Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Eternal sunshine of the spotless mind
-------------------------

Kibaszottul tökéletes film, tökéletes színészekel egytõl egyig, tökéletes fényképezés, zenék és TÖRTÉNET!!!!

Ez az ami 10/10

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

kult, alap, 10/10+, anno 2000-ben a moziban életem egyik legmeghatározóbb mozis élménye volt - és danny boyle fanságom kezdete 😊

nálam ez a film egyike azon keveseknek, amit bármikor bármennyiszer meg tudok nézni. tudom, sokaknak rettentõen elvont, értelmetlen, fúj-digitális-dicaprio, stb - sztem meg zseniális az egész úgy ahogy van. 😊
SötétBarom
A Part

Hááááátõõõ.. Miután sokan beszóltak, hogy gyík vagyok amiért nem láttam, mivel ez "tök" jó, gondoltam megnézem. Hát nem egy nagy eresztés. Az egész film olyan "furi" 😄 Végig teljesen kiszámítható, helyenként nagyon "random" elemekkel (super-mario szerû trippelés az erdõben), és egy szerintem igen gyenge befejezéssel. Nem-rossz, nem-rossz, de korántsem az igazi..

6/10

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Tyler1
na errõl van szó 😊

amúgy h mennyire a hypeolás fújta fel a filmet, a 2011-es Battle Angelt tudom felhozni. Kb. ugyanakkor jelentte be Cameron mint az Avatart, a külömbség csak annyi h ahhoz képest az Avatar is hétvégi matiné lesz. 😄
tehát ha Cameron akkor Battle Angel 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tylernek csak annyi a baja, hogy mindenhol csak az Avatart hallja😄

Tény és való én is várom mert egy Cameron film azért nem mindennapi.

De én inkább nem olvasok sok infot róla.......reméljük így még nagyobb hatással lesz rám.

''mind1 azt is teszem amit Watchmen javasolt...LESZAROM!!!!''

Tedd azt majd mikor megnézed beszélünk róla😄
TRON 2 Concept Video!
Az egyik Com-conon bemutatott videó jó minõségben! Na ez lesz a másik film, ami odabasz majd :-) !
Tyler1
mind1 azt is teszem amit Watchmen javasolt...LESZAROM!!!!

ProGabe
"Ha valaki fikázza akk elmagyarázom neki h mért ne tegye"

ezt most ugye nem gondolod komolyan!? megmondani valakinek, hogy mit, vagyis jelen esetben mit ne csináljon? WTF? népnevelõ vagyol-e?

"Amúgy ezeknek a fikázásoknak nagy százaléka pont azért van mert a "rajongók" túl hypeolják a filmet."

ez igaz, jelen esetben tudjuk, hogy melyik volt elõbb, de azért szidni valakit (igen, az "akinek meg nem elég az verje a plakátokra" már bõven kimeríti ezt), mert oda van valamiért, elég rossz felfogás

fogadd meg Watchmen javaslatát: nézz túl az Avatar kommenteken, görgess csak át rajtuk nyugodtan. elõre szólok: lesz még pár! a hírt azért szúrtam be, mert ilyen még nem volt. az meg külön érdekes, hogy ez a tény neked miért nem tetszik. miért baj, ha történik valami egyedi dolog? valami, ami megmozgatja az embereket? sajnálatos, hogy ez neked bassza a csõröd

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler de komolyan le kell szarni az ilyet....vagy nem kell rá figyelni és kész....
Tyler1
pont h én nem képviselek semmit. látom nem érted. én nem fikázom, ismerem a sztorit, tudom h lesz egy jó film decemberben és ennyi. Ha valaki fikázza akk elmagyarázom neki h mért ne tegye, ha valaki a nyakamba ugrik, mert csak annyit mondok h Av.. akk azt fejbebaszom. Ennyi.

Amúgy ezeknek a fikázásoknak nagy százaléka pont azért van mert a "rajongók" túl hypeolják a filmet.

Cameron nem kell azért félteni tudja, hogy mit csinál. Azért ez az ember nem semmi mit tett le az asztalra.
Én a modern kor legjobb rendezõjének tartom.

