Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
8/10
Jó film volt, pörgõs akciójelenetekkel. Bár az operatõri megoldás kissé furcsa volt számomra, egy idõ után megszoktam.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Rühellem ezt a hozzállást, amikor valaki kijelenti, hogy egy film NEM TUD MÛKÖDNI, mert neki nem tetszett.
IMDB: 7.9, Rotten: 64%, Boxoffice: 180milla világszerte.
De SÁNDOR szerint a film nem mûködik, mert unatkozott alatta, ill. nem értette. <#wilting>#wilting>
Ez nem baj, csak akkor ne okoskoddj, hogy NEM MÛKÖDIK, maximum neked nem tetszett. Nem baj az ha nem látsz egy sztoriban mélységet, illetve kevésnek találod az akciót, csak ilyenkor inkább ne csinálj hülyét magadból szvsz...
"mert tele van olyan jelenetekkel mintha a Star Warsban Luke állandóan bevásárolna a helyi boltban és 20 perc maradna, hogy Jedivé váljon."
Ez van akkor, amikor egyszerûen KÉPTELEN VAGY befogadni olyan információkat, amiket nem 1 az 1-ben nyomnak bele a képedbe, hanem el kellene gondolkoznod rajta.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Különben most kezdtem olvasni 1-2 napja.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Watchmen nem lehetett filmre vinni normálisan, mert filmként nem tud mûködni
Pl: a film alapsztorijával szorosan nem összefüggõ dolgok unalmasak és a filmbe nem mûködhetnek, a comicban elmegy mert azt lehetett nyújtani, hisz van "felület", de itt a film szempontjából feleslegesek (Hollis Mason sorsa, hatalmas jelenet, csúcspont is lehetne de gyakorlatilag tökmindegy rész + érdektelen, mert az átlagnézõ csak azt látja, hogy mi történik egy 20adrangú szereplõvel és igaza van)
Watchmen adaptációként jó, hisz szinte 1 az 1-ben lemásolta a comicot, de ha sima filmként nézzük (és úgy kell) nem jó, mert tele van olyan jelenetekkel mintha a Star Warsban Luke állandóan bevásárolna a helyi boltban és 20 perc maradna, hogy Jedivé váljon.
Az egy ilyen sztori, nyálas, gyerekes, béna
nagyon ütõs volt, izgalmas, adrenalindús😄
Miután meg "frankenstein" elbeszélgetett Joe-val... azután nagyot röhögtem😄
Kellemes kis film volt
8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Mondj még egy hasonló szuperhõs filmet, amiben jelen van a politika, a hidegháborús félelmek, a kendõzetlen emberi kegyetlenség stb. Kétségtelenül komolyabb mondanivalóval bír, mint egy szivárvány színû Pókember mozi.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Alapvetõen az elvárásokkal van a baj. Jelmezes szuperhõsök láttán, a legtöbben valahogy kötelezõnek érzik a könnyed pörgést, folyamatos darálást és kacagó fõgonoszt. Viszont ez sokkal erõsebb és mélyebb film annál, minthogy megragadjon öntörvényû szuperhõsök látványos akciózgatásánál.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
tkképpen nem is értem mi volt az oka annak, hogy ezt a filmet leforgatták, de erre az analógiára még lehet 50részt csinálni.
Mert ugye még valahonnan jönnek álcák-bunyó-cselszövevény-végül gyõzelem...
a rajzolt képek is néhol már annyira túlpörögnek, hogy ki sem lehet venni, ki kit üt stb...
4/10 /ebbõl 1 pont a jó csajra/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Igazabol azt teszi unalmassa, hogy a film fele elteltevel is meg mindig a multidezessel vannak elfoglalva.
Egy vicc a film ebbol a szempontbol. Az erteke is kb ott van ahova behataroltad.
elsõ fél-háromnegyed óra mindenképp megér egy 9/10-et zenék és kép világ csillagos
aztán egyre jobban kezdtem unatkozni
6.5/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de tanultam belõle,legközelebb megpróbálok kultúráltan odaszólni.
pedig az ilyeneket én is utálom!
