Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Hé haver, hol a kocsim és Hullámtörõk, miatta nem miatta ezek szvsz jó filmek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyler1
jah az télleg fasza film, abban még egész jó, de ha tud még vki mondani tõle egy jó filmet akkor fejre állok xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Szerintem se nagy szám színész, de a Pillangó hatás az egyik kedvenc filmem... azt se miatta szeretem, de valahogy az a film megkedveltette velem ezt a fszt😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

fifi
utóbbi idõk egyik legkorrektebb magyar filmje!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tyler1
A csajom apja ideges
Talán a mûfaj ászának mondható Apádra ütök fekete változata akar lenni. Ha ehhez hasonlítjuk, akk megsem közelíti Stilleréket, viszont mint külön film, vicces perceket kölcsönöz a nézõ számára. Azonban nem egy felejthetetlen mû, és az alakítások sem azok. Ashton Kutchernek ez a 2. filmje talán amit látok, a Pillangóhatáson kivül. Sztem nem az évszázad színésze, és ebben a filmben sem nyújtott bámulatos alakítást.
A tetõpont nem közelíti meg az elvárható szintet, úgyhogy a film vége már csak egy vontatott hab, ami kitölti a filmet a zárásig.
Délutánra ideális, poénos film, de ha már választani lehetne a kategóriában akk válasszuk a Stiller-De Niro párost.
6/10

Montanosz
XTRO

Emlékszik valaki rá a videó hõskorszakából?)))
Az evil dead meg a freddy méltó kortársa.
Emlékszem nagyon paráztunk annak idején tõle, de mostani szemmel is - 26 évvel késõbb - megállja a helyét!
A második és harmadik részt azonban felejtsétek el.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Panzermeyer
Na jó, de ha már csupa klisébõl álló filmet csinálnak, akkor pont ez ne legyen benne? 😊

Más:
A nyomozó

2008-as magyar film, amiben a fõszereplõ egy kisebb szellemi fogyatékossággal rendelkezõ korboncnok, akinek az anyja haldoklik. Nincs elég pénze a mûtétre, így elvállalja, hogy megöl egy számára teljesen idegen embert. Sima ügynek látszik, de aztán...
A kritikákat olvasva volt akinek az elsõ fél óra nagyon unalmasnak tûnt, lehet így is nézni, de én inkább azt mondanám, h kezeljük az elejét egy kis humorérzékkel és kellõ türelemmel, mert megéri. Mindenki nagyon jó a szerepében, a fõkarakter nagyszerû választás volt. Különösen tetszenek azok a jelenetek, ahol Malkáv Tibor (Anger Zsolt) levelet olvas, vagy elgondolkodik valamin, mert ötletes a megvalósításuk. Van bennük egy csepp humor, csakúgy, mint az egész filmben, de nem túl sok, pont annyi, amennyi kell. A vége egy picit összecsapott. A Kontroll óta az elsõ élvezhetõ magyar mozi, amit láttam. El vagyok ragadtatva, be is kerül a gyûjteménybe. 9 pont!

mov ah,4ch int 21h end

Tyler1
sztem tuti szülõi felügyelettel fogom csak megnézni xD

attól biztosan jobban fogsz félni😄

Tyler1
jah azt észrevettem xD
sztem majd most zombiként forgatnak egy filmet, aztán az egyik zombit megharapja egy "tiszta" ember, és elkezdenek kitisztulni xD De közben ez nagyon horroros lesz ám xDDD

Kojiro
Cross-motoros zombik 3

A legjobb zombis film, amiben motoroznak!
10/10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊))

Kojiro ergo sum.

Hát hogy a szereplõk ugyan azok lesznek
mmint a csaj meg a srác...
Õk lesznek a fõszereplõk mint zombik?XD

Tyler1
pontosan mire gondolsz, mert ezek a nevek nekem nem mondanak sokat 😊

Montanosz
2LDK

Nem hittem volna hogy egy jobbára 4 helységbõl álló házban játszodó, szintén jobbára 2 szereplõs horror le fog kötni. De igen)))
Idézve egy honlapról: "..Törés-zúzás, verekedés, sövény-nyíró láncfûrész, kádba fojtogatás majd árammal sokkolás, arcon-spriccelés vízkõoldóval és egyéb nyalánkságok. A tomboló erõszak átveszi az uralmat..."
Meglepõ,...és jó film...