Engem a nagy hype nem izgat.....Cameron tudom ügyelni fog mindenre a filmben....nem kell félteni.
ProGabe
tudtam, hogy ezt fogod írni. én egy szóval sem mondtam, hogy jó lesz, csak azt írtam, hogy mások szerint lesz jó, mások sikítanak, azok, akik már láttak belõle valamit!

amúgy nagyon szép folyamat ment végbe: még senki sem látott semmit, a fikázók jöttek azzal, hogy "na majd ha valaki látta már". aztán ugye látta pár belsõs (pl. Spielberg, Jackson, Soderbergh), akiknek nemhogy tetszett, de már a saját 3D-s filmjüket forgatják Cameron kameráival. persze ez nem volt elég, jött a "majd ha többen is látták". látták, nem volt elég, mert "majd ha átlag nézõk látják" volt a válasz. látták, tetszett nekik. az "új Star Wars", az "új Mátrix", egy "új lépcsõfok a CGI-ben", a történet is kiváló, stbstb. persze nem elég, nem is kell, DE:

elhiszem én, hogy zavar a hype, de te meg azt nem veszed észre, hogy a másik végletet képviseled. amennyiben az gáz, hogy valaki sikít az Avatar szó hallatán, akkor az is "enyhén" zavaró, hogy sokan odahánynak tõle, ahol éppen vannak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
nem döntöttem el semmit veled ellentétben nem várom jobban mint akármelyik más filmet ami még jön 2009-ben! engem ez a kurva nagy hype nem érdekel, majd ha vmi érdemlegeset látok róla akk lesz véleményem!

aztán az h te meg a hozzád hasonlók akik látatlanba fossák magukat ketté, mert azt mondjáj h a világot megváltja azon én csak nevetni tudok.

Annyi fingom van mint neked ne aggódj! Többet nem tudsz te se, mint a többiek, csak mert más azt mondta h ez überbrutálbeszarásosanfasza lesz, neked is berögzült h az is lesz. Na ez a demagógia!

Én sokat olvastam az Avatarról, az új technikáról stb., és Cameronnal sincs semmi bajom, hanem az olyan emberektõl akik meghalják ezt a szót h Avatar aztán sikítva rohannak ki az utcára, na azokkal már van! Szóval én reálisan akkor alakítok ki filmrõl véleményt ha látok is róla vmit, nem csak a hülyék után megyek a sor végén.

ProGabe
te simán eldöntötted, hogy ez úgy szar, ahogy van. most is kiderült, hogy halvány fingod sincs az egészrõl. ez a hsz-ed is demagóg hülyeség

"Nem a feleslegesen kibaszott milliók promotálnak jól egy filmet. "
egyrészt nem felesleges, másrészt jól befektetett marketing esetén minden cent többszörösen megtérül.

tényleg nem sikerült megérteni, hogy Cameron azt akarja, hogy mindenki teljes pompájában láthassa a mûvet? ilyen még sosem volt! világméretû próba-vetítés, amibe belement a stúdió, mert biztos olyan szar a film. -.-

amúgy tényleg kurva jó lett volna, ha mondjuk a tegnapi vetítésbõl kikerült volna valami kamerás szar, hadd szidják páran a filmet. olvass, nézz meg egy-két beszámolót, aki nem csodát várt, az kb. lefosta a bokáját

Tyler1
hypeolás! hûûû példanélküli marketing.... persze 20-30 milla plusz az tényleg fasza marketing hírverésre. Nem a feleslegesen kibaszott milliók promotálnak jól egy filmet.

ProGabe
mármint miért kell a trailer mellé(!) egy INGYENES, 15 perces 3D-s vetítés? ami csak úgy 20-30 millájába került a stúdiónak? ami megmutatja a közönségnek, miért is (az ígéretek, és most már az átlagos nézõi beszámolók szerint is) mérföldkõ a film? ami példa nélküli marketingszempontból, ergo máris kilóg a sorból a film, ezáltal még a story tv is beszámol róla!? tényleg, minek kell?

látom sikerült felfogni a dolog lényegét...

Tyler1
világméretû Avatar-nap!<#idiota>

de ez minek kell??? kezd kicsit túlzásba esni ez a film. feleslegesnek tartom ezt a mézesmadzag huzogatást most! dobjanak ki egy fél perces teasert akinek meg nem elég az verje a plakátokra...

ProGabe
http://www.avatarmovie.com/

augusztus 21: világméretû Avatar-nap! a világ összes IMAX-ában, és a kiválasztott 3D mozikban ingyenes 15 perces vetítés lesz. persze ez "csak" a terv, a hazai forgalmazó álláspontja jelenleg ez: azon dolgoznak, hogy a traileren felül nálunk is lemenjen a 15 perces anyag^^

Montanosz
Max Manus
tetszett a megalkuvás nélküli harc, végsõgik való küzdelem a nácizmus ellen. talán nálunk sem erõsödne a szélsõséges eszme újra, ha lenne következetes politikai akarat, pipogyaság és férfiatlanság nélkül(((

The quiet family
jó kis koreai thriller fekete humorral.

