Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán a Betmen begins van eredetiben újabb meg a Tégla (akcós volt :-p) de azelõtti márcsak a Mátrix, a többi ilyen T2, stb. szintû filmek.
Szóval a transformers egy hányadék, de nagyon látványos (szóval inkább ilyen legyen mint pl: T4 ugyanúgy hányadék de nem is látványos)
Amúgy sztem Tf=Tf2, ugyanaz a hoki-film. De egy mozijegyet sztem megér, agy ki és durr-bele :-D
Avatar meg úgy lesz jól ahogy van, leseik mindenki álla, ennyi :-)
Bár én megmondom õszintén, hogy a technikai szintje nem nagyon érdekel az tuti brutál lesz, én inkább azt várom Camerontól, hogy újra egy Terminátor, Abyss szintû SZTORIJÚ, hangulatilag is tökéletes filmet alkosson.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hát bazmeg! Nagyon rég nem láttam ennyire jó vígjátékot 😄😄😄😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
1: "kikapcsolt aggyal" beülnek a moziba. nem kell nekik sztori, normális rendezés, értelmes színészek (megan fox-nál nagyobb antiszínész jelenleg nincs a földön, már ebben a kategóriában, hiszen AAA filmekben szerepel), csak a látvány számít
2: nem elégszenek meg a látvánnyal, mert nem tudnak annyira kikapcsolni, amennyire ki kéne egy ilyen filmhez
általában a második tábor lenézi az elsõ tagjait. ezzel persze jóval alacsonyabbra süllyednek az általuk felállított fals mércén. akiknek elég a látvány nem jelenti azt, hogy kisebbek az igényeik. csak mások!
megjegyzem, én a második táborba tartozom (kissé irigylem azokat, akik az elsõbe), olyannyira, hogy nekem a Tf nem látványos! technikailag persze az, de nekem ez sosem elég. nincs meg az EPIC feeling. ez a forgatókönyvnek és májköl béjnek köszönhetõ. de nem fogom megint elemezgetni azt a szart
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ez olyan, minthogy Overdose a favorit bármilyen versenyen, ahol indul. mondhatják a szakértõk, hogy milyen jó ló, nem kell elhinni. elég megnézni a statisztikáit
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nicholas Cage "világvégés" filmje sokakat megosztó, nekem tetszik.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
enjoy
Olvasd már el mégegyszer amit leírtál: "A Robotokat kell nezni, az effekteket, nem pedig a hulye tulnyujtott sztorit."
Bazmeg, nem hülye cirkuszba mentem, hanem MOZIBA!
Azért hülyének senki nem nézzen már amiatt, mert 2,5 óra hosszúságban nem elégít ki egy rakás robbanás és CGI robotfight, ha mellette égõ, idegesítõ, ciki, rossz, borzasztó, logikátlan, szerencsétlen, stb. történetvezetést, dialógusokat és poénokat dobnak a pofámba.
Az elsõ rész full vállalható volt, minden részlete okés volt, mûködött, IMÁDTAM, itt van a polcomon fémdobozos verzióban, de ez...ez a kalap fos egyszerûen tûzrevaló.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Igaz VHS Rip de nagyon jó minõségben !
A szakaszvezetõ Gyerek korom kedvenc háborús filmje ! 10/10
Látvány csillagos ötös, ez van. Én is arra számítottam, szóval nekem bejött a film.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ennyi.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem tényleg túl sok volt... Nem szeretem, ha ennyire hivalkodó valami és zavaros, valamint a vágások el voltak kúrva nem kicsit, hanem nagyon...
Nem zavar, hogy papírmassé szerû a történet, de legalább egy kicsi legyen már belõle... (a spanyol csávót meg sajnálom, hogy nem nyírták ki az elsõ adandó alkalommal...)
A szokásos Bayizmusoktól eltekintve...
Na meg ha már vágtak belõle, hogy a gyerekek is megnézhessék (azaz korhatár nélküli lehessen a film) akkor a faszért kell premier plánban mutatni kb 2-szer is tökre nem odaillõ szituban, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A nüansznyi de temrédek idegesítõ hibáról ami ordít a vászonról már nem is beszélve. És itt most nem hitelességrõl beszélek hanem SZARVASFASZSÁGOKRÓL.
Az elsõ rész is ugyanerrõl szólt ott mégis sokkal jobban megoldották a dolgot...
Bevallom, hogy 1-2-szer nem is nztem a vásznat, mert a kijáratot sasoltam mikor lesz már vége az elsõ részt meg 2 kezemen nem tudom megszámolni, hogy hányszor láttam...
(Plusz nekem betett a förtelmes magyar szinkron is)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egész film egy semmitmondó cg robbanássorozat csajokkal. Ha ezeket hozza, akkor elérte a célját😊
Vannak emberek, akik egyszeruen mar ugy ulnek be, hogy ez mekkora mrhasag lesz.
MI A FAXE MEGY AZ ILYEN MOZIBA?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
8.0/10
kellemes délelõtti matiné volt, az elvárthoz képest is szórakoztató és épp elég vicces, no meg szép is. végre nem csak a motkányon lehetett röhögni
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
4129. változata a 10-20 éves "romantikuskomédia" c. amerikai filmnek.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
#46922 <- <#lookaround>#lookaround>
9/10. Nagyon jó tényleg, bár annyira nem durva és gyomorforgató, mint amire számítottam. (ez nem baj, sõt.) Pont annyi van amennyi kell. A rendezésért meg külön piros pont jár, nagyon jó beállításokat használnak végig, jó a zeneválasztás, és az atmoszféra is mesteri.
trailer
Nem tartom magam jártasnak, de több jó orosz filmet is láttam már az utóbbi években. Ami érdemes volt, mindig be is írtam ide. 😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Na íme egy példa h nem csak Amerika tud látványos és jó filmet csinálni! Nem is gondoltam volna h az oroszok is értenek a filmezéshez, de pozitív csalódás számomra. Nagyszerû történet, tökéletes kidolgozás, mind a képivilág, mind a kosztümök, mind pedig a szereplõk 5öst kapnak! A filmet 2008-ban Oscarra is jelölték legjobb külföldi film kategóriában.
Egyébként mire gondolsz, Te hogy értelmezted?
http://videodrome.freeblog.hu/
Egyébként úgy látom, nem egyformán értelmeztük a filmet.
Két epizódnyi bevezetés után mindenki nagy bizakodással várta azt a Star Wars-t, amelyben végre kiderül, hogy Anakin Skywalker pontosan miként és milyen okokból sodródott át a sötét oldalra. Emlékszem, rengeteget dumáltam anno a netes fórumokon más rajongókkal, animált gif-eket cserélgettünk, minden spoilerre ugrottunk, és mindannyian az éjszakai premier vetítésre váltottunk jegyet, hogy aztán néhány csalódott ember kivételével hosszú hetekig a filmrõl dumáljunk: az sem mellékes, hogy gyenge egy hónap alatt tízszer láttam a Sithek bosszúját, mindannyiszor ámuldozva, lenyûgözve. El kellett telnie majd fél évnek, míg a rózsaszín ködön túllátva hajlandó voltam észrevenni a hibákat is, de még ezek a szarvasbakik sem rontották el az élményt, és még mindig gyönyörûnek tartom a Tatooin-i kettõs naplementét.
8/10
http://videodrome.freeblog.hu/
Megvan maga a film is, csak nem találtam róla semmilyen hazai infót.
Sem feliratot. 😊
Unalmas, helyenként kissé zavaros, Patrick Wilson meg rendesen idegesítõ. Ráadásul milyen már, hogy a film vége elõtt fél órával(!) már lelövik a poént. Ami mellesleg borrrzalmasan eredeti...
4/10
10/9
"Az eredeti Wes Craven 1972-es egy igazi mestermu, elmebeteg alkotás /ha valakit érdekel keressen meg PM-ben, szivessen feltolom/ ..nagy oromomre es meglepetésemre szolgált a tény, hogy ez a remake semmiben nem marad el az eredetitol, sot nehany részlet még talán jobban is passzolt ebben a filmben, ezért én csak azt mondom, hatalmas respect az alkotók elott! ..valahogy így kell ezt csinálni.. "
Nem én írtam,de teljesen egyetértek.
Nagyon jó film.<#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: