Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már elég sok filmnél elkell vonatkoztatni hiszen ha valaki nemtudja ezt megtenni akkor az ne is nézzen filmet szerintem 😊

öö egy kérdés.:
nemtudja valaki,hogy mi annak a filmnek a címe amiben (nem brad pitt de ilyen gombás hajfrizurával rendelkezõ pasas szerepel benne és egy ember miden lépését követi (közben beül egy cipõtiszitásra de a tisztítónak se szabadna beszélnie (de neki mondja)
valami idõ a címe de nemjut eszembe sajnos (ja és kb 10 éves lehet 😄
[HUN]Crassus
hol? mindenhol....
a csúcs a nagy ágyu ala halálcsillag meg a két ninja közötti harc a generátorban alá birodalom visszavág az árammal, meg a kardokkal....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Montanosz
The Three Musketeers
&
The Four Musketeers, The Revenge of Milady

Azt hiszem ezeket a filmeket pont szombat délutánra találták ki))
és sokadjára is mindkettõ 10/8

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

stonesour
9 kritika
Nekem Nagyon bejött a film, olvassátok el a kritikát, 7,5/10

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

hol?
kb. annyi hasonlóság van benne, hogy sok kis ge*i jármû harcol egymással
több ellentétet lehet felsorolni, mint hasonlóságot
a star warsost is lehetne hasonlítgatni, akármelyik II. VH repülõs film csatajeleneteihez.
Nem véletlen, hogy Lucas bá a tesztvetítéseken is ezeket vágta be a még el nem készült trükkök helyére
Nincs új a nap alatt
Tyler1
nem az a gond h eltud-e vki vonatkoztatni, hanem h semmi újat nem tudott mutatni az elsõhöz képest. Nekem tetszett az elsõ rész, de a 2. egy annyira ötlettelen, összecsapott, "csak legyen egy folytatás, más nem számít" film lett. Semmi kreativitás nem volt a forgatókönyvíróban(nemtudom h ugynanaz-e mint az elsõé), olyan mintha egy alternatív béta verziót láttam volna az elsõbõl.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

wesker24
Teljesen egyetértek ! <#eljen>

Ha az ember eltud vontakoztatni a valóságtól és képes felfogni hogy ezt nem kell komolyan venni ! Akkor nagyon jó egy film !
PJack
Crank: High Voltage (2009)

hát messze a legbetegebb film amit valaha láttam. teli van vérrel és nõi mellekkel. a történetet kb egy mondatban le tudnám írni: statham bácsinak ismét kicserélték a szívét egy mûre, amit folyton tölteni kell elektromossággal, ígyhát megpróbálja visszaszerezni azt, és a szálak egy 'A Görény' nevû emberkéhez vezetnek.

hogyha az ember eltud vonatkozni a valóságtól, merthogy egy ilyen film nézésénél az kell (ugyanis egy percig nem kell komolyan venni), akkor simán 8/10, annyira õrült az egész.
aki erre nem képes, rá se nézzen, mert annak egy szar lesz.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

[HUN]Crassus
sorry ,de a vízalatti csata= star wars halálcsillag csata😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

tigeroo
GI JOE

úgy ültem le a film elé hogy emlékeztem az itteni (össz)negatív kritikákra!
az elsõ prosztó jelenet után (amikor is megtámadják a konvojt, a gonosz katonákon nemfog a géppuska, de a nindzsadzsó simán átszúrja õket a katanával) vettem egy mély levegõt, lecsekkoltam a halántékomon az ütõeremet....aztán hátradõltem és elkezdtem élvezni! nem voltak fenntartásaim. a kõkemény akció kárpótolt mindenért, a bugyuta privát "családias" (férfi-csaj-bratyó) háromszög orbitálisan nagy blõdség volt, dehát istenem, ez csak egy film...
a párizsi jelenetek kurvajók voltak szvsz, végre volt kis pusztítás is (=eiffel torony), a víz alatti csata pedig minden volt csak sablonos nem...(mond valakinek valamit az a szó hogy AQUANOX?<#smile>) és tetszettek Snake-Eyes és Storm Shadow flashbackjei is (meg ugye az egyéni megmérettetéseik), valamint hamár Snakenél járunk....az osztag többi tagja is szimpatikus volt, sõt végre jó volt látni hogy a fõszereplõ bugyuta haverja nemcsak ósdi poénokat lök, hanem szinte a cselekményei egyenrangúak voltak Duke-éval (meg behesszelte a kis vöröst <#idiota>).
Ilyen "laza jófiú kovbojok vagyunk és seggre ültetünk mindenkit" hangulatom utoljára republic commando játszása során volt, szóval a jellemeket eltalálták, teljesen azonosulni lehet velük...

a transformers filmnél mindenképp jobb..
amúgymeg teljesen rendben van a film, várom a folytatást, idén a star trek és watchmen mellett dobogós film (nálam).

