Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát... õk se tudják már hol a határ... a 2 után többet nem kellett volna csinálni... addig még jó volt... a 3 még az elmegy kateg... de ez:|
Nagyon durván fos😄
3/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://f1game.hu
nem, de gondolom annyira nem díjaznák a faji elõítéleteket 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Röviden írok róla, mert félek h bannolás lenne a vége. Én ezt levetíttetném az összes iskolában, munkahelyen, minden embernek itt Magyarországon, h végre ráébredjünk a valóságra!
És ezt végignézve és belegondolva a történtetkbe, még mindig felugrik a pulzusom az egekbe, és hidegvérrel én is kinyírnám azokat akik ezt tették egy elismert világklasszis sportolóval! Vajon meddig tûrjük ezt még??
R.I.P. Marian Cozma
7/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenesetre ezt szerintem kúrvára elbaszták, mert ha ebben a részben lézerrel lõdöztek volna, sztem kapott volna a film egy plussz hangulatot, meg sztem plussz pontot is.
FAIL.
Kojiro ergo sum.
juuj a másik az Marcusnak a robot maszkolása! rosszabb mint amit a 3.ban csináltak, mert ott még próbálták a fémet a bõr alá maszkolni, de itt annyira látszik h az a bõr felett van, meg néhány arc mimikánál igy mozog a maszk is XDDD kicsit gáz 😄
http://videodrome.freeblog.hu/
PSN ID.: Beegabor
A számtalan Fuck-al teletömött Alkonyattól pirkadatig veszettül szórakoztató film az elejétõl a végéig. Minden olyan elem a helyén van benne, amely miatt igazán élvezetes, bûnös élménnyel gazdagodhatunk: nõk, autók, cool szereplõk, filmes utalások, akció, horror, nagy dumák, jó poénok, és egy remek csattanó, amely kicsit más megvilágításba helyezi a látottakat.
10/10
http://videodrome.freeblog.hu/
Az Up!-ért viszont nagy kár, egészen rákészültem már, hogy kiscsaládot elviszem mozizni, fene se gondolta volna (pontosítok, én egyáltalán nem), hogy októberben lesz csak.
#46511: Most, hogy mondod, van benne valami. Biztos túl komolyan vette a Psycho remake-re való felkészülést 😊 Én csípem a figurát, szerintem van érzéke a finom árnyalatokhoz, de vitathatatlan tény, hogy több filmjében ez nem igazán látszik, egyszerûen mert nincsenek olyan finom árnyalatok. Mondjuk úgy, én sem a nagy tömegeket célzó filmekben figyeltem fel rá. No meg persze ez elég objektív, mondhatni kinek a pap, kinek a paplan.
Bale-hez meg alapból nem illik Connor személyisége sztem tök más a 2-ben, meg a 3-ban
"Bale alakítása jó volt, csak õ nem való John Connornak, hülye ötlet volt." DE MIÉRT????
"egy baszott T-800 küzd velük a gépek központjában??? wtf??"
Te mit néztél? Egyrészt volt ott T-600 is. Igen, tán lehett volna több is, de azért nem csak az az 1db T-800 volt. Másrészt meg az ellenállás többi tagja is akciózott ott közben. Lefoglalták a többi védelmi egységet. Nekem ez jött le.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nos hát ennyi negatív beszámoló után nagyon nem vártam sokat (amúgy a sok hülye hisztizik h ha vki spoilert mesél, mer rontja az élményt, de sztem egy lehúzás sokkal rosszabb na mind1 ), az eleje télleg elég gáz, de a vége az már brutál! De a vágások, meg összefügés nélküli jelenetek sokat rontottak!
végülis egy 6 pontot megérdemel
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Nem is tudom mit írjak, mert még nem találom a szavakat. El tudom képzelni, hogy van ilyen. Nagyon felbosszantott. Felháborító. Véres. Kegyetlen. Bemutatja az ostoba, életcél nélküli, semmirekellõ, iskolakerülõ mai fiatalokat, akiknek a szüleiktõl tanultak mindent, hiszen azok is ugyanilyen semmirekellõ ostoba emberek. Szocializálódjatok jól, járjatok iskolába, tudjátok megkülönböztetni a jót a rossztól, és ne veszítsétek el a józan ítélõképességeteket.
mov ah,4ch int 21h end
magyar premierekkel hadilábon állok, azt hittem egy Pixar van akkora név, hogy világpremiert kapjon. bár ez megint kisebb marketinget kapott, mint minden második filmjük. a következõhöz képest meg mindenképp, annak valami tojsztori, vagy mi lesz a címe 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nekem kifejezetten tetszett, hogy nem Õ volt a középpontban. Lesz még további 2 rész, amiben eleget szerepelhet John...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy való igaz, hogy ebben a moziban nem hozott semmi attörõt, de ez valószínûleg nem annyira rajta múlt, hanem a katasztrofális rendezõi irányításon és a kidolgozatlan karakteríráson.
