Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riddick21
Újraveszem a Chuck Norris életmû fontosabb állomásait, most a Lone Wolf és az Ütközetben eltûnt sorozat következik xD

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Blasta
Az a mozi überallesz, rongyosra néztem anno NSZK tévébõl felvett hangalámondásos verzióban (pár jelenet már fekete-fehérbe kúszott a sok másolástól 😄)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SötétBarom
😄!

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Riddick21
Invasion U.S.A. - Tomboló terror

Chuck Norris, '80-as évek, Rutger Hauer koppintás fõgonosz, zéró cselekmény, teljesen értelmetlen az egész.
Biztos mindenki látta tizenévesen a VHS hõskorában, anno USA invázió címen vált híressé, gondolom mindenki azt írta filctollal a videókazi címkéjére... xD
Sztorija nincs, de ami van, az simán ráférne egy turbórágóspapír hátuljára: van egy gonosz tag, aki inváziót szervez az Egyesült Államok ellen. Semmiféle terve nincs, partraszáll kb. 100 ember (hiába izzad az operatõr, nem tûnik többnek) és jól szétterrorizálják az országot.
De kormányzati épületek és katonai célpontok helyett bevásárlóközpontokat és karácsonyfákat lõnek. Igen, ennyire gonoszak. Az indítékaikról semmit nem tudunk meg, munkásságuk láttán felmerül a gyanú: talán nincs is.
Aztán jön Matt Hunter, aki a fõgonoszban néhány éve maradandó lelki sérülést okozott - amikor egy bokorban fejberúgta - és jól megöl mindenkit.
Vannak nagyon súlyos jelenetek, pl. lopakodás rakétavetõvel, sorozatlövés puskagránáttal/rakétavetõvel, teljesen értelmetlen jelenetek hosszú sora, stb., de tök felesleges ragozni, '80-as évek rulez!!! <3

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Matthew Prosac
rocky balboa-féle "lejárt az idõm, de még egyszer bizonyítanom kell"-témájú, depresszió-elmúlás hangulatú, sepia-tónusú film, a két film közötti párhuzamot nem lehet nem észrevenni...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Kojiro
Szemtõl szemben
Századszor kb 😊
100/100

Kojiro ergo sum.

Tyler1
hát azért nem a sírásért jelölték, ha láttál több Rourke filmet akk tudnád, h nem egy drámai színész és ez tõle elég idegen karakter volt, amit fantasztikusan formált meg!
más kérdés h én 10-et nem adtam a filmre, de tény h jó kis múvi lett 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ProGabe
ezt nem értem. neked annyi jött le Rourke színészi játékából, hogy jól sírt? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ejj, Te kis kõszívû <#vigyor3>
donyyy20
tudom h nem kapott azt, de sokan szerintem csak emiatt akartak adni...

Markus Schulz For President!

donyyy20
The Wrestler!

Megérdemli a 10 est, de nem adnék minden színésznek oscart aki tud sírni a kamerába...

Markus Schulz For President!

ProGabe
Changeling

ez igen! már a Gran Torinónál is azt írtam, hogy Eastwoodot kénytelenek lesznek klónozni, mert kellenek a filmjei. ebbõl a sztoriból ezt kihozni 😮 tökéletes színészi játék, tökéletes rendezés, vágás, operatõri munka. egyedül a zenét nem találta el az öreg (õ szerezte), és talán ki tudta volna hozni 15-20 perccel rövidebbõl is, ebben biztos vagyok. jót tett volna a filmnek. csak szereti ezt a korszakot. ezt abból szûrtem le, ahogyan "bevezetett" minket "kilencszázharmincba". a filmet nézve én is úgy éreztem, hogy egy korabeli bõrfotelben pöffeszkedem 😊 és tette ezt anélkül, hogy behozott volna kötelezõket, amiket manapság minden ilyen filmben láthatunk, hogy meg legyen a hangulat

9/10

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
Deathwatch 7-8/10

Mirrors 8/10

Yo, Bitch!