Tikal
nem is értem hogy tudtak kijönni egy ilyen filmmel 2009ben... bár biztos van egy réteg akit ez még leköt, mondjuk a 14 éves korig...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
"Nem látni jó kis felkészítõ edzés sorozatot sem hozzá illõ lelkesítõ zenei aláfestéssel. "

Szvsz kurvára elég volt ebbõl a klisébõl abban a 6db Rocky filmben...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Panzermeyer
Fighting

Valahol azt mondták a párbeszédek semmirõl se szólnak, ha kicsit túlozni akarnék, akkor ez tényleg így van. Egyszer meg lehet nézni, de annyiszor elég is. Nem mintha olyan szörnyû lett volna, csak hát... sok-sok dolog hiányzik, a jó párbeszédek például abszolút. Nem látni jó kis felkészítõ edzés sorozatot sem hozzá illõ lelkesítõ zenei aláfestéssel. Összesen 3 nagyobb harc van a filmben, ebbõl az elsõ totál béna, a második olyan közepes, a harmadik, és egyben utolsó értékelhetõ valamennyire. Ezek a jelenetek inkább emlékeztetnek két harcképzetlen iskolás dulakodására, semmint jó verekedésre. Még egy valamire való parasztlengõt sem láttam 😊 Nagyon nagy jóindulattal 6 pontot adnék rá, ami nálam azt jelenti, h nem unatkoztam rajta, de nem zártam a szívembe. Inkább azoknak való, akik képesek bármilyen filmet betenni a gyûjteményükbe.

mov ah,4ch int 21h end

stargatelost
<#wow2>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Totti5
legjobb esetben is animációs film

ProGabe
<#gonosz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

poppe
G-Force 3D... a leggyengébb rajzfilm, amit valaha láttam... tök jót aludtam volna, ha nem ilyen hangos...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

nah igen... de tudod mi a durva?
Rec 2... nézd meg a szereplõket:|

Tyler1
na ja a csaj az jó volt 😄
mondjuk a vége is jó volt mikor infrával vették azt a nõt, az jól meglett csinálva.

Montanosz
Fail safe
Korrekt politikai sci-fi, Harvey Wheeler és Eugene Burdick "Üzembiztos" címû bestsellere alapján készült, "Mi lett volna ha..." film(((
Végig nagyon megrázó volt, még a stáblistát is megnéztem hát ha a végére hagyják a megoldást....

Into the wild
Szép nagyon, de nem követendõ. - azért kicsit a naivitása idegesítõ volt - ha nem is volt hülye mint sokan írják más fórumokon.

Shep
Hát igen, nagy nulla volt, ahogy a Cloverfield is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szucsy89
Into the Wild

még csak most néztem meg ezt a remekmûvet, de nagyon nagy film<#eljen>
10/10
Montanosz
én feszültan, szívdobogósan élveztem minden percét, és lerágtam a körmöm, nálam top10-es)))

szerintem jó film volt pedig😄

De azért ne tagadd, a csaj nem volt rossz benne😛

Tyler1
Rec
Mondom igy éjszaka megnézem, biztos fosatósabb lesz...sajna egyátalán nem volt az! Ritkán nézek horrort, mert nem igazán tudnak úgy igazán elbûvölni ezek a mai klisétáras szarok. Gondoltam ha már mindenki ennyire dícséri, akk annyira rossz nem lehet. DE EZ NAGYON ROSSZ!
Sztem egy jó horror az, amikor nem csak 1 jelenettõl fosol, hanem úgy az egész filmtõl. Ezen én csak azért nem aludtam el, mert néha menetrendszerûen jött egy jelenet ami csöppet sem volt félelmetes, viszont a hangtechnikus igazán jó munkát végzett, mert ilyen hangeffecteket egy jelentben még nem hallottam.
A legdurvább jelent amikor az öregasszonyt mutatják pelenkába, vagy bugyugóba, vagy nem tudommibe(bár ez inkább gusztus kérdése mint az ijedtségé).
Egyszer régen játszottam egy játékkal amiben egy srác egy operatõrrel ment be egy házba ahol ilyen zombik hentelték az embereket - sztem onnan jött az ötlet, igaz azon néhányszor beszartam, ezen inkább nevettem.

Másnaposok

Hát öccsééém!😮 Ez aztán vígjáték volt😄
Legutolsó ilyen jót buliztam elõzõ este, nem emlékszem semmire az a Hé haver hol a kocsim volt... nah az pocsék volt😄
De eeez... erre számítottam és meg is kaptam ettõl a filmtõl😄
Így kell élni, ahogy ezekXD😄
A creditsnél, meg hogy megnézhettük a képeket, az külön poén volt😄

8/10

És emlegettétek itt a trópusi vihart... nem csak hogy "hát még mindig jobb annál" hanem sokkal😄

Panzermeyer
Most néztem, Ip Man 2 bejelentve. Utóélet? Vagy elõélet? Majd kiderül. Remélem nem rókabõr lehúzás lesz.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Ip Man / Yip Man

Igazság szerint nem nagyon értem a 8.1-es IMDB pontszámot. Nem azt mondom, h rossz film volt, mert nem volt az. De azt sem, h olyan hihetetlenül jó lett volna, h 8 vagy annál több pontot adnék rá. Donnie Yen egyébként jól játszotta a nyugodt, béketûrõ, nagy tudású mestert, semmi kivetnivalót nem találok benne. A harcok is jók voltak, az a pár vicces jelenet is megmosolyogtatott. Lehet, h talán túl kevés volt a játékidõ? Láthattunk volna némi elõzményt, vagy visszaemlékezést a fõszereplõtõl, hogy hogyan vált a wing chun szakértõjévé, és egy kis utóéletet is, amint a tanítványait oktatja, köztük Bruce Leet. Láttam már Donniet jobb filmben is (SPL nagyon nagy kedvenc) és rosszabban is (a Dragon Tiger Gate abszolút nem tetszett). Szóval jó-jó, de nekem nem eléggé. Még a látványos verekedések és Donnie Yen ellenére is nem tudok többet adni 7 pontnál.

mov ah,4ch int 21h end

"Hawaii közelében a nyílt tengeren felépített "település" dobta meg durván a költségvetést"
Inkább az, hogy 3x építették fel viharkárok miatt, és rengeteget csúsztak emiatt (plusz pénzek), meg azért is sokat csúsztak, mert a sok vizes jelenettõl beteg volt a stáb fele.

sztem se rossz film
Atisz
Jaja, nem tudom miért kapta az év legrosszabb filmje címet, imdb-n sem olyan rossz ponton áll. Gondolom ahhoz képest húzták így le, hogy mennyibe került (a Titanic-ig ha jól tudom nem készült hasonlóan magas költségvetésû film), ami mondjuk annyira nem is látszik meg a filmen (a Hawaii közelében a nyílt tengeren felépített "település" dobta meg durván a költségvetést).
Bár valóban elég szimpla a felállás, egy átlagosnál egy picit jobb akciófilmet tekinthet meg a nézõ és hát - mégegyszer - enyhén szólva sem nevezhetõ a 1995-ös év legrosszabb filmjének (mondjuk Costnert valamiért nagyon nem szeretik Hollywoodban, lehet, hogy õ is zsidózott, mint Gibson 😄)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

CSOCSO
Szvsz nagyon jo film volt anno....
Montanosz
Altered

Errõl írok már még egy vagy két mondatot mert az utóbbi évek egyik legjobb horror filmje, de biztos vannak akik még nem látták.
Ufók által elrabolt 5 ember sztorija, akik szenvedésükért és megaláztatásukért igyekeznek bosszút állni általuk elfogott idegen lényen....
Ám a megtorlás mégsem úgy alakul ahogy eltervezik: egyikõjük sokat tud a földönkívüliekrõl, és biztos benne: ha kinyírják a lényt, annak az egész emberiség fizetheti meg a kárát. Van aki megõrül: minden vágya az lesz hogy halálra kínozza az idegen lényt, és közben rendõrökre is számíthatnak hõseink.
A film az elsõ perctõl az utolsóig nagyon izgalmas, idõvel ha lehet még fokozni a feszültséget, az is megtörténik....Egy ház elzárva a külvilágtól. Egy velejéig gonosz bestia. Emberek akiknek reménye sincs a megváltásra.....mert hát a foglyul ejtett lény elszabadul....
Nagyon, nagyon jó film!

DONGUBA
aha😊
na nem csak kiv voltam reakciokra.....de szerintem a maga idejeben elment a film

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

SötétBarom
Waterworld

Egész jópofa film, ráadásul post-apoc, meg televan mindenféle jófajta kaszkadõrködéssel, állat díszletekkel és ötletes modellekkel. A soundtrack nagyon fasza (!!), az egyetlen negatívum, hogy kicsit sokszor kellett "nem-gondolkodni" merthátugye elég sok kérdést vetne fel a világ amiben játszódik..

7,5/10

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

stargatelost
fail

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Shep
Én se 😊 Az a 2. részben volt Chucky beszólása mikor elásta az igazi babát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kmarha
es ezt most komolyan is irod? 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

DONGUBA
ezt a piszok tommyt nem talalom sehol pl torrentben

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

kaposi1

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Totti5
2 hete láttam ezt a részt a tévében, kínos vígjátéknak elment😄 elsõ rész jó a többi felejtõs

Shep
Hát igen, ott már tényleg nagyon elfogytak az ötletek.

Nah igen.
Én is csak angolul láttam, de magyar szinkronnal már nem vagyok rá kíváncsi.<#ejnye1>
A Piszkos Harry sorozatot néztem most végig.
Még mindig üt!<#worship>
Tyler1
Gran Torino-t látta vki szinkronosan?? ott milyen lett Clint szinkronja(nem mintha az öreg hangját lelehetne pipálni...)???

Seth
Jah, megnézni bármit meg lehet. De ahogy eljutottak IDE, na ettõl kiráza hideg. Az elsõ 2 részen még lehetett kicsit félni,a többi meg már vígjáték

PSN ID.: Beegabor

Shep
Azért nézhetõ a többi is, de a 2 a legjobb, legalábbis szerintem. "Piszok Tomy. HáHáHáHáááá"