Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor az asszony másodszor hívta, az már megrendezett, "bemérõs" hívás volt. Másokat meg sztem azért nem hívott, mert senkiben sem bízott (olyan újságcikk után én sem mernék felhívni senkit 😊 ).
Az egyedüli gyenge pont a bekapcsolt, de nem használt mobil bemérhetõsége, és erre még a technikai hátrány sem lehet mentség a világ 2. legnagyobb fegyvergyártójánál. De lehet, hogy a rákok hajója pusztán a lebegésével olyan interferenciát keltett, ami elnyomta az ilyen kis adásokat, csak full híváskor felébredõ nagyobb energiamennyiséget tudták pontosan érzékelni.

AntiHero
Hát ja, csak nem bírtam már kivárni😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tikal
erre nem emlékeztem, igy már OK

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sephi
Spoiler

Ne fejeltsuk el azt sem, hogy attol meg, hogy a filmben nem mutattak, attol meg lehet felhivtak 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
Hazatelefonált vele 1x, gondolom simán lekérték a számot

PSN ID.: Beegabor

A telefon nem a sajátja volt, hanem lenyúlta egy csávótól az utcán. Igaz, biztosan figyelték a rendõrségi híreket, szóval tudniuk kellett, hogy milyen telefon van nála.

Sir Quno Jedi

Az idegenek megértették az angolt (megtanulták megérteni), az emberek meg megtanulták az õ nyelvüket (érteni, mert így "beszélni" az nekik sem megy). 20 év bõvensok ehhez.

Jah, telón bemérték volna, ha nem beszél rajta, akkor is, kb. fél perc alatt. Én eldobtam volna, mert van amit kikapcsolt állapotában is be tudnak mérni, míg van aksipova.

Aláírni azért kellett mert a kitelepítés a lágerbe így volt "hivatalos" és törvényes, az ENSZ, meg a jogvédõk figyeltek. Jónéhány embercsoporttal megtették ezt már így, akár manapság is. Ha aláírta, legalizálta az egészet, így lesz hivatalos a népírtás.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
District 9
év legjobb filmje eddig, nagyon jó kis történet, a megvalositás elõtt le a kalappal, nagyon jol megcsinálták ilyen kevés pénzbõl, bay meg tizszer ennyibõl se tudott normális filmet forgatni és nem is fog soha... egy két butaságot leszámitva nagyon tuti film

épphogy 9/10

nem tudtam rájönni hogyan értették meg egymást az ûrlényekkel, ez lehet csak nekem maradt ki.

nem értettem azt se ha a faszinál ott volt a mobil teloja miért csak az aszony hivogatta rajta? a katonáknak meg elég sok idõbe telt amig rájöttek telefon alapján be lehetne mérni a pasit...nem is probáltak vele beszélni...
nekem ez a házrol házra járás is olyan megfoghatatlan volt, hogy aláiratni veluk egy papirt, mert holnap költözés 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Montanosz
nekem külön öröm hogy BSG utóérzés)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Sir Quno Jedi
Csakis! Epic!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Totti5
G-Force

Története nagyon nem tetszett, de a karakterek jók voltak és volt pár röhögõs poén is, de többet is kihozhattak volna belõle...

5-6 ponty

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

dartonita
Azt nemtom,nekem csak muanyag gijoe katonaim voltak.

Sephi
9 -et amugy lehet erdemesebb lenne moziba nezni... nem?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BaliBoy
+1 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Fõleg, hogy a G.I. Joe-ból is készült tudtommal képregény. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

dartonita
GI Joe.

Nem vartam elozetesen semmit a filmtol,csak masfel-ket ora onfeledt emberolest.Kicsit die hard erzesem volt kozben,tipikus popkornmuvi de nem volt rossz.Lehet hogy a kepregenyfanok fanyalognak,de klasszisokkal szorakoztatobb film mint barmelyik transformers.

5.5/10

AntiHero
9

Hangulatos volt meg nagyon szép is. Történetileg viszont nem nagyon tetszett, vagyis olyan semilyen érzést keltett. De azért tetszet.

