Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barnie1990
Párizsban azok a valótlan autórepkedések meg a sértetlen hummer idegesített fel, pedig kapott az autó hideget-meleget.
Legalább az ablak tört volna be.
És ráadásul rendõrök csak az elfogásnál jelentek meg, addig hol voltak? <#szomoru1>

Zene nélkül mit érek én?

G.I. Joe

Hát én semmit nem tudtam a filmrõl, de kellemesen csalódtam. A látvány nagyon jó, a sztori egyszerû, de kellemes, volt néhány gagyi poén és klisé, de nem volt vészes. A csajok pedig húúúúúúúúúha! Jól szórakoztam.

7/10

Tyler1
azért nincs annyi 12 éves amibõl összejött volna egy 3. rész is. És azért valljuk be h a moziteremben nem sok 14 év alatti üldögélt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tikal
és ez már azt jelenti hogy minõségi? 😊 sok a 12 éves, csak ennyit jelent....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hatták = hagyhatták LOL 😄D

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

GI Joe

Most néztem. Engem tökéletesen lekötött és semmi extrát nem is vártam. Látványban túlteljesített számomra. Valóban volt 1-2 gagyi effekt, de eltörpült a többi mellett (mondjuk fel nem foghatom, hogy hatták benne). Várom a második részt.

Kiemelném: Kezdõ résznek megfelelt. Volt története, megismerhettük a szereplõket (kutyafuttában igaz). Párizsi üldözés zseniális volt és a film számomra legnagyobb poénja is ide köthetõ (felröhögtem, pedig klisé de eltalálták). Még egy csavarra is futotta a történetben.

7/10

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

barnie1990
GI Joe

6 pont

Elég gyakran gagyi effektek, sablonok hegye.
Párizsi rész a hibáktól eltekintve eléggé bejött. 😊

Zene nélkül mit érek én?

Sephi
Huha az nekem kimaradt! De azt majd jovo heten! Majd ird le milyen!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Riddick21
Annak már a trailere elintézte, hogy a közelébe ne menjek.
Én személy szerint kifeszültem a Wolverine-tõl is, épphogy csak végignéztem, 2/10-et ér(vagy inkább 3 a fenti szempontok alapján), akkora baromság. Akkor már inkább G.I.Joe, attól legalább nem várok többet.

Most nézek vmi lightosabbat: State of Play, azt mondják, ez jó.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

tigeroo
hohha!
Sephi
Tudod mi a borzalom? The Spirit... en nem tudom mikor untatott halara igy egy film... harmadjara alszom bele...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

edios
Kép

Utóbbi idõk kritikailag is elismert filmjeinek (jobbról balra Másnaposok, District 9 és Taken) fõszereplõi😊

//szupercsapat

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Doddy a düdő
és mennyi pénzt hozott nekik az a szar.

Bulykin
jöjjön, ha hozza ezt a szintet akkor részemrõl nincs semmi gond😊
az meg hogy mennyi pénzt basztak rá az nem igazán érdekel, de elhiszem h kúrvasokat

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tikal
az attól függ... mert én is ezt mondtam, de utána odaszurtam hogy wow, mennyi pénzt elbasztak erre a szarra...
amit viszont sokkot kapsz majd biztos az az hogy 2011ben jön a csalládi vigjáték harmadik része amit már hat éves kortol meg lehet nézni....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bulykin
Transformers 2 - Revenge of fallen
<#wow2>wáó
asszem ezzel mindent elmondtam<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Montanosz
pandorum camx már van, de ez a film tényleg jó, érdemes jobb verziót megvárni.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Sir Quno Jedi
Jóaz. Mások pont a párizsi szervóruhás baromkodást emelték ki negatívumként (fanboyság rulez). Szal. mindenkinek MÁS nem tetszik a filmben fõleg, így akár tetszhet is az embereknek, ha azok a MÁSok mindig mások is maradnak. Így jártam én, mer nekem tetszett... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

szucsy89
egyetértek, nálam 3/10
Riddick21
Itt szokott szempont lenni, szóval kiemelem: a csaj nagyon jó benne 😄

Sephi
Na jo most mar megnezem en is 😊

Riddick21
G.I. Joe - The Rise of Cobra
Hát izé<#idiota> Akkor úgy kezdem én is, ahogy itt többen már: gyerekként imádtam a G.I.Joe-t, de az már rég volt. Nem is igazán emlékszem sok mindenre, talán csak arra, hogy a Knight Rider elõtt nyomták egy darabig az MTV2-n (vagy akkor már volt tv2, és azon? tök mindegy).
Szóval ez nem sokat nyomott a latba, így maradt a reményem a szereplõgárdában: Sienna Miller jól fog kinézni, ez nyilvánvaló volt, de bíztam benne, hogy Channing Tatum és Dennis Quaid sem hagynak cserben, hát utóbbi nem jött be. De mit is várhatnánk egy filmtõl, ami Hasbro logóval indul?
Az a baj, hogy közben elkezdtem agyalni: vajon mit lehetne kihozni egy G.I.Joe filmbõl ezen kívül? És bizony támadt egy jó ötletem: miért nem a kezdetekkel indulunk? Miért nem lehet az egység megalakulását megismerni, mondjuk egy felnõtteknek szóló akciófilm formájában? Akár teljesen áthangszerelve, hagyni a fenébe az eredetit és újragondolni?
Hiszen a G.I.Joe rajongói mára felnõttek, aligha fognak örömet lelni ebben a zagyvaságban.
De hogy legyen szó a filmrõl is: 2 órás, ami bõ 30 perccel több a kelleténél. Pont az utolsó fél óra az, ami teljesen felesleges, annyi ordító baromság történik alatta, és annyira kusza az egész, hogy belefájdult a fejem. A látvány rendben van, de mondom, nekem túl sok és túl színes. Ami nagyon oké, az a párizsi hajsza, az a film legjobb pontja, de az is pengeélen táncol a "még éppen belefér" és a "baszottul sok" között.
Nem tudom, kinek ajánlhatnék egy ilyen filmet: gyerekeknek semmiképpen sem, mert ez feldolgozhatatlan, felnõtteknek meg túl gyerekes. A rajongók sem hiszem, hogy elégedetten állnának fel, de javítsatok ki, ha tévedek.
Azért végigültem és végülis láttam már rosszabbat, úgyhogy legyen ez most olyan 4|10

khm, gondoltam hogy egy Péntek 13 film nem mondjuk a Viasztestekbõl és hasonlóakból van összelopkodva 😊

viszont a mondandóm arra vonatkozott, hogy a sztori fõvonalán kívül semmilyen egyedi nincs benne, ergo a kamerakezelés, a hentelés, stb. nem fog úgy tünni, mintha sosem láttál volna ilyet. 😉
Atisz
Jaja, egyáltalán nem rossz. Mondjuk 6-nál én sem nagyon adnék rá többet. A vége elég kegyetlen, aki megkönnyebbülést vár egy film végétõl az ne nézze meg.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Csatlakozom, abszolút jogos. Jegyezzük már meg, hogy elöl áll az általunk adott pont és hátul a maximális.
Természetesen akinek nem inge, ne vegye magára.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Elárulom: a Péntek 13 az eredeti 1980-as Péntek 13 feldolgozása (ki hitte volna, mi) 😉
Tehát nem más filmekbõl van összeollózva. Egyébként a 80-as évek elején rengeteg ilyesforma táboros-tini-horror készült, a legtöbbje nézhetetlen.
Általában van bennük egy tó közelében lévõ tábor, jópár kretén (nyomi szemüveges, kigyúrt amerikai focis, stb.), pár leány feszülõs alsónemûben, egy többnyire vágó szerszámmal operáló pszicho.
Sajnos a Péntek 13 is ilyen és bár a legfelkapottabb (valószínûleg a nyomasztó hangulat és a "szinte mindenki meghal" effekt miatt), nekem baromira nem tetszett.
Az egyetlen ezek közül a filmek közül ami viszonylag jó volt, az a The Burning (1981). Természetesen ugyanezeken a kritériumokon alapuló kliséhalmaz ez is, de mégis: van benne ok-okozat, olykor humoros, életszerû (nem jön vissza a gyilkos a végén - bár egy szúrás azért kevés neki 😊) és még a csajok is jól néznek ki benne (már a fõbb szereplõk közül).

Montanosz
My little eye - Én pici szemem
Dead set vagy a Rec kedvelõinek.
10/6 blasta.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Sephi
Nana! Az a barmak faluja, ez komoly!

