Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
így van...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
Nem lattam... de bepotolom meg a heten!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

szucsy89
én a könyvet nem olvastam (a 4.rész után valahogy abbamaradt), de hugom nagy fan, minden könyvet minimum 2x olvasott (a 7.et most kezdi harmadjára pl.) és õ is ki volt akadva hogy mennyire szar lett a film...szerinte csomó fontos jelenet kimaradt, és ha nem olvasta volna a könyvet nem nagyon értette volna a filmet...de mind1, én nagyjából értettem, elment egynek, de moziban nem érte meg megnézni, inkább leszedtem volna trrentrõl😊
Blasta
A világ 10 legnagyobb hatású filmjének egyike szvsz

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

fifi
az Into the wild az smafu?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sir Quno Jedi
Nacho Libre Jack Black-kel, másztszí!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Azt hittem az elobb ezen megpusztulok (Tv2)

😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tyler1
ma volt a Trója a tv-ben és ezen felbuzdulva próbáltam keesgélni vmi ilyesmi történelmi filmet a közeljövõben, de nem találtam. Esetleg vki tud vmit?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

edios
IMDB-n holtversenyben elsõ a szériában (7.7, bár ez még 1-2 tizedet valszeg megy lefelé), rottentomatoes-on 3. helyezett 83%-al, metacriticen pedig szintén 3. helyezett 78 ponttal.

Ezekbõl az adatokból az derül ki egyértelmûen, hogy nem lóg ki a sorozatból, és ha már választani kellene, akkor inkább a jobb részek között emlékezünk majd vissza rá.

Nyilván van akinek a kedvence, van aki pedig gyûlöli, de a fent említett adatatok képezik a "reprezentatív" közönség-, és kritikai véleményeket, feltéve ha elfogadjuk ennek a fogalomnak a létezését.

Én még nem láttam😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Montanosz
Knights Of Bloodsteel

Farkasölõ óta kivagyok éhezve egy kis high fantasyra, - már beértem a legend of the seekerrel is - sajna ez a film sem nem elégíti ki éhségem.
Még a sztori el menne, a táj is csodaszép, de a fõgonosz cseppet sem félelmetes (mintha a babylon 5-bõl kölcsönözték volna a maszkját, aztán a sárkány már megint kidolgozatlan ps1-es grafikával)
A lovak is hiányozbak, a fõhõseink jobbára gyalog araszolnak száz kilómétereket, néha megtámadja õket az ellenség, 3-4 fõ(((...és persze egy tarisznya vagy batyu sincs náluk a hosszú vándorlás alatt, mégis mindig kezükba akad ami kell....
Ja és nyúlik mint a rétestészta, vagy 3 órás.....
Sza'l, várjuk a Hobbitot.....

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

szucsy89
Harry Potter

eddig a legszarabb rész volt sztem, és még hosszúra is sikerült:\
tommygear
gran torino 10/10

kiváló film, nézzétek meg
FlyHigh
Watchmen 10/10

Nem tudtam mirõl van szó úgy vágtam neki és nagyon lekötött, hatalmas, jó sztori. Rorschach naplója: október 12, 1985. Ma este New Yorkban meghalt egy Komédiás. Valaki tudja, miért.

Thrash \'Till Death

ProGabe
Alan Moore (Watchmen) képregényének feldolgozása

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Titanicot én még nem is láttam, nagyon nem is érdekel 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Montanosz
Terribly Happy (Frygtelig lykkelig)

a skandinávok már megint megmutatták)))
lassan ott tartok hogy ha hallok egy új északi filmrõl már remeg is a gyomrom a várakozás izgalmától)))
Karlovy Vary-i filmfesztiválon tavaly Kristály Glóbusszal díjazott film, és valahol olvastam is hogy "...egy vérbeli skandináv moziélmény és a rá jellemzõ abszurd slamasztika....".
talált!
maradandó élmény......

amúgy én a titanicot nem bírtam végig nézni, többször neki láttam, de nem ment, csak felidegesített.
amúgy nem áll messze tõlem a romantika, nagy rajongója vagyok Jane Austennak, vagy Sarah Waters könyvjeinek, filmjeinek. A Fingersmith-et évente megnézem)))

Sephi
Varjal. Titanic azert 1997-es film, akkor minden mashogy volt felfogva. En akkor lattam es nem tobb mint 10 evvel kesobb...

SötétBarom
Titanic akár lehetett volna megható is, de nekem már kicsit kínosan csöpögõs volt.. :| Gump az jóság, Csodálatos elme is, U93-at nem láttam..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Sephi
Te, nekem peldaul a kov filmek utottek erzelmileg. Kurvara bele tudtam magam elni, es teljesen atjottek.

Forrest Gump
Titanic
Csodalatos Elme
United 93

(Istenem mit fogok kapni a masodikert 😄D)

nem mûvészi, inkább nyomozós Hasfelmetszõ Jack után
Shep
De van történés rendesen, tehát izgalmas, vagy inkább ilyen drámai elgondolkodós mûvészi?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sephi
Nagyon jo film!

Sephi
Elsot nem lattam meg, de bepotolom, viszont az Oldboy az mindent megmozgatott csak erzelmet nem ....

Shep
Lesz ma este az m1-en a Pokolból címû Jhonny Depp-es film. Milyen, izgalmas, érdemes megnézni?

nálam az egyetlen jelenet amit akárhányszor nézek mindig "pityergõs" a Forrest Gump-ban amikor Hanks a csaja sírjánál a film végén mesél a kis srácról, hogy milyen okos stb. Hanks játéka, a szöveg, a zene-tökéletes!! (persze ahogy az egész film)
Hirtelen az Elefántembert és az Oldboy filmeket ajánlom az érzelmek megmozgatására.
Sephi
Lehet benne van az, hogy mar annyi ilyet lattunk, hogy mar nincs meg meghasson... Nem tudom, nalam utoljara erzelmileg az United 93 utott... de az nagyon... Azota semmi.

Dynamic
Érdekes módon rám sem volt hatással, pedig elég érzékeny vagyok az ilyen befejezésekre.
Tyler1
hirtelen õ ugrott be Travoltáról.

ProGabe
Pierre Morel (Taken, B13) új filmjének az elõzetese

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bulykin
Fireball
kosárlabda thai módra😄 de dúrva, zúzzák egymást rendesen, nekem tetszett😉

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Sephi
Hat mi megneztuk, de semmilyen erzelmet nem valtott ki belolunk. Valamiert azt hittem rohadt jo film lesz ez, de nem... tul sok ilyet lattunk mar...

SötétBarom
The Wrestler

Majdnem elsírtam magam miután vége volt. HARD.
No rating.

Tikal
nekem a HD kamerával semmi bajom nem volt... a történetet meg ott rontotta el hogy tul valoságosra vette, nagyon dokumentarista akart lenni, több volt ebben a sztoriban sajnos mint amit kihozott...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Montanosz
akkor jó, nem csak én találtam szánalmasnak...

galmat
Jégkorszak 3

pfff, unalmas volt, kb 1x tudtam nevetni az egész film alatt, ami a gond,hogy a moziban az átlagéletkor 12-es korosztály se nevetett csak nagyon-nagyon ritkán,pedig ez nekik készült fõleg...

5/10

Blasta
1000%-ig egyet értek!
Kalap kaki

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Public Enemies -

Istenem... ova intek mindenkit! Nem moziba nezendo film! Tobb mint 2 oras idotartama alatt osszesen 15-20 percnyi eredetiseg van benne, az osszes tobbi resze unalmas, 1000x latott kiszamithato jelenet, baromi gyenge szineszi alakitassal. Bale olyan szinten volt unalmas, hogy az mar fajt, mig JD a vege fele kezdett erdekes lenni. A kamerarol meg ne is beszlejunk, tudom hogy direkt volt, de neha azt hittem Baratok Koztet nezek.

