Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalább az ablak tört volna be.
És ráadásul rendõrök csak az elfogásnál jelentek meg, addig hol voltak? <#szomoru1>#szomoru1>
Zene nélkül mit érek én?
Hát én semmit nem tudtam a filmrõl, de kellemesen csalódtam. A látvány nagyon jó, a sztori egyszerû, de kellemes, volt néhány gagyi poén és klisé, de nem volt vészes. A csajok pedig húúúúúúúúúha! Jól szórakoztam.
7/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Most néztem. Engem tökéletesen lekötött és semmi extrát nem is vártam. Látványban túlteljesített számomra. Valóban volt 1-2 gagyi effekt, de eltörpült a többi mellett (mondjuk fel nem foghatom, hogy hatták benne). Várom a második részt.
Kiemelném: Kezdõ résznek megfelelt. Volt története, megismerhettük a szereplõket (kutyafuttában igaz). Párizsi üldözés zseniális volt és a film számomra legnagyobb poénja is ide köthetõ (felröhögtem, pedig klisé de eltalálták). Még egy csavarra is futotta a történetben.
7/10
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
6 pont
Elég gyakran gagyi effektek, sablonok hegye.
Párizsi rész a hibáktól eltekintve eléggé bejött. 😊
Zene nélkül mit érek én?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én személy szerint kifeszültem a Wolverine-tõl is, épphogy csak végignéztem, 2/10-et ér(vagy inkább 3 a fenti szempontok alapján), akkora baromság. Akkor már inkább G.I.Joe, attól legalább nem várok többet.
Most nézek vmi lightosabbat: State of Play, azt mondják, ez jó.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Utóbbi idõk kritikailag is elismert filmjeinek (jobbról balra Másnaposok, District 9 és Taken) fõszereplõi😊
//szupercsapat
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
az meg hogy mennyi pénzt basztak rá az nem igazán érdekel, de elhiszem h kúrvasokat
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
amit viszont sokkot kapsz majd biztos az az hogy 2011ben jön a csalládi vigjáték harmadik része amit már hat éves kortol meg lehet nézni....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
<#wow2>#wow2>wáó
asszem ezzel mindent elmondtam<#idiota>#idiota>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hát izé<#idiota>#idiota> Akkor úgy kezdem én is, ahogy itt többen már: gyerekként imádtam a G.I.Joe-t, de az már rég volt. Nem is igazán emlékszem sok mindenre, talán csak arra, hogy a Knight Rider elõtt nyomták egy darabig az MTV2-n (vagy akkor már volt tv2, és azon? tök mindegy).
Szóval ez nem sokat nyomott a latba, így maradt a reményem a szereplõgárdában: Sienna Miller jól fog kinézni, ez nyilvánvaló volt, de bíztam benne, hogy Channing Tatum és Dennis Quaid sem hagynak cserben, hát utóbbi nem jött be. De mit is várhatnánk egy filmtõl, ami Hasbro logóval indul?
Az a baj, hogy közben elkezdtem agyalni: vajon mit lehetne kihozni egy G.I.Joe filmbõl ezen kívül? És bizony támadt egy jó ötletem: miért nem a kezdetekkel indulunk? Miért nem lehet az egység megalakulását megismerni, mondjuk egy felnõtteknek szóló akciófilm formájában? Akár teljesen áthangszerelve, hagyni a fenébe az eredetit és újragondolni?
Hiszen a G.I.Joe rajongói mára felnõttek, aligha fognak örömet lelni ebben a zagyvaságban.
De hogy legyen szó a filmrõl is: 2 órás, ami bõ 30 perccel több a kelleténél. Pont az utolsó fél óra az, ami teljesen felesleges, annyi ordító baromság történik alatta, és annyira kusza az egész, hogy belefájdult a fejem. A látvány rendben van, de mondom, nekem túl sok és túl színes. Ami nagyon oké, az a párizsi hajsza, az a film legjobb pontja, de az is pengeélen táncol a "még éppen belefér" és a "baszottul sok" között.
Nem tudom, kinek ajánlhatnék egy ilyen filmet: gyerekeknek semmiképpen sem, mert ez feldolgozhatatlan, felnõtteknek meg túl gyerekes. A rajongók sem hiszem, hogy elégedetten állnának fel, de javítsatok ki, ha tévedek.
Azért végigültem és végülis láttam már rosszabbat, úgyhogy legyen ez most olyan 4|10
viszont a mondandóm arra vonatkozott, hogy a sztori fõvonalán kívül semmilyen egyedi nincs benne, ergo a kamerakezelés, a hentelés, stb. nem fog úgy tünni, mintha sosem láttál volna ilyet. 😉
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Természetesen akinek nem inge, ne vegye magára.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Tehát nem más filmekbõl van összeollózva. Egyébként a 80-as évek elején rengeteg ilyesforma táboros-tini-horror készült, a legtöbbje nézhetetlen.
Általában van bennük egy tó közelében lévõ tábor, jópár kretén (nyomi szemüveges, kigyúrt amerikai focis, stb.), pár leány feszülõs alsónemûben, egy többnyire vágó szerszámmal operáló pszicho.
Sajnos a Péntek 13 is ilyen és bár a legfelkapottabb (valószínûleg a nyomasztó hangulat és a "szinte mindenki meghal" effekt miatt), nekem baromira nem tetszett.
Az egyetlen ezek közül a filmek közül ami viszonylag jó volt, az a The Burning (1981). Természetesen ugyanezeken a kritériumokon alapuló kliséhalmaz ez is, de mégis: van benne ok-okozat, olykor humoros, életszerû (nem jön vissza a gyilkos a végén - bár egy szúrás azért kevés neki 😊) és még a csajok is jól néznek ki benne (már a fõbb szereplõk közül).
Dead set vagy a Rec kedvelõinek.
10/6 blasta.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Pölö a Dzsiájdzsót meg tudnám most rögtön nézni még1x akár és talán túlélném.
G.I. Joe
5 pont
Jó indulattal.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
G.I. Joe (2009)
Olyan, mint Transformers 2, csak ha lehet még kevesebb karakterfejlõdés, és mégtöbb semmitmondó eksön.
5/10
Egyébként mibõl gondolod, hogy a 10-bõl 6 akarok venni? Nem a 4 a helyes? Ilyen leosztásba? Bár fordítható a dolog úgyis, hogy minden film nulláról indul.
ha bántja a mûszakis szemeket, akkor a legegyszerûbb, ha figyelmen kívül hagyjátok az értékelés formátumát.
ne menjen már át matekba és teljesen felesleges bizonyításokba a topik <#idiota>#idiota>
Õ azt kifogásolta (jogosan), hogy sok figyelmetlen ember 10/6 formátumban írja fel a 60%-ot, ami nem helyes, mivel erre a 6/10 jelölés a logikus.
Azt én sem értem viszont, hogy a kivonás mûvelet hogy került a képbe. Talán a "10-bõl 6 pont" kifejezés miatt gondolhattál kivonásra, de ebben a kontextusban "10 - 6 pont ( = 4 pont)" nem egyenlõ "10-bõl 6 ponttal".
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
pár hónappal késõbb szerencsére leadták a jól megszokott szinkronhangokkal is
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.