Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
364,637 szavazat az biztos nem mérvadó...
18 év alatti fiúk hányan is vannak?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Fikázásra egy példa (nem tudom itt írta e valaki vagy máshol) CG, gyengének itélte meg (sztem is az) és felhozza az öregeknél a fürdõszobai karmokat, hogy az milyen gagyi. Csak az velük a baj, hogy ott pont "eredetiek" voltak felragasztva.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
😄DDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
én is megnéztem...hát a franciák tényleg elég beteg filmeket dobnak össze mostanában.
nem tudom mit gondoljak a filmrõl.. amikor elõhozza a lyukból azt a meggyötört nõt.. majdnem elsírtam magam.
de nagyon brutális.
8,5/10
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
ha már rövidfilmeknél tartunk, igaz ez egy egész estés és a rövid között van:
The Hunt for Gollum
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ráadásul Franciahonból...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Itt megtekinthetõ
Ez egy 12 perces csoda. Csodálatos, megindító remekmû.
Idén Oscar díjat kapott, amivel teljes mértékben egyetértek.
Sikerült megtekintenem életem legszarabb filmjét.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ez a baj a mai filmekkel h nem is arra törekednek h a történettel fogják meg a nézõket hanem a látvánnyal!
de sztem tud egy film effectek nélkül is jó lenni! Jackman alakításában pedig én nem találtam hibát! fõleg miután elmondta h készült a szerepre és mennyire megviselte!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
kurvajó
8/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem igazán érzem jogosnak a fenenagy hype-ot a film körül...
Az elsõ rész szintjét nem éri el, a közepes második résznél és a szörnyû, totálisan elbaltázott harmadiknál pedig nem volt nehéz kicsit jobbat készíteni.
Persze alapjában véve nem rossz a film, pozitívum hogy végre a régi szereplõk is felbukkantak, de a történet elég sablonos és baromira kiszámítható.
Az autós jelenetek hol jobbak hol rosszabbak, de pl. a bányában való kergetõzés kifejezetten nem tetszett, és a GPS-es, digitális képbe átváltó városfutamon is bosszankodtam.
Összességében a film a gyengélkedõ forgatókönyve miatt nálam kihagyott ziccer, 10/6
puff, ez gyenge lett... nagyon gagyi hatásu film, a történet vezetése nem tudott lekötni, aztán néha mikor kivillantak a cgi karmok, majdnem kapartam a széket... kérdezték páran a dark knight látványaiban mi került olyan sokba, nos az hogy ott nem látni a trükköket ennyire, itt meg nagyon béna sokszor....
6/10 ?
Szombat esti film a tvben... hát furcsa volt, érdekes, imádtam és gyûlöltem😄
Voltak tényleg barom dolgai... de felfogom annak hogy ez egy barom köcsög szobáról szólt😄 Az ilyen végeket meg utálom😄
6/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Úgy tudtam, hogy pont emiatt szeretik sokan. Adrenalin + extra noIQ.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Hát ez valami félelmetesen szar film volt, meg sem közelíti az 1-et igénytelen borzadvány az egész. Egyetlen jó rész volt benne, a vége mikor Fáklyát játszott.
2/10
Next PC upgrade: 2022
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A film Annyira jól volt megcsinálva, hogy azt amit akart elérte😊
Rég láttam ilyen filmet na.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
megint bizonyítod überokos énedet...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