Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ezért is osztja meg a filmet a sok nézõ....mert ez egy rétegfilm.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ha van szabad két és fél órád, akkor szerintem nézd meg. Ha nem tetszik akkor el lehet alatta ropogtatni egy kis popcorn-t vagy ropit.
Mellesleg elég látványos lett.
Az operációs rendszeren is túl...
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
3 kategória létezik aminek képviselõinek megtekintésétõl elzárkózom, ha moziba megyek - (3d) animációs film (figyelem, nem azonos a rajzfilmmel), tinivígjáték, képregény-adaptáció.
Na most, ha minden képregény-adaptáció ilyen színvonalas lenne, mint a Watchmen, akkor könnyen lehet, hogy függõ lennék és csak ilyen jellegû filmeket néznék meg moziban.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
nem tudom h kell spoilert használni szal az elemzés kimarad 😛
Nagyon jó kis film.Bár az elején azt írja igaz történet, de úgy kb. 85%-ban biztos hamis.
Mondjuk ez nem is érdekel, az a lényeg, hogy igazi horror/dráma/thriller.Minden percét élveztem, a feszültség mindig megvolt, egész végig a film hatása alatt tudtam lenni.A zene is fantasztikus lett.
10/10
Qwerty4
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kedvencem 😊
Kész röhej !
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Hát ez a rész 3D nélkül is nagyon-nagyon jó lett volna. A 3D csak dobott rajta meg egy nagyot.
Kedvenc részem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudjuk mindketten, hogy ki(k) az(ok), aki(k)kel gond van 😊😊😊😊
Nagyon izgalmas film! Lecsúszott, vagy elidõsödött hõsök! Olyan 40-45. perc között aludtam el rajta. De a notin továbbment, ennyi elpazarolt áram😞
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
+ a Könnyezõ harcos is elmegy
Chuck Norris meg az Isten!
IMDB 4.5,4.7,3.5 😄
Akkor nem emlekeztem rosszul szerintem.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
PSN ID.: Beegabor
amúgy Dacascostól a Csak az erõs gyõzhet is kurva nagy 😊 ilyen capoeira oktatót játszik benne! én azt is imádom 😄 éveken át kerestem de sehol nem volt fenn, aztán õsszel megtaláltam azóta fent van gépemen - nem merem letörölni<#crazya>#crazya>
Száguldás életre halálra