Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gibson9
Véres valentine tetszett, bár az elején a kórházban lévõ mészárlást nem tudom elképzelni, hogy képes lenne erre 1 ember.. 1 ember nem öl meg ennyi embert, anélkül, hogy valaki ne meneküljön el legalább.. fõleg, hogy annyira közel voltak egymáshoz a halottak és menekülésnek semmi jele.
És az egész filmet úgy rendezték, hogy ráterelje a nézõk gyanúját egy emberre, de a végén meg meglepõdünk 😄

Role Models nekem olyan 1szer-2szer nézhetõ vígjáték volt

Fired Up nagyon tetszett, bár nem voltak szerintem azok a srácok olyan nagyon jó képûek, hogy mindenki le akarjon velük feküdni 😄

gibson9
Véres Valentin
Példátlan példaképek (role models)
pompom fiúk (fired up)

ezeket néztem meg múlt hétvégén

ProGabe
"Akcio filmnek kicsit keves, de szerintem nem is annak kell kezelni. "

mennyi sírás lesz emiatt. sokan gondolom akció-sci-fit várnak, aztán kapnak egy moralizálós, elgondolkodtatós filmet. mint a Watchmennél: csihi-puhit vár az átlag mozinézõ, aztán anyáz, mert nem azt kap

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Montanosz
szép))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

FlyHigh
Berlin Calling
7/10
Egész fasza kis film, mondjuk a zene nem pont az én stílusom...

Thrash \'Till Death

stonesour
ez gyenge.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Sephi
The Lovely Bones

Nem tudom mikor lattam utoljara ekkora trailers. Minden szinten kirazott a hideg. Eszmeletlen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Utóbbi idõben :

Mystic River - elképesztõ egy film, borzalmas, tényleg érezni a film szagát.Izgalmas élmény volt - 10/10
Amikor a farok csóválja - nagyszerû volt, kissé kusza, de végig érthetõ, kissé hatásvadász , de errõl szólt végül is, jó zenékkel fûszerezett politikai vígjáték? - 10/8
Jákob lajtorjája - hmm. 10/10 - zseniális
Ponyo - aranyos anime a gyerekesebb fajtából - 10/7
The soloist - depresszív és unalmas - 10/6
Bucser
A Fighting nem Rocky utánzat, hanem inkább a Lionheart (régi Van Damme film) utánzata akart lenni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

I.C.ram
Ja, mondom nem rossz film. De szerintem az alapkoncepcio a baromi jo benne. A megvalositas mar inkabb csak egy eros kozepes. Szineszek nem voltak rosszak, de azert messze nem voltak olyan jok. A foszereplo jol hozta a szerencsetlen balekot, aki kicsit ugyefogyott es naiv, de a vegere mar kezd gyengebb lenni a karaktere. Mellek szereplok se olyan jok, szerintem. Viszont az echte del-afrikai akkcentus nagyon sokat dob a hangulaton. Ami meg nem tetszett a filmben, hogy ez az egesz olyan volt, mint a vilag tobbi resze leszarna nagyivben, hogy foldonkivuliek, ultra hi-tech cuccai lebegnek Johannesburg felett. Kicsit szarul volt abrazolva a nemzetkozi sulya egy ilyen esemenynek szerintem. Mintha mindennapos lenne a dolog.
edios
IMDB-n 12k+ szavazat után is #26, ami nyilván átmeneti, és lejjebb süllyed, de komoly esélye van, h tartósan megmaradjon #250-ben, ami azért már azt sugalja, hogy érdemes megnézni.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

I.C.ram
Megneztme moziban a District 9-et. Nem volt rossz, foleg az alapkoncepcio tetszett. Az eleje poen volt, mikor panaszkodtak a foldonkivulekre... 😄 Mintha csak a "mi foldonkivulieinkrol" beszeltek volna, ha ertitek mire gondolok 😄 Akcio filmnek kicsit keves, de szerintem nem is annak kell kezelni. Az alapotlet volt a lenyeg benne, ami szerintem jo volt, es ami a legfontosabb, en meg mas filmben nem lattam. Ja meg tetszett nagyon a del-afrikai akkcentus is. Karakterek is jok voltak, szerintem. Most ennyire futotta, mert sietek, bocsi 😊

6.5/10
SötétBarom
Nekem egy ilyesmi dolog sokat ad egy film értékéhez.. Sokkal frankóbb, mint zöldvászon elõtt hadonászni, hogy aztán késõbb mögédrendereljenek mindent..

Meg ugye a kaszkadõrök 😄D Az a sok állat tényleg ott röpködött a jetski-kel..

