Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Montanosz
Halálos temetés

már láttam, de gondoltam szinkronosan is teszek egy próbát.
megérte mert véletlenül jó a szinkron, és megint jót szórakoztam.
angolok vígjátékmániásoknak meg végképp

The unborn

gyenge mint a harmat, megnéztek pár japcsi horrort, és ezekbõl összedobtak pár klisét.
és megint nagyon idegasítõ hogy a babaarcú, fantasztikusan szép, kecsesen szenvedõ, tinisztáron sosincs egy karcolás, és mindig finoman ápolt sminken egy elkenõdés sincs miközben esetleg kenyérvágó késsel vájkálnak a gyomrában.
az összegányolt vallási-okkult fantazmagóriákról nem is szólva
már nincs a vinyómon)))

Alien Raiders

a címe után nem sokat vártam tõle, de kellemesen csalódtam.
már ez is erény mert végig lehet sejteni a csattanót a végén, semmi meglepetés, de másfélórára elfelejtettem a fenyegetõ magyar államcsõdöt)))
a doki csajszinak meg nagyon szép szeme van)))

The Counterfeiters

azokról a zsidókról szól akik a megsemmísítést elkerülendõ, náciknak gyártották a hamis pénzt a koncentrációs táborban.
nagyszererû film, kicsit az is lejön hogy lehetet az hogy több millió ember engedelmesen a vágóhídra ment.
igaz azt is nehéz feldolgozni hogy tíz és százmilliók meg lelkesen üvõltöttek együtt a farkasokkal.
- mondjuk az emberiségbe vetett hitem nem veszett ki,mert pont tegnap láttam hogy a vonat mellett egy magyargárdista tüzet adott egy rosszul öltözött cigánynak, és elégedetten pöfékeltek az indulásig -

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

PetruZ
Biztos, ennyire nem másztam bele. 😊

(A Fist of Legend-et már láttam, mindkettõt. 😊 )
SötétBarom
Watchmen

Még nemtudom/10.

Kicsit emésztenem kell, tegnap este láttam. Alapvetõen tetszett, ennyi biztos.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Kojiro
A két filmnek semmi köze egymáshoz 😊, és a két embernek sem:

Az egyik Yip-Man, aki az elsõ férfi volt, aki a Wing Chun elsõ férfi nagymestere lett (addig nem is számoltak kb a stílussal), a feleségétõl tanulta meg. Fushan-ban élt, aztán Hong Kong-ba költözött és õ lett Bruce Lee mestere. A filmbeli története a második világháborúban játszódik. A '72-ben halt meg, Bruce Lee egy évre rá.

A másik Tsu Yuan-Da (vagy Yuan-Jia) pedig egy családi stílus, a Jin Wu mestere volt, és késõbb sportszövetséget alapított. Õ 1910-ben halt meg. Õ is köthetõ viszont Bruce Lee-hez, ugyanis a Tomboló Ököl c. filmben Chen Zhen-t játssza, aki Tsu Yuan-Da legjobb tanítványa volt és állitólag õ nyomozta ki, voltaképp mi is történt a mesterével.
Érdekesség, hogy Jet Li ezt a filmet is feldolgozta, Fist of Legend címmel, és ebben ugyanazt a Chen Zhent játssza el, tehát a Fearless-ben eljátssza saját maga mesterét is 😊.

A Fist of Legend amúgy Jet Li legjobb filmje sztem. Ha nem láttad, nézd meg. <#boxer>

Kojiro ergo sum.

PetruZ
Donnie Yen hétvége termése:

Ip Man (2008): A jónéhány feldolgozást megért (legutóbb pl. Jet Li a Fearless-szel) történet egy újabb változata sokkal kevésbé meseszerû, de hitelesebbnek tûnõ és valós történelmi eseményeket is tartalmazó formában, szûk két órában. Emellett ez is egy olyan változat, amely a japánokat nem csak brutális megszállóként mutatja be. Képileg és hangulatban nagyon erõs, a küzdelmek jók, a sztoriban van egy-két kisebb döccenõ, de alig lehet észrevenni ezeket. 9/10

