Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy filmet néztünk mester?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Borzasztoan rossz film,klisek,feluletes es gyenge dialogusok.Meg Freeman sem tudja feldobni.Banderast pedig sosem birtam.
4/10
Dr house uj resze:
9/10
Nagyszeru szereposztas,karakterek es szineszi jatek.Pozitiv csalodas.
nem valami erdekes tortenet, megint a nema emberek remisztgetnek meg suttognak a sracoknak aztan happy end....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mindig újra és újra elõveszem ezt a filmet, nem tudom megunni, egyszerûen SZÓRAKOZTATÓ! Remek akciók, remek karakterek (az egész gárdát fel lehetne sorolni, de Arnold, Paxton a topon van, J.L. Curtis meg a táncával megvett :-D), jó poénok, történet is rendben van. Sztem Arnoldnak a legjobb színészi alakítása a pályafutás alatt, nem mintha nagy lett volna :-) de Cameronnak még belõle is sikerült kihozni a maximumot. Zene frankó, áldott jó 90-es évek, semmi kamerarángatás+gyors vágás, igazi nagybetûs akció-vígjáték.
Nálam 9/10, mert többször nézõs überbrutál alapmû kategóriájában belül
Mindig lehet pletykákat hallani a folytatásról, Arnold visszatér ha kormányzóként kapa neki, forgatókönyv megvan bla bla bla DE ha egyszer beteljesülne én nagyon örülnék neki, persze akkor már Cameron új 3D technológiájával :-p
Érdekesnek tûnt a tartalom alapján. Valójában logikátlanul összedobált marhaságok keveréke. Fél óráig bírtam.
Nekem kellemes csalódás volt a film. Kicsit több mészárlásra számítottam (nem valami kemény horror), de a történet meg a szereplõk bejöttek (Megan Fox<#finom>#finom>). Szóval tetszett na.
8/10
"Chip: She can fly???
Needy: No, she just hovering. It's not that impressive."
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
5 pont
8 pont
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ja és legközelebb megpróbálok majd 1 hsz-ba sûríteni mindent 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A 3. részt divat alázni, sokan egészen mélyen belemennek az elemzésbe, leszólva, hogy milyen hülyeség már. Mivel gyakorlatilag 1 az 1-ben az a sztorija, mint a 2. résznek, ezért ez butaság. Tökéletes, mint egy szórakoztató akciófilm, ennél többet pedig nem biztos hogy érdemes keresni benne (pl. összehasonlítani Asimov robotsorozatával).
A 4. rész profi volt, pedig én eleve negatív elvárásokkal ültem be a moziba, mivel "Schwarzi nélkül elképzelhetetlen volt számomra egy Terminator film". Aztán végülis mégiscsak jó lett (mondjuk ott volt Schwarzi is 😄). A hybridek pedig szerintem egy külön komorabb hangulatot adtak a filmnek, akármekkora hülyeségnek is tartják magát az ötletet egyesek.
Szerintem ha az 5. rész is hasonló koncepció mentén fog készülni, akkor nem lesz gond.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Sok filmben felvetõdik számos kérdés amire nem kapunk választ, hanem nekünk kell kibarkochbázni (remek példa erre a Demonlover). Sajnos itt nem ez volt a helyzet, mivel maguk a kérdések sem hangzanak el. A képi világ szinte teljesen a már említett 2 filmbõl (Blade Runner, 5th Element) van összeollózva (ami nem baj - legalább jó helyrõl loptak) ami tetszett. Bár itt is voltak kivetnivalók, pl. egyes karaktereket nem kellett volna animálni (pl. a dagadt szenátor és tanácsadónõje), valamint a piros pörölycápákat sem kellett volna annyira erõltetni.
Számomra sajnos egy erõs képi világgal megáldott, üres film. Ennyi.
Szörnyû szinkron, ostoba párbeszédek, össze-vissza és felesleges fordulatok, zavaros történet.
Néhány látványos jelenet illetve operatõri munka dicséretet érdemel, de ez kevés az üdvösséghez.
3/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
philip k. dick az iPod kultúrának. mostow iparos, willis ismétel, az akciójelenetek korrektek, de nem okoznak lélgútelakadást, s a laza 85(!) percben elhadart üzenet sekélyes, mint a balaton déli partja.
a teljes kritika
10/5
Tegnap meglestem végre, egy szóval: zseniálisan jó film, nem vagyok ST rajongó, elvárásaim tehát nem voltak... baromi látványos és a sztori is nagyon ütõs, a karakterek is jók, annyit persze minimálisan tudok, hogy ki Spock, Scotty, meg magáról a világról, fajokról is vannak ismereteim, láttam azért anno jó pár részt a sorozatból, de ez halvány emlékeim alapján, messze felülmúlja azokat.
10/10
A négy páncélos és a kutya
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ezekhez hasonlókra gondolok : Ryan közlegény megmentése, Ellenség a kapunál, Miracle At St. Anna, Schindler Listája.
Köszönöm elõre is. Az sem gond ha IMDB-s link is van hozzá. 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nemtom hogy en vagyok-e bena vagy az sg kereso szar teljesen de errol se talaltam semmit.
a lenyeg hogy szvsz gaz a film. nem birom az ilyen idiota filmeket. neha megremultem a hirtelen hangok miatt de nagyon sok jelenetnel tort ram a " jezusom mekkora baromsag" erzes
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
már azt hittem ezt lefújták, szerencsére nem így van:
HQ-képek a borítóról
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
amúgy a technológia lényege (már ha megegyezik az IMAX által használttal), hogy mindennek, ami mozog megcsinálják a digitális mását (meg annak is, ami nem, de azt nem fotoreálra, hanem azért, hogy tudják, mi-merre-hány méter), hogy aztán el tudják azt forgatni
a comic-conon azt nyilatkozta JC, hogy a Titanic kb. 3/4, vagy akár 1 teljes évig is készülhet, és a rendezõnek (jelen esetben ugye neki, de pl. P. Jackson meg akarja csinálna a GYU-t) aktívan részt kell vennie a munkában, mert a folyamat nem egyszerûen egy technika hasznosítása, így akár teljesen elcseszhetik a rendezõ elképzeléseit vele
rövid videó a dologról
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy ha lesz 3D-ben T2 lehidalok :-) de jó lenne.
"Szóval kíváncsian várom a rendezõi változatot, remélem javít a filmen."
úgy néz ki, hogy az csak +3 perc lesz! 😄 proof: kép alja
Külföldi kritikák is eléggé negatívak voltak, bevétel is igazolta és nemcsak az elsõ hétvége, hanem a 2. heti bevételek is az USA-ban még a producerek csõdbe is mentek :-D
Szóval kíváncsian várom a rendezõi változatot, remélem javít a filmen.
+ megnézek sok hulladékot, valamelyik még "tetszik" is, de ez még is csak egy Terminátor-film, sajnos Cameron tényleg egy zseni.
+ ha valami hulladék még nem baj, ha nem veszi komolyan magát és direkt olyanra csinálják lsd. GI Joe, de sztem annál rosszabb nincs amikor egy filmet epikusnak, komolynak, gecijónak akarnak megcsinálni és néha az ember fogja a fejét a s*ar, de drámainak szánt párbeszédektõl, jelenetektõl.
Szóval T1-T2 alapmû, T3+T4 meg lóse*gge alatt van nálam.
Ha valaki nem ért egyet elfogadom, ez van.
Hát ez elég hulladék lett... pedig nem voltak nagy elvárásaim a film felõl, pláne hogy "A Szikla" a fõszereplõ... de hát akkor is, ez még egy gyereknek is sok(k), legalábbis remélem. 3/10.
Watchmen
Ezt még picit emésztenem kell, lehet még egyszer meg kell néznem. Nem azért, mert nem értettem, hanem fura az egész film hangulata. Komor, néhol már depresszív az egész. Egyedi alkotás mindenképpen. Úgy összességében tetszett. 7/10.
Bazinga!
Hát nem hittem volna hogy valaha is megfogok nézni egy Star Trek filmet😄 de megtettem, igaz csak Zachary Quinto miatt😛
10/8, mert kúrvajó és keciszép😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
szerintem "sima eksönfilm, egynek elmegy" kategória. T1-2-nek közelébe sem ér, de legalább felveszi azok fonalát, nem hugyozza úgy telibe, mint a 3
aki még nem hallotta volna, Cameron elkészíti a Titanic 3D-sített változatát. egy másik filmet is kóstolgatnak, hogy érett-e a technológiára:
In fact, Lightstorm has done 3D tests on James Cameron's two most successful movies: "Titanic" and "Terminator 2: Judgment Day."
Amúgy sztem sima filmként is hurka :-)
anno elég volt svarci is a sikerhez...
ma már mások az igények (intellektuell hõsök???!), belsõ vívódás, jellemfejlõdés ,stb...
nehéz megfelelni a régi idõknek, de szerintem a T4 bõven megállja a helyét a klasszikus részek mellett! (T3 fos volt, én örülök annak hogy már a "jövõben" látjuk a lázadók harcát, és nemcsak az idõgép segítségével visszaküldött gépek vadásszák egymást)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az elején nagyon jó pali amikor a jólfésült öltönyös, félszeg apucikedvence "A fõnök nõje a feleségem" - stílust nyomja.
Az meg lol amikor 2 percel késõbb nyilatkozik a fõnök hogy "Az hogy Wikus a lányom férje egyáltalán nem játszott szerepet abban hogy õt neveztem ki..." - aha persze. 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3