hogy egy pár együtt akart ürrepülni, vmi ürbázisra, de csak a nöci mehetett, és megtámadta öket egy idegen faj , erre a faszi beállt pilota kiképzöbe, aztán az ö alakulatuk lesz a legjobb, harcolnak az idegenekkel, aztán kapnak egy kiképzötisztet, annak a szövege, az hogy puha mint a palacsintatészta 😄, amikor festéklövedékekkel gyakorolnak. Egy idegen elfognak, aztán vizet akarnak adni neki, az meg belehal... hát igy ennyi ugrik be, jo kis film volt, nekem ez a cim ugrik be, hogy Nem vagyunk egyedül, de ilyen filmet nem találok sehol 😄

ProGabe
legalább valami zanzásított formában írnál valamit az írásodból(?) a link mellé. szerintem ha valaki filmes blogot akar olvasni, megteszi ilyen ideköpött linkek nélkül is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

igen a barátnõm kötött le igazán , neki adom a 100%ot <#ravasz1>

ForzaInter
Ja, arra.

Yo, Bitch!

Szabi84
Egyik kedvenc filmem, ha a Blood in Blood out-ra gondolsz.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sephi
Hihi 😄

Neked tetszett amugy?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Hát vazze, akkor ne ironizáljál már itten 😊
Írjad lefele, hogy jó, fasza, szted jobb mint a TDK és csók 😊

Count Adyn
a barátnõ?<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Csak a testeden át

Barátnõvel néztem , tetszett , végig lekötött.

8/10

Sephi
Sex Drive -

Utóbbi évek legjobb tini vígjátéka. A szereplõk elragadoak, a poénok frissek, nincs benne unalmas pillanat és kellõképpen hosszú.

Seven Puonds -

Jó volt. Érdekes és izgalmas egyben. Szívszorító.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A vége tényleg más lett, de a végeredmény megmaradt. Õszintén nekem jobban tetszett mint a képregénybe.
Sokat nem osztott szorzott. Amúgy sokan ilyen pókember feelinget várnak a filmtõl azért se jön be sokaknak.
Egy komolyabb, és emberibb alkotásról van szó!
bexinho
Find me guilty

Vin Dieselt egy új szerepkörben. Méghozzá nem akció, hanem drámai szerepben!
Csak ajánlani tudom, mert amellett h a történet remek és igaz, Diesel remekül játszik a filmben!

9/10

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Tyler1
Redbelt
hát azt hittem h ez egy jó kis bunyós film lesz, de nagyot tévedtem!
értelmetlen dráma akar lenni amit összefontak a jiu-jitsuval, de bunyó talán 3x van benne. a zene is egy nulla hozzá, meg az egész! nem is irok többet inkább...
10/4

Sir Quno Jedi
Oszt mégis hogyan folytatnák?!??! Ha Moore bácsi anno NEM írt folytatást, akkor nincsen. Még így is megváltoztatták keményen a végét/értelmét, ami egyesek szerint jó, mások szerint rossz.

Nem is nagyon lehetne ezt folytatni, legalábbis a Watchmen-ek részérõl. (bár egy mai érába helyezett kis csavar még beleférne! 😄)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Anno nem volt szó Watchmen folytatásról? A vége így is lenyûgözõ volt, de ott a kérdés mi lett volna, ha még folytatják...
Sir Quno Jedi
Moore saját értelmezése (mégis õ írta vaze) tényleg elég érdekes. Így azért más. Én is láttam már ezen videókat elõtte és kíváncsi lennék egy annyira darkos és depis verzára, ahogy õ elképzelte anno. Még a Giant Squid is jöhet! 😄

ForzaInter
A vér kötelez 8/10.

Yo, Bitch!

Sephi
Zseniális volt a film. Azért is mondtam, hogy nem tudnám meg 2 oldalban se leírni, hogy mennyire tetszett (kicsit félreérthetõ volt). Az elsõ poszt meg ironikus volt.

Watchmen

Nna most jöttem meg a moziból. Semmit nem tudtam a filmrõl, képregényrõl, így úgy ültem be, hogy nem tudtam mire számítsak. Kifelé menet elégedetten nyalogattam a szám szélét.........szerintem marhára jó volt! Rorschach all-time favorit karakter, de mindegyikük szimpatikus volt. A Komédiást kivéve 😄 A szexjeleneteknél pedig csorgattam a nyálam 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami nagyon bejött, az Jon karaktere. Nem vagyok annyira otthon az ilyen filmekben, de nekem az eddigi legdurvább mindenható karakter Fõnix volt az X-Men-bõl. Na Jon viszont õt is magasan túlszárnyalta........ahogy beszélt, amiket beszélt, amit csinált, mind valahogy misztikusnak és hihetetlennek tûnt. Nagyon tetszett. Azért valljuk be, legtöbbször azért felhúzhatta volna az alsógatyáját 😄

10/10

Tyler1
amugy látta már valaki a véres valentine 3d-t??? ez már nem anaglifes technológia, szal otthon már nem is lehet 3d-ben megnézni?

jó volt tegnap A Maszk is!😄
Riddick21
Mit szeretnél mondani?
Hogy gagyibb lett, mint az eredeti? Tudod, az van, hogy ettõl én is féltem, amíg nem láttam. De mivel mind cselekményében (a végét leszámítva, ahol a változtatás jót tett a filmnek!), mind szövegezésében és képi világában teljesen megegyezik az eredeti mûvel, így ez a lehetõ legszerencsétlenebb kritika, ami érheti.
Ha félreértettelek, még áll az eredeti kérdésem. Szerintem sokakat érdekel.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

MrSpock
Én Jet Li-re,Vagy Tony Jaa-ra,és Donnie Yen-re:-)
De a Taken ebbõl a szempontból is igenjófilm lett:-)
Egyszerû mint a szög,de mégis leültet!

Go Jeff Go!!!!