Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
OKé, ezeket elfogadható válaszok, jogosak.
A villámot viszont nem láttam kanyarodni, majd megnézem újra 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lépegetõ akkor kapcsolt be amikor a kissrác beinditotta az ûrhajót, a gép is életre kelt, és azonnal észlelte hogy egy szöcske veszélyben, lehet is látni mikor a keresojével minden embert pirosnak jelöl, wikus-t meg kéknek, aztán mikor megmentette rögtön ki is kapcsolt hogy na pattanj be kishaver... a film végén pedig már a dolgozo szöcskék is havernak vették wikus-t és azért nyirták ki a zsoldos vezért

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

PetruZ
A "vaktában leadott lövések" azért találtak, mert a fegyver olyan volt. Ez fõleg a villámszórós izé volt, ott többször is látszott, hogy kanyarodik az ív. 😊 Amikor már a power armor-ban volt, rettentõ sokat bénázott, látszott, hogy ügyetlen, nem tud mit kezdeni vele.

Montanosz
IGEN!
ráadásul ezekben engedélyezték az eredeti naptáncot is ami amúgy be van tiltva))
Into the West
10/10-es, vinném a lakatlan szigetre!

A Man Called Horse
10-10-es

The Return of a Man Called Horse
10/8

mind valódi sztorit dolgozz fel.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Kandurex
Akkor elnéztem egy hónapot? :E

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ProGabe
igen, 13. de novemberben

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mflex
GI JOE

Értelmetlen cgi baromság, ráadásul még rohadtul látszott is néha a számítógép kreálta hülyeségek. Ment a trash-be.

A fenti pontozás alapján nálam 3/10

What about the forests?

Kandurex
Nem tudja valaki mikor várható nálunk a 2012? (új világvégés - katasztrófás - full látványos)

Mintha 13. -án lenne a premier, de egy moziba nem látom itthon. <#fejvakaras>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tigeroo
olyan filmeket tudtok mondani amik a native americanokról szólnak?
nem winetu meg spagetti western féle filmekre gondolok, hanem amiben az indiánok vannak a középpontban..
Montanosz
van második része a Lakott sziget 2 - Az összecsapás címmel.

Montanosz
Zvezda
Tényleg jó orosz háborús film. Igaz én a szovjet alkotásokat is néztem, azok se voltak rosszak.
10/8

Elveszett gyerekek városa
Szokásos elborult francia scifi.
10/7

SötétBarom
A exosuit magától védte meg wikust, mivel már annyira átalakult, ráknak nézte. Kiszúrta, hogy veszély fenyegeti, és cselekedett. Automatikusan. Szerintem teljesen logikus, fõleg, hogy a hentelés után "használatra jelentkezett"

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sephi
/pat

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tikal

azokkal a fegyverekkel nem nagyon kellett célozni 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
csak aztán vigyázz nehogy a végén egy TeleTubbies epizód is 10pontos érzést váltson ki belõled 😄

Bazinga!

Sephi
Surrogates -

Abszolut egyszer nezhetos, nem unalmas muvi. Es nekem abszolut tetszett a vege 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Az mar regen rossz amikor egy filmnek a hibai annyira zavarnak, hogy azok emlitesre melotoak legyenek.

En mar kezdem megtanulni milyen az, hogy csak beulok, es elvezem a filmet.

Nehez de egyre jobb.

Blasta
Még valami D9-cel kapcsolatban:

Valaki eltudja magyarázni a lépegetõ magától való feltámadását és Wikus megmentését? Mert mióta megnéztem újra, nekem úgy tûnt, hogy nem a kis srác csinálta a dolgot, Õ az anyahajóval volt kurvára elfoglalva, legalább is minden monitor amin dolgozott az anyahajóval volt kapcsolatos, nekem úgy tûnt. Amúgy is, a kis srác, honnan a rákból tudta volna, hogy abban a házban pont van egy lépegetõ, amit ha bekapcsol, megmenti vele Wikus-t??? Hmmm?

Segíts, mert torrenten kettõt találtam:
The Inhabited Island Fight Russian engsub 2009 dvdrip Ahashare » movies action video
The Inhabited Island 2008 DVDRip XviD FiCO www usabit com » movies fantasy action sci fi xvid

Melyik az?

CSOCSO
mivan????
uhh, ez nagyon jónak nézz ki!!! Bírom az ilyen "idióta" sci-fiket.
Blasta
Fakkk, elnézést a hibáért, késõ van.

