Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hitlert mindenki ismeri, ez a két részes egész estés film mutatja be a führer életét kiskorától a diktatórikus hatalom átvételéig.
A történet akár ma is aktuális lehetne, annyira feszült egész Európa, a világ, csak egy kis szikra kell és újból lángokban a világ.
Hitler önmagában egy nagyon ellentmondásos figura.Hihetetlen milyen sok esemény játszott életében közre, hogy olyan legyen, mint amilyen lett.És mennyi minden megakadályozhatta volna, ha nem lett volna szerencséje.
Tipikus lúzerbõl, nyertes sztori.A film nem tudom mennyire valóságos egyes részleteiben, nem olvastam könyveket Hitlerrõl, de azért gondolom nagyjából hiteles.
Nekem amúgy tetszett a film.
10/10
Qwerty4
http://videodrome.freeblog.hu/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1972-ben Wes Craven Bergman-i ihletésû horrorfilmet készít kevés pénzbõl, de kreatív eszközökkel, amelynek eredményeként 12 évvel legjelentõsebb alkotása, a Rémálom az Elm utcában elõtt, elsõfilmesként kultgyanús alkotást prezentál a nézõknek. 2009-ben az amerikaiak úgy gondolják, hogy remake-et készíteni az újkori mozgóképgyártás legjövedelmezõbb és legjobb formája, így feldolgozzák a kis költségvetésû Last house on the Left-et is, a kritikusok nem túl nagy, de a mozizók annál jelentõsebb üdvrivalgása közepette.
72-es:7/10
2009-es:3/10
http://videodrome.freeblog.hu/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Meséljék már el nekem, hogy mióta a szefós emberek a fõszereplõi egy vérbeli Transformers sztorinak?!?!?!? Sok részben EGYÁLTALÁN nem is szerepeltek emberek könyörgöm, a többiben is ált. mellékszereplõkként flangáltak, akiken bemutathatták Optimus-ék, hogy õk mennyire rendibandik. Áh, hagyjuk!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szerintem nem volt olyan rossz, de túl jó sem. Nagyjából erre számítottam, bár néhány "vicces" résznél eléggé fintorogtam, hogy hogyan volt képük belerakni a filmbe.... a látvány jó, de nekem személy szerint a T4 legjobb jelenete jobban tetszett. Egyetértek a kettõvel alattam szólóval, nekem is sokkal jobban tetszene a film, ha komolyabbra vennék a figurát.
Ettõl függetlenül élveztem a filmet.
Nagyon tetszett ez a felnõtteknek szóló mese.
Én nekem az elsõ rész nagyon bejött, ez sajna már kevésbé.Igazi popcorn mozi volt. A látvány 10/10 ennél jobb effektorgia egyik filmben sincs jelenleg. A szinkron botrányosan gyenge én nem is értem miért így kellett moziba vetíteni, csak még jobban ront az összképen. És végezetül a sztori: hát az a leggyengébb láncszem. Nemtudom de én valahogy a Transformers-t jobban bírnám ha komoly történettel és komoly karakterekkel lennének megáldva. Az elsõ részben még a mérsékelt poén és a komoly kormányügynök figurák még elment ,de itt a hülyeség hatványozottan jelen van és még a komoly szereplõk is idióták vagy még idiótábbak. Ha már az alapfelállás az hogy az emberiség sorsa a tét akkor miért kell ezt végig egy akcióvigjátékba csomagolva tálalni? Aláírom hogy a poénok legalább ütnek és nem erõltetettek de akkor is szerintem ez nem illik a Transformershez...
7.5/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
igenis vannak elgondolkodtató, komoly mondanivalóval bíró közönségfilmek is
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Talán a Betmen begins van eredetiben újabb meg a Tégla (akcós volt :-p) de azelõtti márcsak a Mátrix, a többi ilyen T2, stb. szintû filmek.
