Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A villámot viszont nem láttam kanyarodni, majd megnézem újra 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ráadásul ezekben engedélyezték az eredeti naptáncot is ami amúgy be van tiltva))
Into the West
10/10-es, vinném a lakatlan szigetre!
A Man Called Horse
10-10-es
The Return of a Man Called Horse
10/8
mind valódi sztorit dolgozz fel.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Értelmetlen cgi baromság, ráadásul még rohadtul látszott is néha a számítógép kreálta hülyeségek. Ment a trash-be.
A fenti pontozás alapján nálam 3/10
What about the forests?
Mintha 13. -án lenne a premier, de egy moziba nem látom itthon. <#fejvakaras>#fejvakaras>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nem winetu meg spagetti western féle filmekre gondolok, hanem amiben az indiánok vannak a középpontban..
Tényleg jó orosz háborús film. Igaz én a szovjet alkotásokat is néztem, azok se voltak rosszak.
10/8
Elveszett gyerekek városa
Szokásos elborult francia scifi.
10/7
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Bazinga!
Abszolut egyszer nezhetos, nem unalmas muvi. Es nekem abszolut tetszett a vege 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
En mar kezdem megtanulni milyen az, hogy csak beulok, es elvezem a filmet.
Nehez de egyre jobb.
The Inhabited Island Fight Russian engsub 2009 dvdrip Ahashare » movies action video
The Inhabited Island 2008 DVDRip XviD FiCO www usabit com » movies fantasy action sci fi xvid
Melyik az?
Orosz sci-fi film. Felirattal néztem, így még hangulatosabb volt.
Az egyes elemei nem újak (1984, Equriblium), de összességében még is amit kap a nézõ valami új. Nekem 7-8 pont. Na jó nyolc. Unikum volt a sok langyos amcsi filmdömpig közepette.
A második rész sajnos kicsit késõbb, ha jól tudom áprilisban.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Kojiro ergo sum.
Elvileg ellenõrizték a légteret, így miután a kutatók letakarodtak alien-estûl a hajóról, se ki, se be senki a légtérbe. Mondjuk állandó õrséget hagyhattak volna rajta, hamár felbecsülhetetlen értéket képvisel. A hajó meg a vezérlõmodul (kis hajó, ami levált érkezéskor) nem csinált lószart sem, csak lebegett.
A hajó alatt a district 9 volt és az idegeneket baromira nem zavarta az anyahajójuk 😄
Azt, hogy 20 év alatt nem jutottak a kutatásokkal semmire, én sem hinném el senkinek... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És valóban a fantázia maga is logikátlan sokszor, de sztem a szerzõk részérõl picit átgondolatlan, hogy mekkora vihart kavarna az antigravitációs technnológia hírtelen felbukkanása a Földön.
Kojiro ergo sum.
a kérdéseidre kismillió válasz lehetséges: annyi, amennyit mi nézõk el tudunk képzelni
ez a fajta megközelítés már kiveszett a filmekbõl. ha a nézõk ilyennel találkoznak, már-már megzavarodnak tõle
manapság már talán egy Alien is megbukna, mert nem fogadná be az emberek gyomra azt, hogy szinte semmi nincs megmagyarázva, és netalántán nekik kéne melléképzelni a háttéruniverzumát a történetnek
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
simán 9/10
Szóval picit furi volt, a valóságban biztos nem így történne.
De én mindig suspension of disbelieffel ülök be ilyen filmekre és így bizony erõs 9/10
De ettõl még a Watchmen az év filmje, utána meg a Star Trek 😊
Kojiro ergo sum.
Az egyedüli gyenge pont a bekapcsolt, de nem használt mobil bemérhetõsége, és erre még a technikai hátrány sem lehet mentség a világ 2. legnagyobb fegyvergyártójánál. De lehet, hogy a rákok hajója pusztán a lebegésével olyan interferenciát keltett, ami elnyomta az ilyen kis adásokat, csak full híváskor felébredõ nagyobb energiamennyiséget tudták pontosan érzékelni.
Ne fejeltsuk el azt sem, hogy attol meg, hogy a filmben nem mutattak, attol meg lehet felhivtak 😄
Az idegenek megértették az angolt (megtanulták megérteni), az emberek meg megtanulták az õ nyelvüket (érteni, mert így "beszélni" az nekik sem megy). 20 év bõvensok ehhez.
Jah, telón bemérték volna, ha nem beszél rajta, akkor is, kb. fél perc alatt. Én eldobtam volna, mert van amit kikapcsolt állapotában is be tudnak mérni, míg van aksipova.
Aláírni azért kellett mert a kitelepítés a lágerbe így volt "hivatalos" és törvényes, az ENSZ, meg a jogvédõk figyeltek. Jónéhány embercsoporttal megtették ezt már így, akár manapság is. Ha aláírta, legalizálta az egészet, így lesz hivatalos a népírtás.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
év legjobb filmje eddig, nagyon jó kis történet, a megvalositás elõtt le a kalappal, nagyon jol megcsinálták ilyen kevés pénzbõl, bay meg tizszer ennyibõl se tudott normális filmet forgatni és nem is fog soha... egy két butaságot leszámitva nagyon tuti film
épphogy 9/10
nem értettem azt se ha a faszinál ott volt a mobil teloja miért csak az aszony hivogatta rajta? a katonáknak meg elég sok idõbe telt amig rájöttek telefon alapján be lehetne mérni a pasit...nem is probáltak vele beszélni...
nekem ez a házrol házra járás is olyan megfoghatatlan volt, hogy aláiratni veluk egy papirt, mert holnap költözés 😊
Története nagyon nem tetszett, de a karakterek jók voltak és volt pár röhögõs poén is, de többet is kihozhattak volna belõle...
5-6 ponty
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nem vartam elozetesen semmit a filmtol,csak masfel-ket ora onfeledt emberolest.Kicsit die hard erzesem volt kozben,tipikus popkornmuvi de nem volt rossz.Lehet hogy a kepregenyfanok fanyalognak,de klasszisokkal szorakoztatobb film mint barmelyik transformers.
5.5/10
Hangulatos volt meg nagyon szép is. Történetileg viszont nem nagyon tetszett, vagyis olyan semilyen érzést keltett. De azért tetszet.
8/10
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ez ugrott be az utolsó sorodról 😊
meg is nézem...
nemtom miert huztatok le paran. Szvsz nagyon zsir volt a film! Egyetlen hibanak azt tudtnam felhozni hogy nem 3 oras volt!
Nem voltak benne hihetetlenul borzalmasan jo fordulatok de szvsz jo film volt. minimum 8/10!
az SG keresoje pedig teljesen beszart.. hasznalhatatlan szar... vagy esetleg a firefoxom szaraxik???????
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10