Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Terminátor - Megváltás - Factory
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
#46483: de ezen nem tudom túl tenni magam xD írhattál volna Rambot, Alient, Star Warsot, de a Terminááááátor a legnagyobb!!!!! 😄😄😄
mindjárt átmeek a szomszédba a 80 éves öreghez, és elmesélem neki ezt, és jön és szétvág! xD mer még õ látta a Terminátort 😄 na várjál csak...hívom XDD
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
én úgy tanultam meg járni h schwarzit utánoztam(najó nem de azért jólhangzott) 😄
ha kidobnának a sivatagba egy terminator dvd-vel, túlélném! xDD
de h vki 2009-ben látja elõször az elsõt, a legnagyobb klasszikust...<#idiota>#idiota>
Láttam már a 2-t vagy 10szer a 3mat kb 3szor de ezt még egyszer sem😄
Végre megnéztem, nem csalódtam, jó volt nagyon
Swarcinak viszont jobban áll a jó terminátor szerep😄
8/10
10/10
Jason😉 no comment
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Transmorphers - Fall of Man
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az, hogy egyeseknek az elsõ rész önmagában - tehát a képregény alapot nem figyelembe véve - jobban tetszett, az egy dolog. Az, hogy egyeseknek Thomas "Szépfiú" James szimpatikusabb(a képregényalapot ismét mellõzve), mint Ray Stevenson, az is egy dolog. De az, hogy Ray Stevenson illetve a War Zone nagyságrendekkel "punisher-ösebb", mint az elsõ matiné, az hétszentség.
6/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Jar-jar és a népe nélkül már egész kellemes film lenne"
A VI.-ra és az ewokokra ugyanez áll. 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Persze PM-ben hogy más ne tudja meg.
nekem is megvan az OST, és elég komoly filmzenegyûjteménnyel a birtokomban merem azt mondani, hogy egészen kellemesre sikerült Danny Elfman zenéje.
Én kettõre gondoltam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyira érzõdött rajta, hogy s*arrá van vágva, darabos volt az egész, jelenetek egymás után pakolva, dramaturgia semmi. Ha egyik jelenetet kivágom és arrébb raknám 10 perccel semmi jelentõsége nem volna. Bale/Connor semmi extra el sem tudnám képzelni, hogy ez a csávó vakarja ki az embereket a s*arból, a többi mellékszereplõ 0 karakter. Az egyetlen pozitívum Marcus/Worthington, õ tényleg jó volt. A sztori semmi extra, sõt sztem nagyon banálisra sikeredett. Ebbõl is rakunk bele valamit, abból is, mindenbõl egy kicsit de még sincs komolyabb vezérvonal.
Zene borzalmas!
Látvány, nem értem mi került ebbe a filmbe 200 milkóba, jó ezt sarkítva mondom, hisz egy T-800 CG-ja is gondolom ugyanannyiba kerül mint egy Harvesterré, az még is látványosabb. A film közepén van egy látványosabb 5-10 perces eksön, ami tényleg egy future apokalipszis utáni Terminátor filmtõl várható, tehát nagy monstrumok fight emberek. A többi ezerszer látott akcióklisék, 1-1 elleni küzdelmek stb. de semmi extra ilyen téren a régi Terminátor filmek látványosabbak.
Az elõzõ filmekre való utalás valahol klappol, de általában nem! Yelchin/Reese beszólása "..Gyere velem,ha élni akarsz.." ok, de a többi Bale-Visszatérekje+GunsNRoses nem passzol, erõltetett. De a legrosszabb sztem
Szóval nem csodálom, hogy annyira lehúzták a kritikusok, bár nem annyira rossz mint várható volt, de gondolom bennük is benne volt a szálka, hogy ennyire elcseszték a filmet. Sok fórumon, sokan írták, hogy ÜRES a film, való igaz. Egyszerûen 0 karakterek, nincs kit "szeretni" a T2-ben a GÉP Arnold "szerethetõbb" volt mint itt együttvéve mindenki. Sztori erõltetett, a minimális csavar hülyeség
Szóval sima filmként, olyan 5/10, átlagos semmi extra
Terminátor filmként, hááááát nem jó na! T1-T2 közel sem. T3 s*ar volt de legalább szórakoztató, itt még az sem.
A film közepén volt egy kb. 5-10 perces jelenet, ami látványosabb volt. Ennyi.
Na jó ez egy kicsit morbid poén volt!
Sosem felejtem el, amikor a Magányos Farkas fõgonoszaként karatézott Chuck Norissal. Vazze az a film is már több, mint 25 éves!!!!
RIP
Nagyjából egyetértek a véleményeddel. A szinkron pocsék volt, Bale hangja olyan semmilyen, teljesen jellegtelen. Amúgy ez volt az elsõ film, amiben szerintem Bale nem volt egészen hiteles... mondjuk Connor nem is szerepel annyit, mint vártam, nem igazán lehet megismerni. A látvány viszont elképesztõ volt, a Transformerst magasan verte! Csak ez miatt is érdemes megnézni moziban. Tetszettek a visszatekintõk az elõzõ filmekre is. Schwarzi feje pedig rendben volt 😄
Azért volt egy-két orbitális ökörség, például: