Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is azért néztem meg, mert itt olvastam róla 😊

Shep
Mivel itt ennyire ajnározták a Running Scared-et tegnap én is megnéztem, bár nem igazán kedvelem az ilyen filmeket, de valahogy mégis vitt magával az esemény, bár a rengeteg szükségtelen káromkodás nagyon nem tetszett, egy idõ után már én szégyelltem magam. A végén a csavar is jó volt. Az meg különösen tetszett, hogy az eseménysort egy fegyver eltûnése indította be.
Na minden esetre azt hiszem most pár évig megint nem nézek hasonló filmet 😊

9/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

az utóbbi pár évben ez volt az egyetlen film, amit áttekerve SEM bírtam végignézni 😄

kölcsönadtam a dvd-t pár kollégának, hogy ne csak én szembesüljek ezzel a borzalommal - és azóta szállóige lett, ha vmi übertré dolog történik: 'bazz, ez majdnem olyan rossz mint a Zombisztriptíz!" 😄

10/0 😄

És hogy Robert Englund horror-legendát mivel vették rá hogy ebben a trashben szerepeljen, hát azt azóta is találgatjuk 😄
Sir Quno Jedi
Zombie Strippers 2008

Elég érdekes, de már csak a zombi arctáncért is ajánlom minden kedves nézõnek! Azé van egy fanyar humora, fõleg az elején, de aztán mindent beleadnak. Lesznek zombik, szuperkatonák, profi sztriptízesek és végül is ugyebár profi sztriptízZOMBIK! Már megérte!

14.4/10 😄 (najó az ájemdíbí réting áll 4.4-en 😄)

A csajok viszont barók benne!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jaja, de nekem már akkor ökölbe szorult a kezem, amikor a furgon ajtaját kinyitották, valahogy sejtettem hogy kicsodák. Azt, hogy gyilkolásznak, nem is sejtettem amíg a body bag nem került az orrunk elé.....sokkoló, az biztos 😄

SötétBarom
A pedo-s rész enyhén agymosó jellegû, az egész azt sugallja, hogy minden pedo egy elvetemült velejéig romlott állat. Viszont szerintem a pedok igen kis százaléka mészárloná le a gyerekeket.. Ami viszont tetszett, hogy a csaj gondolkodás nélkül lelõtte õket, illetve az egész epizód beteg hangulata. Ritka az ilyesmi filmekben 😊

A film végi hokipályás móka amúgy valami hihetetlenül nagy jelenet. Instant classic.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Running Scared 8/10

Hát nagyon durva volt, végig izgalmas, a fõszereplõ is jó választás volt.

A pedofilos rész pedig mindent ütött.........egyszer kapjak a kezem közé egy ilyet...

ForzaInter
Acélbakancs 6,5/10

Land of the dead 7,5/10

Night of the living dead (1990) 7/10

Yo, Bitch!

hát ja, a zsidaj halivúd szereti az ilyen hazug filmeket.
Szükségállapot (The siege) 1998
Amerikai film

Az egész filmbõl sugárzik hogy mikor készült. A jó öreg 1998 –ban az „áratlanság” korában. Sajna ha jól emlékszem MO-n a TV ban olyan 2004 –körül adták amikor már inkább önmaga paródiájának tûnt a film mint könnyfakasztó hazafias mûnek, aminek eredetileg szánták…
Látszik a 2001 elõtt az amerikaiak által elképzelt „legszörnyûbb” terrorcselekmény kimerült néhány busz és kisebb épület felrobbantásában, amit persze néhány fanatikus arab követett el… Valamilyen szinten már zajlott az új ellenségkép kialakítása, hiszen most, hogy nincsenek a mocskos komcsik, kellett keresni másik ellenséget. Vannak tehát azok a mocskos Arabok, akiket úgy hívunk, hogy terrorista.
Persze csak alig 10 fõs sejt okozza a problémát hiszen akkor elképzelhetelennek tûnt hogy egy remek kapcsolatokkal rendelkezõ világméretû terrorszervezet amerikaiakkal megtömött utasszállítókat vezessen a WTC-be.
Erre persze fel is tûnik a gonosz tábornok (Bruce Willis) aki rögtön olyan katonai diktatúrát vezet be hogy még… Ha már erre így reagálnak akkor 11-e után az lett volna a legkevesebb hogy atomháborút indítanak.
És persze a gonosz tábornok rögtön elkezd faji alapon ártalan arabokat börtönbe zárni mi több BRUTÁLISAN megkínozni. Még szerencse hogy amerikai ilyen sosem tett… héát persze hogy nem.
A film legszánalmasabb jelenete egyértelmûen az amikor meg akarnak kínozni valakit és a fõhõs tart egy 5 perces szent szöveget aminek az a lényege hogy: „Ez egy emberi lény! A szabadság hazájában nem kínozhatunk embereket! Demokráciában ilyen nem fordulhat elõ! És ha mégis megtesszük akkor nem NEM LESZÜNK JOBBAK A TERRORISTÁKLNÁL ÉS AKKOR KIJELENHETJÜK HOGY AMERIKA NEM A SZABADSÁG FÖLDJE TÖBBÉ!” Ez mind nagyon szépen hangzott 1998 –ban de 2004 ben és (És most 2009 -ben) tudva mi mindent csináltak az amcsik tudva guantamóról és a többirõl sajnos már inkább a szánakozó röhögés kerülgeti az embert mint a hazafias hevület.
Persze a végén mindenki heppy a gonosz tábornokot is elkapták utalva arra hogy ilyent csak 1 szélsõséges ember teher szó sincs róla hogy ennél magasabb szinten bárki valaha is ilyesmibe keveredne, mi pedig sajnálkozunk hogy 2 órát marhaságra kültüttünk az életünkbõl amikor pedig PS2 –z hetünk vagy animét is nézhettünk volna.

