Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem ez a film eddig kimaradt, a '70 es '80 as években már elfelejtették, hogy kell westernfilmet csinálni, tehát nem tápláltam nagy reményeket...de kellemesen csalódtam. Bár persze valószínû, hogy Clint Eastwood nélkül sehol nem lenne ez a film, sajnos a mellékszereplõk nem voltak szimpatikusak.
Én adnék rá 7 pontot
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Creep - Borzongás (aka. Hajsza a metróban)
nem olyan nagyformátumú film persze, de egyszer jó szórakozás.
darálás után: Castle sorozat 10/9
A Monk mellet az egyetlen nézhetõ nyomozós sorozat szerintem))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
igaz, hogy nem film, de remélem elfér, csodálom, hogy még Tyler nem említette 😄 régen láttam már ilyen erõs kezdést, talán a LOSTnak volt ennyire jó pilotja, mindenképpen ajánlom a sorozatok kedvelõinek
topikja
a banner alapján értékelve 7 pont az elsõ rész
2012-ben is minden lesz már, ami a totális világvégéhez kell DE túléljük baszki<#pardon1>#pardon1>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
jó vígjáték, új poénokkal, szituációkkal, nem éreztem erõltetettnek a filmet!
remek színészek, végig lehet röhögni, és vígjátékhoz is képest kicsi a "tetõpont" (a vége fele, amikor fúdemindenrossz és szomorú), ez pozitívum.
jó zenék, sok káromkodással, tabu témákkal, pár fontos rilésönsipes kérdést is feltesz a film...
összességében
90%
De ízlések és pofonok.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy azok az "alakok" egészen rémisztõek voltak, nagyon régóta az elsõ film amin tudtam parázni, pedig nem horror😊, de nagyon jól meg volt csinálva és nyomasztóak voltak azok az "alakok" és a történet is nagyon tetszett, jobban mint a Happeningé
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
- A ruszki kölyök, olyan volt mint Alíz csodaországban. Akármerre ment mindig belebotlott egy "fura, mesebeli figurába".(drogos hajléktalan, strici, pedofil, korrupt zsaru stb.)
- A pedofíl szál mellesleg tök felesleges és értelmetlen idõhúzás volt, a fürdõszobában az árnyak meg WTF...? Kurvára nem illett a filmbe.
- Nevetséges, hogy legalább 3-4 szereplõ egymástól függetlenül valamilyen módon kapcsolatba került a stricivel. Mintha legalábbis 10-en laknának a városba. Mekkora ennek az esélye? Azért pl. egy Guy Ritchie filmben az ilyen jobban meg van oldva.
- A hokipályás, ok nélkül bohóckodunk a sötétben(!) jelenet elejétõl a végéig gáz volt.
- Ha már "gáz", arra sem bírtam rájönni, hogy a ruszki nõ mi a francért lett öngyilkos(mondjuk itt már csak lankadt figyelemmel követtem a dolgokat)
- stb.
Ezenkívül nem nagyon jött be a hangulat sem. Összefüggéstelen operatõri elemek váltogatták egymást 10 percenként, amelyek külön-külön mondjuk még tök jól néztek ki, de ha mondjuk keverném a mátrixos elemeket, a Twin Peaks-szel, meg a Blöffel...az már inkább röhejes lenne.
egy filmet néztünk mester?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Borzasztoan rossz film,klisek,feluletes es gyenge dialogusok.Meg Freeman sem tudja feldobni.Banderast pedig sosem birtam.
4/10
Dr house uj resze:
9/10
Nagyszeru szereposztas,karakterek es szineszi jatek.Pozitiv csalodas.
nem valami erdekes tortenet, megint a nema emberek remisztgetnek meg suttognak a sracoknak aztan happy end....
Mindig újra és újra elõveszem ezt a filmet, nem tudom megunni, egyszerûen SZÓRAKOZTATÓ! Remek akciók, remek karakterek (az egész gárdát fel lehetne sorolni, de Arnold, Paxton a topon van, J.L. Curtis meg a táncával megvett :-D), jó poénok, történet is rendben van. Sztem Arnoldnak a legjobb színészi alakítása a pályafutás alatt, nem mintha nagy lett volna :-) de Cameronnak még belõle is sikerült kihozni a maximumot. Zene frankó, áldott jó 90-es évek, semmi kamerarángatás+gyors vágás, igazi nagybetûs akció-vígjáték.
Nálam 9/10, mert többször nézõs überbrutál alapmû kategóriájában belül
Mindig lehet pletykákat hallani a folytatásról, Arnold visszatér ha kormányzóként kapa neki, forgatókönyv megvan bla bla bla DE ha egyszer beteljesülne én nagyon örülnék neki, persze akkor már Cameron új 3D technológiájával :-p
Érdekesnek tûnt a tartalom alapján. Valójában logikátlanul összedobált marhaságok keveréke. Fél óráig bírtam.
Nekem kellemes csalódás volt a film. Kicsit több mészárlásra számítottam (nem valami kemény horror), de a történet meg a szereplõk bejöttek (Megan Fox<#finom>#finom>). Szóval tetszett na.
8/10
"Chip: She can fly???
Needy: No, she just hovering. It's not that impressive."
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
5 pont
8 pont
Ja és legközelebb megpróbálok majd 1 hsz-ba sûríteni mindent 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A 3. részt divat alázni, sokan egészen mélyen belemennek az elemzésbe, leszólva, hogy milyen hülyeség már. Mivel gyakorlatilag 1 az 1-ben az a sztorija, mint a 2. résznek, ezért ez butaság. Tökéletes, mint egy szórakoztató akciófilm, ennél többet pedig nem biztos hogy érdemes keresni benne (pl. összehasonlítani Asimov robotsorozatával).
A 4. rész profi volt, pedig én eleve negatív elvárásokkal ültem be a moziba, mivel "Schwarzi nélkül elképzelhetetlen volt számomra egy Terminator film". Aztán végülis mégiscsak jó lett (mondjuk ott volt Schwarzi is 😄). A hybridek pedig szerintem egy külön komorabb hangulatot adtak a filmnek, akármekkora hülyeségnek is tartják magát az ötletet egyesek.
Szerintem ha az 5. rész is hasonló koncepció mentén fog készülni, akkor nem lesz gond.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Sok filmben felvetõdik számos kérdés amire nem kapunk választ, hanem nekünk kell kibarkochbázni (remek példa erre a Demonlover). Sajnos itt nem ez volt a helyzet, mivel maguk a kérdések sem hangzanak el. A képi világ szinte teljesen a már említett 2 filmbõl (Blade Runner, 5th Element) van összeollózva (ami nem baj - legalább jó helyrõl loptak) ami tetszett. Bár itt is voltak kivetnivalók, pl. egyes karaktereket nem kellett volna animálni (pl. a dagadt szenátor és tanácsadónõje), valamint a piros pörölycápákat sem kellett volna annyira erõltetni.
Számomra sajnos egy erõs képi világgal megáldott, üres film. Ennyi.
Szörnyû szinkron, ostoba párbeszédek, össze-vissza és felesleges fordulatok, zavaros történet.
Néhány látványos jelenet illetve operatõri munka dicséretet érdemel, de ez kevés az üdvösséghez.
3/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
philip k. dick az iPod kultúrának. mostow iparos, willis ismétel, az akciójelenetek korrektek, de nem okoznak lélgútelakadást, s a laza 85(!) percben elhadart üzenet sekélyes, mint a balaton déli partja.
a teljes kritika
10/5