Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egész film egy semmitmondó cg robbanássorozat csajokkal. Ha ezeket hozza, akkor elérte a célját😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Vannak emberek, akik egyszeruen mar ugy ulnek be, hogy ez mekkora mrhasag lesz.
MI A FAXE MEGY AZ ILYEN MOZIBA?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
8.0/10
kellemes délelõtti matiné volt, az elvárthoz képest is szórakoztató és épp elég vicces, no meg szép is. végre nem csak a motkányon lehetett röhögni
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
4129. változata a 10-20 éves "romantikuskomédia" c. amerikai filmnek.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
#46922 <- <#lookaround>#lookaround>
9/10. Nagyon jó tényleg, bár annyira nem durva és gyomorforgató, mint amire számítottam. (ez nem baj, sõt.) Pont annyi van amennyi kell. A rendezésért meg külön piros pont jár, nagyon jó beállításokat használnak végig, jó a zeneválasztás, és az atmoszféra is mesteri.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
trailer
Nem tartom magam jártasnak, de több jó orosz filmet is láttam már az utóbbi években. Ami érdemes volt, mindig be is írtam ide. 😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Na íme egy példa h nem csak Amerika tud látványos és jó filmet csinálni! Nem is gondoltam volna h az oroszok is értenek a filmezéshez, de pozitív csalódás számomra. Nagyszerû történet, tökéletes kidolgozás, mind a képivilág, mind a kosztümök, mind pedig a szereplõk 5öst kapnak! A filmet 2008-ban Oscarra is jelölték legjobb külföldi film kategóriában.
Egyébként mire gondolsz, Te hogy értelmezted?
http://videodrome.freeblog.hu/
Egyébként úgy látom, nem egyformán értelmeztük a filmet.
Két epizódnyi bevezetés után mindenki nagy bizakodással várta azt a Star Wars-t, amelyben végre kiderül, hogy Anakin Skywalker pontosan miként és milyen okokból sodródott át a sötét oldalra. Emlékszem, rengeteget dumáltam anno a netes fórumokon más rajongókkal, animált gif-eket cserélgettünk, minden spoilerre ugrottunk, és mindannyian az éjszakai premier vetítésre váltottunk jegyet, hogy aztán néhány csalódott ember kivételével hosszú hetekig a filmrõl dumáljunk: az sem mellékes, hogy gyenge egy hónap alatt tízszer láttam a Sithek bosszúját, mindannyiszor ámuldozva, lenyûgözve. El kellett telnie majd fél évnek, míg a rózsaszín ködön túllátva hajlandó voltam észrevenni a hibákat is, de még ezek a szarvasbakik sem rontották el az élményt, és még mindig gyönyörûnek tartom a Tatooin-i kettõs naplementét.
8/10
http://videodrome.freeblog.hu/
Megvan maga a film is, csak nem találtam róla semmilyen hazai infót.
Sem feliratot. 😊
Unalmas, helyenként kissé zavaros, Patrick Wilson meg rendesen idegesítõ. Ráadásul milyen már, hogy a film vége elõtt fél órával(!) már lelövik a poént. Ami mellesleg borrrzalmasan eredeti...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4/10
10/9
"Az eredeti Wes Craven 1972-es egy igazi mestermu, elmebeteg alkotás /ha valakit érdekel keressen meg PM-ben, szivessen feltolom/ ..nagy oromomre es meglepetésemre szolgált a tény, hogy ez a remake semmiben nem marad el az eredetitol, sot nehany részlet még talán jobban is passzolt ebben a filmben, ezért én csak azt mondom, hatalmas respect az alkotók elott! ..valahogy így kell ezt csinálni.. "
Nem én írtam,de teljesen egyetértek.
Nagyon jó film.<#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Meghalt Farrah Fawcett!
Meghalt Michael Jackson!
Nyugodjanak békében!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ezért volt jó pl. a 13.harcos, mert az õ szemükön keresztül láthattuk és az õ bõrükön keresztül érezhettük, hogy mit jelentett abban a babonás világban összeakadni egy igazán démoni ellenféllel (akik persze 1xû ruppótlan vademberek voltak, de ezt csak mi modern emberek fogjuk fel így). Pazar volt! Mikor az öreg nagy hévvel mesélte, hogy a tûzkígyó hosszabb volt mint 100 hajó és majd beszartak, na azon én is bexartam, annyira találó és hangulatos. Nomeg, hogy küzdött ott nõ és gyermek is, mert õk valóban a puszta létükért küzdöttek és egyik oldal sem ismerte a kegyelmet, még hírbõl sem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
!!!!! <#idiota>#idiota>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
engem csak az érdekel h mi lenne a folytatása a thermopülai csatának...
és mi lenne a címe??? 302??? XDDDD
de ha már itt tartunk akk jöhetne a Trója 2 - Achilleus fia, Honfoglalás 2 - Az utolsó fejedelem, Passió 2 - A próféta bosszúja <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Pixar's Partly Cloudy
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Valaki látta már az Up-ot? Illetve lehet már tudni mi lesz a magyar címe és itthon mikor mutatják be?
nemár...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A 2003-masra és a Beginning-re gondolsz?😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
az 1,2 és 4. rész valami hihetetlenül gagyi, az elsõ az lehet h csak azért mert 1974-es,de a többi...
a 3, 5 és a 6.rész viszont zseniális, 10/10-es, Bõrpofa aprít^^
Nemsokára lejön a Hellraiser kollekció, majd utána a Halloween maraton következik^^
De én nem is mondtam, hogy jól néz ki... csak alkatilag jól tartja magát korához képest😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nekem egyáltalán nem tetszett a Pankrátor. Marisa Tomei elég jól néz ki, Rourke pedig nagyon nem. Akkor és most
Ellenben a Gettó milliomos nagyon tetszett...
Red Cliff II(Chi bi xia: Jue zhan tian xia)
kínai történelmi eposz. John Woo nagy, ázsiai visszatérése egy történelmi csatát elevenít fel. A történetet, amelyben két szövetséges sereg küzd egy túlerõben levõ csapat ellen, két részben mesélik el.
Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=WDqamjm8lc4
Igaz h a 2rész több mint 5óra ,így együtt de iszonyat monumentális alkotás egyedi képi világgal!Must See kategória😊