8/10.
Montanosz
Lakott sziget 1 & 2

Farkasölõ óta tudom hogy az oroszok tudnak)))
Szóval Sztrugockij fivérek története megfilmesítve.
10/9 ha nem is überbrutál de NAGYON JÓ)))

Montanosz
új mértékegység a filmek valamint az alkoholszint mérésére)))

báttyó02
dzsiáj dzsó
7/10 sokkal jobban tetszett mint mondjuk a TF2

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mflex
Banner pontozó rendszer...

What about the forests?

szucsy89
vki elmondaná hogy mi az a blasta?😄
Montanosz
ja mad maxot is megnéztem már rongyosra
az 1-2-t, a harmadik már gagyi sztem

A gyilkos punci visszatér

7/10

Vér utcái ( Streets of Blood )

0/10

minõsíthetetlen gagyi , ráadásul 2009es

Kmarha
Into the wild

mélyen a hatása alatt vagyok, mindenkinek kötelezõ darabb

8 blasta

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

trident
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én más forrásból khm. láttam, a felsõ lehet a második rész, az alsó pedig az elsõ, amirõl írtam. Sok sikert hozzá!

Montanosz: köszönöm, azt hiszem pont most találtam meg, nemsoká megnézem, nekem bejött a rammstein frizurás poszt/préapokaliptikus õrület.😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

JULIE & JULIA. meryl streep és amy adams csúcsformában, maximum csak a kaják fõzhetik le õket.
http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2009/10/08/kritika_julie__julia_2009/
Blasta
OKé, ezeket elfogadható válaszok, jogosak.
A villámot viszont nem láttam kanyarodni, majd megnézem újra 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
lépegetõ akkor kapcsolt be amikor a kissrác beinditotta az ûrhajót, a gép is életre kelt, és azonnal észlelte hogy egy szöcske veszélyben, lehet is látni mikor a keresojével minden embert pirosnak jelöl, wikus-t meg kéknek, aztán mikor megmentette rögtön ki is kapcsolt hogy na pattanj be kishaver... a film végén pedig már a dolgozo szöcskék is havernak vették wikus-t és azért nyirták ki a zsoldos vezért

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

PetruZ
A "vaktában leadott lövések" azért találtak, mert a fegyver olyan volt. Ez fõleg a villámszórós izé volt, ott többször is látszott, hogy kanyarodik az ív. 😊 Amikor már a power armor-ban volt, rettentõ sokat bénázott, látszott, hogy ügyetlen, nem tud mit kezdeni vele.

Montanosz
IGEN!
ráadásul ezekben engedélyezték az eredeti naptáncot is ami amúgy be van tiltva))
Into the West
10/10-es, vinném a lakatlan szigetre!

A Man Called Horse
10-10-es

The Return of a Man Called Horse
10/8

mind valódi sztorit dolgozz fel.

Kandurex
Akkor elnéztem egy hónapot? :E

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ProGabe
igen, 13. de novemberben

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mflex
GI JOE

Értelmetlen cgi baromság, ráadásul még rohadtul látszott is néha a számítógép kreálta hülyeségek. Ment a trash-be.

A fenti pontozás alapján nálam 3/10

What about the forests?

Kandurex
Nem tudja valaki mikor várható nálunk a 2012? (új világvégés - katasztrófás - full látványos)

Mintha 13. -án lenne a premier, de egy moziba nem látom itthon. <#fejvakaras>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tigeroo
olyan filmeket tudtok mondani amik a native americanokról szólnak?
nem winetu meg spagetti western féle filmekre gondolok, hanem amiben az indiánok vannak a középpontban..
Montanosz
van második része a Lakott sziget 2 - Az összecsapás címmel.

Montanosz
Zvezda
Tényleg jó orosz háborús film. Igaz én a szovjet alkotásokat is néztem, azok se voltak rosszak.
10/8

Elveszett gyerekek városa
Szokásos elborult francia scifi.
10/7

SötétBarom
A exosuit magától védte meg wikust, mivel már annyira átalakult, ráknak nézte. Kiszúrta, hogy veszély fenyegeti, és cselekedett. Automatikusan. Szerintem teljesen logikus, fõleg, hogy a hentelés után "használatra jelentkezett"

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sephi
/pat

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tikal

azokkal a fegyverekkel nem nagyon kellett célozni 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
csak aztán vigyázz nehogy a végén egy TeleTubbies epizód is 10pontos érzést váltson ki belõled 😄

Bazinga!

Sephi
Surrogates -

Abszolut egyszer nezhetos, nem unalmas muvi. Es nekem abszolut tetszett a vege 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Az mar regen rossz amikor egy filmnek a hibai annyira zavarnak, hogy azok emlitesre melotoak legyenek.

En mar kezdem megtanulni milyen az, hogy csak beulok, es elvezem a filmet.

Nehez de egyre jobb.

