Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaa 😄 sztem elég fasza volt.. a hangjában meg azt a dörzsõs batmanast nagyon csípem😄
direktbe nem is szinkronnal néztem meg(pedig ennél a filmnél a szinkront eltalálták sztem)
Tyler1
vmibe belekell kötni mindig 😊 egyébként Bale-nek télleg veszélyes hangja van, én azért szeretem eredeti szinkronnal nézni a filmjeit.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

[Jakuza]
Mert az alakitasa egy nagy nulla 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

na miért?
[Jakuza]
"Bale hangja egyszerûen fantasztikus ahogyan Connort megformálta az is."
Te biztos valami mas filmet neztel tuti. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kojiro
Star Wars - The Phanton Menace

Több éves hallgatás után, újra felcsendült kicsiny szobám falai között Qui-Gon Jinn hangja, immár eredeti nyelven (persze nem galaktikus közös nyelven, csak angolul sajna).
Azt kell hogy mondjam, hogy bár a premier óta többször is láttam a filmet, mindannyiszor vegyes érzelmekkel fogadtam, de így eredeti hanggal és blueray minõségben azért ez egy kiváló film. Persze sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni, ez tény, de nincs vele semmi baj. Jar-Jar eredetiben korántsem annyira idegesítõ, mint magyarul (nem annyira harsány), és Liam Neeson alakítása viszi a filmet. Ezen felül, van legalább egy tucat felejthetetlen és lenyûgözõ jelenet, és sok olyan párbeszéd, aminek csak az elsõ újranézés után lesz értelme/dramaturgja. Pl. az egyik kedvencemben, a vacsora-jelenetben: "-Egy Jedit nem lehet megölni." "-Bárcsak úgy lenne."

9/10 a kategóriájában

Kojiro ergo sum.

Paulie
Galaxy Quest
másodszorra is kész eza film😄
Alan Rickman a legjobb😄
10/7 csakmer egy feelgood film de annak tökéletes

.

szucsy89
nyugodtan megnézheted nincs köze a kettõnek egymáshoz, a fõszereplõ ugyanaz annyi...
egy kérdés!
ha nem láttam a da vinci kódot akkor ne nézzem meg az angyalok és démonokat?
(azaz ez folytatása a davincinek vagy egy különálló rész?)

de hogy a témánál marajak megemlítem a
transformers 2 õt a bukottak bosszúját!
a film nem olyan rossz mint amilyen cikkeket olvastam 😄
egy a hiba benne,túl sok az akció :S
persze legyen benne de ami benne volt az nekem naon soknak tünt!
már alig vártam,hogy nyugi legyen 😄
viszont megközelíthetem máshonnan is.
elvégre a bukottak bosszújáról volt szó szvsz háborúzni harcolni kell szóval igy meg oké.
összességében ha az elsõ 10/9 akkor ez 10/5.3
ezt a részt nagyon vártam,de a következõt nem várom annyira 😞

terminator-salvation

na amit a trailerben láttam absolute átjött a filmben is!
Bale hangja egyszerûen fantasztikus ahogyan Connort megformálta az is.
A történet is jó,harc is annyivan amennyinek kell ,hogy legyen!
Se nem túl sok se nem kevés.
9/10

szucsy89
Angyalok és Démonok

ma fejeztem be a könyvet (2nap kellett hogy elolvassam annyira jó volt, szal elég frissek az emlékek), direkt nem akartam megnézni addig a filmet aztán most hogy végeztem a könnyvvel megnéztem egybõl...hát egy szót találok így hirtelen rá: GAGYI!!!

ha több szóban kéne fogalmaznom: lebutított lerövidített....

két szemszögbõl lehet nézni a filmet:
-aki olvasta a könyvet: nagyon rossz úgy nézni hogy a filmnek a 80% nem is úgy van ahogy a könyvben...és nem kihagytak részleteket hogy beleférjen hanem fontos szereplõket, cselekményeket, mellesleg át is írták jónéhány helyen(mit jónéhány szinte minden fotosabb részt) és így nagyon nagyon szar és gagyi...és itt jön a másik szemszög

