Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
jah a és az Amerikai História X nem maradhat ki!!!!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Drogos film....alapból kiesik így nálam....

kaposi1
Na látod ezt például még nem láttam.
De majd pótolom.<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tyler1
Harcosok klubbja
Ponyvaregény
Mátrix
Hetedik
Alien
Rocky
Két tûz között
Amerikai szépség
James Bond(régiek)
Gyalog galopp

ennyi jutott hirtelen eszembe még! de ha már T2-t írtad akk a T1 minimum ott legyen 😊

+Rekviem egy álomért

dartonita
2012:

Elolvasgattam a hsz-eket,elegge lehuztak sokan.
En azert nagyon vartam,mert a kategoria az egyik kedvencem.Nos,a latvanyvilag sokkolt,en ilyet meg eletemben nem lattam filmben.A szineszi jatek felejtheto,de asszm ez egy katasztrofafilmben teljesen masodlagos dolog.Woody azert odab@sz 😄

7,5/10

Gamer:

Szamomra tovabbra sem vilagos mit esznek Butleren a halivudiak,bar ketsegtelenul a 300 nelkule nem lett volna ilyen,azota szinte csak fos filmekben lattam.Engem kimondottan idegesit ez a figura.
Az ugly truth tetszett,de az sem miatta,hanem mert himsovi vagyok es sok kimondott dologban magamra ismertem.Szal a Gamer egyszer(sem) nezos kaki film,bar a foszereplo felesege kimondottan vadito a virtualis vilagban.

3/10

kaposi1
"nem létezhet olyan film, hogy "kötelezõ"

Ez igaz. Viszont ha már ennyien írnak pozitív véleményt egy filmrõl ( lásd Rettenthetetlen) és mondjuk még nem láttam, akkor már csak megnézem kíváncsiságból is.
Szintén nagyon sok filmet néztem meg, amit itt ajánlottatok és elõtte még nem is hallottam róla.<#worship>

kaposi1
"Amúgy betehetnétek egy faq-szerû dolgot a kötelezõ filmekrõl."
Az ötlet szerintem is nagyon jó!!!

Adnék is pár ötletet amik szerintem kihagyhatatlanok kezdésnek .
Aztán majd folytatjátok ill.hozzátesztek esetleg elvesztek belõle.

A hazafi
A mélység titka
A remény rabjai
A rettenthetetlen
Ben Hur
Egy becsületbeli ügy
Életben maradtak
Rain Man
Forrest Gump
Halálsoron
Ryan közlegény megmentése
Schindler listája
Star Wars
Szemtöl szembe
Szenvedélyek viharában
Terminator 2
Titanic

Folytassátok<#wave>

Blasta
Mivel az emberi ízlés mindíg totálisan eltérõ, így nem létezhet olyan film, hogy "kötelezõ".

Az a lista csak újabb flame forrás lenne, plusz eleve összeállítani sem lenne egyszerû, mindenki a maga igazát ajánlgatná.

Szvsz hülyeség. Akkor már az imdb-s top 20 értelmesebb, de azt sem tartom jó ötletnek bannerba tenni.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PetruZ
Volt még egy, most jutott az eszembe:

Green Street Hooligans: Jó, jó, de valahogy mégsem az igazi. Ilyen drukkerbandás témában szerintem a This Is England ráver, bár az más (korábbi) idõszakban is játszódik. Azért jó volt ez is. 7/10
Montanosz
Zooey Deschanel játéka a Gigantic-ban nagyon tetszett, az (500) Days of Summer még rátett egy lapáttal, ezért pótoltam pár filmjét..

(500) Days of Summer
10/8

The Go-Getter
10/7

Failure to Launch
Ezt egy kicsit gagyinak tartottam de azért hangulatos..
10/6

Winter Passing
Kicsit mûvész/független film hangulatú, szerethetõs...
10/9

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

PetruZ
Sh*t, valahol elrontottam egy záró tag-et, sorry.
PetruZ
No, az elmúlt hétvégén végre volt egy kis szabadidõm, ledaráltam pár filmet, amelyek már egy jó ideje várták az ítéletemet. 😊

[b]Up[b]: Az eleje rohadt jó volt, utána so-so, a vége felé már áhhh, aztán a legvége (miután hazaértek) már megint jó volt. Az összhatás hátizé, osztályzat bizony-bizony lefelé görbül, ez nálam csak egy 5/10-re elég.

Gran Torino: Ezt is pótoltam végre és nem is kellett csalódnom. Clint papa olyan, mint az óbor: ahogy öregszik, úgy lesz jobb és jobb. A film végére, a megoldásra, gondolom sokan mást vártak, de nekem lejött, hogy az nem lehet igazán jó anélkül, hogy a fõhõs le ne rombolná a saját lokál mítoszát. Azért kicsit szomorkás lett a vége. 8/10, de csak a látványosan unatkozó "zipperhead" kölyök miatt lehúzva.