Blasta
Még valami D9-cel kapcsolatban:

Valaki eltudja magyarázni a lépegetõ magától való feltámadását és Wikus megmentését? Mert mióta megnéztem újra, nekem úgy tûnt, hogy nem a kis srác csinálta a dolgot, Õ az anyahajóval volt kurvára elfoglalva, legalább is minden monitor amin dolgozott az anyahajóval volt kapcsolatos, nekem úgy tûnt. Amúgy is, a kis srác, honnan a rákból tudta volna, hogy abban a házban pont van egy lépegetõ, amit ha bekapcsol, megmenti vele Wikus-t??? Hmmm?

Segíts, mert torrenten kettõt találtam:
The Inhabited Island Fight Russian engsub 2009 dvdrip Ahashare » movies action video
The Inhabited Island 2008 DVDRip XviD FiCO www usabit com » movies fantasy action sci fi xvid

Melyik az?

CSOCSO
mivan????
uhh, ez nagyon jónak nézz ki!!! Bírom az ilyen "idióta" sci-fiket.
Blasta
Fakkk, elnézést a hibáért, késõ van.

Blasta
Nekem csak egyetlen fõ problémám volt a D9-cel: Wikus drága 20 év alatt az egyetlen ember, akinek a testébe idegen anyag kerül és ettõl átváltozik. Ez az anyag pedig nem más, mint valamiféle üzemanyag... hát nem tudom. Elképzelhetõ ugyan, de részemrõl a sztori egyik leggyengébb pontja. A többit már ti is írtátok: 20 éve szabadon hagyták az ûrhajót, nem volt kibelezve, védve, elmozdítva valami sivatag fölé, ahol bátran szétcincálhatták volna, ja és ahhoz képest, hogy a hírek is bemondták, hogy Wikus a legkeresettebb ember a világon, csak az MNU 20-30 emberét vetették be ellene. Ja és az irodai patkány Wikus minden vaktában leadott lövése TALÁLT! Pfff... Amúgy király múvi, imádtam. [/spoiler]

trident
The inhabitant island / A lakott sziget

Orosz sci-fi film. Felirattal néztem, így még hangulatosabb volt.

Az egyes elemei nem újak (1984, Equriblium), de összességében még is amit kap a nézõ valami új. Nekem 7-8 pont. Na jó nyolc. Unikum volt a sok langyos amcsi filmdömpig közepette.

A második rész sajnos kicsit késõbb, ha jól tudom áprilisban.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kojiro
A valóságban kb az elsõ nap odamenne az amerikai hadsereg valamilyen mondvacsinált jogon és azt mondaná a vezérürü, hogy Einstand 😊

Kojiro ergo sum.

Sir Quno Jedi

Elvileg ellenõrizték a légteret, így miután a kutatók letakarodtak alien-estûl a hajóról, se ki, se be senki a légtérbe. Mondjuk állandó õrséget hagyhattak volna rajta, hamár felbecsülhetetlen értéket képvisel. A hajó meg a vezérlõmodul (kis hajó, ami levált érkezéskor) nem csinált lószart sem, csak lebegett.

A hajó alatt a district 9 volt és az idegeneket baromira nem zavarta az anyahajójuk 😄

Azt, hogy 20 év alatt nem jutottak a kutatásokkal semmire, én sem hinném el senkinek... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kojiro
Sztem meg ez épphogy nem fantázia kérdése, hanem egyszerüen logikátlan.
És valóban a fantázia maga is logikátlan sokszor, de sztem a szerzõk részérõl picit átgondolatlan, hogy mekkora vihart kavarna az antigravitációs technnológia hírtelen felbukkanása a Földön.

Kojiro ergo sum.

ProGabe
az a gond, hogy manapság már mindenki csak bambul, ahelyett, hogy használná a fantáziáját

a kérdéseidre kismillió válasz lehetséges: annyi, amennyit mi nézõk el tudunk képzelni

ez a fajta megközelítés már kiveszett a filmekbõl. ha a nézõk ilyennel találkoznak, már-már megzavarodnak tõle

manapság már talán egy Alien is megbukna, mert nem fogadná be az emberek gyomra azt, hogy szinte semmi nincs megmagyarázva, és netalántán nekik kéne melléképzelni a háttéruniverzumát a történetnek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kojiro
D9
simán 9/10

Én azt az egyet nem értettem csak, hogy ha 20 évig ott lebegett az ûrhajó a város fölött, akkor hogyhogy egyszer sem mentek fel emberek? Hogy van az, hogy nem akarták ellopni (pláne hogyhogy nem tudták ellopni) az antigrav technológiát? Hogy lehet az, hogy nem evakuáltak egy város, ami fölött lebeg egy ûrhajó, ami ráadásul el van romolva. Hogyhogy nem költöztek el az emberek onnan, ha egyszer árnyékban volt a házuk egész nap + azt is hihették, bármikor lezuhanhat (valljuk be azért elég félelmetes helyzetben voltak.)
Szóval picit furi volt, a valóságban biztos nem így történne.
De én mindig suspension of disbelieffel ülök be ilyen filmekre és így bizony erõs 9/10
De ettõl még a Watchmen az év filmje, utána meg a Star Trek 😊

Kojiro ergo sum.