Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inter, csak szerinted. Én jól szórakoztam rajta a többi meg marhára nem izgat.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Knowing nekem a skálámon 10es élmény volt, Angyalok és Démonok detto, mások véleménye meg nemérdekel😊) én maximálisan élveztem õket, a finghámozást meghagyom másoknak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha valaki ezt nem tudja megérteni és csak fújja ,hogy idióta vagyok, mert egy szerinte jó filmet, mire fel tartok én dögunalomnak azt csak sajnálni tudom.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azt meg egy szóval sem írtam, hogy az évezred mozija.
Yo, Bitch!
de ezek szerint ha nem pörgõs vmi, tudjuk hogy Neked számításba sem jöhet 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mert pl. a Háború és Békébõl is lehetne feka akciófilmet csinálni BadBoys mintára, csak az már nem a H&B lenne...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nekem kedvenc ennyi.
Eros kozepes azt csokolom, meg szerrencse hogy a rendezo az utolso par percre osszekapta magat, mert kulonben meg a kozepesnel kicsit jobb kategoriat se utotte volna meg.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Yo, Bitch!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Persze ez ízlés nincs ezzel semmi gond....
Azért azt a dögunalmat se értem olyan könnyen írod ezt, de komolyan.....azért, ha megnézzük a filmet szinte mindig történik valami kisebb momentum ami tovább viszi a történetet....ez nem Popcorn Mozi......
Faun Labirintusát spec nekem annyira nem jött be nem kötött le igazán.
gondoltam, hogy így DVD környékén újra feljön a film, anno nem írtam le róla a véleményem:
a leírt dolgon kívül a legfõbb negatívum: hozzányúltak Manhattan karakteréhez, méghozzá elég szarul. nekem nem számít, hogy a történetet korszerûsítik, könnyebben emésztetõvé, szájbarágóssá teszik. egy volt a lényeg: ne nyúljanak a karakterekhez. vagy legalább ne nagyon. erre melyiket változtatják meg? Manhattant! annyira összetett, annyira tökéletesen felépített, a képregényben érezni, hogy még azt is 100x átgondolták, milyen kötõszavakat használjon, erre:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a rendezõi változatot majd megnézem HD-ben, mert azt mondják, hogy sokkal jobb, nincs meg az az érzete az embernek, hogy az egymás után érkezõ fasza jelenetek csak azért kerültek a filmbe, hogy kipipálhassák azokat egy "mit tegyünk bele?" listán. a többi meg csak "kötõszövet". persze ezeket a kötelezõ jeleneteket jó volt látni, tipikusan olyanok, hogy az ember újranézi õket unalmas perceiben. csak sajnos ez a legjobb, ami elmondható a filmrõl, ha az ember már olvasta a képregényt. nem, nem lehet elvonatkoztatni!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Dr.Strangelove képregénybe oltva, le se tagadhatná...
Nagyon kell a képregény univerzum ismerete különben kisebb-nagyobb hiányérzet marad az emberben a film megnézése után.
(Rorschach karaktere és monológja-i több film-noir-t ad arra a néhány percre mint pl. a Max-Payne film egésze.)
Kissé elfogult vagyok Zack Snyderrel szemben, mivel messze a legtehetségesebb fiatal rendezõnek tartom. Ahogy korábbi filmjeinél, itt is olyan alapos munkát végzett, akkora tisztelettel nyúlt az alapanyaghoz, ami nagyon nagyon ritka egy rendezõnél - mindegyik szereti a saját szájíze szerint átírni / átalakítani a dolgokat.
A Watchmen-t a Times minden idõk száz legjobb regénye közé választotta, egyedüliként a képregények közül, ezért is volt óriási feladat a megfilmesítése. És summa summarum, a stáb szinte kifogástalan munkát végzett, okos a forgatókönyv-adaptáció, ügyesen játszanak a színészek (Rorschach nr1.), mindezt pedig kiváló és hangulatos zene festi alá.