A Bittersweet Life
koreai genszterfilm, na ezek tényleg "közellenségek"

Public enemies
a filmben többször utalnak rá hogy a fõhõsünk nem az eszérõl volt híres.
nem tudom mennyire követi a film a valós, megtörtént eseményeket, de tényleg csak a véletlennek játéka folyamán lett közellenség, nem pedig a saját érdeme szerint.
A tûzharcok és lövöldözések között szerintem nagyon leül, és ellaposodik a film.

Ghajini
nem szeretem a hindi filmeket, de ezt üdítõ kivételnek tartom a mindenféle táncikálgatás meg szerelmi szál mellett is....

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Loál János
Return of the Living Dead.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sephi
Gyerekek, melik az a Zombis film, amelyben fiatalak egy temetobe valami katonai dobozt nyitnak meg amiben fust van es ez feleleszti a halottakat?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tyler1
Tisztességtelen ajánlat

de van filmcímes topik 😊

kaposi1

Tisztességtelen ajánlat (Indecent Proposal)
Dráma, 1993 - amerikai film

Rendezte:Adrian Lyne
Fõszerepben: Robert Redford, Demi Moore, Woody Harrelson, Seymour Cassel, Oliver Platt, Billy Bob Thornton

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Hali,
egy filmnek keresem a címét, a történetbõl csak annyira emlékszem, hogy egy házaspárnak egy férfi felajánlja, hogy ha a nõ lefekszik vele akkor segít anyagi gondjaikon. Ennyire emlékszem belõle, de nagyon érdekel, hogy mi lehet ez a film. Elõre is köszönöm.

kaposi1
Nézhetõ minõségü kópia szinkronosan máris elérhetõ!
Kissé gyorsak voltak valahol.<#wow1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

A Közellenségek Mann életmûvének egyik ékes darabja lett, közel a Szemtõl szemben zsenialitásához, meghaladva a Miami Vice stílusosságát is, egy igazi remekmû. Akik még nem unják a Keresztapa óta agyonjáratott sémát, azok számára talán botrányosan újszerûnek tûnhet, de akik hozzám hasonlóan megelégelték a futószalagon érkezõ gengszterfilmeket, azoknak Mann festõi gyönyörûségû képekkel, lehengerlõ alakításokkal, hiper-realisztikus akciókkal teletûzdelt mozija maga lesz a megváltás.

A Factory oldalán elolvasható/véleményezhetõ a teljes kritika.
ProGabe
Hangover

párszor sikerült felnevetnem, sokszor volt mosolygás is. manapság 100-ból 2 vígjátékról tudom ezt elmondani, szóval a maga kategóriájában ez bizony tényleg 8/10, bár, ha adnék fél pontokat, akkor 7.5 lenne 😊

Kandurex
Egy sorozatot nem külön, hanem egybe kell tekinteni. Egy sorozat része is lehet gyengébb, de ettõl még lehet kiemelkedõen jó az összkép. Ezért KELL kötelezõen értékelni különálló alkotásként is.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

edios
Nem erre gondoltam.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Tyler1
ha önálló fantasy film lenne akk 0/10 mert fogalmad sem lenne ki az a Harry Potter, meg mér varázsol, mér van ott ahol, ki az a picsa, meg a vörös köcsög....értelmetlen történet lenne, max a CGI pontozhatnád. Ahogy irtad is feépitett történet és szereplõk kapcsolódnak egymáshoz.
Egy sorozatnak nincs "önálló" része! Van eleje meg, közepe, vége, ami sorozattá teszi.
Ez olyan mintha Jedi visszatérre mondanád h önálló filmként is fasza lenne, de nem önálló mert az a Dzsedáj valahonnan visszatért ugye 😊

Sir Quno Jedi
hype+értékelés=false értékelés

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

edios
Sosem értettem ezeket a "ha önálló fantasy filmként kellene értékelni" feltételezéseket.

Ha a Transformers 2-t mûvészfilmként kellene értékelni, akkor 0 / 10-re értékelném. De nem kell😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Kandurex
Félvér herceg

Szerintem jó volt, bár kicsit nekem furcsa a vége, nem teljesen erre emlékszem a könyvbõl, sõt, bizonyos jelenet(ek) szerintem még csak nem is szerepelnek.

