Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
pfhej de szar volt.... semmi eredeti, nyögvenyelõs ötmilliószor látott unalmas történet. Itthon néztem, de a 3d sem dobott rajta sokat.
2/10
The Morgue
Ez meg totális majmolás volt, ráadásul marha bénán lett kivitelezve. Még a butábbnál is butább szereplõk. A Dead End és Reeker filmek katyvasza.
1/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Yo, Bitch!
Qwerty4
Én láttam korábban errõl az esetrõl dokumentum filmet is, a család akik a házba költöztek nyilatkoztak, azért ilyen dolgokat nem meséltek, hogy a férjet a szellem gyilkolásra ösztönözte volna.De a családi életük tönkrement.És mindneféle paranormális eseményekrõl meséltek, de természetesen nem ilyen jellegûrõl, mint amit a filmben láthattunk.Ez természetesen túlzás.
Amúgy meg a család is hazudhatott lóvéért és hírnévért. 😊
Qwerty4
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Yo, Bitch!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A Horror Mesterei: A hegyi út titkai (Masters of Horror: Incident on and Off a Mountain Road, 2005):
Hát egy túlélõ "horror" ez a film, egy csajszi hegyi úton ütközik egyet majd ott marad az úton, nem indul se az autója, a telefonja sem mûködik.Megtámadja egy szörnyszerû ember, elindul az üldözés.Végül a csaj megmenekül, addig amúgy minden átlagos és semmi újszerû.A végén viszont van egy érdekes csavar, hát ami eléggé feldobta a dolgot, de kicsit késõ volt.Mondjuk 7/10-et kap.A csavar nélkül 5 lenne.
Ördögûzés Emily Rose üdvéért (The Exorcism of Emily Rose, 2005):
Ez tetszett, hangulatos volt.Nagyon jók a tárgyalási jelenetek, a visszaemlékezési jelenetek is.Izgalmas volt. 9/10
A titok (The Secret, 2006):
Ez egy elég jó doku film a gondolat erejérõl.Bár egy kicsit hosszú volt. 7/10
Qwerty4
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
jah, a lényeg a '&hd=1', a videó mérete meg könnyen állítható. ugyebár ez az embed kód a lényeg:
http://www.youtube.com/v/dNr5qdQN5q4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="853" height="505"
a végén lévõ szélességet és magasságot arra írod át, amire akarod (hogy ne lógjon ki, de arányos maradjon: 753 és 445). fontos, hogy az elején ne legyen macskaköröm, különben nem fogadja el sg-motor
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Csak egyre ugyelj nem ilyen formaban kell megadni itt a linke a flash kapcsolok kozott : youtube.com/watch?v=ZOmLnGrq-bA&hd=1 hanem a v elotti es mogotti karaktert / karakterre kell cserelni, tehat a helyes link : youtube.com/watch/v/ZOmLnGrq-bA&hd=1 lenne.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
/me bena
Amikor az elején vitte a vállán a hatalmas fát, amikor kifestette magát, az a 911-es Porsche, az a félvér csajszi...
A mai napig tisztán emlékszem, hogy a fõgonoszt hogy nyírta ki 😊
Újra meg kell néznem...
Sokak e film (no meg a Conan) hatására kezdtek el a testépítéssel foglalkozni, és millióknak lett példaképük Arnie!
hogy ne legyek totál off:
Commando
HD-ben, angolul (most elõször), rendezõi változat (pontosabban vágatlan, kézlevágás, meg minden 😊
tökéletes! végig pörög, egy másodperccel sem hosszabb, vagy rövidebb, mint kéne. sokszor visszasírjuk még ezeket a tökös akciófilmeket. jó, a HD miatt még több, ma már simán blõdnek nevezhetõ dolog észrevehetõ, de aki ezeken fennakad, az kapja be 😄
pontszám helyett megteszi ez is:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
na akor folytatom 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de ha csak a filmet nézzük akkor eléggé hangulatos lett, elvarázsolt engem arra 2 órácskára fõleg a zene miatt...bár ugye Hans Zimmer "szar" filmhez nem ir zenét 😄
a végén az apokaliptikus robbanás elég jól meglett csinálva, mert a könyvbõl ez annyira nem érzékelhetõ
na és põersze ottvan az eredeti történet nemkövetése... :/ bár gondolom a da vinci kód kiváltotta felbojdulást elkerülendõn irták át a történetet...
de azért kap 10/7-et
Ui: aki olvasta a könyvet ne nézze meg aki meg nem az meg nyugodtan megnézheti, de utána olvassa el a könyvet! 😄(nemiskicsit)
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
The Final Cut
Kellemesen csalódtam ebben a filmben, megtévesztett az imdb-s értékelés. Érdekes kis film volt, jó alapötlettel (bár tény, hogy ebbõl az alapötletbõl többet is ki lehetett volna hozni), jó megvalósítással. Maga a történet elég egyenes és megjósolható, de a téma gondolatokat ébreszt az emberben, amolyan 'mi lenne ha' jelleggel. Nem túl pörgõs alkotás, de a lassú folyás szerintem itt rendben is volt.
Összességében 7/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Underworld - A vérfarkasok lázadása (Underworld: Rise of the Lycans, 2009):
Ez a film viszont most rettenetesen kevés volt számomra.Unalmas töténet, gagyi fantasy világ, temérdek pocsék jelenettel... 2/10
Qwerty4
Nagy ritkán én is szokok úgy értékelni, de azért nagy általánosságban inkább globál értékelem a filmeket.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ez ugyan nem film, hanem sorozat: túl vagyok a Battlestar Galacitca 1. évadán, azt kell mondanom nem erre számítottam, ez valami hihetetlen jó, egybõl fellépett a kedvenc sorozatok közé. És pont azért tetszik, mert nem a sok csata, meg látvány áll a középpontban, hanem ami mögötte van (persze mivel sorozatról van szó, így azt azért mindig sejteni, hogy valahogy kijönnek a necces szitukból, hiszen akkor nem lenne folyatatás, de más negatívumot nem nagyon tudok felróni neki).
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ezért is osztja meg a filmet a sok nézõ....mert ez egy rétegfilm.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ha van szabad két és fél órád, akkor szerintem nézd meg. Ha nem tetszik akkor el lehet alatta ropogtatni egy kis popcorn-t vagy ropit.
Mellesleg elég látványos lett.
Az operációs rendszeren is túl...
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
3 kategória létezik aminek képviselõinek megtekintésétõl elzárkózom, ha moziba megyek - (3d) animációs film (figyelem, nem azonos a rajzfilmmel), tinivígjáték, képregény-adaptáció.
Na most, ha minden képregény-adaptáció ilyen színvonalas lenne, mint a Watchmen, akkor könnyen lehet, hogy függõ lennék és csak ilyen jellegû filmeket néznék meg moziban.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
nem tudom h kell spoilert használni szal az elemzés kimarad 😛
Nagyon jó kis film.Bár az elején azt írja igaz történet, de úgy kb. 85%-ban biztos hamis.
Mondjuk ez nem is érdekel, az a lényeg, hogy igazi horror/dráma/thriller.Minden percét élveztem, a feszültség mindig megvolt, egész végig a film hatása alatt tudtam lenni.A zene is fantasztikus lett.
10/10
Qwerty4
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