Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
nem is tervezem, gondolom nem hagyok ki sokat 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A film nem nagy durranás, de szórakoztatásban 10/10
"Mío sztáblosz" "kokaííína" xDD
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
furcsa volt látni Johnny Depp-et ilyen szerepben😄 nagyon jó film, hamar elrepült az a majdnem 2 óra
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
szeretem a "meseket" de ez egy kicsit keves volt. nem irnam le annyira mint a tobbiek ( foleg nem 2/10 re) de tenyleg nem volt valami jo.
6.5/10
jo film volt de a tobbi HP filmhez keves.
nagyon sok jo jelenet volt benne szal nem ertem minek pontozzak masok a 0 hoz kozelebb.
2/10, nagyon nem jó film sztem! Unalmas, nem szól semmirõl stb. hoki-film. Bár a többi is az, de ennyire mégse :-)
Sõt a 3. remek film.
a halálos fegyvereket is jobban szeretem úgy.
biztos szentimentalizmus is van a dologban...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Politikusnak kellett volna menned es hazudozni, az jol allna neked smilevel a vegen 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vajon igy nezhette meg a filmet is ? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Komédiás észrevett egy szigetet és kitalálta a "poént". namost, ezen a szigeten elrabolt tudósok és mûvészek voltak. a tudósok a teleportálásból és a lény "elkészítésébõl" vették ki a részüket. Bubastis, Veidt macskája (aminek így 0 értelme volt a filmben) volt a próba, hogy egyáltalán képesek-e létrehozni egy ilyen szörnyet (génmanipuláció, stb)
a mûvészek pedig azért kellettek, mert egyrészt kellett valaki, aki megálmodja a szörny kinézetét (és ez nem mellesleg a Black Freighter írója volt), valamint az õ rémálmaik, sötét gondolataik azok, amiket a lény agyába programoztak, hogy aztán az "kisugározzon"
röviden ennyi, persze még sok kis apróság van az egész mû alatt, ami a végkifejletre utal + van egy csomó kis szál, ami a végén összekapcsolódik
*Manhattan nem tudta megfelelõen reprodukálni a teleportációs képességét. amit a kifejlesztett eszközökkel teleportált, érkezéskor azonnal meghalt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Akkor én nem tudom milyen hangos képregényt töltöttem le. <#conf>#conf>
DC comics kiadvány volt, 12-13 részes volt és igen régi/kezdetleges grafikával bírt, emiatt azt gondoltam, hogy az eredeti sztori alapján készült. De ennek pontosan ugyan az volt a vége, mint a moziban. <#nemtudom>#nemtudom>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Hááát... Nekem valahogy jobban tetszett a Da VInci kód. Még jó, hogy további Langdon professzoros története - tudomásom szerint - nincs Dan Brown-nak...
Izgalmas volt, végén kellõen meglepõ fordulat, de azért mégsem fogott meg annyira...
teljesen,mint egy rejtõ-regény.
lehet,h meg is nézem ma egy pipa mellett.
Hát, egy-két részen derültem, több másiknál eltakartam a vásznat, néha röhögtem, néha unatkoztam. Nekem annyira nem jött be.
5/10
igen,igen...,jól írod
ha bejött nézd meg a fogadó a halott alpinistához c. sztrugackij könyv alapján káészült filmet is.
én egy orosz dc hubról kotorásztam le.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
1979-es Andrei Tarkovsky orosz filmje. Nagyon mûvészi és a vége igazán elgondolkodtató. A mai mozinézõknek zavaró, egyenesen idegesítõek lehetnek a hosszas látszólag semmitmondó jelenetek, de a film tele van szimbólumokkal és mire az ember megérti õket teljesen másként látja majd a mûvet.
Igen depresszív hangulatú. Nagyon jó ötlet volt, hogy a Zónán kívül játszódó jelenetek fekete-fehérek. Az egész Zóna olyan megnyugtató, csendes, és mégis megdöbbentõ, hogy akár az életedbe is kerülhet ha a rossz ösvényt választod.
A Farkas története iszonyatul bejött. A stalker érzelmi kitörése a végén zseniális.
Nagyban elüt a mostani filmektõl. Vagy utálni, vagy szeretni lehet, szvsz. nincs semleges / köztes vélemény. Nekem tetszett, de mégse tudok rá pontot adni, ez egy olyan film, amit nem tudok egy számmal jellemezni.
Maverick
Voltak benne vicces részek, meg végig jó a hangulat, de valahogy még is kevés.
A történet annyi, hogy a fõszereplõnk Maverick (Mel Gibson) a legjobb pókerjátékosnak vallja magát és szeretni indulni a legnagyobb pókerversenyre, de még a nevezési díjhoz hiányzik 3.000 dollár. A film arról szól, ahogy azt a pénzt próbálja megszerezni.
A szempontból különleges, hogy ilyen Western vígjátékok nem igazán vannak. Nem váltja meg a világot, de egész jó kikapcsolódás.
Nekem zavaró volt, hogy a fõszereplõ túl sok pozitív tulajdonsággal rendelkezett, nem csak, hogy jó pókerjátékos, ravasz, találékony, gyors, erõs, jól bánik a fegyverrel, tréfás és ellenállhatatlan (legalábbis Jodie Foster-nek).
+1 pont a Danny Glover-es jelenet miatt! Így: 7/10
Kung Fu Panda
Sokkal viccesebbet vártam. A panda is lehetett volna aranyosabb. Két karakter tetszett: UV mester, és Po apja.
A Volt, a Jégkorszak és a Shrek sokkal jobban tetszett. Míg az elõzõkön végig röhögtem magam, itt csak egyszer-kétszer. Ez már tényleg 100%-ig gyerekfilm.
4/10
Az operációs rendszeren is túl...
Nagyon-nagyon jó ötlet, megvalósításán még lehetett volna csiszolni, de lekötött, érdekes volt. Woody Harrelson nagyon bírom, remélem még sok filmben szerepelni fog még.
Thrash \'Till Death
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Teljesen termeszetellenesen bamban bamul neha csak maga elott.
Persze jonnek sokan, hogy milyen jo szinesz, pedig altalaban az osszes filmben amiben jatszott a masik szereplo viszi a hatan es ennyi.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.