Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egy sorozatnak nincs "önálló" része! Van eleje meg, közepe, vége, ami sorozattá teszi.
Ez olyan mintha Jedi visszatérre mondanád h önálló filmként is fasza lenne, de nem önálló mert az a Dzsedáj valahonnan visszatért ugye 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha a Transformers 2-t mûvészfilmként kellene értékelni, akkor 0 / 10-re értékelném. De nem kell😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Szerintem jó volt, bár kicsit nekem furcsa a vége, nem teljesen erre emlékszem a könyvbõl, sõt, bizonyos jelenet(ek) szerintem még csak nem is szerepelnek.
Egyébként, ha önálló fantasy filmként kellene értékelni, kapna egy 6 / 10, így mint a sorozat része, felépített történettel és szereplõkkel:
7.5 / 10
Az elején nem nagyon állt össze a kép, de a végére minden kitisztult... Nekem nagyon tetszett. Akárcsak a Boldogság nyomában.
Elég ütõs kis dráma. A "végkifejlet" elég szívbemarkoló.
Hát ismét egy újabb WWE-s hõst láthatunk mozivásznon Jonh Cena személyében! A történetben hõsünk egy katonát alakít, akit leszerelnek parancsmegtagadásért, aztán feleségével éppen kirándulni indulnak, amikor belecsöppenek a rosszba, és a csajt elrabolják. Cena barátunk utánuk ered és összehoznak egy C kategóriás filmet. A szereplõk jellemzését hagyjuk, talán Robert Patrick(t-1000) neve lehet ismerõs, de õ sem erõltette túl magát. A párbeszédektõl legszivesebben kiszaladtam volna a világból, talán a szinkron volt hatásromboló! Az akciójelenetek ollllllyyyaaan szuppeer rambósak voltak h majdnem befostam XD aszittem az ilyenek kivesztek Sztalón óta...de nem 😄 szóval aki szeret néha nem blokbászter A+ kat. filmeket nézni, az nyugottan álljon neki és szórakozzon 1,5 órát 😊 (jah 20th Century-s film öreg nehogyasziddd)
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Jóféle B kategóriás film. Arról szól, hogy egy csávó lezuhan az ûrhajójával a Földre, Norvégiába, a Vikingek idején, és vele együtt jön egy sárkányszerû lény. Na azt a dögöt kell legyakniuk.
A "Beowulf"-hoz és "A 13. harcos"-hoz tudnám hasonlítani.
Látványtéren odatették magukat a srácok, de ennyi. Aki egy látványos zúzdát szeretne nézni, annak ez jó választás. (A sci-fi részeknél érdemes kikapcsolni az agyunkat.)
Ismertebb színészek a filmben: James Caviezel, Ron Perlman.
6/10
I Now Pronounce You Chuck and Larry (Férj és férj)
Sokkal viccesebbre számítottam.
Adam Sandler szerepe idegesített, Kevin James jobban lökte a poénokat. Sandler nagyon laza, macho karaktert kapott, és szerintem túl is játszotta. Egyszerûen idegesített.
Ettõl függetlenül néha voltak benne jó poének. Közepesre értékelem
5/10
(PS: Jessica Biel jó bula <#finom>#finom>)
Az operációs rendszeren is túl...
Egy szuper Kung fu film Bruce Lee tanítómesterének az életérõl (9/10)
Chocolate
Az Ong Bak rendezõjének új filmje. Itt a nõi Tony Jaa... (10/10)

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
hasonló téma mint a Mirrors, de sokkal körömrágósabb szerintem))).
Á l'intérieur
olló+terhes nõ hasa a fószerepben.
Splinter
újabb ökohorror a nézhetõ, végig izgulós fajtából.
Visitor Q
ennél betegebb filmet még nem láttam, de biztos hogy az "élet" írta a sztorit. Elég ha belegondolok hogy nem rég az utcánkban két elszabadult roti összemarcangolt egy kisgyereket, meg az egyik hat gyerekes szomszédom lebukott hogy 13 éves szeretõt tart.
Szal a hétköznapi, velünk is "megtörténhet" horror a legdurvább...
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
hasonló téma mint a Mirrors, de sokkal körömrágósabb szerintem))).
Á l'intérieur
ólló+terhes nõ hasa a fószerepben.
Splinter
újabb ökohorror a nézhetõ, végig izgulós fajtából.
Visitor Q
ennél betegebb filmet még nem láttam, de biztos hogy az "élet" írta a sztorit. Elég ha belegondolok hogy nem rég az utcánkban két elszabadult roti összemarcangolt egy kisgyereket, meg az egyik hat gyerekes szomszédom lebukott hogy 13 éves szeretõt tart.
Szal a hétköznapi, velünk is "megtörténhet" horror a legdurvább...
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
R2 - RoboCop egy utcai elektromos elosztóval leégeti a rendszereit, hogy törölje a programozását, ami vigyorgó idiótát varázsolt belõle utcai harcos zsernyákból
DM - a jégbörtönbõl kiolvasztott Simon Phoenix 1xûen utasítja az egyik emberét, hogy nyírja ki a tiszteletest, akit õ az átprogramozása miatt nem képes lelõni
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Nekem tetszett. Mostanában tetszetõs filmekben játszik (World Trade Center, Next, Nemzet Aranya 1-2, és az örök kedvenc az Ál/Arc)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erre van válasz😊 Mert akkor nem küldi vissza Kylet-->ergo õ se születik meg
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Milyen ember John Connor?
Mi történt vele az eltelt x évben?
Ha Marcus - az amúgy zseniális Sam W. - a SkyNet prototípus behatoló egysége, akkor miért akarja rommálõni egy T-600-as a felbukkanása után 2 perccel és miért ismeri fel azonnal az õrrobot a végén?
Ha a SkyNet csak csalinak használja azt a rádiójelet, akkor miért deaktiválja ténylegesen a gépeit? Mi van, ha az ellenállás nem vár, hanem azonnal lecsap?
Miért ne lehetne porig bombázni a SkyNet fõhadiszállást? Kyle Reese miatt? Connor azt mondja, ha megteszik, vége a jövõnek. De miért?
Hogy lehetséges, hogy a SkyNet halállistáján 1. Kyle Reese, 2. John Connor? A gépek látják a jövõt? Ugyanis Connor itt még senki, vagyis csak egy kisebb team vezetõje... Kyle Reese pedig a világon senki.
...stb.
Néger kislány kipipálva. Szívszorító tanulság kipipálva. 12-szer újraéledõ fõgonosz kipipálva. Fantáziátlanul ábrázolt mesterséges intelligencia (H.B.Carter) kipipálva.
Sam Worthington és Bale jók. A zene oké. A képi világ az esetek 80%-ában nagyon jó, a maradékban (Arnie és ami belõle marad, plusz néhány repülõs jelenet) katasztrofális.
Az egész film lóg a levegõben, sablon figurák (kivéve Marcust), sablon szövegek, senki nincs kidolgozva, motivációs tényezõk ismertetése nulla.
Talán majd a rendezõi változat felhozza picit.
4/10
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Idõvel játszós - világvégés - idegenes scifi Nicholas Cage-el. Végig érdekes, nem unatkozós, közép-felsõ kategóriás popkorn.
(megj: Cage kiégett...)
[merlinw.org]
nem is tudom hol kezdjem😄 nagyon érdekes film, kicsit zavaros, de tetszett nagyon...
Nem a szokványos cukormázas képregényfeldolgozással van dolgunk, kérem szépen. A film során ambivalens érzések foghatják el a nézõt, és elgondolkodik azon, vajon hol húzódik meg a határ a helyes és a helytelen között, továbbá a cél szentesíti-e az eszközt? Morális mese, hogy eltûnõdjünk azon, mi milyenek lennénk, ha hõsök lennénk. Bár nem lett abszolút befutó nálam a képregényes témában (mert az a TDK), de tetszett a rendezõi változat.
mov ah,4ch int 21h end