Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edios
<#eljen>

Egész film egy semmitmondó cg robbanássorozat csajokkal. Ha ezeket hozza, akkor elérte a célját😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Sephi
Mar elnezest, de megis mit vartal tole? Abszolut semmi sem rosszabb mint az elso resz, sot egy hangyafingnyit talan jobb. A Robotokat kell nezni, az effekteket, nem pedig a hulye tulnyujtott sztorit.

Vannak emberek, akik egyszeruen mar ugy ulnek be, hogy ez mekkora mrhasag lesz.

MI A FAXE MEGY AZ ILYEN MOZIBA?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SötétBarom
😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Blasta
Ne nézzétek meg a transformers 2-t mert fostalicska!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

The last House on the left

8.0/10

poppe
ice age 3 - 3D
kellemes délelõtti matiné volt, az elvárthoz képest is szórakoztató és épp elég vicces, no meg szép is. végre nem csak a motkányon lehetett röhögni

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

edios
Bride Wars

4129. változata a 10-20 éves "romantikuskomédia" c. amerikai filmnek.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

SötétBarom
Mondjuk nekem enyhén problémás volt elvonatkoztatni attól, hogy a fõgonosz csávó a sarah connor cronicles-ben egy robotot alakított több epizódon keresztül 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

poppe
jah, végre egy értelmes remake!

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

SötétBarom
The Last House on the Left

#46922 <- <#lookaround>

9/10. Nagyon jó tényleg, bár annyira nem durva és gyomorforgató, mint amire számítottam. (ez nem baj, sõt.) Pont annyi van amennyi kell. A rendezésért meg külön piros pont jár, nagyon jó beállításokat használnak végig, jó a zeneválasztás, és az atmoszféra is mesteri.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor pedig bevágódnak a dzsippel a fák közé, az meglepõen jól meg van csinálva 😄 A film vége pedig EPIC. 😄

Tyler1
de ne ilyen nyálas izéra gondolj! én se szeretem mikor leromantikáznak egy ilyen típusú filmet, de itt nem errõl van szó 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Willenbrock
Úgy látom átvették a Hollywoodi stílusú történelmi film stílust amiben a fõhõs története egyben szerelmi történet is mert az annyira kell ezekbe.Persze azért még lehet jó film-még nem láttam,a trailerben a csaj nagyon jól néz ki,(ez sem utolsó szempont)<#eljen>

trailer

Nézd meg a Nomádot is, bár nem olyan jó mint a Mongol, de az se rossz!
PetruZ
Persze, az olyan ritka, de egyébként rengeteg filmet csinálnak, változó minõségben. Azt olvastam, az orosz újgazdagoknál státusszimbólum a filmek szponzorálása, kinézik a klubból azokat, akik nem adtak be pár milkát egy-egy filmre, és ez ott adomány, nem adócsalás egy formája. 😊
Nem tartom magam jártasnak, de több jó orosz filmet is láttam már az utóbbi években. Ami érdemes volt, mindig be is írtam ide. 😊
Tyler1
hát az lehet h levok maradva, de ne mond h olyan sok filmet csinálnak, ami mondjuk körbe járja a világot és még jó is 😊

Bulykin
hát sztem nem sok ember van aki jártas az orosz filmeket terén<#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

PetruZ
Akkor nagyon le vagy maradva orosz filmekbõl, ha ez az elsõ újkori darab, amin így meglepõdtél. 😊
Tyler1
Mongol
Na íme egy példa h nem csak Amerika tud látványos és jó filmet csinálni! Nem is gondoltam volna h az oroszok is értenek a filmezéshez, de pozitív csalódás számomra. Nagyszerû történet, tökéletes kidolgozás, mind a képivilág, mind a kosztümök, mind pedig a szereplõk 5öst kapnak! A filmet 2008-ban Oscarra is jelölték legjobb külföldi film kategóriában.

Mit is nem siettem el? A felvilágosodást?😊

Egyébként mire gondolsz, Te hogy értelmezted?

http://videodrome.freeblog.hu/

Hát nem sietted el. 😊

Egyébként úgy látom, nem egyformán értelmeztük a filmet.

