Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért írtam az elejére, hogy IGEN!
Helyeseltem, hogy a Die Welle-t említette, én meg lefordítottam magyarra, ha már szinkronosan keresi...
ProGabe
a hullám is ilyen? die welle=a hullám 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Igen! A hullám is ilyen! És szinkronosan is megszerezhetõ. Én is mostanság fogom beszerezni...
Na ezt letöltöm <#eljen>

Szinkronosan láttad? Eredeti nyelvvel nézzem inkább?

Gnome
Bár nem tõlem kértdezted de ittvan egy: Dei Welle ...nemtom láttad e, könyvben is nagyon jo, pontszámban is hasonló helyen áll a Das Experimenttel...

Története röviden annyi, h Németországi gimnáziumban, egy tanár meg akarja értetni az autokráciát osztályával és ezért egy kísérletet eszel ki...Õ lesz a vezetõ, egyenruha, egyenkézjel, összetartás stb...és "kissé" elszabadul az egész.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

desigo
tudsz még hasonló filmeket?
világháborús filmek után most néznék ilyet 😊

bár gran torinot is pótolni kéne
Nagyon jók az olyan filmek, ahol az emberek zárt csoportjának viselkedését mutatják be! Volt egy pár hasonló film, de nekem is ez a legmaradandóbb!!!!
desigo
A kísérlet imdb 9/10

Durva,hogy az emberek,hogy egymás ellen fordulnak.
Tikal
Szerintem a Manhunter se volt olyan rossz, és azért csak 15év van a két film között...olyan tipikus Mann-os film 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Vörös sárkány

Vörös sárkány volt az a könyv, amiben bemutatkozott Hannibal Lecter, az orvos, aki elõszeretettel fogyaszt emberhúst: '86-ban film is készült a regénybõl, amely azonban gyorsan feledésbe merült. 2002-ben a könyvet újra feldolgozták immár az eredeti címmel.

8/10

http://videodrome.freeblog.hu/

zaki
Elcserélt életek

Eastwood papi megint letett az azstalra egy kíváló filmet, A. Jolie meg sztem ilyen jól soha nem játszott egyik filmjében sem (Észvesztõt nem láttam, majd pótolom).
A zene kicsit lapos volt sztem, lehetett volna drámaibb is.

9/10

Valami amerikára 2-re aludtam egyet, lecsúszott 5/10-re 😛

Shep
Street Fighter Legend of Chun-Li

Elég egyszerû már már gagyisztikus történet (mondjuk a játékban sem igazán volt story), közepes színészi alakítás, néhány látványos, de rövid akció (néhány jelenet azért elég mókásan festett) kb. ennyi az új SF. Egy közepes akciófilm, 90 perces szórakoztatás de semmi több.

7,5/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Japep

Köszi mindenkinek!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

SötétBarom
Oppá télleg 😄 Nem láttam a IIVH részt 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ja én is megnéztem, elég érdekes, hogy nézz ki egy film még ilyen állapotban! Eleje elég "darabos", remélem ide vették fel a + jelenteteket! A fõcím és film vége kifejezetten erõs! Moziban tutira nézõs! De egy 2 és fél órás film jobb lett volna, fõleg az elejét bõvíteni, ott néha túl kapkodó! CG-val ütni fog, zene sztem kiváló, na jó film lesz az a lényeg!
Amikor megállt a Föld (The Day the Earth Stood Still)

A film biztató kezdése, az elsõ fél óra után már-már elkezdtem örvendezni, hogy végre itt van nekünk egy 2008-as '"Függetlenség Napja", vagyis egy igazán jó kis agykikapcsolós, blockbuster földönkívülis movie.
De ahogy pörögtek, jobban mondva inkább lelassultak az események, úgy vált egyre érdektelenebbé - míg a végén szomorúan konstatáltam hogy ez bizony egy nagy-nagy kihagyott ziccer.

A végére már idegesített a mindenbe belekötõ és csakazértis ellentmondó néger kisfiú, akit én elég hamar kiírtam volna a forgatókönyvbõl, de legalábbis az anyja helyében adtam volna neki pár pofont (két pont levonás). Zavart az addig eltökélten és agyatlanul háborút erõltetõ amerikaiak hirtelen megjavulása, zavart az összecsapott és kb két perc alatt lezavart végkifejlet, zavart hogy a fõszereplõnõn kívül egy szereplõt sem ismerünk meg, és még sorolhatnám (újabb két pont mínusz).

Az a pár speciális effekt amit félóránként elénktesznek az jól néz ki, különösen tetszett a gömb(ök) felépítése és célja, viszont annyira rövidek ezek az akció-szekvenciák, hogy mire belemelegednénk és elkezdenénk élvezni a látványt, vége is.

A kifejezetten biztató kezdés, és a film elsõ feléig kitartó lendület miatt 10/6, azonban ha külön kellene értékelni a film második felét, nem kapna 10/4-nél többet.
PetruZ
Inkheart (2008)
Újabb Brendan Fraser mesefilm, kevesebb akcióval, kevesebb CG-vel, inkább családi délutánra szabva. Az alapötlet (vannak emberek, akik ha hangosan olvasnak, képesek a könyvekbõl áthozni a valóságba szereplõket és egyebeket) nem volt rossz, de a megvalósítás több helyen is enyhe logikai bukfencbe ütközött, a rózsaszín nyál minimális, a félelmetes gonoszok vhogy nem elég félelmetesek és nem is olyan gonoszok, a vége meg hülyeség. 😊 Nézhetõ, de semmi komoly. 6/10
Iori
Observe and Report (uj Seth Rogen film)

jo poenok, durr a vege es sok RENGETEG pocsmutogatas. sztori 0. ennek ellenere en jol szorakoztam rajta, tipikus haver film.

6/10

I love this game!

Kojiro
Néha nincs háttér, csak acélszürke üresség, meg egyik pillanatban van karma Rozsinak utána nincs, majd megint van, a robbanások helyén egy nagyon gagyi rajzolt fény van csak, meg ilyesmi, hogy repülõgép helyett egy szürke papírdoboz szerü alakzat... <#worship>

De ettõl elvonatkoztatva a story meg az egész film über, az effekteket meg csak nem basszák el. Teljesen készre van vágva.

Ja olyan is van hogy Rozsi ugrik és látszik a hátán a kötél <#hehe>

Kojiro ergo sum.

zaki
Valami Amerika 2

Szerintem meg jóval gyengébb volt az elsõ résznél. Itt sok volt az eröltetett poén. Bala, meg a bandája jó volt, amúgy semmi extra. Elsõ rész 9/10-es volt, ez maximum 6/10.

Riddick21
<#taps>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

sweech
😄

Bandee1987
Valami Amerika 2

8/10

Szerintem jó lett, poénok is jók voltak, talán még az elsõnél is jobban sikerült.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ProGabe
<#ravasz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
"speciális effektek nélkül 😊."

az hogy?.d

Yo, Bitch!

Kojiro
Nézd, ez kb olyan, hogy megnézel egy Watchment és van benne két karakter, a Komédiás meg Rorschach, akiket már karakterüknél meg szerepüknél, szövegüknél és tetteiknél fogva "könnyebb" szeretni, mindenki teljesen odáig is van értük, a többit meg lehúzzák, mert ezzel a kettõvel állítják õket szembe. Nem azt mondom, hogy rosszak, szerintem is határozottan jók, de azért áljon meg a menet, a karakterét az is überfaszán hozza, aki nem ilyen helyet kapott a filben kapott.
Az, hogy a fociban mai napig így van, az pontosan ezért van így, mert mindenben (!) így van.
Ahogy Phil Connors mondaná: "Az emberek barmok." 😊)

Kojiro ergo sum.

