Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Hivatalos fordítás, nem én adtam a film magyar címét!

Qwerty4

Evil=Sátán? 😊

jó lehet, csak nem tetszik a címe a filmnek :-p
<#eljen>
Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zaki
Hangover

Hát ez besz@rás volt, utóbbi évek egyik legjobb vígjátéka...
8.5-9/10 😄

Willenbrock
A 56 éves korára azért rendesen roncs ember lett,sõt 1943-tól hanyatlani kezdett szellemileg,idegileg.Valóban 25 éves koráig tipikus lúzerként tengette a napjait.(munkanélküli,szociális szálláslakó,mûvészkarrierrõl álmodozó kisember aki szívesen éjszakázott és rendszeresen délig aludt.Zárkózott és gátlásos volt egy haverja sem emlékszik rá hogy valaha látták volna nõvel pl.)Aztán lelkes "német" hazafiként önként lépett be a császári hadseregebe és a fronton valóban egészen megváltozott.Az a Hitler aki néhány év múlva a háborúból visszatért egy teljesen más ember lett.Magabiztossága,önbizalma az egekig nõtt,küldetéstudata lett és rájött hogy jó demagóg politikus lehetne belõle.Meg fogom nézni a filmet.

Sephi
Bejelentettek, hogy Harrison Ford elfogadta a otodik Indiana Jones film foszerepet is, igy ha minden jol megy akkor 2012 -ben Atlantiszi kaladjat latjuk.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Qwerty4
Hitler - A Sátán felemelkedése (Hitler: The Rise of Evil, 2003):

Hitlert mindenki ismeri, ez a két részes egész estés film mutatja be a führer életét kiskorától a diktatórikus hatalom átvételéig.
A történet akár ma is aktuális lehetne, annyira feszült egész Európa, a világ, csak egy kis szikra kell és újból lángokban a világ.
Hitler önmagában egy nagyon ellentmondásos figura.Hihetetlen milyen sok esemény játszott életében közre, hogy olyan legyen, mint amilyen lett.És mennyi minden megakadályozhatta volna, ha nem lett volna szerencséje.
Tipikus lúzerbõl, nyertes sztori.A film nem tudom mennyire valóságos egyes részleteiben, nem olvastam könyveket Hitlerrõl, de azért gondolom nagyjából hiteles.
Nekem amúgy tetszett a film.

10/10

Qwerty4

Willenbrock
Horrorban az Eden Lake jó még,a Martyrs és a Halott madarak.Halálos kitérõ is tetszett,ma nézem meg a 2. részét.

Willenbrock
Unborn elcseszett film volt szerintem,gyenge sztori,nevetséges kivitelezés,felejtehetõ képsorok.Hollywoodi gagyi.Az utolsó ház balra azért jobb volt,ugyan több volt benne az erõszak de képileg is jobb volt és végül is a sztori is.A mellkasi nyomáskiegyenlítés mekkora volt már?Azt már én is alig tudtam nézni.Izgalmas is volt,de az Unborn abszolúte nem.(a csaj tényleg elég jó az Unbornban de valójában túl sovány)

Arra 4 pontot adtam, de abból 2-t a csajra😄 Szar film az amúgy, nem is kicsit. Egyébként a 3 pontba érdemes beleszámolni azt is, hogy nem szeretem az olyan feldolgozásokat, amik elvesznek, és nem hozzáadnak az alapanyaghoz, és szerintem ez a film ilyen.

http://videodrome.freeblog.hu/

SötétBarom
Ha ez 3/10, akkor mondjuk az Unborn mennyi??? ^.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Shep
Hát de ez az igazi 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Last house on the left (1972, 2009)

1972-ben Wes Craven Bergman-i ihletésû horrorfilmet készít kevés pénzbõl, de kreatív eszközökkel, amelynek eredményeként 12 évvel legjelentõsebb alkotása, a Rémálom az Elm utcában elõtt, elsõfilmesként kultgyanús alkotást prezentál a nézõknek. 2009-ben az amerikaiak úgy gondolják, hogy remake-et készíteni az újkori mozgóképgyártás legjövedelmezõbb és legjobb formája, így feldolgozzák a kis költségvetésû Last house on the Left-et is, a kritikusok nem túl nagy, de a mozizók annál jelentõsebb üdvrivalgása közepette.

