Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riddick21
1. Javarészt trikóban és szakadt farmerben jön-megy, ami jó ruha, azt látványosan úgy adják rá.
2. Ha egyszer utcai harcról szól, akkor aligha forgathatták volna a kolumbiai esõerdõben... És érdekes módon nekem nem tûnt mindenki kurvának, csalónak vagy gengszternek, még a fõbb szereplõkrõl sem ez derült ki.
3. A zene tükrözi a világot, ahol a film játszódik. Milyennek kellett volna lennie? Még így is a kellemes meglepetés kategória a jazzes fõmotívummal, és az igényesen összeválogatott zenékkel, különösen azok a számok erõsek, amik a harcok alatt szólnak.
4. Érdekes, az ellenfelekrõl minden elmondható, csak az nem, hogy jólfésültek... sõt, a "hozzá hasonló" is sántít, mert épphogy mind totál különbözõ, mind megjelenésre, mind stílusra.
Arról nem is beszélve, hogy nem igazán a harcokról és az ellenfelekrõl szól a történet.
5. Ilyesmire nem emlékszem, de legyen, biztos volt benne hasonló. Ahogy minden bunyós filmben. Ennyi szerintem belefér, ha valóságosabb kell, megnézek egy meccset.

Szerintem Te nem láttad a filmet, csak a trailert.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

el ne hidd már :-)
tommygear
hát én személy szerint elhánytam magam tõle, az igazi vuk meggyalázása, dehát ahány ember annyi ízlés <#wave>
Blasta
A kis vuk

Fantasztikus animációs film, melyben egy kis róka történetét láthatjuk úgy, ahogyan eddig még soha.
Az õsrégi Vuk címû rajzfilm méltó folytatása lett ez a remek számítógépes effekteket felvonultató epikus mû, melyben úgy ismerhetjük meg az erdõ lakóit, motivációjukat, életük értelmét, hogy közben végig remekül érezzük és könnyesre nevetjük magunkat.

Gát György és Uzsák János olyan minõségi animációs mesét tettek le az asztalra, ami nemhogy a híres régi rajzfilm méltó utóda lett, de bátran állíthatjuk, hogy a világ népszerû (pixar, dreamworks) animációs filmjeivel szemben is bátran húzhatja fel a kesztyût.
Bárcsak minden magyar produkció ilyen lehengerlõre, ilyen átütõre sikerülne, mint ez a MASTERPIECE.

Csõre Gábor pedig olyan élettel tölti meg Vuk Jr-t, amilyet eddig egyetlen South Park epizódban sem sikerült neki Erik Cartman-nel.

Így tovább magyar animációs filmgyártás, így tovább Dóka Péter!!! (aki a sztoriért volt felelõs)

Alapmû, mindenkinek kötelezõ!!!!
9/10

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Montanosz
viszont, gratula!

Esztergályos Krisztina Variációk címû diplomafilmjét Ezüst Leopárd-díjjal méltatta a Locarnói Filmfesztivál zsûrije.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Montanosz
Fighting

miért nem kap nagyobb figyelemet?

1.Fõszereplõnk: Egy piti csavargó Calvin Klein-cuccokban. Foglalkozása: bóvliárus
2.Helyszín: kutyául hiteles, Music Television által népszerûsített mindenhol mocskos utca, ahol mindenki csaló-kurva-gengszter.
3. Zene: szilikonos melleket dicsõítõ, nagy LCD-tévérõl és nyakláncként viselt gyémántberakásos kakukkosórákat hordó köcsögökrõl szól....
4. Történet: Jól fésült, fehér hõsünknek, hozzá hasonló, jól fésült alsónemû-modelleket kell eszméletlenre vernie.
5. Megvalósítás: Amikor a pasast fejjel elõre átlökik pár üvegfalon, a sérója sem kócolodik össze.

Na, szerintem egy nagyon gyenge, innen-onnan össze vágott, valósághoz semmi köze film.

Riddick21
Step Up
Táncos film arról, hogy csak akkor érhetjük el a céljainkat, ha harcolunk értük. Nem, komolyan, tényleg errõl szól <#idiota> Viszont amekkora kapufa a sztori, akkora telitalálat a tálalás: kurva jó zenék, látványos koreográfia és Channing Tatumot minden filmbe! Hatalmas tehetség a srác, ezt a vak is láthatja, ill. hallhatja, persze csak akkor, ha kinyomja a borzalmasan ótvarfos szinkront.
7/10