Én azért örülnék ha ilyen filmeket csinálnának most mint a Parazita, az áldott szép 80-as és 90-es évek!
wesker24
N ameg az is jó jelenet amikor azt mondják neki valljon be minden mocskos trükköt amit eddig valaha csinált õ meg elkezdi sorolni ! <#vigyor>
wesker24
Ma régi 2 klasszikus fimet néztem meg !

Fél lábbal a paradicsomban 10/10

Bud Spencer egyedül is megállja a helyét vannak egyedülálló személyként is jó filmjei !

Kincsvadászok 10/10

Na ezt régen széjjel néztem VHS-en nagyon jó családi vigjáték !

Egyik kedvenc jelenetem mikor Tuskót összezárják Lajhárral erre Tuskó ad neki egy csokit de fejbe dobja és mivel nem éri el kiszakitsa a láncokat a falból ! <#vigyor>
Qwerty4
A parazitás alapötlet miatt sztem megérdemli, de a megvalósítás, legalábbis számomra elég együgyûnek tûnt, leginkább a csaj és a pasi kapcsolata valami borzasztóan lett "elõadva".

Qwerty4

Matthew Prosac
"Elég gagyi, sekélyes.6/10 "

Akkor érdekesen pontozol 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

SötétBarom
8/10..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Höhö, bazd meg 😊
Egyébként nekem teljesen mindegy, hogy Dante kolléga belinkeli az adott cikkeket, de szólok neki, hogy álljon le.

http://videodrome.freeblog.hu/

Az. Ha ez megnyugtatott.

Ha neked a szövegbõl nem esett le, hogy az egész egy vicc, akkor nálad vannak problémák. Egyébként jó hangulatomban voltam, és nem tartom magam hülyének. (azt nem mondom, hogy intelligens vagyok, azt kijelenteni nagyképûség lenne.)

Qwerty4
Tegnap a retken volt a "A parazita" (The Puppet Masters - 1994).
Elég gagyi, sekélyes.6/10

Qwerty4

Montanosz
Halálos temetés

már láttam, de gondoltam szinkronosan is teszek egy próbát.
megérte mert véletlenül jó a szinkron, és megint jót szórakoztam.
angolok vígjátékmániásoknak meg végképp

The unborn

gyenge mint a harmat, megnéztek pár japcsi horrort, és ezekbõl összedobtak pár klisét.
és megint nagyon idegasítõ hogy a babaarcú, fantasztikusan szép, kecsesen szenvedõ, tinisztáron sosincs egy karcolás, és mindig finoman ápolt sminken egy elkenõdés sincs miközben esetleg kenyérvágó késsel vájkálnak a gyomrában.
az összegányolt vallási-okkult fantazmagóriákról nem is szólva
már nincs a vinyómon)))

Alien Raiders

a címe után nem sokat vártam tõle, de kellemesen csalódtam.
már ez is erény mert végig lehet sejteni a csattanót a végén, semmi meglepetés, de másfélórára elfelejtettem a fenyegetõ magyar államcsõdöt)))
a doki csajszinak meg nagyon szép szeme van)))

The Counterfeiters

azokról a zsidókról szól akik a megsemmísítést elkerülendõ, náciknak gyártották a hamis pénzt a koncentrációs táborban.
nagyszererû film, kicsit az is lejön hogy lehetet az hogy több millió ember engedelmesen a vágóhídra ment.
igaz azt is nehéz feldolgozni hogy tíz és százmilliók meg lelkesen üvõltöttek együtt a farkasokkal.
- mondjuk az emberiségbe vetett hitem nem veszett ki,mert pont tegnap láttam hogy a vonat mellett egy magyargárdista tüzet adott egy rosszul öltözött cigánynak, és elégedetten pöfékeltek az indulásig -

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

PetruZ
Biztos, ennyire nem másztam bele. 😊

(A Fist of Legend-et már láttam, mindkettõt. 😊 )
SötétBarom
Watchmen

Még nemtudom/10.