Más szóval a T4-nek minden elv és jóérzés szerint John Connor-ról kellett volna szólnia (ha én tévednék, és én vagyok az egyetlen régi Terminator-nézõ, aki így gondolja, akkor elnézést), csak hát a forgatókönyvíró ezt pont leszarta.
Bár, ami a poén csúcsa az
a kiváló akciók csak egy dolog, a Transformers-ben is volt ezer meg egy látványosság, mégis egy ovis bugyutaság - a T4 viszont kellemesen dark poszt-apokaliptikus akció, ami persze nem hibátlan, de mégis jó 😊
Thrash \'Till Death
csak mert Neked nem tetszik, ezért csak az adrenalinmániás retaráltaknak tetszhet, ugye? omg 😄
A japán halálistenek (shinigami-k) emberi alakban felkeresik mindazokat, akiket valamilyen különös, vagy extrém halál fog érni. Ezalatt a pár nap alatt igyekeznek megismerni az "áldozat" szokásait és végül ez alapján döntik el, hogy a halál megtörténjen-e, vagy majd csak egy késõbbi idõpontban. Az állandóan esõs napokat kifogó, a zeneimádó Mr. Chiba alakjában "dolgozó" entitás is egy a halálistenek közül, aki bár már számtalanszor járt a Földön, mégis mindig kíváncsi az emberi élet értelmére és fontosságának okaira. Az a három történet, amelyben végigkísérjük, a maga módján szintén ezekre keresi a választ.
Hangulatos kis filmecske (azért meg van majdnem két óra hosszú is...), egyfajta komédia-dráma keverék, némi misztikummal fûszerezve (de tényleg csak hangyányival). A három történet közel 30 évet ölel fel, és bár elsõre különbözõ helyszíneken és idõpontokban, más és más karakterekkel játszódik, de persze idõvel mégis felbukkannak az összekötõ elemek, hogy a legvégén egy kerek egésszé álljanak össze. A legszebb az az egészben, hogy a film hagy idõt és jeleket a kapcsolatok felismerésére, és csak jóval késõbb mondatja ki a szereplõkkel a fontosabbakat, így a nézõnek is megmarad a felfedezés élménye. Fõleg az elsõ történet sikerült nagyon jól, a második már kopottabb, egyszerûbb, de aztán a harmadik ismét jobb. Színészetben a halálistent alakító Takeshi Kaneshiro zseniális, õt azért korábbról is ismertük, hogy jó színész, most pedig az egyik legjobb alakítását hozza. A többiek teljesítménye inkább hullámzó, ezen a téren is inkább az elsõ és a harmadik történet a kiemelkedõbb.
Összességében a véleményem nagyon pozitív, a hardcore action-only fan-ok kivételével mindenkinek ajánlott. 😊 8/10
Thrash \'Till Death
Fasság, te is láthattad kb. 2db szerepben... <#szomoru2>#szomoru2>
Én nem is értem ezt hogy képzelték?!
Mntha egy VB focidöntõ ELEJÉN kihirdetnék a gyõztest...
Ez eleg gagyira sikeredett. Bale hozza a formajat, a de komoly vagy bamba? arccal nezek a nagyvilagba kepevel es azontul a nagy semmit, mint ahogy szokta ugy altalaban.
A filmben a CG volt csak ami vitte a filmet, de ez mar egy ilyen koltsegvetesu filmtol elvarhato. A T1 - T2-tol ez a resz is fenyevekre van, ellenben mar majdnem elerte a T3 szintet minuszban.
Ha nem lettek volna a merfoldkonek szamito 1 es 2 resz talan adtam volna neki egy 6-os vagy 6.5-os osztalyzatot, de igy azoknak a tukreben csak egy arnyalatnyival jobb egy atlagfilmnel es ha nem lenne a sok millio dollaros CG akkor meg ezt a szintet se utne meg.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Érdekes hogy elég sokan lehúzzák, emiatt kissé fanyalogva ültem be rá - így mutassa meg a film, hogy mégsem olyan rossz. És megmutatta: az elsõ negyed óra-húsz percet még nem tudtam hova tenni, és kényelmetlen fészkelõdéssel néztem körbe hogy ez mi akar lenni, de utána rendesen beindult, és - tetszett!
Az emberrablós - nagyrobotos jelenet a film felénél az utóbbi idõk egyik legjobb akciószekvenciája, de a film végi csihi-pihi a T800 gyárban is kiváló. Bale nem alakít túl nagyot, de hozza amit kell, így is fényévekkel jobb mint a T3-as roppant gyenge Connor.
Marcus karaktere telitalálat, kár hogy elspoilereztek több dolgot az elõzetesekben.
Egy szó mint száz, McG mint rendezõ nálam már a (szándékosan) atombugyuta, de roppant szórakoztató és látványos Charlie Angyalai részekkel is bizonyított, de számomra a komolyabb mûfajban sem okoz csalódást.
Nálam minden gyengeségével együtt is várhatóan a T4 lesz a második kedvenc Terminator részem, kellemes kikapcsolódás, remek kis akciófilm.
10/8
Terminátor - Megváltás - Factory