Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
A napokban kettõt, egy horrort és egy dokut néztem meg.

Halott madarak (Dead Birds, 2004):

A sztori gyengus, több sebbõl vérzik és befejeztelennek, hiábavalónak tûnik.Ami még nem tetszett a néger csaj "gyomros" jelenete, én mindenféle horrort eltûrök, de ez amikor az áldozatok gyomrából jön ki valami az mégis mindig, legalábbis nálam nagy undort kelt, bár valamennyire megszoktam, de iszonyodom tõle még mindig, ez egy minusz pont.
Jó ötlet volt a western környezetben egy horror "sztorit" elhelyezni.
Végülis semmi különleges, több hibája van, de hangulata megmentette, ezért kap 8/10-et.

A Fideszes Zsidó, a nemzeti érzés nélküli anya és a mediáció (2008):

Ez viszont már a valóság, a magyarországi áldatlan politikai helyzet úgymond "áldozatairól" szól, az ellenségeskedés miatt tönkrement barátságokról, családokról.Pár ilyen esetet mutat be, majd a film készítõi leültetik egymás mellé a feleket egy meditációra, az okok feltárására. 7/10

Qwerty4

Totti5
Semmi, az elsõ kettõ korlátlanul nézhetõ mûalkotás amit én sosem fogok megunni, a 3-4 meg 1szer nézhetõ jó iparos munka volt, természtesen többször láttam már azokat is, de csak véletlen mert éppen ment a tévébe és akkor már végignézem, az elsõ két részt pedig idõnként lekapom a polcról és megnézem mert nagyon jók.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyler1
mondod ezt 30 évvel késõbb. az oké h nem volt annyi promo, de a filmezés 30 évvel ezelött is fejlett volt, csak Lucas pont a megfelelõ idõben robbantott a Star Warssal. ma már nehéz olyan történetet kitalálni ami ennyire megragadja az emberek fantáziáját.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SötétBarom
Mi a rosebb a baj 4-kel?? 😄
Semmivel sem rosszabb szerintem mint a 3. Ráadásul már van egész jó vizuál is..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

nagyon nem tény, mert speciel nekem is atomra bejött a 4, sokkal jobbnak tartom mint a dog-alienes 3. részes komor futkorászást <#gonosz1>

egyedi látásmód, kiváló operatõri munka, okos forgatókönyv, jó karakterszínészek. a fehér koponya-alienes befejezést leszámítva kiváló rész.
[Jakuza]
Na jo a 3. resz nem volt olyan bun rossz mint a 4. ez teny.
Viszont a 4.-et, ha lehet nem ajanlom senkinek. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

CSOCSO
sokan a 3. reszt fikazzank.. en imadom mind a 4 reszt. meg egy aliens babum is van
ProGabe
na jó, de akkoriban semmi nem kapott olyan reklámokat, mint manapság. elve nem volt net

a másik, hogy akkor sokkal könnyebb volt újat mutatni. ma már szinte lehetetlen. namost, akik láttam bármit az Avatarból, azok mind azt mondják, hogy ez bizony valami új, valami jobb, amit még soha, semmikor, senki nem csinált, ill. látott

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[Jakuza]
😄
Biztos osszetevesztette az Alien 3-al. 😄
Az egyik legjobb resz volt a bolygo neve halal. Igaz mas stilusu volt mint az elso resz, az inkabb az ijesztegetesre ment ra meg a kozonseg kivancsisagara apellalt a sejtelmesseggel, meg azzal, hogy minnel kevesebbet lattatott a lenybol amivel harcoltak es a psziches vonalat erosen vegigvezette.
A masodik resz a Cameron altal rendezett pedig inkabb az akcio fele terelte a nezot, itt mar kevesbe volt lenyeges a pszihes rahatas, bar azert meg-meg jelent benne,de inkabb a mozgalmassagaval akarta megfogni a nezoket.

Abban az idoben amikor keszitettek oket, mindketto film zsenialisnak volt mondhato a maguk nemeben, pedig a konnyu szorakoztatasi kategoriaba sorolhatok, nem a mely ertelmuek koze.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

CSOCSO
nah.. nincs mar vip jogom... a kel meg ket ll
CSOCSO
tenyleg nem kotozkodni akarok... de lehet en mar nem beszelni magyar de ilyet se hallottam meg hogy frissitsd le magad 😄

frissiteni felfele kel.. huteni meg lefele. 😊 legalabbis szvsz
CSOCSO
najo de az hogy vkinek nem a stilusa a film, miert kell ugy mondani hogy haaat cameronnak az aliens filmje se lett a legjobb.......

MICSODA?
Tyler1
az a baj az Avatarral h sokan az új évezred Star Warsának vagy Terminátorjának titulálják, csak arra senki nem gondolt h akkor nem volt ekkora hypeja egyiknek se, csak bementek a moziba, aztán nem mertek kijönni mert összeszarták magukat! 😄

[Jakuza]
Kb itt lehet nezni mik jonnek majd.
http://www.scifimoviepage.com/upcoming/upcoming.html

Mondjuk inkabb kevert lista nem feltetlenul minden sci-fi vagy fantasy tartalmu. Peldaul a 2012 is kozottuk van.