Painted Skin (2008): Hagyományos jellegû, néhol "röpködõs" történelmi wuxia, ami egy kínai mesét, legendát dolgoz fel. Egy démonlányról szól, aki már vagy ezer éve emberszíveket eszik, hogy fiatal és üde maradjon, de több száz év óta elõször hibát követ el: beleszeret a fiatal és jóképû hadvezérbe, aki megmenti õt a banditáktól. A vezérnek sajnos felesége is van, aki nagyon hamar gyanút fog bizonyos jelek alapján, emellett elõkerül a férje két éve eltûnt fogadott testvére, a korábbi hadúr, valamint egy pimasz fiatal lány, aki démonvadászok leszármazottjának mondja magát.
Jópofa, csavaros, igazi keleti démonsztori, amelyben inkább a drámaiság és a karakterek dominálnak, mintsem a harcjelenetek. A hadvezér feleségét játszó nõt tavaly ázsiai Oscar-ra jelölték. Még valami: akármennyire is Donnie Yen van a stáblista élén, nem õ a fõszereplõ, nincs is annyi ideig a képen. 😊 7/10
Slumdog millionare

Azt kaptam, amire számítottam. Imádom az ilyen "egyfilmes" színészeket, akik ilyen hihetetlenül jót alakítanak. A történet nagyon eredeti... cselekmény bemutatása egy játékon keresztül... ütõs volt nagyon😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

CSOCSO
ott a pont!
Tyler1
hétvégén 2 dok. filmet néztem:

- Puskás Hungary: nagyszerû film, kötelezõ darab minden magyarnak, mindenkinek aki tisztelte a mi Öcsi bácsinkat, és érdekes dolgok is kiderülnek belõle, 10/10

- valamint láttam egy tavaly elötti dok. filmet a szovjetek II.vh-s könyörtelen, fasiszta tetteikrõl, ami egy nagyon durva film, tele olyan képsorokkal, amitõl a szavam is elakadt. sajnos csak angolul néztem és nincs hozzá felirat, de érdemes megnézni, mert félelmetes dolgok vannak benne

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sephi
Deception -

Na ez borzalmasan gyenge volt. Mar az elején tiszta volt mirõl lesz szó...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ProGabe
ehh, itt pár napja azon ment a vita, hogy nem kérünk linkeket filmes blogokhoz. az egyik legerõsebb érv értelemszerûen az volt, hogy minek bekopizni, ha úgyis a linkelõ írta

de ezek szerint pl. a #45362 csak egy kicseszett reklám -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kojiro
ez az üzi Real13-ére ment, sry.
és "magyarosan" 😊

Kojiro ergo sum.

Kojiro
szerintem mielõtt ez ember leírná a pontját egy filmre, el kellene mondania, hogy mennyire tartja magát intelligensnek, meg mennyire tartják mások annak 😊, hogy milyen hangulatban van (pl történt-e vele valami nyomasztó mostanában, vagy pl film közben dugott-e 2 csajt 😊)
Na ezek után, hogy felvázolta "helyzetét", jöhet a pontozás és így sokkal precízebb képet kaphatunk arról, hogy mennyire szubjektív, vagy objektív 😊))).

Amúgy szép magarosan megfogalmazva: Egy nagy LOL vagy.

Kojiro ergo sum.

Blasta
<#eljen><#buck>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sziasztok. Az, hogy a John Tuckert megnéztem, egyszerû okra vezethetõ vissza: annyiszor szembejött velem az a film különbözõ helyeken, hogy már nagyon irritálta a csõrömet, hogy miért is? Így megnéztem. Írhattam volna egy sima fikázó írást is, de minek? Írjam le, hogy rendezés szar, forgatókönyv szar, színészek szarok, de a nõk jók? (nyilván nem így, de nagyvonalakban) Így inkább nekiálltam valami marhaságot összehozni, éjjel ennyire tellett. Ha meg lúd, legyen kövér, kapott egy 10/10-et 😄

Real a Videodrome-ról.

Bocs, ha valakinek álmatlan éjszakát okoztam 😊

http://videodrome.freeblog.hu/

stonesour
Slumdog Millionaire 10/10
The Wrestler 10/10

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Az Üresfejû (Meet Dave)

A valaha jobb sorsra is érdemes Eddie Murphy sajnos egyre gyengébb filmekben égeti magát, utoljára talán az egyébként is zseniális, 99-es Bowfinger-ben tudtam rajta nevetni igazán.

Az Üresfejû egy teljesen közepes családi vígjáték-próbálkozás, amin bár párszor felkacagtam, de nem sokkal több, mint egy átlagos kertévés délutáni matiné.

A felesleges belemagyarazások egy ilyen filmben nagyon fárasztóak, a meleg ûrhajótiszttõl / majd késõbb fodrásztól kifejezetten rosszul voltam.

Több humorral és kevesebb áthallással kifejezetten aranyos gyerekfilm is lehetett volna - de így nem több mint gyenge közepes.

10/5
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

stargatelost
Cin Cin lovag (The tale of Despereaux)

pfff ennél szarabb csak a Mézengúz volt.....
komolyan, én szeretem az ilyen animációs filmeket, de ez tele volt értelmetlen, következetlen baromsággal.....

3/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

pfff, grat 😊

Nekem csajok nélkül is tetszett, én szeretem az ilyen agyatlan tinivígjátékokat.

aki csajok miatt néz meg egy szutyok filmet az meg is érdemli 😊

Sephi
Amikor végre felfogod, hogy az is poén, akkor talán pofon vágod magad és elhallgatsz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Amúgy a csajok miatt igencsak érdemes megnézni 😄

Rambo az miért bosszúfilm? Persze bele lehet magyarázni azt is, de szerintem nem kéne belesorolni.

Legjobb bosszúfilm? Oldboy.

az értékelésnél a 10/10 az nálad iróniának minõsül? <#wave> <#wilting>
Blasta

sablonos, egynek elmegy tinifilm, agyonunatkoztam magam rajta a moziban:

10/4

méghogy minden idõk legjobb (bosszú)filmje, muhahaha 😄

Ha már igényes bosszúfilm, akkor a minõség minimum ott kezdõdik hogy Rambo: Elsõ Vér...
Sephi
Jaja!

Montanosz
helo!
nem nagyon követem as eseményeket...
jelent meg valami jó scifi január óta amihez felirat is van már?

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

CSOCSO
3d ben nezted?
Sephi
Coraline -

FANTASZTIKUS! A zene, a képvilág a szereplõk! Nagyon de nagyon tetszett!

Bandee1987
jaaaj, baszki tényleg, kevertem. Sry. Az oscar-jelölésre gondoltam. Az oscart Sean Penn kapta.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
The reader

7/10 Egyeseknek túl vontatottnak tûnhet, de szerintem nem volt rossz, Kate Winslet is jól alakított benne.

Sir Quno Jedi
Shaun of the Dead 2004

Jóak zombiparódia a két hülyével (lásd. Hot Fuzz). Tetszett nagyon, bár Hot Fuzz kiforrottabb. Ez itt-ott nekem nyálas lett.

Ajánlom mindenkink szeretettel:
7/10

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kár, pedig bírom Szabó Simont nagyon, sokat vártam ettõl a filmtõl. Na majd meglátjuk.

Papírkutyák

Volt egy-két jelent, amin könnyesre röhögtem magam, de alapjában véve elég lapos. Sok hülye egy rakáson.
Kojiro
10/1000 azaz 0,1/10? <#hehe>

Kojiro ergo sum.

Blasta
lol 😊))

Carloska
megnéztema puskás hungary t hát és hát le a kalappal a film elött minden elvárosmat túll szárnyalta és az egész családét télleg 10/1000 !!!!!!

Öcsi bácsi amig élek nem felejtelek el!! <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Tetsuo
Taxidermia
Eleg undorito 1 film, az tuti, amugy semmi extra.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
esetleg PS3-az6tunk 😛

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Sephi
En is úgy tudtam.

Tyler1
jah és én is csak azért néztem meg mert itt nagyon bálványoztátok 😄
de télleg f@sza lett szóval köszi 😛

Tyler1
Running Scared
Hát ez télleg jó kis akció, bár én nem szeretem az ilyen jellegû akciókat, ez igy estére tûrhetõ volt! Bár nem a legjobb film, tele kisebb-nagyobb hibákkal, hülyeségekkel, viszont a kamera, a vágás, és a zene is abszolut csillagos 5-ös! 1-2 jelenet kib@szott jó lett 😉
Bár a kedvencem nem lesz de érdekes és izgi is volt(néha egy kis üresjárattal) szóval én 7-est adok rá!

ProGabe
nem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sephi
Miért, megkapta?

Bandee1987
Frost/Nixon

9/10 Frank Langella tényleg megérdemelte az Oscart. Remekül alakította Nixont.

Blacksheep333
Kiss Kiss-Bang Bang
Ez k*rvára tetszett! 😄
10/10

Az operációs rendszeren is túl...

PetruZ
Pedig már három éve is dícsértük. 😊