Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stargatelost
bocsi, elqrtam a taget <#rolleyes>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
My Bloodie Valentine 3D

pfhej de szar volt.... semmi eredeti, nyögvenyelõs ötmilliószor látott unalmas történet. Itthon néztem, de a 3d sem dobott rajta sokat.

2/10

The Morgue

Ez meg totális majmolás volt, ráadásul marha bénán lett kivitelezve. Még a butábbnál is butább szereplõk. A Dead End és Reeker filmek katyvasza.

1/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Nem arról volt szó, hogy az utolsó tulaj földigromboltatta?

ForzaInter
Vmi igaz biztos lehet belõle, csak jól kiszínezték ahogy írtad, azért nem költöznék abba a házba, pláne egy olyan gyilkosság után, de azért megnézném a házat, vajon laknak benne?😄

Yo, Bitch!

Qwerty4
Éppen ez került a kezem ügyébe...persze lehetett volna jobb is, de tök átlagos volt, sokszor úgy éreztem mintha már láttam volna. 😊

Qwerty4

Qwerty4
Az biztos, hogy nagyon ki van színezve.Még az is lehet csak legendagyártás az egész és nincs igazán valóságalapja.
Én láttam korábban errõl az esetrõl dokumentum filmet is, a család akik a házba költöztek nyilatkoztak, azért ilyen dolgokat nem meséltek, hogy a férjet a szellem gyilkolásra ösztönözte volna.De a családi életük tönkrement.És mindneféle paranormális eseményekrõl meséltek, de természetesen nem ilyen jellegûrõl, mint amit a filmben láthattunk.Ez természetesen túlzás.
Amúgy meg a család is hazudhatott lóvéért és hírnévért. 😊

Qwerty4

Kmarha
ejj.. jó az avatarod.. megadtad mely filmet nézzem meg ma este! 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ForzaInter
Én is megnéztem, nem volt rossz, Reynolds jól játszotta az õrültet, volt a filmben pár parázós jelenet, kiváncsi vagyok mennyiben lehet igaz a történet.. 7/10 nálam.

Yo, Bitch!

Bulykin
egy fos sztem<#idiota> a Jennifer c. rész kivételével nem nagy szám😛 akkor már inkább Fear Itself^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

stargatelost
nem a legjobb választás a Masters of horror megízleléséhez 😊 persze jó rész. amúgy a többi részt is csekkold be a sorozatból, két évad van.

Qwerty4
Megerõltettem magam és 3 filmet néztem meg 24 óra leforgása alatt.Amúgy olyan is volt, hogy egy fél év "teljestménye" volt 3 film.

A Horror Mesterei: A hegyi út titkai (Masters of Horror: Incident on and Off a Mountain Road, 2005):
Hát egy túlélõ "horror" ez a film, egy csajszi hegyi úton ütközik egyet majd ott marad az úton, nem indul se az autója, a telefonja sem mûködik.Megtámadja egy szörnyszerû ember, elindul az üldözés.Végül a csaj megmenekül, addig amúgy minden átlagos és semmi újszerû.A végén viszont van egy érdekes csavar, hát ami eléggé feldobta a dolgot, de kicsit késõ volt.Mondjuk 7/10-et kap.A csavar nélkül 5 lenne.

Ördögûzés Emily Rose üdvéért (The Exorcism of Emily Rose, 2005):
Ez tetszett, hangulatos volt.Nagyon jók a tárgyalási jelenetek, a visszaemlékezési jelenetek is.Izgalmas volt. 9/10

A titok (The Secret, 2006):
Ez egy elég jó doku film a gondolat erejérõl.Bár egy kicsit hosszú volt. 7/10

Qwerty4

Sephi
Ertem, koszonom!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ProGabe
off:

jah, a lényeg a '&hd=1', a videó mérete meg könnyen állítható. ugyebár ez az embed kód a lényeg:

http://www.youtube.com/v/dNr5qdQN5q4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="853" height="505"

a végén lévõ szélességet és magasságot arra írod át, amire akarod (hogy ne lógjon ki, de arányos maradjon: 753 és 445). fontos, hogy az elején ne legyen macskaköröm, különben nem fogadja el sg-motor

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sephi
Koszonom.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

[Jakuza]
off:
Csak egyre ugyelj nem ilyen formaban kell megadni itt a linke a flash kapcsolok kozott : youtube.com/watch?v=ZOmLnGrq-bA&hd=1 hanem a v elotti es mogotti karaktert / karakterre kell cserelni, tehat a helyes link : youtube.com/watch/v/ZOmLnGrq-bA&hd=1 lenne.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sephi
Aruld el kerlek, hogy lehet direktbe HD-vel bekapcsolva linklelni videot?

