Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egy alapjában véve nem túl nagy Star Trek rajongó vagyok, értsd ezalatt, hogy nem beszélek klingonul vagy hogy, meg nem ismerem fejbõl az univerzum térképét...stb. 😊 A sorozatot néha-néha néztem, de csak pár részt, a moviekból egyet sem láttam. Eddig 😊
Hát kéremszépen, ez rohadt jó lett. Egyetlen egy másodpercig sem unatkoztam. Volt minden. Gyönyörû jelenetek szép CGI -vel, jó poénok, remek sztori, jó karakterek, jó színészek, remek zene. Egy "elvakult" ûrszekér rajongó véleményére is kíváncsi lennék, mert ugye a régi klasszikusok fanjai általában nem szeretik, ha hozzápiszkálnak a remekmûvükhöz. Nálam helytállt a film, és szerintem a Star Trek fanoknál is pozitív visszhangja lesz a filmnek. Megérdemli a tízest. Remélem lesz folytatás. Mármint még több ilyen elõzmény rész. A fiatal Kirk, Sulu, Spock meg a doki (nemtom a nevét 😊) sokkal izgalmasabb mint a "nagypapa" korú változataik a sorozatban 😊
10/10
Bazinga!
Azért kíváncsi vagyok rá!
Spoiler veszely!
Csakis EROS idegezetueknek ajanlott a film. Nekunk elbaszta az estenket! Nagyon durva 😞 Viszont nem unalmas, nincs benne 5 nyugodt perc.
NEM CSAJOZOS FILM!
En szemely szerint total kivagyok.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hát a történet egy rakás szar. Teljesen klisé horror.
Elsõ 3D mozi élménynek viszont nagyon nagyon tetszett!
Sajna annyira immunis vagyok manapság a horrorra, hogy akkor ilyedtem meg legjobban, amikor egy csapat 16 éves fruska ész nélkül sikongatott a legváratlanabb idõpontban <#nemtudom>#nemtudom>, és persze, hogy tele a gatya, amikor azt az õszinte mélyrõl jövõ sikolyt halja a ember a hát mögül 😊😊😊😊
Nem tom mit reagáltak volna, ha a hátuk mögül beleszuszogott volna valaki a fülükbe, vagy megszorítja a vállukat!
Star Wars fanoknak KÖTELEZÕ...ismétlem...K.Ö.T.E.L.E.Z.Õ. megnézni!
Hatalmas poénok, óriási hangulat! Aki nem fan, annak lehet, hogy sok dolog nem "jön át" - ala barnus.
10/10
Benjamin Buttom
Nekem meg ez nem jött át. Értem én, csak leszarom! Lassú, vontatott, és ha a történetrõl kéne 3 mondatot mondanom, gondban lennék. Számomra szenvedés volt.
3/10
A film során a helyszíneket nyilvánvalóan nem beleértve egyszer se tûnt fel, hogy magyar, annyira lekötött a történet. Nincs benne bénulás, jópofizás, eredetinek hatnak a szereplõk. Fura. Nem tudom, hogy a szkript saját, vagy csak honosított, mint az itthoni filmek többsége, de ha saját, akkor ünnepélyesen kijelenthetem, hogy háromra bõvült az utóbbi idõk (számomra) jól sikerült magyar filmjeinek listája. (Kontroll, Valami Amerika, Kaméleon)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Mondjátok hogy a terminator nem lesz az!!! a trailer le volt szinkronizálva de alig bírtam ki nevetés nélkül...áááá
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
<#help>#help>
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
leraktam a hajam a földre mikor vége lett... 2 perc pihi nincs a filmben, nagyon elvont lett, de sztem nagyon eltalálták...annyi, hogy gyakran 18+ és nagyon durva....
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Tortenet tetszett de sajna egy ket dolog hianyzott. Peldaul az volt a bajom, hogy Benjamin nem igazan szocializalodott a kora beliekkel. Persze mutattak, hogy o menne jatszana de ez keves. Nem jart iskolaba, nem csufoltak ki a gyerekek es nem latszott rajta, hogy nem az oregek koze valo mert o csak egy kisfiu stb.
Amugy nagyon kivancsi voltam, hogy mikent fejezik be a filmet. 9/10et siman meger! nagyon szep volt!
Ügyesen összerakott csavarokkal teli film kicsit kevés akcióval, néhol gyenge effektekkel de összességében korrekt kikapcsolódást nyújtott.
8/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez bizony igen jóra sikeredett😊
8/10
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Meglepõen jó film volt. Két órás, de az elejétõl fogva izgalmas, és akcióból sincs hiány. Nagyon jól vannak ábrázolva a szereplõk. A filmet csak ajánlani tudom. Sophie Marceau meg nagyon jó nõ. 😊
9/10
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
1. biztos van ilyen
2. még jo hogy spielberg nem ezt az elvet követte mikor megcsinálta a jurassic parkot, talán akkor kinai gumibábuszeru lények szerepeltek volna benne 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1.Ahogy sandor8206 is írta, sokszor a valódit is cgi-nek vélik, ami enyhén szólva is megmosolyogtató
2.Az adamantium, pont rossz példa, mert hogy néz ki az "igazi" adamantium penge? Mivel még senki sem látott olyat, akár igazi állapotában is lehet "cgi-szerû". Nemde?😊
Cage-nek nem csak a borzalmas hosszú haj, de a kemény bérgyilkos szerep sem áll jól. Valahogy nem tudta hitelesen alakítani a figurát. Bár ha nem õ lett volna a szereplõ, akkor sem tudtam volna rendesen befogadni a karaktert, ilyen bugyuta dolgok miatt, mint pl.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utolsó kérdésre meg az a válasz, hogy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Húbazzmeg ... A Film 2 felétõl kiakadtam😄, Nem Egyszerû film, A Mi van a halál után kérdés egyik koncepciója,szeressük az iet,
Ezt egyszer meg kell nézni mindenkinek.
Nem hittem hogy ezt hozzák ki a végére,meglepõdtem teszett.
Szóval mit suttogott a lány az öreg hölgy fülébe?
Tudom politika nem ide való, de most nem tudok jobb példát írni. Akármelyik internetes szavazáson, ergo az szavaz aki akar a Jobbik 50 %-ot ér el (mert a bázisa felmegy és szavazz, a sima emberek leszarják), de ha egy SzondaIpsos, Medián akármelyik közvélemény kutató cég csinál egy felmérést, tehát nem önkéntes és lefedi a magyar lakosságot a minta (öreg, fiatal, diplomás, munkanélküli stb.) ott meg 5 % körül áll.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://videodrome.freeblog.hu/
"The trees move. Do you not see it?"
A Cadillac Records minden erénye ellenére néhol felületesnek tûnhet, de Darnell Martin rendezõ-forgatókönyvíró érzésem szerint nem a zsigerig ható mondanivalóra, drámai elemekre vagy az akkori társadalmi helyzet bemutatására akarta helyezni a hangsúlyt a zenei világ tükrében, hanem méltó, tiszteletteljes emléket vágyott állítani a rock and roll, a country, a blues, és az R&B nagyjainak.
Most erre nem is tudnék ellenpéldát mondani, pedig ha tudnék se cáfolná meg ezt a "szabály"-t.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Pl. ha egy film 1-2 csillagon áll, és mondjuk szavaztak 20 ezren, akkor elgondolkodik az ember, hogy ezzel a filmmel vmi nem stimmel és esetleg tényleg trágya lett. Valamint ha egy film 8 pont felett van, akkor azért jónak kéne lennie. De az is igaz, hogy izlésekrõl kár vitázni.<#vigyor3>#vigyor3>
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Közhelyes mese.Humorosnak is akar látszani, de nem az.
5/10
Qwerty4
Én is megnéztem. Nem nekem találták ki...
4/10
6 pontot azért kapott mert jól volt megcsinálva. Amúgy a történet (számomra) -2.
Egy nagy kérdés felmerült bennem a végén: ki volt az a beteg állat akinek ez a "film kreáció" felmerült az agyából?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"...364,637 szavazat az biztos nem mérvadó..." természetesen nem mérvadó, ha használod kicsit a gógyid!
Ezekbõl az adatokból csak egy valami mérvadó, az imdb-n többen szavaznak férfiak mint nõk! Ezt ne vedd reprezentatív mintának, mert van egy nagyon nagy hibája, önkéntes és az szavazz aki akar, ezért is jöhet ki olyan minta mint itt is, hogy 290 ezer férfi és 50 ezer nõ! Amikor pl: a TDK esetében 57 % volt a nõk aránya akik megnézték moziban.