Riddick21
LOL...
Ezekbõl kemény 2 II.VH-s...

desigo
fifi
utálom a háborús filmeket, bár láttam párat, de pl a Ryan közlegényt nem, mint sokak szerint non plusz ultrát, de két film nagyon bejött, és ami nekem kell el is mondta a háborúkról:

Hajnali mentõakció
Soha többé háborút

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tyler1
hát ez azóta sem változott. egy csatár mindig nagyobb rajongást kap mint egy kapus. de akkor azért nem csak a magyarok hanem az egész világ a legjobb játékosnak tartották Puskást!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kaposi1
Én ezt ajánlom.
Assembly(2007)

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

CSOCSO
megorulok!!!egyutt dolgozom valami spanyol sraccal aki ugy nez ki mint az egyik szinesz.de nemtom ki az meg mibol. huzottabb szemei vannak.vekony bajusz.nagyon erdekes elcsuklo hanggal...valaki?
SötétBarom
Így már világos miért volt hiányérzetem a Kutyám Jerry Lee közben. ,^^

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Black Hawk Down, Elit alakulat összes, Apokalipszis most, Szakasz, Nap Könnyei, Rambo 4, Ellenség a kapuknál

Most így hirtelen..

Japep

Hello!

Mostanában rászoktam a háborús filmekre...már láttam 1-2-t, de lassan elfogynak.
Tudom, hogy nem igazán erre való ez a topik, de tudnátok nekem ajánlani (régi) II.vh-s filmeket? 😊

(Amiket eddig láttam: Kelly hõsei, A híd túl messze van, A halál 50 órája, Piszkos 12, Navarone ágyúi, meg még sok újabb.)

Köszi elõre is! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sir Quno Jedi
Hülye-e vaty?! Ezt moziban full-osban kell megnézni! ÉS SOHA nem lehet elég mutánst rakni egy filmbe se!!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Riddick21
na pont így 😉

Kojiro
Szerintem úgy érti, hogy túságosan nagyra tartják és ezért ideológizálják, de õ is csak egy ember volt. Nem beszélve arról, hogy a pályán eltöltött szerepe miatt is "könnyebb" szeretni, mint pl egy kapust, holott voltak ott akkor azért sokan olyan focisták, mint õ.

Kojiro ergo sum.

Tyler1
nem akarok kötekedni télleg, de h lehet Puskás Ferencet túldimenzionálni???

Kojiro
Nem vagyok rá büszke, de megnéztem a X-Men Origins: Wolverin-t speciális effektek nélkül 😊.
Hát nem volt száz százalékos muvi, de a maga nemében tökéletes lesz, ha majd elkészül 😊

Vannak benne jó kis fordulatok, egy-két fantasztikusan jó jelenet (pláne a fõcím mindent visz), de sajna szerintem túl sok mutánst raktak bele, így pl Gambit-nek kb 5 perce van a filmben, bár az a helyén van.

De minek is ecsetelni, úgyis mindenki meg fogja nézni 😊).

Najnundnajcig/hundert 😊)) (az odaképzelt effektekkel persze 😊)

Kojiro ergo sum.

Riddick21

Riddick21
17 filmrõl röviden

...ha nem baj, akkor nem idézek mindegyikbõl 😉

Azt már láttam régen 😄

Megnéztem, és egyetértek az osztályzattal. Frenetikus volt.
Nem egy korszakalkotó film, de nagyon tetszett. Egyszerre vidám, és megható. Csupa pozitív érték jön át a filmbõl. Igazi kikapcsolódás.

Tyler1
hát télleg az, de nem jutott eszembe rá jobb jelzõ 😄

#45568: nem lehet mindenki olyan intelligens mint te!

Na azt a filmet nem bírtam végignézni.

(illetve "pörgettem" az egészet) 😊

poppe
nézd meg a salo-t (avagy sodoma 120 napja), az inkább olyan, amilyeneket írnak róla 😄D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

"focifilm"?

Azért az túlzás. 😊

Ken Park 6/10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amit olvastam róla, az alapján egy beteg, polgárpukkasztó filmre számítottam, de semmi különös nem volt benne a szexet kivéve. Mondjuk ott mindegyik jelenet überelte az elõzõt, csodálkoztam hogy mit be nem vállaltak a színészek. Bár azt nem értettem, hogy Ken Parknak úgy alapjában véve mi köze volt a filmhez.

Riddick21
jézusom