Atisz
Na igen, újra is kellett építeni 😊
Persze a nyílt tengeri építkezések elég drágák szoktak lenni, tehát ha szárazföldön viszi el a vihar, akkor nem nagy cucc újra összedobálni az elemeket...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gugli 😄

SötétBarom
linket 😄

Payback - Visszavágó rendezõi változat

Az jutott eszembe, hogy ennek a zárójelenetét bele kellett volna tenni - persze a szükséges változtatásokkal - a végleges verzióba, így az még jobb lehetett volna (bár nálam így is a tökéletességet súrolja)! 😊

bexinho
Mivel teis leírtad (családi), és mivel Disney névvel fémjelzett mozifilm, ehhez mérten is kell értékelni a filmet. Én mondjuk azért egy 6-ost adnék erre a filmre, mert egy könnyed délutáni kikapcsolódásra tökéletesen megfelel. HD-ban meg minden film látványosabb 😊

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

nah az sztem sem volt az... pedig egyesek szerint kultuszfilm<#zavart2>

Egyetlen jó szöveg benne a korintoszi transzfesztátor (vagy mi...) volt😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Dynamic
A Boszorkány-hegy

Rtl Klub családi mozidélután fíling. Felejthetõ, fordulatoktól mentes, egyfolytában menekülünk sztori. Állítólag már korábban is többször feldolgozták a filmet. Kérdem én, mi a francért? Vajon mitõl olyan különleges ez a sztori, hogy több remake-et is megélt? Egyszerûen semmi, de semmi különös nem történik a filmben, ami kiemelné az átlagból. Jó, mondjuk az eredeti sztorit nem olvastam, szóval akár még az is lehet, hogy egy nagyon jó könyv, csak éppen elkúrták ezt a filmet. Nem tudom...

4/10
bexinho
Blow (2001) - Johhny Depp, kokain-marihuána kereskedelem, 70-80-as évek... 10/10

Caroline és a titkos ajtó (2009) - Nekem eléggé bejött! Pedig nem gondoltam volna, h egy ilyen "dark" stílusú rajzfilm lekötne. Nálam 7/10

Fred Claus (2007) - Egy átlagos karácsonyi film. Az eleje elég jól kezdõdött, azonban a film fél óra elteltével elég unalmassá vált. Vince Vaughan Vaughn és Kevin Spacey, akik benne szerepelnek, mint ismert színészek. Ez a film egy 4/10 -es sajnos.

Igor (2008) - Nem volt rossz, a zene jó volt, voltak benne aranyos, ötletes részek, azonban egy átlagos és olykor unalmas jelenetekkel megfûszerezett animációs film. Nem igazán gyerekeknek szól szvsz. Pontszám: 6/10

Monster House (2006) - Rég néztem meg ilyen rövid idõn belül ennyi animációs filmet, de hát úgy gondoltam h 720p, oscar meg golden globe-on jelölték a legjobb animációs filmre, így tehát kötelezõnek gondoltam a megnézését. SPOILER(lehet) Az film igazából nem volt rossz, bár én nem a ház, hanem az öreg irányába vittem volna el a sztorit. Így kicsit TÚL gyerekmese lett. SPOILER Így nálam egy 4/10

The Uninvited (2009) - Egy thriller film, aminek a vége ütött. A felvezetés átlagos volt, mint ahogy ez a film is. 6/10

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Tyler1
na hát a Hé haver hol a kocsim sztem kurva szar 😄 az már annyira fáradt és beteg film, h számomra nem vicces 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Totti5
Hé haver, hol a kocsim és Hullámtörõk, miatta nem miatta ezek szvsz jó filmek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyler1
jah az télleg fasza film, abban még egész jó, de ha tud még vki mondani tõle egy jó filmet akkor fejre állok xD

Szerintem se nagy szám színész, de a Pillangó hatás az egyik kedvenc filmem... azt se miatta szeretem, de valahogy az a film megkedveltette velem ezt a fszt😄

fifi
utóbbi idõk egyik legkorrektebb magyar filmje!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tyler1
A csajom apja ideges
Talán a mûfaj ászának mondható Apádra ütök fekete változata akar lenni. Ha ehhez hasonlítjuk, akk megsem közelíti Stilleréket, viszont mint külön film, vicces perceket kölcsönöz a nézõ számára. Azonban nem egy felejthetetlen mû, és az alakítások sem azok. Ashton Kutchernek ez a 2. filmje talán amit látok, a Pillangóhatáson kivül. Sztem nem az évszázad színésze, és ebben a filmben sem nyújtott bámulatos alakítást.
A tetõpont nem közelíti meg az elvárható szintet, úgyhogy a film vége már csak egy vontatott hab, ami kitölti a filmet a zárásig.
Délutánra ideális, poénos film, de ha már választani lehetne a kategóriában akk válasszuk a Stiller-De Niro párost.
6/10

Montanosz
XTRO

Emlékszik valaki rá a videó hõskorszakából?)))
Az evil dead meg a freddy méltó kortársa.
Emlékszem nagyon paráztunk annak idején tõle, de mostani szemmel is - 26 évvel késõbb - megállja a helyét!
A második és harmadik részt azonban felejtsétek el.