72-es:7/10
2009-es:3/10

http://videodrome.freeblog.hu/

Sir Quno Jedi
Nanananaaa! Voltak olyan fáin grafójú szériák is, hogy mozis animációs filmnek is elment volna!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Én meg sose szerettem igazán a transformerst, kocsiból robot hagyjuk már, én a G.I. Joe-s vonalat képviselem, ott bezzeg állandóan lõttek, igaz soha senki nem halt meg, de sokkal frankóbb volt az egész, mindezek ellenére a filmek jók. Amúgy meg aki szerint nem transformersek, akkor jobb lett volna ha olyan bénán néznek ki, mint a mesében 2kocka meg 3 téglatest? (kis túlzásal)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

N3TuddKi
viszont a Chevrolet Camaro eladása az egekbe szökött...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Sephi
Ohh hagyal, nekem mar az is extreme, hogy katonakat vetnek be kispuszkaval bazi nagy allat robotok ellen... mintha lenne ertelme...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
Na, én anno a Sky-on (meg úgy mindenhol) szénné néztem az összes Transformers részt és kívülrõl fújtam az egészet, de ez a film köszönõviszonyban sincs (fõleg hangulatban) azokkal. Azokért megvesztem, ezen majdnem bealudtam (pedig kecihangos volt). Ezek a "gépek" azonkívül, hogy nem néznek ki transformersnek még nagyon messzirõl sem, ráadásnak még ótvarkecirebuták is! De tényleg, vérlázító, hogy csak afféle butus papírmasékatonák a háttérben az "epikusan gáz" humán segéderõ szerecsétlenkedéséhez! Csak a gyertyát próbálják tartani, de még az sem megy...

Meséljék már el nekem, hogy mióta a szefós emberek a fõszereplõi egy vérbeli Transformers sztorinak?!?!?!? Sok részben EGYÁLTALÁN nem is szerepeltek emberek könyörgöm, a többiben is ált. mellékszereplõkként flangáltak, akiken bemutathatták Optimus-ék, hogy õk mennyire rendibandik. Áh, hagyjuk!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tranformers 2:
Szerintem nem volt olyan rossz, de túl jó sem. Nagyjából erre számítottam, bár néhány "vicces" résznél eléggé fintorogtam, hogy hogyan volt képük belerakni a filmbe.... a látvány jó, de nekem személy szerint a T4 legjobb jelenete jobban tetszett. Egyetértek a kettõvel alattam szólóval, nekem is sokkal jobban tetszene a film, ha komolyabbra vennék a figurát.

Ettõl függetlenül élveztem a filmet.

Most a Gran Torino-t néztem meg és nekem nagyon tetszik. Amúgy is Clint Eastwood rajongó vagyok.
Nagyon tetszett ez a felnõtteknek szóló mese.
Victor1103
Transformers 2:
Én nekem az elsõ rész nagyon bejött, ez sajna már kevésbé.Igazi popcorn mozi volt. A látvány 10/10 ennél jobb effektorgia egyik filmben sincs jelenleg. A szinkron botrányosan gyenge én nem is értem miért így kellett moziba vetíteni, csak még jobban ront az összképen. És végezetül a sztori: hát az a leggyengébb láncszem. Nemtudom de én valahogy a Transformers-t jobban bírnám ha komoly történettel és komoly karakterekkel lennének megáldva. Az elsõ részben még a mérsékelt poén és a komoly kormányügynök figurák még elment ,de itt a hülyeség hatványozottan jelen van és még a komoly szereplõk is idióták vagy még idiótábbak. Ha már az alapfelállás az hogy az emberiség sorsa a tét akkor miért kell ezt végig egy akcióvigjátékba csomagolva tálalni? Aláírom hogy a poénok legalább ütnek és nem erõltetettek de akkor is szerintem ez nem illik a Transformershez...

7.5/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Shep
Állította valaki, hogy nincs? Szerintem nem.

ProGabe
ez megint baromság. miért kell ennyire végletekben gondolkodni?

igenis vannak elgondolkodtató, komoly mondanivalóval bíró közönségfilmek is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

