Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mar nagyon vartam, de sajna nem volt annyira jo mint amire szamitottam.
igy is siman 8/10
de nem volt eleg torz es leginkabb a zenek nem jottek be annyira nagyon.
Nagyon jo volt de nem lett a kedvenc animacios filmem.
nightmare before xmas jobban tetszett.
"The trees move. Do you not see it?"
de én még ide sorolnám az Amerikai szépséget, a Hét mesterlövészt, a Pillangót stb stb.....
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
lényeg h én tuti nem pótolok ilyen filmeket,úgyhogy sry Yahoo én a POKOLRA KERÜLÕÕÕÕÕK!!!!!!!!!! 😄
Yo, Bitch!
(igen, nem láttam a Keresztapát 😄)
12 Angry Men (1957)
Alien (1979)
Die Hard (1988)
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964)
Goodfellas (1990)
Groundhog Day (1993)
The Matrix (1999)
One Flew Over the Cuckoo’s Nest (1975)
Pulp Fiction (1994)
Raiders of the Lost Ark (1981)
Rocky (1976)
Saving Private Ryan (1998)
Schindler’s List (1993)
The Shawshank Redemption (1994)
The Silence of the Lambs (1991)
Star Wars (1977)
Terminator 2: Judgment Day (1991)
Titanic (1997)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Na ilyen idétlen filmet sem láttam még, de sokat nem is vártam Frasertõl újdonsült gyökérkalandfilmhõstõl! 😄
Voltak régen ilyen nagyon rossz mesefilmek, amik igy délután mentek a tv2-n, na hát totál ilyen feelingje van(csak kicsit több a vizuális effect). A történet meg amellett h sztem hülyeség, még totál egyszerû is, ami besorolás az ilyen egyszernézõs családifilm kategóriába!
10/6 (csak mert az Utazás a Föld középpontja felé-nél tuti jobb)
"...De amikor nem nagyon hollywoodi, akkor nagyon profi. Igazi remekmû, és nem abból a fajtából, amitõl az ember elájul, de soha többé nem nézi meg. Ennek minden másodpercét imádtam, már a fõcímmel megvettek kilóra, és egészen biztosan a gyûjteményemet fogja bõvíteni. Persze, ehhez kell egy alap érdeklõdés, és ahogy írtam, szerencsés véletlen volt, hogy éppen a Stone film után néztem meg, de ez mit sem von le az értékébõl. Must see!"
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
bár filmjeit inkább csak egyszer nézem meg)))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Rongyosra néztük azt a filmet VHS-en, és még alábeszélõs változatban!!!!!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Engem meg az érdekelne melyik az a Chuck N. film amelyikben a Sátán vagy hívei vagy ilyesmi ellen harcol. Van benne az a "híres" jelenet -"Ez neked ütés" és puff Norris apánk megmutatja a fószernak, hogy mi egy ütés, még a Paul (Peter és David-Barbár Ikrek másik "alapfilm" :-D) ikrek Óvóbácsik filmjükben is leutánozzák példaképüket!
Habár ezt se tudom megnézni mert már évek óta elromlot a VHS lejátszóm. <#rinya>#rinya>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Köszi 😄 Fúú, de imádtam anno, azonnal csáknorrisz akartam lenni!
(in progress xD)
Chuck Norris, '80-as évek, Rutger Hauer koppintás fõgonosz, zéró cselekmény, teljesen értelmetlen az egész.
Biztos mindenki látta tizenévesen a VHS hõskorában, anno USA invázió címen vált híressé, gondolom mindenki azt írta filctollal a videókazi címkéjére... xD
Sztorija nincs, de ami van, az simán ráférne egy turbórágóspapír hátuljára: van egy gonosz tag, aki inváziót szervez az Egyesült Államok ellen. Semmiféle terve nincs, partraszáll kb. 100 ember (hiába izzad az operatõr, nem tûnik többnek) és jól szétterrorizálják az országot.
De kormányzati épületek és katonai célpontok helyett bevásárlóközpontokat és karácsonyfákat lõnek. Igen, ennyire gonoszak. Az indítékaikról semmit nem tudunk meg, munkásságuk láttán felmerül a gyanú: talán nincs is.
Aztán jön Matt Hunter, aki a fõgonoszban néhány éve maradandó lelki sérülést okozott - amikor egy bokorban fejberúgta - és jól megöl mindenkit.
Vannak nagyon súlyos jelenetek, pl. lopakodás rakétavetõvel, sorozatlövés puskagránáttal/rakétavetõvel, teljesen értelmetlen jelenetek hosszú sora, stb., de tök felesleges ragozni, '80-as évek rulez!!! <3
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
más kérdés h én 10-et nem adtam a filmre, de tény h jó kis múvi lett 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Markus Schulz For President!
Megérdemli a 10 est, de nem adnék minden színésznek oscart aki tud sírni a kamerába...
Markus Schulz For President!
ez igen! már a Gran Torinónál is azt írtam, hogy Eastwoodot kénytelenek lesznek klónozni, mert kellenek a filmjei. ebbõl a sztoriból ezt kihozni 😮 tökéletes színészi játék, tökéletes rendezés, vágás, operatõri munka. egyedül a zenét nem találta el az öreg (õ szerezte), és talán ki tudta volna hozni 15-20 perccel rövidebbõl is, ebben biztos vagyok. jót tett volna a filmnek. csak szereti ezt a korszakot. ezt abból szûrtem le, ahogyan "bevezetett" minket "kilencszázharmincba". a filmet nézve én is úgy éreztem, hogy egy korabeli bõrfotelben pöffeszkedem 😊 és tette ezt anélkül, hogy behozott volna kötelezõket, amiket manapság minden ilyen filmben láthatunk, hogy meg legyen a hangulat
9/10
Fél lábbal a paradicsomban 10/10
Bud Spencer egyedül is megállja a helyét vannak egyedülálló személyként is jó filmjei !
Kincsvadászok 10/10
Na ezt régen széjjel néztem VHS-en nagyon jó családi vigjáték !
Egyik kedvenc jelenetem mikor Tuskót összezárják Lajhárral erre Tuskó ad neki egy csokit de fejbe dobja és mivel nem éri el kiszakitsa a láncokat a falból ! <#vigyor>#vigyor>
Qwerty4
Akkor érdekesen pontozol 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
http://videodrome.freeblog.hu/