Borzalmas csalodas szamomra.

19 filmrõl olvashattok röviden a júliusi Shortcutban, köztük a Vissza a jövõbe trilógia, a Hetedik, a Kettõs játék, a Másnaposok, a Men in Black és az Addams Family filmek.

Jó olvasgatást!
sadvagabond
"vannak mezõk...végtelen mezõk..."
akkor még érdekes volt ez az embertenyésztés,most már elég elhasznált,de a film érdekesnek tûnik.

Montanosz
Alien trespass
és
The Land That Time Forgot

mindkettõ remake, azoknak ajánlom akik fiatalon akarnak meghalni unalmas, látványnélküli scifiken.
- nem is szólva hogy a dinók mintha a ps1-es Turok játékból léptek volna elõ.-
nem bírtam egyiket sem végig nézni(((((

Hohó, én is bírom az arcot, köszi, már töltöm is 😄

Tyler1
Spancserek
Mikor megláttam a stáblistán Paul Rudd nevét, már tudtam h ez megint kellõen agyament vígjáték lesz. Kicsit sajátosan éli éli bele magát a karaktereibe, ezért szeretem a srácot. Nos ez a film egy jól eltalált pasi film lett, végre nem a nõ kerül a középpontba! Pár faviccet és odanem illõ poént leszámítva iszonyat nagyokat röhögtem! Minden karakterbõl tudtak egy idétlen oldalt kihozni, igy még a legnegatívabb szereplõn is lehet jókat nevetni. Az év vígjátéka eddig a Másnaposok nálam, de ez felzárkozott a 2. helyre. Persze nem mondom h tökéletes a film, talán annyira nem is lesz emlékezetes, de egy baráti társaságban, vagy csajoddal tuti h lesz egy vidám másfél órád!!!

szucsy89
ez igen jónak tûnik
SötétBarom
Vótmá, én linkeltem 😛

ProGabe
"manapság úgyis nagyon ritka, leszámítva persze a teenager-vámpírsorozatokat"

szerencsére lesz egy-két ígéretes film. egyik:

30 days of night.
Korrekt vámpírfilm, néhány nagyon szépen fényképezett jelenettel. (manapság úgyis nagyon ritka, leszámítva persze a teenager-vámpírsorozatokat)

My bloody Valantine
Az elsõ 15 perc nagyon! tré volt annyi következetlenség, alkotói logikátlanság volt benne, utána átfordul egy szimpla csütörtök esti horrorba.

Shep
Kampókéz 3

Sikerült alulmúlni a nem túl acélos 2. részt is. Gyakorlatilag semmi nincs amit ne láthattunk volna már az elsõ 2 részben. Az elsõ rész hátborzongató hangulata sehol nincsen, a jelenetek ötlettelenek gyakorlatilag csak a fõszereplõ hozható fel pozitívumként, na nem a színészi játéka miatt 😊

5/10

Montanosz
Mimic 1,2,3

Az elsõ rész annak idején nagyon betalált nálam, most is jót szórakoztam)))
A második rész egyszer nézõs, némi poénokkal.
A harmadik rövid,iszonyat gyenge, és unalmas.
És persze leszedtem Az utolsó mimic c.filmet is mert azt hittem ez a sorozat utolsó darabja.
Nem tom ki volt a fantáziatlan emberke aki ezt a magyar címet kitalálta mert persze hogy semmi köze a sorozathoz.
Azért hálás is vagyok érte mert nagyszerû sci-fi filmre bukkantam és ilyen izgalmakat, hasonlót csak a Harmadik tipusú talákozásokkal éltem meg....Jó film!

A törvény gyilkosa

Valamiért a "Szemtõl Szemben" 2. részét vártam. De egyáltalán nem az lett. Hogy ez jó hír-e vagy sem, azt a fene tudja, bár így hogy egymás oldalán álltak, egész más volt a leányzó fekvése.
Elegendõ akció, elegendõ izgalom, és a végén még csavar is volt.

Nekem tetszett!