Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hááát... Nekem valahogy jobban tetszett a Da VInci kód. Még jó, hogy további Langdon professzoros története - tudomásom szerint - nincs Dan Brown-nak...
Izgalmas volt, végén kellõen meglepõ fordulat, de azért mégsem fogott meg annyira...
teljesen,mint egy rejtõ-regény.
lehet,h meg is nézem ma egy pipa mellett.
Hát, egy-két részen derültem, több másiknál eltakartam a vásznat, néha röhögtem, néha unatkoztam. Nekem annyira nem jött be.
5/10
igen,igen...,jól írod
ha bejött nézd meg a fogadó a halott alpinistához c. sztrugackij könyv alapján káészült filmet is.
én egy orosz dc hubról kotorásztam le.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
1979-es Andrei Tarkovsky orosz filmje. Nagyon mûvészi és a vége igazán elgondolkodtató. A mai mozinézõknek zavaró, egyenesen idegesítõek lehetnek a hosszas látszólag semmitmondó jelenetek, de a film tele van szimbólumokkal és mire az ember megérti õket teljesen másként látja majd a mûvet.
Igen depresszív hangulatú. Nagyon jó ötlet volt, hogy a Zónán kívül játszódó jelenetek fekete-fehérek. Az egész Zóna olyan megnyugtató, csendes, és mégis megdöbbentõ, hogy akár az életedbe is kerülhet ha a rossz ösvényt választod.
A Farkas története iszonyatul bejött. A stalker érzelmi kitörése a végén zseniális.
Nagyban elüt a mostani filmektõl. Vagy utálni, vagy szeretni lehet, szvsz. nincs semleges / köztes vélemény. Nekem tetszett, de mégse tudok rá pontot adni, ez egy olyan film, amit nem tudok egy számmal jellemezni.
Maverick
Voltak benne vicces részek, meg végig jó a hangulat, de valahogy még is kevés.
A történet annyi, hogy a fõszereplõnk Maverick (Mel Gibson) a legjobb pókerjátékosnak vallja magát és szeretni indulni a legnagyobb pókerversenyre, de még a nevezési díjhoz hiányzik 3.000 dollár. A film arról szól, ahogy azt a pénzt próbálja megszerezni.
A szempontból különleges, hogy ilyen Western vígjátékok nem igazán vannak. Nem váltja meg a világot, de egész jó kikapcsolódás.
Nekem zavaró volt, hogy a fõszereplõ túl sok pozitív tulajdonsággal rendelkezett, nem csak, hogy jó pókerjátékos, ravasz, találékony, gyors, erõs, jól bánik a fegyverrel, tréfás és ellenállhatatlan (legalábbis Jodie Foster-nek).
+1 pont a Danny Glover-es jelenet miatt! Így: 7/10
Kung Fu Panda
Sokkal viccesebbet vártam. A panda is lehetett volna aranyosabb. Két karakter tetszett: UV mester, és Po apja.
A Volt, a Jégkorszak és a Shrek sokkal jobban tetszett. Míg az elõzõkön végig röhögtem magam, itt csak egyszer-kétszer. Ez már tényleg 100%-ig gyerekfilm.
4/10
Az operációs rendszeren is túl...
Nagyon-nagyon jó ötlet, megvalósításán még lehetett volna csiszolni, de lekötött, érdekes volt. Woody Harrelson nagyon bírom, remélem még sok filmben szerepelni fog még.
Thrash \'Till Death
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Teljesen termeszetellenesen bamban bamul neha csak maga elott.
Persze jonnek sokan, hogy milyen jo szinesz, pedig altalaban az osszes filmben amiben jatszott a masik szereplo viszi a hatan es ennyi.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
A film tul lett lihegve es nem hozta a varakozasokat.
Bale meg valoban hozta a formajat a nagy semmit.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nekem tetszett a Dark Knight is, de az már nem Bale miatt...
Ooo.... hat na... nezheto volt. Semmi extra. Mintha direkt sporoltak volna mindennel, ez eddig a leggyengebb resz.
The Last House On The Left -
Ez utott. Nem jobbat mint a Eden Lake, de utott.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Mondjuk izlesek es pofonok 😊 Majd megnezem a Public Enemiest is, azt kiderul kivancsi vagyok e meg ra egy uj filmbe.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ez oké, de a Max Payne nem Wahlberg miatt lett trágya, hanem a forgatókönyv és a rendezés miatt. Õ nem nagyon tehett róla szvsz.
hat ez tenyleg katasztrofa volt....
EGYETLEN egyszer nevettem fel.. ennyi! a Tobbit fapofaval ultem vegig.
2/10
kardashian csaj miatt.
Ezt a filmet nem lehet megunni, pedig nem másodszorra látom. Nagyon eltalált sztori, nagyon eltalált kivitelezés, nagyon eltalált hatás! Mark Wahlberg pedig amíg ilyen filmekben játszik addig én megbocsátok neki 1000 Max Payne-t is. Ilyen filmeket akarok, nem Harry " varácspálcapöcsû tiniköcsögök álma" Potter 12-t, meg Terminátor "stúdióban forgatott CGI-os faszság" 4-et! Antoine Fuquanak pedig a Kiképzés után újabb filmje vizsgázott jelesre nálam!
Nem igazán tudom hova rakni ezt a filmet, mert nincs igazán olyan karakter a filmben akivel együtt lehet érezni, se a "fõhõssel" se pedig az FBI-os tagokkal, mindenki csak úgy benne van a filmben és leginkább nem csinál semmit. Az akciók gyengék és rövidek a köztük lévõ részek unalmasak és nem igazán tudják normálisan összekapcsolni a cselekményt. Bale továbbra is hû önmagához, játéka még mindig a semmitmondó arcot vágok és majd lesz valami játék (valaki rájöhetne már, hogy nincsenek színészi képességei, vagy legalábbis messze áll a jó színészekétõl). Egyetlen dolog tetszett mikor a rendõrségre besétált. Az egész film olyan hatást keltett, mintha lett volna 4-5 db. akció rész és a köztes idõt meg megpróbálták volna valamivel kitölteni, hát nem igazán jött össze.
5/10
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
mov ah,4ch int 21h end
és teljesen igaz h ma már olyan filmeket nem lehetne csinálni, mert ez az õ mûfaja volt, másrészt meg ma már másra van igény.
Kár, h hangulatban már azt a világot nem lehet visszahozni, mint a kései 80-as és a korai 90-es évek akció és karate filmjei jelentettek. Bloodsport, Amerikai nindzsa, Karatekölyök, Karate tigris, stb. Remek hangulatuk volt, régi szép idõk 😊 Manapság, ha leforgatnának egy ilyen filmet, mindenki menekülne a moziból, de ezeket még most is meg lehet nézni.
mov ah,4ch int 21h end