Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha valaki a Terminátor 3 – A gépek lázadása után úgy gondolta, hogy egy újabb klasszikus születik, ami minõségében felülmúlja, de legalábbis utoléri az elsõ két részt, az eleve rosszul állt hozzá. McG nem jó rendezõ, de mivel rajongója a sorozatnak, a tõle telhetõ maximumot hozta, és ez bõven elég volt. A Terminátor – Megváltás, bár a címe talán azt sugallja, nem váltja meg a világot, de egy lenyûgözõ világot tár elénk egy fantasztikus akciófilm keretében, ami azáltal, hogy a Terminátor univerzumban játszódik, jócskán felértékelõdik. Sokkal több ez, mint látványos akcióparádé, bár kissé kiforratlan, de apróságokon vérzett el végül. Ha McG tartja a szavát, a DVD és Blu-ray megjelenés alkalmával remélhetõleg legalább egy ponttal többet adhatok a filmnek, de ha nem, akkor is sikerült felülmúlni a harmadik részt, és lefektetni az alapot egy új trilógiához, ami remélhetõleg ebben a szellemben készül el, és a harmadik részre talán már a hardcore rajongók is képesek lesznek elfogadni, hogy új fejezet nyílt kedvenc filmsorozatuk történetében."

Terminátor - Megváltás - Factory
Fényszablya!

edios
<#szomoru2>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Shep
Az nem lézerkard, hanem fénykard.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jó hát õ akkor még kölök volt, amikor a moziban ment😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Dynamic
(Fanfan)
Dynamic
Jah, kardozós? Akkor olyasmi lehet, mint a Tulipános Fan Fan.
Calver

"lézerkard"

"The trees move. Do you not see it?"

fifi
ne szopassál már itt senkit jó!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

edios
Úgy hallottam van valami LÉZERkard benne

Dynamic
Nekem meg itt a haver valami Csillagok háborúját ajánlgat, hogy azt nézzem meg, mert állítólag jó. Tényleg érdemes megnézni?
Tyler1
na azért az se lenne sza@r xDDDD

#46483: de ezen nem tudom túl tenni magam xD írhattál volna Rambot, Alient, Star Warsot, de a Terminááááátor a legnagyobb!!!!! 😄😄😄
mindjárt átmeek a szomszédba a 80 éves öreghez, és elmesélem neki ezt, és jön és szétvág! xD mer még õ látta a Terminátort 😄 na várjál csak...hívom XDD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

JólvannaXD

szucsy89
ez olyan mint ha nõi mellet csak 80éves korodban látnál elõször<#idiota>
Tyler1
váááááááááááá hát hol éltél te eddig?? 😄
én úgy tanultam meg járni h schwarzit utánoztam(najó nem de azért jólhangzott) 😄
ha kidobnának a sivatagba egy terminator dvd-vel, túlélném! xDD

de h vki 2009-ben látja elõször az elsõt, a legnagyobb klasszikust...<#idiota>

Hát pedig nem😄

Láttam már a 2-t vagy 10szer a 3mat kb 3szor de ezt még egyszer sem😄

szucsy89
"VÉGRE megnéztem..."

LOOOL
Tyler1
<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#wilting><#wilting><#wow1><#wow1> végre megnézted?????????????? azt ne mondd h eddig nem láttad...

Terminator 1

Végre megnéztem, nem csalódtam, jó volt nagyon
Swarcinak viszont jobban áll a jó terminátor szerep😄

8/10

Bulykin
Friday The 13th 2009
10/10
Jason😉 no comment

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tyler1
csak ennyit mondok Asylum! Nem értem Uwe Boll h nincs még ebben a csapatban...

ProGabe
váá, itt az év filmjének az elõzetese!
Transmorphers - Fall of Man

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dynamic
Punisher: War Zone

Az, hogy egyeseknek az elsõ rész önmagában - tehát a képregény alapot nem figyelembe véve - jobban tetszett, az egy dolog. Az, hogy egyeseknek Thomas "Szépfiú" James szimpatikusabb(a képregényalapot ismét mellõzve), mint Ray Stevenson, az is egy dolog. De az, hogy Ray Stevenson illetve a War Zone nagyságrendekkel "punisher-ösebb", mint az elsõ matiné, az hétszentség.