Egyébként, ha önálló fantasy filmként kellene értékelni, kapna egy 6 / 10, így mint a sorozat része, felépített történettel és szereplõkkel:

7.5 / 10

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hét élet

Az elején nem nagyon állt össze a kép, de a végére minden kitisztult... Nekem nagyon tetszett. Akárcsak a Boldogság nyomában.
Elég ütõs kis dráma. A "végkifejlet" elég szívbemarkoló.
Tyler1
A tengerészgyalogos / The Marine
Hát ismét egy újabb WWE-s hõst láthatunk mozivásznon Jonh Cena személyében! A történetben hõsünk egy katonát alakít, akit leszerelnek parancsmegtagadásért, aztán feleségével éppen kirándulni indulnak, amikor belecsöppenek a rosszba, és a csajt elrabolják. Cena barátunk utánuk ered és összehoznak egy C kategóriás filmet. A szereplõk jellemzését hagyjuk, talán Robert Patrick(t-1000) neve lehet ismerõs, de õ sem erõltette túl magát. A párbeszédektõl legszivesebben kiszaladtam volna a világból, talán a szinkron volt hatásromboló! Az akciójelenetek ollllllyyyaaan szuppeer rambósak voltak h majdnem befostam XD aszittem az ilyenek kivesztek Sztalón óta...de nem 😄 szóval aki szeret néha nem blokbászter A+ kat. filmeket nézni, az nyugottan álljon neki és szórakozzon 1,5 órát 😊 (jah 20th Century-s film öreg nehogyasziddd)

Pls ilyesmit ne. <#wilting>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Blacksheep333
Outlander
Jóféle B kategóriás film. Arról szól, hogy egy csávó lezuhan az ûrhajójával a Földre, Norvégiába, a Vikingek idején, és vele együtt jön egy sárkányszerû lény. Na azt a dögöt kell legyakniuk.
A "Beowulf"-hoz és "A 13. harcos"-hoz tudnám hasonlítani.
Látványtéren odatették magukat a srácok, de ennyi. Aki egy látványos zúzdát szeretne nézni, annak ez jó választás. (A sci-fi részeknél érdemes kikapcsolni az agyunkat.)
Ismertebb színészek a filmben: James Caviezel, Ron Perlman.
6/10

I Now Pronounce You Chuck and Larry (Férj és férj)
Sokkal viccesebbre számítottam.
Adam Sandler szerepe idegesített, Kevin James jobban lökte a poénokat. Sandler nagyon laza, macho karaktert kapott, és szerintem túl is játszotta. Egyszerûen idegesített.
Ettõl függetlenül néha voltak benne jó poének. Közepesre értékelem
5/10
(PS: Jessica Biel jó bula <#finom>)

Az operációs rendszeren is túl...

Bulykin
nem

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

www.tinyurl.com/nllu7j innen lehet filmeket letölteni(: remélem segítettem pár embernek
Bokafix2
Ip Man

Egy szuper Kung fu film Bruce Lee tanítómesterének az életérõl (9/10)

Chocolate

Az Ong Bak rendezõjének új filmje. Itt a nõi Tony Jaa... (10/10)

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Montanosz
The Broken
hasonló téma mint a Mirrors, de sokkal körömrágósabb szerintem))).

Á l'intérieur
olló+terhes nõ hasa a fószerepben.

Splinter
újabb ökohorror a nézhetõ, végig izgulós fajtából.

Visitor Q
ennél betegebb filmet még nem láttam, de biztos hogy az "élet" írta a sztorit. Elég ha belegondolok hogy nem rég az utcánkban két elszabadult roti összemarcangolt egy kisgyereket, meg az egyik hat gyerekes szomszédom lebukott hogy 13 éves szeretõt tart.
Szal a hétköznapi, velünk is "megtörténhet" horror a legdurvább...

Montanosz
The Broken
hasonló téma mint a Mirrors, de sokkal körömrágósabb szerintem))).

Á l'intérieur
ólló+terhes nõ hasa a fószerepben.

Splinter
újabb ökohorror a nézhetõ, végig izgulós fajtából.

Visitor Q
ennél betegebb filmet még nem láttam, de biztos hogy az "élet" írta a sztorit. Elég ha belegondolok hogy nem rég az utcánkban két elszabadult roti összemarcangolt egy kisgyereket, meg az egyik hat gyerekes szomszédom lebukott hogy 13 éves szeretõt tart.
Szal a hétköznapi, velünk is "megtörténhet" horror a legdurvább...

stonesour
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kussolsz

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

elsõ kép az új Freddy filmbõl!😊

ProGabe
ezek szerint az elmegyógyban 10 után van netes foglalkozás

Szabi84
csak megtanultál spojlert használni

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

stonesour
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csira...

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

ProGabe

MerlinW
<#lama><#taps>

[merlinw.org]

szucsy89
thxvm