Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Star Trek

Tegnap meglestem végre, egy szóval: zseniálisan jó film, nem vagyok ST rajongó, elvárásaim tehát nem voltak... baromi látványos és a sztori is nagyon ütõs, a karakterek is jók, annyit persze minimálisan tudok, hogy ki Spock, Scotty, meg magáról a világról, fajokról is vannak ismereteim, láttam azért anno jó pár részt a sorozatból, de ez halvány emlékeim alapján, messze felülmúlja azokat.

10/10

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

PetruZ
Band of Brothers, Thin Red Line, Full Metal Jacket, ...
desigo
hát ha van sok szabadidõd akkor ezt a sorozatot ajánlom:
A négy páncélos és a kutya
Sephi
Lefagyott tole a browser 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csacsi
Sziasztok. Tudtok ajánlani jó II. világháborús filemekt, vagy esetleg I. világháborús filmeket, amik kellõen naturalista módon módon mutatják be a háborút.

Ezekhez hasonlókra gondolok : Ryan közlegény megmentése, Ellenség a kapunál, Miracle At St. Anna, Schindler Listája.

Köszönöm elõre is. Az sem gond ha IMDB-s link is van hozzá. 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

tigeroo
méghozzá jpg-ben...
Sir Quno Jedi
Nemtom mit sírsz, mert 800 szélesig lehet képet linkelni (feltéve hogy nem 2000+ magas). Ez az elfogadott az SGn.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CSOCSO
Drag me to hell

nemtom hogy en vagyok-e bena vagy az sg kereso szar teljesen de errol se talaltam semmit.

a lenyeg hogy szvsz gaz a film. nem birom az ilyen idiota filmeket. neha megremultem a hirtelen hangok miatt de nagyon sok jelenetnel tort ram a " jezusom mekkora baromsag" erzes
Blasta
Nemfigyelsz, ott an az alján, hogy DÁJREKT HÁJ KVÁLITI LINK!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Kerlek, linkelj be nagyobb kepet errol, lehetoleg egesz kepernyo betoltoset! Gondolom direkt link nem volt megoldhato.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Montanosz
de hát épp hogy a sztorija is nagyon ütött, több napig csak az járt az agyamban)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

ProGabe
én csak a kettõrõl tudok, meg a google is

már azt hittem ezt lefújták, szerencsére nem így van:

HQ-képek a borítóról

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
pont Cameron nyilatkozta h következõ években az Avatarhoz hasonló technológiával fogja a T1-2 filmeket újraalkotni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ProGabe
nem hinném, hogy megcsinálják az 1-et, egyrészt én errõl sehol nem olvastam, másrészt arról igen, hogy Cameron még az Aliensrõl is azt nyilatkozta, hogy már nem állja meg a film a helyét ehhez, már ami a látványt, a technológiai megvalósítást illeti, ezért abból sem akar háromdésített változatot

amúgy a technológia lényege (már ha megegyezik az IMAX által használttal), hogy mindennek, ami mozog megcsinálják a digitális mását (meg annak is, ami nem, de azt nem fotoreálra, hanem azért, hogy tudják, mi-merre-hány méter), hogy aztán el tudják azt forgatni

a comic-conon azt nyilatkozta JC, hogy a Titanic kb. 3/4, vagy akár 1 teljes évig is készülhet, és a rendezõnek (jelen esetben ugye neki, de pl. P. Jackson meg akarja csinálna a GYU-t) aktívan részt kell vennie a munkában, mert a folyamat nem egyszerûen egy technika hasznosítása, így akár teljesen elcseszhetik a rendezõ elképzeléseit vele

rövid videó a dologról

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
az 1 is meglesz csinálva 3D-re nem csak a 2 😊 amúgy Cameron már csinált egy 3D-s T2 rövidfilmet még anno csak arról a világ 80%-a nem is tud 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kandurex
3 kemény perc? ...aztaaa..! <#zavart2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

csak 3 perc??? az semmi, mikor ment a mozikban arról volt szó, hogy fél órát vágtak és hát eléggé érzõdik rajta, hogy hol vágták meg, ráférne az a fél óra plusz, de 3 perc.
Amúgy ha lesz 3D-ben T2 lehidalok :-) de jó lenne.
ProGabe
nagyjából egyetértek, de én szerencsére le tudtam vonatkoztatni, úgy ültem le elé, hogy megnézek egy szimpla nagy költségvetésû akciófilmet

"Szóval kíváncsian várom a rendezõi változatot, remélem javít a filmen."

úgy néz ki, hogy az csak +3 perc lesz! 😄 proof: kép alja

Nekem csak az a baj, hogy "Terminátor" film, egyszerûen nem tudok elvonatkoztatni + nem tudom megbocsátani, hogy végre a jövõben vagyunk és hát eléggé melléfogtak sztem (azért sokak szerint, tehát egyáltalán nem értek egyet a "..pár vérestollú vérpistike írt lehúzó kritikát róla, ami miatt megroggyant a fél magyar internet - illetve a magukat nagy T fannak képzelõ tizenévesek, akiknek a nagy része mellesleg még a T2 idején pelenkában rohangált.." hozzászólással, mert inkább negatív vagy elmegy kategóriájú a legtöbb kritika, + hozzászólás, pozitív is akad, de melyik filmnél nem?)
Külföldi kritikák is eléggé negatívak voltak, bevétel is igazolta és nemcsak az elsõ hétvége, hanem a 2. heti bevételek is az USA-ban még a producerek csõdbe is mentek :-D
Szóval kíváncsian várom a rendezõi változatot, remélem javít a filmen.
+ megnézek sok hulladékot, valamelyik még "tetszik" is, de ez még is csak egy Terminátor-film, sajnos Cameron tényleg egy zseni.
+ ha valami hulladék még nem baj, ha nem veszi komolyan magát és direkt olyanra csinálják lsd. GI Joe, de sztem annál rosszabb nincs amikor egy filmet epikusnak, komolynak, gecijónak akarnak megcsinálni és néha az ember fogja a fejét a s*ar, de drámainak szánt párbeszédektõl, jelenetektõl.
Szóval T1-T2 alapmû, T3+T4 meg lóse*gge alatt van nálam.
Ha valaki nem ért egyet elfogadom, ez van.
precision
Race to Witch Mountain

Hát ez elég hulladék lett... pedig nem voltak nagy elvárásaim a film felõl, pláne hogy "A Szikla" a fõszereplõ... de hát akkor is, ez még egy gyereknek is sok(k), legalábbis remélem. 3/10.

Watchmen

Ezt még picit emésztenem kell, lehet még egyszer meg kell néznem. Nem azért, mert nem értettem, hanem fura az egész film hangulata. Komor, néhol már depresszív az egész. Egyedi alkotás mindenképpen. Úgy összességében tetszett. 7/10.

Bazinga!

Bulykin
Star Trek
Hát nem hittem volna hogy valaha is megfogok nézni egy Star Trek filmet😄 de megtettem, igaz csak Zachary Quinto miatt😛
10/8, mert kúrvajó és keciszép😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ProGabe
"Amúgy sztem sima filmként is hurka"

szerintem "sima eksönfilm, egynek elmegy" kategória. T1-2-nek közelébe sem ér, de legalább felveszi azok fonalát, nem hugyozza úgy telibe, mint a 3

aki még nem hallotta volna, Cameron elkészíti a Titanic 3D-sített változatát. egy másik filmet is kóstolgatnak, hogy érett-e a technológiára:

In fact, Lightstorm has done 3D tests on James Cameron's two most successful movies: "Titanic" and "Terminator 2: Judgment Day."

Terminátor 4 hát csak a nagy elõdökhöz lehet hasonlítani nem? Az elõzõ részekhez nem? Indiana Jonest is az elõzõ részekhez hasonlítod, Star Warsokat is stb.
Amúgy sztem sima filmként is hurka :-)
tigeroo
jóh, de most már mi újat tud mutatni a T1-2höz képest?

anno elég volt svarci is a sikerhez...
ma már mások az igények (intellektuell hõsök???!), belsõ vívódás, jellemfejlõdés ,stb...
nehéz megfelelni a régi idõknek, de szerintem a T4 bõven megállja a helyét a klasszikus részek mellett! (T3 fos volt, én örülök annak hogy már a "jövõben" látjuk a lázadók harcát, és nemcsak az idõgép segítségével visszaküldött gépek vadásszák egymást)
SötétBarom
Egynek bõven jó, nagyon szarnak nem mondanám. Az elsõ kettõhoz képest gyengus (azokhoz képest mondjuk egy csomó minden az..)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Igazad van elnéztem. De a végeredmény szempontjából mindegy.

Az elején nagyon jó pali amikor a jólfésült öltönyös, félszeg apucikedvence "A fõnök nõje a feleségem" - stílust nyomja.

Az meg lol amikor 2 percel késõbb nyilatkozik a fõnök hogy "Az hogy Wikus a lányom férje egyáltalán nem játszott szerepet abban hogy õt neveztem ki..." - aha persze. 😊
Sir Quno Jedi
Van belõle kalandjáték is, az sem rossz ám! Amúgy ez egy szürrealista antiutópisztikus vízió. Nem csupán a sztori a fõ lényeg, hanem a hangulat, az érzés amit közvetít.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ez a 'mindenki' túlzás, pár vérestollú vérpistike írt lehúzó kritikát róla, ami miatt megroggyant a fél magyar internet - illetve a magukat nagy T fannak képzelõ tizenévesek, akiknek a nagy része mellesleg még a T2 idején pelenkában rohangált.

simán jó film egyébként.
Jim Morrison
Azt nem is figyeltem 😄 Azt figyeltem hogy Tarantino mikor látszódik, de ezek szerint nem vettem észre 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sephi
Elkeztem nezni a Termiantor Salvation c. filmet. Ekkor jottem ra, hogy en tobbet nem halgatok senkire. Mindenki azt alitotta, hogy szar stb. erre meg egy tok jo kis film. Igaz nem neztem vegig mert mar keso volt de siman semmi bajt nem lattam benne.

Majd irok rola ha megneztem, de addig kiv vagyok mi nem tetszett itt a nepnek. NEM KELL SPOILER 😄 Ott vok, hogy eppen most "menekult" meg Connor elol.

Seth
Rengetegen írtak,mikor ment a moziban

PSN ID.: Beegabor

desigo
Nagyon jó volt jah.<#eljen>
Végig pörgõs
sehol nem unatkoztunk rajta...
Atisz
Nem hiszem, hogy az rontott volna rajta sokat. A túl felszínes sztori már annál inkább.
Utánanéztem, képregénybõl készült (naná), de azt mondják az sem sokkal kifejezõbb. Van akinek tetszik, van akinek nem. Nekem a képi világ miatt tetszett (ami mondjuk elég sok dologból építkezik - 5. Elem, Blade Runner, stb.), de sajna ennyi. Kár.
Egyszer de jó lenne az animáció mellé egy jó kis sztorit is rittyenteni...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

CSOCSO
rakerestem de ugy latom senki nem irt meg az uj star trekkrol !?!?

Megneztem. 1 percig nem unatkoztam!

9/10!!!!!!!!! HD ban mindenkeppen ujra nezem!!!!
CSOCSO
nah... mindjart star trekkezes lesz a nappaliban.
kivancsivagyok mennyire fog bejonni mivel egy reszt nem lattam a sorozatbol
Rock hajó - The boat that rocked

Elõször azt hittem egy újabb hálivúdi gagyi zenés film, nemtom miért, aztán szereplõk között megláttam Kenneth Branaghot és Bill Nightyt és meglestem. Hát sztem óriási film. Legalábbis én imásom az ilyen hippis zenés filmeket. Ebben a kategóriában ugyen nem veri a Majdnem hírest(Almost famous), de nagyon jó. Remek zenék, jó színészek, zsír poénok.