6/10
Fõleg az a gyík Terminátor sorozat olyan nagy pofon lehetett a jövõnek hogy ez lett a végeredmény. 😊
Blasta
De az T1, T2 óta megváltozott az a jövõ amit Kyle Reese és a T-800-as ismert.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ez így van.Írhatnám hogy Bale nem volt valami nagy szám(ami sajnos kivételesen igaz) de Worthington játéka meg szerepe szerintem nagyon jó volt(és az "alternatív vég" szerintem jobb lett volna),Na mindegy lényeg, nem ilyen jövõt "jövendöltek" az 1 meg a 2ben szóval szerintem ezért nem volt tökéletes.

REALista
ez az elsõ részre is igaz szerintem.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

edios
<#wink>

a kettõnél soha nem lesz jobb terminátor rész. túl tökéletes.

"Jar-jar és a népe nélkül már egész kellemes film lenne"

A VI.-ra és az ewokokra ugyanez áll. 😊

Terminator 4 10/8 Nekem tetszett, de nem volt jobb a 2-nél(többinél szerintem jobb volt).

ProGabe
James Cameron's Avatar

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Jó volt a zene? Volt egyáltalán benne zene? 😊 Mikor kijöttünk akkor sem tudta egyikõnk sem felidézni csak a tü tü tü tütü-t. Nyilván bennünk van a hiba, de valami nagyon semmitmondó zene lehetett benne. A hangokból egyedül az maradt meg, hogy marha hangos az egész, meg a dög nagy robot vooommmm hangja.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szucsy89
mert?
nyugi, semmi extra nincs nagy csavar vagy ilyesmi, tök átlagos vége van. Nézd meg nyugodtan, majd akkor kiderül.
Mi a T4 vége? Nyugodtan elspoilerezhetnétek nekem nem rontja le az élvezetét. Azt halottam hogyalég nagy hülyeség lett szóval nyugtassatok ( vagy erõsítsetek meg ) hogy végül is mi történt.

Persze PM-ben hogy más ne tudja meg.
Blasta
sztem is

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

sztem 0, jellegtelen
érdekes, mert a kritikák a T4-nál általában a zenét emelik ki, mint egész jó dolgot a filmben 😊

nekem is megvan az OST, és elég komoly filmzenegyûjteménnyel a birtokomban merem azt mondani, hogy egészen kellemesre sikerült Danny Elfman zenéje.
Akik látták a T4-et: melyik volt az a rész, amikor Bale kikelt magából a forgatáson?

Én kettõre gondoltam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor elkapják Marcust, fel van lógatva, és Bale faggatja, vagy pedig az, amikor a végén a tábori ágyon fekszik a mûtét elõtt.

T4

Annyira érzõdött rajta, hogy s*arrá van vágva, darabos volt az egész, jelenetek egymás után pakolva, dramaturgia semmi. Ha egyik jelenetet kivágom és arrébb raknám 10 perccel semmi jelentõsége nem volna. Bale/Connor semmi extra el sem tudnám képzelni, hogy ez a csávó vakarja ki az embereket a s*arból, a többi mellékszereplõ 0 karakter. Az egyetlen pozitívum Marcus/Worthington, õ tényleg jó volt. A sztori semmi extra, sõt sztem nagyon banálisra sikeredett. Ebbõl is rakunk bele valamit, abból is, mindenbõl egy kicsit de még sincs komolyabb vezérvonal.

Zene borzalmas!

