Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért ne tagadd, a csaj nem volt rossz benne😛
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mondom igy éjszaka megnézem, biztos fosatósabb lesz...sajna egyátalán nem volt az! Ritkán nézek horrort, mert nem igazán tudnak úgy igazán elbûvölni ezek a mai klisétáras szarok. Gondoltam ha már mindenki ennyire dícséri, akk annyira rossz nem lehet. DE EZ NAGYON ROSSZ!
Sztem egy jó horror az, amikor nem csak 1 jelenettõl fosol, hanem úgy az egész filmtõl. Ezen én csak azért nem aludtam el, mert néha menetrendszerûen jött egy jelenet ami csöppet sem volt félelmetes, viszont a hangtechnikus igazán jó munkát végzett, mert ilyen hangeffecteket egy jelentben még nem hallottam.
A legdurvább jelent amikor az öregasszonyt mutatják pelenkába, vagy bugyugóba, vagy nem tudommibe(bár ez inkább gusztus kérdése mint az ijedtségé).
Egyszer régen játszottam egy játékkal amiben egy srác egy operatõrrel ment be egy házba ahol ilyen zombik hentelték az embereket - sztem onnan jött az ötlet, igaz azon néhányszor beszartam, ezen inkább nevettem.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hát öccsééém!😮 Ez aztán vígjáték volt😄
Legutolsó ilyen jót buliztam elõzõ este, nem emlékszem semmire az a Hé haver hol a kocsim volt... nah az pocsék volt😄
De eeez... erre számítottam és meg is kaptam ettõl a filmtõl😄
Így kell élni, ahogy ezekXD😄
A creditsnél, meg hogy megnézhettük a képeket, az külön poén volt😄
8/10
És emlegettétek itt a trópusi vihart... nem csak hogy "hát még mindig jobb annál" hanem sokkal😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
mov ah,4ch int 21h end
Igazság szerint nem nagyon értem a 8.1-es IMDB pontszámot. Nem azt mondom, h rossz film volt, mert nem volt az. De azt sem, h olyan hihetetlenül jó lett volna, h 8 vagy annál több pontot adnék rá. Donnie Yen egyébként jól játszotta a nyugodt, béketûrõ, nagy tudású mestert, semmi kivetnivalót nem találok benne. A harcok is jók voltak, az a pár vicces jelenet is megmosolyogtatott. Lehet, h talán túl kevés volt a játékidõ? Láthattunk volna némi elõzményt, vagy visszaemlékezést a fõszereplõtõl, hogy hogyan vált a wing chun szakértõjévé, és egy kis utóéletet is, amint a tanítványait oktatja, köztük Bruce Leet. Láttam már Donniet jobb filmben is (SPL nagyon nagy kedvenc) és rosszabban is (a Dragon Tiger Gate abszolút nem tetszett). Szóval jó-jó, de nekem nem eléggé. Még a látványos verekedések és Donnie Yen ellenére is nem tudok többet adni 7 pontnál.
mov ah,4ch int 21h end
Inkább az, hogy 3x építették fel viharkárok miatt, és rengeteget csúsztak emiatt (plusz pénzek), meg azért is sokat csúsztak, mert a sok vizes jelenettõl beteg volt a stáb fele.
Bár valóban elég szimpla a felállás, egy átlagosnál egy picit jobb akciófilmet tekinthet meg a nézõ és hát - mégegyszer - enyhén szólva sem nevezhetõ a 1995-ös év legrosszabb filmjének (mondjuk Costnert valamiért nagyon nem szeretik Hollywoodban, lehet, hogy õ is zsidózott, mint Gibson 😄)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Errõl írok már még egy vagy két mondatot mert az utóbbi évek egyik legjobb horror filmje, de biztos vannak akik még nem látták.
Ufók által elrabolt 5 ember sztorija, akik szenvedésükért és megaláztatásukért igyekeznek bosszút állni általuk elfogott idegen lényen....
Ám a megtorlás mégsem úgy alakul ahogy eltervezik: egyikõjük sokat tud a földönkívüliekrõl, és biztos benne: ha kinyírják a lényt, annak az egész emberiség fizetheti meg a kárát. Van aki megõrül: minden vágya az lesz hogy halálra kínozza az idegen lényt, és közben rendõrökre is számíthatnak hõseink.
A film az elsõ perctõl az utolsóig nagyon izgalmas, idõvel ha lehet még fokozni a feszültséget, az is megtörténik....Egy ház elzárva a külvilágtól. Egy velejéig gonosz bestia. Emberek akiknek reménye sincs a megváltásra.....mert hát a foglyul ejtett lény elszabadul....
Nagyon, nagyon jó film!
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
na nem csak kiv voltam reakciokra.....de szerintem a maga idejeben elment a film
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Egész jópofa film, ráadásul post-apoc, meg televan mindenféle jófajta kaszkadõrködéssel, állat díszletekkel és ötletes modellekkel. A soundtrack nagyon fasza (!!), az egyetlen negatívum, hogy kicsit sokszor kellett "nem-gondolkodni" merthátugye elég sok kérdést vetne fel a világ amiben játszódik..