Kicsit emésztenem kell, tegnap este láttam. Alapvetõen tetszett, ennyi biztos.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kojiro
A két filmnek semmi köze egymáshoz 😊, és a két embernek sem:

Az egyik Yip-Man, aki az elsõ férfi volt, aki a Wing Chun elsõ férfi nagymestere lett (addig nem is számoltak kb a stílussal), a feleségétõl tanulta meg. Fushan-ban élt, aztán Hong Kong-ba költözött és õ lett Bruce Lee mestere. A filmbeli története a második világháborúban játszódik. A '72-ben halt meg, Bruce Lee egy évre rá.

A másik Tsu Yuan-Da (vagy Yuan-Jia) pedig egy családi stílus, a Jin Wu mestere volt, és késõbb sportszövetséget alapított. Õ 1910-ben halt meg. Õ is köthetõ viszont Bruce Lee-hez, ugyanis a Tomboló Ököl c. filmben Chen Zhen-t játssza, aki Tsu Yuan-Da legjobb tanítványa volt és állitólag õ nyomozta ki, voltaképp mi is történt a mesterével.
Érdekesség, hogy Jet Li ezt a filmet is feldolgozta, Fist of Legend címmel, és ebben ugyanazt a Chen Zhent játssza el, tehát a Fearless-ben eljátssza saját maga mesterét is 😊.

A Fist of Legend amúgy Jet Li legjobb filmje sztem. Ha nem láttad, nézd meg. <#boxer>

Kojiro ergo sum.

PetruZ
Donnie Yen hétvége termése:

Ip Man (2008): A jónéhány feldolgozást megért (legutóbb pl. Jet Li a Fearless-szel) történet egy újabb változata sokkal kevésbé meseszerû, de hitelesebbnek tûnõ és valós történelmi eseményeket is tartalmazó formában, szûk két órában. Emellett ez is egy olyan változat, amely a japánokat nem csak brutális megszállóként mutatja be. Képileg és hangulatban nagyon erõs, a küzdelmek jók, a sztoriban van egy-két kisebb döccenõ, de alig lehet észrevenni ezeket. 9/10

Painted Skin (2008): Hagyományos jellegû, néhol "röpködõs" történelmi wuxia, ami egy kínai mesét, legendát dolgoz fel. Egy démonlányról szól, aki már vagy ezer éve emberszíveket eszik, hogy fiatal és üde maradjon, de több száz év óta elõször hibát követ el: beleszeret a fiatal és jóképû hadvezérbe, aki megmenti õt a banditáktól. A vezérnek sajnos felesége is van, aki nagyon hamar gyanút fog bizonyos jelek alapján, emellett elõkerül a férje két éve eltûnt fogadott testvére, a korábbi hadúr, valamint egy pimasz fiatal lány, aki démonvadászok leszármazottjának mondja magát.
Jópofa, csavaros, igazi keleti démonsztori, amelyben inkább a drámaiság és a karakterek dominálnak, mintsem a harcjelenetek. A hadvezér feleségét játszó nõt tavaly ázsiai Oscar-ra jelölték. Még valami: akármennyire is Donnie Yen van a stáblista élén, nem õ a fõszereplõ, nincs is annyi ideig a képen. 😊 7/10
Slumdog millionare

Azt kaptam, amire számítottam. Imádom az ilyen "egyfilmes" színészeket, akik ilyen hihetetlenül jót alakítanak. A történet nagyon eredeti... cselekmény bemutatása egy játékon keresztül... ütõs volt nagyon😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

CSOCSO
ott a pont!
Tyler1
hétvégén 2 dok. filmet néztem:

- Puskás Hungary: nagyszerû film, kötelezõ darab minden magyarnak, mindenkinek aki tisztelte a mi Öcsi bácsinkat, és érdekes dolgok is kiderülnek belõle, 10/10

- valamint láttam egy tavaly elötti dok. filmet a szovjetek II.vh-s könyörtelen, fasiszta tetteikrõl, ami egy nagyon durva film, tele olyan képsorokkal, amitõl a szavam is elakadt. sajnos csak angolul néztem és nincs hozzá felirat, de érdemes megnézni, mert félelmetes dolgok vannak benne

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sephi
Deception -

Na ez borzalmasan gyenge volt. Mar az elején tiszta volt mirõl lesz szó...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ProGabe
ehh, itt pár napja azon ment a vita, hogy nem kérünk linkeket filmes blogokhoz. az egyik legerõsebb érv értelemszerûen az volt, hogy minek bekopizni, ha úgyis a linkelõ írta

de ezek szerint pl. a #45362 csak egy kicseszett reklám -.-

Kojiro
ez az üzi Real13-ére ment, sry.
és "magyarosan" 😊

Kojiro ergo sum.

Kojiro
szerintem mielõtt ez ember leírná a pontját egy filmre, el kellene mondania, hogy mennyire tartja magát intelligensnek, meg mennyire tartják mások annak 😊, hogy milyen hangulatban van (pl történt-e vele valami nyomasztó mostanában, vagy pl film közben dugott-e 2 csajt 😊)
Na ezek után, hogy felvázolta "helyzetét", jöhet a pontozás és így sokkal precízebb képet kaphatunk arról, hogy mennyire szubjektív, vagy objektív 😊))).

Amúgy szép magarosan megfogalmazva: Egy nagy LOL vagy.

Kojiro ergo sum.

Blasta
<#eljen><#buck>

Sziasztok. Az, hogy a John Tuckert megnéztem, egyszerû okra vezethetõ vissza: annyiszor szembejött velem az a film különbözõ helyeken, hogy már nagyon irritálta a csõrömet, hogy miért is? Így megnéztem. Írhattam volna egy sima fikázó írást is, de minek? Írjam le, hogy rendezés szar, forgatókönyv szar, színészek szarok, de a nõk jók? (nyilván nem így, de nagyvonalakban) Így inkább nekiálltam valami marhaságot összehozni, éjjel ennyire tellett. Ha meg lúd, legyen kövér, kapott egy 10/10-et 😄

Real a Videodrome-ról.

Bocs, ha valakinek álmatlan éjszakát okoztam 😊

stonesour
Slumdog Millionaire 10/10
The Wrestler 10/10

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Az Üresfejû (Meet Dave)

A valaha jobb sorsra is érdemes Eddie Murphy sajnos egyre gyengébb filmekben égeti magát, utoljára talán az egyébként is zseniális, 99-es Bowfinger-ben tudtam rajta nevetni igazán.

Az Üresfejû egy teljesen közepes családi vígjáték-próbálkozás, amin bár párszor felkacagtam, de nem sokkal több, mint egy átlagos kertévés délutáni matiné.

A felesleges belemagyarazások egy ilyen filmben nagyon fárasztóak, a meleg ûrhajótiszttõl / majd késõbb fodrásztól kifejezetten rosszul voltam.

Több humorral és kevesebb áthallással kifejezetten aranyos gyerekfilm is lehetett volna - de így nem több mint gyenge közepes.

10/5
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

stargatelost
Cin Cin lovag (The tale of Despereaux)

pfff ennél szarabb csak a Mézengúz volt.....
komolyan, én szeretem az ilyen animációs filmeket, de ez tele volt értelmetlen, következetlen baromsággal.....

3/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

pfff, grat 😊

Nekem csajok nélkül is tetszett, én szeretem az ilyen agyatlan tinivígjátékokat.

aki csajok miatt néz meg egy szutyok filmet az meg is érdemli 😊

Sephi
Amikor végre felfogod, hogy az is poén, akkor talán pofon vágod magad és elhallgatsz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Amúgy a csajok miatt igencsak érdemes megnézni 😄

Rambo az miért bosszúfilm? Persze bele lehet magyarázni azt is, de szerintem nem kéne belesorolni.

Legjobb bosszúfilm? Oldboy.

az értékelésnél a 10/10 az nálad iróniának minõsül? <#wave> <#wilting>
Blasta