Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

SötétBarom
Kétszer is.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

balee4
District 9-et szeretném meglesni a jövõ héten. Érdemes rá elmenni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tikal
He? Monk?😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A törvényenkívüli Josey Wales (1976)

Nekem ez a film eddig kimaradt, a '70 es '80 as években már elfelejtették, hogy kell westernfilmet csinálni, tehát nem tápláltam nagy reményeket...de kellemesen csalódtam. Bár persze valószínû, hogy Clint Eastwood nélkül sehol nem lenne ez a film, sajnos a mellékszereplõk nem voltak szimpatikusak.
Én adnék rá 7 pontot

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

wesker24
A Creep télleg jó ! Viszont az éjféli etetés is jó lett volna ha nem cseszik el a film végét !
Montanosz
akinek bejött az Éjféli etetés:
Creep - Borzongás (aka. Hajsza a metróban)
nem olyan nagyformátumú film persze, de egyszer jó szórakozás.

darálás után: Castle sorozat 10/9
A Monk mellet az egyetlen nézhetõ nyomozós sorozat szerintem))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

SötétBarom
Annyira azért nem rossz szerintem.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tyler1
láttam, bár ne tettem volna! nekem 2 óra tömény unalom volt...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

szucsy89
a dolgok állását látta valaki? jó film?
EmThor
FAQ about Time Travel

BBC+HBO produkció, angol humor + idõutazás = 9 pont, alapmû

imdb

Sir Quno Jedi
Jaja, a sorozat is film, meg a dokumentumfilm is film, de még a poresz is film. Na jó a poresztól kíméljük meg itt a kiskorúakat, de a többi jöhet akár! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

balee4
Nyugodjon békében a magyar Bud Spencer. 😞(

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

jedimoderátor bácsi is írt már sorozatról a közelmúltban
Tyler1
pont azért nem mert sorozat, és azt amúgy is nehéz igy értékelni 😊

Flashforward(sorozat)
igaz, hogy nem film, de remélem elfér, csodálom, hogy még Tyler nem említette 😄 régen láttam már ilyen erõs kezdést, talán a LOSTnak volt ennyire jó pilotja, mindenképpen ajánlom a sorozatok kedvelõinek
topikja

a banner alapján értékelve 7 pont az elsõ rész
Tyler1
ja én is ilyen vagyok 😄 utálom ha mindig hajszállal is de túléljük a kibaszott katasztrófákat...
2012-ben is minden lesz már, ami a totális világvégéhez kell DE túléljük baszki<#pardon1>

Tikal
lényegtelen, nem nagyon tudtam sajnálni az embereket (ilyenkor mindig állat modjára viselkednek, majd emmerich bácsi is megmutatja a 2012ben, ott se fogom sajnalni oket, bár abban a filmben még a foszereplõt se 😄 ), ha érted...mit nekem emberiség 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
miközben mi elégtünk a faszba 😄 nincs is ennél hepibb érzés XD

Tikal
gyerekek az aranylo mezõn futkorásznak, uj remény, nekem ez már happy 😊

tigeroo
Spancserek

jó vígjáték, új poénokkal, szituációkkal, nem éreztem erõltetettnek a filmet!
remek színészek, végig lehet röhögni, és vígjátékhoz is képest kicsi a "tetõpont" (a vége fele, amikor fúdemindenrossz és szomorú), ez pozitívum.
jó zenék, sok káromkodással, tabu témákkal, pár fontos rilésönsipes kérdést is feltesz a film...

összességében
90%
ForzaInter
<#szomoru1><#rinya>
Nyugodjék békében.

Yo, Bitch!

R.I.P, Csöpiként mindig bírtam, elég hurka-filmek, de hát ezeken nõttünk fel és van nekik egy bájuk, B. Spencer magyar-hangjaként pedig zseniálisan passzolt, kár hogy elment, elég fiatal volt még.
desigo
hát én azt eléggé szegényesnek tartom, "mûvészi" oldalon ugyanolyan jó mind a 2, de Cameron látványilag rádobott egy kicsit :-)
Bucser
A francia alap sokkal jobb szerintem😊

De ízlések és pofonok.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Totti5
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
6 milliárd emberbõl azért túlélte egy-két pár, ez már heppy😊

amúgy azok az "alakok" egészen rémisztõek voltak, nagyon régóta az elsõ film amin tudtam parázni, pedig nem horror😊, de nagyon jól meg volt csinálva és nyomasztóak voltak azok az "alakok" és a történet is nagyon tetszett, jobban mint a Happeningé

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Egyetértek, szerintem is zavaros, és engem sem kötött le annyira.

Dynamic
Tudom, hogy a legtöbben odáig vannak meg vissza, de szerintem rém primitív és zavaros film. Nemcsak a harmatgyenge színészek és az ostoba dumák miatt, hanem a nevetséges, képtelen és sokszor oda nem illõ fordulatok miatt, mint pl:
- A ruszki kölyök, olyan volt mint Alíz csodaországban. Akármerre ment mindig belebotlott egy "fura, mesebeli figurába".(drogos hajléktalan, strici, pedofil, korrupt zsaru stb.)
- A pedofíl szál mellesleg tök felesleges és értelmetlen idõhúzás volt, a fürdõszobában az árnyak meg WTF...? Kurvára nem illett a filmbe.
- Nevetséges, hogy legalább 3-4 szereplõ egymástól függetlenül valamilyen módon kapcsolatba került a stricivel. Mintha legalábbis 10-en laknának a városba. Mekkora ennek az esélye? Azért pl. egy Guy Ritchie filmben az ilyen jobban meg van oldva.
- A hokipályás, ok nélkül bohóckodunk a sötétben(!) jelenet elejétõl a végéig gáz volt.
- Ha már "gáz", arra sem bírtam rájönni, hogy a ruszki nõ mi a francért lett öngyilkos(mondjuk itt már csak lankadt figyelemmel követtem a dolgokat)
- stb.
Ezenkívül nem nagyon jött be a hangulat sem. Összefüggéstelen operatõri elemek váltogatták egymást 10 percenként, amelyek külön-külön mondjuk még tök jól néztek ki, de ha mondjuk keverném a mátrixos elemeket, a Twin Peaks-szel, meg a Blöffel...az már inkább röhejes lenne.
barnie1990
Happy end ? Hol ?

Zene nélkül mit érek én?

fifi
ez most komoly?
egy filmet néztünk mester?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

dartonita
A kod:
Borzasztoan rossz film,klisek,feluletes es gyenge dialogusok.Meg Freeman sem tudja feldobni.Banderast pedig sosem birtam.
4/10

Dr house uj resze:
9/10
Nagyszeru szereposztas,karakterek es szineszi jatek.Pozitiv csalodas.

Tikal
Knowing 5/10
nem valami erdekes tortenet, megint a nema emberek remisztgetnek meg suttognak a sracoknak aztan happy end....

Két tûz között/True Lies

Mindig újra és újra elõveszem ezt a filmet, nem tudom megunni, egyszerûen SZÓRAKOZTATÓ! Remek akciók, remek karakterek (az egész gárdát fel lehetne sorolni, de Arnold, Paxton a topon van, J.L. Curtis meg a táncával megvett :-D), jó poénok, történet is rendben van. Sztem Arnoldnak a legjobb színészi alakítása a pályafutás alatt, nem mintha nagy lett volna :-) de Cameronnak még belõle is sikerült kihozni a maximumot. Zene frankó, áldott jó 90-es évek, semmi kamerarángatás+gyors vágás, igazi nagybetûs akció-vígjáték.
Nálam 9/10, mert többször nézõs überbrutál alapmû kategóriájában belül

Mindig lehet pletykákat hallani a folytatásról, Arnold visszatér ha kormányzóként kapa neki, forgatókönyv megvan bla bla bla DE ha egyszer beteljesülne én nagyon örülnék neki, persze akkor már Cameron új 3D technológiájával :-p
desigo
8 of Diamonds / A gyémántok ereje

nagyon gyenge,kb végig untam

3/10
tommygear
ejj
Bubble Boy

Érdekesnek tûnt a tartalom alapján. Valójában logikátlanul összedobált marhaságok keveréke. Fél óráig bírtam.

Jennifer's Body (2009)

Nekem kellemes csalódás volt a film. Kicsit több mészárlásra számítottam (nem valami kemény horror), de a történet meg a szereplõk bejöttek (Megan Fox<#finom>). Szóval tetszett na.

