Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
De majd pótolom.<#eljen>#eljen>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ponyvaregény
Mátrix
Hetedik
Alien
Rocky
Két tûz között
Amerikai szépség
James Bond(régiek)
Gyalog galopp
ennyi jutott hirtelen eszembe még! de ha már T2-t írtad akk a T1 minimum ott legyen 😊
Elolvasgattam a hsz-eket,elegge lehuztak sokan.
En azert nagyon vartam,mert a kategoria az egyik kedvencem.Nos,a latvanyvilag sokkolt,en ilyet meg eletemben nem lattam filmben.A szineszi jatek felejtheto,de asszm ez egy katasztrofafilmben teljesen masodlagos dolog.Woody azert odab@sz 😄
7,5/10
Gamer:
Szamomra tovabbra sem vilagos mit esznek Butleren a halivudiak,bar ketsegtelenul a 300 nelkule nem lett volna ilyen,azota szinte csak fos filmekben lattam.Engem kimondottan idegesit ez a figura.
Az ugly truth tetszett,de az sem miatta,hanem mert himsovi vagyok es sok kimondott dologban magamra ismertem.Szal a Gamer egyszer(sem) nezos kaki film,bar a foszereplo felesege kimondottan vadito a virtualis vilagban.
3/10
Ez igaz. Viszont ha már ennyien írnak pozitív véleményt egy filmrõl ( lásd Rettenthetetlen) és mondjuk még nem láttam, akkor már csak megnézem kíváncsiságból is.
Szintén nagyon sok filmet néztem meg, amit itt ajánlottatok és elõtte még nem is hallottam róla.<#worship>#worship>
Az ötlet szerintem is nagyon jó!!!
Adnék is pár ötletet amik szerintem kihagyhatatlanok kezdésnek .
Aztán majd folytatjátok ill.hozzátesztek esetleg elvesztek belõle.
A hazafi
A mélység titka
A remény rabjai
A rettenthetetlen
Ben Hur
Egy becsületbeli ügy
Életben maradtak
Rain Man
Forrest Gump
Halálsoron
Ryan közlegény megmentése
Schindler listája
Star Wars
Szemtöl szembe
Szenvedélyek viharában
Terminator 2
Titanic
Folytassátok<#wave>#wave>
Az a lista csak újabb flame forrás lenne, plusz eleve összeállítani sem lenne egyszerû, mindenki a maga igazát ajánlgatná.
Szvsz hülyeség. Akkor már az imdb-s top 20 értelmesebb, de azt sem tartom jó ötletnek bannerba tenni.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Green Street Hooligans: Jó, jó, de valahogy mégsem az igazi. Ilyen drukkerbandás témában szerintem a This Is England ráver, bár az más (korábbi) idõszakban is játszódik. Azért jó volt ez is. 7/10
(500) Days of Summer
10/8
The Go-Getter
10/7
Failure to Launch
Ezt egy kicsit gagyinak tartottam de azért hangulatos..
10/6
Winter Passing
Kicsit mûvész/független film hangulatú, szerethetõs...
10/9
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
[b]Up[b]: Az eleje rohadt jó volt, utána so-so, a vége felé már áhhh, aztán a legvége (miután hazaértek) már megint jó volt. Az összhatás hátizé, osztályzat bizony-bizony lefelé görbül, ez nálam csak egy 5/10-re elég.
Gran Torino: Ezt is pótoltam végre és nem is kellett csalódnom. Clint papa olyan, mint az óbor: ahogy öregszik, úgy lesz jobb és jobb. A film végére, a megoldásra, gondolom sokan mást vártak, de nekem lejött, hogy az nem lehet igazán jó anélkül, hogy a fõhõs le ne rombolná a saját lokál mítoszát. Azért kicsit szomorkás lett a vége. 8/10, de csak a látványosan unatkozó "zipperhead" kölyök miatt lehúzva.
9: Ez a film elbírt volna még vagy 10-15 percet. Valaki írta korábban, hogy összecsapottnak tûnt, meg hiányérzete volt, és én is csak megerõsíteni tudom ezt. Az nem lenne baj, ha csupa sablonos dolgot látnánk, de a tempó túl gyors, kapkodó, nincs idõ semmire, kábé 15 perc után a nézõ elveszti az érdeklõdését a szereplõk iránt és inkább bámészkodik, a látványt figyeli, bár az sem valami húdeodabsz*s, de korrekt. Kár érte. 6/10
The Ugly Truth: Általában kihagyom az ilyen filmeket, ezt csak öcsém ajánlására néztem meg, és végül is bejött, jó volt. Nem egy idiótaság, se nem túl nyálas, olyan kis laza nyári sablonfilm, két jó színésszel. Gerard Butler-nek jól áll minden macsós szerep, legyen az akció, vagy ilyesmi romantikus vígjáték, Heigl nénit meg most láttam elõször filmen, de nem okozott csalódást (bár nem kifejezetten az esetem, azért megfelelõen eyecandy volt). Legyen mondjuk egy masszív 6/10.
Terminator - Salvation: Nem vagyok egy T-b*zi, de azért kedveltem az eddigi részeket (a harmadikat kivéve), és amiket olvastam róla már elõzetesen, fel voltam készülve egy újabb tucat-B-filmre, de összességében végülis kellemesen csalódtam. Mondjuk a folytatások érdekesek lesznek egy bizonyos körülmény tekintetében (a végén a "csere"), de üsse kavics, tõlem jöhetnek. 7/10
de elég vacak volt((
wazze van így is éppen elég kötelezõ dolog az életben (könyv, biztosítás, gyereknevelés (beiskoláztatásra gondolok itt a 18 éves korig), és hûség (ha van kihez)..
miért kell ezeket még tetézned is<#confused>#confused>
jah, és csendben megjegyzem soha egyetlen kötelezõ olvasmányt sem olvastam még ki. de száz szám olvastam magamtól olyat, ami érdekelt is..
bunkó vaok<#nemtudom>#nemtudom> talán. iskolázatlan, vagy butább másoknál<#fejvakaras>#fejvakaras> ezt erõsen kétlem..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
gibsontól rossz filmet még eddig nem is láttam. rettenthetetlen, mad max trilogia, mi kell a nõnek, halálos fegyver (4-es fogata) mind-mind még ma is bejönnek naon<#papakacsint>#papakacsint>
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Amúgy betehetnétek egy faq-szerû dolgot a kötelezõ filmekrõl. Megszavazhatnánk, mik kerüljenek bele. Nem olyankra gondolok, amik az emberekben kötelezõként élnek, hanem a tényleg odavalókat. Mert lehetnek alapmûvek ismeretlenebb dolgok is.
Ennél idiótább filmet sem mostanában láttam. Mintha a Hasonmást és a Halálfutamot egy filmbe gyúrták volna, csak a külömbség h itt egy játék áll a cslekmény központjában. Maga a történet egy szar, egy semmi, az egyik fele lopott, a másik felének meg nem tudtak mit kitalálni ezért ötlettelen fos lett a vége. Nem sok filmnél van olyan érzésem h az elsõ 15 percnél kinyomom a picsába, hát ennél volt! De aztán kibírtam a végéig, mindenesetre nagy szenvedéssel. Gerard Butlernek meg le a kalappal h ilyeneket elvállal. Nélküle lett volna egy szép kis B kat.
Nincs jó csaj benne akinek a mellei vinnék el a filmet, úgyhogy inkább legyen 3/10.
Once
10/10
Marley & Me
9/10
Wall-e
9/10

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
én amúgy is imádom Gibson rendezéseit, mert egyszerûen hihetetlen érzéke van a faszinak a filmkészítéshez, de ezzel írta be magát a filmesvilág történelemkönyvébe!
nem volt rossz film , volt benne pár poén amiken jókat röhögtem.
egy 10/6-ot megadnék neki.
\"Erről van szó!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
6-7/10
Tetszett is meg nem is. Látványilag nagyon jó. Az alaptörténet is érdekes bár kicsit sablonos. (ami lehet azért van, mert mostanság néztem újra a Matrixot. 😊) ) Viszont kicsit összecsapott. Vagy nem is tudom. Hiányérzetem van. De mindenesetre érdemes megnézni. 😄
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Egyik nagy kedvencem... mai napig akkora gomboc no a torkomban a film vegetol hogy megfajdul tole a tortkom
vigjateknak es will farrel filmnek is gyenge de nagyon.
Nagyon, nagyon, nagyon unalmas...
10/3
The Break Up Artist
Komédiának elég gyenge, nem igazán hiteles karakterek.
Csak a csajok miatt és vasárnap délután esetén...
10/5
Uhh. Ezt azért kár volt eddig kihagyni. Kötelezõ évenkénti nézõs! 10/10
Dzsenifer Enisztonos filmre tizpertiz meg lélekérintés
SRY
Az eleje kihívás volt, de közepétõl leült és kiszámítható volt
10/4
Hurt
Unalmas és semmi meglepetés, csak pepitában
10/4
Thirst
Végre egy nem sablonos sztori/horror
10/7
azt a mondást, hogy jó egyedül, egy magányos ember találhatta ki egyszer régen.. én hiszek abban, hogy mindenkinek van egy másik fele valahol a világban. vannak akik rábukkannak, õk életük egy részét boldogan élhetik, és vannak akik nem a megfelelõ társat választják..
a jennifer aniston alakította nõ megtalálja az igazit (steve zahn), de más utat választ mégis<#szomoru1>#szomoru1>
ám szeretni való hõsünk nem adja fel..hisz õ a lekoptathatatlan<#hehe>#hehe>
..két kezemen meg tudom számolni, hány megfilmesített történet érintette meg a lelkemet..ez lenne az egyik<#eljen>#eljen> 10/10