Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Javaslom nezd meg ez.

A legjobb :

Jobb nincs

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
En szeretni szereploket.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Szerinted.

"S2 vegig izgalmas volt."
Én meg szintén az S02 alatt untam meg az egész katyvasz baromságot.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ugyanez nálam:

PB S01 - az egyik (ha nem A) legjobb sorozatévad, amit láttam
PB S02 - kissé gyenge kezdés után végül majdnem olyan jó lett, mint az elsõ évad

PB S03 - gyenge koppintása az elsõ évadnak, rétestészta effektus
PB S04 - vállalható és gyenge részek váltakoznak, jobb mint a harmadik évad, de az elsõ kettõtõl fényévekre van.

Szerintem meg a Prison Break az egyik legjobb sorozat, a Heroes meg a másik...
Sephi
Nana! A Heroes-al nem ugyanaz a szitu.

S1 eleje jovolt, kozepen unalmas, vege mar kinzas.

S2 vegig izgalmas volt.

S3 eddig a legjobb, de meg csak akozepen vagyok...

ProGabe
szintén. nem volt nehéz cancelezni, annyira hányadékok voltak a részek. ugyanígy voltam a heros-szal is. minden résznek úgy álltam neki, hogy na majd ez megint jó lesz. közben meg 10 perc után szenvedtem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Blasta
Én így tettem 😊

Sephi
Prison Break S1 S2 S3 S4

Az elso evad volt a etalon. A masodik mar kezdett verezni, mig a harmadik visszahozta kicsit a hangulatot de a negyedik es egyben utolso evad KATASZTROFA volt. A vege meg.... hat ehh....

Szoval aki elmenyt akar az a masodik evad utan hagya abba a sorozatot.

Bandee1987
Terminator Salvation

7/10

Nem volt rossz, akciójelenetek is ott voltak, de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a végét nagyon elkapkodták sztem. Igazából mintha a Skynetnek lófasz védelme se lenne, úgy szálltak le oda a helikopterek és mentették meg a túszokat

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

de legalább a film nem volt rossz 😉

Mert ha minden percben felhangzott volna akkor meg az lett volna gáz. 😊

hát õt azért lehetett látni több filmben+sorozatban, igaz ha kis mellékszerepekben is, de legalább saját arccal :-)
zaki
igaz, de kb összesen 10mpig, hát kösz szépen :c

Tyler1
hát Peter Kentnek sem jutott sok babér pedig õ az egyetlen igazi schwarzi dublõr 😄 csodálkoztam h nem õt kérték fel a szerepre (bár már õ sem mai csirke)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

sajnálom szegény R. Kickingert, ilyenkor mindig Joey jut eszembe a Jóbarátokból-Jó akkor most te leszel Al Pacino feneke :-)
Tyler1
igen az nem schwarzi volt hanem egy fiatal schwarzira hasonlító csávó, a közelit meg a modern technika megoldotta 😄 az tény h kurva jól megcsinálták 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

RelakS
Az elején volt egy kics, de csak egy kicsi

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Kandurex
Na ez az! Ez hiányzott nekem belõle, a "tü - tü - tüm - tütüm"!

😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

stonesour
ja hogy take... ekkora hülyeséget xd😄

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

tommygear
na jó azért persze
ProGabe
ha ~20 kommentes floodal éri el valaki, akkor azért megajándkézzák a szép teljesítményért

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygear
ahogy énis 😄
és senki nem kap érte büntit
ForzaInter
Hát pedig szinte mindnehol tékelnek.. 😄

Yo, Bitch!

tommygear
már mér lenne tilos? fél sg bannolva lenne ha tilos lenne <#wow3>
Blasta
Téket akkor írnak itt az SG-n, amikor egy kerek, vagy jellegzetes, kiemelkedõ SORSZÁMÚ kommentet írnak. Ték=take (inglisül). Tehát ha mondjuk én kommentelem a 47000 postot itt a topikban, akkor beírhatNÁM, hogy ték, ha nem járna büntiponttal. De azzal jár! Szóval ne nagyon játsz ilyet, mert büntit kapsz érte 😊 Néha elnézik a modik, de attól még tilos TÉKelni az sg-n.

RelakS
Terminator - Salvation
Nekem a 8/10-et megérte

Ja, Swarci is volt benne. De azt néztétek, hogy ez még a 84-es (vagy mikor készült az elsõ rész) Swarci? Az akkor még duzzadó izmú? :] Már mintha a 2. részben is le lett volna eresztve, nem beszélve a 3.-ról

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

tommygear
kb háromszor is benne volt a jellegzetes zene, rövid ideig igaz de ottvolt
stonesour
Bocsi , hogy ilyen hülyewséget kérdezek, tom h noob vok, de mit jelent az h ték? mindig látom és nem tudom -.-

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Seth
Milyen az a hiperték? XD

volt tü-tü-tü,amikor Swarczi megjelent, persze csak 2 másodperc XD

PSN ID.: Beegabor

zaki
jaja, lehet az lesz, csak rohadt messze van :c

ForzaInter
Azért állnak ott mert lopnak, csalnak, hazudnak gátlástalanul, és emelett rohadtul nem azt az eszmét képviselik amit kéne, és ezt látják az emberek is, de ebbe bõvebben tényleg ne menjünk bele.

Yo, Bitch!

Blasta
Ja nem, még nem ték 😊
sry

Blasta
"(viszont annak tuti gány lesz a szinkronja elsõ részbõl kiindulva :c) "

Ezért kell MOM-ban feliratosan nézni (feltéve, hogy Bp-i vagy)

Ja és HIPERTÉK

zaki
Terminator Salvation

Szerintem semmi gond nem volt vele, remek kis popcorn múvi lett belõle. Látvány rendesen obab@szott, Sam Worthington marha jó volt, nem láttam még a srácot sehol, de még Bale-t is simán lenyomta. Egyedül talán a vége volt kicsit béna, ha maradt volna az eredeti (Connor meghal, a bõrét ráhúzzák Marcus fém testére), na az ütött volna rendesen.
És a szinkron is teljesen rendben volt, pedig inkább feliratosan nézek filmeket. Ami viszont nagyon hiányzott, az a jellegzetes zene. Hol volt a tü-tü-tü-tütü?! Egyszer sem hallatszott fel... 😞 Szóval a zene az gyenge volt. Sõt alig volt. Pedig Elfman szerezte.

Nálam a második rész a csúcs, de az elsõ rész is nagyon jó volt. Rengetegszer láttam kiskoromban. A 3. résznél A Salvation jobb lett, az már kicsit eröltetett volt.
8/10, mert jól szórakoztam rajta.
Várom a Transformers 2-t (viszont annak tuti gány lesz a szinkronja elsõ részbõl kiindulva :c) 😄

akik otthon maradtak, azoknak a szavazatával érdemben nem tudunk foglalkozni, akármi lehet. Szóval lehet nyugodtan azt mondani, hogy a lakosság 15 %-a, hisz Vityóék, Fletóék is szar 1000 mintás közvélemény kutatási adatok alapján harsogták/harsogják mindig, hogy mit akar a nép.
SötétBarom
Akik meg a 2%-on állnak, talán azért állnak ott, mert azt az eszmét amiben hisznek, ma Magyarországon senki sem képes tisztességes keretek között képviselni.

OFF vége mer még a végén bannt kapok(unk).

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Úgyérted remélem a választópolgárok 36%-ának a 15%-a..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

S-ek után természetesen pont van😊

http://videodrome.freeblog.hu/

S Darko

S Darko?... Valahol mélyen azért reménykedtünk, hogy egy kicsit mégis vissza tud adni abból, amit elõdje elsõ megnézésekor éreztünk....

De persze nem.

3/10

http://videodrome.freeblog.hu/

[HUN]Crassus
dettó ugyanezt váltotta ki belõlem is!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

PetruZ
(Bár alapvetõen egyetértek, a számok ilyen kontextusban ("...lakosságának legalább...") nem igazak.)
Atisz
Off

Ne félj a bannolástól, ez immár "legálisan" is Magyarország lakosságának legalább 15%-ának véleménye. Azok pedig, akik ezen felháborodtak és emiatt bélyegezték meg a többségi társadalmat 2%-on állnak.
Ennyi.

On

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

PetruZ
3. Volt szó vmi ilyen alternatív befejezésrõl, csak akkor már nem lehetett volna folytatni a filmet, úgyhogy állítólag a producerek nem engedték.
Blasta
Mellesleg a nagy Harverster gépnek volt plazma ágyúja... és szerinem már a Hunter Killereknek is

Blasta
1. az nem LÉZER volt hanem plazma.
2. 2018-at írunk a T4 cselekményekor, a korábbi T filmekben pedig rendre 2029-bõl láthattunk részleteket...
3. "de viszont Connort eredetileg ki akarták nyírni a film végén, ugye, akkor viszont már nem stimmel a lézer az idõben sehogy."Hogy most akkor MIVAN???? 😊

PetruZ
Többen is írtátok már, csak pontosítok: a Thomas Jane-féle Punisher nem "elsõ rész". Egyrészt mert a két film nem egymás folytatása, másrészt meg volt már korábban is egy film, amikor még Dolfi-papa (Dolph Lundgren) a csúcson volt. Nem volt valami nagy szám, elég karcosan "B"-szintû, de legalább Frank Castle ebben is kemény, mint a vídia. <#vigyor0>
Ja ez igaz. Nerkem nagyon tetszett a War Zone. Fõleg hogy a pali kiköpött Castle volt és nem cicózott. Ha ölni kellett akkor ölt és nem romantikázott mint az elõdje...
És meglepett hogy a mai "lágy" akciófilmek között kitûnt azzal hogy nagyon brutális volt. Talán csak a legújabb Rambo múlta felül vérességben.
De kn ilyen szintû vérengzést vártam egy Punisertõl...

Bár kevesebb pénzbõl készült és nincsenek benne "sztárok" mégis sokkal hangulatosabb mint az elsõ rész. 7/10
zaki
X-men 7/10
X-Men 2 7.5/10
X-men 3 8/10
Wolverine 6.5/10

padavanHUN
Oké, hagyuk is a témát - fõleg ebben a topicban. Amúgy hamarosan én is megnézem ezt az alkotást.

http://f1game.hu