8/10

"Chip: She can fly???
Needy: No, she just hovering. It's not that impressive."

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A gyilkos punci

5 pont

A Kód
8 pont

balee4
Éppen most olvasom a képregényt, ami ugye zseniális, szóval nagyok az elvárásaim a film fele, amint befejeztem a 3 kötetet, meglesem a filmet, persze akkor már egybõl a rendezõit.

balee4
A 3. sztem is hozza az 1-2 hangulatát, de a 4. részen sírva röhögtem, az egész olyan gagyi hatást kelt. Mondjuk helyenként látványos az tény.😊

Atisz
A Watchmen pedig még mindig 10/10, tökéletes példája annak, hogy képregény adaptáció is lehet jó (persze a bõdületesen jó sztori itt adva volt). Minden szempontból tökéletes film. El sem hittem hogy az a Zack Snyder rendezte, aki a 300 féle rémálomdarálmányt. Ezért nem jó skatulyázni 😊

Ja és legközelebb megpróbálok majd 1 hsz-ba sûríteni mindent 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

SötétBarom
Ez pedig igen jó. :|

Atisz
A Terminator-ról meg annyit, hogy szerintem mind a 4 rész jó volt, természetesen a 2. rész ami abszolút viszi a prímet.
A 3. részt divat alázni, sokan egészen mélyen belemennek az elemzésbe, leszólva, hogy milyen hülyeség már. Mivel gyakorlatilag 1 az 1-ben az a sztorija, mint a 2. résznek, ezért ez butaság. Tökéletes, mint egy szórakoztató akciófilm, ennél többet pedig nem biztos hogy érdemes keresni benne (pl. összehasonlítani Asimov robotsorozatával).
A 4. rész profi volt, pedig én eleve negatív elvárásokkal ültem be a moziba, mivel "Schwarzi nélkül elképzelhetetlen volt számomra egy Terminator film". Aztán végülis mégiscsak jó lett (mondjuk ott volt Schwarzi is 😄). A hybridek pedig szerintem egy külön komorabb hangulatot adtak a filmnek, akármekkora hülyeségnek is tartják magát az ötletet egyesek.
Szerintem ha az 5. rész is hasonló koncepció mentén fog készülni, akkor nem lesz gond.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Hát akkor mást nézhettünk, mert ennek nagyon gyengus sztorija volt. Az alap dolog (egy isten, aki végzete eljövetele elõtt utódo(ka)t akar létrehozni) még ok (kedvenc játékom, a Baldur's Gate - apropó mikor csinálnak már belõle filmet - alapötlete is ez), no de aztán ami ezután történik, az már enyhén szólva érdektelen.
Sok filmben felvetõdik számos kérdés amire nem kapunk választ, hanem nekünk kell kibarkochbázni (remek példa erre a Demonlover). Sajnos itt nem ez volt a helyzet, mivel maguk a kérdések sem hangzanak el. A képi világ szinte teljesen a már említett 2 filmbõl (Blade Runner, 5th Element) van összeollózva (ami nem baj - legalább jó helyrõl loptak) ami tetszett. Bár itt is voltak kivetnivalók, pl. egyes karaktereket nem kellett volna animálni (pl. a dagadt szenátor és tanácsadónõje), valamint a piros pörölycápákat sem kellett volna annyira erõltetni.
Számomra sajnos egy erõs képi világgal megáldott, üres film. Ennyi.

Dynamic
Halálos hajsza (Running Scared - 2006)

Szörnyû szinkron, ostoba párbeszédek, össze-vissza és felesleges fordulatok, zavaros történet.
Néhány látványos jelenet illetve operatõri munka dicséretet érdemel, de ez kevés az üdvösséghez.

3/10
Montanosz
szovjet-finn háború 1940
TALVISOTA
nagy film....

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

SURROGATES

philip k. dick az iPod kultúrának. mostow iparos, willis ismétel, az akciójelenetek korrektek, de nem okoznak lélgútelakadást, s a laza 85(!) percben elhadart üzenet sekélyes, mint a balaton déli partja.

a teljes kritika

10/5
balee4
Most nézem az értékelõ-skálát, ez alapján, "csak" 9/10 😄