Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Eden Lake

10/10

Rég idegesítet fel film<#boxer>

(skins után meg fõleg idegesítet a gyerek😄)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Pontosan.😊 Bár a borzalmasan gyenge jelzõ talán kicsit túlzás.

http://videodrome.freeblog.hu/

Sephi
X-Man Origins : Wolverine

Közel sem említhetõ a trilógiához. Ez borzalmasan gyenge és tele volt idióta klisékkel. Egyszer nézhetõ de elég na csalódás volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
Az Inside, és a Frontiers már "kikölcsönözve", azok lesznek a következõ néznivalók... Másik kettõnek is utánanézek, köszi a tippeket! 😊

Nem tudom, láttad e az Inside, Haute Tension, Frontiers címû filmeket, de hasonóan jók, mint a Martyrs. (a Frontiers gyengébb, Haute Tension a végével el lett rontva egy kicsit, az Inside viszont hatalmas) Angoloktól meg az Eden Lake kötelezõ.

zaki
Megnéztem a Mártyrok c. francia horror(?) filmet. Hát ilyen durva befejezést esküszöm még nem láttam, teljesen ledöbbentem az utolsó pár percen, pedig azt hittem vmi iszonyat nagy értelmetlen balf@szság lesz... 😛
A film elsõ fele nem nagyon hatott meg, de a 2. fele az kész... :o
Így elsõre 8,5/10.
Ja, és elég brutálisra sikeredett, szal ezt tényleg ne nézzék meg gyenge idegzetûek... 😄

Most egybõl rá akartam vágni, hogy mi jobb annál, de...nem jut eszembe semmi 😄 Sin City talán😊 De én nagyon bírom a Dark Knight-ot, a Watchmen-t, az X-men trilógiát, a V mint vérbosszút, Pókembereket, a Burton féle Batman-eket is. És még tuti, hogy hagytam ki remek képregényfilmeket😊

jó de a betmen begins a legjobb comic-film (sztem) :-D
Akkor inkább azt mondom, hogy Deadpoolból nagyobb ellenséget kellett volna kreálni😊 Szerintem attól még, hogy ez egy Wolverine film, a többi karaktert is ki kellene dolgozni megfelelõen. A Batman:kezdõdik mintájára, ott minden szereplõ a helyén volt😊

ForzaInter
Mad Max 8/10
Mad Max 2 9/10
Mad Max 3 6/10

Yo, Bitch!

spíler
Hát nem dobtam tõle hátast...
Sorrend:
1. Blöff
2. Ravasz, az agy, ...
3. Spíler
A revolvert inkább nem is említeném...
zaki
Levelek Ivo Jimáról

Néhol igen lassú volt a számomra. Jó film volt, de nekem a párja a Dicsõség zászlaja picivel jobban tetszett... Elõbbi 7/10, utóbbi 7.5/10

Spoileres

Ne haragudj, de ez egy Wolverine film, eleve mit keresett benne Gambit?

Én is többet vártam, de azért elfogadom, hogy ez egy Wolverine film, akinek van egy (több) története, azt a sok mindent kellett összegyûrni egy komplett sztoriba, hogy még értelme is legyen és ne csak lógjanak a levegõben, és a sztoriban mindenkinek, mindennek fontos szerepe van, a programnak, az adamantiumnak, silver foxnak, strykernek , deadpoolnak és gambitnek is (még ha valamelyiknek kicsi is) de ez Wolverine-film.

Képregényben én nem emlékszem, hogy lett volna említve hogy veszíti el az emlékezetét, csak nincs.

Az a baj, hogy külföldi fórumokat olvasgatok és leszarozzák a filmet és ilyen indokokat hoznak fel
-hol van deadpool maszkja és ruhája
-mik ezek a csontkarmok
-gambit miért ilyen keveset szerepelt
stb.
vagy olyan apróságokon, hogy mintha nem is nézték volna a filmet meg-Küklopsz miért nem ismeri az elsõ x-men filmben fel Rozsit? Hozzák fel példának, hogy ez is milyen logikai bukfenc (hát ba*d meg be volt kötve végig a szeme, gondolom magamban) stb. ilyen hülyeségekkel jönnek!

Szóval egyetértek veled valamiben pl: öregeket kihagyhatták volna

De mint már írtam ez egy Wolverine-film, 3 szereplõ a lényeg, Rozsi, Stryker, Victor és õk ok a filmben!

Ne haragudj, az meg hogy deadpool az egyik fõgenya (nevetséges) csak paraszt a sakkjátszmában.
SPOILERS

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, klisés meg átgondolatlan (amikor már harmadszor mentették ki Wolverine-t az utolsó pillanatban belépõ mutánsok, már nagyon untam a dolgot pl..Nameg azt sem értettem, hogy az a Gambit, akit fõhõsünk legyalult bunyóba, a végén hogyan törte össze azt a nemtomhányezer kilós ráesõ épületet), jobban össze kellett volna szedni szvsz.
Deadpoolnak azért kellett volna több idõ, mert õ a fõgenya (illetve nem pont õ, de..) Gambit meg egyszerûen annyira fas.za karakter, hogy bûn ilyen kevés idõt adni neki. A nagypapi-nagymami kimaradt volna, és több idõ juthatott volna a két mutánsra.

Sandor8206: én a képregényt nem olvastam, így nem azzal van a bajom, hogy változtattak rajta, szimplán ez egy gyenge sztori. A képregényben Wolverine ugyanilyen hülye módon lett amnéziás? Mert az is gyenge megoldás volt.

kb. wolverine origin képregényhez vagy 1 % hasonlít. A többi mozzanat meg úgy lett összepakolva a különbözõ comic információkból, + még az elsõ 3 x-men filmnek is meg kellett felelni, hogy ne legyen logikai bukfenc, szóval én azt mondom, hogy a lehetõségekhez képest még egy kerek sztorit is kaptunk, minimális csavarokkal stb. az meg hogy változtattak egy-két dolgon már most a pic*ába küldik a rajongók ezt a filmet, az apróbb változtatásokért, persze a film meg ezek végett mûködik + a karakterek így kapnak értelmet!
kaposi1
Sziasztok!
Látta már valaki a Crossing overt Harrison Ford-al a fõszerepben?
Esetleg feliratot tud valaki hozzá?<#fejvakaras>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tyler1
wtf??????????
klisés??? átgondolatlan??<#zavart2>
És mivel ez Farkasról szól, nem értem minek akartál több idõt Deadpoolról és Gambitról??? Akk az lett volna a címe h X-men 4!!! De majd lesz Deadpool történetérõl is külön film, szóval ne bánkodj!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Értem én, hogy valamennyire kötve volt a keze a forgatókönyvíróknak, de ahogy én hallottam maga a képregény sem volt nagy szám, és annyi mindent dolgoztak fel már másképpen, mint ahogy le volt írva, hogy most itt sem ártott volna. És valóban, + fél óra nem ártott volna.

A sztori az olyan dolog, hogy vannak olyan mozzanatok amik hozzátartoznak Rozsi történetéhez (comic) már így is sok mindent ráerõszakoltak. Weapon X programnak benne kellett lennie, Victornak is Strykernek is, Silver Fox-os esetnek is, szóval én azt mondom, hogy nem 2 órás moziba hanem legalább fél órával hosszabban kellett volna ezt a filmet levezényelni (gondolom Fox ezt nem akarta) ezért tûnik darabosnak, ebben egyetértek, fõleg az eleje sztem túl kapkodó, a de film vége sztem meg kifejezetten erõs. Szóval ez Rozsi "története" nagyvonalakban, én azt mondom, hogy még jól meg is oldották a dolgot, hogy ennyi minden benne van és még is értelmet kap minden (pl: a weapon x program nem csak a levegõben lóg, hanem fontos "szereplõje" a filmnek)
Deadpool+Gambit eset, feladatukat ellátták, a sztoriban nem csak úgy benne vannak, azért van szerepük még ha kicsi is, de ez Wolverine film és itt a 3 szereplõ a fontos Rozsi, Victor, Stryker õk a lényeg!

+a 3 x-men filmben is sok mutánsnak kisebb szerep jutott és kidolgozatlanság (angyal, árnyék stb.), ez a sok szereplõs filmek átka, szóval ebben nem értek egyet veled, követi ilyen szinten a Wolverine-film a többi x-men filmet.

Sztori meg annyi, hogy az eddigi x-men filmek komplett sztorival rendelkeztek (1. Magneto célja, 2. Stryker háborúja a mutánsok ellen, 3. Az ellenanyag körüli dolog+Fõnix) ez meg egy bosszú sztori, tehát teljesen más!
Hanem a sztori. Szétesõ, átgondolatlan, darabos, klisés, tele hülyeségekkel, béna párbeszédekkel (de olyan sírósan gyengékkel), meg Rozsomákon kívül a többi karakter (leszámítva még két fontos szereplõt) nem kap elég idõt, pedig DeadPool vagy Gambit megérdemelné, és kerekebb lenne a film.

Macselek: Coolnak cool, látványos is, de az elõzõ három X-men magasan veri minõségbe.

macselek
Sztem tök jó film

Sephi
Hanem micsoda?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

X-men Origins: Wolverine
mutánsok elsõ három mozis kalandja olyannyira jól sült el, hogy mi magyarok a Wolverine Farkasnak való fordításán szörnyülködhettünk leginkább: sajnos most korántsem ez a legnagyobb baj.
5/10

The International/ A bûn árfolyama

Ezer szempont alapján lehetne elemezni, a végeredmény érzésem szerint mindig ugyanaz lenne: az International jó, de abszolút felejthetõ alkotás.
6/10

grebber
The Uninvited - Jó film. A vége frankó nem gondoltam volna hogy ez lesz!

Next PC upgrade: 2022

ÓÓÓ, a franciák meg az újhullámos horrorjaik... Martyrs, Inside, Haute Tension, Frontiers... Rohadt nagy filmek😊

SötétBarom
Ezt nem nézem meg az ziher. =)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Seth
Szerintem egy szemétrevaló céltalan baromság

PSN ID.: Beegabor

Bulykin
<#eljen>anime jobb, az ilyen elõzmény féleség.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Sir Quno Jedi
Ichi The Killer 2001 Uncut

Errõl lehet valamit írni is?! NEM! Ezt meg kell nézni!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ForzaInter
The Bunker 5,5/10

BenX

elgondokoztató film volt, teccet, csak túl lehangoló volt számomra... 8/10

Yo, Bitch!

Shep
Van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

barnie1990
Van már felirat hozzá?

Zene nélkül mit érek én?

Seth
Rajtam kívül ki könyveli még el elõre az amerikai remake-et ?? XD 2010 mondjuk 😊

PSN ID.: Beegabor

Kaplan
Kész, megrázott az egész. És a végszó után pedig a hideg rázott ki.

10/10

(Most nehezen gyûjtöm össze a mondatokat, talán késõbb bõvebben le tudom majd írni mit gondolok.)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Atisz
Gratula! 😄
Gran Torino engem is nagyon érdekel, vmikor megkukkantom. Az elsõ filmet nemhogy a végére kellett volna tenni, hanem ki kellett volna hagyni 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Sajnos ilyenek a japánok, rengeteg benne a (felesleges) misztikum és üresjárat. Ha valaha is játszottál 1 (amúgy többségében remek) Silent Hill epizóddal, akkor tudod mire gondolok.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Gnome
MARTYRS

Tegnap láttam, a ninjavideon ajánlották.....Francia horror....igazából ennyire kiszámíthatatlan filmet még nemláttam....telljesen más következett, mint amire következtettem...Nagyon erõszakos film, a kamera megmutat mindent szóval aki lágylelkû az ezt hanyagolja....egy igazi slasherre vártam de ez több annál..itt nemis a "gore"-n van a hangsúly bár van belõle sok benne, hanem a sztorin...ami mint említettem kiszámíthatatlan...Ha bírod a horrort, és nem csak az erõszakra figyelsz benne akkor ajánlom ezt a filmet mert én még ilyet nemláttam....tetszett

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

macselek
Érdekes, szerintem kifejezetten rossz volt. Ízlések és pofonok😊

Shep
Jól sejtettem, én ilyen kamerásokat inkább hanyagolok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
És már van hozzá magyar felirat is a hosszupuskán !
wesker24
Jah és a lényeg lemaradt !

<#mf1>F*CK YOU CHELIOS ! <#mf1>
wesker24
Én az Xvid Devise verziót szedtem le ennek egészen türhetõ képminõsége van ! És a Crank 2-bõl a Dvdrip verzió május 20-ára várható !

Shep
Ebbõl van már normális verzió, vagy azzal a szar kamerással kínoztad magad?

wesker24
Crank 2 High Voltage 10/9,5

Ez igen ez fényévekkel jobb volt mint az elsõ rész. Na meg a vége az nagyon brutál ! Csak azért nem 10-es mert a King Kong-os rész nem tetszett benne.
desigo
Gran Torino 9/10

Méltó befejezése Clint Eastwood pályafutásának.
Egyedül talán az nem tetszett benne,hogy túl kiszámíthatóak voltak az események
Final Fantasy VII Advent Children Complete

A film hatalmas élmény! A DVD verzió ehez képes semmi, egy paca. Aki tudja a legjobb verziót nézze meg! Az új jelentek (fõleg a helikopteres rész) nagyon durvák, és a fõharc új vége elképesztõ! Minden idõk legjobb CG filmje, kész.

Nálam 10/10

szucsy89
Halálos iram

ahoz képest hogy MINDENKI akit kérdeztem (és ez vagy 30embert jelent) odáig meg vissza volt a filmtõl, én nem dobtam magam hanyatt tõle. lehet épp ezért mert sokat vártam, persze persze jó film, de nálam az elsõ a favorit még mindig

8/10
Shep
Hát te így gondolod, szerintem meg a képregény megcsúfolása.

sztem meg mindegyik ilyen ruha (betmen, superman, pókember) gagyi, tudom el kell fogadni hogy ezek comic-filmek, de pl: pókica ruháját mindig gagyinak tartottam még a comic-ban is
az x-men filmek nagy erénye sztem pont az lett, hogy "hétköznapi" ruhák voltak, inkább hasonlított egy elitkommandó, hadsereg ruhájára jövõben,+pont volt hogy nincsenek maszkok.
+az x-men filmek (és a comic) nagy erénye sztem, hogy sokszor nyomták sima hétköznapi utcai ruhában (az új wolverine filmben teljesen) és ez sokkal "emberközelibb" sztem. Pl: sok ismerõsöm aki azt se tudja mi az x-men comic, le se vette, hogy ez comic-film, hanem azt hitte egy sima akció-sci-fi, pl: a gagyi tipikus beöltöztetett hõsök hiánya végett