Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe

nem mellesleg sokkal merészebb, csavarosabb volt a sorozatban a dolog, mint a filmben. tehát más is, de az alap szerintem nagyon is hasonlít

amúgy én nem vagyok Trek rajongó, de a Voyagerbõl jó sok részt láttam. az valamiért tetszett, talán a jó sok borg miatt, nem lenne rossz, ha a folytatásban velük is foglalkoznának egy kicsit

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

edios
Gondolom emiatt volt jelentõsége, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elcsalja a hajókat a bolygó közelébõl, majd megsemmisítse õket
.

De attól még igazad van, abszolút nem hihetõ, hogy nincs más fajta védelem. Csak éppen ez nem írói figyelmetlenség miatt lett ilyen.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Totti5
amúgy simán lehetett ott vulkáni hajó, csak esélye sem volt ahogy a többieknek sem...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
hogy egyesek milyen semmiségeken képesek fennakadni, amúgy élvezed is a filmeket, vagy csak a dilibogyók miatt nézed?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

teljesen igazad van, mondjuk ágyuk nincsenek ekkor a Földön, de 1-2 ûrhajó lehetne ott.
De ez film, el kell fogadni néha, ez még nem akkora baki
+ azért a Csillagflotta se végtelen számú hajóval rendelkezik

SPOILER

nem hiába küldték a Vulcanhoz a kadétokat, nem volt más hajó már akkor sem, azok ott ugrottak . Persze, hogy még a Vulcannal sincs egy Vulcani hajó sem, az is nevetséges. De ez van sztem még belefér.

SPOILER vége

Amúgy a film jó, minden "ûrhajó-buzi" filmgeeknek ajánlott, remek szórakoztató film sztem is. Annak is aki hozzá sem szagol a Star Trek világához.

Amúgy melyik Voyager rész az?? Csak kíváncsiságból.
tigeroo
ja:

buliszervíz:

hát, évekkel ezelõtt jobban ütött (de kajak alig emlékeztem rá)
sõt, az a baj hogy jobb filmre emlékeztem...vontatott szar amcsitinivígjáték, orbitálisan hülye poénokkal (de azokis ilyen pisi-kaki szintûek), egyik szereplõ sem lopta be magát a szívembe, mint más vígjátéknál, tök közömbös volt számomra az egész... alig vártam hogy vége legyen, és amúgyis az utolsó fél óra is tiszta unalom volt annyira kiszámíthatóan "lineáris" a történet

5/10
ProGabe
star trek

remélem csak én nem figyeltem, és tényleg remélem, hogy lecsesz valaki, hogy ez nem így van, de:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy gecinagy vezeték lóg le egy ûrhajóról, ami tüzet lövell ki magából. mit csinálnak a hegyesfülüek, és az emberek a bolygón, na mit? semmit! inkább megvárják, amíg valakik leereszkednek rá ejtõernyõvel és szétlövik, ill. valaki egy szál telibekúrt ûrhajóval megteszi ugyanezt

biztos nem lesz a Földön 23254242343-ben egy tetves ûrhajó, vagy ágyú sem, amivel szétlõnék. valószínû, hogy nem fog bolygó körüli pályán ott csövezni egy-két felsõbb osztályú hajó, pusztán a bolygó védelméért, igaz?!

istenem b+, ez az orci-kurcman páros remélem egyszer csak eltûnik majd egy fekete lyukban

amúgy nem volt rossz, mert ezen kívül az oltári nagy plot-hole-on kívül egyéb kivetnivalót nem igen találtam. kb. ilyennek kell lennie egy sci-finek 2009-ben

ja de, van még valami: az egész sztorit egy Voyager dupla részbõl nyúlták :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Semmi baj, nekem is vannak olyan apró problémáim amik csak engem érdekelnek 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

tigeroo
hol látsz kivonást?

10/6 semmiképp sem jelenti hogy 6 out of 10, vagy hogy 60%

de mindegy, csak most jutottam el arra a pontra hogy kikívánkozott belõlem

brékesség
Kmarha
hja, olyan 7 blasta-t adnék rá 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Hivatlan vendég - The uninvited

Amolyan horror-thriller fajta, 1 év múlva már nem fogok rá valószínüleg emlékezni, de most nagyon bejött. És elég fáradt voltam ahoz hogy ne jöjjek rá egész a végéig hogy valójában mirõl is van szó.

tetszett

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

nézd, én kb ezermillió kis kritikát írtam filmekrõl ide és (házi)mozis fórumokra, és mindig ezt az értékelést használtam ;-)

tehát ahogy Kandurex is lejegyezte #49554 -ben:

10/6, azaz: 10-bõl ért 6-ot a film. 😊

nekem a 6/10 látványa lenne baromi szokatlan...
zaki
matrix, alien, gyûrûk ura, sötét lovag, piszkos harry, indiana jones, terminator, harcosok klubja, csillagok háborúja, keresztapa

szerintem

A bannerben milyen filmek vannak pontosan?

Mátrix, ?, Gyûrûk ura, Joker, ? (Sin City?), ? (Indiana Jones?), Terminátor, ? (Bradd Pitt, de melyik?), SW, Keresztapa.

Kandurex
Miért is bassza? Mûszakisként osztás használsz kivonáskor? (pl: tízbõl hat pontot ért, nem pedig 10/6 = 1.6)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
Nezd csak meg a #49550 min akadt ki 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Probaltam felhivni a figyelmet erre. Nekem is felhivtak es azota kerulom, tudod ezek a hozzaszolasok azok melyek spam-et indithatnak es szeretnek elekrulni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Riddick21
Melyik Polanski filmben csalódtál ekkorát?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

tigeroo
nézd, örülök hogy kritikát írsz, és hagyom is hogy befejezd, de a 10/6 az azt jelenti hogy 6ból 10es (ami kb. 166.666666%)
erre figyeljetek már oda, mert mûszakisként kicsit bassza a szemem 😄
Péntek 13 (2009)

Összességében nem rossz, de szinte minden motívumot láthattunk már más horrorokból. Az hokimaszkos néma gyilkos, Jason itt sem humorizál, ellenben gyorsan és kegyetlenül mindenkit eltesz láb alól a Crystal Lake körül. Aki látta anno a Texasi Láncfûrészes egészen jól sikerült 2003-as verzióját, annak ismerõs lehet az atmoszféra, és néhány beállítás - Marcus Nispel visszatért vissza a kaptafához a fájdalmasan gyenge 'A Barbár - Legenda a szellemharcosról' filmje után.

10/6

A Kilencedik Kapu

Polanski neve sokáig elriasztott a filmtõl, ám ezúttal tévesen: jó kis thriller ez a javából. Aki szereti az okkult témákkal foglalkozó feszült nyomozósdit, az nem csalódhat. Johnny Depp kisujjból is kirázza a tõle elvárhatót, de a sztori is jó, a feszültségkeltéssel egyetemben.

10/7
dartonita
Road House(Orszaguti Diszko)
Egy kis Patrick Swayze nosztalgiazas,es hiaba gyerekkorom egyik meghatarozo filmje,meg felnott fejjel is tetszik.Vagy talan epp azert?Fenetudja.
7/10

Appaloosa
A szineszek miatt kezdtem bele,vegulis 1x nezheto.Semmi extra,Renée Zellweger klasszul alakitja a totalisan unszimpatikus ribancot.
5/10

Dynamic
Nem értem mi a gond. Teljesen hétköznapi reakcióról beszélek Te még soha, sehol sem mondtad, hogy "rossz ez a film", "ez egy szar film", helyette mindig azt mondod "nekem nem tetszik ez a film"? Ugyan már.
Sephi
Na, latom azonnal reagal a defence force.

Kandurex
Hajsza a föld alatt (?)

Travolta és Denzel páros, ...én untam magam rajta.

(az új pontozási rendszer alapján)

4 pont

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tegnap néztem meg a Trick 'r Treat c. jó kis horrorvígjátékot. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon kellemes csemege.
Esetleg odaírhatja, hogy mi vagy miért nem tetszett. Pl. gagyi forgatókönyv, gagyi karakterek, gáz színészi alakítás, stb.
Például ha valaki utálja a sci-fiket, annak a történet soha nem fog tetszeni 😊

Riddick21
Ott van mellette a neve. Ennél nem lehet személyre szabottabb a mondandója.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Dynamic
Ha azt mondja, hogy "szar volt", akkor gondolom nem istenként tetszelegve akarja kimondani a büdös nagy igazságot, hanem pusztán azt akarja kifejezni, hogy neki nem tetszett. Egy ilyen mindennapos mondaton kár fennakadni.
Sephi
Nem szoktam beleszolni ilyenkeben, de nem lehetne azt irni, hogy neked nem tetszett? Mert attol, hogy neked nem tetszett, a film lehet meg jo nem?

Gondolkodjunk mar mielott irunk.

Sir Quno Jedi
Mi a szar benne konkrétan?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

a macskafogó annyi sincs, mégis jó -.-

😊
Jaj. Az a baj, hogy amit írsz az hajaz a kinti "sikerére" a filmnek ... tehát nagy durr nem lehet.

precision
? 😊

Bazinga!

SötétBarom
85 perces -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

precision
ennyire szar? pedig a trailer alapján elég jónak tûnik, jó sztorival

na mind1, majd meglesem 😊

Bazinga!

Ezt én is most néztem meg a minap. Valóban kicsit szenvedõs film volt.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

CSOCSO
Miss March

Ocsem es legjobb baratom istenitettek a filmet ezert en is neki estem a felesegemmel.
Megneztuk a filmet, vegulis nem unatkoztam de egytaltalan nem volt egy nagy cucc. volt par jo jelenet de szvsz nagyon gyenge film.

Barkinek ajanlom aki szereti az ilyen ide oda utazunk egy csaj miatt poen filmeket. de sokat ne varjon. Bar ki tudja. ha a legjobb baratomnak is tetszett meg amugy is van 120 american pie movie es gondolom sokan veszek es szeretik akkor lehet ezt is sokan csipaljak majd...

5/10
CSOCSO
Next Day Air

a bemutato megtetszett, megneztuk de sajna nemtom minek.

A film tele fukin fekakkal meg puta spanyolokkal.
Van egy max ket poen es amugy szamomra elvezhetetlen volt.

Arrol szol a film hogy a nagy spanyol drogbaro kuld egy csomagot vkinek viszont a hulye postat rossz ajton kopogtatott igy a csomag mashoz kerult. Es jott a bonyodalom. hurra.
gagyi film

3/10
egy ket jo pillanat volt es a spanyol chicha nagyon szep
Tatyla
most jöttem haza a moziból premier elõtti ingyen tiszteletjeggyel voltam megnézni Bruce Willis új sci-fi marhaságát,a Hasonmást...
...egy nagy szar az egész olyan gagyi hogy süt,még jó hogy ingyen volt...

2/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

[HUN]Crassus
running scared/halálos hajsza

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Montanosz
LOVE OBJECT
10/7
Kicsit beteges és bizar "sci-fi" film. Paranoia 1.0 kedvelõi szeretni fogják.....

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Montanosz
jó western
Isten fegyvere

thriller
mûanyag szeretõ

akció
Titkok könyvtára 3

Meg volt nagyon bejött.Még vmi mást?

nem.megyek szedem megnézem.kössz

Doddy a düdő
taken megvolt már?

Vmi agyatlan akció filmet tudtok ajánlani?

Nekem az tetszett, mikor a hírhez bevágta valaki a részletes leírást a drogkarteles arc leírásához "Valami vad kinézetû fickó, mint D.T." .. és hát ki hasonlítana rá jobban saját magánál 😊

Montanosz
AZ IGAZI TEXASI KOPÓK
egyszer nézõs 10/5

El internato sorozatdara: 10/7

PetruZ
Jesszum Pepi, "black super predator", mi a f*sz? <#wilting> (Hírek a készülõ Predators-ról, origo.hu)