Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
"speciális effektek nélkül 😊."

az hogy?.d

Yo, Bitch!

Kojiro
Nézd, ez kb olyan, hogy megnézel egy Watchment és van benne két karakter, a Komédiás meg Rorschach, akiket már karakterüknél meg szerepüknél, szövegüknél és tetteiknél fogva "könnyebb" szeretni, mindenki teljesen odáig is van értük, a többit meg lehúzzák, mert ezzel a kettõvel állítják õket szembe. Nem azt mondom, hogy rosszak, szerintem is határozottan jók, de azért áljon meg a menet, a karakterét az is überfaszán hozza, aki nem ilyen helyet kapott a filben kapott.
Az, hogy a fociban mai napig így van, az pontosan ezért van így, mert mindenben (!) így van.
Ahogy Phil Connors mondaná: "Az emberek barmok." 😊)

Kojiro ergo sum.

Riddick21
LOL...
Ezekbõl kemény 2 II.VH-s...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

desigo
fifi
utálom a háborús filmeket, bár láttam párat, de pl a Ryan közlegényt nem, mint sokak szerint non plusz ultrát, de két film nagyon bejött, és ami nekem kell el is mondta a háborúkról:

Hajnali mentõakció
Soha többé háborút

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tyler1
hát ez azóta sem változott. egy csatár mindig nagyobb rajongást kap mint egy kapus. de akkor azért nem csak a magyarok hanem az egész világ a legjobb játékosnak tartották Puskást!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kaposi1
Én ezt ajánlom.
Assembly(2007)

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

CSOCSO
megorulok!!!egyutt dolgozom valami spanyol sraccal aki ugy nez ki mint az egyik szinesz.de nemtom ki az meg mibol. huzottabb szemei vannak.vekony bajusz.nagyon erdekes elcsuklo hanggal...valaki?
SötétBarom
Így már világos miért volt hiányérzetem a Kutyám Jerry Lee közben. ,^^

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Black Hawk Down, Elit alakulat összes, Apokalipszis most, Szakasz, Nap Könnyei, Rambo 4, Ellenség a kapuknál

Most így hirtelen..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Japep

Hello!

Mostanában rászoktam a háborús filmekre...már láttam 1-2-t, de lassan elfogynak.
Tudom, hogy nem igazán erre való ez a topik, de tudnátok nekem ajánlani (régi) II.vh-s filmeket? 😊

(Amiket eddig láttam: Kelly hõsei, A híd túl messze van, A halál 50 órája, Piszkos 12, Navarone ágyúi, meg még sok újabb.)

Köszi elõre is! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sir Quno Jedi
Hülye-e vaty?! Ezt moziban full-osban kell megnézni! ÉS SOHA nem lehet elég mutánst rakni egy filmbe se!!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Riddick21
na pont így 😉

Kojiro
Szerintem úgy érti, hogy túságosan nagyra tartják és ezért ideológizálják, de õ is csak egy ember volt. Nem beszélve arról, hogy a pályán eltöltött szerepe miatt is "könnyebb" szeretni, mint pl egy kapust, holott voltak ott akkor azért sokan olyan focisták, mint õ.

Kojiro ergo sum.

Tyler1
nem akarok kötekedni télleg, de h lehet Puskás Ferencet túldimenzionálni???

Kojiro
Nem vagyok rá büszke, de megnéztem a X-Men Origins: Wolverin-t speciális effektek nélkül 😊.
Hát nem volt száz százalékos muvi, de a maga nemében tökéletes lesz, ha majd elkészül 😊

Vannak benne jó kis fordulatok, egy-két fantasztikusan jó jelenet (pláne a fõcím mindent visz), de sajna szerintem túl sok mutánst raktak bele, így pl Gambit-nek kb 5 perce van a filmben, bár az a helyén van.

De minek is ecsetelni, úgyis mindenki meg fogja nézni 😊).

Najnundnajcig/hundert 😊)) (az odaképzelt effektekkel persze 😊)

Kojiro ergo sum.

Riddick21

Riddick21
17 filmrõl röviden

...ha nem baj, akkor nem idézek mindegyikbõl 😉

Azt már láttam régen 😄

Megnéztem, és egyetértek az osztályzattal. Frenetikus volt.
Nem egy korszakalkotó film, de nagyon tetszett. Egyszerre vidám, és megható. Csupa pozitív érték jön át a filmbõl. Igazi kikapcsolódás.