Szóval a transformers egy hányadék, de nagyon látványos (szóval inkább ilyen legyen mint pl: T4 ugyanúgy hányadék de nem is látványos)
Amúgy sztem Tf=Tf2, ugyanaz a hoki-film. De egy mozijegyet sztem megér, agy ki és durr-bele :-D
Avatar meg úgy lesz jól ahogy van, leseik mindenki álla, ennyi :-)
Bár én megmondom õszintén, hogy a technikai szintje nem nagyon érdekel az tuti brutál lesz, én inkább azt várom Camerontól, hogy újra egy Terminátor, Abyss szintû SZTORIJÚ, hangulatilag is tökéletes filmet alkosson.
Hát bazmeg! Nagyon rég nem láttam ennyire jó vígjátékot 😄😄😄😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
1: "kikapcsolt aggyal" beülnek a moziba. nem kell nekik sztori, normális rendezés, értelmes színészek (megan fox-nál nagyobb antiszínész jelenleg nincs a földön, már ebben a kategóriában, hiszen AAA filmekben szerepel), csak a látvány számít
2: nem elégszenek meg a látvánnyal, mert nem tudnak annyira kikapcsolni, amennyire ki kéne egy ilyen filmhez
általában a második tábor lenézi az elsõ tagjait. ezzel persze jóval alacsonyabbra süllyednek az általuk felállított fals mércén. akiknek elég a látvány nem jelenti azt, hogy kisebbek az igényeik. csak mások!
megjegyzem, én a második táborba tartozom (kissé irigylem azokat, akik az elsõbe), olyannyira, hogy nekem a Tf nem látványos! technikailag persze az, de nekem ez sosem elég. nincs meg az EPIC feeling. ez a forgatókönyvnek és májköl béjnek köszönhetõ. de nem fogom megint elemezgetni azt a szart
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ez olyan, minthogy Overdose a favorit bármilyen versenyen, ahol indul. mondhatják a szakértõk, hogy milyen jó ló, nem kell elhinni. elég megnézni a statisztikáit
Nicholas Cage "világvégés" filmje sokakat megosztó, nekem tetszik.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
enjoy
Olvasd már el mégegyszer amit leírtál: "A Robotokat kell nezni, az effekteket, nem pedig a hulye tulnyujtott sztorit."
Bazmeg, nem hülye cirkuszba mentem, hanem MOZIBA!
Azért hülyének senki nem nézzen már amiatt, mert 2,5 óra hosszúságban nem elégít ki egy rakás robbanás és CGI robotfight, ha mellette égõ, idegesítõ, ciki, rossz, borzasztó, logikátlan, szerencsétlen, stb. történetvezetést, dialógusokat és poénokat dobnak a pofámba.
Az elsõ rész full vállalható volt, minden részlete okés volt, mûködött, IMÁDTAM, itt van a polcomon fémdobozos verzióban, de ez...ez a kalap fos egyszerûen tûzrevaló.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Igaz VHS Rip de nagyon jó minõségben !
A szakaszvezetõ Gyerek korom kedvenc háborús filmje ! 10/10
Látvány csillagos ötös, ez van. Én is arra számítottam, szóval nekem bejött a film.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ennyi.
Nekem tényleg túl sok volt... Nem szeretem, ha ennyire hivalkodó valami és zavaros, valamint a vágások el voltak kúrva nem kicsit, hanem nagyon...
Nem zavar, hogy papírmassé szerû a történet, de legalább egy kicsi legyen már belõle... (a spanyol csávót meg sajnálom, hogy nem nyírták ki az elsõ adandó alkalommal...)
A szokásos Bayizmusoktól eltekintve...
Na meg ha már vágtak belõle, hogy a gyerekek is megnézhessék (azaz korhatár nélküli lehessen a film) akkor a faszért kell premier plánban mutatni kb 2-szer is tökre nem odaillõ szituban, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A nüansznyi de temrédek idegesítõ hibáról ami ordít a vászonról már nem is beszélve. És itt most nem hitelességrõl beszélek hanem SZARVASFASZSÁGOKRÓL.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elsõ rész is ugyanerrõl szólt ott mégis sokkal jobban megoldották a dolgot...
Bevallom, hogy 1-2-szer nem is nztem a vásznat, mert a kijáratot sasoltam mikor lesz már vége az elsõ részt meg 2 kezemen nem tudom megszámolni, hogy hányszor láttam...
(Plusz nekem betett a förtelmes magyar szinkron is)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF