Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"S2 vegig izgalmas volt."
Én meg szintén az S02 alatt untam meg az egész katyvasz baromságot.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
PB S01 - az egyik (ha nem A) legjobb sorozatévad, amit láttam
PB S02 - kissé gyenge kezdés után végül majdnem olyan jó lett, mint az elsõ évad
PB S03 - gyenge koppintása az elsõ évadnak, rétestészta effektus
PB S04 - vállalható és gyenge részek váltakoznak, jobb mint a harmadik évad, de az elsõ kettõtõl fényévekre van.
S1 eleje jovolt, kozepen unalmas, vege mar kinzas.
S2 vegig izgalmas volt.
S3 eddig a legjobb, de meg csak akozepen vagyok...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az elso evad volt a etalon. A masodik mar kezdett verezni, mig a harmadik visszahozta kicsit a hangulatot de a negyedik es egyben utolso evad KATASZTROFA volt. A vege meg.... hat ehh....
Szoval aki elmenyt akar az a masodik evad utan hagya abba a sorozatot.
7/10
Nem volt rossz, akciójelenetek is ott voltak, de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Mert ha minden percben felhangzott volna akkor meg az lett volna gáz. 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nekem a 8/10-et megérte
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
PSN ID.: Beegabor
Yo, Bitch!
sry
Ezért kell MOM-ban feliratosan nézni (feltéve, hogy Bp-i vagy)
Ja és HIPERTÉK
Szerintem semmi gond nem volt vele, remek kis popcorn múvi lett belõle. Látvány rendesen obab@szott, Sam Worthington marha jó volt, nem láttam még a srácot sehol, de még Bale-t is simán lenyomta. Egyedül talán a vége volt kicsit béna, ha maradt volna az eredeti (Connor meghal, a bõrét ráhúzzák Marcus fém testére), na az ütött volna rendesen.
És a szinkron is teljesen rendben volt, pedig inkább feliratosan nézek filmeket. Ami viszont nagyon hiányzott, az a jellegzetes zene. Hol volt a tü-tü-tü-tütü?! Egyszer sem hallatszott fel... 😞 Szóval a zene az gyenge volt. Sõt alig volt. Pedig Elfman szerezte.
Nálam a második rész a csúcs, de az elsõ rész is nagyon jó volt. Rengetegszer láttam kiskoromban. A 3. résznél A Salvation jobb lett, az már kicsit eröltetett volt.
8/10, mert jól szórakoztam rajta.
Várom a Transformers 2-t (viszont annak tuti gány lesz a szinkronja elsõ részbõl kiindulva :c) 😄
OFF vége mer még a végén bannt kapok(unk).
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://videodrome.freeblog.hu/
S Darko?... Valahol mélyen azért reménykedtünk, hogy egy kicsit mégis vissza tud adni abból, amit elõdje elsõ megnézésekor éreztünk....
De persze nem.
3/10
http://videodrome.freeblog.hu/
Ne félj a bannolástól, ez immár "legálisan" is Magyarország lakosságának legalább 15%-ának véleménye. Azok pedig, akik ezen felháborodtak és emiatt bélyegezték meg a többségi társadalmat 2%-on állnak.
Ennyi.
On
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
2. 2018-at írunk a T4 cselekményekor, a korábbi T filmekben pedig rendre 2029-bõl láthattunk részleteket...
3. "de viszont Connort eredetileg ki akarták nyírni a film végén, ugye, akkor viszont már nem stimmel a lézer az idõben sehogy."Hogy most akkor MIVAN???? 😊
És meglepett hogy a mai "lágy" akciófilmek között kitûnt azzal hogy nagyon brutális volt. Talán csak a legújabb Rambo múlta felül vérességben.
De kn ilyen szintû vérengzést vártam egy Punisertõl...
Bár kevesebb pénzbõl készült és nincsenek benne "sztárok" mégis sokkal hangulatosabb mint az elsõ rész. 7/10