7,5/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én is csak angolul láttam, de magyar szinkronnal már nem vagyok rá kíváncsi.<#ejnye1>#ejnye1>
A Piszkos Harry sorozatot néztem most végig.
Még mindig üt!<#worship>#worship>
PSN ID.: Beegabor
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hogy lehet, hogy ezt én még nem láttam?
Jobb késõbb mint soha <#vigyor>#vigyor>
Gratulálok a Csernák Jánosnak.<#duhos2>#duhos2>
Sikerült jól elkúrnia Lian Neeson magyar hangját.<#falbav>#falbav><#sir>#sir>
Még jó hogy a DVD-n rajta van az eredeti angol 5.1
gi. joe akcio filmnek (latvany, sok bumm, jo hang effektek, keves sztori) 7/10 es imho.
nem fogok semmit ledegradalni mert jaj ez "csak" akcio film volt.. az meg csak romantikus film. stb.
Amugy meg vkinek ez jon be jobban. vkinek az.
watchmen es a gi. joe kozul egyikse volt kozepes es egyikse volt huuuudefasza. szal 7/10 korulire pontoztam oket. fel pontokkal most nem fogok szorakozni.
Kulonben is vki meg teljesen lehuzta a watchment. 1/10 re meg 2/10 re.
Hát én nem tudom mit istenítettek ebben a filmben, meg h a 20th century mér támogat ilyen fos C kat. filmeket, mert én ott voltam h inkább 10 Gyõzike évad, de télleg!
Az film amolyan vikinges, indiános, beowulfos, jelentéktelen nulla! Története még az elején van - bár ahogy megjelentek a nagy fekete páncélos ork vikingek, le is mondtam a filmrõl - aztán elveszti minden jelentõségét. Külön gratulálnék még az opratõrnek és a vágónak, akik együtt összehoztak olyan harcjeleneteket, hogy fél perc után azt sem tudtam ki kivel harcol, ráadásul a szemem is megfájdult.
Tv2-n eltudom képzelni vmi szombatesti szuperpremierként, aztán meg majd a film+ 6x leadja egy hónapban, de én többet nem nézem meg az tuti!!!(és aki nem akar felesleges, unalmas, haláltkívánó 1,5 órát az életébõl, az se tegye!)
megnéztem a filmet...durva alternatív történelem!
nagyon jó társadalomkritika, a befejezés szintén tetszett!
egyedül Rorschach sorsa ...õ volt az aki végig szimpatikus volt a filmben, tudtam azonosulni vele (mégha picit kettyós is volt)...
tényleg jó kis szórakozás a haverokkal. de tényleg csak az meg látvány))
filmnek nem is nagyon lehet értékelni, inkább csak animáció és akció minden töltelék nélkül.
Altered
Na ez jó kis thriller-horror, itt feszülten figyeltem minden történésre, izgalmas volt minden perc.....sajnálom hogy idáig kihagytam.
The Puppet Masters
Testrablós horror, elég jó sztori Donald Sutherland-al....
ízlések és vígjátékok, így megy ez 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a Tantúrában nem szerepel semmilyen cici meg nemiszerv emlegetése, mégis jót derültem rajta, sõt megnéztem már mégegyszer)))
Hát ez valami írtó gyenge akármi volt, túlságosan erõltetett volt az egész, a poénok is harmatosak voltak bár a tavalyi "nagy" vígjátéktól (Trópusi Vihar) azért élvezhetõbb volt.
5/10
nem gyerekeknek készült, de nem hiszem h vmi idióta szülõ nem vitte el a gyerekét gondolván, h jó kis mese lesz, aztán csóri gyerek azóta pszichopata állat lett, aki 20 év múlva embereket öl majd kedvtelésbõl.
Most hogy már elérhetõ DVD-ben, engem is érdekel a dolog.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
(hjaj, masik, amikor Bale benyogte, hogy Im back, majdnem elsirtam magam. Terminatort megeroszakoltak, ahogy szegeny Indiana Jonest)
Azt veszem eszre, hogy frissen meg nem is volt annyira szornyu elmeny (lehet a sokk hatasa), de ahogy telnek a napok, visszagondolva egyre rosszabb ez a film.
Nekem is a sotet hangulat hianyzott a legjobban. Az emberek kicsi tulelo csoportja az ej sotetjeben menekul es harcol az erzeketlen robotok ellen, ugy hogy eselyuk sincs a gyozelemre.. de nem! Fenyes nappal, szep kis figyazat, aknamezo vedi tulelo taborunkat feliratu tablakkal jelzett "buvohelyrol" kuldik ki katonaikat a robotok ellen, amolyan mad max feelingben 😊
Ilyen filmet is lehet csinalni, csak akkor ne legyen Terminator a cime, mert az mas.
Hát ezt a filmet nagyon összerakták, teljesen olyan érzésem volt, mint mikor annak idején a mesét néztem, minden megvolt ami abban benne volt leszámítva a csata elõtti G.I. Joe-k kiáltást (a végén azért egy Yoo Joe elhangzott). Az effektek nagyon jók voltak, nem volt meg a Terminator és X-men féle mögéfényképezõs érzés. A történet is rendben volt kellõképpen felvezették, hogy is jött létre a Cobra a visszaemlékezések pedig sokat dobtak az egészen. Várjuk a 2. részt.
9/10 (mert nem volt a G.I. Joe logó a gépek oldalán, amúgy 9,5 lett volna)
Coraline
Régóta várok egy jó kis animációs filmet Wall-e óta nem nagyon volt olyan ami igazán tetszett volna, egészen eddig! A Coraline esetében megnéztem egy képet és amikor láttam, hogy egy gombostûs baba(annak tûnt) van a rajzfilmben azt mondtam, oké ezt kihagyom, de aztán az imdb 8as értékelés felkeltette a kíváncsiságomat, és rohadtul nem bántam meg!
A Coraline az egyik legjobb animációs film amit életemben láttam!
Sokmindennel nem igazán tudom magyarázni miért, csodás hangulata van az egész film alatt érzi az ember, hogy a kislány az, hogy mindent megkap a kisajtó mögött amit a "szürke" hétköznapokban a szüleitõl nem, hogy odafigyelnek rá egy "képzeletbeli világban" nem lesz ingyen és valami csúnya dolog fog történni itt 😊 Spoiler nélkül mondom, hogy számomra teljesen váratlan fordulatot vesz a film és az, hogy átmegy (az én érzékeim szerint) félig horrorba emeli ezt a filmet naggyá(alice csodaországban gondolom nem csak nekem ugrott be). A látványvilág sem semmi a filmben, szép munka egy pillanatig le nem vettem a szemem a filmrõl olyan jól meg van csinálva.
10/10
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Rég nem írtam már ide úgyhogy most rögtön kezdenék két véleménnyel:
Terminator Salvation
Hát gyerekek hol kezdjem...Mostanában(a Taken óta) nem láttam jó akciófilmet, úgyhogy úgy szürcsöltem bele mint kánikulában a lehûtött ásványvízbe, de nem szaladok inkább ennyire elõre. A terminátor 1 1984es akkor gyerekként a legbaljósabb/reménytelenséget árasztó akciófilmet láttam, óriási hatása volt. A film minden perce félelmet és aggódást(nem tudok jobb szót) váltott ki, egy olyan lehetséges jövõt vázolt fel ahol a világvége az itéletnap után talán csak napok, órák, percek kérdése...Messze a legjobb résznek tartom az elsõt, pedig 1984es! Aztán jött a 2. rész ami egy nagyon jó akciófilm(sõt mai napig az egyik legjobb) de annyi "amerikai" popcorn elem van benne amiket bõven kihagyhattak volna, hogy amikor újra megnézem is csak mosolygok, de mégis annyira jól megvan csinálva az egész film, hogy szemet húny az ember felettük.Aztán jött a 3. rész ami a filmtörténelem egyik legszarabb 3. része(ha a trilógiákat nézzük) én nem is nagyon akarok kritikát írni róla, mert arra sem méltó az "alkotás".
Ezekután itt van ez a Salvation, aminél nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, de mindenesetre a film végén csak annyi gondolatom volt a látottatról, hogy "de kár volt a Terminátor sztorihoz hozzányúlni".
Istenem ezek az amerikai(nem tudok máshogy fogalmazni ezzel kapcsolatban) hatásjelenetek/klisék, mint amikor Christian Bale odaáll Marcus elé és "you tryed to kill my mother.......you will not kill me" illetve a helena bonham carter által megszemélyesített skynet monológja(gyenge mátrix reloaded fíling mint amikor neo találkozik az architecttel(remélem jól írom)). Ezek helyett a jelenetek helyett miért nem lehetett a filmet megint egy kicsit apokaliptikusabbá/sötétebbé tenni(mert igenis az teszi naggyá a terminátor filmet attól lesz jóval több mint egy akciófilm) olyan jelenetekkel amikor pl john connor visszaemlékszik az itélet napjára, atomvillanások, bújkálások a bunkerekben miközben emberek halnak meg(!) a robotoktól stbstb?
Vártam egy jó kis Marcus vs T800 jelenetet is(nem, nem azt amit láttunk!) amikor Marcus gépiessége kicsit jobban elõjön és olyan 1v1 harcot látunk ami EMLÉKEZETES marad. Ó istenem hol vannak már azok a jó kis jelenetek mint mikor Arnold kib*ssza az ablakon az íróasztalt és Minigunnal darál, vagy amikor a T1000es a motorjával a helikopterre ugrat, a helikopteres üldözések, a kamionos jelenet(ki ne emlékezne rá amikor a kismotoros john connor mögé a hídról leugrat a T1000) stbstb (egy olyan jelenet nincs már bennem most(pedig nemrég láttam a filmet) ami így megmaradt volna mint az 1. és 2. rész jelenetei. Nem akarom túlragozni a dolgot itt be is fejezem nekem nem igazán jött be a film.
5/10
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
DFTBA ಠ_ಠ