8/10

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

sadvagabond
"semmi szarság,azt rühellem.nehogy valami szarsággal gyertek.világos?minket nem lehet valami szarral megetetni...egy nagy szart...stb"
ez ugrott be az utolsó sorodról 😊
meg is nézem...

CSOCSO
Surrogates

nemtom miert huztatok le paran. Szvsz nagyon zsir volt a film! Egyetlen hibanak azt tudtnam felhozni hogy nem 3 oras volt!
Nem voltak benne hihetetlenul borzalmasan jo fordulatok de szvsz jo film volt. minimum 8/10!

az SG keresoje pedig teljesen beszart.. hasznalhatatlan szar... vagy esetleg a firefoxom szaraxik???????
Totti5
Ez egy életérzés😊 Csk1 az zseniális, Atlantis pedig kiváló volt, ez egyenlõre csak jó, majd meglátjuk mit hoznak ki belõle.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bulykin
nekem is bejön, tetszik ez a kicsit darkos fíling😊
nem voltam SG van, nem is nagyon érdekelt eddig, de sok részt láttam az atlantisból meg a simából is, mert tesóm imádja😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Sir Quno Jedi
StarGate Universe nyitóeppáros

Jó volt!

6-7/10

Bulykin
pm ment<#smile>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tudsz adni priviben egy nyílt linket? Csak halott torrenteket találtam.

precision
megkövezünk 😊

Bazinga!

Sir Quno Jedi
A szurrogátumok lázadása 2009
(avagy Brutális Vilmos élõ nõt akar...)

Gyjó volt! Rövid (89perc), némi üresjáratokkal, sok-sok logikátlansággal, de ettõl függetlenül korrekt volt. Itt elsõsorban az emberi érzelmekrõl (mégha bugyuta módon) kaphattunk körképet és így afféle családi drámaként is felfogható. Amúgy egy átlagos, elõre kiszámítható krimi sf beütéssel. Teljesen korrekt, semmi extra (azé van benne egy-két jópofa ötlet és azok közepes megvalósítása). Színészek jók, bár a fõszereplõkön kívül nem volt sok eljátszani való, nagyon rájuk épül az egész (ami ne baj). Sokkal többet ki lehetett vón hozni ebbõl a témából, de elmegy. Jó iparosmunka azér.

6/10 (nekem 7 mer azé jóak kis "scifi")

(barátom megegyezte, hogy MÉR nem voltak 250 kilósak az operátorok, de mér nem... IGAZA VÓT, sok IRL WoW bezony megárt!)

Jim Morrison
<#hehe>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Montanosz
...vagy skalpoljanak meg))))

speciel egyetértek,de vannak akiknek nagyon bejött

Nem tudom láttátok-e már, de ha nem, érdemes .. nagyon rövid kisfilm van rajta, egz híres amerikai reklámnak a magyar változata, szerintem jobb is. Van, aki felismeri a reklámot? 😊
A link:
http://zomg.atw.hu/
Bulykin
9.R5.LiNE.XviD-DEViSE

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

én utoljára a becstelen brigantykat láttam. kövezzetek meg, borzalmas volt.
állítólag lesz kill bill 3.
Sir Quno Jedi
Jah, ez nem jön át a vállalati tûzfalon senem (a tudjukkikmiatt). 😄

Sephi
SZADISTA! 😄

Bulykin
neem, ennek még nem volt meg a premier sem😊
sasold: #49633

Sir Quno Jedi
Mostan a 2012-rõl beszélünk, amiben a tudjukkik szokás szerint hagyják megdögleni a többieket a tudjukmiben, amit természetesen õk okoztak, mint minden mást is (a hét csapás óta 1xûen nem képesek leállni, folyamatosan dolgoznak az újabbakon, mer ki vannak választva)?!?!? 😄

Sir Quno Jedi
Ma nézzük meg a szurrogátumokat, ha Isten is úgy akarja (jegyet mán foglaltunk tegnap). Nekem az gyanús, hogy csak 89 perc! Én a 2-3 órás filmekhez vagyok szokva.

Riddick21
A terminátorral a világon semmit nem veszítettél. Terminátornak hívni is szégyen, inkább Rövidzárlat 3.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

poppe
én is tuti megnézem, kiváncsi vagyok ezúttal a hõs amerikaiak mégis hogy a jó életbe akarják megmenteni az emberiséget 😄DD
de inkább megvárom 1080p-ben, és itthon nézem nyugiban...
(terminátort se láttam még <#rinya>)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Sephi
Micsoda? Kassza siker lesz. Sot meg en beulok, mert ha nem is a film temaja erdekel, de eszmeletlen jo effektek vannak benne. Peldaul amikor menekulnek a vulkan kitores ellen, az jol nez ki a trailerbe!

Attol meg hogy lehet szar, meg lehet nezheto 😄

The Star(Zvezda) Kiváló orosz második világháborús film,realisztikus,egész végig érdekes egy unalmas pillanat sincs és hála istennek semmi amerikai sincs benne(pl a szokványos egy kis csoport német diviziókat pusztít el),a befejezés pedig kitûnõ,ráadásul igaz történeten alapszik.Nem magas költségvetésû mégis kiváló hangulata volt,a színészek játékára sem volt panaszom.Teljesen lenyügözött.10/10

Szerintem teljesen korrekt kis film volt. Nem értek veled egyet, mert ilyen alapon nagyon kevés film lenne élvezhetõ. Mit jelent, hogy öncélú volt egy jelenet? Bemutatták ugyan, hogy ilyet is tudtak, de nálam nem ment az élvezet rovására. Tipikusan a nagyobb réteget próbálták ezzel kiszolgálni sztem. Amiket említesz az koncepcionális "hiba". Nem akartak egy nyomasztóbb, szürkébb filmet csinálni, nekem nem is hiányzott.

GI Joe-t meg ne nézd könyörgöm 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Montanosz

Riddick21
Igaz, de sajnos minden más vérlázítóan gyenge. Teljesen nyilvánvaló, hogy a frissen felkapott parkourködés köré gyorsan húztak valami szar körítést, "mindegy, csak legyen meg hamar" alapon.
És abból is csak az eleje látványos, az elsõ akció, mikor a srác menekül K2-ék elõl. A többire már most nem emlékszem, pedig 20 perce lett vége.

Tyler1
már van 2. része is 😄 amúgy nekem bejött az elsõ rész, második már nem annyira. Mindenesetre látványosak a parkour és a verekedõs jelenetek mindkét részben, ami a fõszereplõk nevét elnézve kötelezõ is 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Riddick21
imdb-n kiszúrtam, hogy Channing Tatum egyik következõ filmje a Parkour címet kapta, úgyhogy gondoltam felhozom magam a témában.

B-13 - A bûnös negyed
Középszer. Vagy inkább középszar.
Ami jó:
-fõhõs, de a gettós gyerek, nem a Schubert Norbi hasonmás zsaru
-a film eleji üldözés látványos nagyon
-a rosszfiúk vezetõje és K2
Ami shit:
-az amúgy látványos parkour akciók túlságosan öncélúak
-a sztori kiszámítható és még így is nélkülöz minden logikát
-túl színes az egész, a bûnös negyed inkább tûnik valami alternatív cirkusznak
-unalmas az egész

A fenti értékelés alapján valahol 3 és 4 között van, de legyen inkább
4|10

Bulykin
Offspring, még nem láttam, de csak jókat mondanak és imdb-n is 6 felett van

Jónak tûnik!

Vmi új jó horror filmet tud valaki?

A holnaputánt moziban megnézve egy arculcsapás volt számomra. Leginkább azért, mert vártam a látványosabbnál látványosabb jeleneteket, de az elõzetesekben minden (tényleg) benne volt. Nem volt egy rossz film, de...

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.