Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de tanultam belõle,legközelebb megpróbálok kultúráltan odaszólni.
pedig az ilyeneket én is utálom!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
így tényleg szar lehetett
Te meg miért hagytad, hogy folyamatosan dumáljon. Már az elején rá kell szólni az ilyenekre. 😊
Mellesleg finoman meg is érteti a végén Ozyval, hogy a világ legokosabb embere nem jelent rá nagyobb veszélyt, mint a világ legokosabb termesze... 😄DD (az elég megalázó és kijózanító ugye)
A jó doktor csak csapódott ide-oda, valós célok nélkül, mások érzéketlen bábjaként, hiszen nem könnyû új célokat magad elé tûzni, ha 1x csak kvázimindenható leszel. Nem elég a testedet és az elmédet összerakni a semmibõl, de a lelkedet is újra ki kell találnod, nemkülönben az egódat...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
hangover-t
a film 7/10
de az a kis pöcs(olyan 25éves körül),aki az anyukájával nézte a filmet,nyilván másodszor,na õ 1/10.végig mondta,hogy mi fog történni.az összes poént lelõtte elõre.
"figyeld,figyeld,ott lesz a kakas.figyeld...figyu,na,és ott a kakas...hahaha.hihetetlen...nagyonjó."
nem tudom,h hülyének nézte a mamát,hogy nem fogja érteni a poénokat,vagy bizonyítani akarta,h már látta a filmet?durván felbaszott,utálom az ilyen seggfejeket.fingjuk nincs a mozietikettrõl.
"The trees move. Do you not see it?"
Mega Shark VS Giant Octopus
Csak egy pár kulcsszót írnék le, amibõl azt hiszem mindenki leveszi a lényeget.:
- Lorenzo Lamas
- egy cápa és egy 747-es (ami repül!!)
😊
Ha már ma este az egyik nagy kereskedelmi csatorna elkezdi adni...Remek sorozat, vicces, pörgõs, elég nagy kedvencem lett.
9/10
UI: NEM az rtlklub fizetett promóját olvashatjátok 😄
http://videodrome.freeblog.hu/
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
az összerakás meg: az intrinzikus mezõ atomjaira szedte Ostermant, újra össze kellett raknia magát atomról, atomra. gyerekkorában ugyanezt tette órákkal (mármint alkatrészekkel, nem atomokkal). ez is benne van a filmben
"az emberek 99,9% inkább pusztítana mint teremtene!"
inkább azt tenné, amit õ: leszarná az egész létezést. aztán ugye felismerte, hogy ez nem így van. nem akart pusztítani, mert még annyiba sem vette az emberiséget, hogy elpusztítsa õket. jó persze, elõször még segített, aztán ugye egyre kevesebb emberség maradt benne (és ruha rajta, csak hogy kivetüljön a dolog), mígnem rájött, hogy maga a létezés milyen csodás dolog, blablabla
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
#47296: megváltozna az biztos, de az emberek 99,9% inkább pusztítana mint teremtene!
Sokkal jobban bejött most mint anno a moziban, bár én azokat a plusz részeket különösebben észre sem vettem
Maga az egész film nagyon komoly, egy szóval: EPIC
(és újranézüs itthon még párszor)
akkor tökéletesen elérte a célját nálad is ez a dolog 😊 mondjuk, ha csak egy takarítót szed szét a mezõ, õ nem tudta volna összerakni magát. ehhez kellett a doki múltja
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vegyen szépen mindenki új 3D tévét, meg LCD/3D szemüveget, aki nézni akarja? Mert a mozit még megértem ...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mi nem tetszik benne? a filmhez képest természetesen a képregényben kicsit többet mondanak errõl, bár ott is csak a sci-fi vonalat erõsíti + az óra miatt sokkal-sokkal több benne a dráma. non-plusz ultra módon kötik össze Osterman életének fontos pillanatait
btw, év végén jön az ultimate-watchmen, amibe implementálva lesz a tales of the black freighter is. ez egy 25 perces animációs film, a képregényben lévõ képregénybõl
ilyen-e:
Más filmjüknél is volt ez a több címen futás.
Sõt, asszem ez a folytatása a "Isten megbocsát, én nem"-nek:
Négyen egy Ave Mariáért = A pirinyó, a behemót és a jófiú = Bosszú El Paso-ban
El tudom képzelni, hogy milyen hatása lehet, ha pl. én a 70 cm-es Pana tévémen nézném meg... Bár szerintem ezen a hatáson az sem javítana, ha pl. az a 600 eFt-os új (LED technológiás) Samsung TV-n nézném végig, BlueRay lejátszóval...
Párnapja elkezdtem nézni, de vmiért félbeszakadt, és most igy hajnalban gondoltam bepótolom. Nos hát a sok negatív vélemény ellenére nekem tetszett, bár az tény h elég furcsa szálon mozgott a film. Én nem vártam egy DC vagy Marvel féle szuperhõsös filmet, aki arra készült annak érthetõen nem tetszik. A történet kicsit kusza nekem még igy frissen, volt amit nem értettem, fõleg az elején, és késõ volt a fonal végét megkeresni.
A karakterek faszák lettek, a zúzások is odabasztak, CGI is kipiálva, viszont az elején a zenék számomra érthetetlenül nem kapcsolódtak a jelenet/ek-hez. Tényleg egy vegyes érzelmeket kiváltó film, talán a képregény ismeretlensége az ami megosztotta az embereket, de ezzel nincs is gond. Jah és ha vki nem látta még, akk szigorúan eredeti szinkronba!!!!!!(bár a meagyart nem hallottam,de az eredetinél úgy sem jobb)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elsõ Bud Spencer & Terence Hill film, még nem a klasszikus pofozgatós, hanem inkább komolyabb stílusú, "tipikus" western. Ami érdekes, hogy port.hu-n ezt írták:
"A mulatságos és izgalmas kalandok során hatalmas pofonok csattannak, amit csak a kacagtató poénok száma múl felül."
Ehhez képest pofozkodás kb 10 másodperc van, öldöklés, kínzás több, poénok elvétve😊 Szóval ez még nem klasszikus BSTH film. De én ennek ellenére élveztem.
Érdekesség 2.0: A film 3 féle címmel, és szinkronnal jelent meg országunkban, amik ráadásul úgy tûnik, hogy még a film alapvetõ hangvételére is kihatással vannak.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Kojiro ergo sum.
7.5/10
Annak ellenere, hogy Norveg film le a kalappal, mert nagyon jol megcsinaltak. Aki szereti a haborus/tortenelmi filmeket az ne hagyja ki.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
akarom...most!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ilyen volt a kb 2 nappal ezelõtti múmia átka is, ami egy összefüggésektõl mentes baromság volt😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Extra: Így készült...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Használ itt vki KMPlayert?
Eltûnt az a kis térben scrollozó filmlista ami egybõl megjelent a player indításakor.
Nyálazom át a kurva opsönzt de nem találok errõl semmit.
Vki pls árulja már el, hog tudom bekapcsolni azt a fícsört!
Thx elõre is!
A nyár legjobb vígjátéka,nálam veri a Boratot sokkal pörgõsebb,ütõsebb poénokkal teli,egyedül a "story" túl gyors levezetése hagyott egy kis hiányérzetet.A vége szerintem zseniális volt.
9/10
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Dúva! Vannak benne igenjóak kis apró részek, amik bazira nem mentek a moziba. Így már 03:06:28 hosszú és bizony nagyon hiányoztak a plusz részek (avagy nem mínusz). 😄
Ütõsebb mint valaha.