Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nekem kifejezetten tetszett, hogy nem Õ volt a középpontban. Lesz még további 2 rész, amiben eleget szerepelhet John...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy való igaz, hogy ebben a moziban nem hozott semmi attörõt, de ez valószínûleg nem annyira rajta múlt, hanem a katasztrofális rendezõi irányításon és a kidolgozatlan karakteríráson.
Más szóval a T4-nek minden elv és jóérzés szerint John Connor-ról kellett volna szólnia (ha én tévednék, és én vagyok az egyetlen régi Terminator-nézõ, aki így gondolja, akkor elnézést), csak hát a forgatókönyvíró ezt pont leszarta.
Bár, ami a poén csúcsa az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kiváló akciók csak egy dolog, a Transformers-ben is volt ezer meg egy látványosság, mégis egy ovis bugyutaság - a T4 viszont kellemesen dark poszt-apokaliptikus akció, ami persze nem hibátlan, de mégis jó 😊
Thrash \'Till Death
csak mert Neked nem tetszik, ezért csak az adrenalinmániás retaráltaknak tetszhet, ugye? omg 😄
A japán halálistenek (shinigami-k) emberi alakban felkeresik mindazokat, akiket valamilyen különös, vagy extrém halál fog érni. Ezalatt a pár nap alatt igyekeznek megismerni az "áldozat" szokásait és végül ez alapján döntik el, hogy a halál megtörténjen-e, vagy majd csak egy késõbbi idõpontban. Az állandóan esõs napokat kifogó, a zeneimádó Mr. Chiba alakjában "dolgozó" entitás is egy a halálistenek közül, aki bár már számtalanszor járt a Földön, mégis mindig kíváncsi az emberi élet értelmére és fontosságának okaira. Az a három történet, amelyben végigkísérjük, a maga módján szintén ezekre keresi a választ.
Hangulatos kis filmecske (azért meg van majdnem két óra hosszú is...), egyfajta komédia-dráma keverék, némi misztikummal fûszerezve (de tényleg csak hangyányival). A három történet közel 30 évet ölel fel, és bár elsõre különbözõ helyszíneken és idõpontokban, más és más karakterekkel játszódik, de persze idõvel mégis felbukkannak az összekötõ elemek, hogy a legvégén egy kerek egésszé álljanak össze. A legszebb az az egészben, hogy a film hagy idõt és jeleket a kapcsolatok felismerésére, és csak jóval késõbb mondatja ki a szereplõkkel a fontosabbakat, így a nézõnek is megmarad a felfedezés élménye. Fõleg az elsõ történet sikerült nagyon jól, a második már kopottabb, egyszerûbb, de aztán a harmadik ismét jobb. Színészetben a halálistent alakító Takeshi Kaneshiro zseniális, õt azért korábbról is ismertük, hogy jó színész, most pedig az egyik legjobb alakítását hozza. A többiek teljesítménye inkább hullámzó, ezen a téren is inkább az elsõ és a harmadik történet a kiemelkedõbb.
Összességében a véleményem nagyon pozitív, a hardcore action-only fan-ok kivételével mindenkinek ajánlott. 😊 8/10
Thrash \'Till Death
Fasság, te is láthattad kb. 2db szerepben... <#szomoru2>#szomoru2>
Én nem is értem ezt hogy képzelték?!
Mntha egy VB focidöntõ ELEJÉN kihirdetnék a gyõztest...
Ez eleg gagyira sikeredett. Bale hozza a formajat, a de komoly vagy bamba? arccal nezek a nagyvilagba kepevel es azontul a nagy semmit, mint ahogy szokta ugy altalaban.
A filmben a CG volt csak ami vitte a filmet, de ez mar egy ilyen koltsegvetesu filmtol elvarhato. A T1 - T2-tol ez a resz is fenyevekre van, ellenben mar majdnem elerte a T3 szintet minuszban.
Ha nem lettek volna a merfoldkonek szamito 1 es 2 resz talan adtam volna neki egy 6-os vagy 6.5-os osztalyzatot, de igy azoknak a tukreben csak egy arnyalatnyival jobb egy atlagfilmnel es ha nem lenne a sok millio dollaros CG akkor meg ezt a szintet se utne meg.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Érdekes hogy elég sokan lehúzzák, emiatt kissé fanyalogva ültem be rá - így mutassa meg a film, hogy mégsem olyan rossz. És megmutatta: az elsõ negyed óra-húsz percet még nem tudtam hova tenni, és kényelmetlen fészkelõdéssel néztem körbe hogy ez mi akar lenni, de utána rendesen beindult, és - tetszett!
Az emberrablós - nagyrobotos jelenet a film felénél az utóbbi idõk egyik legjobb akciószekvenciája, de a film végi csihi-pihi a T800 gyárban is kiváló. Bale nem alakít túl nagyot, de hozza amit kell, így is fényévekkel jobb mint a T3-as roppant gyenge Connor.
Marcus karaktere telitalálat, kár hogy elspoilereztek több dolgot az elõzetesekben.
Egy szó mint száz, McG mint rendezõ nálam már a (szándékosan) atombugyuta, de roppant szórakoztató és látványos Charlie Angyalai részekkel is bizonyított, de számomra a komolyabb mûfajban sem okoz csalódást.
Nálam minden gyengeségével együtt is várhatóan a T4 lesz a második kedvenc Terminator részem, kellemes kikapcsolódás, remek kis akciófilm.
10/8
Terminátor - Megváltás - Factory
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
#46483: de ezen nem tudom túl tenni magam xD írhattál volna Rambot, Alient, Star Warsot, de a Terminááááátor a legnagyobb!!!!! 😄😄😄
mindjárt átmeek a szomszédba a 80 éves öreghez, és elmesélem neki ezt, és jön és szétvág! xD mer még õ látta a Terminátort 😄 na várjál csak...hívom XDD
én úgy tanultam meg járni h schwarzit utánoztam(najó nem de azért jólhangzott) 😄
ha kidobnának a sivatagba egy terminator dvd-vel, túlélném! xDD
de h vki 2009-ben látja elõször az elsõt, a legnagyobb klasszikust...<#idiota>#idiota>
Láttam már a 2-t vagy 10szer a 3mat kb 3szor de ezt még egyszer sem😄
Végre megnéztem, nem csalódtam, jó volt nagyon
Swarcinak viszont jobban áll a jó terminátor szerep😄
8/10
10/10
Jason😉 no comment
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Transmorphers - Fall of Man
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az, hogy egyeseknek az elsõ rész önmagában - tehát a képregény alapot nem figyelembe véve - jobban tetszett, az egy dolog. Az, hogy egyeseknek Thomas "Szépfiú" James szimpatikusabb(a képregényalapot ismét mellõzve), mint Ray Stevenson, az is egy dolog. De az, hogy Ray Stevenson illetve a War Zone nagyságrendekkel "punisher-ösebb", mint az elsõ matiné, az hétszentség.
6/10