9: Ez a film elbírt volna még vagy 10-15 percet. Valaki írta korábban, hogy összecsapottnak tûnt, meg hiányérzete volt, és én is csak megerõsíteni tudom ezt. Az nem lenne baj, ha csupa sablonos dolgot látnánk, de a tempó túl gyors, kapkodó, nincs idõ semmire, kábé 15 perc után a nézõ elveszti az érdeklõdését a szereplõk iránt és inkább bámészkodik, a látványt figyeli, bár az sem valami húdeodabsz*s, de korrekt. Kár érte. 6/10

The Ugly Truth: Általában kihagyom az ilyen filmeket, ezt csak öcsém ajánlására néztem meg, és végül is bejött, jó volt. Nem egy idiótaság, se nem túl nyálas, olyan kis laza nyári sablonfilm, két jó színésszel. Gerard Butler-nek jól áll minden macsós szerep, legyen az akció, vagy ilyesmi romantikus vígjáték, Heigl nénit meg most láttam elõször filmen, de nem okozott csalódást (bár nem kifejezetten az esetem, azért megfelelõen eyecandy volt). Legyen mondjuk egy masszív 6/10.

Terminator - Salvation: Nem vagyok egy T-b*zi, de azért kedveltem az eddigi részeket (a harmadikat kivéve), és amiket olvastam róla már elõzetesen, fel voltam készülve egy újabb tucat-B-filmre, de összességében végülis kellemesen csalódtam. Mondjuk a folytatások érdekesek lesznek egy bizonyos körülmény tekintetében (a végén a "csere"), de üsse kavics, tõlem jöhetnek. 7/10
Montanosz
én a pc-s verzióval játszottam is)))
de elég vacak volt((

Zephyr Retiring
régebben én is sokat olvasgattam, de érted kezdek aggódni<#nevetes1>
wazze van így is éppen elég kötelezõ dolog az életben (könyv, biztosítás, gyereknevelés (beiskoláztatásra gondolok itt a 18 éves korig), és hûség (ha van kihez)..
miért kell ezeket még tetézned is<#confused>

jah, és csendben megjegyzem soha egyetlen kötelezõ olvasmányt sem olvastam még ki. de száz szám olvastam magamtól olyat, ami érdekelt is..
bunkó vaok<#nemtudom> talán. iskolázatlan, vagy butább másoknál<#fejvakaras> ezt erõsen kétlem..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
ezért xeretem ezt a totyikot. sokan (köztük én is) innen kapják az infót egy-egy filmrõl, amit kár lenne kihagyni. kösz csocso és a többiek, akik veszik a fáradtságot és informálnak valamilyen szinten<#worship>
gibsontól rossz filmet még eddig nem is láttam. rettenthetetlen, mad max trilogia, mi kell a nõnek, halálos fegyver (4-es fogata) mind-mind még ma is bejönnek naon<#papakacsint>

Panzermeyer
Jó ötlet, már csak meg kell csinálni.

mov ah,4ch int 21h end

[HUN]Crassus
azthittem qrvajó film lesz,de nekem is csalódás volt....3/10

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

sadvagabond
A rettenthetetlen-t könyvben is olvastam párszor, filmet még annak idején megvettem vhs-en. Viszont mostanra már az a kategória, amit "félek megnézni", mert durva hatással van rám.

Amúgy betehetnétek egy faq-szerû dolgot a kötelezõ filmekrõl. Megszavazhatnánk, mik kerüljenek bele. Nem olyankra gondolok, amik az emberekben kötelezõként élnek, hanem a tényleg odavalókat. Mert lehetnek alapmûvek ismeretlenebb dolgok is.

Tyler1
Gamer
Ennél idiótább filmet sem mostanában láttam. Mintha a Hasonmást és a Halálfutamot egy filmbe gyúrták volna, csak a külömbség h itt egy játék áll a cslekmény központjában. Maga a történet egy szar, egy semmi, az egyik fele lopott, a másik felének meg nem tudtak mit kitalálni ezért ötlettelen fos lett a vége. Nem sok filmnél van olyan érzésem h az elsõ 15 percnél kinyomom a picsába, hát ennél volt! De aztán kibírtam a végéig, mindenesetre nagy szenvedéssel. Gerard Butlernek meg le a kalappal h ilyeneket elvállal. Nélküle lett volna egy szép kis B kat.
Nincs jó csaj benne akinek a mellei vinnék el a filmet, úgyhogy inkább legyen 3/10.

majd elválik

Doddy a düdő
dettó

Én pl. egyik Keresztapát sem láttam, és nem is érzek különösebb késztetést rá, hogy megnézzem 😊

Alter hétvége

Once
10/10

Marley & Me
9/10

Wall-e
9/10

Blasta
Szerintem a Braveheart egy ultranyálas, sablonos film. Sorry vagyok.

báttyó02
fûrész6 10/5

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

aha hát lehet én vagyok ekkora kretén fasz, de nekem már eleve az embertõl röhögnöm kell. italozás meg egyebek közben a stepbrothers, semi pro, old school a legjobb 😊

Tyler1
hát pótold de sürgõsen 😊 már csak azért is, mert aki nem lát ilyen alapfilmeket, az nem tud mihhez viszonyítani, és nem tud megfelelõen értékelni egy filmet. pl. aki nem látta még a JP-t annak lehet h ez az új Will Ferelles faszság is bejön.

Igen , jó ötletnek tartom, hogy még csecsszopó korunkba belénk neveljék ezt a mentalitást(mármint nem a baltás gyomorszeletelést), csak hát akkor még annyira nem vágtam volna. Na persze sok sok filmet láttam már, ami "alapmû" , de ez sajnos kimaradt, ilyen pl még a Brazil, vagy a Mechanikus narancs, esetleg a It's a Wonderful life. Ezeket szépen sorba meg fogom tekinteni (az asszonnyal, mert úgy a szép 😊), de ha ledaráltam volna már az IMDB és/vagy Rottentomatoes top 100-at , akkor lehet itt sírnék, h mér' csak olyan tvájlájt homár filmeket vetítenek, nincs mit nézni blabla... Ezért hát a mustsee filmek egész tárházának megnézése után van még mit pótolni szvsz elég sokmindenkinek. Jó ez a filmimádat, soha nem tudok megcsömölni!
angelslie
Én nem láttam

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Tyler1
nem mondjátok h vannak még olyan emberek akik nem látták a Rettenthetetlent??? 😮 ez annyira alapmû h nem is engednék filmet nézni olyannak aki nem látta!
én amúgy is imádom Gibson rendezéseit, mert egyszerûen hihetetlen érzéke van a faszinak a filmkészítéshez, de ezzel írta be magát a filmesvilág történelemkönyvébe!

DeerHunter01
Az elveszett föld

nem volt rossz film , volt benne pár poén amiken jókat röhögtem.

egy 10/6-ot megadnék neki.

\"Erről van szó!\"

Na de jó megvan mit kell megnéznem 😄

SötétBarom
Heh. Azért nem nézem meg, mert ha látom, utána mindig medieval kettõt tolok egy hétig (amíg a skótokkal el nem tiprom a fél világot) <#vigyor3>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

BaliBoy
9 aka. Nine (2009)
6-7/10

Tetszett is meg nem is. Látványilag nagyon jó. Az alaptörténet is érdekes bár kicsit sablonos. (ami lehet azért van, mert mostanság néztem újra a Matrixot. 😊) ) Viszont kicsit összecsapott. Vagy nem is tudom. Hiányérzetem van. De mindenesetre érdemes megnézni. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

CSOCSO
Braveheart az valoban minimum 9 es!
Egyik nagy kedvencem... mai napig akkora gomboc no a torkomban a film vegetol hogy megfajdul tole a tortkom
CSOCSO
csak neme rtem hogy lehet azt a filmet megnezni 5szor...
vigjateknak es will farrel filmnek is gyenge de nagyon.

Montanosz
Tribute
Nagyon, nagyon, nagyon unalmas...
10/3

The Break Up Artist
Komédiának elég gyenge, nem igazán hiteles karakterek.
Csak a csajok miatt és vasárnap délután esetén...
10/5

BravehEArt , sry
Bravehart - Rettenthetetlen

Uhh. Ezt azért kár volt eddig kihagyni. Kötelezõ évenkénti nézõs! 10/10
Tyler1
hátnem tudom sztem ez a Will Ferell már nagyon elcsépelt lett. semmi újdonság, semmi ötletesség, csak az idétlen poénok amiken sztem még õ sme tudna nevetni...

mi az aggály?

CSOCSO
<#nemtudom><#szomoru1>
pf 😄 én pl 5ször láttam, és még mindig tudok röhögni a buta fején.

CSOCSO
valoban gyenge volt 😞
precision
<#gonosz1>

Bazinga!

Zephyr Retiring
akkó most néked is teccött<#kerdes><#vigyor3>

Blasta
OMFG
Dzsenifer Enisztonos filmre tizpertiz meg lélekérintés
SRY

Montanosz
The Echo
Az eleje kihívás volt, de közepétõl leült és kiszámítható volt
10/4

Hurt
Unalmas és semmi meglepetés, csak pepitában
10/4

Thirst
Végre egy nem sablonos sztori/horror
10/7

Zephyr Retiring
lekoptathatatlan.
azt a mondást, hogy jó egyedül, egy magányos ember találhatta ki egyszer régen.. én hiszek abban, hogy mindenkinek van egy másik fele valahol a világban. vannak akik rábukkannak, õk életük egy részét boldogan élhetik, és vannak akik nem a megfelelõ társat választják..
a jennifer aniston alakította nõ megtalálja az igazit (steve zahn), de más utat választ mégis<#szomoru1>
ám szeretni való hõsünk nem adja fel..hisz õ a lekoptathatatlan<#hehe>

..két kezemen meg tudom számolni, hány megfilmesített történet érintette meg a lelkemet..ez lenne az egyik<#eljen> 10/10