Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
de nem értem h ettõl mért esett mindenki hanyatt?? egy képtõl??? ez az avatar már túl promozás lesz és vagy blockbuster lesz vagy az évszázad legnagyobb bukása!!! már amikor vázlatrajzok jelentek meg akk is mindenki kakilt az alsóba h hûû ez aztán oda fog b*szni! egy simarajztól, amit én is tudok csinálni! na mondja vki h ez nem túl promózás...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sati84
Ezt láttátok már?

Brutális! Már az megdöbbent, hogy nem CG. Forradalom lesz decemberben, gyerekek...

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Sati84
Két bajom van azzal a filmmel:

1. Nincs értelme, hogy visszafelé öregszik. Vedd ki ezt az elemet a filmbõl és még mindig mûködik.

2. Mûködik, de úgy is totál unalom. Üres az egész.

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

edios
Hagyományos irányú öregedés esetén nem kaphatott volna oscart a maszkmester?😄

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Nekem az volt az érzésem hogy nagyon egy "ÚJ FOREST GUMP" szerû filmet akartak csinálni de míg ez sztem nem sikerült túl jól engem Gump úgy is lekötött hogy nem volt szükség maszkmesterre.

A Benjaminnál kicsit olyan érzésem volt hogy "Jó jó legyen életsztori de mondjuk öregedjen visszafelé mert a maszkmester is szeretne egy oscart. "
Fringe

A Fringe most még különösebben nem jó sorozat, de eszméletlenül sok potenciál rejtõzik benne. A finálé fényében érdemes lenne elhagyni az 'egy rész egy eset" vonalat, és minél több különleges technológiát belekeverni az eseményekbe, hisz ezek adják a Fringe esszenciáját, amely miatt kiemelkedik társai közül. Munka lesz bõven, van mit javítani: kukába kellene vágni a fillerezést, a jelentõs túlzásokat, az extrém hirtelenséggel felszívódó betegségeket, ellenben erõsebb fõgonoszt, több Massive Dynamic féle rejtélyt, és több thriller elemet kellene belesûríteni az új évadba. Meg kellene találni az egyensúlyt misztikum és tudomány között, karakterépítés és sztori között, s akkor a Fringe igazán remek sorozat lehet: de már most is kifejezetten szórakoztató, élvezetes széria. Kérdés, hogy J. J. Abrams nevétõl többet várunk-e ennyinél?

8/10

http://videodrome.freeblog.hu/

Bulykin
tegnap déltõl ma reggel 5ig Jason maratont tartottam^^
mind a 12 részt megnéztem, az 1980astól kezdve a a legújabb 2009es Péntek 13-as filmig, egyenként nem pontoznám, összességében egy 10/8 adnék rá, Freddy után Jason a legkirályabb horrorkarakter😛
Jövõhétre pedig egy Halloween maratont tervezek😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Úgy meg az Idiocracy nem stimmel

Sati84
Ja, úgy lett volna logikus.

Most, hogy megnézem, szerintem 2009 lehet a vonal inkább. Igazad van, hülye voltam, hogy logikát kerestem benne...

edios
Nem hiszem, hogy 2000 a vonal, úgy több filmnél se jönne össze a dolog. (Pl Children of Men - 2006, V - 2005, stb.)

Sati84
A Minority Report el van szúrva mert az 2002-es és nem szabadna visszalógnia 2000 elé. Amúgy jó :-)

ProGabe
😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
sztem visszamennének az idõbe és megnéznének egy Schwarzi filmet

SötétBarom
Ez elég mass effectes lenne 😄
De mondjuk a borggal sztem jól lepacsizhatnának 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

mojito10
...

Tikal
háát, alszom eszem és kutatom az élet értelmét plusz nekunk még van egy kis egonk is amit mindig tölteni kell, pl vásárlással, karrierrel stb 😊

Abban van valami hogy a föld lakoságának kiirtása után jöhet a következõ bolygo, lásd transformers, lehet õk is egy skynettel kezdték 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sir Quno Jedi
Nos pl. ha már nincsenek élõ ellenségeik, akkor szépen át lehet építeni az egész felszínt egyetlen hatalmas gépezetté és végül jó kis mozgatható ûrbázist építeni a Földgolyóból. A Skynet pedig elindulhat így a multiverzumba, hogy minden organikus létformát kiírtson és találkozhasson más Istenkomplexussal küzdõ gépi/inorganikus entitásokkal, civilizációkkal (vagy Vídzsörrel személyesen). Legvégül pedig maga is Istenné válik, VAGY találkozik magával Istennel (aki szintén gép szerinte, nyilván, hiszen saját képére teremtette õket). Aztán hogy a JóIsten jobbján foglal majd helyett megkerült gyermekként, vagy megküzdenek egymással az már csak a Terminátor sokadik részébõl (sem) derül ki...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Miért, Te mit csinálsz most, mint uralkodó faj?
Alszol, eszel, szaporodsz, nézed a semmit.
Na õk is ugyan ezt tennÁK, csak sokkal precizebben 😄DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
Amugy mit csinálna a skynet ha gyõznének? A t-1000esek sorban állnának hogy leverjék sakkban a skynet rendszerét vagy elkezdenének takaritani mint wall-e? aztán? Mi az élet értelme? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sati84
Én a legjobban idén akkor is az Avatart várom...

Sir Quno Jedi
Nohát nem volt olyan rossz ez a T4. Nem terminátor, nagyonnem, de ha elvonatkoztatunk tõle, akkor egy egész szórakoztató popcornakció. Bár annak meg enyén uncsi (nagyon). Mind1. 1x kibírtam, de most egy ideig nem vágyom rá (mer nagyon buta, pláne a szkájnet és nyújtják, mint a rétestésztát). Kösz, de kösz nem. Majd.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Benjamin Button különös élete

A film igen kedvezõ mozis fogadtatása felkeltette az érdeklõdésem, és most már mivel végre kijött dvd-n is, én is sort kerítettem rá. Kiváló alapötletnek tünt a fordítva öregedõ ember karaktere, ám valamiért mégis hiányérzetem támadt több helyen is - dacára a rendkívül hosszú játékidõnek. Némileg feszesebb vágással egy kiváló drámának tartanám, viszont sokszor azon kaptam magam, hogy unatkozom a filmen. Ez azért is érdekes, mert nagyon szeretem a hosszú, bõvített filmeket, a minél több információt, itt azonban valahogy az idõ kitöltésének tünt több motívum.

A két kedvenc karakterem a villámcsapást felidézgetõ bácsi, és mûvész kapitány voltak, sokkal jobban kedveltem õket mint pl. a fõszereplõ vörös kedvesét (bár tõlem Cate Blanchett amúgy is nagyon távol áll).

Összességében egy szép, de álmos mese.

10/6
edios
Paul Blart - Mall Cop

Sablonos, tucat, kiszámítható, unalmas, gyerekes. Bõvebb kifejtést úgy érzem, hogy nem érdemel ez a film.

Willenbrock
Halott madarak-at most láttam.Nekem tetszett,hangulata volt,csak a végén nem értettem mi volt,a csávót nem a saját kutyája kergette?Elõször úgy tûnt hogy az a kutyája.Aztán mi lett beleszállt a csávóba ez a démon mikor lelõtték?

Kandurex
vazzz...<#worship><#worship>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ráadásul elvileg holnap jön ki a videogame😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Dynamic
Knowing

Egy-két effektet leszámítva szerintem gyenge. Tele unalmas közhelyekkel(a WTC-tõl kezdve egészen a kiszámítható sablon párbeszédekig), érdektelen szereplõkkel, miközben az izgalom írmagját sem fedeztem fel magamban.

4/10
Esti mesék

Nagyon aranyos kis esti kikapcsolódás. Kis (és nagy) gyerekeknek kötelezõ darab...
Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Így van, ezért is használtam 😊-t.

Blasta
No igen. Alant olvasható a probléma 😊
Csak azért szóltam róla, mert asszem 4-5 bekezdésben is így írtad, gondoltam szólok róla, még a végén butának gondolnak 😊

Tyler1
ara gondolt h 1/1 is annyi mint 10/10 matematikailag! nem kell ezen vitatkozni, poénból mondta gondolom.

Atisz
Nem kell mindig a ker. csatornákat nézni. Az m1-en 2 nagyon jó film is volt tegnap este: a Tû A Szénakazalban és az Ütközések.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Istencsászár
1/1=1 , 1/10= 0.1 nem mindegy, õ csak erre értette... lemaradt a 0 ennyit írt csak. Tizes skálán egyes, vagy egyes skálán egyes? az ugyan annyi...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Csak annyi értelme volt, hogy annyira szar volt, hogy nem néztem végig...

Ha nem lett volna egyértelmû mindenkinek <#confused>
sztem õ arra gondolt, hogy 1/1 nincs, csak 1/10 :-)
[Jakuza]
Tenyleg ? TE lattal mar nagy koltsegvetesu filmbol 1/1-t ?
Ilyen szubjektivitas nincsen, az1/1 azt jelenti, hogy az elejetol a vegeig ertekelhetetlen a film. Szerintem ilyen film nem igazan letezik, mert nem hinnem hogy az osszes szinesz, a rendezoi munka, a kameramunka, a tortenet, a zene es sorolhatnam a filmek osszetevoit, amiben az ember ne talalna valami kis pozitivumot. Az lehet, hogy 2,3,4 osztalyzatu van
Mint ahogy a tokeletes film sem letezik,csak megkozelitoleg, ellenben nincsen 9 es 10 kozotti allapot, tehat egy 9.5 az az IMDB-n kerekitve mar 10-esnek szamithat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Blasta
" mondom olyan lesz mint a többi hasonló baromság😄 D"

...és szvsz olyan is volt 😊

Blasta
És azzal tisztában-e vagy, hogy a 10/10 ugyan annyi mint az 1/1? 😊

Istencsászár
pedig az jó film, bár most nem néztem végig mert már anno láttam párszor😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

én így voltam a constantine-al:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

SASboy
annyira szar volt, hogy nem nézte végig?

nice legs. what time to open?

Bandew
Bocs, hogy felhozom, de mi értelme is volt ennek a hsz-nek? <#confused>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Az idõjós
Tegnap ment az egyik kereskedelmi csatornán. Elkezdtem nézni, de a második reklám végét már nem váram meg...
Tyler1
filmek amiket láttunk, és nem amiket még nem! 😄 az másik topic

Ehh, trailert elrontottam 😄

Trailer

poppe

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

SW:Clone Wars

Igencsak ódzkodva ültem neki a bõ kétórányi kalandnak, de el kell ismernem: hiába a minimalista rajzolási stílus, valamint a jelentõsen eltúlzott harci jelenetek, Tartakowskyék megcsinálták azt, amire nem számítottam, azaz méltó kiegészítést gyártottak a mozifilmekhez.

8/10

poppe
lesz még pár fasza film azért 😊

survaillance

sherlock holmes

the hurt locker

surrogates

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;