Ja.... amikor a vén szenilis tata robot bejött a képbe, azt hittem sírva rohanok ki a moziból 😄

Sir Quno Jedi
...vagy óriás inszájderlufi.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Jo nem azt mondtam. Hanem azt, hogy tetszettek. Nekem amugy altalaban tetsznek az olyan CGI muvik, ahol valami bazi nagy tamad es a kamera human szempotnbol mutatja. Legyen az szorny vagy ufo 😊

Sir Quno Jedi
Nah a robotok AZOK, amik aztán végképp semmilyen szinten sem hasonlítottak az eredetiekre (sehogysem).

Sephi
Ooo... nekem a robotok teszettek... semmi mas nem.

Sir Quno Jedi
Abban a filmben nekem semmi sem tetszett, mert már túllendült az általam elfogadható agyhalottság szintjén. Bugyuta fos. ÉN aki a Transformátorokon (olajos) nõttem fel, ÉN mondom ezt!

Sephi
NEMOND hogy nem tetszett a piramisos fight!!!!

Sir Quno Jedi
Na a Transformers 2-tõl köphetnékem volt, de sûrûn, a Dzsiájdzsón meg jóakul szórakoztam. Tán mert mások voltak a zelvárásaim velük szemben... 😄

Pölö a Dzsiájdzsót meg tudnám most rögtön nézni még1x akár és talán túlélném.

Sephi
Hmm nekem aszontak, hogy egesz korrekt...

Kandurex
Errõl jut eszembe

G.I. Joe

5 pont

Jó indulattal.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Érthetõbben: van a film 10 pontos, és ezen- azon okokból kifolyólag, pl. unalmas, kitalálható, szar a zenéje, a csaj melle is gyenge volt stb. pontokat vonok le. kb. így

edios
Amúgy szerintem is fölösleges most errõl oldalas flémet indítani, szóval elejét veszem a dolognak:

G.I. Joe (2009)
Olyan, mint Transformers 2, csak ha lehet még kevesebb karakterfejlõdés, és mégtöbb semmitmondó eksön.

5/10

Kandurex
Õõõ, hát úgy, hogy 10 az egész a tökéletes és ebbõl mennyit ért el a film, ugye itt nem osztással, nem százalékkal és összeadással, hanem kivonással érjük el az adott pontot. Lehet rajta lovagolni, de nekem természetesebb így jelölni 10/7, mint fordítva. De tökmindegy, amúgy is átálltam a banneres pontokra.

Egyébként mibõl gondolod, hogy a 10-bõl 6 akarok venni? Nem a 4 a helyes? Ilyen leosztásba? Bár fordítható a dolog úgyis, hogy minden film nulláról indul.

mi az hogy jogosan kifogásolta? 😄

ha bántja a mûszakis szemeket, akkor a legegyszerûbb, ha figyelmen kívül hagyjátok az értékelés formátumát.

ne menjen már át matekba és teljesen felesleges bizonyításokba a topik <#idiota>
edios
A következõ a helyzet szerintem:

Õ azt kifogásolta (jogosan), hogy sok figyelmetlen ember 10/6 formátumban írja fel a 60%-ot, ami nem helyes, mivel erre a 6/10 jelölés a logikus.

Azt én sem értem viszont, hogy a kivonás mûvelet hogy került a képbe. Talán a "10-bõl 6 pont" kifejezés miatt gondolhattál kivonásra, de ebben a kontextusban "10 - 6 pont ( = 4 pont)" nem egyenlõ "10-bõl 6 ponttal".

Kmarha
Zombieland

a hivatalos oldal szerint ma mutatják be amerikába.. már nagyon vártam rá

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kandurex
wut? 😊 Én eddig úgy tudtam, hogy 10 -bõl elért pontot adunk. de...tökmindegy

Blasta
úgyvan 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Meg az Ent s2 fináléja is befigyel :S Én múlt héten láttam a filmet, de annyira nem ragadott meg. Szép volt meg minden, de üres 😞

ProGabe
azaz! aztán az utolsó pár évadot elõször valami eszméletlenül szar szinkronnal adták le, egyszerûen nézhetetlen (pontosabban hallgathatatlan) volt

pár hónappal késõbb szerencsére leadták a jól megszokott szinkronhangokkal is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tigeroo
ditto...

régi szép viasatos idõkben😄