Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
A film tul lett lihegve es nem hozta a varakozasokat.
Bale meg valoban hozta a formajat a nagy semmit.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nekem tetszett a Dark Knight is, de az már nem Bale miatt...
Ooo.... hat na... nezheto volt. Semmi extra. Mintha direkt sporoltak volna mindennel, ez eddig a leggyengebb resz.
The Last House On The Left -
Ez utott. Nem jobbat mint a Eden Lake, de utott.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Mondjuk izlesek es pofonok 😊 Majd megnezem a Public Enemiest is, azt kiderul kivancsi vagyok e meg ra egy uj filmbe.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ez oké, de a Max Payne nem Wahlberg miatt lett trágya, hanem a forgatókönyv és a rendezés miatt. Õ nem nagyon tehett róla szvsz.
hat ez tenyleg katasztrofa volt....
EGYETLEN egyszer nevettem fel.. ennyi! a Tobbit fapofaval ultem vegig.
2/10
kardashian csaj miatt.
Ezt a filmet nem lehet megunni, pedig nem másodszorra látom. Nagyon eltalált sztori, nagyon eltalált kivitelezés, nagyon eltalált hatás! Mark Wahlberg pedig amíg ilyen filmekben játszik addig én megbocsátok neki 1000 Max Payne-t is. Ilyen filmeket akarok, nem Harry " varácspálcapöcsû tiniköcsögök álma" Potter 12-t, meg Terminátor "stúdióban forgatott CGI-os faszság" 4-et! Antoine Fuquanak pedig a Kiképzés után újabb filmje vizsgázott jelesre nálam!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem igazán tudom hova rakni ezt a filmet, mert nincs igazán olyan karakter a filmben akivel együtt lehet érezni, se a "fõhõssel" se pedig az FBI-os tagokkal, mindenki csak úgy benne van a filmben és leginkább nem csinál semmit. Az akciók gyengék és rövidek a köztük lévõ részek unalmasak és nem igazán tudják normálisan összekapcsolni a cselekményt. Bale továbbra is hû önmagához, játéka még mindig a semmitmondó arcot vágok és majd lesz valami játék (valaki rájöhetne már, hogy nincsenek színészi képességei, vagy legalábbis messze áll a jó színészekétõl). Egyetlen dolog tetszett mikor a rendõrségre besétált. Az egész film olyan hatást keltett, mintha lett volna 4-5 db. akció rész és a köztes idõt meg megpróbálták volna valamivel kitölteni, hát nem igazán jött össze.
5/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
mov ah,4ch int 21h end
és teljesen igaz h ma már olyan filmeket nem lehetne csinálni, mert ez az õ mûfaja volt, másrészt meg ma már másra van igény.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kár, h hangulatban már azt a világot nem lehet visszahozni, mint a kései 80-as és a korai 90-es évek akció és karate filmjei jelentettek. Bloodsport, Amerikai nindzsa, Karatekölyök, Karate tigris, stb. Remek hangulatuk volt, régi szép idõk 😊 Manapság, ha leforgatnának egy ilyen filmet, mindenki menekülne a moziból, de ezeket még most is meg lehet nézni.
mov ah,4ch int 21h end
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
The Girls Rebel Force Of Competitive Swimmers - avagy Harcias Versenyúszó Lányok
<#falbav>#falbav> <#duma>#duma> <#duma>#duma>
Szerintem a címe magáért beszél, akit ezek után érdekel az katt a linkre, ott részletezve van a film. Tõlem annyit, hogy nem állok hadilábon a perverzióval, legalábbis láttam sok furcsa dolgot, de itt pár jelenetnél azért én is csak vakartam a kobakom. Pl mostmár tudom, hogy a gitár fontos tartozéka egy leszbi aktus utójátékához.
Én azt mondom, ezt a filmet, látni kell! Ha másért nem is, azért hogy beszélni tudjunk róla baráti körben 😄
voltak benne poénok is az önkritika mellett)))
jót tett neki hogy egy kicsit kiéget, meg nem hittem volna hogy filmjeiben ilyen mondatok felbukkannak: "Mi a tudat?"+ shakespeare idézet...
Kokoda
Mostanában láttam pár II világháborús filmet, nem hittem hogy tudnak újat mutatni nekem, de sikerült. Már az elsõ 5 percben kétszer is sokkoltak)))...
Egy marék ausztrál önkéntes próbálja feltartóztatni a hazájuk felé masírozó japán hadsereget amíg a reguláris hadsereg feláll, vérrel szennyezett mocsokban és sárban dagonyázva...
Echelon Conspiracy
Izgalmas thriller, szerintem a fõszerepet tutira joshua jacksonnak kellett volna játszani, kár hogy nem õ volt. Sajna már a film közepén kiderül ki a hunyó,semmi meglepetés, de azért jó film.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Egészen érdekes akció-dráma, és még az is kiderül az egyik jelenetben, h Van Damme-nak vannak színészi adottságai. Egynek jó, kíváncsi vagyok feltámad-e, és sikerül-e újraépítenie a karrierjét. Hogy ez kiderüljön, megnézem a következõ filmjét is. 7/10
mov ah,4ch int 21h end
félévente ajánlatos újranézni
ezt énmár hamradszorra csinálom és minden alkalommal 10/10
.
Hihetetlen film, nálam top 1 megosztva a Mátrixszal. Nem véletlenül az az aláírásom, ami 😄
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
és Sunshine Cleaning
Két család, két történet ugyanattól a csapattól.
Pont olyan magával ragadó a története,hangulata mind a két filmnek mint a Me And You And Everyone We Know-nak annak idején..)))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
na ezt add össze! 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Sajnos szemüveg híján kénytelen voltam megnézni a normál verziót. A film nekem tetszett, a szokásos jön a gyilkos és ledarál mindenkit
ITT SPOILER LEHET!!!! ÉN szóltam ....... én õszintén szólva az elejétõl kezdve a Sheriffet gyanúsítottam, mert mondom nem lehet, hogy (mozis bemutató alapján) 1 hónapon belül 2 filmben is ellövik a visszatérõ gyerek skizo és õ gyilkolja a népet, de nem, volt pofájuk 2x is ugyanaz ellõni na de hát mindegy. A film nem volt túlbonyolítva még egy horrorhoz képest sem. Látszott, hogy nagyon a 3D-re mentek rá (errõl én egyelõre lemaradtam), de ennek ellenére én jól szórakoztam, bár pár helyen nekem kicsit erõs volt ez az öncélú brutalitás.
Nem egy nagy alkotás, de a mûfaj kedvelõinek ideális kikapcsolódást jelenthet.
7,5/10
Amúgy Dicaprio sztem igen korrekt színész.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Éjszaka volt a dunán.
Egy nõrõl (és a kislányáról) szól, aki a szülei elõl menekül.Egyébként hangokat hall, szóval kicsit fura szerzet.Az apja követi, keresi õt, mert az unokáját akarja megszerezni magának.
A fõhõsnõ majd egy ausztráliai bérlakásban kapja meg a helyét, ahol még nála furcsább figurákkal is találkozik.Érdekes személyiségek bukkannak fel, érdekes kapcsoltok.
A képek nagyon szépek, a legjobb a tengerpart,a temetõ.De az egész úgy mindne klappol
Nagyon hangulatos film.Igazán jó dráma.
10/10
Qwerty4