avatar kitérõhöz, ugyis lesz,,hány éve ül a filmrn 10 éve?😄

Én is jobban a popcornas vonalat szeretem inkább , de attól a 2. táborba sorolnám magam, de el tudok vonatkoztatni és tudom ,hogy mit várjak el egy filmtõl. Valamikor kell egy-kis csihi-puhi is, de pl: akármennyire jó látványra meg képre stb. új filmet nem is nagyon vettem meg eredetiben eddig dvd-n, mert értéket szeretnék vásárolni és az halivúdban már évek óta nincs :-)
Talán a Betmen begins van eredetiben újabb meg a Tégla (akcós volt :-p) de azelõtti márcsak a Mátrix, a többi ilyen T2, stb. szintû filmek.
Szóval a transformers egy hányadék, de nagyon látványos (szóval inkább ilyen legyen mint pl: T4 ugyanúgy hányadék de nem is látványos)
Amúgy sztem Tf=Tf2, ugyanaz a hoki-film. De egy mozijegyet sztem megér, agy ki és durr-bele :-D
Avatar meg úgy lesz jól ahogy van, leseik mindenki álla, ennyi :-)
Bár én megmondom õszintén, hogy a technikai szintje nem nagyon érdekel az tuti brutál lesz, én inkább azt várom Camerontól, hogy újra egy Terminátor, Abyss szintû SZTORIJÚ, hangulatilag is tökéletes filmet alkosson.
Shep
Egyik haver fogalmazta meg jól a kérdést és teljes mértékben igazat adok neki. Õ azt monda "... moziba szórakozni járok, ha elmélkedésre vágyik valaki akkor annak javasolni tudja a könyvtár intézményét" szerintem teljesen igaza van ,ha történet kell mondanivaló akkor arra ott vannak a jobbnál jobb könyvek, vagy éppen a mûvészfilmek, szórakozásra meg az ilyen TF szintû blõdségek.

Másnaposok

Hát bazmeg! Nagyon rég nem láttam ennyire jó vígjátékot 😄😄😄😄
Tyler1
de most gondolj bele h egy elkészületlen filmnek már mekkora hype-ja van! és hiába Cameron egy név a filmes világban, nem fogja az emberi telhetetlen igényeket kielégíteni! A Star Wars, a Mátrix is váratlanul ütöttek olyat h beszartak az emberek. Egy olyan film amire eleve úgy készülnek h történelmet ír, sztem messze túlértékelik most mint ami valójában lesz. persze úgy legyen ahogy mindenki reméli 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ProGabe
Tf kapcsán alapvetõen két tábor van:

1: "kikapcsolt aggyal" beülnek a moziba. nem kell nekik sztori, normális rendezés, értelmes színészek (megan fox-nál nagyobb antiszínész jelenleg nincs a földön, már ebben a kategóriában, hiszen AAA filmekben szerepel), csak a látvány számít

2: nem elégszenek meg a látvánnyal, mert nem tudnak annyira kikapcsolni, amennyire ki kéne egy ilyen filmhez

általában a második tábor lenézi az elsõ tagjait. ezzel persze jóval alacsonyabbra süllyednek az általuk felállított fals mércén. akiknek elég a látvány nem jelenti azt, hogy kisebbek az igényeik. csak mások!

megjegyzem, én a második táborba tartozom (kissé irigylem azokat, akik az elsõbe), olyannyira, hogy nekem a Tf nem látványos! technikailag persze az, de nekem ez sosem elég. nincs meg az EPIC feeling. ez a forgatókönyvnek és májköl béjnek köszönhetõ. de nem fogom megint elemezgetni azt a szart

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sephi
Mar elnezest de en arrol nem tehetek, hogy ez neked nem jott at ugy mint nekem. Es oszinten, ilyen megnyilvanulastol nem engem kellene kerdezni a gyogyszerol.

ProGabe
nem, nem ezért. egyszerûen azért, mert ennek az embernek NINCS szar (nagyjáték)filmje

ez olyan, minthogy Overdose a favorit bármilyen versenyen, ahol indul. mondhatják a szakértõk, hogy milyen jó ló, nem kell elhinni. elég megnézni a statisztikáit

jah azért is,és azért is mert sokan belelátják hogy mien lett volna ha monnyuk cameron rendezi a terminator ujabb részeit, az avatarból kiindulva simán eltudud képzelni monnyuk az ítélet napja utáni idõszakot..leginkább ezért

Tyler1
pont ez az h elvárják! DE MÉÉÉÉR???????? azért mer pár netbuzi azt mondta h megváltja Cameron a világot, azért nem kell mindent elhinni...

VinylToy
Knowing (Képlet)

Nicholas Cage "világvégés" filmje sokakat megosztó, nekem tetszik.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Viszont ha cameron Avatar filmje is ien sekélyes lesz ott már pipa leszek,de sztem ott már minden ki elvárja hogy a történet és a látvány egyensúlyban legyenek és a látvány fonja át a történetet,és ne erõszakolja meg ,ugy mint bay robot filmjében.transformers így volt jóh,remélem az avatar igyekszik majd észrevenni a hibáit és tényleg 1 kult filmet kapunk.

enjoy

<#eljen>,,nem kell komolyan venni a filmet ,bár az elsõ rész után ez igen nehézkes.

