Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abszolut korrekt, kellemes vasarnap delutani film. Semmi kulonos. Mondjuk volt egy ket dolog amit nyugodtan kihagyhattak volna.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Korábban nem bírtam magammal és muszáj volt megnézni a cam-os verziót, felirat nélkül, én írtam róla elõször itt 😊, de akkor még nem értékeltem, mondván nem lenne fair. Sajnos a most elterjedt rip sem túl jó minõség (nálam a full fekete az belilul, egyetlen más filmnél sem láttam még ilyet) és vszleg a felirat sem túl jó (összevetve egy thai-ról direktben fordított változattal), de azért nézhetõ volt.
A film összességében inkább csalódás, elsõsorban azért, mert Jaa mindenféle stílusban megpróbál mutatni valamit, és én õt csak muay thai-ban akarom látni, semmi másban. 😊 Emellett mivel korábban már olvastam a film körüli zûrökrõl (Jaa minden vagyona, még a háza is odalett, volt, hogy hetekre eltûnt "meditálni", közben a producerek már ki voltak akadva), a befejezésen egyáltalán nem csodálkozom: sztem elfogyott a pénz, a producerek pedig kikényszerítettek valami gyors lezárást, hogy kiadhassák a filmet a várható hype-ra alapozva. Pedig nem lett volna rossz cucc, a helyszínek, a díszletek és a kosztümök baromi jók, a történet is elmegy, kevés az üresjárat és az operatõri munka is jó. De nem tudok rá jó osztályzatot adni, ez így maximum egy 6/10.
"...A vámpírokról szóló históriákat gyakorlatilag az anyatejjel szívjuk magunkba, még nem tudunk összeadni két számot, de olyan hasznos információkkal vagyunk felvértezve, hogy tudjuk, ha az utcán ne adj’ Isten szembejön egy vérszívó vámpír, akkor ajánlatos karót húzni a szívébe, feszülettel kergetni vagy ha nagyon gonoszak vagyunk, meghívni egy fokhagymás piritósra. Murnau Nosferatujától a Lugosi féle Drakulán keresztül egészen a Penge filmekig és az Alkonyatig, a vámpírok mindenhol ott vannak, történetüket minden létezõ médium kiaknázta. Kétszer. És mégis egymást követik az újabb és újabb próbálkozások, az emberek pedig tódulnak a mozikba. Így történt ez az Underworld filmek esetében is, én naiv pedig elhittem, hogy Len Wiseman, aki lerakott egy Die Hard 4.0-t az asztalra, tényleg nagyon erõs filmeket hozott össze, így a harmadik rész apropóján úgy határoztam, bepótolom eme hiányosságaimat. Legközelebb kétszer is meggondolom."
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Yo, Bitch!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Olcsó horror, de jó, legalábbis nekem tetszett (Jill Wagner mindenképpen) voltak benne elég durva jelenetek, egész jópofa volt az alapötlet is, a feszültséget is sikerült egész jól fokozni. Viszont volt pár logikátlan rész, de hát ez már csak így szokott lenni. Ami nagyon nem tetszett, hogy a kopasz csóka beszéde szinte érthetetlen volt, persze ez nyilván az én hiányosságom, de ha már játszik egy filmben beszélhetne érthetõbben is.
8/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sokáig halogattam (2 év?), de aztán csak nekiültem ÉS meg kell vallanom tetszett. Jók a zenék, jó az eksön, még a "színészek" is aránylag bejöttek, szal. szórakoztató B film. Én nem bántam meg, sõt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
sztem többet már nem lehetett volna nyújtani a filmben, mert az már csak negatív irányba tolta volna...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ezer sebbõl vérzik a Daylight, de azért a 2 pontot erõsnek érzem. Itt sokkal szarabb filmeket értékeltél már magasabbra.. (pl a Die Hard 4et...)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ong Bak 2
Az elsõ rész annak idején a "történetelenség" ellenére is majdhogynem forradalmi volt számomra. Lenyûgözött amit Tony Jaa bemutatott, és azt mondtam, Jackie Chan elmehet a francba. Így nem csoda, hogy nagyon vártam már a második részt. Rögtön az elején elárulom: csalódás. A történet talán egy hangyafaszányival kidolgozottabb, de így sem mondhatom, hogy balzaci magasságokban szárnyal. Mindegy, ez egy ilyen filmnél eddig sem nagyon számított. De nézzük az akciójeleneteket. A koreográfia kétségtelenül szép, de semmi lehengerlõt nem tudott nyújtani, annak ellenére, hogy a pusztakezes harcon kívül rengeteg fegyveres zsonglõrködés is van a filmben (kardok, háromrészes nunchaku stb.). A vége meg egyenesen WTF kategória - negatív értelemben. Gyanítom, itt a béna fordítás is ludas.
5/10
Na én is túl vagyok rajta, nagyon régen vártam már ezt a filmet!
Minden elismerésem Tony Jaa-é, olyan filmet hozott össze, ami valami fantasztikus képi és technikai világgal rendelkezik, mind amellett h végig izgalmas, és akcióban dús sztorit kapunk! Hihetetlen nagy vállalkozás volt egy félig "történelmi" félig mai akció filmet leforgatni, hiszen végig olyan a feeling, mintha legalább 100 évvel az elsõ rész elött történnének az események! A kamera, a smink, és a kosztümök is kivállóak, a harci jelenetekrõl nem is beszélve! Az egyetlen zavaró dolog csak a film zenéi voltak, amik nem igazán illettek a jelenetekhez, de még nagyon a filmhez sem! A vége fele meg jöttek a kicsit dúlzós részek is, de igazából ezzel nem veszít az élvezhetõségébõl! Abszolút azt kaptam amit vártam! Gratula Tonynak, remélem kapunk még pár ilyen remek alkotást tõle!
10/9 (csak a zene, és pár vágható jelenet miatt nem 10, de favorit film)
meglepõdtem amikor a film után láttam,hogy 2006-ban készült
simán elhittem volna,hogy régebbi
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
velem Tony Jaa imádadta meg a thai boxot 😛
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
és lehet h nem Hálivúdi csillagok szerepelnek a filmben, de észre sem veszed, mert hihetetlenül jól meg van koreografálva! mellesleg én 1000x inkább az Ong-bakot nézem meg, mint a hülye Jet Li féle idétlen táncoló-karate filmeket, vagy Jackie karate-vígjátékait!
nem tudom mit találsz benne butának? ha azt h nem amerikai futószalagon jött akk sajnállak....
jah a 2-t este nézem meg, majd írok róla.
ha a Sikolyra, Tudom mitt tettél, stb-re rásütik, azt hiszem erre az egyik kedvenc inváziós sztorira is simán ráfogható 😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
bár én hányok az ilyen buta filmektõl, az egyet csak azért néztem meg, mert mondták, h nincs trükk benne, ennyire tudnak a színészek verekedni (vagy a verekedõk színészkedni?)... de attól még buta maradt a film, mint egy kavics kb...
Most mit mondjak, Tony Jaa-fannaknak kötelezõ, harcmûvészeti-filmek kedvelõnek erõsen ajánlott! Überbrutál bunyók, engem is meglepett (nagyon jók) még a sztori is elmegy (elõzõ Tony-Jaa filmeknek nem volt erõssége, persze itt se kell "megerõltetni" az agyat)+nálam a film nagy erõssége a "tarzan"-"barbár"-"hajléktalan"-stílus, nagyon jók a kosztümök, mindenki piszkos, kócos, rongyos. A filmben szereplõ A-Team (van fõnök, rosszfiú, nagydarab stb.) stílusa, ruhája király. Nagyon fajintos film, kategóriájában 10/10-elsõ résszel simán egyszinten, tom-yumm-goongot simán veri.
Van már Dvd-rip+angol felirat, szóval meg lehet "venni" már élvezhetõ minõségben és érthetõen.
Yo, Bitch!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
30 nap éjszaka és a 40 nap 40 éjszaka !
Halloween:H20
The Faculty
Pearl Harbor
Black Hawk Down
Hollywood Homicide
Sin City
Lucky Number Slevin
Resurrecting the Champ
Csak a leghíresebb szerepeibõl pár. Ebbõl az elsõ kettõ horror...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Josh Hartnetett végre nem csak vigjátékban lehet látni hanem horrorban is !
Hát nem este tõle hasra. Sokkal többet vártam.
Majd a Tükrök és a 30 nap éjszaka jobb lesz. A Tükröket moziban már láttam, a vámpíros meg nem lehet annyira gyík...
sztem a világ egyik legjobb filmje... évente 1x meg tudom nézni, ebbe a kategóriába még max 10 film tartozik
Harcmûvészekben és kaszkadõrökben Thaiföld szinte kifogyhatatlan tehetségbázissal rendelkezik, elsõsorban persze mindenki a muay thai-ra és Tony Jaa-ra gondol az ország neve hallatán (a tájékozottabbak a Chocolate-re, a két Bodyguard-ra, és egyéb filmekre is szívesen emlékeznek vissza), és akkor most itt van nekünk Dan Chupong is, mint új wannabe akciószínész. Korábban már feltûnt pár kisebb szerepben (pl. az Ong-Bak-ban is), meg ott volt a kissé gyerekes Born to Fight-ban is, de a Khoi Fai Bin az elsõ valódi fõszerepe.
A sztori rém egyszerû: Thaiföld megköti elsõ kereskedelmi szerzõdéseit a külvilággal, megjelennek az elsõ európai termékek az országban, többek között az elsõ angol... traktor is. Hogy ez miért fontos? A növekvõ népesség és a fejlõdés miatt a déli területeken egyre több élelemre volt szükség, ami több igavonó marhát igényelt, vagyis északról elkezdték hajtani a bivalyokat délre, hogy jó pénzért eladják. De amíg egy traktor árából tíz bivalyt is lehet venni, az új csoda senkinek sem fog kelleni, tehát Lord Wang, a helyi megbízott angolmániás kiskirály összefog a bivalyhajtókat kísérõ tolvajokkal és rablókkal, hogy megakadályozzák az állatok délre jutását, így mindenki kénytelen lesz traktort venni. Hõsünk is zaklatja a hajtókat, de egészen más okból: egy bizonyos tetoválással rendelkezõ hajtót keres, aki megölte a szüleit és most bosszút akar állni rajta. Emellett szabadidejében aféle Robin Hood-ként is tevékenykedik. Amikor feltûnik Singh, tudja, hogy megtalálta az emberét. Csakhogy Singh mágikus képességekkel bír, a legyõzéséhez szüksége lesz az erdõben élõ titokzatos Black Wizard segítségére is. A varázsló elmondja: Singh erejét csak egy megfelelõen erõs csillagzat alatt született szûz lány menstruációs vérével (nem vicc, ez van a filmben 😊 ) lehet elvenni, és milyen véletlen, hogy pont van egy lánya, a felnõttkorba lépõ Sao, aki minden feltételnek megfelel és még pont felettébb szimpik is egymásnak...
Nehéz a filmrõl elfogultság nélkül írni. 😊 Elõször is, inkább kalandfilm-szerû dologról van szó, mert van medzsik és vannak rakéták is (hõsünk egy rakétamûhelyben nõtt fel 😛), de a muay thai bemutatókat várók sem panaszkodhatnak, minden igény kielégítõ kiszolgálásban lesz részük. Azt azért meg kell mondani, hogy a koreográfia nem egy Ong-Bak, de a készítõk nagyon igyekeztek lekoppintani a stílust, vagyis térd+könyök, repülõ formációkban és anélkül, lassítva, kitûnõ szögekbõl, stunt helyzetek is, szóval mindent beleadtak, a látvánnyal nincs nagy gond. A medzsik betétek egyszerûek, nincsenek túlspilázva, nincs CG (kivéve, pl. amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Összességében simán nézhetõ film, nekem tetszett, osztályzatban viszont nem tudok dönteni 6-7 és között, de legyen inkább egy meggyõzõ, erõs 6-os, mint egy "kegyelem" 7-es. 😊
A srác másik filmje, a Somtum, megnézés elõtt, arról is beszámolok majd.
A témához kapcsolódik, hogy az Ong Bak 2-bõl van már normális verzió és angol feliratot is készítettek jótét lelkek, szóval azt is hamarosan újra kivesézem.
én láttam a Futball Huligánok összes részét, és abban elég durván kifejtik a drukkerek h miért is járnak ki a mecscekre.
Hát ez télleg elég állat egy film! És a annyira reálisan ábrázolja az ilyen fanatikus szurkolókat, akiket már csak a bunyó érdekli!
A fõhõs meg külön öröm volt számomra, mert nem is gondoltam h Futball Huligánok után ilyen filmben látom viszont!
Totálisan kemény, reális, radikális állatokat bemutató, igazi angol focifilm!!!!! 10/8
reggel írok róla vmi kis szösszenetet, most nem vagyok rá képes - totál lefárasztott a film 😄
hát ez még mindig nagyon nagy <#eljen>#eljen>
Ehhez képest a Righteous Kill nagyon gyenge lett...
Hiába a két jó színész ha a történet langyos
amúgy mad max pótlónak elmegy sztem a film, nem jó de nem is bûnrossz
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
onnantol viszont 10/4 kb :-\
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
kulcsszavak: Lovagok, gõzmozdony, bentely continental gt, visszaszigszalagozott fej, jövõ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
hm, nézhetõ, szórakoztató. a kliséhegyek, tehát a történések felét kihagyták volna az sem lett volna gond 😄
6/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Aztán vedd észre a szmájlit