Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem volt nagy durranás, szvsz 1 és 2 jobb sokkal...lehet pár évvel ezelõtt jobban élveztem volna, nemtom.
Egy mondatban összefoglalva: Kib@szott nagy!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom ki h áll ezzel a filmmel, én a 2. után nem vártam túl sokat, de ez pozitív csalódás volt! Az elején még féltem is h nagyon érzelgõs hülye sztori lesz, de szerencsére abszolút hozta az igazi Jégkorszakos hülyeséget! Szétröhögtem magam 😄😄😄
9/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
összességében 10/8, Pinhead bácsi darabolja az embereket, nagy tag😄
minden rész tetszett, csak az zavart h a 6,7 és 8.rlszben Pinheadet alig láthattuk, szinte csak a rész végén mutatták...
Freddy, Jason és Bõrpofa után már Pinhead is kivégezve és már csak Mike Myers van hátra a nagy horrorklasszikuok közül^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bizonyára az elsõ rész nagy sikerének köszönhetõ, hogy folytatják a Másnaposokat, és nagyon úgy tûnik, hogy a võlegényt csak sikerült annyira elhagyni, hogy a másodikban már benne sincs...
Lehet, hogy a második rész mutatja majd be sokkal részletesebben a "kimaradt eseményeket"?
Én azért bízom benne, hogy van valami valóságalapja...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
több nincs, esküszöm
Aki tudja, hogy melyik mi lenne, lécci írja le a számát, meg a film címét, egymás alá, elõre is köszönöm, üdv!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
- benne vannak
a DVD-ken egyébként rajta van mindkét változat. Seamless Branching technológiával pakolták bele az új jeleneteket a moziverzióba, tehát nincs kétszer ráerõszakolva egy lemezre a film, hanem a moziverzió nézésekor kihagyja az extra jeleneteket. szóval elég jól megcsinálták
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
akár a trilógia bemutatása elõttirõl van szó, vagy akár részrõl részre
van egy rendezõi változat is: ezt teljesen újravágta Scott! beletett pár új jelenetet is (az egyik elengedhetetlen a második(!) rész miatt, csodálkoztam is, hogy már az elsõ rész szkriptjében, tehát az alapkoncepcióban is benne volt ez a dolog, még inkább, hogy le is forgatták 😄), de ami fontosabb, hogy rengetegbõl lecsippentett 10-15-20 másodpercet. ez nagyon jót tett a filmnek, sokkal feszesebb lett. érdemes megnézni annak, aki még ezt a verziót nem látta
a többi résznek csak egy bõvített változata létezik. Aliens: Special Edition (Cameron minden DC verziót így hív 😊, Alien 3 - The Assembly Cut. a 4 is SE alcímet kapott
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mondjuk én nem úgy várom a filmet, hogy elhozza a megváltást, megvilágosít, stb. lehet, hogy az írásaim alapján ez jön le, de már régen megtanultam, hogyan kell kezelni egy ilyen filmet
ugyanígy volt a Dark Knight esetében is. közvetlenül a film elõtt, a moziban azt mondtam a haveroknak (páran tényleg úgy várták, mint a messiást), hogy ne várjanak csodát, mert ez is csak egy film! ennek meg is lett az eredménye, fõleg mert 100%-ig értették, mit is akarok mondani 😊
Halott madarak (Dead Birds, 2004):
A sztori gyengus, több sebbõl vérzik és befejeztelennek, hiábavalónak tûnik.Ami még nem tetszett a néger csaj "gyomros" jelenete, én mindenféle horrort eltûrök, de ez amikor az áldozatok gyomrából jön ki valami az mégis mindig, legalábbis nálam nagy undort kelt, bár valamennyire megszoktam, de iszonyodom tõle még mindig, ez egy minusz pont.
Jó ötlet volt a western környezetben egy horror "sztorit" elhelyezni.
Végülis semmi különleges, több hibája van, de hangulata megmentette, ezért kap 8/10-et.
A Fideszes Zsidó, a nemzeti érzés nélküli anya és a mediáció (2008):
Ez viszont már a valóság, a magyarországi áldatlan politikai helyzet úgymond "áldozatairól" szól, az ellenségeskedés miatt tönkrement barátságokról, családokról.Pár ilyen esetet mutat be, majd a film készítõi leültetik egymás mellé a feleket egy meditációra, az okok feltárására. 7/10
Qwerty4
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Semmivel sem rosszabb szerintem mint a 3. Ráadásul már van egész jó vizuál is..
egyedi látásmód, kiváló operatõri munka, okos forgatókönyv, jó karakterszínészek. a fehér koponya-alienes befejezést leszámítva kiváló rész.
Viszont a 4.-et, ha lehet nem ajanlom senkinek. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
a másik, hogy akkor sokkal könnyebb volt újat mutatni. ma már szinte lehetetlen. namost, akik láttam bármit az Avatarból, azok mind azt mondják, hogy ez bizony valami új, valami jobb, amit még soha, semmikor, senki nem csinált, ill. látott
Biztos osszetevesztette az Alien 3-al. 😄
Az egyik legjobb resz volt a bolygo neve halal. Igaz mas stilusu volt mint az elso resz, az inkabb az ijesztegetesre ment ra meg a kozonseg kivancsisagara apellalt a sejtelmesseggel, meg azzal, hogy minnel kevesebbet lattatott a lenybol amivel harcoltak es a psziches vonalat erosen vegigvezette.
A masodik resz a Cameron altal rendezett pedig inkabb az akcio fele terelte a nezot, itt mar kevesbe volt lenyeges a pszihes rahatas, bar azert meg-meg jelent benne,de inkabb a mozgalmassagaval akarta megfogni a nezoket.
Abban az idoben amikor keszitettek oket, mindketto film zsenialisnak volt mondhato a maguk nemeben, pedig a konnyu szorakoztatasi kategoriaba sorolhatok, nem a mely ertelmuek koze.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
frissiteni felfele kel.. huteni meg lefele. 😊 legalabbis szvsz
MICSODA?
http://www.scifimoviepage.com/upcoming/upcoming.html
Mondjuk inkabb kevert lista nem feltetlenul minden sci-fi vagy fantasy tartalmu. Peldaul a 2012 is kozottuk van.
Amugy valoban nem vagyunk igazan elkenyeztetve sci-fibol, szar horrorral bezzeg annal inkabb.
Pedig a mai modern CG-vel mar nincs nagyon akadaly a tudomanyos-fantasztikus filmek elott. Ha egy evben egy elfogadhato sci-fi jon ki mar akkor orulhetnenk, de jo ha 3 evben jon ki egy valamire valo, vagy meg annyi idonkent se.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kevin Smith legjobb filmje pedig a Chasing Amy, az már nem kimondottan az a vígjáték mint a többi, sokkal kiforottab és komolyabba alkotás.
Yo, Bitch!
Szánalmas. Ez a helyes szó rá. Jah és jobbára ártalmatlan.
Én Dogmát rongyosra néztem, a Jay és Silent Bob visszavág örök klasszikus számomra (term. gyári DVD-n pihennek odahaza), Chasing Amy szódával elmegy, Clerks, Mallrats so-so, de ez már a legalja, de tényleg! Bazki, majdnem belealudtam, pedig volt egy-két zseniális húzás benne (ez a minimum tõlük).
Senkinek sem ajánlom, mert nem szól semmirõl/senkirõl és azonfelül, hogy unalmas/lassú, még csak nem is igazán polgárpukkasztó.
3.7/10 ha a többi filmjükhöz hasonlítom.
Faxé kellett ezt?! Az se érdekel, ha a füvészek iderepülnek és lezúzzák az interneten szartdobáló kis köcsög pofámat! 😞
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Pl. csajomnak sem az a kedvenc filmje, ha érted mirõl beszélek 😄DD
Hmmmm, fasza sci-fi-s évünk lesz, Terminator 4, TF2...
😊)))