Tyler1
hát télleg az, de nem jutott eszembe rá jobb jelzõ 😄

#45568: nem lehet mindenki olyan intelligens mint te!

Na azt a filmet nem bírtam végignézni.

(illetve "pörgettem" az egészet) 😊

poppe
nézd meg a salo-t (avagy sodoma 120 napja), az inkább olyan, amilyeneket írnak róla 😄D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

"focifilm"?

Azért az túlzás. 😊

Ken Park 6/10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amit olvastam róla, az alapján egy beteg, polgárpukkasztó filmre számítottam, de semmi különös nem volt benne a szexet kivéve. Mondjuk ott mindegyik jelenet überelte az elõzõt, csodálkoztam hogy mit be nem vállaltak a színészek. Bár azt nem értettem, hogy Ken Parknak úgy alapjában véve mi köze volt a filmhez.

Riddick21
jézusom

CSOCSO
Extreme Movie

semmi koze a tobbi vigjatek "movie"-hoz.

es azt kell mondanom hogy barcsak lenne... komolyan. ehhez kepest a tobbi "movie" kiralysagos filmek.

volt benne egy ket poen.. egy ket cici es kesz!

A film tipikus : beindult tinik vagyunk szexelni akarunk temaval indul sztan jon par jelenet aminek semmi koze a filmnek.
Ilyen pl az elnokos resz ami meg jol is indul de annnnnnnyira gaz lett a vege, hogy szanalmasnak ereztem magam hogy ilyen filmet nezek masokkal.

a masik resz amikor az utcasarkon kerdezoskodnek az arra jarokrol. amcsiban van ilyen komoly hangvetelu musor es azt figuraztak ki. jipppiii de amugy teljesen nem oda illo volt. baromsag.

Mindenesetre teljesen kiakadtam, hogy milyen szineszeket bevalogattak a filmbe.
Amikor meglattam az elso parost a filmben azt hittem hogy ez egy fasza film lesz. ( Marmint a szinesz srac miatt)

3/10

Yes Man
Ez mentette meg az ejszakat attol, hogy el legyek kuldve a melegebb eghajlatra.

Jo film es a csattanot szvsz zsenialisan oldottak meg. Termeszetesen minden jonak eljon a vege de en erre nem gondoltam volna 😄

7.5/10 et minimum megerdemel. ( kategoriajan belul)
Tyler1
ohh értem! thx so much 😄

sweech
hitelét veszti, nem adsz a véleményére, satöbbiak.

Tyler1
hát még nem hallottam emberi jelzõként...

ForzaInter
Ezen mit nem értesz? lol

Yo, Bitch!

Tyler1
de hogy lesz vki hiteltelen? 😄 az oké h válság van de már az emberek is hiteltelenek??<#idiota>

DaemoonHunter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg a motoros "beesõs" jelenet a végén az elbúcsúzásnál!😄

Egyébként várható szinkronos változat? Bár az eredeti is tökéletes volt.

Sephi
Jaja 😄 A Amish csako uber 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

<#eljen> Nekem is elegem van abból, hogy 10 hszbõl 6 kötekedés...

Túl közeli rokon

Huhh, nem is emlékeztem, hogy ez ilyen jó film. Nem is értem, IMDb-n miért kapott csak 6-ot. Mindenkinek csak ajánlani tudom! És Eva Mendes bizony nagyon-nagyon jóó 😄

9/10

DaemoonHunter
Én csak ajánlani tudom😊
Nemrég láttam, és nagyon jó volt, szerintem az utóbbi idõk talán legjobbja ebben a kategóriában.

Bulykin
hétvégére tervezem, köszi a feliratot^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

*egyformák,

Szerintem tök jó lenne ez a topic, ha elfogadnánk azt a tényt, hogy nem vagyunk egyformán ergó, nem feltétlenül idióta, vagy izlésficamos az aki másképpen lát dolgokat.
Nem vagyunk egyformák. Az aki sûrûn olvassa a topicot úgy is tudja, hogy körülbelül kiknek az izlésvilága hasonlít a sajátjára, és kié abszolút nem. A vita teljesen értelmetlen.

