Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egészen addig jó volt a történet, míg elõ nem szedték ezt az Ádám és Éva elõzménye dolgot. Ennek ellenére azért tetszett a film, egész jól össze volt rakva.
8/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a sztori kicsit hülyén indult, azt hittem h csak poén lesz, de nem, mind1 végülis nem lett annyira gáz, bár sztem rövidre lett vágva. a poénok egyrésze télleg sirva röhögõs, de nincs belõlük sok, inkább csak azok sablok rajzfilm poénok!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Eleg gyengen indult. Aztan volt par poen, hogy risva rohogtem. Aztan tortentek meg dolgok, de nem ereztem azt, hogy egy teljes meset lattam.
1x megeri megnezni de csak 3D 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mickey Rourke = bérgyilok, bumm bumm!
10/10
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kiváló fentezi mese felnõtteknek. Nekem bejött. Szép, megható, kicsit sablonos, de jó karakterekkel. Van egypár jó ötlet és jó poén is benne. Nomeg egy rakat híres színész. Na mondjuk ahhoz képest nem nagy durranás, amibe került, de szvsz. nem is rossz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
klasszikus😄 imádom, oylan poémok vannak benne h fogod a fejed utána😄😄 örök kedvenc<#vigyor1>#vigyor1>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Hát ez kész! Tiszta Shrek, csak horrorban! 😄 Érdemes megnézni!!!!!!!
(ez az emberi telhetetlenség...)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Összehasonlításképpen a Sin City az egyik kedvenc filmem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az elsõ 27 percet hõsiesen végigszenvedtem, aztán letöröltem.
A My name is Bruce ügyes utalásokkal és odamondó, harsány poénokkal felszerelkezve támadja meg agyunk nevetésért felelõs részeit. A fõszerelõ és a rendezõ egy személyben Bruce Campbell, aki önmagát alakítja a filmben.
8/10
http://videodrome.freeblog.hu/
😄DDDDDD
Hol szóltál be?!?!? 😄DDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egyik legcsodálatosabb film, ha nem a legjobb.
Forrest-et elsõ bemutatkozásnál meg lehet szeretni.
És hát többi szereplõt is megjegyezzük sok idõre.
Ebben különbözik Benjamin Button-tól.
10/10
.
És a "Két félidõ a pokolban".
Melyik moziban szoktak feliratosan adni filmeket, mert amiket meg akarok nézni az a palace mozikban mind szinkronos.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Helyeseltem, hogy a Die Welle-t említette, én meg lefordítottam magyarra, ha már szinkronosan keresi...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szinkronosan láttad? Eredeti nyelvvel nézzem inkább?
Története röviden annyi, h Németországi gimnáziumban, egy tanár meg akarja értetni az autokráciát osztályával és ezért egy kísérletet eszel ki...Õ lesz a vezetõ, egyenruha, egyenkézjel, összetartás stb...és "kissé" elszabadul az egész.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
világháborús filmek után most néznék ilyet 😊
bár gran torinot is pótolni kéne
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vörös sárkány volt az a könyv, amiben bemutatkozott Hannibal Lecter, az orvos, aki elõszeretettel fogyaszt emberhúst: '86-ban film is készült a regénybõl, amely azonban gyorsan feledésbe merült. 2002-ben a könyvet újra feldolgozták immár az eredeti címmel.
8/10
http://videodrome.freeblog.hu/
Eastwood papi megint letett az azstalra egy kíváló filmet, A. Jolie meg sztem ilyen jól soha nem játszott egyik filmjében sem (Észvesztõt nem láttam, majd pótolom).
A zene kicsit lapos volt sztem, lehetett volna drámaibb is.
9/10
Valami amerikára 2-re aludtam egyet, lecsúszott 5/10-re 😛
Elég egyszerû már már gagyisztikus történet (mondjuk a játékban sem igazán volt story), közepes színészi alakítás, néhány látványos, de rövid akció (néhány jelenet azért elég mókásan festett) kb. ennyi az új SF. Egy közepes akciófilm, 90 perces szórakoztatás de semmi több.
7,5/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A film biztató kezdése, az elsõ fél óra után már-már elkezdtem örvendezni, hogy végre itt van nekünk egy 2008-as '"Függetlenség Napja", vagyis egy igazán jó kis agykikapcsolós, blockbuster földönkívülis movie.
De ahogy pörögtek, jobban mondva inkább lelassultak az események, úgy vált egyre érdektelenebbé - míg a végén szomorúan konstatáltam hogy ez bizony egy nagy-nagy kihagyott ziccer.
A végére már idegesített a mindenbe belekötõ és csakazértis ellentmondó néger kisfiú, akit én elég hamar kiírtam volna a forgatókönyvbõl, de legalábbis az anyja helyében adtam volna neki pár pofont (két pont levonás). Zavart az addig eltökélten és agyatlanul háborút erõltetõ amerikaiak hirtelen megjavulása, zavart az összecsapott és kb két perc alatt lezavart végkifejlet, zavart hogy a fõszereplõnõn kívül egy szereplõt sem ismerünk meg, és még sorolhatnám (újabb két pont mínusz).
Az a pár speciális effekt amit félóránként elénktesznek az jól néz ki, különösen tetszett a gömb(ök) felépítése és célja, viszont annyira rövidek ezek az akció-szekvenciák, hogy mire belemelegednénk és elkezdenénk élvezni a látványt, vége is.
A kifejezetten biztató kezdés, és a film elsõ feléig kitartó lendület miatt 10/6, azonban ha külön kellene értékelni a film második felét, nem kapna 10/4-nél többet.
Újabb Brendan Fraser mesefilm, kevesebb akcióval, kevesebb CG-vel, inkább családi délutánra szabva. Az alapötlet (vannak emberek, akik ha hangosan olvasnak, képesek a könyvekbõl áthozni a valóságba szereplõket és egyebeket) nem volt rossz, de a megvalósítás több helyen is enyhe logikai bukfencbe ütközött, a rózsaszín nyál minimális, a félelmetes gonoszok vhogy nem elég félelmetesek és nem is olyan gonoszok, a vége meg hülyeség. 😊 Nézhetõ, de semmi komoly. 6/10
jo poenok, durr a vege es sok RENGETEG pocsmutogatas. sztori 0. ennek ellenere en jol szorakoztam rajta, tipikus haver film.
6/10
I love this game!
De ettõl elvonatkoztatva a story meg az egész film über, az effekteket meg csak nem basszák el. Teljesen készre van vágva.
Ja olyan is van hogy Rozsi ugrik és látszik a hátán a kötél <#hehe>#hehe>
Kojiro ergo sum.
Szerintem meg jóval gyengébb volt az elsõ résznél. Itt sok volt az eröltetett poén. Bala, meg a bandája jó volt, amúgy semmi extra. Elsõ rész 9/10-es volt, ez maximum 6/10.
8/10
Szerintem jó lett, poénok is jók voltak, talán még az elsõnél is jobban sikerült.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!