Képregényfilm jelzõ helyett egyébként sztem jobban ráillene a morális kérdéseket feszegetõ politikai thriller, amiben szerepel néhány különös gúnyába öltözött ember is - a film ugyanis rettenetesen messze van az eddig megszokott Pókember - X-men vonaltól.
Az alternatív univerzumban, hidegháborús 80'-as évesekben játszódó filmet úgy vélem, hogy csak szeretni vagy utálni lehet, középút nélkül. De szerencsére eddig azok vannak többen, akiknek bejött.
10/8
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
3D nem volt túl nagy élmény, 1-2 jelentnél szépen látszott, többinél már figyelni kellett. Film pedig kb olyan lehet, mint elsõ kettõ. (Motkányon vigyorgok/nevetek, többin elalszok - ma ez a kifejezés szó szerint is értendõ volt<#szomoru1>#szomoru1>)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
nem volt nagy durranás, szvsz 1 és 2 jobb sokkal...lehet pár évvel ezelõtt jobban élveztem volna, nemtom.
Egy mondatban összefoglalva: Kib@szott nagy!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom ki h áll ezzel a filmmel, én a 2. után nem vártam túl sokat, de ez pozitív csalódás volt! Az elején még féltem is h nagyon érzelgõs hülye sztori lesz, de szerencsére abszolút hozta az igazi Jégkorszakos hülyeséget! Szétröhögtem magam 😄😄😄
9/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
összességében 10/8, Pinhead bácsi darabolja az embereket, nagy tag😄
minden rész tetszett, csak az zavart h a 6,7 és 8.rlszben Pinheadet alig láthattuk, szinte csak a rész végén mutatták...
Freddy, Jason és Bõrpofa után már Pinhead is kivégezve és már csak Mike Myers van hátra a nagy horrorklasszikuok közül^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bizonyára az elsõ rész nagy sikerének köszönhetõ, hogy folytatják a Másnaposokat, és nagyon úgy tûnik, hogy a võlegényt csak sikerült annyira elhagyni, hogy a másodikban már benne sincs...
Lehet, hogy a második rész mutatja majd be sokkal részletesebben a "kimaradt eseményeket"?
Én azért bízom benne, hogy van valami valóságalapja...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
több nincs, esküszöm
Aki tudja, hogy melyik mi lenne, lécci írja le a számát, meg a film címét, egymás alá, elõre is köszönöm, üdv!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
- benne vannak
a DVD-ken egyébként rajta van mindkét változat. Seamless Branching technológiával pakolták bele az új jeleneteket a moziverzióba, tehát nincs kétszer ráerõszakolva egy lemezre a film, hanem a moziverzió nézésekor kihagyja az extra jeleneteket. szóval elég jól megcsinálták
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
akár a trilógia bemutatása elõttirõl van szó, vagy akár részrõl részre
van egy rendezõi változat is: ezt teljesen újravágta Scott! beletett pár új jelenetet is (az egyik elengedhetetlen a második(!) rész miatt, csodálkoztam is, hogy már az elsõ rész szkriptjében, tehát az alapkoncepcióban is benne volt ez a dolog, még inkább, hogy le is forgatták 😄), de ami fontosabb, hogy rengetegbõl lecsippentett 10-15-20 másodpercet. ez nagyon jót tett a filmnek, sokkal feszesebb lett. érdemes megnézni annak, aki még ezt a verziót nem látta
a többi résznek csak egy bõvített változata létezik. Aliens: Special Edition (Cameron minden DC verziót így hív 😊, Alien 3 - The Assembly Cut. a 4 is SE alcímet kapott
mondjuk én nem úgy várom a filmet, hogy elhozza a megváltást, megvilágosít, stb. lehet, hogy az írásaim alapján ez jön le, de már régen megtanultam, hogyan kell kezelni egy ilyen filmet
ugyanígy volt a Dark Knight esetében is. közvetlenül a film elõtt, a moziban azt mondtam a haveroknak (páran tényleg úgy várták, mint a messiást), hogy ne várjanak csodát, mert ez is csak egy film! ennek meg is lett az eredménye, fõleg mert 100%-ig értették, mit is akarok mondani 😊