Qwerty4
Keveset járok ide, de te mindig csinálod a feszkót.Ennyire összeférhetetlen vagy ezzel a bandával?Akkor tanácsolom hagyd el a terepet... (nem szóltam volna be, de ez már elég feltûnõ amit csinálsz)

Qwerty4

jAsOn VoOrHeEs
Dead Snow / Død snø (IMDb: 7,5 <846 szavazat>)

Skandináv horror. Már a témaválasztás is beteges. Fiatalok sítúrázni mennek a hegyekbe, majd ott összefutnak egy pár náci zombival, és megkezdõdik az agyament kaszabolás többek között az Örömóda zenéjére. 😄D A poénok is nagyon ott vannak. Kritikát találtok róla a Filmkeltés-en.

Vállakozó szellemûek innen tölthetik. (+felirat)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ForzaInter
Sztem meg a zack and miri kurvajó, Koncked Up se volt rossz, de az csak 7/10 kb

Yo, Bitch!

Sephi
Sexdrive -ot latta? Na azt nezze meg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Szerintem is. A Knocked up egyenesen gyenge. Ugyanugy mint pl a Zack & Miri.

Szerintem épp fordítva.

40 éves szûz: 10/3

a másiknak szerencsére sokkal jobb pillanatai is vannak, 10/7
Riddick21
Rühellem a vígjátékokat, de ez az Apatow tud valamit!

The 40 Years Old Virgin & Knocked Up
9|10

ForzaInter
Megnéztem Én is, és hajjakmeg tetszet! Ennek a filmnek volt mondanivalója, nem egy szokásos komolytalan vérgagyi horror vagy akcio film volt mint Boll többi filmje. Tud ez az ember jó filmet is csinálni, bár a színészi alakítások nem voltak a legjobbak, de nekem is bejött movie, egy 7,5/10 nálam, imdbn ez is le van pontozva, bár Boll filmjeit bár divatból is pontozzák le, még ha nem is látták... Csak nem értem ha tud ilyen filmet is csinálni, akkor miért nem ennél a vonalnál maradt? Mert akkor most nem az egyik legrosszabb rendezõk között tartanák számon, nem értem mi értelme van ezeket a gagyi szar játékadaptációkat sorra gyártani, bár tény hogy direkt bassza el õket. 😄

Yo, Bitch!

Knowing (209, Nicholas Cage)
7/10

Cage hozza a szokásos érzelmes, és réveteg karaktert. A Las Vegas végállomás után kicsit uncsi volt a whiskey-t kortyolgató, halott feleségét gyászoló férfi, de az apaszerep üdítõen ellensúlyozta ezt.
A film effectjei nagyon látványosak voltak. Kicsit az az érzésem, hogy sokkal jobb filmet érdemeltek volna ezek a látványelemek.
A szereplõk nem igazán kerültek közel hozzám. Nem mondanám, hogy az alakítások voltak rosszak, inkább a forgatókönyv, vagy a rendezés.
Volt néhány ócska klisé, de összeségében nem volt eltúlozva.
Sok kérdés nyitva maradt a film végén, de érthetõ okokból, kizárt, hogy lenne folytatás.
Élvezhetõ film, de maradandót nem alkottak vele.

Doomsday (Végítélet)

Aki nem szereti néhanapján a totál agyatlan filmeket, az lépjen is egy hsz-el tovább 😊

Egészen ígéretesen indult, ahogy bemutatja a 20 évvel késõbbi poszt-apokaliptikus, anarchiává züllõ brit szigetet a film. De nem sokkal késõbb át is megy az egész totál blõdbe, kezdve az lúzer kommandó ellenszerkeresési mizériáján keresztül a neopunk túlélõk csapatáig, hogy egy hirtelen váltással a középkorban találjuk magunkat.

A poszt-apokaliptikus világ punk túlélõi már annyira (valszeg direkt) paródiaszámba mennek, kezdve az idegbeteg és állandóan ordító vezetõjükkel, hogy a vacsorsütögetõs koncerten és a végsõ trash autósüldözésen (szigetelõszalag loál 😄) konkrétan szakadtam a nevetéstõl. 😄

Összességében egynek elment, 10/5 (egyes pillanatokban 10/2, máskor 10/7).