Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Montanosz,titkok könyvtára 3:komolytalan volt de annak ellenére mégis jó
Jó akciófilmet lehet ajánlani továbbra is.
na ezt kerüljétek, vagy 10 percet bírtam belõle...
Azt hittem valami jó háborús.....helyette valami foss horror.
10/2
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Kaméleon: 6/10
Viszont a szöveg benne: "Az illúzió drága mulatság!" - 10/10
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Star Trek: 8/10
D9: 8/10
Transformers 2 (ugyan anno moziban is láttam): 7/10
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Szupcsi 😄
7 blasta
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Huhh. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a bandázós / piálós / drogos / szexelõ fiatalokról szóló filmeket. Akkora dráma nem volt a végén, mint amire számítottam, de nagyon jó volt. A nagyon durva brit akcentus és szleng miatt mindenképpen feliratosan kell nézni, én angol felirattal néztem, és még így is nehéz volt követni. Marhajó film!
8/10
És hát arra tényleg jó. Engem a zenei világa tud kiûzni a világegyetembõl.
A problema az lehet, hogy ma lattam eloszor ezt a filmet. De ugye nem eppen mindenkinek jon be SK stilusa. Nem aludtam el rajta, de ahhoz kepes, hogy 71-es film hat bravo. Viszont meg veletlenul sem sorohalhatom a kedvenceim koze.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A testvérfilmjét, a Dicsõség Zászlaját, ami amerikai szemszögbõl mutatta be az Ivo Dzsima szigeteken lévõ harcot, már pár hónapja láttam. Erre a japán szemszögûre viszont jobban kíváncsi voltam, csak egyszerûen sehonnan sem juttottam hozzá.
Bár önmagában igen jó háborús film, mégis pici csalódás a testvérfilmje után: lehet ettõl valami nagy katarzist vártam, ám az elmaradt, sõt az igazat megvallva a hollywoodiasabb Ryan közlegény is jobban tetszett. A japán színészek kiválót nyújtanak, de sajnos a forgatókönyv rettenetesen kiszámítható, hogy melyik karakterrel mi fog történni.
Tisztes munka Clint Eastwoodtól, de nem kerül fel nálam legjobb háborús filmek listájára.
10/6
District 9
Moziban láttam tegnap este, hatalmas volt. Igazából nem is tudnék mit írni ellene, talán csak a rákokkal kapcsolatos logikai fehér foltokról, de igazából ez a film nem is róluk szól, hanem egy buzgó hivatalnokról. Egyébként meg ha az analógiákat tekintjük (és a film ezekre is rámutat), mindenki tudna mondani olyan népcsoportokat, akikról dettó nem tudjuk honnan jöttek, minek álltak meg itt,... és miért nem takarodnak már el? 9/10
G.I. Joe
Nekem azért annyira nem jött be, többször süllyedt infantilis szintre, amit én nem bírok, de összességében azért nézhetõ. A CGI-t nem dícsérném, szerintem borzasztó volt, amit ügyetlenül próbáltak állandó blur-ral takargatni. 6/10
Transformers 2
Amikor láttam itt a kommenteket róla, meg olvastam a kritikákat, meg voltam gyõzõdve róla, hogy ugyanaz a hiszti megy, mint az elsõ résznél, tehát nyugodt voltam a tekintetben, hogy nekem azért tetszeni fog. Most nyilvánosan megkövetek mindenkit, akit gondolatban kiröhögtem, vagy elküldtem a fenébe a véleménye miatt: ez a film SZ*R! Nem "véleményem szerint", nem "úgy gondolom, hogy", hanem "EZ A" film.
Az elsõ részt imádtam, mai napig többször láttam és tetszik. Ez a folytatás is úgy indult a sanghai-i jelenetekkel, hogy okés lesz. De utána csak néztem ki a fejembõl, hogy mik bukkannak fel. Néhány pozitívan értékelhetõ felvillanáson kívül érdektelen és totál idióta jelenetek és karakterek váltogatják egymást. Csak úgy ömlesztve, de azért még spoiler-ben, hátha nem látta még valaki:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Aki kitalálta, hogy kell egy fél-arab, konteós, "mulatságos" sidekick a sztoriba, azt egy székkel ütném, míg szét nem törik rajta. Utána minden egyes széklábbat is apró szilánkokra vernék rajta, és nem érdekel, hogy ez már hullagyalázás lenne.
- A "nyúlfejû" autobot, a "két golyó", a "láb-b*szó" robot, és a többi ötlet elõvezetõjével hasonmód kedvesen elbeszélgetnék, hogy úgy nemileg rendben van-e, egészséges hetero életmódot folytat-e, meg ilyesmik.
- A campusos elsõ napi beköltözõs tipikus eseményeknek mindig, minden filmben meg kell történniük?
- Miért van az, hogy egy srác, aki a világ megmentõje, meg ilyesmi, több tonna ellenféllel küzdött már és megismerte, milyen kegyetlenek is tudnak lenni, a fejében van egy komplett (bár még zavaros) tudásanyag a Great Spark-ból, valamint aki korábbi geek-önmagához képest meghódította és megtartotta a világ egyik legszebb nõjét, besz*ri óvodásként magából teljesen kikelve sikoltozik, amikor meglátja a lánynak álcázott robot átalakulását?
- Ugyanennél a jelenetnél a készítõk célja nyilván a "szõke hülye plázap*csa"-kép erõsítése volt, hiszen amikor a fõhõs és a lány smárolás közben lebuknak, és a lány gyakorlatilag nyeregben van (minden tekintetben), mert a fõhõsnek esélye sincs kimagyarázni magát,... a csaj-robotnak muszáj felfednie magát, hogy ezzel tökéletes alibit adjon és megoldja a helyzetet. :facepalm:
- Az egyiptomi összecsapás szerintem gyenge volt. Több helyszín, több ellenfél, semmi egységes nézõkép. Egyedül a piramis környéki részek voltak jók. Ha már csata, akkor szerintem az erdei jelenet jobb volt, jobban meg volt "komponálva".
Ennek a filmnek olyannak kellett volna lennie, mint az Empire Strikes Back-nek: sötétnek, gonosznak, és kilátástalannak. "Meghal" Optimus, az autobotok egy részét kinyírják, egy hülye kormányzati miugrász ki akarja tiltani õket a Földrõl, egy rejtõzõ alien-es koppintás (de ez le van sz*rva) Prime valami külsõ holdon ül egy nyálkás robot-kaptár mélyén, és még Megatron-t is visszahozzák... Itt a Földet le kellett volna gyalulni, sz*rba verni, kétségbeesett küzdelmet folytató hadseregekkel, amikor Sam vergõdve eljut Optimus a fészekben trófeaként kiállított testéhez és utolsó erejével még feltámasztja õt, Optimus szétveri a fészket, a Fallen elmenekül a Földre, és úgy kellett volna véget érnie, hogy a korábban elûzött autobotok üstökösként lépnek be a légkörbe, hogy megkezdõdjön az utolsó összecsapás...
Úgy kábé ennyi jut eszembe most, ami nagyon felk*rta az agyamat. Olvastam, hogy Bay eleinte zokon vette a kritikákat, és nem is akarta a folytatást megcsinálni, de a legutóbbi hírek alapján van az a pénz, amiért elõrébb veszi a listáján, hogy két év múlva be lehessen mutatni. Nem tudom, ígérte, hogy a harmadik más lesz, de most már nem bízok benne. Ahogy a Bad Boys 3-ban sem, attól félek az is valami hasonló baromkodás lesz.
Ja, és az értékelés: 4/10
Godzilla filmek - I. rész
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Bazze ez az év franchise filmje sztem! Kitölti azt az ûrt amit a TF2 és a T4 bennem hagyott. Nincs túl bonyolított történet, van viszont akció és CGI mint állat. Ja és persze néhány idétlen poén, amin még nevetni is lehet. Szombat estére kell más? Abszolút jó kikapcsolódás a film, és akárki akármit mond, sztem fasza lett 😊 Szõke buksza meg váoo, hát jobbra sikerült mint Megan Fox 😄
8/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
6/10
a tengeralatti csata--> mintha a star wars-ot néztem volna.../még a bazinagy ágyu meg a generátor az áramkisülésekkel+ a fekete/fehér kardharc...ájjj ájjj/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Zsenialis! Egyszeruen zsenialis! Ovatosan, ez nem az a film ami akarkinek tetszett.
G.I. Joe -
Abszolut nezheto. Egyszer. Es igen, ha majd lesz masodik reszt azt is meg fogom nezni. De nem moziba 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hát nagyon remélem, hogy nem cseszik el egy folytatással. Jópár film volt már, ami akkora siker volt, hogy elszaladt vele a ló és mondhatni sorozatgyártás kezdõdött - vesztükre. Ennek igen erõs mondanivalója van, és ezt így kell hagyni.
A másik meg az, hogy ahogy olvastam a kommenteket - mindenfelé - az jött le, az emberek min fele avval volt legjobban elfoglalva, hogy hú de széttrancsírozta a fejét, meg hogy megreptette a malacot. Nem ám az, hogy az emberi faj mennyire gyarló és önpusztító... Látvány legyen, fröccsögjön a vér aztán adok rá egy 9est, 10est
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
de tényleg, kicsit konkrétabban pls, mert érdekel, hogy miben találtál hibát. persze a "vizuális szempontból" sok mindent takar, de szerintem a CGI tökéletes
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
kritikám
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
Rettentõ látványos, akciódús, darálós, minden csillog-villog, de tényleg. Azonban... A sztorin dolgozhattak volna többet is, mert az egyáltalán nem fogott meg, olyan tákolmánynak tûnik, tipikus újabb rókabõr. Az elsõ résznek csupán halovány árnyéka. Akinek mindegy mit néz, minden látványos filmen jól szórakozik, annak remek szórakozást fog nyújtani. Kiváló CGI ide, vagy oda, szõrös szívû leszek: 5 pont! Felsõ korhatár 12 év.
Emberi formát felvevõ álca? Na neeee, ez már sok. Ûrdongónak megint nincs hangja, pedig az elsõ végén már volt. Sam a halálakor a fõvezérekkel találkozik? Öcsém... A sivatagi nagy csatajelenetnél azt sem tudni ki kivel van, totál elvesztettem a fonalat, egészen Optimus feltámasztásáig.
mov ah,4ch int 21h end
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
témánál maradva
G.I. Joe: The rise of Cobra
6-7/10, igazi popcorn movie, eyecandy végig, néhány igen szükségtelen és értelmetlen párbeszédtõl eltekintve nem rossz! a történet hm elmegy, nem ezen van a hangsúly. a vége egyértelmû, lesz 2. rész is vélhetõen... még mindig nem tudok dönteni... na jó, 6/10, az a korrekt 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Zene nélkül mit érek én?
Na ezek engem kiakasztanak. Taken-be ilyen nem volt 😊
Ha több figyelmet fordítanak ezekre, akkor is lehetett volna ugyanilyen izgalmasra csinálni a filmet.
Zene nélkül mit érek én?
4/10
A logikátlanságok miatt. Pl: A gyorsító ruhával nem érik utol a sima dzsippet, aztán a gyalogosan tovább menekülõket sem...
Felrobbant, megpördült kiégett dzsipbõl gond nélkül tovább futnak, de a vonatot átugró gyorsítóruhás joe alig tér magához.(elõtte kocsival elütötték házfalon átszaladt az nem volt gond) És még sorolhatnám.
Nem a nemlétezõ technikákkal van bajom hanem a létrehozott új világ logikátlanságain.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Hát ez valóbban jó horror/komédia, és szórakoztató az elsõtöl az utolsó percig)))
10/7
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Legalább az ablak tört volna be.
És ráadásul rendõrök csak az elfogásnál jelentek meg, addig hol voltak? <#szomoru1>#szomoru1>
Zene nélkül mit érek én?
Hát én semmit nem tudtam a filmrõl, de kellemesen csalódtam. A látvány nagyon jó, a sztori egyszerû, de kellemes, volt néhány gagyi poén és klisé, de nem volt vészes. A csajok pedig húúúúúúúúúha! Jól szórakoztam.
7/10