Blasta
Elgurult a gyógyszered apám?

Olvasd már el mégegyszer amit leírtál: "A Robotokat kell nezni, az effekteket, nem pedig a hulye tulnyujtott sztorit."

Bazmeg, nem hülye cirkuszba mentem, hanem MOZIBA!

Azért hülyének senki nem nézzen már amiatt, mert 2,5 óra hosszúságban nem elégít ki egy rakás robbanás és CGI robotfight, ha mellette égõ, idegesítõ, ciki, rossz, borzasztó, logikátlan, szerencsétlen, stb. történetvezetést, dialógusokat és poénokat dobnak a pofámba.

Az elsõ rész full vállalható volt, minden részlete okés volt, mûködött, IMÁDTAM, itt van a polcomon fémdobozos verzióban, de ez...ez a kalap fos egyszerûen tûzrevaló.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

wesker24
Ma sikerült rátalálnom régi kedvenc háborús filmemre !

Igaz VHS Rip de nagyon jó minõségben !

A szakaszvezetõ Gyerek korom kedvenc háborús filmje ! 10/10
Tyler1
aki szinkronosan nézte a Transformerst az ne is várjon sokat, mert az nulla lett, és ha azt elbasszák akk már máshogy tekinti a filmet...

A képregényben is voltak ilyen "szexuális" poénok, csak persze nem ennyire alpáriak. Hát a készítõknek úgy látszik az ilyen humor az "erõsségük".
Látvány csillagos ötös, ez van. Én is arra számítottam, szóval nekem bejött a film.
edios
Óó, máris el kell menned? Pedig még beszélgethettünk volna egy jót..<#szomoru1>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

http://www.msnenglish.atw.hu/
Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Sephi
Teny, hogy szar volt a szinkron. De en csakis a robotok mozgasait, harcait es effektjeit vettem figyelmebe. Minden mas marhasag volt. Ugy ultem be mint egy gyerek, es bar neha felemeltem a szemoldogomet, hogy WTF? azert pont azt nyujtotta amire szamitottam...

Ennyi.

Bucser
Hát ha az elsõ részt értékeltem 8/10-re úgy a Transformers 2-re 5/10-et adnék csak...

Nekem tényleg túl sok volt... Nem szeretem, ha ennyire hivalkodó valami és zavaros, valamint a vágások el voltak kúrva nem kicsit, hanem nagyon...

Nem zavar, hogy papírmassé szerû a történet, de legalább egy kicsi legyen már belõle... (a spanyol csávót meg sajnálom, hogy nem nyírták ki az elsõ adandó alkalommal...)

A szokásos Bayizmusoktól eltekintve...

Na meg ha már vágtak belõle, hogy a gyerekek is megnézhessék (azaz korhatár nélküli lehessen a film) akkor a faszért kell premier plánban mutatni kb 2-szer is tökre nem odaillõ szituban, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2 fiúkutya tossza egymást??? meg, hogy az egyik robot Megan Fox lábán éppen szaporodást imitál...
Van ami egyszerûen ízléstelen és stílustalan...
A nüansznyi de temrédek idegesítõ hibáról ami ordít a vászonról már nem is beszélve. És itt most nem hitelességrõl beszélek hanem SZARVASFASZSÁGOKRÓL.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(pl a repüléstörténeti részlegébõl a Smithsoniannak, hogyan jutnak el a nevadai repülõtemetõbe ahol majd Jetfire ügyetlenkedik egy kicsit? Hisz Jetfire csak egy ajtót nyit ki a hangáron...

Az elsõ rész is ugyanerrõl szólt ott mégis sokkal jobban megoldották a dolgot...

Bevallom, hogy 1-2-szer nem is nztem a vásznat, mert a kijáratot sasoltam mikor lesz már vége az elsõ részt meg 2 kezemen nem tudom megszámolni, hogy hányszor láttam...

(Plusz nekem betett a förtelmes magyar szinkron is)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
Ez nagyon keves amit ide leirtal. Nyilvan nem te vagy az akivel ezt erdemes megbeszelni.

Doddy a düdő
de megfogom, mert kurvanagy robotokat akarok nézni harc közben <#szomoru1>

Istencsászár
én addig nem tudom eldöteni hogy marhaság, amíg nem láttam, írhatja maga az atyaúristen kritikus tudorka is, attól hogy neki nem tetszett, még nekem lehet 10/10es

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES