Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
no persze lehet lehúzni az imdb-t, manapság különösen divat, de mégis a mai napig egyik legjobb nagy tömegízlést felmérõ stati a relatív nagy szavazatarányával 😉
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de ez nem csak a Terminátorral van igy, mert most divat lett h névtelen emberek kapnak nagy folytatásokat aminek már értelme nincsen mert csak csorbítják az eredetit is. Rambo, Beverly Hillsi zsaru, Sötét zsaruk, Szellemirtók....az összes bukásra van ítélve!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szvsz tuti lesz, és arra is nagy az esély, hogy McG rendezi a további két részt, de én bizakodom, hogy felnõ a feladathoz
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Dúva nagyon.
A vége meg...na igen :S
jézusom, ez gyalázat, ki a fene ez a McG? Hogy merték neki adni ezt a filmet? mikor megláttam andy vajna nevét már huztam a szám, nem is értem hogy volt pofája még egy terminator filmben producerkedni... na de a filmrõl is... nagyon nagyon béna rendezés, vágás,néha akkora ugrásokkal hogy ugy éreztem ha ez most tvben menne itt ment volna a reklám, a zenével nem volt sok bajom, bár elég jellegtelen volt, annak ellenére hogy párszpr belecsempészték a klasszikus dallamot is...cameron szerintem az avatar egyik forgatási szünetében jobbat dobott volna össze...nagyon remélem nem lesz több rész...
5/10
1. Mindharom "jelenet" lelegzetallito volt, kerlek mondj olyan filmet ahol ekkora hatast ert el egy "katasztrofa".
2. A vege fele mar tenyleg... igazan kihagyhattak volna a tudod mit...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Franciák tudnak valamit, a sokkoló brutalitás helyett ez a film a realitásával és végsõ konklúziójával arat. Rövid, de jó film.
7/10
http://videodrome.freeblog.hu/
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
------------------------
5/10
Nem egyszerû besorolni ezt a filmet.
Kicsit katasztrófafilm, kicsit krimi-thriller, kicsit dráma, kicsit misztikus/sci-fi.
Láttam már izgalmasabbat is mindegyik témából, de gondolom ez nem lep meg senkit.
Az alap sztori röviden (ami nekem nagyon tetszett):
1959-ben egy amerikai általános iskola alsó tagozatos osztályának az a megtisztelõ feladat jut, hogy egy un. (idõtálló) IDÕKAPSZULÁBA elhelyezhetik a jövõrõl készített rajzaikat és elsüllyesztik az iskola udvarán azzal a céllal, hogy 50 évvel késõbbi diákok emelik majd ki és láthatják 50 évvel ezelõtti diákok rajzait a jövõrõl.
Az egyik diáklány azonban kissé „sérült” személyiségûnek tûnik, és ennek kapcsán papírját egy látszólag értelmetlen számsorral írja tele.
50 évvel késõbb nyilván ez a papiros fogja a film központi szálát mozgatni, illetve ennek tartalma.
Nicolas Cage alakítása szokásos, semmi kiemelkedõ, átlagosan hozza a csonka, feleségét elvesztett, megroggyant-alkoholista családfõ, illetve asztrofizikus-egyetemi tanár szerepét.
A film krimi és misztikus vonala egész jó lett, jó ideig fenntartotta az érdeklõdésem. A katasztrófa vonal nem túl hangsúlyos, lévén összesen három jelenet van a filmben, amiben komolyabb katasztrófákat láthatunk. Igen ám, de HOGY?! Az elsõt tátott szájjal néztem, ilyet még nem láttam, nagyon komoly volt. A második már kevésbé volt hiteles és látványos, de az is kellõen komolyra sikeredett, akárcsak a harmadik katasztrófa-jelenet. Tényleg ötös amit a film ezen a téren nyújt.
A film vége nekem már túl elszálltnak, gagyinak, cukormázasnak hatott, annak ellenére, hogy nem sablonos a befejezés.
Ha nem tudtok másra beülni, akkor akár még kellemesen is fogtok szórakozni, nem rossz a film, de a dramaturgiája már nem mûködik kellõképpen, sokat akartak és keveset markoltak a készítõk, kicsit szétesett a végére a cselekmény, nem tudott már 100%-osan lekötni.
de a 24-is atom izgalmas...
PB elsõ évadja nagyon ott volt de a második is tetszett,ahogy Mahone levadászta õket.Harmadik lapos.Negyedik jó lett volna ha izgalmasabb.
Vége azért jó lett...
Harmadik-negyedik évadban csökkentett költségvetéssel dolgoztak ha jól tudom, itt kicsit visszaszorították a látványt, de a legutolsó résznél kárpótoltak rendesen az akcióval, és effektekkel.
Igazából 3. évad utolsó részétõl indul be a fõszál, visszaszorulnak a filler-epizódok, emiatt nekem 4. évad lett a kedvencem.
Végül egy szép kerek történet lett belõle, méltó lezárással, néhol kiemelkedõ vizuális megvalósításokkal (nem csak a csatákra gondolok).
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
íme a legbesztebb besztesebb beszt a Földön
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"S2 vegig izgalmas volt."
Én meg szintén az S02 alatt untam meg az egész katyvasz baromságot.
PB S01 - az egyik (ha nem A) legjobb sorozatévad, amit láttam
PB S02 - kissé gyenge kezdés után végül majdnem olyan jó lett, mint az elsõ évad
PB S03 - gyenge koppintása az elsõ évadnak, rétestészta effektus
PB S04 - vállalható és gyenge részek váltakoznak, jobb mint a harmadik évad, de az elsõ kettõtõl fényévekre van.
S1 eleje jovolt, kozepen unalmas, vege mar kinzas.
S2 vegig izgalmas volt.
S3 eddig a legjobb, de meg csak akozepen vagyok...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az elso evad volt a etalon. A masodik mar kezdett verezni, mig a harmadik visszahozta kicsit a hangulatot de a negyedik es egyben utolso evad KATASZTROFA volt. A vege meg.... hat ehh....
Szoval aki elmenyt akar az a masodik evad utan hagya abba a sorozatot.
7/10
Nem volt rossz, akciójelenetek is ott voltak, de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Mert ha minden percben felhangzott volna akkor meg az lett volna gáz. 😊
😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