FlyHigh
Mostanában inkább drámákat néztem, volt mit pótolnom. Tegnap viszont megnéztem én is a Running Scared-et, rendesen sokkolt néha, nagyon fasza lett.

Thrash \'Till Death

ProGabe
több, még a goodfellasnal is több. persze úgy nem nagy kunszt, ha direkt rágyúrtak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szabi84
ez talán több mint a sebhelyesarcúban

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

tugyiti
1-2 (Y)
3-4-5-6 vicc
Szabi84
Király film nekem nagyon bejött, magyarul néztem, egy-két helyen már túl trágár volt😄 A vége meg béna amerikai.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

The Howling - Üvöltés

Az embervért elõszeretettel fogyasztó vámpírok mellett a vérfarkasok is több évezredes múltra tekintenek vissza a népi mitológiákban. Miután az emberiség megõrizte emlékezetében ezekrõl a rémes lényekrõl szóló történeteket, a mozivásznon is szerepet kaptak: a Howling a farkasember mozik egyik klasszikus darabja, ám mindezek ellenére sem kimondottan jó film. A reneszánszukat élõ, emberi elme által teremtett élõlények ( legalábbis, remélhetõleg) mégis ennek, valamint az American Werewolf in London címû darabnak köszönhetik újkori felfedezésüket, azóta pedig olyan megtiszteltetésben is részesültek, hogy Jack Nicholson is megformálta egyiküket.

Az írás folytatása a fenti linkre kattintva érhetõ el!
SötétBarom
Running Scared

Háhá, jó hogy írták itt többen, hogy jó. És tényleg! Kb mint egy hullámvasút (bár helyenként már csöppet túlzás az egész). Brutál, izgi, fasza.

9/10

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

PetruZ
Sztem a vége az eleje, és az eleje a vége, már ha érthetõ, mire akarok kilyukadni. 😊 Ha a vége után rögtön elkezded nézni az elejét, pár dolog a helyére kerül, néhányat
pl. a lények eredete
kivéve, de azok kevésbé izgattak. 😊
wesker24
Abszolút egyetértek mindennel ! <#eljen>
Szabi84
igaz, fél perc alatt lezavarták a végét kommentár nélkül

egyszerûen elnagyolt az egész - amikor megjelennek pár snitt erejéig azok a fekete emberevõ lények, majd a metró vezetõje elmond két mondatot, hogy ezzel lehet csak tartani az egyensúlyt, majd végefõcím - hát ez bizony nagyon karcsú...

plusz amikortól belevésik a jelet a 'fõhõs'-be, onnantól teljesen világos hogy át fogja venni a metrósgyilkos szerepét.
Szabi84
De mi nem jó a végében? Én nem olvastam a könyvet amibõl készült de gondolom ugyanez a sztori.

kb 5-6 kollégámmal néztük már meg a munkahelyemen: mikor szóba került a film, mindenki a vége miatt húzta le a MMT-t - szal lehet hogy nem alaptalan a dolog... 😊
ForzaInter
lol, mit csesztek el a végén? azzal lett az egésznek értelme.

Yo, Bitch!

wesker24
The Ruins 1x-szer nézhetõ horror semmi több ! 10/5

Midnight Meat Train 1x-szer nézhetõ horror ez is jó film lett volna ha a végét nem cseszik el ! Ezért csak 10/4
Sephi
Valamit.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hot Fuzz - Vaskabátok

Manapság egy magára valamit is adó akciófilmnek legalább két dolgot kötelezõ tartalmaznia, ha bizonyos körökben kult-státuszt kívánna elérni, és/vagy jelentõs bevételt magáénak tudni: duplapisztolyos levegõben úszást, és a Bourne-filmekbõl megismert menekülõs-verekedõs-autósüldözõs jeleneteket. Ha a kettõ megvan, plusz még egy ismert arc, akinek dublõre ezeket a feladatokat elvégzi, a siker szinte garantált, de egy tehetséges rendezõ keze alatt (vagy Michael Bay esetében a világegyetem méretével vetekedõ pirotechnikai raktár készletének felhasználásával) a fent említett két elem valamelyikének egyedüli használata is pénzbányát nyithat. Edgar Wright számára Jason Bourne nem akcióhõs, a zsánert parodizáló, ám azt ezzel egy idõben olümposzi magaslatokba emelõ filmje elõtt tehát nem kell a dohányzó asztal szélére kikészíteni az aszpirin tablettákat az állandó közelharcokat felfoghatatlanná tevõ vágásoktól tartva. Levegõben siklás közben viszont lõnek benne két pisztollyal.

Az írás további része a fenti linkre kattanva megjelenik a monitor képernyõjén és átmászik a nappalidba!
Bandew
Tökéletesen igazad van, nem értem el vele semmit.
Kértem, hogy szállj le rólam, de csak nem megy.
Na írj még be valamit, hogy nyugodtan alhass, oszt hagyjuk.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Szult valamit, hogy beírtál? Nem. Tudtad jól, hogy nem érsz el semmit itt, csak a szádat járatod hiába? Igen.

En kerek elnézést.

(nem a te direkt személyeddel van a baj, hanem mi a faxnak öntõd a benzint a tûzre...)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Fenét a többséget! Csak azok szólnak be akik be akarnak szólni. Mint ahogy te is szoktad.
Egyébként már igazán lecuppanhatnál rólam, meg hanyagolhatnád az off-ellenzõ offjaidat!
Örök hála!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Másik:

A történet is lineáris volt, semmi gondolkodtató,meglepõ nem volt benne. Hozzáteszem nyomozás sem volt benne, ami elég gáz.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Ne viccelj, mindenféle mondanivalóval együtt 4/10, mert marha nagy hülyeségek voltak benne. Azt mondom jobb is lehetett volna.

Nem ma láttam, de többet nem is szeretném:

pl.: Amikor a két Rambo szuperzsaru állig fegyverben el akarja kapni azt a kis gyökeret õ meg simán "felpofozza" mind a kettõt az enyhén volt nevetséges.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Az utóbbi idõk termése:

RockNRolla: nekem annyira nem jött be, hogy kb. 30 perc után feladtam, talán majd valamikor befejezem, de nem érzek rá nagy késztetést.

Bottle Rocket: ezzel hasonlóan voltam, pedig az általam idáig látott Wes Anderson filmek mind bejöttek (The life aquatic..., The Darjeeling limited, The royal Tenenbaums), de ez valahogy lapos volt számomra, vagy csak éppen hangulatom nem volt hozzá.

Magnolia: még régen láttam tizenévesen, akkor azért messze nem jött le belõle annyi, mint most újranézve. Nálam jelenleg simán a top 10-ben van. 10/9

Role models: viccesebb filmre számítottam, de nem volt azért rossz, jó volt újra látni Stiflert. 😊) 10/6

Life as a house: na errõl sokat nem tudok mondani, max annyit, hogy aki nem látta, nyugodtan pótolja. 10/8

FlyHigh
Ha 10/10-es filmet akartok látni, akkor nézzétek meg az MR73-at. Vigyázat, ez nem egy hollywoodi film noir utánzat, ez az eredeti francia vonal.

Thrash \'Till Death

desigo
Pineapple Express 6/10

Voltak benne elborult részek de azért néha lehetett rajta mosolyogni.

Death Race 5/10

Rosszabbra számítottam.Az igazgatónõ a beszólásaival meg a jellegtelen börtönõr nagyon gáz volt.Jason Statham viszont egyre szimpatikusabb.
SötétBarom
Max Payne

Látványos, de nem eléggé. Viszont cserébe rendkívül bugyuta. Akinek tényleg nincs jobb dolga, csak az nézze meg. Akkora ordító ökörségek vannak benne, hogy borzalom. (kedvencem, mikor kimászik a fagyos folyóból bosszút állni, és mire a helyszínre ér a semmibõl lesz nála két submachine gun, amivel szétoszt mindenkit 😄DD)

4/10

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sephi
<#eljen>

Sephi
Te mar megint unatkozol. Többséget zavarja a link de te neked oldalakat kell vitatkozni meg OFF-olni, mert nincs jobb dolgot.

Nem fejezned be? Kurvára unalmas.

Koszi!

Riddick21
Én is csak padlóztam, sztriptízbárban tényleg meztelen csajok, káromkodás, kemény vérfürdõ, fröccsenõ agyak, de csak annyira, amennyire kell... plusz õrült tempó és zseniális kamerakezelés, ritka egyedi látványvilága van, plusz még a végén Paul "nemtudoknormálisanmenni" Walkert is megkedvelem...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

ForzaInter
<#eljen>
Egyetértek, tényleg nagyon jó kis akcio film, még tavaly nyáron néztem meg, de nem gondoltam hogy ilyen jó lesz. Minden benne van ami egy akciofilmben benne kell lennie, és nem pg13...

Yo, Bitch!

Riddick21
Running Scared
Hát ez meglepett, nem hittem volna, hogy ilyen klassz kis akciófilm lesz belõle... Ha pontozni kellene, akkor olyan 7-8 körül kapna, de nagy kedvenc lett már elsõ nézés után, polcon a helye!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Davidus
beleolvastam ezekbe a belinkelt kritikáékba és megfájdult tõlük a fejem😄
Szekeres Viktor hozzájuk képest a Time kritikusa

V9ykn8_TZL0

poppe
szvsz inkább egy link, mint egy 120 soros hsz 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Bandew
De pont ez az! Nem értem miért kell minden blog-linkben aljas reklámot látni? Azért mert saját? Tudom, hogy már baromira sokan készítenek blogot és bizony nem mindegyik színvonalas, de most csak ezért fosszuk meg magunkat bármi jótól?. Na és ha 60 link van, akkor mi van? Engem nem zavarnak azok a kis kék betûk.
Egyébként elég csak az SG saját kis filmkritikus Viktorától elolvasni bármit és rögtön látod, hogy nincs nagy különbség a gáz linkek és az között.
A net tele van szeméttel, ezeket egyszerûen figyelmen kívül kell hagyni, nem pedig bezárni az ajtót.
Most ez ekkora gáz hozzáállás lenne a részemrõl?

ProGabe
he? szerinted mi linkelés elleni kereszteshadjáratot folytatunk, vagy csak a filmes blogok linkelését untuk meg kurvára? alant írta a kollega, hogy imdb, youtube (meg bármi hasznos, legyen az trailer, vagy bts, kimaradt jelenet, stb) linkek jöhetnek, csak (ön)reklám jellegûek ne!

ha meg nem szólaltunk volna fel ellene, pár héten belül nem 6, hanem 60 linket számolnál, hidd el

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bandew
Csak ezen az oldalon 6 db linket számoltam meg. Lehet hívni a végrehajtókat!
Egyébként igazad van, ez egy fórum! Olyanról meg nem hallottam, hogy itt tilos lenne a link, máskülönben nem lenne külön kirakva a parancs.
Annak aki meg blogot vezet (korrektet!), nem hiszem, hogy gondja lenne az írással.
Lehet itt kötözködni, meg makacsul ragaszkodni a saját igazunkhoz, de ez teljesen logikátlan, nomeg totál hasztalan. X két hete benyomott valami béna blog-linket, hogy reklámozza magát. Ez nyilván szúrta pár ember szemét, de hogy azóta itt egyesek már saját magukat is meggyõzték arról, hogy a link csúnya dolog (jaj csak nehogy ellent mondjak magamnak!), az már elég röhejes.
Az egész internet ma már egy hatalmas reklámmezõ, nézz csak körül mi mindenre tudsz így hirtelen rákattintani. Jah, hogy nem szoktál? Hát nem kötelezõ a linkre sem rámenni.

Blasta
Óóóóó tényleg, régi jó haverom prinsz 😄DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Írja be az aláírásába. Akit érdekel, majd elolvassa.

De szerencsétlen mar olyan státuszban áll, hogy akármit ír, spam lesz belõle.

Seth
Szvsz nyugodtan linkelheti, inkább, mint hogy bemásolja ide az egész szöveget.Még mindíg jobb,mint amit Prince koma mûvelt korábban(már leszokott róla), hogy a posztereket is sorra linkelte a leírásai mellé XD.
Így ha vkit érdekel az rákattint,akit meg nem az átsiklik felette

PSN ID.: Beegabor