Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a tokyo drift is siman 7.5/10
de ezen nincs mit vitatkozni.. valszeg nekem a zenek, autok es csajok ennyivel jobban bejottek.
Kicsit uncsi és vontatott a történet. Néhány felesleges jelnet is van benne, de kb 1,5 órán keresztül még semmi gond nem volt vele! de ahogyan elkezdõdött a befejezõ szakasz, azt hittem fejre állok(fõleg az uccsó 10-15 percben)! ekkora hülyeséget Keanu és a Föld megállása óta nem láttam!
a befejezéssel szartak el mindent, amúgy még jó is lett volna!!!!
10/6
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://yo-movies.blogspot.com/
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
"...2000-ben a Universalnál rájöttek a legegyszerûbb receptre, amit az ezredforduló tizen- és huszonéves korosztálya megkövetelt. Gyors kocsik, dögös csajok, dögös pasik, kemény dumák = kasszasiker. Olyannyira nem tévedtek nagyot, hogy a rá egy évre beinduló dömping legfrissebb darabja, a sorozat negyedik része csak rekordot döntve volt képes nyitni a hétvégén. Persze ez az út sem volt ilyen egyszerû..."
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Bar tudjuk rolad, hogy nem vagy egy tul okos ember, megis latjuk, hogy ugy probalod megszeretettni magadat velunk.
Olyan kis edesen vagy mar szani 😊
Amugy ezektol eltekitve, nekem a harom Riddick resz alap! Pitch Black nekem special jobban tetszett, sokkal felelmetesebb volt.
I LAV RIDDICK (a film nem a downost)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Na, ezzel adós voltam magamnak! Mindenhol dicsérték, meg tudom érteni! Egy teljesen új "történetszál", vagy inkább vonal, amolyan plusz adalék került a filmbe, néhány dolgot új fénytörésbe helyezve! Illetve apró variálások történtek, nem biztos, hogy mindet kiszúrtam, mert csak 4-5 alkalommal láttam elõtte a filmet. De mivel alapból ez az egyik kedvenc sci-fim, így volt bennem némi para, hogyan sikerül bõvíteni...
Õszintén remélem, hogy minél hamarabb lesz valami a folytatásból, pletykák már születtek róla, talán a Fast & Furious óriási sikere is lök valamit rajta! Buzi, aki nem szereti Riddickket!
Szerk.: Most nézem, ezen a buzi imdb-n 6,4-en áll, gyalázat... Annál sokkal, de sokkal jobb!
Nagyon jó kis pörgõs akciófilm. Manapság ritkán nézek ilyenek, és az is jó pont volt, hogy az utolsó percig lekötött. Enyhe Big Brother effektus befigyel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyre szimpibb ez a Shia LaBeouf!
...ez borzalmas?!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nekem mar csak azert is jol indult mert kint allt vagy 30 scion a vip parkoloban a mozi elott 😊
a film egesz jo volt. Sztorira jobban ragyurtak mint az autos reszere.
Sajnos a film autos resze eleg gyenge is lett szvsz.
Egészen addig jó volt a történet, míg elõ nem szedték ezt az Ádám és Éva elõzménye dolgot. Ennek ellenére azért tetszett a film, egész jól össze volt rakva.
8/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a sztori kicsit hülyén indult, azt hittem h csak poén lesz, de nem, mind1 végülis nem lett annyira gáz, bár sztem rövidre lett vágva. a poénok egyrésze télleg sirva röhögõs, de nincs belõlük sok, inkább csak azok sablok rajzfilm poénok!
Eleg gyengen indult. Aztan volt par poen, hogy risva rohogtem. Aztan tortentek meg dolgok, de nem ereztem azt, hogy egy teljes meset lattam.
1x megeri megnezni de csak 3D 😄
Mickey Rourke = bérgyilok, bumm bumm!
10/10
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kiváló fentezi mese felnõtteknek. Nekem bejött. Szép, megható, kicsit sablonos, de jó karakterekkel. Van egypár jó ötlet és jó poén is benne. Nomeg egy rakat híres színész. Na mondjuk ahhoz képest nem nagy durranás, amibe került, de szvsz. nem is rossz.
klasszikus😄 imádom, oylan poémok vannak benne h fogod a fejed utána😄😄 örök kedvenc<#vigyor1>#vigyor1>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Hát ez kész! Tiszta Shrek, csak horrorban! 😄 Érdemes megnézni!!!!!!!
(ez az emberi telhetetlenség...)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Összehasonlításképpen a Sin City az egyik kedvenc filmem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az elsõ 27 percet hõsiesen végigszenvedtem, aztán letöröltem.
A My name is Bruce ügyes utalásokkal és odamondó, harsány poénokkal felszerelkezve támadja meg agyunk nevetésért felelõs részeit. A fõszerelõ és a rendezõ egy személyben Bruce Campbell, aki önmagát alakítja a filmben.
8/10
http://videodrome.freeblog.hu/
😄DDDDDD
Hol szóltál be?!?!? 😄DDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egyik legcsodálatosabb film, ha nem a legjobb.
Forrest-et elsõ bemutatkozásnál meg lehet szeretni.
És hát többi szereplõt is megjegyezzük sok idõre.
Ebben különbözik Benjamin Button-tól.
10/10
.
És a "Két félidõ a pokolban".
Melyik moziban szoktak feliratosan adni filmeket, mert amiket meg akarok nézni az a palace mozikban mind szinkronos.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Helyeseltem, hogy a Die Welle-t említette, én meg lefordítottam magyarra, ha már szinkronosan keresi...