Panzermeyer
Na jó, de ha már csupa klisébõl álló filmet csinálnak, akkor pont ez ne legyen benne? 😊

Más:
A nyomozó

2008-as magyar film, amiben a fõszereplõ egy kisebb szellemi fogyatékossággal rendelkezõ korboncnok, akinek az anyja haldoklik. Nincs elég pénze a mûtétre, így elvállalja, hogy megöl egy számára teljesen idegen embert. Sima ügynek látszik, de aztán...
A kritikákat olvasva volt akinek az elsõ fél óra nagyon unalmasnak tûnt, lehet így is nézni, de én inkább azt mondanám, h kezeljük az elejét egy kis humorérzékkel és kellõ türelemmel, mert megéri. Mindenki nagyon jó a szerepében, a fõkarakter nagyszerû választás volt. Különösen tetszenek azok a jelenetek, ahol Malkáv Tibor (Anger Zsolt) levelet olvas, vagy elgondolkodik valamin, mert ötletes a megvalósításuk. Van bennük egy csepp humor, csakúgy, mint az egész filmben, de nem túl sok, pont annyi, amennyi kell. A vége egy picit összecsapott. A Kontroll óta az elsõ élvezhetõ magyar mozi, amit láttam. El vagyok ragadtatva, be is kerül a gyûjteménybe. 9 pont!

mov ah,4ch int 21h end

Tyler1
sztem tuti szülõi felügyelettel fogom csak megnézni xD

attól biztosan jobban fogsz félni😄

Tyler1
jah azt észrevettem xD
sztem majd most zombiként forgatnak egy filmet, aztán az egyik zombit megharapja egy "tiszta" ember, és elkezdenek kitisztulni xD De közben ez nagyon horroros lesz ám xDDD

Kojiro
Cross-motoros zombik 3

A legjobb zombis film, amiben motoroznak!
10/10

😊))

Kojiro ergo sum.

Hát hogy a szereplõk ugyan azok lesznek
mmint a csaj meg a srác...
Õk lesznek a fõszereplõk mint zombik?XD

Tyler1
pontosan mire gondolsz, mert ezek a nevek nekem nem mondanak sokat 😊

Montanosz
2LDK

Nem hittem volna hogy egy jobbára 4 helységbõl álló házban játszodó, szintén jobbára 2 szereplõs horror le fog kötni. De igen)))
Idézve egy honlapról: "..Törés-zúzás, verekedés, sövény-nyíró láncfûrész, kádba fojtogatás majd árammal sokkolás, arcon-spriccelés vízkõoldóval és egyéb nyalánkságok. A tomboló erõszak átveszi az uralmat..."
Meglepõ,...és jó film...

Tikal
nem is értem hogy tudtak kijönni egy ilyen filmmel 2009ben... bár biztos van egy réteg akit ez még leköt, mondjuk a 14 éves korig...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
"Nem látni jó kis felkészítõ edzés sorozatot sem hozzá illõ lelkesítõ zenei aláfestéssel. "

Szvsz kurvára elég volt ebbõl a klisébõl abban a 6db Rocky filmben...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Panzermeyer
Fighting

Valahol azt mondták a párbeszédek semmirõl se szólnak, ha kicsit túlozni akarnék, akkor ez tényleg így van. Egyszer meg lehet nézni, de annyiszor elég is. Nem mintha olyan szörnyû lett volna, csak hát... sok-sok dolog hiányzik, a jó párbeszédek például abszolút. Nem látni jó kis felkészítõ edzés sorozatot sem hozzá illõ lelkesítõ zenei aláfestéssel. Összesen 3 nagyobb harc van a filmben, ebbõl az elsõ totál béna, a második olyan közepes, a harmadik, és egyben utolsó értékelhetõ valamennyire. Ezek a jelenetek inkább emlékeztetnek két harcképzetlen iskolás dulakodására, semmint jó verekedésre. Még egy valamire való parasztlengõt sem láttam 😊 Nagyon nagy jóindulattal 6 pontot adnék rá, ami nálam azt jelenti, h nem unatkoztam rajta, de nem zártam a szívembe. Inkább azoknak való, akik képesek bármilyen filmet betenni a gyûjteményükbe.

mov ah,4ch int 21h end

stargatelost
<#wow2>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Totti5
legjobb esetben is animációs film

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ProGabe
<#gonosz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

poppe
G-Force 3D... a leggyengébb rajzfilm, amit valaha láttam... tök jót aludtam volna, ha nem ilyen hangos...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

nah igen... de tudod mi a durva?
Rec 2... nézd meg a szereplõket:|

Tyler1
na ja a csaj az jó volt 😄
mondjuk a vége is jó volt mikor infrával vették azt a nõt, az jól meglett csinálva.

Montanosz
Fail safe
Korrekt politikai sci-fi, Harvey Wheeler és Eugene Burdick "Üzembiztos" címû bestsellere alapján készült, "Mi lett volna ha..." film(((
Végig nagyon megrázó volt, még a stáblistát is megnéztem hát ha a végére hagyják a megoldást....

Into the wild
Szép nagyon, de nem követendõ. - azért kicsit a naivitása idegesítõ volt - ha nem is volt hülye mint sokan írják más fórumokon.

Shep
Hát igen, nagy nulla volt, ahogy a Cloverfield is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szucsy89
Into the Wild

még csak most néztem meg ezt a remekmûvet, de nagyon nagy film<#eljen>
10/10
Montanosz
én feszültan, szívdobogósan élveztem minden percét, és lerágtam a körmöm, nálam top10-es)))