Fighting
Nem egészen erre számítottam. Ez általában valami negatív végkicsengésre utal, de ma másképpen alakult: azt hittem, hogy befut majd egy Véres játék az új évezredre hangszerelve, de nagyon nem... Ehelyett kaptam egy utca-drámát a kisemberrõl (Channing Tatum), aki hihetõen kicsi, de még az apafigura (Terence Howard) sem túl nagy. Két lenyûgözõ alakítás, 4 észvesztõre koreografált bunyó (fõleg az utolsó, ha tovább tart egy perccel, beáll a fulladásos halál), és egy gyönyörû nõ: Zulay Henao
(ez nem vicc, nem amolyan "fúú, mekkora csöcsei vannak a csajnak" jellegû filmes bombázó, igazi különlegesség!)
Nagyon-nagyon tetszett, remélem kialakul itt valamiféle beszélgetés arról, hogy miért nem kap ez a film nagyobb figyelmet... Lehet, hogy kissé átlagos a története, de a megvalósítása osztályon felüli, pláne ebben az idei nyári mezõnyben, ahol nagyítóval kell keresgélni a tehetséget.
Ja, és a nagyis jelenetek gyilkosjók <#taps>
9|10

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

le vagyok maradva kicsit a filmek terén, szóval elnézést, gondolom ezek már ki voltak tárgyalva:

X-Men Origins: Wolverine

látványosnak tényleg látványos, de volt benne egy-két idiótaság, annyira nem jött át mint azt vártam, de összességében egész jól feldolgozta logan múltját...

7,5/10

Terminator Salvation

hát nem az a Cameron bácsi féle megszokott terminator, de engem odaszögeszett a képernyõ elé rendesen, látványos akciójelenetek, meg a sztori is eléggé kidolgozott volt, bár szeretem Christian Balet, de szerintem nem egy dzsonkonor típus... meg azért a colgate reklám ellenállókon is felnevettem... de ettõl eltekintve korrekt kis film

9/10
Sir Quno Jedi
Naja, az is jó! De ritka már, mint a fehér holló.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Montanosz
azért az amcsikmis csinálnak jót, példa most néztem végig az Earth 2-t.
Nagyon jók a karakterek jellem rajzai, egyéniségek, konfliktusok, önös érdekek, életszagú lett. kivéve hogy sci-fi persze)))

bexinho
The Mstic River - Egyetértek! Clint Eastwood-tól még a Changeling tetszett ennyire! Szörnyen jó rendezõ!

The soloist - nekem bejött nagyon. Szeretem a hasonló jellegû filmeket. Nálam 7/10

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Sir Quno Jedi
Szerintem nézd meg még1x a végét. Szvsz. emléxel még valamire, de nem pontos így.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SötétBarom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem abban volt, hogy a végén atomot dobtak valami nagy interdimenzionális gennyre, ami ette a brit szigetet, és az atomtól elkezdett gyorsan nõni, és úgy lett vége?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sir Quno Jedi
Volt egy 6 részes angol minisorozat Invasion Earth címmel (összesen kb. 271 perces)! Na az volt még csak fáin! Nem holmi amcsi dicsfénygennyfutam, hanem jóféle angol szenvedõs, eleve vert helyzetbõl indulós, megpusztulós, reális végdöntéshozós okosság. Vannak akik még tudnak ilyet csinálni...

pu 239

10/10

a maga nemében tökéletes, nem akarok spoilerezni, de a végén besírtam... 😄
Mint a Szellemírtók idején, amikor rohangáltak körbe az "ektomobillal", bõszen szirénázva. 😊
I.C.ram
Amugy tok poen votl a reklamkampanya Los Angelesben. Eloszor azt hittem, hogy valami Transformers reklam. Nem is hallottam elotte a filmrol.

Minden padra ki volt rakva, hogy "Humans ONLY", mintha csak az Apartheid-es Del-Afrikaban lennek. Poen volt.

Buszmegallokban meg ilyen tabla volt:
I.C.ram
Mindenben.
Seth
Megnéztem, cigányüldözésrõl szól XD

PSN ID.: Beegabor

stonesour
gyenge film a 9-es körzet.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Tyler1
címbõl kindulva gondoltam h vmi tanulság szaga lesz a filmnek, és kitalálom valahol Afrikában játszódik?? 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kapásból nem Ámerikában játszódik, így elmarad mindenféle "mi vagyunk a legfaszább nemzet" típúsú beállás. Meg van aljas módon némi nemû morális tanulsága. Meg nem nagyon van benne "cukrozott-takony" (by Vivian Fable) szintû álszentséges happy-end. Meg úgy közelrõl és távolról sem hasonlít semmiben az ID-re ...

Tyler1
District 9 miben üt el a hasonló jellegû alienscifiktõl(pl Indep. Day)???

I.C.ram
Nekem nem hianyzott az akcio toltet, sot szerintem nehol mar kicsit atment Ramboba az egesz. Kicsit fura volt, hogy a jambor foszereplo az egyik percrol a masikra brutalis gyilkologep lesz.

De ha mar itt tartunk, akkor nekem tok fura volt, hogy a legieronek nyoma sem volt. Egy darab vadaszgep vagy harcihelikopter nem volt jelen, ami szerintem egy ekkora lebego idegenhajonal eleggel indokolt lenne.

De ez mar szorszalhasogatas.
I.C.ram
De, elvileg az. Viszont nekem egyaltalan nem tunt nemzetkozinek. Meg azert itt komoly technologiarol van szo, es nem hiszem, hogy az oroszok/amerikaiak/kinaiak, stb ennyire alulreprezentaltak lennenek egy hasonlo helyzetben.

A foszereplo del-afrikai holland telepes csaladbol szarmazik. Ez a nevebol is latszik: Wikus van der Merwe
MNU nem egy "ENSZ" szintû nemzetközi felügyeleti szervezet? (Kb. annyira is hatékony ...) Meg én nem láttam még a filmet, de trailerben nem volt enyhén franciás akcentusa a fõszereplõnek?

Hát azért a film egy jó részében van "akció" és nem is éppen PG13-as szint, de tény, hogy nem egy "Commando" szintû folyamatos darálás. 😊
Inkább fognak hülyét kapni akik utálják a kézikamerás részeket meg az áldokumentációs filmeket.

gibson9
Véres valentine tetszett, bár az elején a kórházban lévõ mészárlást nem tudom elképzelni, hogy képes lenne erre 1 ember.. 1 ember nem öl meg ennyi embert, anélkül, hogy valaki ne meneküljön el legalább.. fõleg, hogy annyira közel voltak egymáshoz a halottak és menekülésnek semmi jele.
És az egész filmet úgy rendezték, hogy ráterelje a nézõk gyanúját egy emberre, de a végén meg meglepõdünk 😄

Role Models nekem olyan 1szer-2szer nézhetõ vígjáték volt

Fired Up nagyon tetszett, bár nem voltak szerintem azok a srácok olyan nagyon jó képûek, hogy mindenki le akarjon velük feküdni 😄

gibson9
Véres Valentin
Példátlan példaképek (role models)
pompom fiúk (fired up)

ezeket néztem meg múlt hétvégén

ProGabe
"Akcio filmnek kicsit keves, de szerintem nem is annak kell kezelni. "

mennyi sírás lesz emiatt. sokan gondolom akció-sci-fit várnak, aztán kapnak egy moralizálós, elgondolkodtatós filmet. mint a Watchmennél: csihi-puhit vár az átlag mozinézõ, aztán anyáz, mert nem azt kap

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Montanosz
szép))

FlyHigh
Berlin Calling
7/10
Egész fasza kis film, mondjuk a zene nem pont az én stílusom...

Thrash \'Till Death

stonesour
ez gyenge.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Sephi
The Lovely Bones

Nem tudom mikor lattam utoljara ekkora trailers. Minden szinten kirazott a hideg. Eszmeletlen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Utóbbi idõben :

Mystic River - elképesztõ egy film, borzalmas, tényleg érezni a film szagát.Izgalmas élmény volt - 10/10
Amikor a farok csóválja - nagyszerû volt, kissé kusza, de végig érthetõ, kissé hatásvadász , de errõl szólt végül is, jó zenékkel fûszerezett politikai vígjáték? - 10/8
Jákob lajtorjája - hmm. 10/10 - zseniális
Ponyo - aranyos anime a gyerekesebb fajtából - 10/7
The soloist - depresszív és unalmas - 10/6
Bucser
A Fighting nem Rocky utánzat, hanem inkább a Lionheart (régi Van Damme film) utánzata akart lenni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

I.C.ram
Ja, mondom nem rossz film. De szerintem az alapkoncepcio a baromi jo benne. A megvalositas mar inkabb csak egy eros kozepes. Szineszek nem voltak rosszak, de azert messze nem voltak olyan jok. A foszereplo jol hozta a szerencsetlen balekot, aki kicsit ugyefogyott es naiv, de a vegere mar kezd gyengebb lenni a karaktere. Mellek szereplok se olyan jok, szerintem. Viszont az echte del-afrikai akkcentus nagyon sokat dob a hangulaton. Ami meg nem tetszett a filmben, hogy ez az egesz olyan volt, mint a vilag tobbi resze leszarna nagyivben, hogy foldonkivuliek, ultra hi-tech cuccai lebegnek Johannesburg felett. Kicsit szarul volt abrazolva a nemzetkozi sulya egy ilyen esemenynek szerintem. Mintha mindennapos lenne a dolog.
edios
IMDB-n 12k+ szavazat után is #26, ami nyilván átmeneti, és lejjebb süllyed, de komoly esélye van, h tartósan megmaradjon #250-ben, ami azért már azt sugalja, hogy érdemes megnézni.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

I.C.ram
Megneztme moziban a District 9-et. Nem volt rossz, foleg az alapkoncepcio tetszett. Az eleje poen volt, mikor panaszkodtak a foldonkivulekre... 😄 Mintha csak a "mi foldonkivulieinkrol" beszeltek volna, ha ertitek mire gondolok 😄 Akcio filmnek kicsit keves, de szerintem nem is annak kell kezelni. Az alapotlet volt a lenyeg benne, ami szerintem jo volt, es ami a legfontosabb, en meg mas filmben nem lattam. Ja meg tetszett nagyon a del-afrikai akkcentus is. Karakterek is jok voltak, szerintem. Most ennyire futotta, mert sietek, bocsi 😊

6.5/10
SötétBarom
Nekem egy ilyesmi dolog sokat ad egy film értékéhez.. Sokkal frankóbb, mint zöldvászon elõtt hadonászni, hogy aztán késõbb mögédrendereljenek mindent..

Meg ugye a kaszkadõrök 😄D Az a sok állat tényleg ott röpködött a jetski-kel..

Atisz
Na igen, újra is kellett építeni 😊
Persze a nyílt tengeri építkezések elég drágák szoktak lenni, tehát ha szárazföldön viszi el a vihar, akkor nem nagy cucc újra összedobálni az elemeket...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Gugli 😄

SötétBarom
linket 😄

Payback - Visszavágó rendezõi változat

Az jutott eszembe, hogy ennek a zárójelenetét bele kellett volna tenni - persze a szükséges változtatásokkal - a végleges verzióba, így az még jobb lehetett volna (bár nálam így is a tökéletességet súrolja)! 😊

bexinho
Mivel teis leírtad (családi), és mivel Disney névvel fémjelzett mozifilm, ehhez mérten is kell értékelni a filmet. Én mondjuk azért egy 6-ost adnék erre a filmre, mert egy könnyed délutáni kikapcsolódásra tökéletesen megfelel. HD-ban meg minden film látványosabb 😊

nah az sztem sem volt az... pedig egyesek szerint kultuszfilm<#zavart2>

Egyetlen jó szöveg benne a korintoszi transzfesztátor (vagy mi...) volt😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Dynamic
A Boszorkány-hegy

Rtl Klub családi mozidélután fíling. Felejthetõ, fordulatoktól mentes, egyfolytában menekülünk sztori. Állítólag már korábban is többször feldolgozták a filmet. Kérdem én, mi a francért? Vajon mitõl olyan különleges ez a sztori, hogy több remake-et is megélt? Egyszerûen semmi, de semmi különös nem történik a filmben, ami kiemelné az átlagból. Jó, mondjuk az eredeti sztorit nem olvastam, szóval akár még az is lehet, hogy egy nagyon jó könyv, csak éppen elkúrták ezt a filmet. Nem tudom...

4/10
bexinho
Blow (2001) - Johhny Depp, kokain-marihuána kereskedelem, 70-80-as évek... 10/10

Caroline és a titkos ajtó (2009) - Nekem eléggé bejött! Pedig nem gondoltam volna, h egy ilyen "dark" stílusú rajzfilm lekötne. Nálam 7/10

Fred Claus (2007) - Egy átlagos karácsonyi film. Az eleje elég jól kezdõdött, azonban a film fél óra elteltével elég unalmassá vált. Vince Vaughan Vaughn és Kevin Spacey, akik benne szerepelnek, mint ismert színészek. Ez a film egy 4/10 -es sajnos.

Igor (2008) - Nem volt rossz, a zene jó volt, voltak benne aranyos, ötletes részek, azonban egy átlagos és olykor unalmas jelenetekkel megfûszerezett animációs film. Nem igazán gyerekeknek szól szvsz. Pontszám: 6/10

Monster House (2006) - Rég néztem meg ilyen rövid idõn belül ennyi animációs filmet, de hát úgy gondoltam h 720p, oscar meg golden globe-on jelölték a legjobb animációs filmre, így tehát kötelezõnek gondoltam a megnézését. SPOILER(lehet) Az film igazából nem volt rossz, bár én nem a ház, hanem az öreg irányába vittem volna el a sztorit. Így kicsit TÚL gyerekmese lett. SPOILER Így nálam egy 4/10

The Uninvited (2009) - Egy thriller film, aminek a vége ütött. A felvezetés átlagos volt, mint ahogy ez a film is. 6/10

Tyler1
na hát a Hé haver hol a kocsim sztem kurva szar 😄 az már annyira fáradt és beteg film, h számomra nem vicces 😊