Amugy valoban nem vagyunk igazan elkenyeztetve sci-fibol, szar horrorral bezzeg annal inkabb.
Pedig a mai modern CG-vel mar nincs nagyon akadaly a tudomanyos-fantasztikus filmek elott. Ha egy evben egy elfogadhato sci-fi jon ki mar akkor orulhetnenk, de jo ha 3 evben jon ki egy valamire valo, vagy meg annyi idonkent se.

Sephi
Ohh mar megint a kritika. Van akinek atjon es van akinek nem. Nekem is lassan mar tul sok volt a anyazas, es a szamaras dolgot tulzasnak tartom, de ezen kivul teljesen hozta a formajat.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ForzaInter
Hát nálam ez 9/10, kurva jó film volt, tele poénokkal.

Kevin Smith legjobb filmje pedig a Chasing Amy, az már nem kimondottan az a vígjáték mint a többi, sokkal kiforottab és komolyabba alkotás.

Yo, Bitch!

ProGabe
ha már Dogma (ami nem mellesleg nekem is az egyik kedvencem)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Blasta
Én már rá sem repöltem, annyira bûzlött a profittól meg a hülye hype-tól.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sir Quno Jedi
Clerks 2

Szánalmas. Ez a helyes szó rá. Jah és jobbára ártalmatlan.

Én Dogmát rongyosra néztem, a Jay és Silent Bob visszavág örök klasszikus számomra (term. gyári DVD-n pihennek odahaza), Chasing Amy szódával elmegy, Clerks, Mallrats so-so, de ez már a legalja, de tényleg! Bazki, majdnem belealudtam, pedig volt egy-két zseniális húzás benne (ez a minimum tõlük).

Senkinek sem ajánlom, mert nem szól semmirõl/senkirõl és azonfelül, hogy unalmas/lassú, még csak nem is igazán polgárpukkasztó.

3.7/10 ha a többi filmjükhöz hasonlítom.

Faxé kellett ezt?! Az se érdekel, ha a füvészek iderepülnek és lezúzzák az interneten szartdobáló kis köcsög pofámat! 😞

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

miki36
Azért a jövõ évi Nolan-féle Inception is várós rendesen.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Blasta
Frissítsd le magad brádá, azt gondoltam tök egyértelmû, hogy poén volt csajom ízlését viszonyítani az Aliens élvezetéhez...

Sir Quno Jedi
Így van. Avatar lehet még nagy csalódás, mégha Cameron sosenem hibázott még akkor is. Sajnos az új kor technikája megfertõzte a rendezõk agyát (és öregek is már rohadtul). Reménykedjünk azért...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nõket felhozni ezzel a témával kapcsolatban megintcsak dilettantizmus. Ha megnézed az IMDB-n a nem és kor szerinti szavazatmegoszlásokat, a legjobb alapfilmeket pont a fiatal lányok, illetve az idõsebb nõk húzzák le, de keményen! Röhej! Menjenek és nézzenek én kicsi pónimat, vagy acélmagnóliákat, de ne a Hellraiser-t pontozgassák!

Blasta
Bármi lehet vele a baj Csocso, ha valakinek egyszerûen nem jön be, nem ez a stílusa, nem érdekli annyira a szörnyes sci-fi...
Pl. csajomnak sem az a kedvenc filmje, ha érted mirõl beszélek 😄DD

Blasta
2009-re is ezt mondták még az év elején.
Hmmmm, fasza sci-fi-s évünk lesz, Terminator 4, TF2...
😊)))

CSOCSO
mi a baj az ALIENS el?
Azt is várjuk nagyon 😉

Azért nem lessz rossz 2009 és 2010 sem, lesz végre jó pár ígéretes sci-fi, és reméljük, hogy nem mindegyik lesz csalódás. District 9, Surrogate, Avatar, Gamer, stb.

Tyler1
amúgy a 2011-es Battle Angel úgy elveri az Avatart ahogy nem lehet 😄

Tyler1
én Cameront sem kritizáltam, sõt tisztelem a munkásságát, a T 1-2 pedig a kedvenceim közé tartozik! Én csak ezt a már-már beteges rajongást nem értem az Avatar iránt. Oké a rendezõ, oké az új technika, oké h a sztori is jónak tûnik, csak ne hogy csalódjnak olyat mint most én a TF2-vel kapcsolatban (és most függetlenítsünk Bay-tõl)

Sir Quno Jedi
Igaz, az Aliens és a The Abyss is örök klasszikus és nem lehet róla kizárólag szuperlatívuszokban (és levett kalapban) beszélni. Boldogult apám, aki rühellte a scifiket, rongyosra nézte az Abyss kazinkat, mert nem 1xûen imádta azt a filmet. Nem véletlen, mert mindmáig hibátlan mestermû! Van pöppnyi különbség a "csak egy film" kategória és "A FILM" kategória között.

Sir Quno Jedi
Ugyi Cameronró vóna szó. 😄

Tyler1
nem értem ez h jön ide, ha elmondod hol kritizáltam én a T2-t akk eskü bannoltatom magam!

Sir Quno Jedi
Idéznék a Terminator 2 szavazati eloszlásának (IMD😎 elejébõl:
61,496 30.7% 10
50,483 25.2% 9
46,028 23.0% 8
22,705 11.3% 7

Ez azért mond valamit?!

Tyler1
de nem érted h én a T4-et meg TF2-t hasonlítottam a BK-hoz??? Avatarral h hasonlítanám mikor még nem is láttam??? A csak effect, 0 sztori is az elõzõ kettõre értendõ. Pont a TF2-n húztam fel magam, mert talán ezt vártam a legjobban az évben. És nem is kritizáltam a Mélység titkát vagy az Aliens-t, csak nekem nem jön be. Szóval fejezzük már be a vitát na 😄

Sir Quno Jedi
Dilettantizmusra vallana Cameront leszólni. Õszintén hol van hozzá bármelyik mainstream rendezõ mostanság?!

<#eljen>
1; "...Az a legviccesebb h az Avatar is igy fog bebukni mint a T4 meg Transformers 2! Hûûûû kurva szép látvány, meg effect hegyek, közbe történet meg a Barátok Közttel vetekedik. Avatarnál is majd új technika meg mittomén, elsõ hétvégén 300 milla, aztán majd jön a hideg zuhany... 😊.." simán értelmezhetõ az Avatarra!
2; jó nem überfasza, csak bõven fasza
3; nem azzal van problémám, hogy nem pörögsz Cameronra+akármire. Csak az elsõ pontban említett idézeted miatt, hogy CSAK effekt 0 sztori fújj! De Armageddon, Sziget, Pearl Harbor stb. bõven fasza. Én ellentmondásosnak éreztem.
Csak említetted a Aliens, Mélység titkát, hogy nem jön be, az ok. De attól még sci-fi alapfilmek, ahogy pl: nekem a Titanic megnézhetetlen újra (a mûfaj végett), de el kell ismernem hogy romantikus-kalandfilmben alap és megkerülhetetlen
Ezért lehet isteníteni Cameront, nem azért hogy kinek mi jön be.
Tyler1
1. ha figyeltél volna a barátok köztöt a TF2-vel hoztam kapcsolatba
2. nem írtam h überfasza, és fõleg nem hasonlítottam T 1-2-höz vagy a Titanichoz
3. ha azért vok furcsa, mert nem verem a farkam egy olyan filmre, ami majd csak decemberben jön ki és pár képen kivül még semmit nem lehet tudni róla, akk sry furcsa vok

persze kinek mi
De a lényeg veled kapcsolatban-Aliens, Mélység titka nem jön be
Pearl Harbor, Sziget, BB2 überfasza
Csodálom, hogy a TF2 nem jött be.
Mondjuk nem értem, akkor miért Barátok köztösztél az Avatarral kapcsolatban, hogy az lesz a baj vele, hogy nem lesz sztorija stb.? Furcsa gyerek vagy az biztos.
Tyler1

Tyler1
hát jó kinek mi 😊 Camerontól pl. nekem sem a Mélység titka, sem a Két tûz között nem jön be!sõt még nagyon az Aliens se, ettõl függetlenül tény h tud vmit az öreg, de azért nem kell isteníteni 😄

ForzaInter
Szikla egyedül ami jó..

Yo, Bitch!

sztem meg hulladékok, még az Armagedon nem rossz, de az se filmmûvészeti mérföldkõ, BB és fõleg a Szikla tényleg nem rossz
Tyler1
persze h nem ismerem, nem vagyok jártas Hollywoodban...

Tyler1
Baytõl amiket felsoroltál azok bõven fasza filmek lettek, szóval én nem gondoltam volna h ilyen gyerekes sztorival szúrja ki a szemünket mint most. McG-t meg sztem hagyjuk.
Úgyhogy Cameronnak ajánlom h ne kövesse a Bay-útat! 😊

ForzaInter
Nagyon nem ismered Cameront, az õ filmjeinek van normális sztorija, látvány mellé értelmes sztori is párosul, pont ezért várja mindenki az annyira az Avatart, mert az nem egy TF2 szintû film lesz, abban biztos lehetsz. Cameron egy zseni, az egyik legjobb rendezõ, Mcg meg bay féle emberek hozzáképest amatõrök..

Yo, Bitch!

Ki van zárva.

hát ja kicsit össze kell vetni a dolgokat
T4-McG-Charlie anygalai 1-2
TF2-Michael Bay-Armageddon, Pearl Harbor, Sziget, Bad boys 2, TF

Cameron-Terminátor 1-2, Aliens, Két tûz között, Titanic, Mélység titka

Cameron arról híres, hogy csak effekt hegyek nulla sztorival, hangulattal, karakterekkel stb. Ami mûfajban alkotott, ott top filmet csinált. Szóval én megelõlegezem neki, hogy sztori szinten ok lesz, már alapsztori egyedi és sok különlegességet sejtet.

Persze akármi lehet, de kicsi az odsz rá hogy újabb alapfilm lesz és kurva nagy, hogy nem.
Blasta
LOL 😄