-aki nem olvasta a könyvet: mivel átírtak részeket és eléggé pörög a film, ezért szerencsétlen nézõnek sztem fogalma sincs hogy mi történik(ha nem olvastam volna a könyvet bevallom nekem se lenne 100as a kép), pl. az egyes megoldásokra Langdon "csak úgy" rájön, nincs az a zseniális levezetés mint a könyvben így nem is ütnek annyira ezek a részek....több emberrel is beszéltem már akik nem olvasták a könyvet és szerintük nem volt olyan jó film...el sem tudtam képzelni, de mostmár értem...adok rá egy 5/10et, de igazából nekem nagy csalódás

(megjegyzem a da-vicni kód viszont bejött filmen pedig a könyvet ott is elõbb olvastam el)
szucsy89
II.vh-t imádom mindenképp megnézem és köszönöm a válaszokat
Tyler1
Ellenállók sztem jó film. Egy zsidó testvérpárról szól a történet, akik bujdosni kényszerülnek az erdõben a II. vh. idején. Nem egy akciódús film, de nem is ez fontos benne.
Boszorkány-hegyes szart meg elkezdtem nézni, de 20 perc után kinyomtam.

Montanosz
Ellenálók jó film, de nem az akcióra van kihegyezve és szerintem túl rövid hogy négy év történését belezsúfolják, de legalább igaz történet.
Boszorkányhegy egyszernézõs családi mozi, inkább amit ajánlottam azt nézd meg ha hasonló sci-fire vágysz: the last mimzy

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

A Boszorkány-hegy c. filmet láttam. Érdemes megnézni, ha szereted a meséket. Tipikus családi filmecske. Láttunk már sok hasonlót, egyszer nézhetõ és még élvezhetõ is.

6/10

További vélemények a filmrõl.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

szucsy89
Taken (Y)

most hogy így nézem a filmeket megmondaná vki aki látta hogy az ellenállólk és a boszorkányhegy c. filmek milyenek?
Tyler1
- Taken
- Gran Torino
- Watchmen
<#eljen>

Szabi84
taken-nek már ideje volt

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

kaposi1

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Szabi84
igen, erre😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ja erre gondolsz? 😄D
Szabi84
a legjobb mikor becsúszik😄

a pláza ásza
vígjáték
10/7.8
DONGUBA
Inkehart...10/3 egy fos😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ill a vége tetszett, arra ébredtem

united 93-on elaludtam a moziban moziünnepen, szószerint. szerintem szörnyü 😄

Montanosz
Igen,Igen! Jól írod!
Vagy a Keith c. film.
Minden középiskolásnak kötelezõvé tenném....

Montanosz
War wolves

A sztori még jó lenne, - alkoholista farkasember - csak a megvalósítás(((
Nuku akció, kéjesen és kecsesen vonagló 20 éves farkascicák, 70 éves farkasember vadászok, akik nem hajlandók automata fegyvert használni, ezért jóformán nem tudnak elpusztítani egyet sem, satöbbi hülyeség.
kár érte.....unalmas.
Talán moodysson kihozott volna belõle valamit....

Lehet, hogy öreg vagyok, de ha érzelmes, kedves film, akkor Singin' in the Rain 😊
Doddy a düdő
és a remény rabjai meg a halálsoron? :[

fifi
így van...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
Nem lattam... de bepotolom meg a heten!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

szucsy89
én a könyvet nem olvastam (a 4.rész után valahogy abbamaradt), de hugom nagy fan, minden könyvet minimum 2x olvasott (a 7.et most kezdi harmadjára pl.) és õ is ki volt akadva hogy mennyire szar lett a film...szerinte csomó fontos jelenet kimaradt, és ha nem olvasta volna a könyvet nem nagyon értette volna a filmet...de mind1, én nagyjából értettem, elment egynek, de moziban nem érte meg megnézni, inkább leszedtem volna trrentrõl😊
Blasta
A világ 10 legnagyobb hatású filmjének egyike szvsz

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

fifi
az Into the wild az smafu?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sir Quno Jedi
Nacho Libre Jack Black-kel, másztszí!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Azt hittem az elobb ezen megpusztulok (Tv2)

😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tyler1
ma volt a Trója a tv-ben és ezen felbuzdulva próbáltam keesgélni vmi ilyesmi történelmi filmet a közeljövõben, de nem találtam. Esetleg vki tud vmit?

edios
IMDB-n holtversenyben elsõ a szériában (7.7, bár ez még 1-2 tizedet valszeg megy lefelé), rottentomatoes-on 3. helyezett 83%-al, metacriticen pedig szintén 3. helyezett 78 ponttal.

Ezekbõl az adatokból az derül ki egyértelmûen, hogy nem lóg ki a sorozatból, és ha már választani kellene, akkor inkább a jobb részek között emlékezünk majd vissza rá.

Nyilván van akinek a kedvence, van aki pedig gyûlöli, de a fent említett adatatok képezik a "reprezentatív" közönség-, és kritikai véleményeket, feltéve ha elfogadjuk ennek a fogalomnak a létezését.

Én még nem láttam😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Montanosz
Knights Of Bloodsteel

Farkasölõ óta kivagyok éhezve egy kis high fantasyra, - már beértem a legend of the seekerrel is - sajna ez a film sem nem elégíti ki éhségem.
Még a sztori el menne, a táj is csodaszép, de a fõgonosz cseppet sem félelmetes (mintha a babylon 5-bõl kölcsönözték volna a maszkját, aztán a sárkány már megint kidolgozatlan ps1-es grafikával)
A lovak is hiányozbak, a fõhõseink jobbára gyalog araszolnak száz kilómétereket, néha megtámadja õket az ellenség, 3-4 fõ(((...és persze egy tarisznya vagy batyu sincs náluk a hosszú vándorlás alatt, mégis mindig kezükba akad ami kell....
Ja és nyúlik mint a rétestészta, vagy 3 órás.....
Sza'l, várjuk a Hobbitot.....

szucsy89
Harry Potter

eddig a legszarabb rész volt sztem, és még hosszúra is sikerült:\
tommygear
gran torino 10/10

kiváló film, nézzétek meg
FlyHigh
Watchmen 10/10

Nem tudtam mirõl van szó úgy vágtam neki és nagyon lekötött, hatalmas, jó sztori. Rorschach naplója: október 12, 1985. Ma este New Yorkban meghalt egy Komédiás. Valaki tudja, miért.

Thrash \'Till Death

ProGabe
Alan Moore (Watchmen) képregényének feldolgozása

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Titanicot én még nem is láttam, nagyon nem is érdekel 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Montanosz
Terribly Happy (Frygtelig lykkelig)

a skandinávok már megint megmutatták)))
lassan ott tartok hogy ha hallok egy új északi filmrõl már remeg is a gyomrom a várakozás izgalmától)))
Karlovy Vary-i filmfesztiválon tavaly Kristály Glóbusszal díjazott film, és valahol olvastam is hogy "...egy vérbeli skandináv moziélmény és a rá jellemzõ abszurd slamasztika....".
talált!
maradandó élmény......

amúgy én a titanicot nem bírtam végig nézni, többször neki láttam, de nem ment, csak felidegesített.
amúgy nem áll messze tõlem a romantika, nagy rajongója vagyok Jane Austennak, vagy Sarah Waters könyvjeinek, filmjeinek. A Fingersmith-et évente megnézem)))

Sephi
Varjal. Titanic azert 1997-es film, akkor minden mashogy volt felfogva. En akkor lattam es nem tobb mint 10 evvel kesobb...

SötétBarom
Titanic akár lehetett volna megható is, de nekem már kicsit kínosan csöpögõs volt.. :| Gump az jóság, Csodálatos elme is, U93-at nem láttam..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sephi
Te, nekem peldaul a kov filmek utottek erzelmileg. Kurvara bele tudtam magam elni, es teljesen atjottek.

Forrest Gump
Titanic
Csodalatos Elme
United 93

(Istenem mit fogok kapni a masodikert 😄D)

nem mûvészi, inkább nyomozós Hasfelmetszõ Jack után
Shep
De van történés rendesen, tehát izgalmas, vagy inkább ilyen drámai elgondolkodós mûvészi?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!