Látvány, nem értem mi került ebbe a filmbe 200 milkóba, jó ezt sarkítva mondom, hisz egy T-800 CG-ja is gondolom ugyanannyiba kerül mint egy Harvesterré, az még is látványosabb. A film közepén van egy látványosabb 5-10 perces eksön, ami tényleg egy future apokalipszis utáni Terminátor filmtõl várható, tehát nagy monstrumok fight emberek. A többi ezerszer látott akcióklisék, 1-1 elleni küzdelmek stb. de semmi extra ilyen téren a régi Terminátor filmek látványosabbak.
Az elõzõ filmekre való utalás valahol klappol, de általában nem! Yelchin/Reese beszólása "..Gyere velem,ha élni akarsz.." ok, de a többi Bale-Visszatérekje+GunsNRoses nem passzol, erõltetett. De a legrosszabb sztem
Arnold cameoja, nem lenne vele semmi komolyabb gond, csak jobban hangsúlyozni kellett volna képileg, hosszabb beharangozó snitt, így el volt bagatelizálva + amikor színre lép a zenei aláfestés borzalmas, kibas*ottul nem klappol. Megy valamilyen ócska jellegtelen zene, megjelenik Arnold, bevágva 3 másodpercre a klasszikus tödöm, dömm,dömm,dömm és utána átvált vissza az ócska zenére

Szóval nem csodálom, hogy annyira lehúzták a kritikusok, bár nem annyira rossz mint várható volt, de gondolom bennük is benne volt a szálka, hogy ennyire elcseszték a filmet. Sok fórumon, sokan írták, hogy ÜRES a film, való igaz. Egyszerûen 0 karakterek, nincs kit "szeretni" a T2-ben a GÉP Arnold "szerethetõbb" volt mint itt együttvéve mindenki. Sztori erõltetett, a minimális csavar hülyeség
Marcus titkolt célja az volt, hogy Reese és Connor elkapásában segétkezzen, erre kivel találkozik a földig rombolt kietlen világban elõször, na kivel? igen Reese-sel. Nagy mákja van az biztos.

Szóval sima filmként, olyan 5/10, átlagos semmi extra
Terminátor filmként, hááááát nem jó na! T1-T2 közel sem. T3 s*ar volt de legalább szórakoztató, itt még az sem.
Tyler1
csak nehogy nagy csalódás legyen<#vigyor3> am már én is kivácsni vok mi lesz a nagy áttörés...

ProGabe
így van, de dec 18-án eljõ a mostani vizuális-effekt korszak vége <#wink>

lehet

Tyler1
a Transformers 2 meg magasan veri majd a Terminatort....

"...A látvány viszont elképesztõ volt, a Transformerst magasan verte!..." ???
A film közepén volt egy kb. 5-10 perces jelenet, ami látványosabb volt. Ennyi.
Lehet, hogy a Fekete Mamba végzett vele...

Na jó ez egy kicsit morbid poén volt!

Sosem felejtem el, amikor a Magányos Farkas fõgonoszaként karatézott Chuck Norissal. Vazze az a film is már több, mint 25 éves!!!!

RIP
Terminator Salvation

Nagyjából egyetértek a véleményeddel. A szinkron pocsék volt, Bale hangja olyan semmilyen, teljesen jellegtelen. Amúgy ez volt az elsõ film, amiben szerintem Bale nem volt egészen hiteles... mondjuk Connor nem is szerepel annyit, mint vártam, nem igazán lehet megismerni. A látvány viszont elképesztõ volt, a Transformerst magasan verte! Csak ez miatt is érdemes megnézni moziban. Tetszettek a visszatekintõk az elõzõ filmekre is. Schwarzi feje pedig rendben volt 😄

Azért volt egy-két orbitális ökörség, például:
Szívátültetés a sivatag közepén, egy ponyva alatt? ...

PetruZ
Ja, ja, én is másra tippelek. Sztem volt némi mazo entyem-pentyem valakivel, aztán rosszul sült el a dolog, az illetõ meg lelécelt, amikor látta, hogy baj van. Vagy valami iyesmi.
Tyler1
hát jah vmit kikellett találni a sajtónak, de sztem nem öngyilkosság volt ez!