Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Egy sorozatot nem külön, hanem egybe kell tekinteni. Egy sorozat része is lehet gyengébb, de ettõl még lehet kiemelkedõen jó az összkép. Ezért KELL kötelezõen értékelni különálló alkotásként is.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

edios
Nem erre gondoltam.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Tyler1
ha önálló fantasy film lenne akk 0/10 mert fogalmad sem lenne ki az a Harry Potter, meg mér varázsol, mér van ott ahol, ki az a picsa, meg a vörös köcsög....értelmetlen történet lenne, max a CGI pontozhatnád. Ahogy irtad is feépitett történet és szereplõk kapcsolódnak egymáshoz.
Egy sorozatnak nincs "önálló" része! Van eleje meg, közepe, vége, ami sorozattá teszi.
Ez olyan mintha Jedi visszatérre mondanád h önálló filmként is fasza lenne, de nem önálló mert az a Dzsedáj valahonnan visszatért ugye 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sir Quno Jedi
hype+értékelés=false értékelés

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

edios
Sosem értettem ezeket a "ha önálló fantasy filmként kellene értékelni" feltételezéseket.

Ha a Transformers 2-t mûvészfilmként kellene értékelni, akkor 0 / 10-re értékelném. De nem kell😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Kandurex
Félvér herceg

Szerintem jó volt, bár kicsit nekem furcsa a vége, nem teljesen erre emlékszem a könyvbõl, sõt, bizonyos jelenet(ek) szerintem még csak nem is szerepelnek.

Egyébként, ha önálló fantasy filmként kellene értékelni, kapna egy 6 / 10, így mint a sorozat része, felépített történettel és szereplõkkel:

7.5 / 10

Hét élet

Az elején nem nagyon állt össze a kép, de a végére minden kitisztult... Nekem nagyon tetszett. Akárcsak a Boldogság nyomában.
Elég ütõs kis dráma. A "végkifejlet" elég szívbemarkoló.
Tyler1
A tengerészgyalogos / The Marine
Hát ismét egy újabb WWE-s hõst láthatunk mozivásznon Jonh Cena személyében! A történetben hõsünk egy katonát alakít, akit leszerelnek parancsmegtagadásért, aztán feleségével éppen kirándulni indulnak, amikor belecsöppenek a rosszba, és a csajt elrabolják. Cena barátunk utánuk ered és összehoznak egy C kategóriás filmet. A szereplõk jellemzését hagyjuk, talán Robert Patrick(t-1000) neve lehet ismerõs, de õ sem erõltette túl magát. A párbeszédektõl legszivesebben kiszaladtam volna a világból, talán a szinkron volt hatásromboló! Az akciójelenetek ollllllyyyaaan szuppeer rambósak voltak h majdnem befostam XD aszittem az ilyenek kivesztek Sztalón óta...de nem 😄 szóval aki szeret néha nem blokbászter A+ kat. filmeket nézni, az nyugottan álljon neki és szórakozzon 1,5 órát 😊 (jah 20th Century-s film öreg nehogyasziddd)

Pls ilyesmit ne. <#wilting>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Blacksheep333
Outlander
Jóféle B kategóriás film. Arról szól, hogy egy csávó lezuhan az ûrhajójával a Földre, Norvégiába, a Vikingek idején, és vele együtt jön egy sárkányszerû lény. Na azt a dögöt kell legyakniuk.
A "Beowulf"-hoz és "A 13. harcos"-hoz tudnám hasonlítani.
Látványtéren odatették magukat a srácok, de ennyi. Aki egy látványos zúzdát szeretne nézni, annak ez jó választás. (A sci-fi részeknél érdemes kikapcsolni az agyunkat.)
Ismertebb színészek a filmben: James Caviezel, Ron Perlman.
6/10

I Now Pronounce You Chuck and Larry (Férj és férj)
Sokkal viccesebbre számítottam.
Adam Sandler szerepe idegesített, Kevin James jobban lökte a poénokat. Sandler nagyon laza, macho karaktert kapott, és szerintem túl is játszotta. Egyszerûen idegesített.
Ettõl függetlenül néha voltak benne jó poének. Közepesre értékelem
5/10
(PS: Jessica Biel jó bula <#finom>)

Az operációs rendszeren is túl...

Bulykin
nem

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

www.tinyurl.com/nllu7j innen lehet filmeket letölteni(: remélem segítettem pár embernek
Bokafix2
Ip Man

Egy szuper Kung fu film Bruce Lee tanítómesterének az életérõl (9/10)

Chocolate

Az Ong Bak rendezõjének új filmje. Itt a nõi Tony Jaa... (10/10)

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Montanosz
The Broken
hasonló téma mint a Mirrors, de sokkal körömrágósabb szerintem))).

Á l'intérieur
olló+terhes nõ hasa a fószerepben.

Splinter
újabb ökohorror a nézhetõ, végig izgulós fajtából.

Visitor Q
ennél betegebb filmet még nem láttam, de biztos hogy az "élet" írta a sztorit. Elég ha belegondolok hogy nem rég az utcánkban két elszabadult roti összemarcangolt egy kisgyereket, meg az egyik hat gyerekes szomszédom lebukott hogy 13 éves szeretõt tart.
Szal a hétköznapi, velünk is "megtörténhet" horror a legdurvább...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Montanosz
The Broken
hasonló téma mint a Mirrors, de sokkal körömrágósabb szerintem))).

Á l'intérieur
ólló+terhes nõ hasa a fószerepben.

Splinter
újabb ökohorror a nézhetõ, végig izgulós fajtából.

Visitor Q
ennél betegebb filmet még nem láttam, de biztos hogy az "élet" írta a sztorit. Elég ha belegondolok hogy nem rég az utcánkban két elszabadult roti összemarcangolt egy kisgyereket, meg az egyik hat gyerekes szomszédom lebukott hogy 13 éves szeretõt tart.
Szal a hétköznapi, velünk is "megtörténhet" horror a legdurvább...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

stonesour
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kussolsz

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

elsõ kép az új Freddy filmbõl!😊

ProGabe
ezek szerint az elmegyógyban 10 után van netes foglalkozás

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szabi84
csak megtanultál spojlert használni

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

stonesour
csira...

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MerlinW
<#lama><#taps>

[merlinw.org]

szucsy89
thxvm
Sir Quno Jedi
R2 - a bûnözõbõl pszichopata agyából készült robot (Kane) lemészárolja a készítõit (elõtte pedig régi barátait/embereit, akik szerinte halálában elárulták), annak ellenére, hogy a kedvenc drogjával tartják féken
R2 - RoboCop egy utcai elektromos elosztóval leégeti a rendszereit, hogy törölje a programozását, ami vigyorgó idiótát varázsolt belõle utcai harcos zsernyákból
DM - a jégbörtönbõl kiolvasztott Simon Phoenix 1xûen utasítja az egyik emberét, hogy nyírja ki a tiszteletest, akit õ az átprogramozása miatt nem képes lelõni

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

szucsy89
milyen beng? mivan?😄
PetruZ
A mozitörténelem talán két legnagyobb failsafe ("beng!" 😊 ) buktája a RoboCop-ban (talán a másodikban) és a Demolition Man-ben van. 😊
Sir Quno Jedi
Nananaa. Organikusok megbízhatatlan masinériák ám! Jobb a beng. AZ a tuti. Csak a halott szájborg a jó szájborg!

Kandurex
én is fejlesztõ vagyok és eszembe se jutott, a "BENG" 😊..én valami alprogrammal ráerõszakolnám magam

Sir Quno Jedi
Nos Marcus más tészta, mert õ inkább afféle cyborg. Így tudták annyira emberinek hagyni, hogy megtévessze az amúgy rohadtul gyanakvó embereket. Jelzem ez egyben problémát is okozott, szal. némi failsfa eáramkört én azért beterveztem vón (nem engedelmeskedik, beng és már halott is). Najó én szoftverfejlesztõ vagyok... 😄DD

Riddick21
Ráadásul annyira síkhülyék, hogy már a saját egységeiknek is kénytelenek a szájukba rágni, hogy mit is akarnak tulajdonképpen. Szabályosan gyõzködik õket, a -ne feledjük!- microchipek által vezérelt robotokat (Helena B. Carter mondókája Marcusnak a SkyNET fõhadiszálláson)... <#wilting>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Sir Quno Jedi
De. Kiderül. Elmondanak mindent szépen szájbarágósan, többször is. Már ha nem alszol el rajta. Én nagy Termi fan volnék, nekem még a sorozat is bejött nagyon, de ezt a filmet nehezen bírtam én is(se). Fõleg, hogy a SkyNET-et egy agyhalott muslinca intelligenciájával ruházták fel.A végén én is bexartam, hogy emmár dúúúúva. Ha ennyire síkhülyék a gépek, akkor hogy tudtak a kicsi humanoid tökünkre lépni...ehhh...

Riddick21
szimpatikus nagyon... ez egy baromság, ha van is mögötte valami, a filmbõl nem derül ki.

Sir Quno Jedi
Na és?! Nem köti a többiek orrára, hogy õt a faterja érdekli, mert szeretne megszületni, azok meg bíznak benne (addig is bíztak benne), mert azt hiszik a túszokat/foglyokat akarja kiszabadítani és ha õk kinyírják a sajátjaikat, akkor mennyivel jobbak õk a gépeknél és blablabla. Ennyi kb., szépen átveri a saját embereit is. Ezé lesz õ a góré, miután a vezérkar megy Kusztóékhoz...

Riddick21
hát ez az! abban a pillanatban, amikor ez elhangzik, Connor egy senki!

Most látom az IMDB-n, hogy "manjd valamikor" jön a Szellemlovas 2??? Nekem az 1. rész sem tetszett egyáltalán... De hát ízlések és pofonok.
Knowing

Nekem tetszett. Mostanában tetszetõs filmekben játszik (World Trade Center, Next, Nemzet Aranya 1-2, és az örök kedvenc az Ál/Arc)

bár kissé furcsa lett a x-aktás és ádám-éva 2 féle befejezés
Tyler1
az a lényeg h a skynetet 2-3 szaros robot védi xD állítom a sarki olajozóban többen voltak<#idiota>

de azt ki nem szarja le
"Miért ne lehetne porig bombázni a SkyNet fõhadiszállást? Kyle Reese miatt? Connor azt mondja, ha megteszik, vége a jövõnek. De miért?"

Erre van válasz😊 Mert akkor nem küldi vissza Kylet-->ergo õ se születik meg

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

ProGabe
lol, tényleg. shame on me

Riddick21
de látom az agyad használata nem...

Bulykin
oda van írva h spoileres, ne olvasd tovább😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ProGabe
"SPOILER" szó használata kötelezõ!

Riddick21
Terminator Salvation - spoileres, de már úgyis láttátok...

Milyen ember John Connor?
Mi történt vele az eltelt x évben?
Ha Marcus - az amúgy zseniális Sam W. - a SkyNet prototípus behatoló egysége, akkor miért akarja rommálõni egy T-600-as a felbukkanása után 2 perccel és miért ismeri fel azonnal az õrrobot a végén?
Ha a SkyNet csak csalinak használja azt a rádiójelet, akkor miért deaktiválja ténylegesen a gépeit? Mi van, ha az ellenállás nem vár, hanem azonnal lecsap?
Miért ne lehetne porig bombázni a SkyNet fõhadiszállást? Kyle Reese miatt? Connor azt mondja, ha megteszik, vége a jövõnek. De miért?
Hogy lehetséges, hogy a SkyNet halállistáján 1. Kyle Reese, 2. John Connor? A gépek látják a jövõt? Ugyanis Connor itt még senki, vagyis csak egy kisebb team vezetõje... Kyle Reese pedig a világon senki.
...stb.

Néger kislány kipipálva. Szívszorító tanulság kipipálva. 12-szer újraéledõ fõgonosz kipipálva. Fantáziátlanul ábrázolt mesterséges intelligencia (H.B.Carter) kipipálva.

Sam Worthington és Bale jók. A zene oké. A képi világ az esetek 80%-ában nagyon jó, a maradékban (Arnie és ami belõle marad, plusz néhány repülõs jelenet) katasztrofális.
Az egész film lóg a levegõben, sablon figurák (kivéve Marcust), sablon szövegek, senki nincs kidolgozva, motivációs tényezõk ismertetése nulla.
Talán majd a rendezõi változat felhozza picit.

4/10

Bulykin
<#wilting>

stonesour
"idõveljátszós világvégés idegenes"? pff.. mik ezek a jelzõk te nyomi ..

MerlinW
Knowing

Idõvel játszós - világvégés - idegenes scifi Nicholas Cage-el. Végig érdekes, nem unatkozós, közép-felsõ kategóriás popkorn.

(megj: Cage kiégett...)

[merlinw.org]

Bulykin
The Nines
nem is tudom hol kezdjem😄 nagyon érdekes film, kicsit zavaros, de tetszett nagyon...

szucsy89
ezt a lezbi vámpír cuccost lehet meglesem😊
Panzermeyer
No, hát akkor Watchmen:
Nem a szokványos cukormázas képregényfeldolgozással van dolgunk, kérem szépen. A film során ambivalens érzések foghatják el a nézõt, és elgondolkodik azon, vajon hol húzódik meg a határ a helyes és a helytelen között, továbbá a cél szentesíti-e az eszközt? Morális mese, hogy eltûnõdjünk azon, mi milyenek lennénk, ha hõsök lennénk. Bár nem lett abszolút befutó nálam a képregényes témában (mert az a TDK), de tetszett a rendezõi változat.

mov ah,4ch int 21h end