Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XDXDXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
D9: district 6 megfilmesítve csak idegen lényekkel!
DMtH: idei év legjobb horrorja lehet

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

I.C.ram
Mar leirtam parszor, hogy semmi koze hozza. De a Cloverfieldhez sincs semmi koze. Ez nem egy katasztrofa film, vagy egy "megtamadtak a vilagod az idegenek film" Semmi koze hozza. Inkabb egy aktualpolitikai problema, mindenki altal fogyaszthato filmbe tomoritve.
Montanosz
nem, tényleg jó film.
gettóba és nyomornegyedekben élõ, kukázó földönkivüliek, kitéve az emberi faj állandó "rasszista" zaklatásának?
jó ötlet....)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Blasta
"Ha Independence Day-féle turbóratyizmus lesz, akkor kihagyom."
Nem olyan, errõl már jópár "kritika" és egyéb beszámoló, plusz maga a tréler is meggyõzhetett

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Atisz
Ha a D9 olyan lesz mint anno Cloverfield, akkor jöhet. Ha Independence Day-féle turbóratyizmus lesz, akkor kihagyom.

Ez a Pokolba Taszítva tûnik érdekesnek, bár eléggé hasonlít a Stephen King-féle Sorvadj El-hez. Eddig csak jókat hallottam róla, látta már valaki?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Montanosz
igen ez így van velem is, csak felhoztam példának hogy lehet amikor erõszakot tesznek az események jómagamon....

amúgy szoktam hallgatni sg hozzászólókra, van pár bejáratot "emberem" akire hallgatok itt...)))

Tyler1
nem csak 10 pontos filmeket nézek, de olyat ami abszolút nem érdekel, oylat tuti nem nézek. Nem akarom a Fightingot magaslatokba emelni, mert ismerem az ilyen típusú filmeket. De annak aki alapból nem szereti ezeket, annak jóhogy nem fog tetszeni. Ez olyan mint a tv-ben a Tour de France közvetítés...kiafaszt érdekel ahogy másfél órán keresztül csak tekernek a tv-be?? de van aki meg vért izzadva, rekesz söröket gallér mögé vágva követi figyelemmel minden állomását. De aki nem szereti ezt a sportot az ne nézze 😊

#48077: hûûû ha vki az SG hsz-ekbõl von le következtetést egy filmrõl az már régen rossz! 😊

Montanosz
miért?
És ha mondjuk haverokkal néztem némi sörszagú ropogtatni valóval?
ne mond hogy te csak 10 pontos filmeket nézel meg és mindre vársz fél évet hogy jókat írjanak róla?
vagy egyszerûen csak kiváncsi vagy egy filmre és meg akarod nézni, közben kiderül hogy mégsem az eseted mert pénisze van)))
szóval egymillió ok lehet hogy megnézek engem nem érdeklõ filmet....és lehet hogy más is így fogja látni az adott filmet.

Riddick21
"vonzódsz a férfi vs férfi pucér testkontaktos filmekhez"
Csakhogy ez nem így van. Az ellenkezõ viszont ki lett jelentve a másik fél részérõl. Pont a lényeget nem érted...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

zaki
poént vágod-e?

ProGabe
ez igaz. ezek alapján én is el tudom dönteni, hogy érdekel-e valami, vagy sem. de sokan ezzel nincsenek így, vagy csak kényelmesebbnek tartják azt, hogy elolvasnak egy-két véleményt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ams
ilyen felfogással mondhatjuk azt is. hogy neked fölösleges értékelni a fightingot, mert vonzódsz a férfi vs férfi pucér testkontaktos filmekhez(hint hint), és elfogult vagy.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

ForzaInter
<#wow3>

Yo, Bitch!

Riddick21
"a többiek honnan tudják, hogy mire számítsanak?"
Cím, tartalom, trailer, háttérinfók...
Egy olyan valakinek a véleménye, aki alapból idegenkedik az adott mûfajtól, semmivel sem fest objektívebb képet, mint bármilyen száraz anyag, amit a neten megtalálsz fél perc alatt... Sõt!

Italo4ever
'Alapmû, mindenkinek kötelezõ!!!!"

gyalázat xar!

10/1

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

ProGabe
ha páran nem írják le ezt, tehát nem nézik meg, akkor a többiek honnan tudják, hogy mire számítsanak? mindig kell, és mindig van egy-két kísérleti egér 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
ha nem érdekelt akk mért akartad megnézni?? ez mondjuk a többi Fightingot leszóló embernek is szól, ha nem szeretik az ilyen filmeket, mért nézik meg? én nem láttam még szal nem tudom, h tényleg ennyire szar-e vagy nem, de érthetetlen számomra h olyanok szólják le, akik nem is szeretik.
Az ilyen jellegû bunyós filmek, a emberek olyan rétegének szól, akik szeretik a verekedéses, többnyire gyenge sztorival ellátott filmeket.
Tavaly ez volt a Never Back Down-al is. Mindenki oltotta, mert h milyen szar film, de a kritika végén oda irta h " egyébként én nem szeretem az ilyen filmeket..." Tény h annak sem volt története, csak highschool keménykedés ment végig, de nekem nagyon bejött. Szóval aki alapból se szereti a bunyós filmeket, és mondjuk Van Damme-ot is hírbõl ismerik, AZOK NE NÉZZÉK MEG!!!!

tommygear
<#nyes>
Sir Quno Jedi
Bakker telibeköptem a tft-met kólával, vaze! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Montanosz
Feldobtad a költõi kérdést, igyekeztem rá válaszolni az én szemszögembõl.)))
Amúgy persze én nem néztem végig kétségtelen, nem igazán jön be az ilyesmi, a vicces nagyi is idegesített, meg a rózsaszín plüssmaci, de Zulay Henao szép....

S_😄AF_SA😄_FSAdfasdf
Riddick21
...mindig van egy hülye, akiért érdemes ilyeneket írni 😛

Riddick21
1. Javarészt trikóban és szakadt farmerben jön-megy, ami jó ruha, azt látványosan úgy adják rá.
2. Ha egyszer utcai harcról szól, akkor aligha forgathatták volna a kolumbiai esõerdõben... És érdekes módon nekem nem tûnt mindenki kurvának, csalónak vagy gengszternek, még a fõbb szereplõkrõl sem ez derült ki.
3. A zene tükrözi a világot, ahol a film játszódik. Milyennek kellett volna lennie? Még így is a kellemes meglepetés kategória a jazzes fõmotívummal, és az igényesen összeválogatott zenékkel, különösen azok a számok erõsek, amik a harcok alatt szólnak.
4. Érdekes, az ellenfelekrõl minden elmondható, csak az nem, hogy jólfésültek... sõt, a "hozzá hasonló" is sántít, mert épphogy mind totál különbözõ, mind megjelenésre, mind stílusra.
Arról nem is beszélve, hogy nem igazán a harcokról és az ellenfelekrõl szól a történet.
5. Ilyesmire nem emlékszem, de legyen, biztos volt benne hasonló. Ahogy minden bunyós filmben. Ennyi szerintem belefér, ha valóságosabb kell, megnézek egy meccset.

Szerintem Te nem láttad a filmet, csak a trailert.

el ne hidd már :-)
tommygear
hát én személy szerint elhánytam magam tõle, az igazi vuk meggyalázása, dehát ahány ember annyi ízlés <#wave>
Blasta
A kis vuk

Fantasztikus animációs film, melyben egy kis róka történetét láthatjuk úgy, ahogyan eddig még soha.
Az õsrégi Vuk címû rajzfilm méltó folytatása lett ez a remek számítógépes effekteket felvonultató epikus mû, melyben úgy ismerhetjük meg az erdõ lakóit, motivációjukat, életük értelmét, hogy közben végig remekül érezzük és könnyesre nevetjük magunkat.

Gát György és Uzsák János olyan minõségi animációs mesét tettek le az asztalra, ami nemhogy a híres régi rajzfilm méltó utóda lett, de bátran állíthatjuk, hogy a világ népszerû (pixar, dreamworks) animációs filmjeivel szemben is bátran húzhatja fel a kesztyût.
Bárcsak minden magyar produkció ilyen lehengerlõre, ilyen átütõre sikerülne, mint ez a MASTERPIECE.

Csõre Gábor pedig olyan élettel tölti meg Vuk Jr-t, amilyet eddig egyetlen South Park epizódban sem sikerült neki Erik Cartman-nel.

Így tovább magyar animációs filmgyártás, így tovább Dóka Péter!!! (aki a sztoriért volt felelõs)

Alapmû, mindenkinek kötelezõ!!!!
9/10

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Montanosz
viszont, gratula!

Esztergályos Krisztina Variációk címû diplomafilmjét Ezüst Leopárd-díjjal méltatta a Locarnói Filmfesztivál zsûrije.

Montanosz
Fighting

miért nem kap nagyobb figyelemet?

1.Fõszereplõnk: Egy piti csavargó Calvin Klein-cuccokban. Foglalkozása: bóvliárus
2.Helyszín: kutyául hiteles, Music Television által népszerûsített mindenhol mocskos utca, ahol mindenki csaló-kurva-gengszter.
3. Zene: szilikonos melleket dicsõítõ, nagy LCD-tévérõl és nyakláncként viselt gyémántberakásos kakukkosórákat hordó köcsögökrõl szól....
4. Történet: Jól fésült, fehér hõsünknek, hozzá hasonló, jól fésült alsónemû-modelleket kell eszméletlenre vernie.
5. Megvalósítás: Amikor a pasast fejjel elõre átlökik pár üvegfalon, a sérója sem kócolodik össze.

Na, szerintem egy nagyon gyenge, innen-onnan össze vágott, valósághoz semmi köze film.

Riddick21
Step Up
Táncos film arról, hogy csak akkor érhetjük el a céljainkat, ha harcolunk értük. Nem, komolyan, tényleg errõl szól <#idiota> Viszont amekkora kapufa a sztori, akkora telitalálat a tálalás: kurva jó zenék, látványos koreográfia és Channing Tatumot minden filmbe! Hatalmas tehetség a srác, ezt a vak is láthatja, ill. hallhatja, persze csak akkor, ha kinyomja a borzalmasan ótvarfos szinkront.
7/10

Fighting
Nem egészen erre számítottam. Ez általában valami negatív végkicsengésre utal, de ma másképpen alakult: azt hittem, hogy befut majd egy Véres játék az új évezredre hangszerelve, de nagyon nem... Ehelyett kaptam egy utca-drámát a kisemberrõl (Channing Tatum), aki hihetõen kicsi, de még az apafigura (Terence Howard) sem túl nagy. Két lenyûgözõ alakítás, 4 észvesztõre koreografált bunyó (fõleg az utolsó, ha tovább tart egy perccel, beáll a fulladásos halál), és egy gyönyörû nõ: Zulay Henao
(ez nem vicc, nem amolyan "fúú, mekkora csöcsei vannak a csajnak" jellegû filmes bombázó, igazi különlegesség!)
Nagyon-nagyon tetszett, remélem kialakul itt valamiféle beszélgetés arról, hogy miért nem kap ez a film nagyobb figyelmet... Lehet, hogy kissé átlagos a története, de a megvalósítása osztályon felüli, pláne ebben az idei nyári mezõnyben, ahol nagyítóval kell keresgélni a tehetséget.
Ja, és a nagyis jelenetek gyilkosjók <#taps>
9|10

le vagyok maradva kicsit a filmek terén, szóval elnézést, gondolom ezek már ki voltak tárgyalva:

X-Men Origins: Wolverine

látványosnak tényleg látványos, de volt benne egy-két idiótaság, annyira nem jött át mint azt vártam, de összességében egész jól feldolgozta logan múltját...

7,5/10

Terminator Salvation

hát nem az a Cameron bácsi féle megszokott terminator, de engem odaszögeszett a képernyõ elé rendesen, látványos akciójelenetek, meg a sztori is eléggé kidolgozott volt, bár szeretem Christian Balet, de szerintem nem egy dzsonkonor típus... meg azért a colgate reklám ellenállókon is felnevettem... de ettõl eltekintve korrekt kis film

9/10
Sir Quno Jedi
Naja, az is jó! De ritka már, mint a fehér holló.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Montanosz
azért az amcsikmis csinálnak jót, példa most néztem végig az Earth 2-t.
Nagyon jók a karakterek jellem rajzai, egyéniségek, konfliktusok, önös érdekek, életszagú lett. kivéve hogy sci-fi persze)))

bexinho
The Mstic River - Egyetértek! Clint Eastwood-tól még a Changeling tetszett ennyire! Szörnyen jó rendezõ!

The soloist - nekem bejött nagyon. Szeretem a hasonló jellegû filmeket. Nálam 7/10

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Sir Quno Jedi
Szerintem nézd meg még1x a végét. Szvsz. emléxel még valamire, de nem pontos így.

SötétBarom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem abban volt, hogy a végén atomot dobtak valami nagy interdimenzionális gennyre, ami ette a brit szigetet, és az atomtól elkezdett gyorsan nõni, és úgy lett vége?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sir Quno Jedi
Volt egy 6 részes angol minisorozat Invasion Earth címmel (összesen kb. 271 perces)! Na az volt még csak fáin! Nem holmi amcsi dicsfénygennyfutam, hanem jóféle angol szenvedõs, eleve vert helyzetbõl indulós, megpusztulós, reális végdöntéshozós okosság. Vannak akik még tudnak ilyet csinálni...

pu 239

10/10

a maga nemében tökéletes, nem akarok spoilerezni, de a végén besírtam... 😄
Mint a Szellemírtók idején, amikor rohangáltak körbe az "ektomobillal", bõszen szirénázva. 😊
I.C.ram
Amugy tok poen votl a reklamkampanya Los Angelesben. Eloszor azt hittem, hogy valami Transformers reklam. Nem is hallottam elotte a filmrol.

Minden padra ki volt rakva, hogy "Humans ONLY", mintha csak az Apartheid-es Del-Afrikaban lennek. Poen volt.

Buszmegallokban meg ilyen tabla volt:
I.C.ram
Mindenben.
Seth
Megnéztem, cigányüldözésrõl szól XD

PSN ID.: Beegabor

stonesour
gyenge film a 9-es körzet.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Tyler1
címbõl kindulva gondoltam h vmi tanulság szaga lesz a filmnek, és kitalálom valahol Afrikában játszódik?? 😊

Kapásból nem Ámerikában játszódik, így elmarad mindenféle "mi vagyunk a legfaszább nemzet" típúsú beállás. Meg van aljas módon némi nemû morális tanulsága. Meg nem nagyon van benne "cukrozott-takony" (by Vivian Fable) szintû álszentséges happy-end. Meg úgy közelrõl és távolról sem hasonlít semmiben az ID-re ...

Tyler1
District 9 miben üt el a hasonló jellegû alienscifiktõl(pl Indep. Day)???

I.C.ram
Nekem nem hianyzott az akcio toltet, sot szerintem nehol mar kicsit atment Ramboba az egesz. Kicsit fura volt, hogy a jambor foszereplo az egyik percrol a masikra brutalis gyilkologep lesz.

De ha mar itt tartunk, akkor nekem tok fura volt, hogy a legieronek nyoma sem volt. Egy darab vadaszgep vagy harcihelikopter nem volt jelen, ami szerintem egy ekkora lebego idegenhajonal eleggel indokolt lenne.

De ez mar szorszalhasogatas.
I.C.ram
De, elvileg az. Viszont nekem egyaltalan nem tunt nemzetkozinek. Meg azert itt komoly technologiarol van szo, es nem hiszem, hogy az oroszok/amerikaiak/kinaiak, stb ennyire alulreprezentaltak lennenek egy hasonlo helyzetben.

A foszereplo del-afrikai holland telepes csaladbol szarmazik. Ez a nevebol is latszik: Wikus van der Merwe
MNU nem egy "ENSZ" szintû nemzetközi felügyeleti szervezet? (Kb. annyira is hatékony ...) Meg én nem láttam még a filmet, de trailerben nem volt enyhén franciás akcentusa a fõszereplõnek?

Hát azért a film egy jó részében van "akció" és nem is éppen PG13-as szint, de tény, hogy nem egy "Commando" szintû folyamatos darálás. 😊
Inkább fognak hülyét kapni akik utálják a kézikamerás részeket meg az áldokumentációs filmeket.