Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Montanosz
ja lehet de jó esti film...

weskwr24
Zoe bell a fõszereplõ (kill bill)

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

wesker24
Moat tünt fel hogy Xena is benne van alias Lucy Lawless ! <#hehe>
wesker24
Na ja én is néztem már a trailerét nem tünt rossznak !

De nekem valahonnan nagyon ismerõs ez a csaj ! Csak nem jut eszembe milyen filmben játszott !
Shep
Trailer alapján nekem elég alacsony költségvetésû valaminek tûnt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ezért szeretem ezt a fórumot, mindig vannak ilyen megmondó emberek,akik megmondják mi jó nekem. Nem is tudom mi lenne velem nélkülük, még az ágyból sem tudnék felkelni.
Egyébként meg szoktam nézni mélyebb hangvételû filmeket is, csak te vagy ilyen ..., hogy állandóan a Far Cry-t hozod fel. Elég kisegítõ színvonal nem gondolod?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Montanosz
Ebben a pillanatban nézem, tetszeni fog ha a Taken bejött.
Meglehetõsen kemény, és jól összerakott, van benne csihi-puhi, bérgyilkos, szétlõtt fej,stb:
Angel of death

ForzaInter
Jó van inkább menj nézzed a zs kategóriás gagyi filmjeidet.

De egy komolyabb hangvételû filmet meg ne nézz, mert még vmi bajod lesz tõle.😄

Yo, Bitch!

vki nem tud olyasmi filmeket mint pl.: Elrabolva, Tûzben edzett férfi
Shep
Micsoda szerencse, hogy nem adok a véleményedre, mert különben most megsértõdnék 😄DDDDDDDD Amúgy meg, ki dönti el mi az ízlésficam és mi nem, remélem nem te, mert akkor a világnak régen rossz.

Tikal
a történet nem rossz, de a kivitelezés.. hááát 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Montanosz
Sleep dealer

Elkezdtem nézni, sajna szerény angol tudásom kifogott rajtam, így a feliratig várok.
De megérintett - libabõrözõs jósszerûen - a közeli lehetséges jövõ.
Idáig ez nálam az év sci-fije, aztán majd meglátjuk mit hozz a jövõ...)))

Blacksheep333
Én úgy tudom, hogy QT is rendezett a "Az alkonyattól pirkadatig" -ba jeleneteket (asszem az elejét), csak aztán nem adta hozzá a nevét (mármint rendezõileg). Ezért is csak íróként és színészként van feltüntetve a neve a stáblistán és imdb-n is.

Az operációs rendszeren is túl...

ForzaInter
Ritka nagy ízlésficamod lehet akkor, már bocs..

Yo, Bitch!

Shep
Te még mindig itt tartasz? (sajnálatos) Egyébként igen élvezhetõbb számomra, mint pl a Ponyvaregény.

ForzaInter
Nem baj, a Far Cry az 8/10 ez a lényeg.

Yo, Bitch!

Montanosz
na most újat mondtál)))
errõl nem is tudtam, igaz csak a matrix1-t néztem végig, de annyi szellemi/vallási/keleti misztikum dolgot belekavartak hogy a folytatások már nem is érdekeltek, azt meg végképp nem követtem ki írta vagy forgatta)))

PetruZ
Érdekes, pl. amikor a Wachowski bratyók egyikérõl pont kiderült ez, amit írsz (már a Mátrix óriási sikere után), ráadásul még át is mûttette magát (a film elõtt csóró volt, utána meg már dõlt a pénz), onnantól kezdve az összes filmjük sz*r lett és a netes kritikák egy része kb. pont azzal kezdõdött, hogy "hát persze, hiszen nem normálisak". Ettõl kezdve a Mátrix is sz*r volt. Nem azért, mert az egyik készítõ "színes egyéniség", hanem mert... hát azt nem nagyon tudja megindokolni senki, de hát mennyire kínos lenne már egy ilyen készítõ filmjét védeni, nem?
Szóval ne jöjjön nekem senki olyannal, hogy õ bizony nagyon ojjektív tud lenni, mert ilyen nincs. 😊
Tikal
Valaki itt nagyon értetlen😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

persze, ez természetes, mindenkinek más jelenti a kikapcsolódást<#eljen> én pl faterral régen sokat jártam horgászni, de mindig untam magam, most viszont szívesen elmennék magamtól is, nem tudom, hogy miért, csak lenne kedvem hozzá 😄
Sir Quno Jedi
Nos, nem vagyunk egyformák. Én az Olimpián is behalok, míg mondjuk nagymamám halálra szurkolja magát és boldog, ha aranyat kapunk, tisztára mintha õ maga kapta volna személyesen. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

lol, micsoda férfi<#idiota>
Sir Quno Jedi
A rajonGÓLYA nagyon szíp madár lehet! Gondolom csak cigán'telepeken él meg, mer ott sok a raj, van mire telepeggyék. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

I.C.ram
Attol meg hogy nem szeretem, nem azt jelenti, hogy alapbol lefikazok mindent, amit o csinal... Ha igy lenne, akkor be se ultem volna a filmjere.

Csak az mondhat kritikat, aki szereti? Az mar nyilvan sokkal objektivebb lenne...
[Jakuza]
😄 Ez kemeny volt, viszont nyilvan az elevenjukre tapintottal ezzel. 😄DDDDDDDDDDDD

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Montanosz
....ha QT-ról kiderülne hogy otthon magassarkú cipõben és rózsaszín ruciban illegeti magát a tükör elõtt, nyilván befolyásolná a véleményemet - látatlanban is.

ugyanakkor azt is figyelembe kell venni hogy ki írja a kritikát/véleményt itt a topikban akár....
Példa: kövér, kopaszodó 40-es egy kollégám, a homoszexuális Lady Gaga nagy rajongólya manapság.
nyilván nem hozzá megyek életvezetési/filmnézési tanácsért.(((((

Sir Quno Jedi
Magyarán csak aki NEM ismeri a rendezõt/írót és soha egy fia filmet nem látot tõle, nos csakis AZ tudná értékelni a filmet. A baj ezzel az, hogy ha már látta bármelyik filmjét, lõhetjük is agyon a nézõt/kritikust, hiszen sosem lesz többé objektív a te értelmeztésedben a következõ filmnél, hiszen már látott a rendezõtõl valamit és van véleménye róla már elõre.

Teszemazt, ha már életedben durván harapott meg kutya, sosem fogsz tudni olyan naívan hozzájuk állni, hogy áhh ez nem is harap vaze, én még olyat nem láttam!

Tyler1
törölték

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Montanosz
fura, csak nálam nincs #48490-k beírás?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem, de én erre mondtam, hogy valószínû a mozi épületén kívül voltak nagy ellenõrzések 😄

http://videodrome.freeblog.hu/

Ez a PB topikban is szar poén volt, és itt sem lett jobb 😄
[Jakuza]
Bogaram, attol nem lesz a mondandodban egy szemernyi ertelem sem, hogy kiemeled a mutato szocskakat es nem tudod felfogni hogy az izlest vagy izlesficamot erosen befolyasolja az elfogultsag, itt peldaul "Tari"-val ahogy te fogalmaztad (biztos kozelalltok egymashoz) kapcsolatban. Mint leirtam az emociok az ertekeles szintjen, csokkentenek vagy emelnek. Aki ertekelni tudna befolyasmentesen, talan csak az lenne aki objektiven (realisan) megtudja itelni ugy a film erteket, vagy ha az adott rendezot nem ismeri es ezert nem rendelkezik vele szemben eloitelettel vagy tulzott rajongassal es emellett eleg nagy filmes tapasztalattal rendelkezik, es igy betudja hatarolni a film valos erteket. Ellenben ha valaki eloitelettel vagy beteges rajongassal rendelkezik egy rendezohoz, az soha az eletben nem fogja realisan megitelni a film valos erteket. Foleg ha ugy kezd egy mondatot, hogy ez az en kedvenc rendezom vagy ez az a rendezo akit nem szeretek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mr Csé
jaja 13 éveseké a világ !!!! :CCCCC

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Sir Quno Jedi
mû vész film, MÛ VÉSZ FILM! Arrrghhh...

Sir Quno Jedi
Az a baj, hogy DÁjHárd lájt lett. Ma az egész világ lájt mámorban úszik, ezé Meklénnek is kultúrálódnia kellett. Kb. itt is a vége. Nem ezé szerettük... 😄DD

De ott az elsõ 3, ha valaki igazi, hamisíttalan Brutális Vilmosos akcióra vágyik. Imádtuk(juk). Halálos fegyónak is elsõ részei az igaziak (pedig pl. itt csipázom Jetlit).

Mr Csé
<#wow2>

Blasta
A végén sárga szûrõt is használtak!!! 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Mr Csé
die hard 4.0 0/10

pár napja ment hbo-n megnéztem és kb 60 percig birtam a sablon áradatot
semmi die hard feeleing csak unalmas akcio jelenetek amik nevetségesek,
olvasgatom a kritikákat a neten ahol áradoznak róla milyen fantasztikus meg kurvajo (gondolom 11 éves kis pöcsök akik nemlátták az elsõ három részt)a kép végig kék szûrõvel van elbaszva nehogy már egy kurva színt lásson az ember az amúgy is sokszor sötét helyszínen játszodó storyban
ez is szar lett

Sir Quno Jedi
Nem szívem. Csak írd le konkrétan AZT az embercsoportot, akinek a véleményét elfogadnád Tarantino filmet illetõen (magadén kívül)! Ennyi, nem túl bonyolult még neked sem!

[Jakuza]
Elmagyarazom en neked mint egy 5 evesnek, ha agyi szinten nem ert el hozzad a magyarazat. Mutogassam ugy talan derengeni fog valami ?

Sir Quno Jedi
Szal. szeretni lehet! OJVÉ!

[Jakuza]
Te azt irtam, hogy szereted ? Nem te azt irtad, hogy az szamodra az etalon. Ketto kozott van egy kicsi difi. Jah es lehet idiotazni, ha valaki leirja, hogy az altalad oly nagyra tartott kultfilmesrol alkotott nivo ertekeleset mi befolyasolhatja egy fannal vagy antifannal.

Sir Quno Jedi
Na mondjuk még én sem ismertem olyan rendezõt, akit lespangliznék (nem én). 😄DD

Sir Quno Jedi
AKKOR KI?!! Válaszod csak a lényeget nem tartalmazta... (újfent)

Sir Quno Jedi
Néla, ha tetszik neked a film, akkor máris RAJONGÓ vagy, tehát nem számít a véleményed. Akkor is, ha mondjuk nem rajongsz a rendezõért, sõt életedben nem is hallottál róla. Ééérted!

[Jakuza]
Persze hogy igazam van mert igazam van. Az elfogultsag mind a ket oldarol elfogultsag. Csak az egyik negativ oldalrol a masik meg tulmisztifikalt oldalrol. Az egyik le a masik oldal pedig felfele noveli az ertekelest.
Aki egyedul jol lathatja a kerdest aki realisan gondolkodik es az emociokat figyelmen kivul hagyja.
Na az, nem eppen a Tarantino rajongo sem vagy a masik oldal.

Blasta
B+, 6 éve azt merészeltem írni, hogy szeretem tarantino-t (több más rendezõ meleltt), erre Te ezt oda ferdíted, hogy rajongásig odavagyok érte és akár le is spangliznám????

Idióta...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sir Quno Jedi
Oké! Rendben! Legyen igazad (mégha nincs is)! Akkor mégis kinek a véleménye számít szerinted (mármint magadén kívül, mert az tudjuk, hogy neked csak az szent)?!

Kíváncsi vagyok (bár tudom, hogy nem vagy képes erre (sem) értékelhetõ választ adni).

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Shep
Vitéz Mihályról nekem mindig az emlékmûve ugrik be, jól felnyomták egy domb tetejére, a kocsi is megszenved mire felmegy oda. Az emlékmû amúgy nem fest túl jól, de legalább nagy 😊

[Jakuza]
Hat hogyne magyarazd meg.
Feleslegesen teped a szad, mindketto ugyanaz az elfogultsag.
A rajongo az tulertekeli meg a szart is, az antifan meg leszarozza a jot is. Ennyi!!!! Hiaba is erolteted, az nem olyan mert az nem elfogult csak kicsit mashogy lat nevezetu szinjatekot.