Blasta
Nekem csak egyetlen fõ problémám volt a D9-cel: Wikus drága 20 év alatt az egyetlen ember, akinek a testébe idegen anyag kerül és ettõl átváltozik. Ez az anyag pedig nem más, mint valamiféle üzemanyag... hát nem tudom. Elképzelhetõ ugyan, de részemrõl a sztori egyik leggyengébb pontja. A többit már ti is írtátok: 20 éve szabadon hagyták az ûrhajót, nem volt kibelezve, védve, elmozdítva valami sivatag fölé, ahol bátran szétcincálhatták volna, ja és ahhoz képest, hogy a hírek is bemondták, hogy Wikus a legkeresettebb ember a világon, csak az MNU 20-30 emberét vetették be ellene. Ja és az irodai patkány Wikus minden vaktában leadott lövése TALÁLT! Pfff... Amúgy király múvi, imádtam. [/spoiler]

trident
The inhabitant island / A lakott sziget

Orosz sci-fi film. Felirattal néztem, így még hangulatosabb volt.

Az egyes elemei nem újak (1984, Equriblium), de összességében még is amit kap a nézõ valami új. Nekem 7-8 pont. Na jó nyolc. Unikum volt a sok langyos amcsi filmdömpig közepette.

A második rész sajnos kicsit késõbb, ha jól tudom áprilisban.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kojiro
A valóságban kb az elsõ nap odamenne az amerikai hadsereg valamilyen mondvacsinált jogon és azt mondaná a vezérürü, hogy Einstand 😊

Kojiro ergo sum.

Sir Quno Jedi

Elvileg ellenõrizték a légteret, így miután a kutatók letakarodtak alien-estûl a hajóról, se ki, se be senki a légtérbe. Mondjuk állandó õrséget hagyhattak volna rajta, hamár felbecsülhetetlen értéket képvisel. A hajó meg a vezérlõmodul (kis hajó, ami levált érkezéskor) nem csinált lószart sem, csak lebegett.

A hajó alatt a district 9 volt és az idegeneket baromira nem zavarta az anyahajójuk 😄

Azt, hogy 20 év alatt nem jutottak a kutatásokkal semmire, én sem hinném el senkinek... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kojiro
Sztem meg ez épphogy nem fantázia kérdése, hanem egyszerüen logikátlan.
És valóban a fantázia maga is logikátlan sokszor, de sztem a szerzõk részérõl picit átgondolatlan, hogy mekkora vihart kavarna az antigravitációs technnológia hírtelen felbukkanása a Földön.

Kojiro ergo sum.

ProGabe
az a gond, hogy manapság már mindenki csak bambul, ahelyett, hogy használná a fantáziáját

a kérdéseidre kismillió válasz lehetséges: annyi, amennyit mi nézõk el tudunk képzelni

ez a fajta megközelítés már kiveszett a filmekbõl. ha a nézõk ilyennel találkoznak, már-már megzavarodnak tõle

manapság már talán egy Alien is megbukna, mert nem fogadná be az emberek gyomra azt, hogy szinte semmi nincs megmagyarázva, és netalántán nekik kéne melléképzelni a háttéruniverzumát a történetnek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kojiro
D9
simán 9/10

Én azt az egyet nem értettem csak, hogy ha 20 évig ott lebegett az ûrhajó a város fölött, akkor hogyhogy egyszer sem mentek fel emberek? Hogy van az, hogy nem akarták ellopni (pláne hogyhogy nem tudták ellopni) az antigrav technológiát? Hogy lehet az, hogy nem evakuáltak egy város, ami fölött lebeg egy ûrhajó, ami ráadásul el van romolva. Hogyhogy nem költöztek el az emberek onnan, ha egyszer árnyékban volt a házuk egész nap + azt is hihették, bármikor lezuhanhat (valljuk be azért elég félelmetes helyzetben voltak.)
Szóval picit furi volt, a valóságban biztos nem így történne.
De én mindig suspension of disbelieffel ülök be ilyen filmekre és így bizony erõs 9/10
De ettõl még a Watchmen az év filmje, utána meg a Star Trek 😊

Kojiro ergo sum.

PetruZ
Amikor az asszony másodszor hívta, az már megrendezett, "bemérõs" hívás volt. Másokat meg sztem azért nem hívott, mert senkiben sem bízott (olyan újságcikk után én sem mernék felhívni senkit 😊 ).
Az egyedüli gyenge pont a bekapcsolt, de nem használt mobil bemérhetõsége, és erre még a technikai hátrány sem lehet mentség a világ 2. legnagyobb fegyvergyártójánál. De lehet, hogy a rákok hajója pusztán a lebegésével olyan interferenciát keltett, ami elnyomta az ilyen kis adásokat, csak full híváskor felébredõ nagyobb energiamennyiséget tudták pontosan érzékelni.

AntiHero
Hát ja, csak nem bírtam már kivárni😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tikal
erre nem emlékeztem, igy már OK

Sephi
Spoiler

Ne fejeltsuk el azt sem, hogy attol meg, hogy a filmben nem mutattak, attol meg lehet felhivtak 😄

Seth
Hazatelefonált vele 1x, gondolom simán lekérték a számot

PSN ID.: Beegabor

A telefon nem a sajátja volt, hanem lenyúlta egy csávótól az utcán. Igaz, biztosan figyelték a rendõrségi híreket, szóval tudniuk kellett, hogy milyen telefon van nála.

Sir Quno Jedi

Az idegenek megértették az angolt (megtanulták megérteni), az emberek meg megtanulták az õ nyelvüket (érteni, mert így "beszélni" az nekik sem megy). 20 év bõvensok ehhez.

Jah, telón bemérték volna, ha nem beszél rajta, akkor is, kb. fél perc alatt. Én eldobtam volna, mert van amit kikapcsolt állapotában is be tudnak mérni, míg van aksipova.

Aláírni azért kellett mert a kitelepítés a lágerbe így volt "hivatalos" és törvényes, az ENSZ, meg a jogvédõk figyeltek. Jónéhány embercsoporttal megtették ezt már így, akár manapság is. Ha aláírta, legalizálta az egészet, így lesz hivatalos a népírtás.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
District 9
év legjobb filmje eddig, nagyon jó kis történet, a megvalositás elõtt le a kalappal, nagyon jol megcsinálták ilyen kevés pénzbõl, bay meg tizszer ennyibõl se tudott normális filmet forgatni és nem is fog soha... egy két butaságot leszámitva nagyon tuti film

épphogy 9/10

nem tudtam rájönni hogyan értették meg egymást az ûrlényekkel, ez lehet csak nekem maradt ki.

nem értettem azt se ha a faszinál ott volt a mobil teloja miért csak az aszony hivogatta rajta? a katonáknak meg elég sok idõbe telt amig rájöttek telefon alapján be lehetne mérni a pasit...nem is probáltak vele beszélni...
nekem ez a házrol házra járás is olyan megfoghatatlan volt, hogy aláiratni veluk egy papirt, mert holnap költözés 😊

Montanosz
nekem külön öröm hogy BSG utóérzés)))

Sir Quno Jedi
Csakis! Epic!

Totti5
G-Force

Története nagyon nem tetszett, de a karakterek jók voltak és volt pár röhögõs poén is, de többet is kihozhattak volna belõle...

5-6 ponty

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

dartonita
Azt nemtom,nekem csak muanyag gijoe katonaim voltak.

Sephi
9 -et amugy lehet erdemesebb lenne moziba nezni... nem?

BaliBoy
+1 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Fõleg, hogy a G.I. Joe-ból is készült tudtommal képregény. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

dartonita
GI Joe.

Nem vartam elozetesen semmit a filmtol,csak masfel-ket ora onfeledt emberolest.Kicsit die hard erzesem volt kozben,tipikus popkornmuvi de nem volt rossz.Lehet hogy a kepregenyfanok fanyalognak,de klasszisokkal szorakoztatobb film mint barmelyik transformers.

5.5/10

AntiHero
9

Hangulatos volt meg nagyon szép is. Történetileg viszont nem nagyon tetszett, vagyis olyan semilyen érzést keltett. De azért tetszet.

8/10

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

sadvagabond
"semmi szarság,azt rühellem.nehogy valami szarsággal gyertek.világos?minket nem lehet valami szarral megetetni...egy nagy szart...stb"
ez ugrott be az utolsó sorodról 😊
meg is nézem...

CSOCSO
Surrogates

nemtom miert huztatok le paran. Szvsz nagyon zsir volt a film! Egyetlen hibanak azt tudtnam felhozni hogy nem 3 oras volt!
Nem voltak benne hihetetlenul borzalmasan jo fordulatok de szvsz jo film volt. minimum 8/10!

az SG keresoje pedig teljesen beszart.. hasznalhatatlan szar... vagy esetleg a firefoxom szaraxik???????
Totti5
Ez egy életérzés😊 Csk1 az zseniális, Atlantis pedig kiváló volt, ez egyenlõre csak jó, majd meglátjuk mit hoznak ki belõle.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bulykin
nekem is bejön, tetszik ez a kicsit darkos fíling😊
nem voltam SG van, nem is nagyon érdekelt eddig, de sok részt láttam az atlantisból meg a simából is, mert tesóm imádja😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi