Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
(avagy Brutális Vilmos élõ nõt akar...)
Gyjó volt! Rövid (89perc), némi üresjáratokkal, sok-sok logikátlansággal, de ettõl függetlenül korrekt volt. Itt elsõsorban az emberi érzelmekrõl (mégha bugyuta módon) kaphattunk körképet és így afféle családi drámaként is felfogható. Amúgy egy átlagos, elõre kiszámítható krimi sf beütéssel. Teljesen korrekt, semmi extra (azé van benne egy-két jópofa ötlet és azok közepes megvalósítása). Színészek jók, bár a fõszereplõkön kívül nem volt sok eljátszani való, nagyon rájuk épül az egész (ami ne baj). Sokkal többet ki lehetett vón hozni ebbõl a témából, de elmegy. Jó iparosmunka azér.
6/10 (nekem 7 mer azé jóak kis "scifi")
(barátom megegyezte, hogy MÉR nem voltak 250 kilósak az operátorok, de mér nem... IGAZA VÓT, sok IRL WoW bezony megárt!)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A link:
http://zomg.atw.hu/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
állítólag lesz kill bill 3.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
sasold: #49633
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
de inkább megvárom 1080p-ben, és itthon nézem nyugiban...
(terminátort se láttam még <#rinya>#rinya>)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Attol meg hogy lehet szar, meg lehet nezheto 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
GI Joe-t meg ne nézd könyörgöm 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
És abból is csak az eleje látványos, az elsõ akció, mikor a srác menekül K2-ék elõl. A többire már most nem emlékszem, pedig 20 perce lett vége.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
B-13 - A bûnös negyed
Középszer. Vagy inkább középszar.
Ami jó:
-fõhõs, de a gettós gyerek, nem a Schubert Norbi hasonmás zsaru
-a film eleji üldözés látványos nagyon
-a rosszfiúk vezetõje és K2
Ami shit:
-az amúgy látványos parkour akciók túlságosan öncélúak
-a sztori kiszámítható és még így is nélkülöz minden logikát
-túl színes az egész, a bûnös negyed inkább tûnik valami alternatív cirkusznak
-unalmas az egész
A fenti értékelés alapján valahol 3 és 4 között van, de legyen inkább
4|10
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ez nagyon bejött. Meg aztán félelmetes amikor szeretett gyermekeink válnak a nagybetûs Gonosszá.....
Omen filmek kedvelõinek)))
10/7
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ritka jó kis horrorvígjáték, sokszor hangosan felnevettem (ez nálam ritka). A végére kicsit átmegy intellektuelbe, de érdekes módon nem üti agyon a filmet (mint pl. a Kontrollnál), sõt.
Bár kicsit gyengék benne a trükkök (mondanám, hogy olasz minõség, de mivel ebben a mûfajban õk felelõsek a legprofibb látványért is, ezért nem lenne értelme), de a dialógusok profik (olykor együgyûségük ellenére is), a színészek úgyszintén.
A fõhõsnõ, Anna Falchi pedig eszméletlen jó nõ (ez már csak hab a tortán).
Mindent összevetve a mûfajában 9 pont.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nagyon vicces volt a filmben, hogy a nemrég még az apartheid ellen küzdõ dél-afrikai õslakosok ágálnak a legagresszívebben a pufik ellen 😊
A Holnapután már elérte azt ami egy ilyen katasztrófafilmbõl ki lehet hozni (a magyarázat mondjuk ott is elég "érdekes" volt - pedig ott nem voltak fejjel lefelé potyogó pálmafás útburkolatdarabok).
Megmondom miért van így. Mert a Kaméleon egyszerûen nem tetszett nekem. Már az elején volt egy sejtésem, hogy az lesz a film csattanója, hogy a srác lesz átvágva, pedig egyébként semmi jel nem mutatott rá. Továbbá utálom azokat a filozófiai mondanivalókat miszerint valaki nem változhat meg. Ez egy f@szság szerintem. És végül utálom az olyan patkány embereket mint akirõl a film szól. Ergo nem tudtam egy szereplõvel sem azonosulni. Szóval nem azért adtam csak 6-ot rá mert egy bunkó paraszt vagyok aki nem szereti a mondani valóval rendelkezõ filmeket. pl. egy 200 éves ember nálam simán 9/10 vagy mondjuk egy Philadelphia szintén 8-9/10..... stb.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
így meg nem is a geci nagyvállalat volt a geci, ami azért fura, mert mindezek ellenére a cég még fõgeci volt...
- semmitmondó piff-puff "amcsikatonák masíroznak" film 100x újrahasznosított forgatókönyvvel: 7 pont
- karakterfejlõdés, mondanivaló viszonylag élvezhetõ tálalásban: 6 pont
No de nem kritizálok én senkit, szerencsére nem vunk uolyanok<#smile>#smile>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Unalmas, kiszamithato, klises... en nem tudom de en meg mindig nem tudom komolyan venni Ben A-t...
Nem ajnalom senkinek. Az egyetlen dolog ami jo a RC-nal a szineszi jatek, tenyleg elhiszem hogy ujsagiro 😄
valamikor szombaton néztem.. jó volt, de ma már alig emlékszem rá.. akkor adtam volna rá 7 blastát, most igy megemésztve már csak 6 blasta
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
2 blasta maximum
hogy komikus, néhol nevetségesen ön-paródia, attól még kurvár@ nem trash film...
They don't cut the grass anymore- na ez pl trash.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Sam Raimi mikor még nem pókemberesdit rendezett, trash horrorból is letett az asztalra néhány gyöngyszemet. Az Army Of Darkness c. agymenését nem lehet nem szeretni, legalább annyira parodisztikus mint a Hullajó. A fõszerepben itt is kedvenc színésze, Bruce Campbell bohóckodik, aki a Pókember mindhárom részében feltünt.
A film összességében annyira trash, annyira rossz, hogy pont emiatt lesz élvezhetõ és kiváló szórakozás.
A fõgonosz az egyik legkúlabb, amit a filmes szakma látott, a pribék csontvázai pedig... szintén telitalálatok egytõl egyig, az animációjuk, karaktereik nagyon felnevetõsek. 😊
Trash-fanoknak kötelezõ, bár õk ezt már úgyis tudják. 😊
10/8
Ujabb Kevin Smith agymenes,klassz szereposztassal,sok karomkodassal,f@sszal es seggel.A kiszamithatosaga ellenere marhara bejott,szeretem mikor ezek a sracok lezsibbasztjak az agyam 😊
Seth Rogen meg jo arc.
7/10