Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Halott madarak (Dead Birds, 2004):
A sztori gyengus, több sebbõl vérzik és befejeztelennek, hiábavalónak tûnik.Ami még nem tetszett a néger csaj "gyomros" jelenete, én mindenféle horrort eltûrök, de ez amikor az áldozatok gyomrából jön ki valami az mégis mindig, legalábbis nálam nagy undort kelt, bár valamennyire megszoktam, de iszonyodom tõle még mindig, ez egy minusz pont.
Jó ötlet volt a western környezetben egy horror "sztorit" elhelyezni.
Végülis semmi különleges, több hibája van, de hangulata megmentette, ezért kap 8/10-et.
A Fideszes Zsidó, a nemzeti érzés nélküli anya és a mediáció (2008):
Ez viszont már a valóság, a magyarországi áldatlan politikai helyzet úgymond "áldozatairól" szól, az ellenségeskedés miatt tönkrement barátságokról, családokról.Pár ilyen esetet mutat be, majd a film készítõi leültetik egymás mellé a feleket egy meditációra, az okok feltárására. 7/10
Qwerty4
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Semmivel sem rosszabb szerintem mint a 3. Ráadásul már van egész jó vizuál is..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
egyedi látásmód, kiváló operatõri munka, okos forgatókönyv, jó karakterszínészek. a fehér koponya-alienes befejezést leszámítva kiváló rész.
Viszont a 4.-et, ha lehet nem ajanlom senkinek. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
a másik, hogy akkor sokkal könnyebb volt újat mutatni. ma már szinte lehetetlen. namost, akik láttam bármit az Avatarból, azok mind azt mondják, hogy ez bizony valami új, valami jobb, amit még soha, semmikor, senki nem csinált, ill. látott
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Biztos osszetevesztette az Alien 3-al. 😄
Az egyik legjobb resz volt a bolygo neve halal. Igaz mas stilusu volt mint az elso resz, az inkabb az ijesztegetesre ment ra meg a kozonseg kivancsisagara apellalt a sejtelmesseggel, meg azzal, hogy minnel kevesebbet lattatott a lenybol amivel harcoltak es a psziches vonalat erosen vegigvezette.
A masodik resz a Cameron altal rendezett pedig inkabb az akcio fele terelte a nezot, itt mar kevesbe volt lenyeges a pszihes rahatas, bar azert meg-meg jelent benne,de inkabb a mozgalmassagaval akarta megfogni a nezoket.
Abban az idoben amikor keszitettek oket, mindketto film zsenialisnak volt mondhato a maguk nemeben, pedig a konnyu szorakoztatasi kategoriaba sorolhatok, nem a mely ertelmuek koze.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
frissiteni felfele kel.. huteni meg lefele. 😊 legalabbis szvsz
MICSODA?
http://www.scifimoviepage.com/upcoming/upcoming.html
Mondjuk inkabb kevert lista nem feltetlenul minden sci-fi vagy fantasy tartalmu. Peldaul a 2012 is kozottuk van.
Amugy valoban nem vagyunk igazan elkenyeztetve sci-fibol, szar horrorral bezzeg annal inkabb.
Pedig a mai modern CG-vel mar nincs nagyon akadaly a tudomanyos-fantasztikus filmek elott. Ha egy evben egy elfogadhato sci-fi jon ki mar akkor orulhetnenk, de jo ha 3 evben jon ki egy valamire valo, vagy meg annyi idonkent se.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kevin Smith legjobb filmje pedig a Chasing Amy, az már nem kimondottan az a vígjáték mint a többi, sokkal kiforottab és komolyabba alkotás.
Yo, Bitch!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szánalmas. Ez a helyes szó rá. Jah és jobbára ártalmatlan.
Én Dogmát rongyosra néztem, a Jay és Silent Bob visszavág örök klasszikus számomra (term. gyári DVD-n pihennek odahaza), Chasing Amy szódával elmegy, Clerks, Mallrats so-so, de ez már a legalja, de tényleg! Bazki, majdnem belealudtam, pedig volt egy-két zseniális húzás benne (ez a minimum tõlük).
Senkinek sem ajánlom, mert nem szól semmirõl/senkirõl és azonfelül, hogy unalmas/lassú, még csak nem is igazán polgárpukkasztó.
3.7/10 ha a többi filmjükhöz hasonlítom.
Faxé kellett ezt?! Az se érdekel, ha a füvészek iderepülnek és lezúzzák az interneten szartdobáló kis köcsög pofámat! 😞
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Pl. csajomnak sem az a kedvenc filmje, ha érted mirõl beszélek 😄DD
Hmmmm, fasza sci-fi-s évünk lesz, Terminator 4, TF2...
😊)))
Azért nem lessz rossz 2009 és 2010 sem, lesz végre jó pár ígéretes sci-fi, és reméljük, hogy nem mindegyik lesz csalódás. District 9, Surrogate, Avatar, Gamer, stb.
61,496 30.7% 10
50,483 25.2% 9
46,028 23.0% 8
22,705 11.3% 7
Ez azért mond valamit?!
2; jó nem überfasza, csak bõven fasza
3; nem azzal van problémám, hogy nem pörögsz Cameronra+akármire. Csak az elsõ pontban említett idézeted miatt, hogy CSAK effekt 0 sztori fújj! De Armageddon, Sziget, Pearl Harbor stb. bõven fasza. Én ellentmondásosnak éreztem.
Csak említetted a Aliens, Mélység titkát, hogy nem jön be, az ok. De attól még sci-fi alapfilmek, ahogy pl: nekem a Titanic megnézhetetlen újra (a mûfaj végett), de el kell ismernem hogy romantikus-kalandfilmben alap és megkerülhetetlen
Ezért lehet isteníteni Cameront, nem azért hogy kinek mi jön be.
2. nem írtam h überfasza, és fõleg nem hasonlítottam T 1-2-höz vagy a Titanichoz
3. ha azért vok furcsa, mert nem verem a farkam egy olyan filmre, ami majd csak decemberben jön ki és pár képen kivül még semmit nem lehet tudni róla, akk sry furcsa vok
De a lényeg veled kapcsolatban-Aliens, Mélység titka nem jön be
Pearl Harbor, Sziget, BB2 überfasza
Csodálom, hogy a TF2 nem jött be.
Mondjuk nem értem, akkor miért Barátok köztösztél az Avatarral kapcsolatban, hogy az lesz a baj vele, hogy nem lesz sztorija stb.? Furcsa gyerek vagy az biztos.
Úgyhogy Cameronnak ajánlom h ne kövesse a Bay-útat! 😊
Yo, Bitch!
T4-McG-Charlie anygalai 1-2
TF2-Michael Bay-Armageddon, Pearl Harbor, Sziget, Bad boys 2, TF
Cameron-Terminátor 1-2, Aliens, Két tûz között, Titanic, Mélység titka
Cameron arról híres, hogy csak effekt hegyek nulla sztorival, hangulattal, karakterekkel stb. Ami mûfajban alkotott, ott top filmet csinált. Szóval én megelõlegezem neki, hogy sztori szinten ok lesz, már alapsztori egyedi és sok különlegességet sejtet.
Persze akármi lehet, de kicsi az odsz rá hogy újabb alapfilm lesz és kurva nagy, hogy nem.