Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a PB topikban is szar poén volt, és itt sem lett jobb 😄
[Jakuza]
Bogaram, attol nem lesz a mondandodban egy szemernyi ertelem sem, hogy kiemeled a mutato szocskakat es nem tudod felfogni hogy az izlest vagy izlesficamot erosen befolyasolja az elfogultsag, itt peldaul "Tari"-val ahogy te fogalmaztad (biztos kozelalltok egymashoz) kapcsolatban. Mint leirtam az emociok az ertekeles szintjen, csokkentenek vagy emelnek. Aki ertekelni tudna befolyasmentesen, talan csak az lenne aki objektiven (realisan) megtudja itelni ugy a film erteket, vagy ha az adott rendezot nem ismeri es ezert nem rendelkezik vele szemben eloitelettel vagy tulzott rajongassal es emellett eleg nagy filmes tapasztalattal rendelkezik, es igy betudja hatarolni a film valos erteket. Ellenben ha valaki eloitelettel vagy beteges rajongassal rendelkezik egy rendezohoz, az soha az eletben nem fogja realisan megitelni a film valos erteket. Foleg ha ugy kezd egy mondatot, hogy ez az en kedvenc rendezom vagy ez az a rendezo akit nem szeretek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mr Csé
jaja 13 éveseké a világ !!!! :CCCCC

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Sir Quno Jedi
mû vész film, MÛ VÉSZ FILM! Arrrghhh...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Az a baj, hogy DÁjHárd lájt lett. Ma az egész világ lájt mámorban úszik, ezé Meklénnek is kultúrálódnia kellett. Kb. itt is a vége. Nem ezé szerettük... 😄DD

De ott az elsõ 3, ha valaki igazi, hamisíttalan Brutális Vilmosos akcióra vágyik. Imádtuk(juk). Halálos fegyónak is elsõ részei az igaziak (pedig pl. itt csipázom Jetlit).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mr Csé
<#wow2>

Blasta
A végén sárga szûrõt is használtak!!! 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Mr Csé
die hard 4.0 0/10

pár napja ment hbo-n megnéztem és kb 60 percig birtam a sablon áradatot
semmi die hard feeleing csak unalmas akcio jelenetek amik nevetségesek,
olvasgatom a kritikákat a neten ahol áradoznak róla milyen fantasztikus meg kurvajo (gondolom 11 éves kis pöcsök akik nemlátták az elsõ három részt)a kép végig kék szûrõvel van elbaszva nehogy már egy kurva színt lásson az ember az amúgy is sokszor sötét helyszínen játszodó storyban
ez is szar lett

Sir Quno Jedi
Nem szívem. Csak írd le konkrétan AZT az embercsoportot, akinek a véleményét elfogadnád Tarantino filmet illetõen (magadén kívül)! Ennyi, nem túl bonyolult még neked sem!

[Jakuza]
Elmagyarazom en neked mint egy 5 evesnek, ha agyi szinten nem ert el hozzad a magyarazat. Mutogassam ugy talan derengeni fog valami ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sir Quno Jedi
Szal. szeretni lehet! OJVÉ!

[Jakuza]
Te azt irtam, hogy szereted ? Nem te azt irtad, hogy az szamodra az etalon. Ketto kozott van egy kicsi difi. Jah es lehet idiotazni, ha valaki leirja, hogy az altalad oly nagyra tartott kultfilmesrol alkotott nivo ertekeleset mi befolyasolhatja egy fannal vagy antifannal.

Sir Quno Jedi
Na mondjuk még én sem ismertem olyan rendezõt, akit lespangliznék (nem én). 😄DD

Sir Quno Jedi
AKKOR KI?!! Válaszod csak a lényeget nem tartalmazta... (újfent)

Sir Quno Jedi
Néla, ha tetszik neked a film, akkor máris RAJONGÓ vagy, tehát nem számít a véleményed. Akkor is, ha mondjuk nem rajongsz a rendezõért, sõt életedben nem is hallottál róla. Ééérted!

[Jakuza]
Persze hogy igazam van mert igazam van. Az elfogultsag mind a ket oldarol elfogultsag. Csak az egyik negativ oldalrol a masik meg tulmisztifikalt oldalrol. Az egyik le a masik oldal pedig felfele noveli az ertekelest.
Aki egyedul jol lathatja a kerdest aki realisan gondolkodik es az emociokat figyelmen kivul hagyja.
Na az, nem eppen a Tarantino rajongo sem vagy a masik oldal.

Blasta
B+, 6 éve azt merészeltem írni, hogy szeretem tarantino-t (több más rendezõ meleltt), erre Te ezt oda ferdíted, hogy rajongásig odavagyok érte és akár le is spangliznám????

Idióta...

Sir Quno Jedi
Oké! Rendben! Legyen igazad (mégha nincs is)! Akkor mégis kinek a véleménye számít szerinted (mármint magadén kívül, mert az tudjuk, hogy neked csak az szent)?!

Kíváncsi vagyok (bár tudom, hogy nem vagy képes erre (sem) értékelhetõ választ adni).

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Shep
Vitéz Mihályról nekem mindig az emlékmûve ugrik be, jól felnyomták egy domb tetejére, a kocsi is megszenved mire felmegy oda. Az emlékmû amúgy nem fest túl jól, de legalább nagy 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

[Jakuza]
Hat hogyne magyarazd meg.
Feleslegesen teped a szad, mindketto ugyanaz az elfogultsag.
A rajongo az tulertekeli meg a szart is, az antifan meg leszarozza a jot is. Ennyi!!!! Hiaba is erolteted, az nem olyan mert az nem elfogult csak kicsit mashogy lat nevezetu szinjatekot.

Sir Quno Jedi
Node nem is rólad beszélgetünk itt! 😄 Hanem aki azzal kezdi, hogy nem szereti Tarit, de beült rá mer ingyenjegye volt. Ennyi erõvel mérnem modern balettre ült be, azt is utálná!

Shep
Én az új filmjét még nem láttam, szerintem nem is fogom ,de eddig számomra 1 jó filmje volt, igaz ott csak íróként és színészként szerepelt, ez pedig az Alkonyattól pirkadatig. A többi számomra élvezhetetlen celluloid szemét.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Montanosz
Szeretem QT filmjeit, a adott korszakról meg végképp, mégis csalódás volt nekem ez a film, mint a két nézõpontból: mint történelmi bizonyság, mint rendezõi munkásság.
Igaz nekem a G.I. Joe: The Rise of Cobra is csak egy bárgyú akció film volt, a Transformersek meg egyenesen selejtes végbélkúpok, más meg itt lelkendezett rajta )))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Sir Quno Jedi
Egy Tarantino kedvelõ jobban különbséget tud tenni egy jó és egy rossz Tarantino film között (nekem is megy), mint aki eleve MINDET szarnak tartja alapból, akár látatlanul is.

Sephi
SPOILER

Bazeg, konkretan 2 darabb fegyveres or volt az egesz epuletben, azok is
Hittler szobaja elott. Erted mar mire mondom?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

[Jakuza]
Eleve hypeolva ult be ra, mert Tarantino a kedvenc es neki meg az is tetszik tole, ha belebarnaz a WC-be.
Mi a kulonbseg ? Semmi.

Montanosz
Figyelem! aki érzékeny a nemzetgyalázásra az ne olvassa tovább)))...

Mihai Viteazul

szóval a románoknak is van afféle Tenkes kapitány meg Kõszívû ember fiai féle nagyvolumenû történelmi filmje: a fentnevezett Mihai Viteazul
Több román kolléga volt a nokiánál amíg ott serénykedtem, most meglátogatot egy, így kihasználtam és beállítottam szinkrontolmácsolási üzemmódra....
Azt kell hogy mondjam hogy tényleg mint a valós megtörtént eseményekbõl tudjuk, teli van csatajelenetekkel, intrikával, árulással,hazaszeretettel,satöbbi mint az amúgyis efféle heroizáló filmekben.
Mihai egy rövid idõben egyesítette a három fejedelemséget (moldávia,havaselve,erdély), persze se a magyaroknak se a lengyeleknek, se a törököknek, se a bécsi udvarnak nem tetszett egy feltörekvõ új hatalom. Alá is vágtak becsülettel, aztán Basta õt is meggyilkoltatta mint a jó emlékezetû Báthory Andrást.
Elég hiteles lett a kor bemutatása, semmi dákóromán elmélet meg ilyen hülyeség, már amennyire a kollága tolmácsolásában megértettem. Jó történelmi film, már annak maki ért románul....

Sir Quno Jedi
Eleve prekoncepcióval ült be rá, ha nem tudta volna ki rendezte, lehet, még tetszett is volna neki, de legalábbis nem húzza le ennyire.

Blasta
"de ha mégis, hát akkor sem fogja azt mondani rá, hogy JÓ!"

Már tegnap is mondtam, hogy használd a szemed arra amiért ott van!!!!

Részemrõl ennyi, nem vitázom tovább.

[Jakuza]
Jah es meg valami a masik kifogasod is marhasag, mert a srac nem szereti a Tarantinot meg is megnezte. Tehat a borivos hasonlatod is igencsak santit.

[Jakuza]
"Lófaszt ugyanaz a helyzet." Pedig pontosan ugyanolyan.

Vegul is akkor valoban nincs olyan, hogy az en kertem a legzoldebb, az en p*cs*m a legnagyobb, az en ruham a legszebb. Vegul is jah ha valaki elfogult azzal amit szeret, akkor az nem ugyanaz mint ha elfogult lenne azzal szemben amit nem szeret. Itt latszodik a szemellenzo es a kettos merce. Mind a ket oldal ugyanolyan. Egyik kutya, masik eb.

Sir Quno Jedi
Szegény apám (Isten nyugosztalja) kiskoromban kivitt a meccseire az amatõr ligában. Õ bazi lelkes volt és jól is játszott, de én kb. lefontam a lábamat és rámjött a sikongató lábrázás, mert azzal még sem sérthettem meg az õsömet, hogy könyvet veszek elõ és olvasgatok, míg õk rúgják a bõrt, viszont a meccs nézésénél és unalmasabb dolgot el senem tudok képzelni (talán a pecázás, apám pecázni is mindig elvitt, de míg õ nyerte a díjakat én meg kurvára sajnáltam szegény halakat (pláne meg sem eszem õketm)). 😄DD

Sir Quno Jedi
Ez pont így van. Én pl. teszem azt zsigerbõl telibeutálom a sportjátékokat, így kb. egyikrõl sem tudnék véleményt mondani (Fifa 90210 😄), merthogy nem ismerem õket és NEM IS AKAROM megismerni õket jobban. 😄 Magát a game kategóriát nem csipázom úgy egyben, kölün-külön nyilván nem tudnék rosszabb, vagy jobb elemeket kiemelni közülük (ojektíve pláne nem).

Blasta
Lófaszt ugyanaz a helyzet.
Aki utálja a bort az elé oda lehet tenni bármilyen überkirály bort, dunszt sem fogja megkóstolni, de ha mégis, hát akkor sem fogja azt mondani rá, hogy JÓ!
Aki szereti, az viszont képes különbséget tenni szar, közepes, jó és legjobb között.

De látom nem érted, semmi baj nincs, elõfordul az ilyesmi netszerte!
Napá

[Jakuza]
Nem kell a blabla, ha te leszolsz mast hogy elfogult, mikozben kinyilvanitod, hogy Tarantinot talan le is spangliznad, ha megtehetned, kb ugyanaz a helyzet az elfogultsag kerdesevel szemben.

Blasta
És ha már kimásoltad abból a kommentembõl a részletet, másoljuk már ide az egész bekezdést is, úgy lesz teljes, ha nem baj!

"Én se járok mûvészmozikba, (a hideg kiráz az oda járó emberektõl is) nekem Tarantino, Boyle, Richie, (és talán Scott) jelentik a filmezés mûvészetét, viszont nem is fikázom egyik mûvészben látható filmet se, egyszerûen konstatáltam, hogy nem nekem készítik Õket (najó, néha 1-1 film jó a mûvészben is)"

(mellesleg 2004 óta már nem egyszer jártam a mûvészben, legutóbb a Plasztik szerelem c. filmet néztem ott)

Blasta
Te sem vagy komplett bazmeg, 2004-es kommentet visszakeresel???
Remélem vagy 10 percet elvett a kis életedbõl <#mf2>

Amúgy igazad van, hibáztam, kösz a javítást, a helyes szó a KOMPETENS lett volna. Az objektivitás nem ide való, sry.

De lefordíthatom magyarra is, ha netán még kedved lenne kötekedni:
Marci kritikája lófaszt sem ér, ha olyan dologról ír amit ELEVE nem szeret.
Én sem szeretem a pl. a focit, nem is megyek el egy meccsre sem, hogy utána jöhessek kritizálni, hogy milyen fostartály egy játék ez...

Nemtom érthetõ-e a dolog?!

[Jakuza]
"Én se járok mûvészmozikba, (a hideg kiráz az oda járó emberektõl is) nekem Tarantino, Boyle, Richie, (és talán Scott) jelentik a filmezés "

Innentol kezdve nem objektiv a kritikad neked sem, ha igy nezzuk: Blasta 2004. máj. 16. 08:55 | #12912

Blasta
"Nem szeretem Tarantinot"

Innentõl nem túl objektív a "kritikád", meg is spórolhattad volna. <#wave>

Montanosz
jövök egy kólával, már azt hittem velem van baj)))

Montanosz
OFF
Moovie újra ingyenes
ON

I.C.ram
Inglorious Basterds:

Tesommal neztuk meg egy amerikai moziban. Nem szeretem Tarantinot, de kaptunk ket ingyen jegyet, es beultunk ra. Hiba volt....

Ilyen egy szar, unalmas filmet, en mar regen lattam. Kozepes szineszi jatekkal. Viszont azt el kell ismernem, hogy a szinte ismeretlen Christopher Waltz lejatszott mindenkit a filmben. Zsenialis a figura. Jateka hasonlitott Tim Roth-era. A parbeszedjei baromi jok voltak. De sajnos meg o sem mentette meg a filmet. Egy gyenge szar volt. Tarantino meg megint agyon lesz hypeolva, mert osszehozott egy szandekosan szar filmet, ami trendive teszi.

4/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De az még a mozi épületében van...

http://videodrome.freeblog.hu/

Kandurex
Inglourious Basterds

...egyelõre fogalmam nincs,...lehet, hogy fasza film volt 😄...meglesem még egyszer, meglátjuk...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

poppe
a vászon mögé, gyújtogatni 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Montanosz
The Trap

Nehéz a prémvadászok élete a kietlen északon, ahol megvannak az életben maradás törvényei, és egy kis hiba is végzetes lehet....
Két emberrõl szól ez a szívbemarkolóan szép történet, szerelemmel és drámával, csodaszép kanadai tájakon.
Vadon szava és Farley Mowat filmjeit kedvelõinek tetszeni fog.

Hova ment ki?

http://videodrome.freeblog.hu/

tigeroo
hát jah... idén még mindig a watchmen a némberván nálam, de ennek is ott a helye mellette
Sephi
Neger csavo megis kiment es senki sem volt ott...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"