Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár én hányok az ilyen buta filmektõl, az egyet csak azért néztem meg, mert mondták, h nincs trükk benne, ennyire tudnak a színészek verekedni (vagy a verekedõk színészkedni?)... de attól még buta maradt a film, mint egy kavics kb...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Most mit mondjak, Tony Jaa-fannaknak kötelezõ, harcmûvészeti-filmek kedvelõnek erõsen ajánlott! Überbrutál bunyók, engem is meglepett (nagyon jók) még a sztori is elmegy (elõzõ Tony-Jaa filmeknek nem volt erõssége, persze itt se kell "megerõltetni" az agyat)+nálam a film nagy erõssége a "tarzan"-"barbár"-"hajléktalan"-stílus, nagyon jók a kosztümök, mindenki piszkos, kócos, rongyos. A filmben szereplõ A-Team (van fõnök, rosszfiú, nagydarab stb.) stílusa, ruhája király. Nagyon fajintos film, kategóriájában 10/10-elsõ résszel simán egyszinten, tom-yumm-goongot simán veri.
Van már Dvd-rip+angol felirat, szóval meg lehet "venni" már élvezhetõ minõségben és érthetõen.
Yo, Bitch!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
30 nap éjszaka és a 40 nap 40 éjszaka !
Halloween:H20
The Faculty
Pearl Harbor
Black Hawk Down
Hollywood Homicide
Sin City
Lucky Number Slevin
Resurrecting the Champ
Csak a leghíresebb szerepeibõl pár. Ebbõl az elsõ kettõ horror...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Josh Hartnetett végre nem csak vigjátékban lehet látni hanem horrorban is !
Hát nem este tõle hasra. Sokkal többet vártam.
Majd a Tükrök és a 30 nap éjszaka jobb lesz. A Tükröket moziban már láttam, a vámpíros meg nem lehet annyira gyík...
sztem a világ egyik legjobb filmje... évente 1x meg tudom nézni, ebbe a kategóriába még max 10 film tartozik
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Harcmûvészekben és kaszkadõrökben Thaiföld szinte kifogyhatatlan tehetségbázissal rendelkezik, elsõsorban persze mindenki a muay thai-ra és Tony Jaa-ra gondol az ország neve hallatán (a tájékozottabbak a Chocolate-re, a két Bodyguard-ra, és egyéb filmekre is szívesen emlékeznek vissza), és akkor most itt van nekünk Dan Chupong is, mint új wannabe akciószínész. Korábban már feltûnt pár kisebb szerepben (pl. az Ong-Bak-ban is), meg ott volt a kissé gyerekes Born to Fight-ban is, de a Khoi Fai Bin az elsõ valódi fõszerepe.
A sztori rém egyszerû: Thaiföld megköti elsõ kereskedelmi szerzõdéseit a külvilággal, megjelennek az elsõ európai termékek az országban, többek között az elsõ angol... traktor is. Hogy ez miért fontos? A növekvõ népesség és a fejlõdés miatt a déli területeken egyre több élelemre volt szükség, ami több igavonó marhát igényelt, vagyis északról elkezdték hajtani a bivalyokat délre, hogy jó pénzért eladják. De amíg egy traktor árából tíz bivalyt is lehet venni, az új csoda senkinek sem fog kelleni, tehát Lord Wang, a helyi megbízott angolmániás kiskirály összefog a bivalyhajtókat kísérõ tolvajokkal és rablókkal, hogy megakadályozzák az állatok délre jutását, így mindenki kénytelen lesz traktort venni. Hõsünk is zaklatja a hajtókat, de egészen más okból: egy bizonyos tetoválással rendelkezõ hajtót keres, aki megölte a szüleit és most bosszút akar állni rajta. Emellett szabadidejében aféle Robin Hood-ként is tevékenykedik. Amikor feltûnik Singh, tudja, hogy megtalálta az emberét. Csakhogy Singh mágikus képességekkel bír, a legyõzéséhez szüksége lesz az erdõben élõ titokzatos Black Wizard segítségére is. A varázsló elmondja: Singh erejét csak egy megfelelõen erõs csillagzat alatt született szûz lány menstruációs vérével (nem vicc, ez van a filmben 😊 ) lehet elvenni, és milyen véletlen, hogy pont van egy lánya, a felnõttkorba lépõ Sao, aki minden feltételnek megfelel és még pont felettébb szimpik is egymásnak...
Nehéz a filmrõl elfogultság nélkül írni. 😊 Elõször is, inkább kalandfilm-szerû dologról van szó, mert van medzsik és vannak rakéták is (hõsünk egy rakétamûhelyben nõtt fel 😛), de a muay thai bemutatókat várók sem panaszkodhatnak, minden igény kielégítõ kiszolgálásban lesz részük. Azt azért meg kell mondani, hogy a koreográfia nem egy Ong-Bak, de a készítõk nagyon igyekeztek lekoppintani a stílust, vagyis térd+könyök, repülõ formációkban és anélkül, lassítva, kitûnõ szögekbõl, stunt helyzetek is, szóval mindent beleadtak, a látvánnyal nincs nagy gond. A medzsik betétek egyszerûek, nincsenek túlspilázva, nincs CG (kivéve, pl. amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Összességében simán nézhetõ film, nekem tetszett, osztályzatban viszont nem tudok dönteni 6-7 és között, de legyen inkább egy meggyõzõ, erõs 6-os, mint egy "kegyelem" 7-es. 😊
A srác másik filmje, a Somtum, megnézés elõtt, arról is beszámolok majd.
A témához kapcsolódik, hogy az Ong Bak 2-bõl van már normális verzió és angol feliratot is készítettek jótét lelkek, szóval azt is hamarosan újra kivesézem.
én láttam a Futball Huligánok összes részét, és abban elég durván kifejtik a drukkerek h miért is járnak ki a mecscekre.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hát ez télleg elég állat egy film! És a annyira reálisan ábrázolja az ilyen fanatikus szurkolókat, akiket már csak a bunyó érdekli!
A fõhõs meg külön öröm volt számomra, mert nem is gondoltam h Futball Huligánok után ilyen filmben látom viszont!
Totálisan kemény, reális, radikális állatokat bemutató, igazi angol focifilm!!!!! 10/8
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
reggel írok róla vmi kis szösszenetet, most nem vagyok rá képes - totál lefárasztott a film 😄
hát ez még mindig nagyon nagy <#eljen>#eljen>
Ehhez képest a Righteous Kill nagyon gyenge lett...
Hiába a két jó színész ha a történet langyos
amúgy mad max pótlónak elmegy sztem a film, nem jó de nem is bûnrossz
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
onnantol viszont 10/4 kb :-\
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
kulcsszavak: Lovagok, gõzmozdony, bentely continental gt, visszaszigszalagozott fej, jövõ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
hm, nézhetõ, szórakoztató. a kliséhegyek, tehát a történések felét kihagyták volna az sem lett volna gond 😄
6/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Aztán vedd észre a szmájlit

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az egy az még szolíd kisvárosi volt,hazatért katona,aki felveszi a harcot a zsarnokoskodó rendõrfõnökkel.(Bárcsak itt is lennének Rambok,a jó értelemben és eltakarítanák a szemetet)de a 2.már korszakalkotó leszámolásmegmentõs filmmé avanzsált.3.az meg olyan amilyen..és ugye a 4meg tudjuk kemény lett:-)
Go Jeff Go!!!!
Öregem, ez a mondatod kiütött mára...
http://joeperry.blog.hu/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként szerintem ez nem teljesen igaz, mert akkor pl én se szerettem volna a Halál 50 óráját hiszen az már jó régi film volt akkor mikor én láttam, vagy a 7 mesterlövészt, a régi ninjas filmeket, vagy a többi régi filmet. Szerintem sokkal inkább arról van szó, hogy divat a mai kölykök körében a régit leszólni és égõ ha valaki nem látta az éppen aktuális betment, agyonlõlek széttaposlak 30-at, vagy éppen a gyilkos akármicsodákat legújabb részét.
a Daylight nekem sem tetszett soha 😊
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
ezeket senki nem vitatja el, hogy az évszázad legnagyobb klasszikusai között tartják õket számon.
de teljesen más már egy akcióra, mozgalmasságra vagy épp ijesztgetésre épülõ film, mivel teljesen mások az igények, és ami a legfontosabb, az ingerküszöb.
a Piszkos Harry, Bosszúvágy, stb anno mekkora kult volt, és kult annak aki 'idejében' látta, ellenben most maximum ásítást váltana ki a legtöbb, a filmet újonnan megtekintõ emberbõl.
Ezért is céloztam arra, hogy ez fõleg mûfajspecfikus sajátosság, és az akció, katasztrófa vagy épp horrorfilmeknél érhetõ leginkább tetten.
Az 1920-as években készült múmiafilmeken vagy vámpírfilmeken anno sokan kiszaladtak a moziból az ijedtségtõl, ma pedig max hangos nevetést vált ki az az emberekbõl, hogy ezen ijedtek meg régen az emberek - mikor mai szemmel egy kertv-s délutáni filmben sokkal több erõszak és ijesztgetés van, mint mondjuk 60 éve bármely filmben.
de egy gyerekkorában dragonball és társai manga-gagyiságokon, most meg moziban az üres látványorgiát jelentõ Transformers és társain felnövõ, most 15-16 évesek többsége mennyire fogja jónak látni szted a pl. nálam is az akció csúcsát jelentõ Die Hard trilógiát?
valszeg semennyire.
Teljesen mindegy,mert a jó film az jó ennyi.Ha 50-ben vagy idén készült.
Egy Ben Hur mindig az marad,egy Casablanca is,vagy egy Elfújta a szél,lehetne sorolni.A lényeg benned a nézõben van,hogyan ülsz neki.(Persze aki most tizenéves,már ebben a high-tech világban nõtt fel.
Aki picit idõsebb az még emléxik amikor juj van tv-n dejó,igaz fekete-fehér,de lehet nézni magyar tv-t,mert csak 1 adás volt hétfõn meg ugye szünnap.4.-es voltam mikor lett színestv-nk.Hogy örültem hogy nézhettem a természetfilmeket színpompásan)
Nem mai filmek,nemvolt számítógépes trükk,lehet is látni,de akkor is maga a történet a színészek elviszik hátukon.
Jó az igaz,hogy gyerekként jobban lelkesült az ember bizonyos filmekért.Pl Vissza a jövõbe sorozat,vagy lehetne mondani az akkori akciófilmeket.Rambo,Commando,és tsi.Ezeket most nézve is nosztalgikus érzés támad,és igenis szórakoztatóak voltak.
Egyébként a Daylight tényleg nem egy remekmû,még moziban láttam amikor játszották,mert akkor Stallone=mozi!
Go Jeff Go!!!!
privátban küldöm a címem a dvd-hez 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nem egy fiatalabb ismerõsöm, aki sajnos csak az elmúlt 1-2 évben nézte meg pl. az Emlékmást, nem érti, miért volt azért a filmért mindenki oda anno, hihetetlen gagyinak tartja - pedig én mai szemmel is az egyik legjobb sci-fi akciónak tartom, 90' óta alig volt olyan év, amikor ne néztem volna meg.
és még sorolhatnám a hasonló filmes példákat...
a mai rángókamerás, tinisztáros, 10 vágás / másodperces filmvilágban totál mást jelent egy pl. akció vagy horrorfilm, mint anno.
Ha most megnézem a Keresztapát mit von le az értékébõl hogy mikor készült? Nem sokat, max nem 5.1 meg HD kép...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Péntek van, 11 óra. Aki a héten mond ennél nagyobb baromságot, annak kiküldöm postán a Daylight DVDmet ingyen.
Tudod, mik voltak még '96-ban a kasszasikerek? ID4, Twister, Mission Impossible, Szikla... Mindegyik teljesen élvezhetõ mai szemmel is, a világon semmi gond nincs velük, egy 13 éves filmen még nem fog az idõ.
Ezt meg nem értem:
"Ez kb olyan, mintha 10 evésen nézned meg a Rambot-t megjelenéskor, vagy ma, amikor mar felnõtt ember vagy."
A Daylight -akárcsak a Rambo- egy felnõtteknek, vagy legalábbis idõsebbeknek szóló katasztrófafilm. Akció van benne, tehát ebben mondjuk stimmel a Ramboval. 10 évesen a Ramboból szinte semmit nem fogtam volna fel, így szerencse, hogy újranéztem felnõttként is. Ez történt a Daylighttal is.
Tele van ordító baromságokkal az egész film, amiknek a világon semmi értelme. A maga idejében is pontosan ilyen volt, most is az. A ripacskodás és a kurvára idegesítõ szereplõk sem utólag kerültek bele, ahogy az összefüggéstelen cselekmény sem.
A film bizonyos pontjain nézhetetlen, annyira zavaró, hogy semminek semmi értelme. Nézd újra, kíváncsi vagyok, mennyit adnál rá...
A te hibád az, hogy csak most nézted meg.
Ez kb olyan, mintha 10 evésen nézned meg a Rambot-t megjelenéskor, vagy ma, amikor mar felnõtt ember vagy.
Kicsit el kéne gondolkodni ezeket, hisz te nagy kritikus és filmzseni vagy.
Nem is értem igazából...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"