/me bena

Istenem! A Kommandó! Ez volt A FILM! Rongyosra néztük VHS-en, és ha jól emlékszem, akkor még alábeszéléssel volt meg.
Amikor az elején vitte a vállán a hatalmas fát, amikor kifestette magát, az a 911-es Porsche, az a félvér csajszi...
A mai napig tisztán emlékszem, hogy a fõgonoszt hogy nyírta ki 😊
Újra meg kell néznem...
Sokak e film (no meg a Conan) hatására kezdtek el a testépítéssel foglalkozni, és millióknak lett példaképük Arnie!
ProGabe
el sem hiszem, de minden látszat arra utal (a rendezõ korábbi kisfilmjei mindenképpen), hogy végre kapunk egy okos, jó filmet a témában:

hogy ne legyek totál off:

Commando

HD-ben, angolul (most elõször), rendezõi változat (pontosabban vágatlan, kézlevágás, meg minden 😊

tökéletes! végig pörög, egy másodperccel sem hosszabb, vagy rövidebb, mint kéne. sokszor visszasírjuk még ezeket a tökös akciófilmeket. jó, a HD miatt még több, ma már simán blõdnek nevezhetõ dolog észrevehetõ, de aki ezeken fennakad, az kapja be 😄

pontszám helyett megteszi ez is:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Törölt felhasználó
kössz a segitséget!<#buck>
na akor folytatom 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na tehát...mivel a könyvet hamarabb olvastam mint a filmet ezért sajnos meglepetések nem értek, de! megdöbbentõ és lenyûgözõ dolgokat sem tettek bele a filmbe (pl: megnéztem volna a 15 machos gépet, de gondolom a NASA még engedte bemutatni<#smile>, mert az emberiség még erre nem áll készen cimszó alatt..na mind1😄
de ha csak a filmet nézzük akkor eléggé hangulatos lett, elvarázsolt engem arra 2 órácskára fõleg a zene miatt...bár ugye Hans Zimmer "szar" filmhez nem ir zenét 😄
a végén az apokaliptikus robbanás elég jól meglett csinálva, mert a könyvbõl ez annyira nem érzékelhetõ
na és põersze ottvan az eredeti történet nemkövetése... :/ bár gondolom a da vinci kód kiváltotta felbojdulást elkerülendõn irták át a történetet...
de azért kap 10/7-et
Ui: aki olvasta a könyvet ne nézze meg aki meg nem az meg nyugodtan megnézheti, de utána olvassa el a könyvet! 😄(nemiskicsit)
DoctorJohnson

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Pedig voltak annak a filmnek hatalmas elõnyei. Például, hogy nem tették iskolai anyaggá. Vagy hogy a hossza nem volt négy óra.

The Final Cut

Kellemesen csalódtam ebben a filmben, megtévesztett az imdb-s értékelés. Érdekes kis film volt, jó alapötlettel (bár tény, hogy ebbõl az alapötletbõl többet is ki lehetett volna hozni), jó megvalósítással. Maga a történet elég egyenes és megjósolható, de a téma gondolatokat ébreszt az emberben, amolyan 'mi lenne ha' jelleggel. Nem túl pörgõs alkotás, de a lassú folyás szerintem itt rendben is volt.
Összességében 7/10
Qwerty4
hát nekem egyszer is sok volt 😊

Qwerty4

Sir Quno Jedi
Nana, 1x jó volt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Qwerty4
Mindegy is, én azt pontoztam, hogy az adott pillanatban mennyire kötött le.Nem tartom túlzásnak a 10 pontot, mert talán ebben az évben ez volt a legjobb filmélményem.

Underworld - A vérfarkasok lázadása (Underworld: Rise of the Lycans, 2009):

Ez a film viszont most rettenetesen kevés volt számomra.Unalmas töténet, gagyi fantasy világ, temérdek pocsék jelenettel... 2/10

Qwerty4

Blasta
Gondolom kategóriájában pontozta 10/10-re.
Nagy ritkán én is szokok úgy értékelni, de azért nagy általánosságban inkább globál értékelem a filmeket.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jó-jó, elhiszem, hogy tetszett, én sem mondom rá, hogy szar volt (azon kevés horrorok közé tartozik, amit láttam), de a 10/10 nem túlzás egy kicsit? 😊 Mert akkor ezután mondjuk egy T2-t, vagy egy Wall-E-t nem tudom hogy lehet pontozni.

Ez ugyan nem film, hanem sorozat: túl vagyok a Battlestar Galacitca 1. évadán, azt kell mondanom nem erre számítottam, ez valami hihetetlen jó, egybõl fellépett a kedvenc sorozatok közé. És pont azért tetszik, mert nem a sok csata, meg látvány áll a középpontban, hanem ami mögötte van (persze mivel sorozatról van szó, így azt azért mindig sejteni, hogy valahogy kijönnek a necces szitukból, hiszen akkor nem lenne folyatatás, de más negatívumot nem nagyon tudok felróni neki).

Tikal
pg13-as lesz? ááá

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kmarha
az ezer éve ismert képek és egy idióta sótlan poénjai.. szerintem linkelni is kár. Videót kér a nép! 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ez a lényeg Kérem Szépen......aki a Pókember,X-men meg hasonlót vár ettõ la filmtõl az messze kerülje el nem is érdemes elkezdeni....

Ezért is osztja meg a filmet a sok nézõ....mert ez egy rétegfilm.
Tyler1
csak 2 óra 42 perc 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Shep
Legalább a 3 órás rendezõit nézed?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tyler1
én elszántam magam h ma megnézem, majd kiderül h érdemes volt-e 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Blacksheep333
Szerintem nyugodtan nézd meg. Én jobbat vártam, de így is tetszett és már meg is rendeltem a képregényt, ha a filmet. A filmet 7-re értékelném, (de inkább nem teszem) akkor a képregénytõl 10 plusszosat várok.
Ha van szabad két és fél órád, akkor szerintem nézd meg. Ha nem tetszik akkor el lehet alatta ropogtatni egy kis popcorn-t vagy ropit.
Mellesleg elég látványos lett.

Az operációs rendszeren is túl...

N3TuddKi
én megnéztem, rászántam, de nagyon untam a végére, de egyszer nézhetõ.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

ProGabe
ne legyen semmilyen "fúú, szuperhõsõs, biztos piff-puff-os, a rossztól a világot megmentõs, agyatlan, sablonos képregénymúvi, de jó lesz, hogy kikapcsolhatom az agyam alatta" prekoncepciód, és akkor akár tetszhet is

Tikal
nézd meg, nem volt az olyan szar hogy megbánd...

szucsy89
ilyen nincs....valaki azt mondja a watchmenre h nagyon jó vki meg h nagyon szar....most nem tudom eldönteni h basszak e el az életemból x órát vagy se😄 mert ha én elkedzek nézni egy filmet akkor azt általában végignézem, de ha már nézek akkor olyat amirõl általában jók a vélemények...szal inkább kihagyom
Bulykin
makrókba nézd meg😊

Atisz
Pedig piszok jó volt a Watchmen, eddig nálam az év filmje.

3 kategória létezik aminek képviselõinek megtekintésétõl elzárkózom, ha moziba megyek - (3d) animációs film (figyelem, nem azonos a rajzfilmmel), tinivígjáték, képregény-adaptáció.

Na most, ha minden képregény-adaptáció ilyen színvonalas lenne, mint a Watchmen, akkor könnyen lehet, hogy függõ lennék és csak ilyen jellegû filmeket néznék meg moziban.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Törölt felhasználó
Angyalok és Démonok... :/
nem tudom h kell spoilert használni szal az elemzés kimarad 😛
green6k
Watchmen: inkább nem pontoznám.
Nekem ez egy nagy szülés volt...

Qwerty4
A rettegés háza (The Amityville Horror, 2005):

Nagyon jó kis film.Bár az elején azt írja igaz történet, de úgy kb. 85%-ban biztos hamis.
Mondjuk ez nem is érdekel, az a lényeg, hogy igazi horror/dráma/thriller.Minden percét élveztem, a feszültség mindig megvolt, egész végig a film hatása alatt tudtam lenni.A zene is fantasztikus lett.

10/10

Qwerty4

SötétBarom
Hátborzongató. -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tikal
egyébként nem top 50 legfélelmetesebb karakter, jelenet, hanem top 50 gazember, és végülis HAL egy gazember, cselszövõ... 😊

Tikal
1968...

Blasta
Igen, én is majd' össze szarom magam a jeleneten 😄DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
33. Hal 9000 (Douglas Rain)

Kedvencem 😊