Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sok hasonlóság van az általam eddig olvasott kritikákban is, nem írhat mindenki különbözõt, de az IMDB-n egyáltalán nem olvastam a filmrõl, az említett FAQ-ból is az elsõ 1-2-t, úgyhogy nem "ollóztam össze", annak amúgy sem volna túl sok értelme.
SötétBarom
Ez a kritika olyan, mintha netrõl (imdbrõl, meg abból a debil faq-ból) ollóztad volna össze 😄 Volt olyan mondat, amit esküszöm olvastam IMDB-n is, csak ott angolul..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ha valakit érdekel, a Transformers filmekrõl olvashatjátok a véleményem a linkre kattintva.

Transformers - 6/10; A bukottak bosszúja - 2/10
Shep
Elég öntelt vagy, így azt hiszem az én voltam a hibás, hogy egyáltalán reagáltam a beszólásodra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Blasta
Tyû. Várj, akkor most gondolkozom....

....

Véleményem továbbra is tartom. 0-10 éves gyerekek természetesen nem számítanak.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

fifi
Mongol
hûûû
ütött!

maximálisan 10/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Shep
Mindegy de azért te vagy a király, hogy megmondtad a frankót, hogy az aki élvezte a filmet egy agyhalott szar. Azért kicsit gondolkodhatnál mielõtt ilyesmit írsz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Blasta
Dehogy mutatok utat, ha nincs agyad, minek mutatnék bármit is??? <#wilting>

Shep
Köszönöm, hogy ráébresztettél, hogy valójában nincs is agyam. Köszönjük Blasta mindenek megmondhatója, hogy fény vagy nekünk a sötétségben és megmutatod a kivezetõ utat.

jeeeeeeeee<#eljen>
azért mondtam én is
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sephi
Ice Age 3 -

Sokkal kellemesebb mint a masodik resz. Hihetettlen, hogy ugyanazok a karakterek, ugyanazok az arckifejezesek meg mindig meg tudnak rohogtetni, es meg aranyos is volt a sztori. Vegig elvezni lehetett, hozta a elvart szintet.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Kurvanagy. 😊))
Ilyen banális logikátlanságok mellett aki ki tudja kapcsolni az agyát, és elvezni tudja ezt a fost, annak egyszerûen nincs is olyanja...

edios
Nyitóhétvége után már közel kétszer akkora volt a *bevétele, mint Terminator jelenlegi *összbevétele. Nem egy súlycsoport a kettõ.

*amcsi

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Tyler1
haverom hozta h ezt nézzem meg mert ennél nem jobbak az angol verziók sem<#idiota> kár volt...
azért megnézem még eredeti szinkronnal is 😛

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ja, ok :-)
Shep
Ha már egyszer gépen nézted miért pont a szinkronosat szedted le, vagy direkt, hogy azt is szidhasd?

Tyler1
Terminátort bocsi 😊

Legalább a Terminátor megverte jegyeladásban?<#fejvakaras>
Tyler1
Transformers 2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na jólvan 1 kérdés: MI A FASZ VOLT EZ??? nem tudom h ki volt a célközönség, mert a szar poénokból ítélve a 10 évesek! A történet még nem volt gáz,a CGI is tökéletes, az összes effect oké, de az óvodás faviccek úgy felbaszták az agyam h kb. 5x állítotam meg! Besütizett anyuka, meg hentessé lett ügynök, öreg járóbotos transformer, és az a kis robotszar télleg megdugta Megan lábát?? Meg az a 2 másik nyúlfejû autobot is egy kalap sz@r volt! Minimaxtól nyúlták az ötletet?? Így elbaszni hülyeségekkel egy filmet...
A szinkronról nem is beszélek, mert az a másik ami egyenlõ volt a semmivel! Egyik jelenetben Acélfej, másikban már Ájronhájd. Döntsük már el!
Többet nem is várok ettõl az évtõl már! Legalább a Terminátor megverte jegyeladásban!

Jékorszak 3

Nem ez lesz az év animációs nagy dobása, de kellõen szórakoztató és pörgõs mozi ez ahhoz, hogy többször is meg lehessen nézni...

7/10(8-as, ha 3D)

http://videodrome.freeblog.hu/

Doddy a düdõ
remélem nem lesz olyan dögunalom, mint az underworld

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

te se szállj el magadtól
Te biztos egy vérig sértett Gyõzike rajongó lehetsz. <#hehe>

azért el ne szállj már magadtól
[Jakuza]
Buta emberek kifogasai. 😄
Mivel a szorakoztatasnak is vannak szintjei.
Na de persze az ilyen emberek szoktak reagalni emigyen "Hú gecó láttad azt vazzeg, ahogy felrobbant az a böhöm nagy kamion? Az volt ám az übercsászárság öcsém. Tök zsír, mert az egész film tele volt ilyenekkel."

El is mond ez mindent a szinvonalrol. Ilyeneknek lehet eladni a Gyozike showt is a tobbi pedig magyarazat csupan.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Tyler1
Hetedik/Se7en
Még gyerekfejjel néztem meg utoljára és akk még nem is értettem, meg nem is nagyon érdekelt az ilyen típusú film, de igy újranézve hihetetlenül lekötött. Egy kellõen beteg történet, zseniálisan megkomponált szerkezeti egységek, Morgan Freeman és Brad Pitt tökéletes játéka, és Kevin Spacey kellõen bizarr karaktere emelik olyan magaslatokba ezt a filmet, amelyet azóta más ilyen témájú alkotásban nem láttam. A befejezés pedig amilyen váratlan, éppoly beteg, és drámai.
Aki még nem látta, az ne hagyja ki, mert hihetetlen nagy!

ProGabe
nagyon jó transformers 2 faq

tulajdonképpen annyi, hogy tök profán kérdéseket tesz fel a filmmel kapcsolatban, õõõ vicces na 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bandee1987
The soviet story
9/10

Megdöbbentõ dokumentumfilm a kommunizmusról. Ajánlom mindenkinek megtekintésre.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Tyler1
engem az ilyen nagy áruházakban 200Ft-ért kapható papírdobozos dvd-kre emlékeztet, amire ugyanígy ráírják a film alapját és még ki is emelekik az ilyen kemény szavakat 😊

<#eljen>

bowden
Szerencse dolga(Lucky You)

Melyik az a film, ami egy póker bajnokságról szól, és a legvégén apa és fia játszanak egymással? Nem jut eszembe a címe.

Ennyi erõvel a Gyûrûk ura annyiból áll, hogy elvesztenek egy gyûrût és visszaviszik a gazdájának, semmi extra...

Szerintem kell az oda😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Életem legizgalmasabb filmje volt, amit moziban láttam!😊

stonesour te szar😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

bexinho
Nekem pedig kimondottan tetszett! Sõt, az összes ismerõsömnek, akik látták a filmet. 😉

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

kaposi1
Ide vele a polcomra!<#finom><#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

tommygear
már a trailerben is benne volt tök mind1
Tyler1
na mondjuk kurva fontos volt kiirni a feje mellé azt az 5 sort amivel az egész filmet el is mesélték 😄

ProGabe
fasza lett a borítója

az R1 verzió sem lenne rossz, ha nem lenne rajta az idézet, jobb lenne a betûtípus és a szín. magyarul jó lett a kép, a többi kuka 😊

Akit érdekel, 18 film van a júniusi Shortcutban, többet között az Ocean's filmek, A képlet, A gépész és a Street Fighter filmek.

Shortcut - 06
Qwerty4
Hát igen, nagyon összetett személyiség a Hitler, abba a 3 órába mondjuk így is elég sok mindent belefoglaltak, de a teljes képre biztos még több órát rá kellett volna szánni. 😊

Qwerty4

Willenbrock
Jó film volt,de azért H. kicsit összetettebb személyiség volt,a beteg oldalát szépen bemutatták de mindenki aki ismerte azt is elmondta hogy nagyvonalú és nagyon illedelmes is tudott lenni és ezzel vette le a legtöbb nõt a lábáról nem érzelmi zsarolással.Aztán lehet hogy pontosan ilyen volt mint a filmben,az durva volt mikor Hanfsaenglékhez hívatlanul bepofátlankodott Karácsony este-meg ahogy zsarolta õket pfff.

CSOCSO
Transformers 2 - IMAX experience

Kitalaltuk, hogy nezzuk a filmet az IMAX ban mert miert ne.
Beultunk elkezdodott a film es magunk ala hugyoztunk! Persze errol az IMAX tehet es nem a film volt ilyen zsir.
Mondjuk akciobol nem volt hiany azert sok dolog zavar.
Pl szinte az osszes robotos harcnal szinte kivehetetlen hogy mi tortenik. Csak akkor birtam kivenni hogy mizu mikor belassitottak egy ket jelenetet.
Tulsagosan kozelrol mutatjak a dolgokat. mast se latok csak alkatreszek mindenhol. Sehol egy kiveheto vegtag vagy valami tiszta kriksz kraksz az egesz. majd talan HD ben jobb lesz.

A film az IMAX ban nezve 10 pontos volt.
mintha ott ultem volna eloben es szerencsere a 12 ezer wattnyi hangrendszer sem disznek volt ott. ilyen hangosan en filmet eddig csak ott hallottam.( nomeg otthon nalunk)

Maga a film nem volt a legjobb, tele volt kisse idegesito dolgokkal. pl a ket kis chevy robot amik ilyen tipikus hulye nigger szerepet jatszottak.
Par jelenet szarul volt vagva de nem hiszem el hogy ilyeneket nem vettek eszre eddig. hihetetlen.

Minden joban van egy kis rossz: latvanyos, hangos volt de a legeslegvege - egyiptomi harc neha mar tul sok volt.
hát ja zsidóbbak vagyunk a zsidóknál :-D
Blasta
Rottentomatos-on olvastam egy kommentbõl a TF2 kapcsán, és sztem ez fejezi ki legjobban a filmet, illetve azt, hogy az elsõ részhez hogy viszonyul:

„I said the first film is a teenage boy's wet dream. This sequel is just masturbation.”

Rengetegen vannak akik imádták az elsõ részt, amihez ugyan úgy csak kikapcsolt agy kellett, és most okádnak ettõl a második résztõl. Ez nem véletlen...

Qwerty4
Hivatalos fordítás, nem én adtam a film magyar címét!

Qwerty4