8/10

kaposi1
Sziasztok!
Nem tudjátok mi van a Cinemastore.hu oldallal?
Reggel óta elérhetetlen.<#sir>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

tigeroo
Pancserock (Airheads)

az utóbbi 2hétben 2x néztem meg (nosztalgia), namost jöjjön a matek:

az alapötlet jó, remek színészekkel (brandon fraser, adam sandler,steve buscemi), de sajna a történet szinte csak egy helyszínen zajlik!!! ez nagyon nagy hiba, legalább folytatása lett volna a filmnek, hiszen számtalan lehetõség lett volna. ja, emiatt a "linearitás" miatt kevesebb poén van benne, mint kellene/lehetett volna, de adam sandler néha azért képest mosolyt csalni az arcunkra (kár hogy sok az erõltetett gag)....
+ ízig-vérig rákenró hangulat a film :o)

az ön egyenlege:

7/10

aki bennevan ebben a szubkultúrában, annak alapmû
poppe
és mi az 1.? 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Sir Quno Jedi
Nem szabad magyarul nézni. Iszonyat a szinkron. Semmit sem ad vissza a hangulatból. Ez a film kép és hang egységére épül.

Dynamic
"Elõször fura volt ez a dokumentumfilm style, de hamar túllép rajta az ember, egy idõ múlva már fel sem tûnt"

Na, igen. Valószínûleg azért nem tûnt fel, mert kb. fél óra múlva átmegy "rendes" filmbe <#vigyor>
Atisz
Jaja, arra. Most volt szombaton, m1-en.
Én sajna jóval többre számítottam. A képi világ, a hangulat tetszett, de az egész sztori, meg az egyiptomi mitológia belekeverése már nem igazán. Ez is egy olyan film, amit elolvasnék könyv formájában (bár nem lennék meglepve, ha képregény lenne).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Sir Quno Jedi
Highlander Director's Cut 720p

Kell erre valamit mondani??! Magam nemében ez bizony 10/10. Annyira durván jól meg van csinálva az akkori szinten (is), hogy valami bõdületes. Na és a hangok... Brrr...

A végsõ állomás

Szokásos történet, látványos halálfajták.
4/10 3D-vel 6-7/10

Sokszor szabályosan félrekaptam a fejem! Nekem bejön ez a 3D!

Plusz elõtte bemutatóban (mind 3D-ben):
Toy Story 3, Fel!, Christmas Carol, Avatar
Én végignéztem, de csak a nõ miatt. Tipikus 2 pontos 😄

ProGabe
nem PJ, hanem Blomkamp haverja, bár tök mindegy

Ultraviolet

omg. 30 percig bírtam! 3-ik, vagy 4-ik film, amirõl ezt elmondhatom. aki ezt végig bírja nézni, annak minden elismerésem!

Montanosz
az immortelra gondolsz? hol és mikor lesz, melyk tv adón?
nálam a top10-ben a második)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

macselek
jobban mint sok hivatásos színész ezekszerint. Nekem végig nagyon szimpatikus volt.

A District 9 fõhõse ráadásul nem is színész, hanem PJ egy haverja mégis sztem nagyon jól játszik.

Atisz
Remek dolog ez a moziünnep, bár a tv-ben is ment 2 figyelemre méltó film a hétvégén: a Halhatatlanok, és a Brazil.
A közös dolog mind2 filmben a rendkívül erõs, szürreális látványvilág. Sajnos a Halhatatlanok beleesik az animációs filmek egyik nagy hibájába: többet ígér, mint amit nyújt.
A Brazil mind látványban, mind mondanivalóban ott van a szeren, nem sokat kopott 1985 óta. Aki nem látta sürgõsen nézze meg.