Star Wars:A Sithek bosszúja

Két epizódnyi bevezetés után mindenki nagy bizakodással várta azt a Star Wars-t, amelyben végre kiderül, hogy Anakin Skywalker pontosan miként és milyen okokból sodródott át a sötét oldalra. Emlékszem, rengeteget dumáltam anno a netes fórumokon más rajongókkal, animált gif-eket cserélgettünk, minden spoilerre ugrottunk, és mindannyian az éjszakai premier vetítésre váltottunk jegyet, hogy aztán néhány csalódott ember kivételével hosszú hetekig a filmrõl dumáljunk: az sem mellékes, hogy gyenge egy hónap alatt tízszer láttam a Sithek bosszúját, mindannyiszor ámuldozva, lenyûgözve. El kellett telnie majd fél évnek, míg a rózsaszín ködön túllátva hajlandó voltam észrevenni a hibákat is, de még ezek a szarvasbakik sem rontották el az élményt, és még mindig gyönyörûnek tartom a Tatooin-i kettõs naplementét.

8/10

http://videodrome.freeblog.hu/

Megvan maga a film is, csak nem találtam róla semmilyen hazai infót.
Sem feliratot. 😊

Dynamic
Passengers (2008)

Unalmas, helyenként kissé zavaros, Patrick Wilson meg rendesen idegesítõ. Ráadásul milyen már, hogy a film vége elõtt fél órával(!) már lelövik a poént. Ami mellesleg borrrzalmasan eredeti...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy-két fórumon azért teljesen elaléltak, hogy milyen jó a vége...Bazzeg, ezek nem látták még a nagyságrendekkel minõségibb Más világot vagy a Hatodik érzéket?

4/10
kaposi1
Az utolsó ház balra / The last House on the left

10/9

"Az eredeti Wes Craven 1972-es egy igazi mestermu, elmebeteg alkotás /ha valakit érdekel keressen meg PM-ben, szivessen feltolom/ ..nagy oromomre es meglepetésemre szolgált a tény, hogy ez a remake semmiben nem marad el az eredetitol, sot nehany részlet még talán jobban is passzolt ebben a filmben, ezért én csak azt mondom, hatalmas respect az alkotók elott! ..valahogy így kell ezt csinálni.. "

Nem én írtam,de teljesen egyetértek.
Nagyon jó film.<#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Két ilyen hírre ébredni!<#sir>
Meghalt Farrah Fawcett!
Meghalt Michael Jackson!
Nyugodjanak békében!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sir Quno Jedi
Az tutker, hogy akkoriban világraszóló bulikat tartottak, szal. hálás téma. Fõleg az erõsen fasisztoid berendezkedésû, elnyomó/hódító spártai "übermensch" fajta elõrenyomulás tarthat számot az érdeklõdére, de ez csak az érem egyik oldala! Nyami! Megfelelõ stílusban ábrázolva a karaktereket, afféle legendás hõsként ahogy akkoriban elképzelték õket (akár õk saját maguk) simán meg lehet dobogtatni egy mai ember szívét is. A legendák élnek és élni fognak! Pont ez a kicsit képregény jellegû, meseszerû feldolgozás illik a legjobban a témához, hiszen ezekrõl a hõsökrõl elképzelhetetlen legendák és történeket keringtek akkriban és az emberek szentül hittek bennük! Lássuk mi is õket úgy, ahogy õk álmodtak a saját hõseikrõl! Elég megnézni a 300 borítóját és máris megértitek mirõl beszélek...

Ezért volt jó pl. a 13.harcos, mert az õ szemükön keresztül láthattuk és az õ bõrükön keresztül érezhettük, hogy mit jelentett abban a babonás világban összeakadni egy igazán démoni ellenféllel (akik persze 1xû ruppótlan vademberek voltak, de ezt csak mi modern emberek fogjuk fel így). Pazar volt! Mikor az öreg nagy hévvel mesélte, hogy a tûzkígyó hosszabb volt mint 100 hajó és majd beszartak, na azon én is bexartam, annyira találó és hangulatos. Nomeg, hogy küzdött ott nõ és gyermek is, mert õk valóban a puszta létükért küzdöttek és egyik oldal sem ismerte a kegyelmet, még hírbõl sem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PetruZ
Ha jól tudom, a 300 végén látható plataeai csata lesz a középpontban, vagyis az addig eltelt egy év eseményeit dolgozza fel (pl. Athén felgyújtását, és a szalamiszi tengeri csatát).
ProGabe
ezt már elég régóta lehet tudni. Miller lassan elkészül az új képregénnyel, majd meglátjuk, mit hoz ki egy ilyen folytatásból az öreg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Blasta
...naés persze az Alien 5 - A halál neve: HALÁL
!!!!! <#idiota>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tyler1
Zack Snyder tervezi a 300 folytatását! a stílus és képivilág is maradna!
engem csak az érdekel h mi lenne a folytatása a thermopülai csatának...
és mi lenne a címe??? 302??? XDDDD

de ha már itt tartunk akk jöhetne a Trója 2 - Achilleus fia, Honfoglalás 2 - Az utolsó fejedelem, Passió 2 - A próféta bosszúja <#idiota><#idiota><#idiota>

ProGabe
ez elõtte vetített kisfilmet viszont már meg lehet nézni
Pixar's Partly Cloudy

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
elsem hinnéd de a címe Fel lesz 😊 a premier pedig októberben lesz nálunk

Valaki látta már az Up-ot? Illetve lehet már tudni mi lesz a magyar címe és itthon mikor mutatják be?

Bulykin
hát nem az igazi, sokat rátesz h nagyon régi már, összehasonlítva a 2003-as és a 2006-ossal, sõt az 1990es 3.résszel...igen gagyi<#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

fifi
az 1 gagyi?
nemár...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tyler1
sztem meg nagyon jól játszotta a karakterét. és pont ezért kapott a film nagy ovációt, mert Rourke tõle szokatlan szerepben is abszolút megállta a helyét.

Bulykin
ahham😊

5-6?:|
A 2003-masra és a Beginning-re gondolsz?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Bulykin
The Texas Chainsaw Massacre 1-6
az 1,2 és 4. rész valami hihetetlenül gagyi, az elsõ az lehet h csak azért mert 1974-es,de a többi...
a 3, 5 és a 6.rész viszont zseniális, 10/10-es, Bõrpofa aprít^^

Nemsokára lejön a Hellraiser kollekció, majd utána a Halloween maraton következik^^

Ezen most ledöbbentem😮 Volt amikor Rourke normálisan nézett ki?😮😄

De én nem is mondtam, hogy jól néz ki... csak alkatilag jól tartja magát korához képest😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Persze õ is öregszik, csak nekem nem jött át a "nagy visszatérés", talált volna ennél jobb forgatókönyvet is magának. Bár könnyen elképzelem, hogy ezt nem õ választotta, hanem õt választották erre a karakterre...
Tyler1
azért nem tetszett, mer a Rourke nem 25 éves szívtipró már???

De persze bízzünk benne, hogy télleg sggrecsücsülõs lesz, mint Cameron eddig szinte összes filmje, mert õ a legjobb akció-, dráma-, katasztrófa- és romantikusfilm rendezõ. De messze.

Nekem egyre gyanúsabb, hogy az Avatar az évszázad átverése lesz. Egyelõre még semmit sem lehetett belõle látni, csak néhány festményt. Ráaádsul Cameron annyira mondja, hogy megváltoztatja a film világát, hogy sztem az lesz, hogy csak egy fekete vásznat raknak be három órára a mozikba és az lesz a "mûvészet". 😄😄😄 Volt már hasonlóra példa. 😊

Bulykin
bizony az! rohatttt jó filmek<#eljen>

Erre mondják, hogy nem vagyunk egyformák...
Nekem egyáltalán nem tetszett a Pankrátor. Marisa Tomei elég jól néz ki, Rourke pedig nagyon nem. Akkor és most

Ellenben a Gettó milliomos nagyon tetszett...
Oziris666
Red Cliff(Chi bi)
Red Cliff II(Chi bi xia: Jue zhan tian xia)

kínai történelmi eposz. John Woo nagy, ázsiai visszatérése egy történelmi csatát elevenít fel. A történetet, amelyben két szövetséges sereg küzd egy túlerõben levõ csapat ellen, két részben mesélik el.

Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=WDqamjm8lc4

Igaz h a 2rész több mint 5óra ,így együtt de iszonyat monumentális alkotás egyedi képi világgal!Must See kategória😊

Willenbrock
Ez már jópár éve széles körben elterjedt kifejezés:angolul szószerint kikapcsolást megszakítást vagy ilyesmit jelent és igen arra használják amit írtál.

Ja egy hüle kérdés mi az az "off"? legalább is mire való a fórumokon (én valami olyasmire gondolok ezzel jelölik azt a hozzászolást ami nem a témához kapcsolodik)