Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://videodrome.freeblog.hu/
"The trees move. Do you not see it?"
A Cadillac Records minden erénye ellenére néhol felületesnek tûnhet, de Darnell Martin rendezõ-forgatókönyvíró érzésem szerint nem a zsigerig ható mondanivalóra, drámai elemekre vagy az akkori társadalmi helyzet bemutatására akarta helyezni a hangsúlyt a zenei világ tükrében, hanem méltó, tiszteletteljes emléket vágyott állítani a rock and roll, a country, a blues, és az R&B nagyjainak.
Most erre nem is tudnék ellenpéldát mondani, pedig ha tudnék se cáfolná meg ezt a "szabály"-t.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Pl. ha egy film 1-2 csillagon áll, és mondjuk szavaztak 20 ezren, akkor elgondolkodik az ember, hogy ezzel a filmmel vmi nem stimmel és esetleg tényleg trágya lett. Valamint ha egy film 8 pont felett van, akkor azért jónak kéne lennie. De az is igaz, hogy izlésekrõl kár vitázni.<#vigyor3>#vigyor3>
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Közhelyes mese.Humorosnak is akar látszani, de nem az.
5/10
Qwerty4
Én is megnéztem. Nem nekem találták ki...
4/10
6 pontot azért kapott mert jól volt megcsinálva. Amúgy a történet (számomra) -2.
Egy nagy kérdés felmerült bennem a végén: ki volt az a beteg állat akinek ez a "film kreáció" felmerült az agyából?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"...364,637 szavazat az biztos nem mérvadó..." természetesen nem mérvadó, ha használod kicsit a gógyid!
Ezekbõl az adatokból csak egy valami mérvadó, az imdb-n többen szavaznak férfiak mint nõk! Ezt ne vedd reprezentatív mintának, mert van egy nagyon nagy hibája, önkéntes és az szavazz aki akar, ezért is jöhet ki olyan minta mint itt is, hogy 290 ezer férfi és 50 ezer nõ! Amikor pl: a TDK esetében 57 % volt a nõk aránya akik megnézték moziban.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
364,637 szavazat az biztos nem mérvadó...
18 év alatti fiúk hányan is vannak?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fikázásra egy példa (nem tudom itt írta e valaki vagy máshol) CG, gyengének itélte meg (sztem is az) és felhozza az öregeknél a fürdõszobai karmokat, hogy az milyen gagyi. Csak az velük a baj, hogy ott pont "eredetiek" voltak felragasztva.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
😄DDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
én is megnéztem...hát a franciák tényleg elég beteg filmeket dobnak össze mostanában.
nem tudom mit gondoljak a filmrõl.. amikor elõhozza a lyukból azt a meggyötört nõt.. majdnem elsírtam magam.
de nagyon brutális.
8,5/10
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
ha már rövidfilmeknél tartunk, igaz ez egy egész estés és a rövid között van:
The Hunt for Gollum
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ráadásul Franciahonból...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Itt megtekinthetõ
Ez egy 12 perces csoda. Csodálatos, megindító remekmû.
Idén Oscar díjat kapott, amivel teljes mértékben egyetértek.
Sikerült megtekintenem életem legszarabb filmjét.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ez a baj a mai filmekkel h nem is arra törekednek h a történettel fogják meg a nézõket hanem a látvánnyal!
de sztem tud egy film effectek nélkül is jó lenni! Jackman alakításában pedig én nem találtam hibát! fõleg miután elmondta h készült a szerepre és mennyire megviselte!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.