így tényleg szar lehetett
Te meg miért hagytad, hogy folyamatosan dumáljon. Már az elején rá kell szólni az ilyenekre. 😊
Mellesleg finoman meg is érteti a végén Ozyval, hogy a világ legokosabb embere nem jelent rá nagyobb veszélyt, mint a világ legokosabb termesze... 😄DD (az elég megalázó és kijózanító ugye)
A jó doktor csak csapódott ide-oda, valós célok nélkül, mások érzéketlen bábjaként, hiszen nem könnyû új célokat magad elé tûzni, ha 1x csak kvázimindenható leszel. Nem elég a testedet és az elmédet összerakni a semmibõl, de a lelkedet is újra ki kell találnod, nemkülönben az egódat...
hangover-t
a film 7/10
de az a kis pöcs(olyan 25éves körül),aki az anyukájával nézte a filmet,nyilván másodszor,na õ 1/10.végig mondta,hogy mi fog történni.az összes poént lelõtte elõre.
"figyeld,figyeld,ott lesz a kakas.figyeld...figyu,na,és ott a kakas...hahaha.hihetetlen...nagyonjó."
nem tudom,h hülyének nézte a mamát,hogy nem fogja érteni a poénokat,vagy bizonyítani akarta,h már látta a filmet?durván felbaszott,utálom az ilyen seggfejeket.fingjuk nincs a mozietikettrõl.
"The trees move. Do you not see it?"
Mega Shark VS Giant Octopus
Csak egy pár kulcsszót írnék le, amibõl azt hiszem mindenki leveszi a lényeget.:
- Lorenzo Lamas
- egy cápa és egy 747-es (ami repül!!)
😊
Ha már ma este az egyik nagy kereskedelmi csatorna elkezdi adni...Remek sorozat, vicces, pörgõs, elég nagy kedvencem lett.
9/10
UI: NEM az rtlklub fizetett promóját olvashatjátok 😄
http://videodrome.freeblog.hu/
az összerakás meg: az intrinzikus mezõ atomjaira szedte Ostermant, újra össze kellett raknia magát atomról, atomra. gyerekkorában ugyanezt tette órákkal (mármint alkatrészekkel, nem atomokkal). ez is benne van a filmben
"az emberek 99,9% inkább pusztítana mint teremtene!"
inkább azt tenné, amit õ: leszarná az egész létezést. aztán ugye felismerte, hogy ez nem így van. nem akart pusztítani, mert még annyiba sem vette az emberiséget, hogy elpusztítsa õket. jó persze, elõször még segített, aztán ugye egyre kevesebb emberség maradt benne (és ruha rajta, csak hogy kivetüljön a dolog), mígnem rájött, hogy maga a létezés milyen csodás dolog, blablabla
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
#47296: megváltozna az biztos, de az emberek 99,9% inkább pusztítana mint teremtene!
Sokkal jobban bejött most mint anno a moziban, bár én azokat a plusz részeket különösebben észre sem vettem
Maga az egész film nagyon komoly, egy szóval: EPIC
(és újranézüs itthon még párszor)
akkor tökéletesen elérte a célját nálad is ez a dolog 😊 mondjuk, ha csak egy takarítót szed szét a mezõ, õ nem tudta volna összerakni magát. ehhez kellett a doki múltja
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vegyen szépen mindenki új 3D tévét, meg LCD/3D szemüveget, aki nézni akarja? Mert a mozit még megértem ...
mi nem tetszik benne? a filmhez képest természetesen a képregényben kicsit többet mondanak errõl, bár ott is csak a sci-fi vonalat erõsíti + az óra miatt sokkal-sokkal több benne a dráma. non-plusz ultra módon kötik össze Osterman életének fontos pillanatait
btw, év végén jön az ultimate-watchmen, amibe implementálva lesz a tales of the black freighter is. ez egy 25 perces animációs film, a képregényben lévõ képregénybõl
ilyen-e: